Damn
Registered User
مثل منی منم کلا با کشتی کج حال میکنم فقط چند تا مزخرف هستند که تو کل تاریخ کج بنظرم اصلا نباید میومدن مثل همین مرتیکه ام وی پی
نه اتفاقا برخلاف شما بنده زیاد با کشتی کج حال نمیکنم! یعنی قبلا حال میکردم ولی الان از روی اجبار ...مثل منی منم کلا با کشتی کج حال میکنم فقط چند تا مزخرف هستند که تو کل تاریخ کج بنظرم اصلا نباید میومدن مثل همین مرتیکه ام وی پی
قویترین بازیکن سنگین وزن باشگاه بزرگ MMA (mixed martial arts که قدرت بسیار زیادی داره و در جهان خیلی معروفه با نام فیدور املیانکو اصلا بدن کات شده ای نداره! ولی خیلی قوی و محبوبیه!بچه ها من قصد توهین و بی احترامی رو به هیچ کس ندارم ولی واقعا از شما یه سوال دارم...
شما با چی بدن های اینها حال می کنید؟! مثلا همین آقا!! نه بدن کات شده و خشکی داره نه جذابیتی داره!
چیزی که من می بینم یه 20 کیلو چربی اضافه هست (نه این آقا اکثرشون اینجوری هستن!)
بازم شرمنده ها ولی میشه برام توضیح بدید یکم:blush:
به نظر من مزخرف ترین بازیکن کشتی کج هالک هوگان هست
هالک هوگان که به نظره من اسطوره است ! mvp هم خوب بازی می کنه !مثل منی منم کلا با کشتی کج حال میکنم فقط چند تا مزخرف هستند که تو کل تاریخ کج بنظرم اصلا نباید میومدن مثل همین مرتیکه ام وی پی
اتفاقا زمانی که jbl با فاروغ در گروه APA تگ بود واقعا زیبا بازی میکردم و واقعا عالی بودهالک هوگان که به نظره من اسطوره است ! mvp هم خوب بازی می کنه !
به نظر من مذخرف ترینشون همون Y2J ( کریس جریکو ) در حال حاضر و در گذشته JBL هستن !
در ضمن من کشته مرده ی میکی جیمز هستم !
جریکو اتفاقا خیلی خوبه من خوشم نمیاد زیاد ازش ولی جزو بهترین کج کارهاس ولی این یارو اصلا به درد کج نمیخورههالک هوگان که به نظره من اسطوره است ! mvp هم خوب بازی می کنه !
به نظر من مذخرف ترینشون همون Y2J ( کریس جریکو ) در حال حاضر و در گذشته JBL هستن !
در ضمن من کشته مرده ی میکی جیمز هستم !
اون زمان عالی بود برادشاواتفاقا زمانی که jbl با فاروغ در گروه APA تگ بود واقعا زیبا بازی میکردم و واقعا عالی بود
دشمنت شرمنده داداشی ! خوب بدن کات شده به نظر من ملاک نیست ! در ضمن همین اوماگا چندان حرکات تکنیکیه زیبایی نداشت و حرکاتش قدرتی بود ! در مورد اکثرشون که گفتی من مخالفم ! بیگ شو , مارک هنری و همین اوماگا در حاله حاضر سنگین وزن هستن و بقیه شون اندامه عضلانیه زیبایی دارن ! مخصوصآ جان موریسون و خیلی هایه دیگه !
اون خط و خطوط رو صورتشم همش چسبه !
کشتی کج کشتی کجه باید باهاش حال کنی ربطی هم به بدن و غیره نداره
قویترین بازیکن سنگین وزن باشگاه بزرگ MMA (mixed martial arts که قدرت بسیار زیادی داره و در جهان خیلی معروفه با نام فیدور املیانکو اصلا بدن کات شده ای نداره! ولی خیلی قوی و محبوبیه!
پ.ن: mma ورزشی رزمی می باشد
درسته :blush:ولی به اندازه ی تمامه شماها مسابقاته کشتی کج رو دنبال کردم !
خوب اون نظر من بود ! حتی گفتم که از اینا قوی تراشم هستن ولی من فنه اینا هستم !
در ضمن فکر کنم مسابقاته 11-12 ماه اخیر رو ندیدی ! چون edge & jeff خیلی وقته که نیستن !
فکر کنم تو هم متولده 1335 هستی ! چون من حتی اسمه بعضی از اینا رو تو Hall Of Fame هم نشنیدم
ولی تمومه اونا یه طرف GOLD BERG یه طرف
عمرا ندیدی اندازه من
اون زمان که کسی کشتی کج نمیدید من همش دنبال کشتی کج بودم
لووووووووووووووووووووووووووولداداش کل کله? :lol:
راستی الان یادم افتاد سید و براک لسنر هم من به اون 10 تا اضاف میکنم :یلووووووووووووووووووووووووووول
ماله خودته ؟
آرهلووووووووووووووووووووووووووول
ماله خودته ؟
راستی الان یادم افتاد سید و براک لسنر هم من به اون 10 تا اضاف میکنم :ی
بازم یادم اومد
لووووووووووووول
یولتیمت واریور
گرون میدی خداییآره
چیزی خواستی در خدمتیم
بازی های جدید براک رو توی ufc دیدی؟
عشق من براکه توی ufc البته