MDK
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 542
- لایکها
- 0
یکی از بچه ها میخواد برای درس خوندن از ایران بره و نیاز به یه مدرک داره که نشون بده کلاس زبان میرفته (از این گواهی هایی که کلاس زبان ها میدن). انگلیسی بلده ولی کلاس زبان نرفته و خودش یادگرفته. کسی از این مدرک ها داره که بتونم اسمش رو توش بنویسم یا میتونه اسکن کنه و بفرسته؟
ممنون
درضمن اگر هزینه ای داره پرداخت میکنم
ممنون
نه دوست خوب ... شما سوالی کردی و ظاهرا کسی جوابش رو بلد نبود ... دلیل نمیشه که اینجا خوابیده باشه ... ایشالا به جواب سوالت برسی ...مثل اينكه خابيده اينجا كسي جواب ما رو نداد
اوردمش اين صفحه كه نره تو خاطره هاسلام دوستان
من ميخام IELTS بگيرم
راهنمايي كنيد الان 16 خرداده
امتحاناتش چند وقت به چند وقته به كجا بايد مراجعه كنم
كدوم اموزشگاه پيشنهاد ميكنين و چرا؟
بايد هر چه زود تر بگيرم اين مدرك روزي چند ساعت زمان ميبره؟
به اين قضيه فكر نكرده بودم :دينه دوست خوب ... شما سوالی کردی و ظاهرا کسی جوابش رو بلد نبود ... دلیل نمیشه که اینجا خوابیده باشه ... ایشالا به جواب سوالت برسی ...
درود
دوستان یه کلاس زبان معرفی کنید که بشه 5 روز در هفته رفت برای در معرض زبان انگلیسی بودن
خیلی خوبه .
یه زمانی کیش اینطوری بود ، فکر کنم الان هم از این کلاسها داره .
جای بهتری ؟ نظری ؟
برای این مورد سفیر (Go Safir ) بهترینه .یه دوره فوق فشرده داره که 5 روز در هفته و 4.30 ساعت در روزه (سه جلسه در روز ) من خودم نمی تونم 5 روز در هفته برم و گرنه حتما این دوره رو شرکت می کردم.
برای این مورد سفیر (Go Safir ) بهترینه .یه دوره فوق فشرده داره که 5 روز در هفته و 4.30 ساعت در روزه (سه جلسه در روز ) من خودم نمی تونم 5 روز در هفته برم و گرنه حتما این دوره رو شرکت می کردم.
به نظر من : بعد از 3-4 سال اگه متوسط کار کنی و بعد از 2-3 سال اگه حسابی کار کنی ...سلام
من 16 سالمه
دانش گرامریم در حد دوم دبیرستانه speaking و لغتم بالاتر
به نظر شما من بعد از چند وقت برای تافل آمادگی پیدا میکنم(نمره بالای600)؟
بی کلاس یا با کلاس؟
با تشکر