• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاس های آموزش زبان خصوصی یا گروهی؟

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
مگر میشود اوستا؟
میشود برادر . زبان یاد گرفتن فقط حفط لغات نیست .شما باید پیچیدگی های یک فرهنگ و ارتباط جامعه زبان مورد نظر رو هم یاد بگیری. تو کشوری مثل ایران که مترجم زبان افریقایی هم داریم تازه کارا به جایی نمیرسن . . . .

مهرداد خان

Registered User
لایک‌ها
2,396
میشود برادر . زبان یاد گرفتن فقط حفط لغات نیست .شما باید پیچیدگی های یک فرهنگ و ارتباط جامعه زبان مورد نظر رو هم یاد بگیری. تو کشوری مثل ایران که مترجم زبان افریقایی هم داریم تازه کارا به جایی نمیرسن . . . .
اقا برای اینجا نمیخوام
حالا هرکاری اصلا میخوام جیب بر شم بالاخره باید زبان اجنبی هارو بلد باشم :D

اغا بیشتر از این برم جلو دایم بن میشم اون وقت دلتون واسه من تنگ میشه :D:p
جوابتو بعدا پ خ میدم :D
مرد باش مررررررد
ترس ندراه

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
اقا برای اینجا نمیخوام
حالا هرکاری اصلا میخوام جیب بر شم بالاخره باید زبان اجنبی هارو بلد باشم :D

مرد باش مررررررد
ترس ندراه
جواب اول : شما باید بدونی مدرکت چیه . با این مدرک کدوم کشور نیاز به تو داره . بعد اقدام کنی. مثلا مدرک من رو آلمان لازم داره . من نمیدونم تو چی خوندی.
جواب دوم : کاری نکنین آقا حرف ناجوری بزنم این قدر وسوسه نکنین :D:p

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
مثلا 3 سال بعد مسلط بشی چی میشه؟6 ماه بعد میخوای بری امریکا؟!:confused:
کار مترجمی نمیشه به عنوان شغل بهش نگاه کرد.یه سال بخونی مسلط بشی میتونی متن های عمومی ترجمه کنی صفحه ای 3 تا 5 تومن!
من رفیقم متن های تخصصی چنتا رشته ترجمه میکنه تقریبا صفحه ای 10 تومن.واقعا سختن و کار هرکسی نیست.:general602:
ولی خب دانشجو هست و در کنارش این کار میکنه.دکترا قبول بشه میتونه کتاب های رشته خودش که ترجمه نشدن (خیلی هست) ترجمه کنه.

مهرداد خان

Registered User
لایک‌ها
2,396
نا امیدم کردی :general509:

مترجمی ؟!
:general509:
جواب اول : شما باید بدونی مدرکت چیه . با این مدرک کدوم کشور نیاز به تو داره . بعد اقدام کنی. مثلا مدرک من رو آلمان لازم داره . من نمیدونم تو چی خوندی.
جواب دوم : کاری نکنین آقا حرف ناجوری بزنم این قدر وسوسه نکنین :D:p
تو اگه مردی جواب نیگا رو بی پرده بده :D
مثلا 3 سال بعد مسلط بشی چی میشه؟6 ماه بعد میخوای بری امریکا؟!:confused:
کار مترجمی نمیشه به عنوان شغل بهش نگاه کرد.یه سال بخونی مسلط بشی میتونی متن های عمومی ترجمه کنی صفحه ای 3 تا 5 تومن!
من رفیقم متن های تخصصی چنتا رشته ترجمه میکنه تقریبا صفحه ای 10 تومن.واقعا سختن و کار هرکسی نیست.:general602:
ولی خب دانشجو هست و در کنارش این کار میکنه.دکترا قبول بشه میتونه کتاب های رشته خودش که ترجمه نشدن (خیلی هست) ترجمه کنه.
اره میخوام برم:general709:
مترجمی ؟ بری گدایی بیشتر کاسبی مهرداد

دهنتون گچی :D اخه بحثو از کجا به کجا میکشید
اقا میخوام یاد بگیرم کاری به نیازم نداشته باشید :D

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
:general509:

تو اگه مردی جواب نیگا رو بی پرده بده :D

اره میخوام برم:general709:

دهنتون گچی :D اخه بحثو از کجا به کجا میکشید
اقا میخوام یاد بگیرم کاری به نیازم نداشته باشید :D

میخوای بری یاد بگیری اکی یه کلاس عمومی چون توش 4 تا برای اینکه پول دادن میخوان حرف زدن رو یاد بگیرن
بعد از کلاس 99 درصد باید خودت تلاش کنی یعنی باید حداقل روزی 4 ساعت اینجا کمتر ببینیمت و روزی 4 ساعت وقت بزاری رو زبانت ( کتاب برنامه های خبر انگلیسی رو ظبط کنی بزاری تو گوشت بعد بزاری با صدای بلند بشنوی بعد از خودت حرف بزنی ، خودت رو مخاطب قرار بدی ، کار میبره مهرداد جان ، ولی یه چیزی بگم خیلی خوبه ، به نظر من آدم حتما باید انگلیسی بلد باشه والا میشه یه تیکه گوشت آشغال که مزخرفات فارسی با فهم اشتباه اشتباه تحویلش میدن فقط اونم در موارد مختلف :D

مهرداد خان

Registered User
لایک‌ها
2,396
نیازتو بگو
بچه ها زیادن براورده کنن :general606:
درخواست نون دارم :general703:
میخوای بری یاد بگیری اکی یه کلاس عمومی چون توش 4 تا برای اینکه پول دادن میخوان حرف زدن رو یاد بگیرن
بعد از کلاس 99 درصد باید خودت تلاش کنی یعنی باید حداقل روزی 4 ساعت اینجا کمتر ببینیمت و روزی 4 ساعت وقت بزاری رو زبانت ( کتاب برنامه های خبر انگلیسی رو ظبط کنی بزاری تو گوشت بعد بزاری با صدای بلند بشنوی بعد از خودت حرف بزنی ، خودت رو مخاطب قرار بدی ، کار میبره مهرداد جان ، ولی یه چیزی بگم خیلی خوبه ، به نظر من آدم حتما باید انگلیسی بلد باشه والا میشه یه تیکه گوشت آشغال که مزخرفات فارسی با فهم اشتباه اشتباه تحویلش میدن فقط اونم در موارد مختلف :D
درود بر تو :D
اره دیگه باید ازا ینجا بکنم (bekanam)
لامصب بعضی کلاسا گروهی همه ش میشه دلقک بازی خصوصی هم که زیاد پول میگیرن نامردا مث عصلان :D

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,857
درخواست نون دارم :general703:

درود بر تو :D
اره دیگه باید ازا ینجا بکنم (bekanam)
لامصب بعضی کلاسا گروهی همه ش میشه دلقک بازی خصوصی هم که زیاد پول میگیرن نامردا مث عصلان :D
نه کلاس گروهی داریم تا گروهی تو شهر شما رو نمی دونم ولی اینجا اصفهان میخوای کلاس بری باید بری صدر کلاساش 10 نفر در بدترین حالت بعدم صندلی ها دور تا دوره بعدشم کسی ضر ضر کنه میزنن زیر کونش پرتش میکنن بیرون
شما برو آموزشگاه های مختلف ببین بگو میخوام یه جلسه بشینم سر کلاس هاتون اگه خوب بود ثبت نام کنم به اصطلاح هندونه به شرط چاقو ، بگو میخوام ببینم اگه با نوع آموزش شما کنار اومدم میام در غیر اینصورت هم خیر نمی تونم بیام ، بعد یه جا که دید کلا فارسی حرف نمی زنه و از بر و بچ می خواد فعالیت کنن توش ، برو ثبت نام کن توش

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
حتما برو یه آموزشگاه خوب.خصوصی فراموش کن!خصوصی واسه کسی هست که عجله داره و 6 ماهه میخواد به یه سطحی برسه.
من اون موقع که میرفتم هفته ای 1 ساعتم تو خونه زبان نمیخوندم همه چیز تو کلاس یاد میگرفتم.زبان دبیرستان رسما زنگ تفریح بود!:general307:

myhamed

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,110

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
من که کاره ای نیستم! :general210:
اصلان بیا توضیح بده! :general504:
@saeedtz هم زبان درس میده! :rolleyes:
ولی یادگیری دو زبان تقریبا غیر ممکنه!
شما اول باید انگلیسی رو به یه حدی برسونی، بعدش شروع کنی با انگلیسی زبان دوم رو یاد بگیری!
این روشی که گفتم خیلی تاثیر داره!

ممنون عزيز
رفيق واسه زبان يادگرفتن بايد ديد چرا و چقدر ميخواي ياد بگيري
يه وقت شما ميخواي امتحان خاصي بدي وقت مشخصي داري بهتر بري خصوصي بگيري خودتم مقداري بلدي راهت بندازه واسه امتحان
يه وقت ميخواي فقط حرف زدن ياد بگيري بايد بري كلاس رو داشته باشي ساكت نباشي همش حرف برنيتا زبونت راه بيوفته
من يادمه تو راهم با خودم ميرفتم همينجوري حرف ميزدم كاراي هرروزمو با خودم ميگفتم :D
كلا يا كلاس يا معلم خصوصي چون ما ايرانيا تنبليم تا فشار نباشه كاري نمي كنيم. :general208:
در ضمن انگليسي بلد با همه جاي دنيا كارت را ميوفته! نيازي به زبان ديگه نداري

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
خصوصی اگه وقت کم داری برای ایلتسی چیزی هست خیلی خوب ج میده
البته اگه استاد خیلی پولکی نباشه!!
باید تحت فشار بذاریش تا جزوه هاشو رو کنه[emoji3]

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

亞歷克西得克薩斯州

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
431
مهرداد چون میبینم واقعا علاقه داری به زبان و واقعا تو تصمیمت محکم وایسادی منم راز موفقیت رو برات میزارم

211221111111.JPG

اون 2تا که رنگی هستن جز اصول و درسای اصلی حساب میشن

بالا