مهرداد خان
Registered User
مگر میشود اوستا؟مترجمی هیچ درامدی نداره . اگه قصد فقط مترجمی داری خودتو اذیت نکن
مگر میشود اوستا؟مترجمی هیچ درامدی نداره . اگه قصد فقط مترجمی داری خودتو اذیت نکن
Why not Babeyes , i want to try your bottom
پ . ن : جون مادرتون بن نکنید 3 روز بن شدم حوصلم شبا سر میرفت![]()
میشود برادر . زبان یاد گرفتن فقط حفط لغات نیست .شما باید پیچیدگی های یک فرهنگ و ارتباط جامعه زبان مورد نظر رو هم یاد بگیری. تو کشوری مثل ایران که مترجم زبان افریقایی هم داریم تازه کارا به جایی نمیرسن . . . .مگر میشود اوستا؟
اغا بیشتر از این برم جلو دایم بن میشم اون وقت دلتون واسه من تنگ میشهWhy not Babe
You know Im Nigga !! :general711::general703:
اقا برای اینجا نمیخواممیشود برادر . زبان یاد گرفتن فقط حفط لغات نیست .شما باید پیچیدگی های یک فرهنگ و ارتباط جامعه زبان مورد نظر رو هم یاد بگیری. تو کشوری مثل ایران که مترجم زبان افریقایی هم داریم تازه کارا به جایی نمیرسن . . . .
مرد باش مررررررداغا بیشتر از این برم جلو دایم بن میشم اون وقت دلتون واسه من تنگ میشه
جوابتو بعدا پ خ میدم![]()
نا امیدم کردی :general509:برای کار و زندگانی دیگر :general511: مترجمی
جواب اول : شما باید بدونی مدرکت چیه . با این مدرک کدوم کشور نیاز به تو داره . بعد اقدام کنی. مثلا مدرک من رو آلمان لازم داره . من نمیدونم تو چی خوندی.اقا برای اینجا نمیخوام
حالا هرکاری اصلا میخوام جیب بر شم بالاخره باید زبان اجنبی هارو بلد باشم
مرد باش مررررررد
ترس ندراه
:general509:نا امیدم کردی :general509:
مترجمی ؟!
تو اگه مردی جواب نیگا رو بی پرده بدهجواب اول : شما باید بدونی مدرکت چیه . با این مدرک کدوم کشور نیاز به تو داره . بعد اقدام کنی. مثلا مدرک من رو آلمان لازم داره . من نمیدونم تو چی خوندی.
جواب دوم : کاری نکنین آقا حرف ناجوری بزنم این قدر وسوسه نکنین![]()
اره میخوام برم:general709:مثلا 3 سال بعد مسلط بشی چی میشه؟6 ماه بعد میخوای بری امریکا؟!
کار مترجمی نمیشه به عنوان شغل بهش نگاه کرد.یه سال بخونی مسلط بشی میتونی متن های عمومی ترجمه کنی صفحه ای 3 تا 5 تومن!
من رفیقم متن های تخصصی چنتا رشته ترجمه میکنه تقریبا صفحه ای 10 تومن.واقعا سختن و کار هرکسی نیست.:general602:
ولی خب دانشجو هست و در کنارش این کار میکنه.دکترا قبول بشه میتونه کتاب های رشته خودش که ترجمه نشدن (خیلی هست) ترجمه کنه.
مترجمی ؟ بری گدایی بیشتر کاسبی مهرداد
:general509:
تو اگه مردی جواب نیگا رو بی پرده بده
اره میخوام برم:general709:
دهنتون گچیاخه بحثو از کجا به کجا میکشید
اقا میخوام یاد بگیرم کاری به نیازم نداشته باشید![]()
درخواست نون دارم :general703:نیازتو بگو
بچه ها زیادن براورده کنن :general606:
درود بر تومیخوای بری یاد بگیری اکی یه کلاس عمومی چون توش 4 تا برای اینکه پول دادن میخوان حرف زدن رو یاد بگیرن
بعد از کلاس 99 درصد باید خودت تلاش کنی یعنی باید حداقل روزی 4 ساعت اینجا کمتر ببینیمت و روزی 4 ساعت وقت بزاری رو زبانت ( کتاب برنامه های خبر انگلیسی رو ظبط کنی بزاری تو گوشت بعد بزاری با صدای بلند بشنوی بعد از خودت حرف بزنی ، خودت رو مخاطب قرار بدی ، کار میبره مهرداد جان ، ولی یه چیزی بگم خیلی خوبه ، به نظر من آدم حتما باید انگلیسی بلد باشه والا میشه یه تیکه گوشت آشغال که مزخرفات فارسی با فهم اشتباه اشتباه تحویلش میدن فقط اونم در موارد مختلف![]()
نه کلاس گروهی داریم تا گروهی تو شهر شما رو نمی دونم ولی اینجا اصفهان میخوای کلاس بری باید بری صدر کلاساش 10 نفر در بدترین حالت بعدم صندلی ها دور تا دوره بعدشم کسی ضر ضر کنه میزنن زیر کونش پرتش میکنن بیروندرخواست نون دارم :general703:
درود بر تو
اره دیگه باید ازا ینجا بکنم (bekanam)
لامصب بعضی کلاسا گروهی همه ش میشه دلقک بازی خصوصی هم که زیاد پول میگیرن نامردا مث عصلان![]()
خوب اين ديگه كاره ما نيستدرخواست نون دارم :general703:
من که کاره ای نیستم! :general210:
اصلان بیا توضیح بده! :general504:
@saeedtz هم زبان درس میده!
ولی یادگیری دو زبان تقریبا غیر ممکنه!
شما اول باید انگلیسی رو به یه حدی برسونی، بعدش شروع کنی با انگلیسی زبان دوم رو یاد بگیری!
این روشی که گفتم خیلی تاثیر داره!