• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاس های آموزش زبان خصوصی یا گروهی؟

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
حالا يه چيزيم بگم راجع به خودم پيش اومد
من چند سال كلاس رفتم هي ياد گرفتم اما نميتونستم روون حرف بزنم
همچي كنكورو كه دادم نشستم به فيلم ديدن,چند ماه بود هرشب فيلم ميديدم يهو همچي را افتادم تو حرف زدن كه نگو
بيسو داشتم فيلمم ديدم حسابي رو اومد حرف زدنم

ramtinhm

Registered User
لایک‌ها
835
حالا يه چيزيم بگم راجع به خودم پيش اومد
من چند سال كلاس رفتم هي ياد گرفتم اما نميتونستم روون حرف بزنم
همچي كنكورو كه دادم نشستم به فيلم ديدن,چند ماه بود هرشب فيلم ميديدم يهو همچي را افتادم تو حرف زدن كه نگو
بيسو داشتم فيلمم ديدم حسابي رو اومد حرف زدنم
فیلم چطوری میدیدی ؟ یعنی مثلا بی زیرنویس یا با زیرنویس انگلیسی ؟
بعد مثلا هر جا کلمه ای رو نمیفهمیدی pause میزدی میرفتی کلمه رو یادداشت میکردی ؟ یا اینقدر رو جزییات کار نمیکردی سعی میکردی مفهوم کلی رو بگیری ؟

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
فیلم چطوری میدیدی ؟ یعنی مثلا بی زیرنویس یا با زیرنویس انگلیسی ؟
بعد مثلا هر جا کلمه ای رو نمیفهمیدی pause میزدی میرفتی کلمه رو یادداشت میکردی ؟ یا اینقدر رو جزییات کار نمیکردی سعی میکردی مفهوم کلی رو بگیری ؟
ببين زير نويس فارسي نگا ميكردم,بعدش انگليسي كه ببينم اا الان عجب جمله باحالي گفت انگليسيش چي ميشه
اما يه چيزيو يه نفر بهم ميگفت مسخرش ميكردم يه زماني! :D اما بعدا خودم ازش جواب گرفتم
اينكه يه فيلم يا يه انيميشن رو بارهاا و بارها نگاه كنيد

من 8 تا اپيزود يه كارتن بود 1 سال داشتم ميديدم رفته بود تو مخم همه جمله هاشون حك ميشه تو مغز هنوزم از حفظم :)
ولي بهترين حالت اينه كه يك فيلم مثل 12 مرد خشمگينangry men 12رو بارها ديده بشه چون فوق العادس اين فيلم براي زبان ياد گرفتن

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,629
مهرداد چون میبینم واقعا علاقه داری به زبان و واقعا تو تصمیمت محکم وایسادی منم راز موفقیت رو برات میزارم

اون 2تا که رنگی هستن جز اصول و درسای اصلی حساب میشن
جریان آواتارت چیه؟ می زنه از آثار Prison ـه هلx استدیو باشه :D

亞歷克西得克薩斯州

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
431
جریان آواتارت چیه؟ می زنه از آثار Prison ـه هلx استدیو باشه :D
نه اين بوكسور هست شوهر يه ستاره چو.ر.ن با مُشت زده بگاج داده اين عكس دادگاهشونه :|

mahnaz moghbeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خودم معتقدم کلاس های خصوصی برای کسانی که وقت کم داررند مفیده و برای اونا که میخوان سر صبر زبان یاد بگیرن کلاس گروهی مفید تره

بالا