• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

@@@@ کلاهبرداری با اکانت Vaioman @@@@

وضعیت
موضوع بسته شده است.

معمارزاده

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
علیک سلام.انشالا که حل بشه ولی بازم هیچ جوری نمیتونم به خودم بقبولونم که فرد با سابقه ای اکانت خودشو بفروشه و اطلاع رسانی نکنه که باهاش کلاهبرداری کنند.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

صد در صد حل میشه.من با تمام توان قضیه رو پیگیری خواهم کرد و این کلاهبردار مطمئن باشه که اگه زیر سنگ هم بره پیداش میکنم.

P.R.E.D.A.T.O.R

Registered User
لایک‌ها
586
چرا از این کارا میکنید آخه باعث میشن یه سری امتیاز و‌ اعتبارهای دیگران هم بی ارزش بشه آخه مرد مومن تو‌که آنقدر خوشگل صحبت می‌کنی و ماشالله سن وسالتم بالاس یک لحظه نمیگی به خودت این یارو با اکانت من میتونه کلاهبرداری کنه؟ اکثر یوزرهای اینجا به نام مبارک اکانت من و شما و امتیازها اعتماد میکنن و میلیونی پول‌میزنن
برداشتی اکانتت رو دادی یه نفر دیگه انگار کلید خونه خودتو دادی به دزد گفتی بیا از خونم دزدی کن شما اینجا مقصری جای طومار نوشتن پیگیر مالباخته های بدبخت باش به پولشون برسن من فقط از این ناراحت شدم این کارا اعتماد رو کلا از بین می‌بره

معمارزاده

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
پیشنهاد میکنم مبلغی رو براتون واریز شده کدام بانک به نام چه کسی هست پیگیر بشید عموما این اطلاعات رو بانک نمیده مگر آشنا یا با مدارک قضایی حتما پیگیر بشید
راجع به اینکه زود قضاوت میکنن دوستان عرض کنم جناب معمارزاده قصد کمک داشتید به جوان تازه کار ایکاش اکانت رو با بشرط مبلغی نمیفروختید همینجور مجانی میدادید ایکاش

هادی جان شما باز هم بدون اگاهی قضاوت فرمودید.این شخص قرار بود موازی با اکانت من با اکانت خودش هم معامله کنه تا امتیازش به اندازه کافی بره بالا و بعد اکانت رو به من برگردونه و من پولش رو بهش برگردونم.مبلغ گرفته شده از این شخص یه جواریی امانت بود اما از دید من تضمینی برای باز پس دادن اکانت هم بود تا به این بهانه اکانت رو برگردونه که متاسفانه اینجوری شد.
شما اگر در جریان تمام واقعه قرار میگرفتید و به جای من بودید، به جرات میتونم بگم که از هر صد نفر 99 نفر این کار رو انجام میدادن.

معمارزاده

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چرا از این کارا میکنید آخه باعث میشن یه سری امتیاز و‌ اعتبارهای دیگران هم بی ارزش بشه آخه مرد مومن تو‌که آنقدر خوشگل صحبت می‌کنی و ماشالله سن وسالتم بالاس یک لحظه نمیگی به خودت این یارو با اکانت من میتونه کلاهبرداری کنه؟ اکثر یوزرهای اینجا به نام مبارک اکانت من و شما و امتیازها اعتماد میکنن و میلیونی پول‌میزنن
برداشتی اکانتت رو دادی یه نفر دیگه انگار کلید خونه خودتو دادی به دزد گفتی بیا از خونم دزدی کن شما اینجا مقصری جای طومار نوشتن پیگیر مالباخته های بدبخت باش به پولشون برسن من فقط از این ناراحت شدم این کارا اعتماد رو کلا از بین می‌بره

سلام
پاسخ شما رو دقیقا در پست های قبلی دادم.ممنون از تذکر بجای شما.

معمارزاده

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان عزیز و کاربران گرامی
من این تاپیک رو برای اطلاع رسانی و پیگیری ضرر دوستان مورد کلاه برداری ایجاد کردم.
لطفا از اظهار نظر و قضاوت خودداری فرموده و هر گونه اطلاعات در این مورد دارید رو فقط بیان بفرمایید.
با کمال تشکر.

P.R.E.D.A.T.O.R

Registered User
لایک‌ها
586
تنها راه پیگیری دست جمعی و‌همکاری با مال‌باختگان هست شکایت دست جمعی ترتیب بدید تکروی نکنید و شماره همراه و‌ کارت بانکی رو در بیار آدرسش رو هرجور شده بنظرم برید بالاسرش خودتون قبل اقدام قانونی

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
یه جا میگید اکانت رو فروختم ( یعنی به ازای پول خوب ) اکانت با بیش از 90 فیدبک و سابقه ی بازارچه رو دادید دست یه آدم تازه وارد که خودشم قبلا اکانت نداشته!! که همینم بعید هست ...

یه جا میگید دلم سوخت تو این وضع اقتصادی بد... اگر دلتون سوخته باشه واقعا باید اکانت رو مجانی میدادید بهشون نه به ازای دریافت پول.

معمارزاده

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یه جا میگید اکانت رو فروختم ( یعنی به ازای پول خوب ) اکانت با بیش از 90 فیدبک و سابقه ی بازارچه رو دادید دست یه آدم تازه وارد که خودشم قبلا اکانت نداشته!! که همینم بعید هست ...

یه جا میگید دلم سوخت تو این وضع اقتصادی بد... اگر دلتون سوخته باشه واقعا باید اکانت رو مجانی میدادید بهشون نه به ازای دریافت پول.

این شخص یه اکانت داشت و شروع پیشنهادش هم با همون اکانت بود.من متاسفانه از اون ها اسکرین شات ندارم.مدیران اگر از پیغام های خصوصی اکانت قبلیم اسکرین بگیرن مشخصه.
در مورد دلسوزی و ... هم در پست های قبلی به طور کامل شرح دادم.

معمارزاده

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان و کاربران گرامی
مجددا خواهش میکنم لطفا جهت منحرف نشدن هدف تاپیک و شلوغ شدن آن، فقط در صورت داشتن اطلاعات جهت کمک پست بگذارند.
متشکرم

Hamed2G

Registered User
لایک‌ها
2,275
سلام
در صورت داشتن شماره کارت و اسم فرد مذبور لطفا درج کنید

mojtabapersia

Registered User
لایک‌ها
123
سلام خدمت آقای معمارزاده بنده شخصی هستم که کلاهبردار با اکانت شما آقای معمارزاده سه میلیون تومن از من خوردن.شما میفرمایید همه بچه های فروم شماره من رو داشتن که این اصلا منطقی نیست ما چطور باید شماره شمارو پیدامیکردیم وقتی تو فروم نیست حتی من به چند تا از بچه ها که باهاتون معامله داشتند گفتم برای شمارتون که نداشتن . شما فرمودین چرا تماس نگرفتین با صاحب خط که ما تقریبا هممون با ایشون تماس هم گرفتیم خود من چند مرحله با کلاهبردار صحبت کردم و اعتمادم جلب شد.ایشون شماره کارت خانم شمارودادن و یه شماره کارت دیگه و گفتن از بچه های فروم بپرسید میدونند که من با حساب خانمم کار میکنم.بنده هم تحقیق کردم از بچه ها و بقیه هم حرف ایشون رو تایید کردن وقتی اعتماد ما جلب شد کلاهبردار گفت بریزید خواهشا به این کارت من میخوام کارت دیگه ای بخرم و کارت خانمم فعلا دردسترسم نیست برای همین همه به اون حساب ریختن.ما بخاطر اکانت شما کاملا اعتمادکرده بودیم بعد از این هم که فهمیدیم حساب بنام خانم شما درست هست دیگه کامل خیالمون راحت شد.

شما میفرمایید چرا شکایت نکردید.شما از کجا میدونید اقدامی انجام نگرفته. مگه طی کردن مراحل قانونی شکایت تو یکساعت انجام میشه .میفرمایید چرا منفی ندادید .منفی دادن به اکانتی که دیگه هیچ ارزش و اعتباری نداره با این حال خراب ما چه سودی داره.آقای معمارزاده زندگی ما با این مسئله چند روزه نابود شده . من خودم شرمنده زن و بچم شدم تو این شرایط پولی که برای خرید کارت برای نون دراوردن زندگیم بوده ازدستم بخاطر سهل انگاری شما رفته خواهشا نفرمایید که من اینقدرهاهم مقصر نیستم .

معمارزاده

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام خدمت آقای معمارزاده بنده شخصی هستم که کلاهبردار با اکانت شما آقای معمارزاده سه میلیون تومن از من خوردن.شما میفرمایید همه بچه های فروم شماره من رو داشتن که این اصلا منطقی نیست ما چطور باید شماره شمارو پیدامیکردیم وقتی تو فروم نیست حتی من به چند تا از بچه ها که باهاتون معامله داشتند گفتم برای شمارتون که نداشتن . شما فرمودین چرا تماس نگرفتین با صاحب خط که ما تقریبا هممون با ایشون تماس هم گرفتیم خود من چند مرحله با کلاهبردار صحبت کردم و اعتمادم جلب شد.ایشون شماره کارت خانم شمارودادن و یه شماره کارت دیگه و گفتن از بچه های فروم بپرسید میدونند که من با حساب خانمم کار میکنم.بنده هم تحقیق کردم از بچه ها و بقیه هم حرف ایشون رو تایید کردن وقتی اعتماد ما جلب شد کلاهبردار گفت بریزید خواهشا به این کارت من میخوام کارت دیگه ای بخرم و کارت خانمم فعلا دردسترسم نیست برای همین همه به اون حساب ریختن.ما بخاطر اکانت شما کاملا اعتمادکرده بودیم بعد از این هم که فهمیدیم حساب بنام خانم شما درست هست دیگه کامل خیالمون راحت شد.

شما میفرمایید چرا شکایت نکردید.شما از کجا میدونید اقدامی انجام نگرفته. مگه طی کردن مراحل قانونی شکایت تو یکساعت انجام میشه .میفرمایید چرا منفی ندادید .منفی دادن به اکانتی که دیگه هیچ ارزش و اعتباری نداره با این حال خراب ما چه سودی داره.آقای معمارزاده زندگی ما با این مسئله چند روزه نابود شده . من خودم شرمنده زن و بچم شدم تو این شرایط پولی که برای خرید کارت برای نون دراوردن زندگیم بوده ازدستم بخاطر سهل انگاری شما رفته خواهشا نفرمایید که من اینقدرهاهم مقصر نیستم .

سلام به شما دوست عزیز

من عمیقا متاسفم و همونطور که تلفنی با شما صحبت کردم قول میدم که هر کاری از دستم بر بیاد انجام بدم.من اصلا قصد محکوم کردن شما و یا ... رو ندارم و فقط قصدم کمک در پیدا کردن شخص کلاه بردار هست.

در تلفن هم گفتم که زودتر شکایت رسمی کنید.لطفا شماره پرونده و هر اطلاعات دیگری که دارید رو برای من بفرستید تا من سریعتر پیگیری کنم.

mojtabapersia

Registered User
لایک‌ها
123
یکی از دوستان که ازشون کلاهبرد اری شده بیماری پانیک داشته بخاطر شما و اون کلاهبرداربیماریش امشب عود کرد الان بیچاره بستری بیمارستان شد.اینقدر این دوروز حرص خورد که به این روز افتاد بخدا این رسمش نبود

Hamed2G

Registered User
لایک‌ها
2,275

سلام
ممنون میشم شماره کارت بانکی و اسم و شماره تماس فرد مذبور رو درج کنید

septemer

Registered User
لایک‌ها
368
مقصر 100درصد صاحب اکانت هست که اکانتو حالا به هر دلیلی واگذار کرده و الان باید پاسخگو باشه . بنده دقیقا به همین نحو ازم کلاهبرداری شده لیون کامپیوتر نمیدونم طرف همونه یا نه الان 8 ماه شکایت کردم فتا با این که واقعا پیگیری کرده ولی هنوز نتونستیم پیداش کنیم .

معمارزاده

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یکی از دوستان که ازشون کلاهبرد اری شده بیماری پانیک داشته بخاطر شما و اون کلاهبرداربیماریش امشب عود کرد الان بیچاره بستری بیمارستان شد.اینقدر این دوروز حرص خورد که به این روز افتاد بخدا این رسمش نبود

واقعا نمیدونم چی بگم.از صمیم قلب متاسفم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا