• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

@@@@ کلاهبرداری با اکانت Vaioman @@@@

وضعیت
موضوع بسته شده است.

معمارزاده

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مقصر 100درصد صاحب اکانت هست که اکانتو حالا به هر دلیلی واگذار کرده و الان باید پاسخگو باشه . بنده دقیقا به همین نحو ازم کلاهبرداری شده لیون کامپیوتر نمیدونم طرف همونه یا نه الان 8 ماه شکایت کردم فتا با این که واقعا پیگیری کرده ولی هنوز نتونستیم پیداش کنیم .

شما به راحتی میتونید کسی که به حسابش پول واریز کردید رو پیدا کنید.از اون طریق دسترسی به شخص کلاه بردار خیلی سخت نخواهد بود.

mahdiplayer

Registered User
لایک‌ها
110
آقای معمارزاده واقعا به کار شما باید تاسف خورد.صد در صد شما مقصرید
بنده یکی از مالباختگان هستم که 4650 هزارتومان از بنده کلاه برداری شد اونم فقط بخاطر شما.یعنی دقیقا مبلغ حقوق شش ماه بنده.شما یکاری کردین که هم از خانوادم طرد بشم هم با محل کارم به مشکل بخورم و هم با این کارتون نه تنها چند نفرو بیچاره کردید بلکه یک کاربر دیگه روهم به بیمارستان کشوندید از استرس این کلاهبرداری وبخاطر کار شما شبی ۴۵۰ هزار تومن پول بیمارستان داره میده
این کارتون اصلا توجیه نداره و شما همدست کلاهبردار حساب میشین و از نظر قانون متهم ردیف اول

cure

Registered User
لایک‌ها
619
یعنی خداوکیلی یه چیزهایی آدم میبینه پاهاش میچسبه زمین
الان این وضع که پیش اومده رفیق خودم جواب پیامم رو مثل همیشه نده (احوال پرسی و ...) باید شک کنم
آخه چرا این کارارو میکنید
این قضیه شکایت به نتیجه نرسه متهم ردیف اول شناخته میشید جناب معمار زاده .

septemer

Registered User
لایک‌ها
368
شما به راحتی میتونید کسی که به حسابش پول واریز کردید رو پیدا کنید.از اون طریق دسترسی به شخص کلاه بردار خیلی سخت نخواهد بود.
عزیز اگه به همین راحتی بود ک تا حالا گرفته بودمش اون کثافتو ولی من زدم ب حساب یه پیک موتوری بدبخت که اونم گول خورده واسه 50 تومن این کارو کرده !رفته گرفته از حسابش داده بهش.

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
درود
من نمیدونم چرا همه جبهه گرفتن و دارن به خیال خودشون با این حرفا و متهم نشون دادن این آقای فک کنم معمارزاده کار خودشونو توجیح کنن

شما هرجای قانون هم بری حتی همین الآن برین از این وکلایی که مشاوره آنلاین میدن سوال کنید و ببینید که ایشون هیچ گناهی انجام نداده

بیشتر جالب بودن قضیه اونجاست که میگن ما به اعتبار شما به حساب این آقا پول ریختیم !!!!!!!!!!!

خب عزیز برادر ببخشید ماذرت میخوام شما مگه کور بودی که ببینی داری پول رو به حساب یه فرد دیگه میریزی ؟

این آقا دوست داشته اکانت رو فروخته و از اون تاریخ به بعد ایشون دیگه هیچ مسئولیتی در قبال اتفاقات بعدش نداره

عین این میمونه سیم کارتتو بفروشی بعد یکی بگه من به خاطر این که این سیم کارت برای فلانی بوده بهش شارژ منتقل کردم !

استارتر عزیز @معمارزاده ، اگر از نظر وجدانی میخوای کمک کنی یا ... که بحثش جداست ولی از نظر قانونی شما نگران نباش هیچ گناهی نکردی و طرفین معامله باید هر دو اعتبار سنجی میکردن

موفق باشید

R99

Registered User
لایک‌ها
505
اقای معمار زاده عزیز لطفا شماره کارت(کد ملی و یا تلفن) طرف مقابل رو بدین تا فردا ادرس و همه چیز رو در اختیارتون بزارم اگه انشا... خدا بخواد
اگه دوستان مال باخته هم داشتن لطف کنن برام بفرستن
ممنون

baned71

Registered User
لایک‌ها
865
از این کلاه برداریا و داستانایی ک تو پرشین میفته میشه چندتا فیلم قشنگ درست کرداااا :))

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

pinar

Registered User
لایک‌ها
369
سلام خدمت دوستان عزیز
به نظر من اکانت یه کاربر یعنی هویت اون شخص و غیر قابل خرید و فروش
ادم که نمیاد هویت خودشو بفروشه به یه نفر دیگه :)
بابت اطلاع رسانی هم غیر ممکن هست که همه کاربران بدونن که ایشون یه کس دیگه ای هست - مگه اینکه مدیر انجمن تمامی سوابق ایشون رو پاکسازی کنه و زیر اکانتش تایتل بزنه که جریان از این قراره و ... :general208:

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259
اکانت شما حکم شناسنامه شما رو داشته و شما شناسنامت رو فروختی جناب و قطعا شریک جرم کلاهبردار هستید

درود
من نمیدونم چرا همه جبهه گرفتن و دارن به خیال خودشون با این حرفا و متهم نشون دادن این آقای فک کنم معمارزاده کار خودشونو توجیح کنن

شما هرجای قانون هم بری حتی همین الآن برین از این وکلایی که مشاوره آنلاین میدن سوال کنید و ببینید که ایشون هیچ گناهی انجام نداده

بیشتر جالب بودن قضیه اونجاست که میگن ما به اعتبار شما به حساب این آقا پول ریختیم !!!!!!!!!!!

خب عزیز برادر ببخشید ماذرت میخوام شما مگه کور بودی که ببینی داری پول رو به حساب یه فرد دیگه میریزی ؟

این آقا دوست داشته اکانت رو فروخته و از اون تاریخ به بعد ایشون دیگه هیچ مسئولیتی در قبال اتفاقات بعدش نداره

عین این میمونه سیم کارتتو بفروشی بعد یکی بگه من به خاطر این که این سیم کارت برای فلانی بوده بهش شارژ منتقل کردم !

استارتر عزیز @معمارزاده ، اگر از نظر وجدانی میخوای کمک کنی یا ... که بحثش جداست ولی از نظر قانونی شما نگران نباش هیچ گناهی نکردی و طرفین معامله باید هر دو اعتبار سنجی میکردن

موفق باشید

یکی از دلایل ایجاد فروشنده معتبر [؟] جلوگیری از همین سوء استفاده ها و ایجاد اعتماد سازی برای کاربران تازه واردی که میخوان فروش انجام بدن بوده و اون شخص کلاه بردار نیازی نداشته برای روزی حلال ! اکانت فعال بازارچه بخره

قطعا کسی که با نیت خرید اکانت فعال شما به شما پیغام میده کلاه برداره وگرنه نیازی نیست هویتش رو پنهان کنه و شمایی که اعتبارت رو به تومن بی ارزشی می فروشی حتما که شریک جرمی

زمانی مسئولیتی متوجه ایشون نبود که در مورد این خرید و فروش اطلاع رسانی میکرد .

همون سیمکارتی که مثال زدید ، اگر تغییر مالکیت ندید هرگونه کلاه برداری که باهاش انجام بشه شما هم توی اون کار شریک جرمید .

موفق باشید .

rahman1700

Registered User
لایک‌ها
448
باسلام .
باعث تاسف هست که در این اوضاع و احوال داغون مملکت
یه همچین آشغال هایی هم هستند که به کسی رحم نمی کنن .
یه زمانی طرف یه تاره سبیل میزاشت و مثل مرد به تعهداتش عمل میکرد !
ولی تو این دوره زمونه .... من یکی که دیگه دارم بالا میارم

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
کمتر لطیفه بگو دوست عزیز.

اختیار داری بنده مثل شما اهل لطیفه گویی و این چیزا نیستم : )

اکانت شما حکم شناسنامه شما رو داشته و شما شناسنامت رو فروختی جناب و قطعا شریک جرم کلاهبردار هستید

یکی از دلایل ایجاد فروشنده معتبر [؟] جلوگیری از همین سوء استفاده ها و ایجاد اعتماد سازی برای کاربران تازه واردی که میخوان فروش انجام بدن بوده و اون شخص کلاه بردار نیازی نداشته برای روزی حلال ! اکانت فعال بازارچه بخره

قطعا کسی که با نیت خرید اکانت فعال شما به شما پیغام میده کلاه برداره وگرنه نیازی نیست هویتش رو پنهان کنه و شمایی که اعتبارت رو به تومن بی ارزشی می فروشی حتما که شریک جرمی

زمانی مسئولیتی متوجه ایشون نبود که در مورد این خرید و فروش اطلاع رسانی میکرد .

همون سیمکارتی که مثال زدید ، اگر تغییر مالکیت ندید هرگونه کلاه برداری که باهاش انجام بشه شما هم توی اون کار شریک جرمید .

موفق باشید .
بله درسته و برای همین میگم وختی پرشین تولز تگ فروشنده معتبر میده مسئولیش با خودشه ولی خب متاسفانه پرشین تولز فقط داره پول میگیره و هیچ کار دیگه ای نمیکنه نمونش تاپیک خودمون که در مورد کلاه برداری میلیاردی احسان فروزان هست

https://forum.persiantools.com/threads/شکایت-از-کاربر-malavan-ehsan.919565/

در مورد سیم کارت هم شما انتقال مالکیت دادی و اینو خودت و خریدار میدونی نه بقیه و وختی بقیه بیان کاری کنن مشکل از سمت خودشونه نه من فروشنده و خریدار !
یه مثال دیگه در مورد زمین خواری هست که خیلی زیاد پیش میاد وختی خریدار میره زمینو میخره مسئولیتش با خودشه که بره تمام استعلامات رو بگیره که مشکلی پیش نیاد ...
در هر صورت بالا هم گفتم از تنظر قانونی هیچ مشکلی ایشون نداره کافیه برین مشاوره بگیرید ببینید چون این مورد برای خود من قبلا پیش اومده بود

اینجا هم اصلا شما بگو اکانت برای فرد X هست و شما میخوای پول واریز کنی مگه نمیبینی که داری پولو به Y واریز میکنی ؟

متاسفانه ما ایرانیا یاد گرفتیم که اشتباهات خودمون رو گردن دیگران بندازیم ...

این مشکل هم چیز بزرگی نیست و به راحتی میشه طرف رو پیدا کرد با شکایت و پیگیری ...

امیدوارم مشکلتون زودتر حل بشه

موفق باشید

liyapeng

کاربر فعال تاریخ
لایک‌ها
259

بله درسته و برای همین میگم وختی پرشین تولز تگ فروشنده معتبر میده مسئولیش با خودشه ولی خب متاسفانه پرشین تولز فقط داره پول میگیره و هیچ کار دیگه ای نمیکنه نمونش تاپیک خودمون که در مورد کلاه برداری میلیاردی احسان فروزان هست

https://forum.persiantools.com/threads/شکایت-از-کاربر-malavan-ehsan.919565/

در مورد سیم کارت هم شما انتقال مالکیت دادی و اینو خودت و خریدار میدونی نه بقیه و وختی بقیه بیان کاری کنن مشکل از سمت خودشونه نه من فروشنده و خریدار !
یه مثال دیگه در مورد زمین خواری هست که خیلی زیاد پیش میاد وختی خریدار میره زمینو میخره مسئولیتش با خودشه که بره تمام استعلامات رو بگیره که مشکلی پیش نیاد ...
در هر صورت بالا هم گفتم از تنظر قانونی هیچ مشکلی ایشون نداره کافیه برین مشاوره بگیرید ببینید چون این مورد برای خود من قبلا پیش اومده بود

اینجا هم اصلا شما بگو اکانت برای فرد X هست و شما میخوای پول واریز کنی مگه نمیبینی که داری پولو به Y واریز میکنی ؟

متاسفانه ما ایرانیا یاد گرفتیم که اشتباهات خودمون رو گردن دیگران بندازیم ...

این مشکل هم چیز بزرگی نیست و به راحتی میشه طرف رو پیدا کرد با شکایت و پیگیری ...

امیدوارم مشکلتون زودتر حل بشه

موفق باشید

شما یا متوجه نیستید یا خودتون رو زدید به اون راه و با شما حرفی نیست ...

-------

دوستانی که کلاهشون برداشته شده کاملا امکان پیگیری قضایی و شکایت از هر دو طرف رو دارند و حتی خود پرشین تولز نیز امکان شکایت از ایشون به دلیل سوء استفاده از اکانت رو داره

با امید حداقل بازگشتن ضرر و زیان مادی زیان دیدگان

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

فکر کنم اکثر بچه ها جواب شما رو دادن و پیام شما هم 2 دلیل بیشتر نداره.. یا در آینده قصد فروش اکانتون رو دارید : )))، یا با شریک جرم دوست و رفیق هستی...

اما برای بقیه عزیزانی که قصد فروش اکانت رو دارن عرض کنم که:

تا جایی که من اطلاع دارم خرید و فروش اکانت اونم اکانتی که سابقه ی بازارچه داره در پرشین تولز مجاز نیست.

به طور مثال اگر 2 هزار فعال بازارچه داشته باشیم شاید 100 نفر اسم و فامیل من رو بدونن بقیه وقتی اکانتی رو میبینن که حدود 150 تا فیدبک + داشته و 11 ساله که اینجا عضوه دیگه کاری ندارن اسم و مشخصات طرف چیه.. نهایتش خیلی سخت گیر باشن شماره موبایلی میگیرن و تماس برقرار میکنند... مثلا خود من اصلا استارتر تاپیک رو نمیشناختم، بر فرض مثال اگر میخواستم معامله ای انجام بدم اطلاع نداشتم که اسمش قلی قلی پور هست یا نقی نقی پور و امکان داشت پول رو واریز کنم... هر چند اینکار از طرف من بعید هست، چون به شخصِ به حساب 99% از افراد اول واریز نمیکنم.

با این حال امیدوارم مشکل دوستان حل بشه ..

معمارزاده

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان و کاربران گرامی

در ابتدا تشکر میکنم از تمام دوستانی که نظرات شخصی خودشون رو اعلام کردن و در ثانی متاسفم از بابت دوستانی که بدون درک شرایط و به هر دلیلی قضاوت.

من از ابتدای متوجه شدن این قضیه به طور کاملا اختیاری و با پیشنهاد شخصی از دوستان مالباخته خواستم تا رسما شکایت کنند و خودم هم تماما اماده هر نوع همکاری برای حل این موضوع هستم.
الان دیگه وقت این نیست که بگیم من چرا و به چه دلیل و ... اکانت رو واگذار کردم یا دوستان مالباخته چرا و به چه دلیل و ... پول به حساب شخص دیگری ریختن و از این دست مسایل.
اتفاقی هست که افتاده و متاسفانه باعث رنجیدن و ضرر زیاد دوستان مالباخته شده.من به شخصه عمیقا ناراحت این مسئله هستم و در حال پیگیری.

در اخر برای اخرین بار از تمامی دوستان و کاربران عزیز ملتمسانه تقاضا دارم که اگر کمکی از دستشون بر میاد عنوان کنند و اگر کمکی نمیتونند کنن لااقل نمک بر زخم من و دیگر دوستان عزیز نپاشند.
از این لحظه هر گونه پست م پیامی که به غیر از کمک رسانی درج بشه رو گزارش خواهم کرد.
با تشکر فراوان

P.R.E.D.A.T.O.R

Registered User
لایک‌ها
586
من راه حلش رو گفتم بهتون بجای اینجا وقتتون گذروندن شما فروشنده اکانت باید با مالباخته ها هماهنگ کنی ادرس شماره‌تلفن و‌شماره‌کارت‌رو در بیارید با هم همتون برید بالاسر طرف فتا متا رو ول کن فعلا بیشتر از این وقت تلف نکنید الان اون یارو قطعا داره این پیام‌ها رو میخونه برید اونجا بالاخره اون شماره‌کارت و همراه مال خودشم نباشه وصله به این طرف

esy2011

Registered User
لایک‌ها
115
پیشنهاد میکنم مبلغی رو براتون واریز شده کدام بانک به نام چه کسی هست پیگیر بشید عموما این اطلاعات رو بانک نمیده مگر آشنا یا با مدارک قضایی حتما پیگیر بشید
راجع به اینکه زود قضاوت میکنن دوستان عرض کنم جناب معمارزاده قصد کمک داشتید به جوان تازه کار ایکاش اکانت رو با بشرط مبلغی نمیفروختید همینجور مجانی میدادید ایکاش
:general601:

www.hadi

Registered User
لایک‌ها
447
درود

موفق باشید
دوست عزیز من کاری ندارم جناب معمارزاده کار درستی کرده یا خیر
ولی اصلا با این وصف شما از این وضعیت دیگه باید قید این بازارچه رو زد
مثالش به این میمونه که یکی چند سال در بازار کار کنه مثبت بعد بیاد دسته چکش رو گم کنه یکی پیدا کنه و خروش کنه الان فروشنده خب طبیعیه میره سراغ صاحب چک
دوما بازارچه مجازی هیچکس از همدیگه شناختی نداره که طرف اسم کاربری مورتال کمبد شناسنامش هم به این اسمه؟
این مشکل ایشون هم حل خواهد شد من امید دارم

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
درود

موفق باشید

اصلا و ابدا اینطوری که میگین نیس و اقای معمارزاده به نظرم ۱۰۰‎٪ مقصر هستن و اصلا نباید اکانت رو میفروختن حتی اگه بعدش اعلام هم میکردن نباید این کارو میکردن چون شاید یکی ندونسته با طرف دوم وارد معامله میشد
اقای معمارزاده شما اخلاقا ، عرفا،شرعا باعث این اتفاق شدین و به نظرم دوستان خسارت دیده میتونن علیه شما دادخواست بدن و به احتمال خیلی زیاد دلایلتون برای دادگاه قابل قبول واقع نمیشه و مجبور به جبران ضرر دوستان میشین .

کلا در پرونده های دادگاه مهمترین نکته ، عامل ایجاد تخلف و فساده ، در اینجا به نظرم شما عامل بودین و اگه فروش اکانت شما نبود هیچ کسی نمیتونست از اکانت شما سواستفاده کنه مخصوصا که خودتون گفتین اکانت رو فروختین و زمینه فساد و کلاهبرداری رو ایجاد کردین

سعی کنین سریعتر خریدار اکانتتون رو پیدا کنین و ازش شکایت کنین

واقعا گاهی چیزایی میبینم که باعث تعجبم میشه ، اینم یکی از همون موارده- امیدوارم این مورد ختم به خیر بشه

Last edited:

sanaka

Registered User
لایک‌ها
971
درود

موفق باشید
شما امتحانی با سیمکارت یکی دیگه ایجاد مزاحمت کن تا بفهمی یه من ماست چقد کره داره[emoji6]این دوستمون هم اکانتش رو فروخته هم خودش کارش گیره و هم جناب کلاهبردار!
به منم پیشنهاد دادن واسه خرید اکانتم قبول نکردم یکیم حتی اومد گفت با اکانتت شروع به معامله میکنم و درصدی باهات کار میکنم از فروش جنسام ولی کیه که جرات کنه دقیقا به این فک کردم ممکنه بیاد کلاهبرداری چیزی رخ بده یارو بره من و اکانتم بمونیم یه مشت طلبکار هر جاییم برم مقصر منم چون اکانت مال منه و توجیهی وجود نداره واقعا

Sent from my TA-1021 using Tapatalk

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا