• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاهبرداری فیشینگ در ایسام

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
424
اصلا ارتباطی به تیپاکس نداره این موضوع ! تیپاکس طبق روال عمل کرده مگر شما قبلش با اون دفتری که قرار بوده به خریدار تحویل بده مکالمه میکردید و شرایط رو توضیح میدادید
قربان متن منو کامل نخوندید اعلام شده و نامش ثبت شده! عکس نامرو من گذاشتم ببینید. با اینکه اعلام شده بازهم تحویل دادن. احتمال داره با دزده زد و بند کرده باشه شعبه زاهدان

tsd137

Registered User
لایک‌ها
857
با این شرایط الان با توجه به اینکه همه دفاتر تیپاکس معمولا به دوربین مداربسته مجهز هست باز هم میتونید علیه خریدار اعلام شکایت کنید شاید در چند ماه شاید بتونید وسیلتون رو پس بگیرید البته با توجه به شیوه کثیفی که به کار رفته امکانش کم هست ولی شما سعیت رو بکن الان هم بهترین کار رفتن به فتا هست و توضیح شرایط اسکرین شاتها از پیامهای ایسام و شماره مرسوله رو هم پرینت بگیر با خودت ببر خودشون از طریق فتای زاهدان اقدام میکنن دیگه زیاد پیگیر نشو دستو بزن به دیوار و توکل کن درست بشه انشا الله :)

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970
ایسام کلاهبرداره درش شکی نیست ولی جای این تاپیکا اینجا نیست!
بنده خودم چند وقت پیش یه گوشی از ایسام خریدم گلس فول روش زده بودن منم به محض اینکه رسید ضدخش رو برداشتم تا چک کنم دیدم پایین صفحه کامل شکسته ولی چون زیر ضدخش بود مشخص نبود شارژش هم کم بود زدم به شارژ دیدم صفحه حین شارژ پرپر میزنه!موضوع رو از طریق شکایت پیش بردم آخرش گفتن آیا یک فرد حرفه ای ضدخش رو برداشته یا یه فرد تازه کار که زده صفحه رو حین برداشتن ضدخش شکسته!طول عمرم تا به امروز همچین توهینی ندیده بودم انگار داشتن با یه عقب مونده حرف میزدن بعد کلی حرف و دوندگی گفتن گوشی رو پس بفرست ولی مبلغ 300 تومن از کل وجه کثر میشه چون تو تصاویر آثاری از شکستگی نیست اون 300 تومن هم حق معامله سایت بود و به فروشنده هم حتی تعلق نمیگرفت
آخرت کلاهبرداری هست این سایت البته وقتی از بالا تا پایین جیب بری میکنن دیگه یه سایت که جای خود داره...

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
424
با این شرایط الان با توجه به اینکه همه دفاتر تیپاکس معمولا به دوربین مداربسته مجهز هست باز هم میتونید علیه خریدار اعلام شکایت کنید شاید در چند ماه شاید بتونید وسیلتون رو پس بگیرید البته با توجه به شیوه کثیفی که به کار رفته امکانش کم هست ولی شما سعیت رو بکن الان هم بهترین کار رفتن به فتا هست و توضیح شرایط اسکرین شاتها از پیامهای ایسام و شماره مرسوله رو هم پرینت بگیر با خودت ببر خودشون از طریق فتای زاهدان اقدام میکنن دیگه زیاد پیگیر نشو دستو بزن به دیوار و توکل کن درست بشه انشا الله :)
بسته را توزیع کردند به آدرس نا مشخصی برای خریدار فرستادن. خود خریدار که نیومده بگیره.

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
424
بنده خودم چند وقت پیش یه گوشی از ایسام خریدم گلس فول روش زده بودن منم به محض اینکه رسید ضدخش رو برداشتم تا چک کنم دیدم پایین صفحه کامل شکسته ولی چون زیر ضدخش بود مشخص نبود شارژش هم کم بود زدم به شارژ دیدم صفحه حین شارژ پرپر میزنه!موضوع رو از طریق شکایت پیش بردم آخرش گفتن آیا یک فرد حرفه ای ضدخش رو برداشته یا یه فرد تازه کار که زده صفحه رو حین برداشتن ضدخش شکسته!طول عمرم تا به امروز همچین توهینی ندیده بودم انگار داشتن با یه عقب مونده حرف میزدن بعد کلی حرف و دوندگی گفتن گوشی رو پس بفرست ولی مبلغ 300 تومن از کل وجه کثر میشه چون تو تصاویر آثاری از شکستگی نیست اون 300 تومن هم حق معامله سایت بود و به فروشنده هم حتی تعلق نمیگرفت
آخرت کلاهبرداری هست این سایت البته وقتی از بالا تا پایین جیب بری میکنن دیگه یه سایت که جای خود داره...
بله چون اکثر دوستان اینجا تو کار خرید و فروش هستند من این تاپیک و گذاشتم جهت اطلاع رسانی که دوستان این مسائل حواسشون باشه. مثلاً من همچین تاپیک اگه قبلا می‌دیدم این اتفاق برای من نمی افتاد

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
424
ای بابا به اونا چه ارتباطی داره چند بزنن هر چی بگین باید بزنن. الان قبول دارن بسته تون 7 تومن میارزیده؟
پلیس فتا گزارش داره که مبلغش چند بوده باید برم نامشو بگیرم از تیپاکس شکایت کنم

farid68

Registered User
لایک‌ها
50
پلیس فتا گزارش داره که مبلغش چند بوده باید برم نامشو بگیرم از تیپاکس شکایت کنم
ان شا الله که مشکلتون حل بشه و به حقتون برسید.
ممنون بابت به اشتراک گذاری تجربه اتون.

Amir Sardar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
سلام. خدمتت عرض شود که چند ماه پیش یه گرافیک گذاشتم ایسام. بعد قسمت کالای نو اشتباه ثبت کردم. زد که ۲۴۰ تومن تعرفه ایسام هست و ۳۵ تومن هم فکر کنم مالیات بود. ثبت کردم رفت. فرداش یه نفر خرید زد منم بسته بندی کردم فرستادم. بعد داخل سایت دیدم تعرفه شده ۸۴۰ تومن بعلاوه ۶۵ تومن مالیات ! سریع تماس گرفتم و اینور و اونور گفتم من اسکرین شات دارم که تعرفه ۲۴۰ زده واسم الان چرا اینقد شده؟ گفت کالا رو قسمت نو ثبت کرده بودی در صورتی که کارکرده هست. گفتم تو قسمت توضیحات نوشتم که بعدم شما مگه نباید خبر بدید؟ گفتن پیامک دادیم بهت ! که اصلا واسه من پیامک نیومده. خلاصه گفتم نمیخوام به خریدار بگید برگشت بزنه. بعد به خریدار گفته بودن فروشنده پشیمون شده، به منم گفتن که خریدار از دستت شکایت کرده ! خصوصی با خریدار صحبت کردم گفت نه بخدا چه شکایتی؟ کی گفته همچین چیزی رو؟ شما ببین این ایسام چقد پست هست. در نهایت از ایسام زنگ زدن گفتن با مدیر صحبت کردیم ۴۰۰ تومن گفتن تعرفه بگیر. اگه خوبه که مابقی پول رو واریز کنیم. دیگه دیدم چاره ای نیست به دردسر پس فرستادن نمی ارزه قبول کردم. ولی این دیگه اولین و آخرین بارم بود که ایسام خرید فروش کنم.

در مورد کلاهبرداری هم بگم که ۳۲ میلیون من الان چک صیادی دارم. حکم جلب هم دارم. اینقد اینور اونور رفتم تا تونستم حکم جلب بگیرم. یارو نیست که نیست ! دولت هم هیچ کاری انجام نمیده. خیلی راحت یارو پشت میز گفت گفت برو خودت پیداش کن حکم جلب داری دیگه ! یعنی قوانین عجیبی هست. تازه قانونای دیگه شو اگه بگم شاخ درمیارید خداوکیلی ولی دیگه خیلی طولانی میشه. باتشکر

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
من هیچوقت تا حالا در این نوع سایت ها خرید و یا معامله ای نداشتم حتی همون دیجی کالا رو هم با اینکه میدونم اکی هست موفق به خرید نشدم و خیلی محتاط هستم ولی اینجا سوال پیش میاد که مگر خریدار ریال رو مستقیم به ایسام نمیزنه؟

اگه جواب بله هست خب قطعا ایسام مقصر هست و باید پاسخگو باشه چون این سایت باید حداقل یک احراز هویتی و یا ثبت شماره ثابتی انجام بده + آی پی خریدار از ایران، حال اگر کسی ریال مشکل دار ارسال کرد وظیفه ی اون هست که بره شکایت و پیگیری کنه، پس این کارمزد و سودی که از این معاملات میگیره برای چی هست؟

فروشنده مگه ریال رو مستقیم میگیره که حالا پیگیر باشه ببینه ریال خریدار سالم هست و یا فیشینگه!!!

بهترین کار تحریم این نوع سایت ها هست، تو دیوار آگهی بزنید به صورت حضوری بفروشید بهتره تا....

Amir Sardar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
آها عذر خواهم فقط یه سوال دیگه. واسه خریدن جنس از ایسام، مگه نباید رمز دوم داشته باشی؟ یارو چجوری رمز اینترنتی رو داشته؟ بعد تازه رمز پویا هم میخواد که پیامک میشه به صاحب حساب. بعد تازه اگه اینارو هم داشته، چرا حضوری نرفته مثلا از دیوار جنس بخره وقتی کارت یارو دستش بوده؟ 🤔

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
424
آها عذر خواهم فقط یه سوال دیگه. واسه خریدن جنس از ایسام، مگه نباید رمز دوم داشته باشی؟ یارو چجوری رمز اینترنتی رو داشته؟ بعد تازه رمز پویا هم میخواد که پیامک میشه به صاحب حساب. بعد تازه اگه اینارو هم داشته، چرا حضوری نرفته مثلا از دیوار جنس بخره وقتی کارت یارو دستش بوده؟ 🤔
جزئیاتشو دقیق من نمیدونم ولی فرض کنید افرادی هستن که اطلاعات بانکیشونو داخل گوشی ذخیره می کنند و زمانیکه گوشی به سرقت بره راحت رمز دوم هم به گوشی میاد... یا اینکه فرض کنید زورگیری شده ازیک طرف هم گوشی و هم کارت بانکی مدارک ازش سرقت شده شبانه ... طرف هم تابخواد فردا صبح بره حسابشو ببنده سارق تا فردا حسابشو خالی کرده! یا اینکه گوشی هک شده و اطلاعات سرقت شده. طرف هم برای اینکه ردی ازش نباشه تو شهر نمیچرخه تابلو کنه. سریع خرید می‌کنه. پلیس فتا به من گفت طرف ۱۶ میلیون تو حسابش بوده و تمام ۱۶ میلیون خرید اینترنتی کرده .... 😐😐

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
424
سلام. خدمتت عرض شود که چند ماه پیش یه گرافیک گذاشتم ایسام. بعد قسمت کالای نو اشتباه ثبت کردم. زد که ۲۴۰ تومن تعرفه ایسام هست و ۳۵ تومن هم فکر کنم مالیات بود. ثبت کردم رفت. فرداش یه نفر خرید زد منم بسته بندی کردم فرستادم. بعد داخل سایت دیدم تعرفه شده ۸۴۰ تومن بعلاوه ۶۵ تومن مالیات ! سریع تماس گرفتم و اینور و اونور گفتم من اسکرین شات دارم که تعرفه ۲۴۰ زده واسم الان چرا اینقد شده؟ گفت کالا رو قسمت نو ثبت کرده بودی در صورتی که کارکرده هست. گفتم تو قسمت توضیحات نوشتم که بعدم شما مگه نباید خبر بدید؟ گفتن پیامک دادیم بهت ! که اصلا واسه من پیامک نیومده. خلاصه گفتم نمیخوام به خریدار بگید برگشت بزنه. بعد به خریدار گفته بودن فروشنده پشیمون شده، به منم گفتن که خریدار از دستت شکایت کرده ! خصوصی با خریدار صحبت کردم گفت نه بخدا چه شکایتی؟ کی گفته همچین چیزی رو؟ شما ببین این ایسام چقد پست هست. در نهایت از ایسام زنگ زدن گفتن با مدیر صحبت کردیم ۴۰۰ تومن گفتن تعرفه بگیر. اگه خوبه که مابقی پول رو واریز کنیم. دیگه دیدم چاره ای نیست به دردسر پس فرستادن نمی ارزه قبول کردم. ولی این دیگه اولین و آخرین بارم بود که ایسام خرید فروش کنم.

در مورد کلاهبرداری هم بگم که ۳۲ میلیون من الان چک صیادی دارم. حکم جلب هم دارم. اینقد اینور اونور رفتم تا تونستم حکم جلب بگیرم. یارو نیست که نیست ! دولت هم هیچ کاری انجام نمیده. خیلی راحت یارو پشت میز گفت گفت برو خودت پیداش کن حکم جلب داری دیگه ! یعنی قوانین عجیبی هست. تازه قانونای دیگه شو اگه بگم شاخ درمیارید خداوکیلی ولی دیگه خیلی طولانی میشه. باتشکر
این دیگه عین بالاکشیدن هست!

KoenigTiger

Registered User
لایک‌ها
217
شما چپ میرید راست میاید هر تاپیک اینجوری به جهت آگاه سازی ایجاد میشه که دوستان دیگه متضرر نشن گیر میدین که اینجا جاش نیست.
توی چشم ترین انجمن و تاپیکهای سخت افزاری ایران جاش نباشه کجا جاشه؟
بد میکنن خودشون زخم خورده اند میخوان امثال من و شما هم زخم نخوریم؟
جای شما هارد شما مرورگر شما ... تنگ میشه مگه؟
بذارید بنویسن دیگه، یه گوشه ی یه انجمنِ یه فضای مجازی رو هم دریغ میخواید بکنید ازشون اگه قدرتی داشته باشید حتما.

farshad sh

Registered User
لایک‌ها
181
خخخ . از خودپلیس فتا شکایت کن بعد ایسام . پلیسی که اعلام دزدی کنه بعد از خودم جرم اصلی چشم پوشی کنه مامور نفرستن دزد را بگیرن !!! بعد ایسام تضمین فروش داره واعلام پرداخت کرده خودش باید پیگیر میشد . ودراخرتیپاکس مقصره با مسیولیت کمتر
اصلا وقت خودتو تلف نکن
برو دادسرا دوپرونده شکایت از پلیس فتا و ایسام اجرا بزار و علاوه برخسارت قطعه درخواست خسارت مزاحمت وسهل انگاری از جفشون کن .100% نهایت پرونده تو دیوان عالی بنفعت حکم میده

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
424

ممنون از اینکه تجربتونو گفتید این خیلی برام مهم بود چیز جدیدی یاد گرفتم

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
پلیس فتا نمیتونست خودش مامور بفرسته هم یه دزدو میگرفت هم انقدر پول تلفن به تو و ایسام نمیداد؟

بالا