• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاهبرداری فیشینگ در ایسام

dotsis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
100

danyalbmw

Registered User
لایک‌ها
170
با درود
ولی در کل شیوه ی جالبی هستا، چطور انقدر سریع پلیس فتا پیگیر مبلغ شد و سفارش رو کنسل کرد هم سواله!!
یعنی ما هم اگه یه روزی ازمون دزدی بشه و از حسابمون پول بپره، بریم پلیس فتا به همین سرعت تمام حساب هایی که بهش پول انتقال دادیم رو مسدود میکنن و میگن پول ما رو برگردون؟

soltaan

Registered User
لایک‌ها
74
برادر عزیز شما بلیط هواپیما میگرفتی میرفتی زاهدان لپتاپ رو قبل از توزیع تحویل میگرفتی و برمیگشتی ضررت کمتر بود.توی ایران پشتت به هیچ ارگانی گرم نباشه.شریک دزد و رفیق قافله هستن

mahdi312

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53
ایسام درصد هنگفتی از هر معامله میگیره ، پول مفت میره تو حسابشون ، فقط خدا میدونه چقد درآمد دارن ، سود خالص خالص بدون هیچ کاری . با این سود زیاد حداقل کاری که باید انجام بدن رفع خسارت از این بنده خداست که گرفتار کلاهبردار شده . جالبه کارمزد معامله کالای معیوب بیشتر از کالای دست دوم هست ، خب جنس معیوب که از اسمش مشخصه دیگه اصلا نیاز به پشتیبانی ایسام نداره ، حتی باید کمتر از جنس نو باشه کارمزدش ، من خودم چند بار خرید و فروش داشتم و تا حالا به مشکل خاصی بر نخوردم ولی الان این تاپیک رو دیدم حقیقتش ترسیدم دیگه جنس بزارم واسه فروش

Last edited:

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754

مطلب این تاپیک مربوط به دردسری بود که برای ایسام ایجاد شده بود، و ایسام از سر خودش باز کرده و به شکل بی شرمانه ای به گردن فروشنده انداخته. اکثر دوستان اتحاد نظر دارند که ایسام باید پول لپتاپ رو از جیب خودش به فروشنده پس بده و یک سری افراد میان راجع به مقصر صحبت می کنند!، یک عده از بد بودن و مشکل دار بودن و طرف خودکشی و رندی ایسام صحبت می کنند و یک عده هم اومدن راجع به روغن موتور صحبت می کنن!!!

اصلا مقصر بودن هر یک از گروه ایسام، دزد، پلیس فتا، تیپاکس، فروشنده، سیستم بانکی و شخصی که ازش اطلاعات کارت دزدی شده ملاک نیست، اینجا هرگز موضوع ما مقصر و یا تقصیر کار نیست؛ موضوع دقیقا یک دردسر هست که برای ایسام به وجود اومده . باید پول لپتاپ فروشنده رو پس بده

متاسفانه مشکلی که ایسام داره نبودن رقابت هست و این مشکلات حذف و مسدود سازی اکانت همه جای دنیا هست
یک مستند یک راننده رو نشون می داد طرف یک سال بود مهاجرت کرده بود و تاکسی اوبر اکانت بنده خدا رو حذف کرده بود و طرف بی کار شده بود و هر چی درخواست می داد می گفتند جای تو یکی دیگه رانندگی کرده و جای عکس خودت، عکس از یک تصویر پرینت شده ارسال کردی (سیستم اوبر اینه که دفعه ای یک بار تو هفته ازت می خواد عکس خودت پشت ماشین رو ارسال کنی). جالبه طرف هم مظلوم نمایی و ضدیت با سرمایه داری می کرد.

@BLACKSHOPCENTER با این فحش و فحش کشی و این الفاظ حال همه رو خراب کردی

فایده این طور صحبت کردن چیه! چرا باید جواب فحش نگاری شما به بچه های بالا🧔 رو persiantools بده؟!

ما باید یاد بگیریم به سیستم های خصوصی احترام بزاریم
وقتی ایسام خلل ایجاد می کنه، باید نوع فروش رو عوض کنیم
وقتی aparat به ازای ویدئو، چندرقاز پول میده باید ویدئو رو جاهای دیگه بارگذاری کنیم
ماشین ایرانی (دسته هفتم چین و هند) اگه بده، چینی بخریم، اگر چینی بده، دسته دوم ژاپنی بخریم
دیجیکالا اگر گرون می فروشه، از وبسایت های خوب دیگه بخریم
کافه بازار اگر برای فروش اپلیکیشن درصد بالا می گیره، سیستم فروش رو تغییر بدیم.

صددرصد هم می تونیم به هر یک از سیستم های خصوصی ایراد بگیریم و با دیگران درمیان بگزاریم
persiantools مختار هست که اکانت هر کس رو مسدود کنه و به خودش مربوطه و ایسام هم همین طور. هر چه قدر سیستم های خصوصی زیادتر بشن، به نفع من و شما هست
سیستم های ایسام و شیپور و دیوار باعث شدند گردش پول زیاد بشه و برای خیلی ها شغل ایجاد بشه و خیلی ها کسب و کارشون پر رونق بشه

جالبه خود من شش ماهه تو ایسام چیزی نفروختم و یک ماهی میشه که اومدن اکانت بنده رو قفل روش کردند! و پیغام می دن تخلف در فروش! چند تا موبایل و چند تا CPU فروختم! و از شش ماه پیش همه راضی بودند!!! چه تخلفی در ماه قبل کردم! خودم خبر ندارم!!!

اینها آماتور هستند! خیلی آماتور!
فقط بحث آماتور بودن سیستم های ایرانی نیست. یادمه یک زمان WeChat یا Viber بود (دقیقا خاطرم نیست) یک کد 4 رقمی می فرستاد روی گوشی و 10 بار اجازه حدس زدن شماره sms رو می داد و جالبه اگر اون 10 بار اشتباه می کردید، یک رقم به اون 4 رقمی که فرستاده بود اضافه می کرد و مجددا روی گوشی همون چهار رقم و رقم بعدی رو sms می کرد!!! نفهم ها!!!

ایسام باید تعرفه بگیره، چون داره خدمت ارائه میده، ولی تعرفه زیاد هست و افکارشون متاسفانه کوتاه مدت هست
یک بار به ایسام 50 هزار تومن جریمه دادم، ولی کالای خودم رو یک میلیون گرون تر فروختم و ارزشش رو داشت، البته یک و پونصد گرون تر فروختم و 500 تعرفه ایسام شد!

@BLACKSHOPCENTER

بنده متوجه حرف های شما می شم و حق رو به شما می دم، بنده هم سر دو تا مادربرد تو ایسام ضرر میلیونی دادم. اولین فروشم تو ایسام یک گرافیک بود که فنش خراب بود و نوشته بودم اینجا با مبلغ 2 تومن درست میشه طرف دوتا شکایت ثبت کرده بود که با 8 تومن درست شده! و چرا پول پستش این قدر زیاده! و بنده فقط جواب یکی از شکایت هاش رو سفت و محکم دادم و شکایتی که درست درمون جواب نداده بودم رو ارجاع داد! (ایسام سیستمش اوایل خیلی ایراد داشت)
تو دیوار پول می دادم آگهی هفته پیش بیاد اول لیست، پول رو که می گرفت بعدش آگهی رو درجا می زد غیرمجاز! خب پول من چی شد!!! مینی کیس می فروختم می زدم قیمتش 2800 هست و فقط 2 میلیون پول گرافیک روی CPU مدل A8-7600b هست، آگهی رو حذف می کرد می نوشت قیمت نادرست!!! پول داده بودم برای آگهی اضافه! و حذفش می کرد! مال مردم خوری از این بالاتر هست؟!

همه حرف های شما (به جز فحش نگاری ها) درست هست و حق با شماست، ولی ایسام یک سیستم خصوصی هست، و متاسفانه می تونه شما رو بدون هیچ دلیل منطقی بیرون کنه و هیچ کس هم نمی تونه بازخواستش کنه

حرف شما در خصوص جانب داری متعصبانه از گوشی سونی هم کاملا درست هست. اینتل دیگه نمی تونه با AMD (سفارش به GF و TSMC و Samsung) سر لیتوگرافی رقابت کنه پردازنده هاش شده اندازه نلبکی و از 65 وات رسیده به 150 وات؛ و هنوز یک عده طرفداری متعصبانه می کنند. متاسفانه ایسام نگاه از بالا به پایین داره و باعث شده معایبش به مزیت هاش حسابی بچربه (خودم هیچ وقت محصولات کاری رو تو ایسام نفروختم و مشتری هام رو از توی شیپور پیدا می کنم)

به امید خدا چندین سرمایه دار وارد کار بشن تا ایسام و آپارات و کافه بازار و ایران خودرو و سایپا و ... ورشکست بشن

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
عه پستا چرا پاک شده

این یارو اومده بود برخلاف همه یوزرای تاپیک داشت میگفت همه زندگیشو مدیون ایسام و از موقعی که ایسام اکانتاشو بسته سه مرتبه خودکشی نافرجام داشته و ورشکست شده و صاحب خونش جوابش کرده و سرطان پانکراس گرفته .

جالبه مثل علی گلشنی میگفت هیچ سایت دیگه ای هم تو ایران نیست که بتونه همون کارو براش انجام بده . یعنی ببین چه کار بزرگی ایسام تو ایران انجام داده که کسی نتونسته رو دستش بیاد . بعد من ساده میام به استاد توپولوژی و بقیه یوزرای تاپیک میگم برید یه سایت مثل ایسام بزنید .

دم ایسام گرم خدایی . بعد پست این بابایی که پاک شد فهمیدم چه کار بزرگی انجام داده که خودشو واسطه این همه کالای دست دوم متنوع و متعدد تو کل ایران کرده . حالا که هیشکی جرات نداره همچین کاری بکنه و به قول علی گلشنی مقصر خودتونید که عرضه ندارید یه رقیب برا ایسام درست کنید پس حق اعتراض هم ندارید . ساکت لطفا . ایده هاتونم بزارید تو جیبتون هر موقع یه سایت مثل ایسام زدین اونجا استفاده کنید .

یعنی من پستای این استاد توپولوژی رو میخونم حالم بد میشه . الان حواسم نبود دستم خورد به قربیلک موس رفتم چند خط آخر پست بالاییو خوندم دیدم نوشته اینا آماتور هستن و دنبال اهداف کوتاه مدت . خب دانشمند . پروفسور حسابی عصر . یگانه منجی عالم مارکتینگ مجازی . توئی که این همه میفهمی بیا یه استارت آپ ران کن ایسامو دیجیکالا و دیوار و اسنپ همه غلاف کنن دیگه .

تو که هم کدنویسیشو بلدی .
هم میدونی از کجا arvancloud خوب بخری .
هم توپولوژی شناسی .
هم اهداف بلند مدت داری .
هم آماتور نیستی .
بودجه ای هم که نمیخواد علی گلشنی گفت دوتا خط تلفن .
سیستم تشخیص کارت سرقتیو حق واسطه گری 1% گرفتن تضمینو همه چی هم توش بزار .

چقدر سخته بخوای به یکی که هیچی در یک زمینه ای بلد نیست ولی فکر میکنه از بزرگان اون عرصه هستش بگی داری اشتباه میکنی . امان از جهل مرکب . آدمو بیچاره میکنه . خداکنه اکثریت مردم هیچ کشوری دچارش نشن که اگه بشن تا همیشه اون کشور مستعمره باقی میمونه چون همیشه مردم اون کشور خودشونو لایق یه حاکم بهتر میدونن حالا چه اون حاکم محمدرضا شاه باشه چه آخو.ندا چه حاکم بعد آخو.ندا .

مرگ من پاشین برید کلاب هاوس پای صحبت چنتا از این روشنفکرا بشینید ببینید چی میگن ول کنید این پاتوق پرشین تولزو . اگه تو این پاتوق چیزی بود الان این نمیومد بگه آمازون مردم آمریکارو بیچاره کرده .

بالا