اقا هنوز این جبلی به جای کلاه قرمزی وپسرخاله حرف میزنه؟
چرا دو قسمت ؟اونهایی که دیدن می دونن اینو برای اونهایی که سریال رو ندیدن می نویسم..تکرار قسمت امشب فردا صبح ساعت هشت داره،فردا هم شاهد دو قسمت از سریال خواهیم بود،اولیش ساعت یه ربع به شش دومی هم ساعت هشت
چرا دو قسمت ؟
فردا تکرار کیه ؟
هر چند میدونم بازم نمیرسم ببینم تایمش خیلی بده یا خونه شلوغه یا جایی هستیم نمیشه دید
اونهایی که دیدن می دونن اینو برای اونهایی که سریال رو ندیدن می نویسم..تکرار قسمت امشب فردا صبح ساعت هشت داره،فردا هم شاهد دو قسمت از سریال خواهیم بود،اولیش ساعت یه ربع به شش دومی هم ساعت هشت
اونهایی که دیدن می دونن اینو برای اونهایی که سریال رو ندیدن می نویسم..تکرار قسمت امشب فردا صبح ساعت هشت داره،فردا هم شاهد دو قسمت از سریال خواهیم بود،اولیش ساعت یه ربع به شش دومی هم ساعت هشت
و محمدرضا هدایتی...امشب خیلی عالی بود....هر 2 قسمت زیبا بود...مخصوصا قسمت پانته آ بهرام فوق العاده بود...خیلی خنده دار بود...آخرش که پسر عمه زا جدی شده بود و می گفت خجالت بکش از خنده ترکیدم:lol:
زنده باد پسرخاله و کلاه قرمزی و پسر عمه زا و گیگیلی و جبلی و ایرج طهماسب و .......
و محمدرضا هدایتی...
و نیز مرضیه برومند و زی زی گولو که امشب باعث شدن من و بابام باز هم باهم آشتی کنیم.:دیامشب خیلی عالی بود....هر 2 قسمت زیبا بود...مخصوصا قسمت پانته آ بهرام فوق العاده بود...خیلی خنده دار بود...آخرش که پسر عمه زا جدی شده بود و می گفت خجالت بکش از خنده ترکیدم:lol:
زنده باد پسرخاله و کلاه قرمزی و پسر عمه زا و گیگیلی و جبلی و ایرج طهماسب و .......
با دیدن این قسمت چندین خاطره خوب در من زنده شدو نیز مرضیه برومند و زی زی گولو که امشب باعث شدن من و بابام باز هم باهم آشتی کنیم.:دی
امشب عالی بود
همه چیش
بودن مرضیه برومند یه وزنه بزرگ بود چون دیگه اصلا نیازی به هنر نمایی نبود..انقدر این بانو عزیز هست برای ما که فقط دیدنش برامون شادی افرینه دیگه چه برسه زی زی گولوی دوست داشتنی همراهش باشه
واقعا لذت بردم
پ.ن:پسر عمه زا بدجوری تو دل جا کرده خودشو:happy:
امشب خیلی عالی بود....هر 2 قسمت زیبا بود...مخصوصا قسمت پانته آ بهرام فوق العاده بود...خیلی خنده دار بود...آخرش که پسر عمه زا جدی شده بود و می گفت خجالت بکش از خنده ترکیدم:lol:
و محمدرضا هدایتی...
100 در 100:happy:
همگی عالی هستند...حتی من علی رغم همه ی انتقاد ها , از باران کوثری هم زیاد بدم نمیاد و راضی ام....خدا خیرشون بده که ما رو شاد کردند.
با دیدن این قسمت چندین خاطره خوب در من زنده شد
خونه مادر بزرگه و اون جوجه تپله و مخمل و هاپوکومار
مدرسه موشها و کپل
زی زی گولو و آقای پدررررررر
و خود کلاه قرمزی
شاید بشه گفت بهترین برنامه صدا سیما در امسال همین مجموعه کلاه قرمزی بوده . زنده باد
سلام
زی زی گولو آسی پاسی دراکولا تا به تا ..... :lol::lol:
کاش آقای پدر رو هم می آوردن ....
از سریال های مرضیه برومند ، از هتل خیلی خاطره دارم .....
خونه ی مادر بزرگه و تا به تا رو هم که نگو ......
امشب خوب بود .....
از تکرار هاش + قسمت 15 کسی خبر نداره ؟
-----
موید و پیروز باشید
در پناه ایزد یکتا
سلام
زی زی گولو آسی پاسی دراکولا تا به تا ..... :lol::lol: