جناب مرجان خانوم کشتی من رو تو !!!![]()
![]()
چقدر خوب بود . تموم شد ! واقعا توی این چند روز با کیفیت ترین برنامه ی TV بود. عروسک های خوبی اضافه شدن . مهمان ها هم خیلی خوب انتخاب شدن . عجب برنامه ای بود . ای کاش به جای پخش فیلم های بی سر و ته ه سان*سوری و برنامه های سفارشی و کارای مزخرف روی همین دست برنامه ها مانور بدن . برای بچه های این مملکت آرزو میکنم بازم کلاه قرمزی رو توی TV ببینن![]()
![]()
:happy:
خیلی عالی بود
محشر بود
الهی بگردم پسر عمه زا عاشق شده بود:happy: یه ذره هیز هم بود:happy:
خواهر گیگیگلی که کپی خودش بود و فقط صداش عوض شده بود و یک روسری هم سرش کرده بودن اومده بود روز آخر دنبال داداشش که پسر عمه زا یهو پرید به مجری گفت" تصمیم ازدواج....." که گیگیلی بی حال و ناله از اونور ادای غیرتی در آورد که دید پسر عمه هی داره مستقیم میره طرف آبجیش و آقای مجری داره جلوشو میگیره.پایان ایتم هم که گفت قسمت بعدی رو ببینیم یک دسته گل که روی گلدون میز کنار "آآای مرجی" بود ورداشت ببره بده که خواهره که باز مجری جلوشو گرفتپسرعمه زا عاشق کی شده بود؟ نکنه همون گاو خرمائیه؟:دی
یه نقد از نظر یه مخاطب عام:
- ولی فک کنم اصلا مخاطب رو بزرگ سالان در نظر گرفته بودن
کاش دامادش میکردن امشب!!
امیدوارم این کار اخر پسرعمه زا و هدایتی نباشه چون کل برنامه های عید یه طرف پسرعمه زا یه طرف!
کلاه قرمزی هم خیلی خوب بود!
حیف ! من شصتاد سالم هم بشه ! باز روز آخر عید غمگین ترین روز ساله واسم !!
بهترین برنامه تلوزیونی عید هم تموم شد .. پسرعمه زا هم که تریپ رمنس زد آخرش !! هر کاریش کردن هم نرفت ولایت !!
خلاصه که اوقات خوشی واسمون ساختن ! :happy:
- جای خانم معتمد آریا هم خالی بود. می تونست جای مادر باشه!
من فقط قسمت اولش رو دیدم!![]()
حالا از فردا تو همه فروم ها میزنن کلاه قرمزی در 2 DvD و ...کار بدی کردی!(به نقل از خاله باران)چون قسمت های وسطش بهتر بود!![]()
![]()
نمیدونم چرا توی اون چند قسمتی که دیدم! حس میکردم بچه های جدید باهاش نمیتونن ارتباط برقرار کنن! یعنی طرز حرف زدن ها و نوع رفتار انگار برای بچه های ساخته شده بود که با همون کلاه قرمزی قدیم ارتباط داشتن و بیشتر برای خاطره شدن ها و بودن ها میدیدنشون !
نمیدونم این رو باید اونایی که با بچه های کوچیک این برنامه رو میدیدن هم بپرسیم که واقعا براشون جذاب بود دیدن کلاه قرمزی!؟
امیدوارم بوده باشه! برای ما که تجدید خاطره شد! البته امیدوارم دیگه در آینده جوری کشش ندن که زیاد بشه! چون از نظر من فیلم سینمایی سوم کلاه قرمزی که توی خارج بود زیاد مثل قدیم نبود!
* این قسمت دکتر بازیش هم یه کم بد آموزی داشتا!!![]()