• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاه قرمزی

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
مخاطب بزرگسال بودنش كه كاملا مشخص بود. از شوخي هاش معلوم بود. زايمان كلاه قرمزي تو قسمت اول و عاشق شدن پسرعمه زا و ... . ولي دمشون گرم خيلي تجديد خاطره بود. آآآآآي مرررجي هم كه همش اداي اينو در مي اورد كه مثلا مخاطبش بچه هان ولي البته اونم معلوم بود فقط براي شبيه كردن فضا به كلاه قرمزي قديم بود. هاااهوووووووووووووووووووووووووي !!

موافقم. تجديد خاطره شيريني بود و بازگشت خاطره انگيزي به دوران كودكي
خنده هايي كه خيلي خيلي چسبيد. خيلي وقت بود راحت نخنديده بودم . جلوي اين برنامه ميشدم همون بچه 8-9 ساله سال 72 و برام مهم نبود كه الان هيكلم و شخصيتم 24-5 سالست و مهمتر از اينا برام مهم نبود دارم جلوي چه كساني ميخندم... واي زشته خجالت بكش! در يك كلام براي دقايقي خودم ميشدم

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
خواهر گیگیگلی که کپی خودش بود و فقط صداش عوض شده بود و یک روسری هم سرش کرده بودن اومده بود روز آخر دنبال داداشش که پسر عمه زا یهو پرید به مجری گفت" تصمیم ازدواج....." که گیگیلی بی حال و ناله از اونور ادای غیرتی در آورد که دید پسر عمه هی داره مستقیم میره طرف آبجیش و آقای مجری داره جلوشو میگیره.پایان ایتم هم که گفت قسمت بعدی رو ببینیم یک دسته گل که روی گلدون میز کنار "آآای مرجی" بود ورداشت ببره بده که خواهره که باز مجری جلوشو گرفت:D

مرسی!:) پس واجب شد قسمت آخرشو گیر بیارم ببینم:دی

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خیلی قشنگ بود....همه چیز در کل عالی بود....واقعا بهترین برنامه عید بود.

حیف که تموم شد:(

time to say goodbye

Rainy Sky

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
846
عالی بود ، واقعا دلم براشون تنگ میشه ... برای همشون !!

عاشق شدن عمه زا که خیلی جالب بود :دی

وقتی داشتن خداحافظی میکردن دلم گرفت ...

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
خدا کنه دوباره ادامه بدن
//
چقدر بدم میاد از اون مزخرف گولو و خانم بیمزه برومند من هیچ علاقه ای به هیچ کدوم از مزخرفات ایشون و دیگر همکارانشون نداشتم و تنها عروسکی که دوست داشتم همین کلاه قرمزی پسرعمه زا و پسر خاله // از گیگیلی هم حالم بهم میخوره

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
قسمت آخرش خیلی با مزه بود،این پسر عمه زا هم خیلی جا افتاده بود ااا اولین بار که دیدمش اصلا فکر نمیکردم اینقدر به دلم بشینه.این هدایتی واقعا هنر منده...
-البته گیگیلی رو دوست داشتم به خاطر اینکه در کنار اینا بود.کاش بازم کار کنن با هم...

hamedmohamadi

Registered User
لایک‌ها
50
خيلي قشنگ بودش

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
هااااااااااااااااااااااااا هااااااااااااااااااااااااااااااااا هی هی هی
خدا حافظ
هی هی هی

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
چطور نمی دونستی؟:D
تا همین چند وقت پیش تو امضام بود:blush:
نباید امضاتو هر یک روز در میون تغییر بدی که!!!
الانم محله تو عوض کردی رفتی یه جای نامعلوم !!!
مگه جنوب چش بود؟

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

alireza_3d

Registered User
لایک‌ها
29

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
یادمه قسمتی که مرضیه برومند رو آورده بودند با اون قسمتی که امین حیایی مهمون بود خیلی بامزه بود.
بقیه ش هم اگه یادم اومد میذارم.

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
كليپ قسمتهاي بامزه كلاه قرمزي تو سايت pafa.blogfa.comگذاشتن لبته بعضياش بي كيفيته.

اولين قسمت كه كلاه قرمزي اداي خانومي كه ويار داره و سمنو ميخواد عاليه. اون قسمتي هم كه قاي مجري داره قصه شب ميخونه و بعد از كلاه قرمزي ميپرسه كيو از همه بيشتر دوست داري. نميدونم قسمت چند يود

فيلمهاي كوتاه كلاه قرمزي هم خوب بود تو برنامه اي كه حاتمي كيا مهمونش بود. قسمت اخر هم خيلي خوب بود

Last edited:

leili89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی کلاه قرمزی رو پخش کردند بیاد بچگی افتادم و خیلی دلم براش تنگ شده بود که دوباره ببینمش:p

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
نوروز 90 ؛ کلاه قرمزی 4 در شبکه دو
تهران ، شبکه خبر ، علمی فرهنگی هنری - فرهنگ و ادب 12 بهمن 1389 15:14
مجموعه «کلاه قرمزی 4 » کاری از گروه کودک و نوجوان شبکه دو سیما برای پخش در نوروز 90 تهیه و تولید می شود.
تهیه کننده این مجموعه گفت :‌ «مجموعه کلاه قرمزی 3» توانست در نوروز 88 رکورد بیشترین مخاطب برنامه ها را از آن خود کند .

حمید مدرسی افزود:‌این مجموعه با دکور و عروسک های جدید و مهمانان متفاوت با تلاش های ایرج طهماسب، حمید جبلی و حمایت ها و نظارت مدیران شبکه با کیفیتی بالا و مطلوب تر از دو سال قبل تولید می شود و روی آنتن خواهد رفت.

وی گفت :«کلاه قرمزی 4» در 16 قسمت تهیه می شود که دو قسمت آن در 27 و 28 اسفند روی آنتن می رود و ادامه قسمت های آن نیز با آغاز نوروز 90 از شبکه دو پخش خواهد شد.
...

امیدوارم مثل سال 88 کار خوبی از تیم طهماسب و جبلی شاهد باشیم ...

بالا