• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاه قرمزی

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
eeeeeeeeee

مگه نگفتن از شنبه!؟ من نمی دونستم وگرنه حتما ... لعنت . توی برنامه ی "شما و سیما" نشستم پشت صحنه / قسمتهایی از برنامه رو دیدم . واقعا حیف شد ...

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
eeeeeeeeee

مگه نگفتن از شنبه!؟ من نمی دونستم وگرنه حتما ... لعنت . توی برنامه ی "شما و سیما" نشستم پشت صحنه / قسمتهایی از برنامه رو دیدم . واقعا حیف شد ...

اول قرار بود از 30 بدهند که یک روز قبل زیرنویس کردند از 29 ساعت20
فعلا که تکرار نداره

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
مرسی Jerri !

تکرار معلوم نشد کی میذاره ؟

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
ممنون از حضور سر سبز رفقا:blush:
متاسفانه از تکرارش خبری ندارم از دوستان هر کی خبر گرفت سریعا بیاد اینجا بگه:rolleyes:

امشب ساعت 8 یادمون باشه شبکه دو:blush:برای ورق خوردن روزهای خوب کودکی که خیلی زود سر اومد...می شه این شبها دوباره با ولع به کودکی چنگ زد:blush:

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
واااااااااااااااااااااااااااای.....خیلی قشنگ بود......سر صحنه ی پسرخاله و قابلمه از خنده ترکیدم:lol:

بی صبرانه منتظر ساعت 8 و شبکه ی 2 هستم:p

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
به به!!!!میبینم که بیشتر هوادارن کلاه قرمزی دوستان فوتبالی هستن(به ویژه دوستان رقیب اروپایی مون بارسا:D)
سال نو رو به همگی شادباش میگم.دوستان نگران ازدست دادن این برنامه نباشن.مانند همیشه دیده بان برنامه های تلویزیون داره ضبط میکنه و به امید خدا پس از پایان نوروز آماده خواهد بود.تکرار هم نداره

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
واااااااااااااااااااااااااااای.....خیلی قشنگ بود......سر صحنه ی پسرخاله و قابلمه از خنده ترکیدم:lol:

بی صبرانه منتظر ساعت 8 و شبکه ی 2 هستم:p

گیگیلی:D
به به!!!!میبینم که بیشتر هوادارن کلاه قرمزی دوستان فوتبالی هستن(به ویژه دوستان رقیب اروپایی مون بارسا:D)
سال نو رو به همگی شادباش میگم.دوستان نگران ازدست دادن این برنامه نباشن.مانند همیشه دیده بان برنامه های تلویزیون داره ضبط میکنه و به امید خدا پس از پایان نوروز آماده خواهد بود.تکرار هم نداره

گفته باشم من طاقت باخت بارسا رو ندارم:happy:
سال نو شما هم مبارک
کلاه قرمزی عشقه:blush:
داره نشون میده الان...

من دلم درد گرفت بس که خندیدم:happy:
خدایی چه لرتی داره یهو پرت بشی تو کوچولویی هات:blush:
تکرار 8 صبح .....

اره :rolleyes:
خوب دوستانی که دنبال تکرار بودن هر روز صبح ساعت 8 تو برنامه کودک تکرار می شه:blush:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
من واقعا وقتی کلاه قرمزی دستاشو تکون می ده یاد خودم می افتم که اون موقع ها چقدر این طوری بودم:happy:
امشب هم که بچم ویار داشت قربونش برم:happy:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
امشب دیدمش . خیلی خوب بود . سر اون تیکه ای که طهماسب اون پارچه رو از زیر لباس کلا قرمزی درآوورد و کلاه قرمزی گفت :" اهه مگه تو دکتری که بچه ی منو در آووردی ؟" کلی خندیدم (لوول) /// فردا شب هم سعی میکنم ببینم . این گیگیلی رو خیلی بهش فضا ندادن (مگه کلاه قرمزی میذاره کسی حرف بزنه؟ :دی) /// کلآ امیدوار کننده بود

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
امشب دیدمش . خیلی خوب بود . سر اون تیکه ای که طهماسب اون پارچه رو از زیر لباس کلا قرمزی درآوورد و کلاه قرمزی گفت :" اهه مگه تو دکتری که بچه ی منو در آووردی ؟" کلی خندیدم (لوول) /// فردا شب هم سعی میکنم ببینم . این گیگیلی رو خیلی بهش فضا ندادن (مگه کلاه قرمزی میذاره کسی حرف بزنه؟ :دی) /// کلآ امیدوار کننده بود

گیگیلی مدل ناله هستش:lol::lol::lol:
عزیزم اونجا که هی روسریشو می داد جلو:happy:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
بچه ها کسی می دونه سری اولی که کلاه قرمزی پخش می شد چند سال پیش بود؟هر چی فکر می کنم یادم نمیاد ولی فکر می کنم 10 سال شده باشه

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
این کلاه قرمزی خیلی باحاله،منکه خیلی خوشم اومدش وقتی میذارش میخ تلویزیون میشم :دی
ازین گیگیلی هم خیلی خوشم اومد،مخصوصا اون تیکه ای که توی قسمت اول یه چیزی ازش پرسید آقای مجری بعدش این چند دقیقه بعد جوابشو داد:D
-منکه فکر کنم این برنامه رو مختص نسل ما گذاشتن،وگرنه دلیلی نداشت این وقت شب بذارنش تازه اون ما هستیم که کلی خاطره داریم با این کلاه قرمزی،نه این کوچولوهای امروزی:rolleyes:

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
از چه شبکه ای پخش میشه ساعت چند؟

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
بچه ها کسی می دونه سری اولی که کلاه قرمزی پخش می شد چند سال پیش بود؟هر چی فکر می کنم یادم نمیاد ولی فکر می کنم 10 سال شده باشه
بار اول 1372در قالب برنامه ای بنام "صندوق پست" که نامه های بچه ها رو "آای مرجی" میخوند این سروکله اش وسط برنامه اول پیدا شد با چند تا رفیق مثل"ژولی پولی"(که ژولیده پولیده) بود و "گلابی" ادامه پیدا کرد.یک برنامه دیگه بود به اسم جغجغه و داداشش که سروکله پسر خاله هم اونجا پیدا شد.این دومی روزهای یکشنبه و صندوق پست روزهای چهارشنبه پخش میشد.بار اول که پسر خاله اومد مجری ازش پرسید کی هستی گفت"پسرخالهء کلاه قرمزی که 4شنبه ها میاد". بعدها پای خود کلاه قرمزی هم به این برنامه دومی باز شد و عملا" شد 2روز در هفته.بار اولی هم که کلاه قرمزی تو این برنامه پیداش شد طهماسب جا خورد(مثلا" دیگه) که "تو که مال 4شنبه ها هستی یکشنبه اینجا چیکار می کنی" که دیگه ادامه پیدا کرد.

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
خوب مثل اینکه تکرار هم داره
چون امروز صبح ساع 8:30 داشت میداد البته تکرار مال پنجشنبه بود

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
من تا اونجایی دیدم که طهماسب و کلاه قرمزی رفتن سراغ جارو و پسر خاله ..... یهو گفت برنامه بعدی رو ببینید که .... پیام بازرگانی پخش شد !!:blink: ...... من موندم مخاطب برنامه کودکه; واسه بچه ها هم اینا پیام پخش می کنند ..... :D

تا اونجایی که دیدم ... برای تجدید خاطره خوب بود .... ولی .... !
ولی حرف نوعی برای گفتن نداشت .....
مسلما خواسته های کودک 73 با کودک 88 زمین تا آسمون توفیق میکنه .....
البته باتوجه به مصاحبه های تهیه کننده ی برنامه مطمئنم در قسمت های بعدی چیزهای جدیدی خواهیم دید .....

-منکه فکر کنم این برنامه رو مختص نسل ما گذاشتن،وگرنه دلیلی نداشت این وقت شب بذارنش تازه اون ما هستیم که کلی خاطره داریم با این کلاه قرمزی،نه این کوچولوهای امروزی:rolleyes:

دقیقآ همین هست! به نظر من هم

مخاطبش نسل ماها هست نه نسل امروز هرچند اون تاکید روی بچه ها در متنهای آقای مجری وجود داره ;)

به هر حال من که نتونستم این دو روزه دل سیر ببینم اما همین اومدنش کلی جذاب هست! فکر کنم از امروز مهمون هم میارند تو برنامه

paperstar

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ووووااای خیلیی قشنگ بوود من که خیلیی دوسش دارم منم قسمت اولو ندیدم ولی دیشب قسمت 2 را دیدم کلیم خندیدم :happy::happy:

بالا