• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلاه قرمزی

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
این کلاه قرمزی خیلی باحاله،منکه خیلی خوشم اومدش وقتی میذارش میخ تلویزیون میشم :دی
ازین گیگیلی هم خیلی خوشم اومد،مخصوصا اون تیکه ای که توی قسمت اول یه چیزی ازش پرسید آقای مجری بعدش این چند دقیقه بعد جوابشو داد:D
-منکه فکر کنم این برنامه رو مختص نسل ما گذاشتن،وگرنه دلیلی نداشت این وقت شب بذارنش تازه اون ما هستیم که کلی خاطره داریم با این کلاه قرمزی،نه این کوچولوهای امروزی:rolleyes:

گیگیلی مدل ناله هستش:lol:
راستی تو تبلیغش نشون می داد زی زی گولو هم میاد:happy:با مرضیه برومند..من خیلی مرضیه برومند رو دوست دارم هیچ وقت زیزی گولو و مدرسه موشهاش(مخصوصا خپل رو)یادم نمی ره:blush:
بار اول 1372در قالب برنامه ای بنام "صندوق پست" که نامه های بچه ها رو "آای مرجی" میخوند این سروکله اش وسط برنامه اول پیدا شد با چند تا رفیق مثل"ژولی پولی"(که ژولیده پولیده) بود و "گلابی" ادامه پیدا کرد.یک برنامه دیگه بود به اسم جغجغه و داداشش که سروکله پسر خاله هم اونجا پیدا شد.این دومی روزهای یکشنبه و صندوق پست روزهای چهارشنبه پخش میشد.بار اول که پسر خاله اومد مجری ازش پرسید کی هستی گفت"پسرخالهء کلاه قرمزی که 4شنبه ها میاد". بعدها پای خود کلاه قرمزی هم به این برنامه دومی باز شد و عملا" شد 2روز در هفته.بار اولی هم که کلاه قرمزی تو این برنامه پیداش شد طهماسب جا خورد(مثلا" دیگه) که "تو که مال 4شنبه ها هستی یکشنبه اینجا چیکار می کنی" که دیگه ادامه پیدا کرد.

:rolleyes:یعنی من 7 سالم بوده:rolleyes:
مرسی
الان که گفتی پست چی یه چیزایی اومد تو ذهنم
خدایی من پای برنامش اشک تو چشامه:blush:
دقیقآ همین هست! به نظر من هم

مخاطبش نسل ماها هست نه نسل امروز هرچند اون تاکید روی بچه ها در متنهای آقای مجری وجود داره ;)

به هر حال من که نتونستم این دو روزه دل سیر ببینم اما همین اومدنش کلی جذاب هست! فکر کنم از امروز مهمون هم میارند تو برنامه

اره به نظر من یه جور ایهام داره تو حرفشون که می گن بچه ها
حتی خود اقای مجری یه ذوق کودکانه تو چهرش هست که دوباهر اومده پیش ما
خدایی نسل پر خاطره ای در کودکی هستیم
:blush:
من که دیشب مهمونی بودیم همه رو ول کردم رفتم پای تلویزیون با صدای بلند نگاه می کردم که همه اومدن پیشم:blush:
ووووااای خیلیی قشنگ بوود من که خیلیی دوسش دارم منم قسمت اولو ندیدم ولی دیشب قسمت 2 را دیدم کلیم خندیدم :happy::happy:

:blush:تو مگه یادته اون موقع ها که پخش می شد؟:blush:

rezasafdari

کاربر فعال فرهنگ و جامعه
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام

بیشتر حس می کنم برای ما باشه تا بچه ها...

به نظر من هم مخاطبش نسل ماها هست نه نسل امروز هرچند اون تاکید روی بچه ها در متنهای آقای مجری وجود داره ;)
به نظر من این تصور ماست چون درکش میکنیم .... چون آَشناست چون....
مثل این میمونه که تو خیابون یکی داد بزنه آقا رضا .... من بر میگردم ....( چرا ؟ ) چون فکر میکنم با من کار داره .... اما طرف حسابش رفیقشه .....

کلاه قرمزی یکی از برنامه های کنداکتور 6 ساعته ی شبکه ی کودکه ..... ( شبکه کودک = شبکه 2 ، چون شبکه یک امسال تعطیل ! )
و این یعنی کلاه قرمزی برای کودک 88 ساخته شده ....

اخه نسل بچه های الان که نسل تکنولوزی هستن نمی شینن پای این برنامه...این یه فلاش بکه واسه ما:blush:
به شدت تایید میشه ....
اگه زمان ما طهماسب و کلاه قرمزی باید با ماشین پلیس و عروسک و .... رقابت می کردند ، الان طرف حسابشون پلی استیشن و ایکس باکس و گیم نته ( و .... ) ....
اگه پورنگ ، عمو پورنگ شده .... به خاطره اینه که با این نسل همراهه .... حرف اونها رو میزنه و به ساز اونا میرقصه .....
در مورد کلاه قرمزی 3 .... الان هیچ قضاوتی نمی کنم ....

-----------------------
موید و پیروز و سربلند باشید
نوروزتان پیروز
در پناه ایزد یکتا :happy:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
به شدت تایید میشه ....
اگه زمان ما طهماسب و کلاه قرمزی باید با ماشین پلیس و عروسک و .... رقابت می کردند ، الان طرف حسابشون پلی استیشن و ایکس باکس و گیم نته ( و .... ) ....
اگه پورنگ ، عمو پورنگ شده .... به خاطره اینه که با این نسل همراهه .... حرف اونها رو میزنه و به ساز اونا میرقصه .....
در مورد کلاه قرمزی 3 .... الان هیچ قضاوتی نمی کنم ....

-----------------------
نوروزتان پیروز

به نظر من قضاوتی نداره چون یه برنامه روتین و حضور خود کلاه قرمزی دیگه تاثیرش رو می زاره به اندازه کافی
و اینکه آقای مجری همون لحن اون موقع رو گرفته به خودش

جا داره یه تشکر و قدردانی ویژه از حمید جبلی عزیز بشه که صدای دوست داشتیش رو هنوز همون طور برامون نگه داشته:blush:

پ.ن:متاسفانه امشب پخش نمی شه:(چشم ندارن ببینن ما داریم لذت می بریم:(

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
وقتی میگه "بچه ها" من تازه بیشتر خنده م می گیره چون کم سن و سال ترین شخص از جمع ما که نشسته داره این برنامه رو نگاه می کنه منم :p

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
آييي مرجي آييي مرجي اون تيكه اش كه حامله شده روده بر شدم از خنده... ((=

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
امروز بدجوری اعصابم خورد شده
سریال ها رو قطع کردند فیلم 10 رقمی هم دیشب ندیده بودم صبح تکرار نداد

minita

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
10
من امروز از شبکه جهانی جام جم ایران دیدم..نمی دونم این قسمتشو تی وی ایران هم نشون داده یا نه..همون قسمتی بود که کلاه قرمزی ویار سمنو کرده بود و می گفت از شوهرش پنج ساله طلاق گرفته....کسی می دونه تی وی ایران این قسمتو نشون داده یا نه..

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
جا داره یه تشکر و قدردانی ویژه از حمید جبلی عزیز بشه که صدای دوست داشتیش رو هنوز همون طور برامون نگه داشته

به نکته خوبی اشاره کردی.

فکر میکنم ما از قسمت اول جذبش شدیم چون میشناختیمش و باهاش خاطره داشتیم. بچه های الان هم اگه بشینن ببینن خوششون میاد البته اگه بشینن ببینن!

پ.ن: کارتونهایی که ساعت 2:30 از شبکه1 پخش میشه خیلی قدیمی هستند برای تجدید خاطرات بد نیست.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
وقتی میگه "بچه ها" من تازه بیشتر خنده م می گیره چون کم سن و سال ترین شخص از جمع ما که نشسته داره این برنامه رو نگاه می کنه منم :p

:happy:بزار کیف کنیم این طوری...خیلی لذت بخشه که دوباره من بالشتمو پرت می کنم جلو تلویزیون به عشق کلاه قرمزی:blush::p
آييي مرجي آييي مرجي اون تيكه اش كه حامله شده روده بر شدم از خنده... ((=

فداش بشم می گفت آآی مرجی مگه شما دکتری=))))))))))

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
امروز بدجوری اعصابم خورد شده
سریال ها رو قطع کردند فیلم 10 رقمی هم دیشب ندیده بودم صبح تکرار نداد

:wacko::wacko:نامردا همش ضد حالن!!!!!چشم ندارن ببینم دو روز می خندیم:wacko::wacko:
به نکته خوبی اشاره کردی.

فکر میکنم ما از قسمت اول جذبش شدیم چون میشناختیمش و باهاش خاطره داشتیم. بچه های الان هم اگه بشینن ببینن خوششون میاد البته اگه بشینن ببینن!

پ.ن: کارتونهایی که ساعت 2:30 از شبکه1 پخش میشه خیلی قدیمی هستند برای تجدید خاطرات بد نیست.

اگر بشینن اینا همش پای موبایلو گیم و کامپیوترن:lol:ماها هنوز انالوگیم:lol:
ایول مرسی که گفتی عزیزم:blush:

rezasafdari

کاربر فعال فرهنگ و جامعه
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام

به نظر من قضاوتی نداره چون یه برنامه روتین و حضور خود کلاه قرمزی دیگه تاثیرش رو می زاره به اندازه کافی و اینکه آقای مجری همون لحن اون موقع رو گرفته به خودش جا داره یه تشکر و قدردانی ویژه از حمید جبلی عزیز بشه که صدای دوست داشتیش رو هنوز همون طور برامون نگه داشته:blush:
معلومه میذاره .... دیدن تکرار برنامه های دهه ی هفتادشون هم تاثیر گذارند .... البته روی نسل ما .....
بحث من هم تاثیرش رو ماها نیست ..... من خودم خیلی باهاش حال میکنم .....
اما دوست دارم کلاه قرمزی قهرمان بمونه .... طوری که اگر شبکه ی 1 پورنگ بده شبکه 2 کلاه قرمزی .... نسل 88 شبکه 2 رو انتخاب کنه ...
شایدم من زیادی حساسم ولی .....
دوست ندارم مثل تختی رو تشک ضربه بشه ..... ( در مثل مناقشه نیست )

نوروزتان پیروز

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
سلام

معلومه میذاره .... دیدن تکرار برنامه های دهه ی هفتادشون هم تاثیر گذارند .... البته روی نسل ما .....
بحث من هم تاثیرش رو ماها نیست ..... من خودم خیلی باهاش حال میکنم .....
اما دوست دارم کلاه قرمزی قهرمان بمونه .... طوری که اگر شبکه ی 1 پورنگ بده شبکه 2 کلاه قرمزی .... نسل 88 شبکه 2 رو انتخاب کنه ...
شایدم من زیادی حساسم ولی .....
دوست ندارم مثل تختی رو تشک ضربه بشه ..... ( در مثل مناقشه نیست )

نوروزتان پیروز

خوب درست حرفت تایید می شه
ولی اینو بدون بچه های الان کم پیش میاد برای برنامه ی بچه ها پای تلویزیون بشینن مگر فیلم خارجی ارته ای و جنگ جویانه باشه یا فیلم های تخیلی:eek:
عمو پورنگ هم چند سال انرژی خرج کرد تا بچه ها بشینن پای برنامه هاش
گرچند دختر خاله ی من متولد 72 هستش ولی لذت می بره از این برنامه(می دونم بچه نیست ولی کلاه قرمزی مال نسل اون هم نبوده)

Last_Lost

Registered User
لایک‌ها
12
من متاسفانه امروز نتونستم ببینم.کسی میدونه تکرارش کی هست؟

paperstar

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
4
:blush:تو مگه یادته اون موقع ها که پخش می شد؟:blush:

آره من اون موقع خیلی کوچولو بودم :rolleyes:

خدایا از دست این عید و بازدید های زورزورکی:confused: نتونستم این قسمتو ببینم :(:(:( انگار تکرارش ساعت 8 صبحه درسته؟؟؟؟ !!!!

minita

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
10
امشب خیلی باحال بود..یه جورایی برنامه های کودک این روزها رو به نقد کشید....هی کلاه قرمزی می گفت چرا نمی گی دست و هورا!!چرا جیغ نمی زنیم...پسرعمه زا هم گیر داده بود چرا برنامه خاله نداره:lol::lol:خوشم اومد دیوونه بازی های مجریهایی مثل خاله نرگس و قناد رو زیر سئوال بردن..بیخودکی هی می گن دست و هورا....بچه های این دوره زمونه خل نشن مملکت شانس آورده!!!:wacko:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
من متاسفانه امروز نتونستم ببینم.کسی میدونه تکرارش کی هست؟

ساعت 8 صبح:rolleyes:
آره من اون موقع خیلی کوچولو بودم :rolleyes:

خدایا از دست این عید و بازدید های زورزورکی:confused: نتونستم این قسمتو ببینم :(:(:( انگار تکرارش ساعت 8 صبحه درسته؟؟؟؟ !!!!

وااای منم...دقیقا وسط پخشش مهمون اومد..حالا من و داداشم و مامانم داریم کلاه قرمزی نگاه می کنیم:lol:
باید صبح بلند شم نیگاه کنم:happy:
امشب خیلی باحال بود..یه جورایی برنامه های کودک این روزها رو به نقد کشید....هی کلاه قرمزی می گفت چرا نمی گی دست و هورا!!چرا جیغ نمی زنیم...پسرعمه زا هم گیر داده بود چرا برنامه خاله نداره:lol::lol:خوشم اومد دیوونه بازی های مجریهایی مثل خاله نرگس و قناد رو زیر سئوال بردن..بیخودکی هی می گن دست و هورا....بچه های این دوره زمونه خل نشن مملکت شانس آورده!!!:wacko:

فدااااااااااااااش بشم اونجا که خودشو لوس کرد رفت تو بغل آقای مجری:blush::happy:

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5

به عجب نکته ای اشاره کردی!

من صبح دیدم میگم شب هم که پخش میشه وسطش کارتون و نمیدونم خاله چی چی میزارن؟؟

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
دیشب هم خیلی با مزه بود،به نظرم مفاهیمی که داره توی این برنامه یاد میده خیلی مفیدتر از برنامه هایی مثل پورنگ و امثالش هست، هرچند فکر نکنم بچه ها ی الان بشینن نگاه کنن کلاه قرمزی رو اما نسبت به برنامه هایی مثل پورنگ که جدیدا کارش شده دست انداختن بچه کوچولو ها خیلی بهتره ......

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
به عجب نکته ای اشاره کردی!

من صبح دیدم میگم شب هم که پخش میشه وسطش کارتون و نمیدونم خاله چی چی میزارن؟؟

بابا من صبح با یه بدبختی بیدار شدم که بقیه ش رو ببینم...دیدم نخیر با زجر می خوان نشون بدم گرفتم خوابیدم:D
دیشب هم خیلی با مزه بود،به نظرم مفاهیمی که داره توی این برنامه یاد میده خیلی مفیدتر از برنامه هایی مثل پورنگ و امثالش هست، هرچند فکر نکنم بچه ها ی الان بشینن نگاه کنن کلاه قرمزی رو اما نسبت به برنامه هایی مثل پورنگ که جدیدا کارش شده دست انداختن بچه کوچولو ها خیلی بهتره ......

پورنگ رو از بین این همه کسایی که دارن الان واسه بچه ها کار می کنن قبول دارم..ولی درست می گی خیلی افت کرده....

بالا