این کلاه قرمزی خیلی باحاله،منکه خیلی خوشم اومدش وقتی میذارش میخ تلویزیون میشم :دی
ازین گیگیلی هم خیلی خوشم اومد،مخصوصا اون تیکه ای که توی قسمت اول یه چیزی ازش پرسید آقای مجری بعدش این چند دقیقه بعد جوابشو داد
-منکه فکر کنم این برنامه رو مختص نسل ما گذاشتن،وگرنه دلیلی نداشت این وقت شب بذارنش تازه اون ما هستیم که کلی خاطره داریم با این کلاه قرمزی،نه این کوچولوهای امروزی
گیگیلی مدل ناله هستش:lol:
راستی تو تبلیغش نشون می داد زی زی گولو هم میاد:happy:با مرضیه برومند..من خیلی مرضیه برومند رو دوست دارم هیچ وقت زیزی گولو و مدرسه موشهاش(مخصوصا خپل رو)یادم نمی ره:blush:
بار اول 1372در قالب برنامه ای بنام "صندوق پست" که نامه های بچه ها رو "آای مرجی" میخوند این سروکله اش وسط برنامه اول پیدا شد با چند تا رفیق مثل"ژولی پولی"(که ژولیده پولیده) بود و "گلابی" ادامه پیدا کرد.یک برنامه دیگه بود به اسم جغجغه و داداشش که سروکله پسر خاله هم اونجا پیدا شد.این دومی روزهای یکشنبه و صندوق پست روزهای چهارشنبه پخش میشد.بار اول که پسر خاله اومد مجری ازش پرسید کی هستی گفت"پسرخالهء کلاه قرمزی که 4شنبه ها میاد". بعدها پای خود کلاه قرمزی هم به این برنامه دومی باز شد و عملا" شد 2روز در هفته.بار اولی هم که کلاه قرمزی تو این برنامه پیداش شد طهماسب جا خورد(مثلا" دیگه) که "تو که مال 4شنبه ها هستی یکشنبه اینجا چیکار می کنی" که دیگه ادامه پیدا کرد.
یعنی من 7 سالم بوده
مرسی
الان که گفتی پست چی یه چیزایی اومد تو ذهنم
خدایی من پای برنامش اشک تو چشامه:blush:
دقیقآ همین هست! به نظر من هم
مخاطبش نسل ماها هست نه نسل امروز هرچند اون تاکید روی بچه ها در متنهای آقای مجری وجود داره
به هر حال من که نتونستم این دو روزه دل سیر ببینم اما همین اومدنش کلی جذاب هست! فکر کنم از امروز مهمون هم میارند تو برنامه
اره به نظر من یه جور ایهام داره تو حرفشون که می گن بچه ها
حتی خود اقای مجری یه ذوق کودکانه تو چهرش هست که دوباهر اومده پیش ما
خدایی نسل پر خاطره ای در کودکی هستیم
:blush:
من که دیشب مهمونی بودیم همه رو ول کردم رفتم پای تلویزیون با صدای بلند نگاه می کردم که همه اومدن پیشم:blush:
ووووااای خیلیی قشنگ بوود من که خیلیی دوسش دارم منم قسمت اولو ندیدم ولی دیشب قسمت 2 را دیدم کلیم خندیدم :happy::happy:
:blush:تو مگه یادته اون موقع ها که پخش می شد؟:blush: