• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب بوندس لیگا و باشگاههای آلمان

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,301
لایک‌ها
20,176
محل سکونت
اوهایو - دیتون
فلیکس ماگات سرمربی شالکه شد

پس از گمانه‌زنی‌های بسیار، روز چهارشنبه (۶ مه) مشخص شد که فلیکس ماگات، سرمربی و مدیر ورزشی کنونی تیم ولفزبورگ، صدرنشین لیگ دسته اول فوتبال آلمان، بوندس‌لیگا، از فصل آینده در خدمت باشگاه شالکه خواهد بود.

فلیکس ماگات، یکی از موفق‌ترین سرمربیان آلمانی به همکاری خود با تیم ولفزبورگ پایان داده و از فصل آینده در سمت سرمربی و همچنین مدیر ورزشی، فصلی تازه را در باشگاه شالکه آغاز خواهد کرد.



ماگات در طول فعالیت دو ساله خود در ولفزبورگ، تغییر و تحولاتی در این باشگاه به وجود آورد و از آن، تیمی ساخت که توانسته با ارائه فوتبالی جذاب و تهاجمی، صدرنشین فصل جاری شود.



ولفزبورگ با داشتن ۳ امتیاز بیشتر و تفاضل گل بهتر در مقایسه با بایرن مونیخ، که در رده دوم جدول قرار دارد، برای نخستین بار در تاریخ خود این شانس را دارد که به عنوان قهرمانی بوندس‌لیگا دست یابد و از آن گذشته در فصل آینده برای اولین بار در مسابقات لیگ قهرمانان باشگاه‌های اروپا شرکت جوید. اما هیچیک از این دو حسن و امتیاز جذاب، نتوانستند اختلافاتی را که میان فلیکس ماگات و مسئولان ولفزبورگ در رابطه با تمدید قرارداد و ادامه همکاری وجود داشت، رفع کنند.



مسئولان شالکه ظهر چهارشنبه (۶ مه) با برگزاری کنفرانسی مطبوعاتی رسما تأیید کردند که فلیکس ماگات از فصل آینده در خدمت این باشگاه خواهد بود. در حالی‌که که در تقریبا تمامی باشگاه‌های بوندس‌لیگا دو پست سرمربی و مدیر ورزشی از هم تفکیک شده، ماگات در پی آن بوده که در صورت امکان، خود به تنهایی این دو مسئولیت را برعهده گیرد.



او در طی فعالیت دو ساله خود در ولفزبورگ به خوبی نشان داد که از عهده این کار برمی‌آید. حتی مسئولان ولفزبورگ نیز بر این نکته واقفند و تأکید دارند که زودتر از آنچه که تصورش را می‌کرده‌اند، توانسته‌اند به اهداف خود دست یابند و موفقیت کسب کنند.

0,,3739228_4,00.jpg


ماگات در باشگاه شالکه نیز در هر پست فعال خواهد بود. قرارداد این مربی ۵۵ ساله با شالکه چهار سال (تا سال ۲۰۱۳) اعتبار خواهد داشت. در حالی‌که سرپرستان شالکه از به خدمت گرفتن چنین چهره‌ی باتجربه‌ای خشنودند، مسئولان ولفزبورگ باید از هم اکنون در پی یافتن دو جانشین برای ماگات باشند: یک سرمربی جدید و یک مدیر ورزشی جدید.
 

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,301
لایک‌ها
20,176
محل سکونت
اوهایو - دیتون
ماگات و بازگشت به باشگاه‌هاي بزرگ

عد از پخش شايعات وسيع طي يك ماه گذشته سرانجام اواخر هفته پيش فيلكس ماگات مربي موفق وولفسبورگ با زدن مهر تأييد بر روي آنها متذكر شد كه در پايان فصل جاري اين تيم را ترك خواهد كرد و مربي شالكه خواهد شد.

به نوشته ایران و به نقل از سایت یوفا، با هدايت عالي ماگات است كه وولفسبورگ تيم «هميشه ميانه‌‌ جدول‌نشين» فوتبال آلمان امسال به مدعي جدي قهرماني بدل شده و در نيم فصل دوم نيز صدرنشين بوده و بايرن مونيخ، هامبورگ، هرتا برلين و اشتوتگارت را كه جملگي از اين تيم مشهورتر و صاحب عناويني بسيار هستند به دنبال خود مي‌كشيده است. با اين حساب بديهي بود كه هافبك چپ تكنيكي اسبق هامبورگ و مربي سابق اشتوتگارت و بايرن مونيخ از نو در تور يك باشگاه بزرگ و يكي از نامداران سنتي فوتبال آلمان بيفتد و آن باشگاه شالكه است.

با اين حساب در تاريخ 4 خرداد كه فصل جاري بوندس‌ليگا تمام مي‌شود ماگات 55 ساله وولفسبورگ را ترك خواهد كرد و در شالكه به طور توأمان مدير فني و سرمربي خواهد شد. ماگات در هدايت وولفسبورگ توفيق بسيار غيرمنتظره‌اي داشته و در فاصله فقط 3 هفته تا پايان رقابت‌هاي ليگ آلمان اين تيم اگر شانسي بيشتر از بايرن تنبل، هرتاي پرنوسان و هامبورگ حواس پرت براي قهرماني در اين ليگ نداشته باشد، اقبال كمتري هم ندارد.

اين اولين بار در تاريخ حيات نه‌چندان پرثمر وولفسبورگ است كه اين تيم در آستانه راهيابي به جام قهرمانان باشگاه‌هاي اروپا قرار مي‌گيرد اما ماگات ترجيح داده است آينده حرفه‌اي خود را در آن جا جست‌وجو نكند و به ساحل امن‌تري مثل شالكه برود زيرا هميشه اين فرضيه وجود داشته كه تيم‌هايي مثل وولفسبورگ اگر يك بار بدرخشند، در مرتبه بعدي ممكن است به كلي از صحنه خارج و در درياي حوادث غرق شوند.

اين كه ماگات اضافه بر فاكتور فوق براثر خصلت رايج جا‌ه‌طلبي جذب شالكه شده باشد نيز مسئله‌اي قابل قبول است اما اين كه او درست در واپسين هفته‌هاي ليگ و در حالي كه هنوز رقابت وولفسبورگ با حريفان مشهورش بر سر فتح بوندس ليگا جريان دارد، اعلام جدايي در پايان فصل كند، نوعي ضربه روحي به شاگردانش خواهد بود و معمولاً در مواردي مشابه، ارتباط بين استاد و شاگردانش مخدوش و سست شده و بر نتايج يك تيم اثر منفي نهاده است و عقل حكم مي‌كرد كه ماگات صبر مي‌كرد و خبر جدايي‌اش از ياران اشكان دژاگه را در پايان فصل اعلام مي‌كرد.

با اين حال مردي كه در دو سال و هشت ماه سرمربيگري‌اش در باواريا بايرن مونيخ را دوبار فاتح ليگ آلمان و دو مرتبه هم قهرمان جام حذفي اين كشور كرد و با اولين لغزش‌هاي آن تيم در فصل سوم عذرش خواسته شد، به نشريات آلمان گفته است: خوشحالم كه سرانجام آينده‌ام و چگونگي آن مشخص و از طرف خود من اعلام شد. البته الان زمان مناسب براي صحبت كردن درباره تيمي به جز وولفسبورگ نيست و از اين زمان ناشناسي ناراضي و پشيمانم اما بعد از صحبت‌هاي من و سران وولفسبورگ طي هفته‌‌هاي اخير چون سرانجام مشخص شد كه ماندني نيستم بايد آن را اعلام مي‌كردم. معتقدم دلايل موجهي براي اين قضيه و براي كاري كه در دست اقدام دارم، وجود دارد. ما و هيأت مديره وولفسبورگ اهدافي را براي باشگاه تعيين كرده‌ بوديم و آن اهداف جملگي حاصل آمده است و در نتيجه اگر حالا بروم، خلف وعده نخواهد بود. نه‌تنها ما به اهداف دشوارمان دست يافتيم بلكه سرعت نيل به آنها نيز بيش از آني بود كه تصور مي‌شد. كمتر كسي مي‌پنداشت كه ما حداكثر در دو سال به آنچه نقشه‌اش را كشيده بوديم، برسيم اما اين كار را كرديم. در عين حال در فوتبال حرفه‌اي نمي‌توان هميشه و براي درازمدت به اين و آن قول داد و به همه موارد نيز نائل شد و من خوش شانس بودم كه ريسك‌ام در اين زمينه جواب داد.



-----------------------

ماگات: قدرت واقعي‌ بايرن را بار ديگر نشان داديم

خبرگزاري فارس: فليكس ماگات مربي علي كريمي در تيم بايرن مونيخ پس از پيروزي 4 بر صفر مقابل دويسبورگ گفت كه پس از بازي قوي كه تيمش مقابل يوونتوس در ليگ قهرمانان ارائه داد، پيروزي پر گل بر دويسبورگ نيز حاصل شد.

به گزارش فارس، ماگات در جريان كنفرانس مطبوعاتي پس از پيروزي 4 بر صفر مقابل دويسبورگ گفت: در اين ديدار قوي ظاهر شديم و توانستيم قدرت واقعي‌مان را بار ديگر نشان دهيم.
ماگات افزود: كسب چنين پيروزي نشانه آن است كه تيم من تا چه حد حرفه‌اي عمل كرده و در زمين حضور يافته است.
او گفت: در اين بازي فوق العاده درخشان ظاهر شديم و هيچگاه باعث شكست و ترديد تماشاگران نشديم. از اين بابت بسيار خوشحالم كه تماشاگرانمان را راضي به منزل فرستاديم تا آنها افسوس بازي را نخورند.
 

SMAM

Registered User
تاریخ عضویت
17 ژانویه 2007
نوشته‌ها
564
لایک‌ها
9
روز شنبه فینال جام حذفی آلمان بین لورکوزان و وردربرمن ساعت 22:30 قراره از شبکه 3 پخش بشه(منبع خبر رضا جاودانی پیش از خداحافظی پس از پایان فینال لیگ قهرمانان:D)
این وردربرمن عجب این فصل مشهور شده.تو قهرمانی های مختلف جای پاش دیده میشه.با بردن اینتر در دور گروهی لیگ قهرمانان باعث شد اینتر بخوره به منچستر.با باختن به وولفسبورگ باعث قهرمانی این تیم شد.با بردن هامبورگ رسید فینال یوفا و اونجا باخت تا شاختار قهرمان بشه.باز هم هامبورگ رو چند روز بعدش در لیگ برد تا شانس رسیدن هامبورگ به سهمیه لیگ قهرمانان رو ازش بگیره.حالا هم فینال حذفی آلمان.....
 

NavidM

Registered User
تاریخ عضویت
14 آگوست 2008
نوشته‌ها
414
لایک‌ها
1
عکس های قهرمانی ولفسبورگ خیلی قشنگ بود....واقعا استحقاق قهرمانی رو داشتند.....

ولی واقعا باعث تعجب هست که چرا عکسی از قهرمان واقعی این ماجرا دیده نشد....فکر کنم متوجه شدی کی رو می گم....

خودت زحمتش رو بکش لطفا"....

پدرام جان اگر منظورت ماگاته هر چی گشتم عکسی ازش پیدا نکردم تو جشن قهرمانی.خودت اگه پیدا کردی بی زحمت بذار.
 

sasan s

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,842
لایک‌ها
3,123
سن
50
محل سکونت
تهران
/جام حذفي آلمان/وردربرمن با گل اوزيل قهرمان شد

تيم وردربرمن قهرمان رقابت هاي جام حذفي آلمان شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شنبه شب و در ديدار نهايي جام حذفي باشگاه‌هاي آلمان تيم وردربرمن با غلبه بر بايرن لوركوزن موفق شد به مقام قهرماني دست پيدا كند.

در اين ديدار وردربرمن با تك گل دقيقه 58 اوزيل پيروزي را از آن خود كرده و در ورزشگاه المپيك شهر برلين جشن قهرماني را برپا كند.

اين بازي پربرخورد 4 كارت زرد در بر داشت كه سهم تيم برنده سه كارت بود.
 

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,301
لایک‌ها
20,176
محل سکونت
اوهایو - دیتون
پروتکل همکاري فدراسيون فوتبال آلمان و امارات

فدراسوين فوتبال کشورهاي آلمان و امارات با هم پروتکل همکاري امضا كردند.

به گزارش ايسنا از دبي؛ يک‌شنبه عصر با حضور چند تن از مسولان فوتبال آلمان و امارات پروتکل همکاري بين فدراسيون فوتبال اين دو کشور به امضا رسيد.

در اين قرارداد در زمينه آموزش مربيان – برگزاري ديدارهاي و اردوهاي تدارکاتي و مسائل پزشکي فوتبال دو کشور به توافقاتي رسيدند.

لازم به توضيح است که تيم ملي آلمان عصر روز شنبه وارد دبي شد و روز سه شنبه ديداري تدارکاتي را مقابل تيم ملي امارات درورزشگاه آل مکتوم دبي برگزار مي‌کند.
 

NavidM

Registered User
تاریخ عضویت
14 آگوست 2008
نوشته‌ها
414
لایک‌ها
1
ولفسبورگ خواهان سه ملي‌پوش بايرن‌مونيخ شد


ولفسبورگ در پي خريد سه ملي پوش ايتاليايي، آلماني و تركيه اي بايرن مونيخ است...

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال ولفسبورگ كه هفته قبل در پايان رقابت هاي بوندس ليگا بالاتر از بايرن مونيخ قرار گرفت و براي نخستين مرتبه در تاريخ خود،‌ قهرماني ليگ را تجربه كرد، مي كوشد در اولين روزهاي فصل نقل و انتقالات تابستاني سه خريد مهم از باشگاه بايرن انجام دهد.
يورگن مارباخ، ‌مدير تجاري ولفسبورگ در اين باره گفت: براي تقويت تيم برنامه گسترده‌اي داريم و در قدم اول در تلاش هستيم لوكاتوني، تيم بوروفسكي و حميد آلتين توپ را از بايرن مونيخ به خدمت بگيريم.
وي افزود: ولفسبورگ مي خواهد نماينده پرقدرتي در ليگ قهرمانان اروپا در فصل آينده باشد و براي اين منظور نياز به بازيكنان قدرتمندي دارد. هدف اوليه ما جذب اين سه بازيكن است.


پس از موفقيت در جام حذفي آلمان
سرمربي وردربرمن:براي كسب عنوان قهرماني جام حذفي، عزمي جدي داشتیم...

schaaf_118.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر،‌ توماس شاف اظهار داشت: اين بازي؛ ديداري باشكوه و با كيفيت از جانب هر دو تيم حاضر درميدان بود اما همه ديدند كه ما عزمي جدي براي كسب عنوان قهرماني جام حذفي داشتيم.
اين مربي كه شنبه شب تيمش در ديدار نهايي جام حذفي باشگاه هاي آلمان در ورزشگاه المپيك برلين با نتيجه يك بر صفر مقابل بايرلوركوزن پيروز شد‌ افزود: بايد از مسعود اوزيل، تعريف و تمجيد كنم كه كارش روي گل بسيار زيبا بود.او با گلي كه زد من و تماشاگران حامي برمن را خوشحال كرد.
شاف ادامه داد: به نظرم اوزيل پيشرفت بزرگ و خيره كننده اي داشته و اينك در مرحله‌اي است كه قادر به رسيدن به درجات عالي تر فوتبال است.
در ديدار نهايي جام حذفي آلمان وردربرمن تك گل خود را در دقيقه 58 توسط مسعود اوزيل، بازيكن ترك تبار خود به به ثبت رساند.در اين ديدار وردربرمن از همان ابتدا برتري خود را بر رقيب لوركوزني به رخ كشيد و در چندين نوبت،‌ مقابل دروازه باير،‌ خطرساز شد. اما درخشش رنه آدلر، سنگربان جوان لوركوزني مانع از رسيدن به گل هاي بيشتر شد.وردربرمن با اين موفقيت يكي از نمايندگان آلمان در ليگ اروپا سال آينده شد.
اين تيم قبلا در سال هاي 1961 ، 1991 ، 1994 ، 1999 و 2004 به مقام قهرماني جام حذفي آلمان رسيده بود.
 

NavidM

Registered User
تاریخ عضویت
14 آگوست 2008
نوشته‌ها
414
لایک‌ها
1
پس از يك سال دوري از بوندس لیگای یک
fcnurengern_300.png


پس از يك سال دوري تيم فوتبال نورنبرگ به دسته اول بوندس‌ليگا بازگشت

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، صعود نورنبرگ به دنبال كسب يك پيروزي 2 بر صفر در خانه در ديدار برگشت پلي آف با انرژي كوتبوس در روز يكشنبه صورت گرفت.
كريستين ايگلر، مهاجم نورنبرگ در دقيقه 29 اين ديدار نخستين گل تيمش را در مقابل بيش از 46 هزار تماشاگر حامي نورنبرگ به ثمر رساند و پس از او مارك مينتال بازيكن اسلوواك در دقيقه 37 با زدن گل دوم پيروزي اين تيم را قطعي كرد.
نورنبرگ كه به لطف دو گل ايساك بوآكيه، مهاجم غنايي خود در ديدار رفت 3 بر صفر بر كوتبوس پيروز شد در مجموع دو ديدار 5 بر صفر بر حريف خود غلبه كرد و قدرتمندانه به ليگ دسته يك آلمان صعود كرد
 

SMAM

Registered User
تاریخ عضویت
17 ژانویه 2007
نوشته‌ها
564
لایک‌ها
9
در راي گيري كيكر از تمامي بازيكنان شاغل در بوندس ليگا،ژكو اين عنوان را دريافت كرد...

ادين ژكو هافبك هجومی و بوسنیایی تیم وولفسبورگ به عنوان مرد سال فوتبال آلمان انتخاب شد.
مجله كیكر در تازه ترین شماره خود با اعلام این خبر افزود : ژكو كه با 26 گل زده دومین گلزن بوندسلیگا شده بود در رای گیری از همه بازیكنان شاغل در بوندسلیگا كه توسط این مجله انجام شد این عنوان را به خود اختصاص داد.
این بازیكن 23 ساله در دو فصل اخیر خوش درخشیده و یكی از مهره های اصلی وولفسبورگ در قهرمانی این فصل بوده است و هم اینك تیم های آرسنال و میلان خواهان خرید وی هستند.
پس از ژكو، گرافیته مهاجم برزیلی وولفسبورگ و آقای گل بوندسلیگا در این فصل در رده دوم قرار گرفت. دیه گو بازیگردان برزیلی وردربرمن كه در پایان فصل راهی یوونتوس شد، ماریو گومز مهاجم اشتوتگارت كه به بایرن منتقل شده و زویزدان میشیموویچ دیگر هافبك تیم وولفسبورگ سوم تا ششم شدند.
همچنین روبرت آنكه دروازه بان هانوفر به عنوان بهترین دروازه بان انتخاب شد و عنوان بهترین مربی فصل به فیلیكس ماگات مربی جدا شده وولفسبورگ كه به شالكه رفته است رسید.
در این رای گیری 264 بازیكن بوندسلیگایی حضور داشتند.
 

NavidM

Registered User
تاریخ عضویت
14 آگوست 2008
نوشته‌ها
414
لایک‌ها
1
پس از شكست در جام حذفي آلمان
منابع خبري آلمان از بركناري قريب الوقوع سرمربي بايرلوركوزن خبر مي دهند



به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه دي‌ولت، مسئولان باشگاه بايرلوركوزن دو روز پس از شكست تيم اين باشگاه در ديدار نهايي جام حذفي باشگاه هاي آلمان مقابل وردربرمن‌، از نتايج نامطلوب اين تيم در فصل اخير، اظهار ناخرسندي كردند. رودي فولر،‌ مدير تيم لوركوزن از جمع مقامات اين باشگاه، شخصي بود كه در چند مصاحبه عنوان كرد اين مربي به اهداف مورد نظر باشگاه در بوندس ليگا و جام حذفي نرسيده است.
به اين خاطر منابع مرتبط با بايرلوركوزن عنوان مي كنند فشار زيادي از مديريت اين باشگاه كه تحت پوشش شركت بايرشيمي است وارد مي شود تا لاباديا از كار بركنار شود.
لاباديا در ابتداي دوران جواني با درخششي كه در خط حمله تيم بايرن مونيخ داشت به رودي فولر ثانوي فوتبال آلمان معروف شد. اين مربي 43 ساله تا تابستان سال گذشته مسئوليت تيم گرويترفورت را برعهده داشت. اما بنابه درخواست لوركوزني ها حاضر به انتقال شد. قرارداد كنوني وي تا ابتداي تابستان سال آتي است.
تيم بايرلوركوزن در ابتداي هفته در ديدار نهايي جام حذفي آلمان مقابل وردربرمن يك بر صفر شكست خورد.
 

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,301
لایک‌ها
20,176
محل سکونت
اوهایو - دیتون
مارتین یول مربی آژاکس شد

سایت گل- آژاکس، تیم بزرگ شهر آمستردام مارتین یول مربی سابق هامبورگ را به عنوان مربی جدید خود برگزیده است. این باشگاه هلندی پس از جدایی مارکو فان‌باستن به دنبال یک مربی دیگر می‌گشت و سرانجام یول را پیدا کرد.

آژاکس پیش از این با فرانک ریکارد، کو آدریانسه، مایکل لادروپ و مورتن اولسن تماس گرفته بود ولی همه آنها پیشنهاد آژاکس را رد کرده بودند در هر حال آمستردامی‌ها سرانجام جانشین فان‌باستن را یافتند. باشگاه هلندی با یول و باشگاه هامبورگ امروز به توافق رسید. قرارداد یول سه ساله است. قرارداد او با هاموبگر در سال 2010 تمام می شد.

این مربی سابق تاتنهام تابستان به هامبورگ رفت و آغازی خوب داشت، اما سرانجام پس از چند نتیجه ضعیف در انتهای فصل دستاوردی برای باشگاه نداشت. او خواهان خریدهای جدید بود ولی برند هوفمان مدیر هامبورگ درخواست او را رد کرد. به این ترتیب این مربی 53 ساله به کشورش بازگشت.
 

NavidM

Registered User
تاریخ عضویت
14 آگوست 2008
نوشته‌ها
414
لایک‌ها
1
اشتوتگارت به دنبال مهاجم هوفنهایم
باشگاه اشتوتگارت قصد دارند دمبا با را به عنوان جانشین ماریو گومس جذب کند


stuttgart_300.png


سایت گل : باشگاه اشتوتگارت هفته گذشته ماریو گومس مهاجم خود را با مبلغی در حدود 30 میلیون یورو به بایرن مونیخ فروختند و اکنون به دنبال جذب مهاجمی برای جانشینی او هستند.گفته می شود پاتریک هلمس ومهاجم بایر لورکوزن و واگنر لاو مهاجم زسکا مسکو مورد توجه مسئولان اشتوتگارت قرار گرفته اند اما کیکر امروز اعلام کرد که اشتوتگارت قصد دارد دمبا با مهاجم هوفنهایم را به خدمت بگیرد.این مهاجم 24 ساله در سال 2007 از باشگاه بلژیکی اکسلسوار به هوفنهایم پیوست و خیلی زود به ترکیب اصلی این تیم راه پیدا کرد و به یکی از بازیکنان اصلی آن تبدیل شد.
دمبا در این فصل در 33 بازی برای هوفنهایم موفق شد 14 گل به ثمر برساند.این در حالی است که مهاجم سنگالی قصد دارد در تابستان به تیم بزرگتری بپیوندد و علاقه خود را به حضور در اشتوتگارت اعلام کرده است.با تا سال 2001 با هوفنهایم قرارداد دارد و بدین ترتیب مسئولان باشگاه او را به آسانی نخواهند فروخت، گفته می شود اشتوتگارت برای جذب این بازیکن باید حداقل مبلغ 7 میلیون یورو هزینه کند.
 

NavidM

Registered User
تاریخ عضویت
14 آگوست 2008
نوشته‌ها
414
لایک‌ها
1
برونو لابادیا سرمربی هامبورگ
hsv_300.png


لابادیا که فصل چندان موفقی را با لورکوزن سپری نکرد جانشین مارتین یول می شود...


سایت گل – در ادامه رفت و امدهای فوتبال المان برونولابادیا سرمربی سابق بایرلورکوزن که این فصل تا فینال جام حذفی نیز پیش رفت هدایت تیم هامبورگ را در دست گرفت.

لابادیا که فصل چندان موفقی را با لورکوزن سپری نکرد جانشین مارتین یول می شود که برای هدایت آژاکس به هلند بازگشته است.هامبورگ با یول تا اواخر فصل فوق العاده بود اما در نهایت همه چیز را کف داد. هامبورگ در نهایت فصل را با پله پنجم تمام کرد، لورکوزن هم با لابادیا نهم شد.
 

NavidM

Registered User
تاریخ عضویت
14 آگوست 2008
نوشته‌ها
414
لایک‌ها
1
ديگو:خوشحالم كه با جام از برمن مي‌روم


خوشحالم با كسب قهرماني جام حذفي از اين تيم جدا مي‌شوم و به يوونتوس می روم...

به نقل از كيكر ديگو اظهار داشت: حيف بود زماني كه مي‌خواستم اينجا را ترك كنم، بي جام مي‌رفتم. من چند سال در وردربرمن زحمت كشيدم و دوست داشتم در پايان دوران حضور، حتما به افتخار برسم.قهرماني در رقابت هاي جام حذفي سبب شد وداعي شيرين داشته باشم.
اين بازيكن برزيلي كه هفته قبل پيشنهاد يوونتوس ايتاليا را پذيرفت، ادامه داد: پس از برزيل و پرتغال قشنگ ترين خاطرات ورزشي ام مربوط به زمان همكاري با وردربرمن آلمان مي شود. حتي در زماني كه پيراهن يووه را به تن دارم و در ايتاليا بازي مي‌كنم، برمن و هوداران پرشور و هيجان اش، را هيچگاه فراموش نخواهم كرد.
اين بازيكن در سال 2006 به وردربرمن رفت و به مدت سه فصل براي اين تيم آلماني بازي كرد. وي تا پيش از آن در تيم هاي پورتو پرتغال و سانتوز برزيل بازي كرده بود.

احتمال بازگشت كلينزمان به بوندس‌ليگا قوت گرفت


احتمال حضور مجدد سرمربي اسبق تيم ملي آلمان در تيمي از بوندس ليگا قوت گرفت...


به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اكسپرس، يورگن كلينزمان كه از سال 2004 الي 2006 تيم ملي آلمان را در نقش سرمربي هدايت كرد و در رقابت‌هاي جام جهاني آلمان، تيم كشورش را به مقام سوم رساند، در تابستان سال گذشته مسئوليت بايرن مونيخ را پذيرفت اما اين مربي 44 ساله موفق نشد قهرمان فصل قبل بوندس ليگا را به مقام نخست برساند. از اين رو پس از عقب افتادن در كورس قهرماني،‌ باشگاه بايرن 5 هفته قبل از خاتمه فصل،‌ او را از كار بركنار كرد و بجايش يوپ هاينكس را به عنوان مربي موقت گمارد.
در حال حاضر چند باشگاه آلماني از جمله اف.ث كلن،درصدد هستند با مدير برنامه‌هاي كلينزمان تماس گرفته و ضمن گفت و گو،‌ نقطه نظر وي را براي همكاري جويا شوند.
اين گزارش در حالي منتشر شده كه چند روز پس از عزل كلينزمان در بايرن، شايعه استخدام او در تيم هوفن‌هايم پيش آمد اما وي عدم تمايل خود را براي اين منظور اعلام كرد.

بايرلوركوزن با يوپ هاينكس دو ساله بست

bayer_leverkusen_300.png

باشگاه بايرلوركوزن با مربي موقت تيم بايرن مونيخ به توافق رسيد و با وي قرارداد بست...


به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اكسپرس، يوپ هاينكس كه پنج هفته قبل از خاتمه فصل گذشته بوندس‌ليگا آلمان به جاي يورگن كلينزمان هدايت تيم بايرن مونيخ را برعهده گرفت و اين تيم را تا پايان فصل هدايت كرد، با باشگاه بايرلوركوزن قراردادي دو ساله بست و سرمربي اين تيم شد. وي به اين ترتيب جانشين برونو لاباديا شد كه راه خروج از اين تيم را در پيش گرفت.
اين مربي 63 ساله در روز جمعه پس از يك جلسه مذاكره دو ساعته با مقامات بايرلوركوزن از جمله رودي فولر، مدير ورزشي لوركوزن به توافق رسيد.
هاينكس پس از قطعي شدن حضورش در لوركوزن، اظهار داشت: تصميمي جدي براي ادامه كار مربيگري نداشتم. ولي وقتي با دعوت لوركوزني ها روبه‌رو شده و در جلسه با مقامات باشگاه،‌ متوجه شور و اشتياق آنان براي همكاري مشترك شدم، پاسخ مثبت دادم. اميدوارم بتوانم در مدت زمان همكاري براي اين تيم موثر واقع شوم.
هاينكس تا پيش از حضور در لوركوزن مربي تيم هاي زيادي از جمله بايرن مونيخ، بروسيامونشن گلادباخ، اينتراخت فرانكفورت آلمان، آتلتيكوبيلبائو، تنه ريف و رئال مادريد اسپانيا و بنفيكاي پرتغال بوده است.
 
Last edited by a moderator:

NavidM

Registered User
تاریخ عضویت
14 آگوست 2008
نوشته‌ها
414
لایک‌ها
1
ماتئوس: چرا باشگاه‌های آلمانی من را نمی‌خواهند؟
lothat_300.jpg


اسطوره فوتبال آلمان از این ناراحت است که به او درآلمان فرصت مربی‌گری داده نمی‌شود...

سایت گل: لوتار ماتئوس، برنده جام جهانی و کاپیتان سابق بایرن مونیخ گفته نمی‌داند چرا هیچ باشگاهی از بوندس لیگا قصد ندارد او را به خدمت بگیرد، آن هم در شرایطی که بسیاری از باشگاه‌ها به دنبال مربی جدید هستند. ماتئوس در حال حاضر بیکار است. او می‌گوید در بوندس‌لیگا مربی‌گری کند. در هفته‌های اخیر بایر لورکوزن، آینتراخت فرانکفورت، هامبورگ، شالکه و ولفسبورگ همگی مربی خود را از دست داده بودند و می‌خواستند مربی جدیدی به خدمت بگیرند، اما تلفن خانه ماتئوس زنگ نخورد.

او می‌گوید: «نمی‌دانم چرا در آلمان مخالف من هستند. لوتار ماتئوس می‌تواند مربی خوبی باشد. این را قبلا ثابت کرده‌ام و چندین قهرمانی کسب کرده و بازیکنان جوان بسیاری پرورش داده‌ام. هیچ کس به این چیزها توجهی ندارد.»
ماتئوس 48 ساله سابقه مربی‌گری در رد استار بلگراد، رد بول سالزبورگ و تیم ملی مجارستان را دارد. او می‌گوید: «امیدوارم روزی به بوندس‌لیگا برگردم. این لیگ عالی است ولی ظاهرا بعضی مدیران از نام من وحشت دارند. آنها رو به مربیان خارجی یا حتی مربیانی که تیم هایشان سقوط کرده می‌آورند.»

وولفسبورگ به دنبال ستاره هامبورگ
wolfsburg_300new.png


پتریچ در سال 2007 و از تیم باسل به بوندس لیگا آمده و ولفسبورگ در پی اوست...

سایت گل-سران باشگاه وولفسبورگ می دانند که فصل بعد برای حضور در رقابتهای بوندس لیگا و لیگ قهرمانان اروپا کار بسیار سختی را پیش رو خواهند داشت و به همین منظور به دنبال تقویت قوای خود می باشند تا بتوانند در این دو رقابت موفق عمل کنند.

آرمین فه، مربی جدید وولفسبورگ به دنبال جذب بازیکنان و به ویژه مهاجمان جدید است تا بتواند او را به عنوان یار جایگزین برای گرافیته و زکو به کار گیرد. جستجو به دنبال گزینه مناسب، اصلا کار آسانی نیست و مدیر ورزشی این باشگاه، یورگن مارباچ نیز در گفت و گو با کیکر در این رابطه گفته:«ما به دنبال یافتن یک مهاجم تمام عیار هستیم ولی این کار آسانی نیست که در طول یک روز انجام شود.» روزنامه کیکر در مطلبی به این نکته اشاره کرده که ملادن پتریچ در صدر لیست کاندیدهای سران وولفسبورگ قرار گرفته است. این ستاره کروات در تمام رقابتهای فصل پیش ، 20 گل برای تمیش به ثمر رسانده است و البته تاکنون هیچ واکنشی از سوی پتریچ یا مدیر برنامه هایش در رابطه بااین خبر منتشر نشده است. این ستاره 28 ساله تا سال 2012 با هامبورگ قرارداد دارد و پس از جدایی ایویکا اولیچ از هامبورگ و پیوستنش به بایرن، سران این تیم به آسانی بازیکن دیگری را از دست نخواهند داد.

پتریچ در سال 2007 و از تیم باسل به بوندس لیگا آمده و به بورسیا دورتموند پیوست. یک سال بعد او در معامله ای که بخشی از آن قرارداد نیز محمد زیدان بود به هامبورگ منتقل شد و در 54 حضورش دررقابتهای بوندس لیگا، 35 گل به ثمر رسانده است.

sasan s: دوست عزیز دوباره از تک پستهای خبری استفاده کرده اید . لطفا به قوانین تالار توجه بیشتری داشته باشید . با تشکر
 
Last edited by a moderator:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,301
لایک‌ها
20,176
محل سکونت
اوهایو - دیتون
به نظرم بورنولابادبا خوب نتیجه گرفت و عالی جلو رفت ولی خوب شرایط حرفه ای هست..
 

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,301
لایک‌ها
20,176
محل سکونت
اوهایو - دیتون
"سولدو" جانشين "دام" در كلن شد

زوانمير سولدو با قراردادي 2 ساله جانشين کريستف دام در کلن شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، روزنامه ي آلماني "اکسپرس" چاپ کلن پيشتر از حضور اين مربي کروات بر روي نيمکت اين تيم در فصل آينده نوشته بود. به نوشته اين روزنامه قرار بود سولدو روز شنبه به عنوان مربي جديد کلن معرفي شود. باشگاه کلن روز جمعه اين خبر را به صورت رسمي تاييد کرد. از ميشائيل هانکه به عنوان دستيار سولدو در اشتوتگارت ياد مي شود.

سولدو در بوندسليگا فردي با سابقه و شناخته شده به شمار مي آيد. اين مربي 41 ساله کروات در فاصله ي سال هاي 1996 تا 2006 در اشتوتگارت توپ مي زد. او روي هم رفته در 302 بازي براي اشتوتگارت به ميدان رفت و 15 بار هم براي اين تيم گلزني کرد.

او پس از پايان دوران بازيگري در سال 2007 به مربيگري روي آورد و هدايت جوانان دينامو زاگرب کرواسي را بر عهده گرفت. او در ژانويه 2008 سرمربي بزرگسالان اين تيم شد و در سال 2009 اين تيم را به مقام قهرماني در ليگ و جام حذفي فوتبال کرواسي رساند، ولي به دليل اختلاف نظر با سران باشگاه به همکاري با باشگاه با سابقه فوتبال کرواسي پايان داد.

سولدو پيش از اين گفته بود: "دوست دارم زماني که همه چيز روشن شد، صحبت کنم."

کلن پيش از سولدو با ژرارد هوليه براي جانشيني دام مذاکره هايي داشت که به نتيجه نرسيد. دام مربي فصل پيش کلن از شرط فسخ قراردادش استفاده کرد و راهي فوتبال ترکيه شد. گفته مي شود او در فنرباغچه استانبول مشغول به کار خواهد شد.
 

NavidM

Registered User
تاریخ عضویت
14 آگوست 2008
نوشته‌ها
414
لایک‌ها
1
از قلب ماتئوس تا دست بچه ها
matthaeus-300.jpg

رفتم رم تا فينال را ببينم وگرنه صحبتي از پيشنهاد تيم هاي سري A نبود...

سايت فيفا خوب موقعي را براي مصاحبه اختصاصي با لوتار ماتئوس انتخاب کرد،آن زمان که به دليل سن و سال اندک،عدم وجود امکانات و هر دليل ديگر فوتبال تنها دغدغه عاشقان توپ گرد بود، خرداد و تمام تابستان سال هاي زوج محل ابراز احساسات براي ستاره قدرت وقت فوتبال دنيا (آلمان) تلقي مي شد. حالا سال ها از آن دوران گذشته و ديگر خيلي بعيد به نظر مي رسد يک آلماني بتواند تا آن حد ما را عاشق خود کند. بالاک تا حدودي شخصيت بازي ماتئوس را به همراه دارد اما وقتي به او و ساير آلماني ها مي نگريم، حتي سختکوش ترين جوخه فوتبالي دنيا را هم در نهايت فقط يک پله بالاتر از تيم هاي دخترانه يي مانند ايتاليا و اسپانيا ارزيابي مي کنيم. دلتنگي ناشي از عدم وجود کاريزما در ساق هاي فوتباليست ها بهانه يي شد براي تحليل آخرين مصاحبه بازيکن موفق ديروز و مربي ناکام امروز.

---

1- «رفتم رم تا فينال را ببينم وگرنه صحبتي از پيشنهاد تيم هاي سري A نبود.»

فوتبال ايتاليا با آن مختصات هندسي خاص خود براي مربيان پيرو اصول آکادميک،کلاس درس مناسبي است اما ماتئوس از جنس مربياني مانند ليپي نيست.دانش او هنگام آموزش تاکتيک ها و اجبار به ايجاد پرس سرريز نمي شود. لوتار دقيقاً مثل آدمي مي ماند که بلافاصله پس از اخذ ديپلم به کار مورد علاقه اش پرداخته است. شايد روزهاي کاري ابتدايي چنين انساني مانند ماه عسل زيبا به نظر بيايد، با اين حال پس از چند سال تجربه اندوزي نياز به يک فضاي بزرگ براي خودنمايي احساس مي شود. ماتئوس از مدرسه فوتبال ديپلم که نه شايد ليسانس گرفت، خيلي زود به کار در حيطه ديگري از شغل مورد علاقه خود پرداخت اما پس از چند سال تجربه اندوزي در پايين ترين سطح، جايي جهت ارضاي حس «رياست» (آنچه پس از چند سال کار در شغل مورد علاقه به هر انسان عاشقي مشتبه مي شود) نيافت. دليل درجا زدن ماتئوس در همين موضوع خلاصه مي شود. کسي چه مي داند. شايد سري A سکوي پرتاب و برطرف کننده احتياج او به هدايت يک مجموعه بزرگ باشد.

2- «بچه بوندس ليگا هستم.»

ماتئوس وقتي با سوالي درباره احتمال بازگشت به بوندس ليگا مواجه شد، چنين جوابي صادر کرد. در حقيقت حضور او روي نيمکت يک تيم آلماني سرابي بيش نيست، چون اولاً برعهده گرفتن سکان هدايت تيم هايي غير از بايرن، دورتموند، اشتوتگارت، وردربرمن و هامبورگ، بدون ترديد تجربيات تلخ دوران مربيگري در پارتيزان بلگراد، تيم ملي مجارستان، راپيدوين، سالزبورگ و مکابي نتانيا را براي او تداعي مي کند و دوماً کمتر رئيس باشگاه بوندس ليگا يک مربي خواهان اختيار تام را برمي تابد. فراموش نکنيد اگر ماتئوس مي توانست به بکن باوئر مافياي فوتبال آلمان يک «بله» خشک و خالي بگويد، قادر بود از چمن زن (کنايه قيصر فوتبال آلمان به لوتار) به بزرگ ترين مربي جهان تغيير چهره بدهد،

3- «تا به حال بدون فوتبال زندگي نکرده بودم. اميدوارم در آينده اتفاق فعلي تکرار نشود.»

ماتئوس پس از ترک تيم «مکابي نتانيا» فعلاً پيشنهادها را مورد بررسي قرار مي دهد و ظاهراً قصد بازگشت زودهنگام به دنياي مربيگري را ندارد. براي آدمي که از دو همسر صاحب چهار فرزند است، فوتبال نه تفريح و حتي شغل بلکه حياتي ترين موضوع روزمره بود. تداوم 20 سال بازي و تجربه پنج جام جهاني، عدم برخورداري از يک زندگي سالم (حاشيه هاي او خوراک خبري روزنامه بيلد را تامين کرد) را تحت الشعاع قرار مي دهد. مرد سال 1991 فوتبال جهان با قلبش بازي مي کرد و حتي يک روز هم بدون توپ گرد ديده نشد. از حرارت قلب او تا شوق دست هايي که اين گوشه دنيا براي بردن کارت هاي ماتئوس روي پله هاي سنگي سرخ مي شد، ظاهراً راهي نيست.


مرتضي ياسري نيا
ترجمه از سايت فيفا

________________________________________________________________________________________________-


ونگر به دنبال جذب هيتسل‌سپرگر است
arsen-wenger2-300.jpg

سرمربي آرسنال در پي جذب هافبك تيم ملي فوتبال آلمان و عضو اشتوتگارت است...

روزنامه ديلي ميل انگليس در گزارشي نوشت آرسن ونگر به منظور بالابردن سطح تجربه تيمش براي فصل آتي رقابت هاي باشگاهي چند گزينه مجرب در پست هاي مختلف را مد نظر قرار داده و از مقامات باشگاه خواسته تا در مسير جذب آنان اقدام كنند.
اين مربي كه در فصل قبل بخاطر داشتن نفراتي كاملا جوان و فاقد تجربه در برخي از مقاطع فصل در رقابت هاي همچون ليگ برتر انگليس، ليگ قهرمانان اروپا و جام حذفي انگليس ، متحمل لطماتي شد، در صدد است تا توان تجربي تيمش را افزايش دهد. از اين رو در فهرست بازيكنان مورد علاقه او ، نام توماس هيتسل سپرگر به چشم مي خورد.
به اعتقاد مربي فرانسوي آرسنال هيتسل‌سپرگر 28 ساله كه قبلا در ليگ برتر براي آستون ويلا بازي مي‌كرد،‌ تجربه كافي داشته و فضاي رقابتي فوتبال در انگليس را خوب مي شناسد و بازيكني موثر براي آرسنال خواهد بود.
آرسنال براي جذب هيتسل سپرگر اولين قدم ها را با ارسال پيشنهاد اوليه برداشته است و در صورتي كه تيم لندني موفق به جذب اين بازيكن شود،‌ او پس از ينس لمان، سنگربان اسبق آلمان و آرسنال‌، دومين مهره ژرمني سال هاي اخير لندني ها خواهد بود.


 

NavidM

Registered User
تاریخ عضویت
14 آگوست 2008
نوشته‌ها
414
لایک‌ها
1
مرورى بر نقل و انتقالات در بوندس ليگا
bundesliga_die_300.png

در اين رقابت ديگر توپ تعيين كننده نيست بلكه پول است كه برنده را مشخص مى كند...

طبق يك سنت قديمى، پس از پايان رقابت هاى باشگاهى تيم هاى مختلف رقابت جديدى را با هم آغاز مى كنند. در اين رقابت ديگر توپ تعيين كننده نيست بلكه اين پول است كه برنده اين رقابت را مشخص مى كند. رقابت تيم هاى اروپايى در بازار نقل و انتقالات مى تواند در موفقيت يا عدم موفقيت تيمها در رقابت هاى فصل جديد بسيار تعيين كننده باشد. اين فصل، تيم هاى آلمانى نيز حضورى فعال در بازار نقل و انتقالات داشته اند. با اين مقدمه كوتاه به بررسى وضعيت تيم هاى آلمانى در بازار نقل و انتقالات خواهيم پرداخت:
VfL%20Bochum.png
بوخوم
ورود: آندرياس لوته و كوين فكت از تيم جوانان بوخوم به تيم بزرگسالان اضافه شده اند و فصل آينده در رقابت هاى بوندس ليگا پيراهن بوخوم را بر تن خواهند كرد. علاوه بر اين ۲ بازيكن، مسئولان بوخوم قصد دارند يك هافبك و يك مهاجم ديگر را به خدمت بگيرند. خروج: هاينريش اشميت گال بوخوم را به مقصد اوبرهازن ترك كرده است. سرمايه گذارى: مسئولان باشگاه بوخوم در كل مبلغ يك ميليون يورو را براى حضور در بازار نقل و انتقالات در نظر گرفته اند. در صورتى كه استانيسلاو سستاك بوخوم را ترك كند، پول فروش اين بازيكن نيز به اين مبلغ اضافه خواهد شد.
TSG%201899%20Hoffenheim%20.png
هافنهايم
ورود: مايكوسل (گالكسى)، تاگائو (الاتفاق) و آيشنر (كارلسروهه) بازيكنانى هستند كه با هافنهايم قرارداد امضا كرده اند. تيم شگفتى ساز نيم فصل اول رقابت هاى بوندس ليگا هنوز يك جاى خالى ديگر دارد.
خروج: سليم تابر، كريستوف يانكر، اشتفان هاس، فابريسيو و سانوگو هافنهايم را ترك كرده اند. رمضان اوزكان نيز به احتمال فراوان طى هفته جارى رضايتنامه خود را براى رفتن از هافنهايم دريافت خواهد كرد. سرمايه گذارى: هافنهايم به نسبت به ديگر تيم هاى آلمانى مبلغ قابل توجهى را براى حضورى قدرتمند در بازار نقل و انتقالات اختصاص داده است. ۲۵ميليون يورو مبلغى است كه با آن اين باشگاه نه چندان مطرح آلمانى پا به رقابت نقل و انتقالاتى گذاشته است.
Borussia%20M_nchengladbach.png
مونشن گلادباخ
ورود: نوى اشتر (ماينس)، ميوويس ( كركاده)، رويس ( آخن)، ماركس (بيله فلد) و بوباديلا (زوريخ) تازه واردان مونشن گلادباخ در فصل جديد به حساب مى آيند.
خروج: كوليبالى، توما، مارين، نونيگ و اسوارد در فصل جديد گلادباخ را همراهى نخواهند كرد. سرمايه گذارى: گلادباخ حدود ۶ ميليون يورو براى حضور در بازار نقل و انتقالات در نظر گرفته است.
Hamburger%20SV.png
هامبورگ
ورود: سيمونيچ ( هرتابرلين)، اليا (دورتموند)، كانا (مارسى) و ماندزوكيچ (زاگرب) بازيكنانى هستند كه در ليست خريد بندرنشينان قرار گرفته اند اما تاكنون هامبورگ با هيچكدام از اين بازيكنان به توافق نرسيده است.
خروج: گوئر و سيلوا بازيكنانى هستند كه مى توانند از جمع بندرنشينان جدا شوند. هامبورگ اين ۲ بازيكن را در ليست فروش خود قرار داده است اما تاكنون هيچ باشگاهى براى به خدمت گرفتن آنها اعلام آمادگى نكرده است. سرمايه گذارى: هامبورگ با ۲۰ ميليون يورو به بازار نقل و انتقالات پا گذاشته است.

فرايبورگ

ورود: ماكيادى (ولفسبورگ)، دورى چا ( كوبلنز) و رايسينگر ( فورت) فصل آينده پيراهن فرايبورگ را بر تن خواهند كرد. خروج: رودينوف فصل آينده با پيراهن تيم سابق خود يعنى بوريسف در ميادين ظاهر خواهد شد. اشواب نيز با لوركوزن قرارداد بسته است. - سرمايه گذارى: فقط يك ميليون يورو!
Hannover%2096.png
هانوفر
ورود: تاكنون دياك پا از لوركوزن و چاهد از هرتابرلين براى امضاى قرارداد با هانوفرى ها به توافق رسيده اند. خروج: هانو بالتيش و يانكوف از هانوفر جدا شده اند. سرمايه گذارى: ۳ ميليون يورو مبلغى است كه هانوفرى ها براى حضور در بازار نقل و انتقالات در نظر گرفته اند.
Borussia%20Dortmund.png
بروسيا دورتمند
ورود: فويلند (ماينس)، گروس كروتيس ( آخن)، اسون بندر( مونيخ ۱۸۶۰)، رانگلوف (كوتبوس) و هوملز(بايرن) بازيكنانى هستند كه فصل آينده پيراهن قنارى پوشان را بر تن خواهند كرد. خروج: روكانيوا، برزنسكا و فدريكو بازيكنانى هستند كه رضايتنامه خود را در دست دارند. سرمايه گذارى: اين باشگاه قديمى آلمان، به مانند سال هاى گذشته مبلغ قابل توجهى را به نقل و انتقال بازيكن اختصاص نداده است. ۵ ميليون يورو كل مبلغى است كه قنارى پوشان براى حضور در بازار نقل و انتقالات اختصاص داده اند.

ماينس

ورود: تروخان( سائوپائولى)، مولر (بارنسلى) و پولانسكى (گتافه) ۳ بازيكن تازه وارد ماينس در فصل جديد خواهند بود. خروج: ماركوس فويلنر، ماينس را به مقصد لوركوزن ترك كرده است. بوكلى و دميرتاس، ۲ بازيكن ديگرى هستند كه به احتمال زياد از اين تيم جدا خواهند شد. سرمايه گذارى: يك ميليون يورو مبلغ مورد نظر مسئولان ماينس براى حضور در بازار نقل و انتقالات است. از اين مبلغ تاكنون فقط ۳۰۰ هزار يورو باقى مانده است.
Eintracht%20Frankfurt.png
فرانكفورت
ورود: فرانتس (كارلسروهه) و فهرمن (شالكه) با فرانكفورت قرارداد امضاء كرده اند. باليچ و اوتل نيز در ليست سران باشگاه فرانكفورت قرار دارند.
خروج: فينك به بشيكتاش رفته است. ليوبكيچ نيز بوندس ليگا را به مقصد ليگ هلند ترك كرده. ۲ بازيكن ديگر نيز در ليست فروش اين باشگاه قرار دارند. سرمايه گذارى: حدود ۵ ميليون يورو مبلغى است كه با آن سران باشگاه فرانكفورت پا به بازار نقل و انتقالات گذاشته اند.

1.%20FC%20K_ln.png
كلن
پودولسكى (بايرن) و فرايس (كارلسروهه) بازيكنانى هستند كه فصل آينده پيراهن كلن را بر تن مى كنند. يك مدافع راست و يك هافبك بازيساز نيز به احتمال فراوان به جمع كلنى ها اضافه خواهند شد. خروج: شوتز، بازيكن كهنه كار كلن از دنياى فوتبال خداحافظى كرده است. بدويچ نيز با نورنبرگ قرارداد بسته است. سانو نيز بايد اين باشگاه آلمانى را ترك كند. سرمايه گذارى: كلنى ها تاكنون ۲ ميليون يورو هزينه كرده اند. مدير اين باشگاه اعلام كرده است كه هنوز ۱۰ ميليون ديگر نيز در دست دارد و براى خريد بازيكن آماده است.
Bayer%20Leverkusen.png
لوركوزن
ورود: سامى هيپيا (ليورپول)، درديوك (بازل)، و اشواب (فرايبورگ) تازه واردان بايرلوركوزن به حساب مى آيند.
خروج: كريم هاگوى به هانوفر رفته است. انريكه نيز به احتمال فراوان به بارسلونا باز خواهد گشت.
سرمايه گذارى: ۱۰ ميليون يورو مبلغى است كه لوركوزن براى خريد بازيكن در نظر گرفته است رئيس اين باشگاه براى افزايش اين مبلغ اعلام آمادگى كرده است.
FC%20Schalke%2004.png
شالكه
ورود: موراوك (پراگ) و هولبتى (آخن) قرارداد قطعى خود را با شالكه امضا كرده اند. هنوز ۴ بازيكن ديگر در ليست سران اين باشگاه قرار دارند. به نقل از سخنگوى شالكه اين ۴ بازيكن جزو سرشناس هاى فوتبال آلمان هستند. خروج: اورنالدو انگلار بعد از يك فصل ناموفق در شالكه به ليگ هلند بازخواهد گشت. البرت اشترايت نيز ديگر بازيكنى است كه شالكه را ترك مى كند. سرمايه گذارى: فيليكس ماگات سرمربى سرشناس شالكه براى خريد بازيكنان موردنظر خود ۱۵ ميليون يورو در اختيار دارد.
Bayern%20M_nchen.png
بايرن مونيخ
ورود: در حال حاضر بوسينگوا (چلسى) اصلى ترين گزينه بايرنى هاست. صحبت هايى نيز در مورد احتمال حضور روبن و اسنايدر در مونيخ به گوش مى رسد. يك دروازه بان سرشناس نيز در ليست خريد مونيخى ها قرار دارد.
خروج: پودولسكى به كلن بازگشته است. تيم بروفسكى، كريستين لل و ارنستو سوسا نيز در ليست فروش مونيخى ها قرار دارند. زمزمه هايى نيز مبنى بر رفتن لوكا تونى از آره ناى مونيخ به گوش مى رسد.
سرمايه گذارى: ۴۰ ميليون يورو

نورنبرگ

ورود: برويچ و منارى فصل آينده نورنبرگى ها را همراهى خواهند كرد. هنوز ۲ بازيكن ديگر در ليست خريد نورنبرگ قرار دارند.
خروج: كريستين تنها بازيكنى است كه تاكنون نورنبرگ را ترك كرده است.
سرمايه گذارى: فقط يك ميليون يورو!
VfB%20Stuttgart.png
اشتوتگارت
ورود: با (هافنهايم)، پيزارو (چلسى) و يا بارنتا (لوركوزن) مهاجمانى هستند كه به احتمال فراوان به عنوان جانشين گومز به اشتوگارت خواهند آمد.
خروج: بعد از گومز باشتورك نيز از جمع اشتوگارتى ها جدا شد. سرمايه گذارى: اشتوتگارت قدرتمندترين تيم آلمانى حاضر در ليگ آلمان است اين باشگاه با ۵۰ ميليون يورو براى حضور در بازار نقل و انتقالات اعلام آمادگى كرده است. فروش ۳۵ ميليون يورويى ماريو گومز نقش بسزايى در اين حضور قدرتمند داشته است.
Werder%20Bremen.png
وردربرمن
ورود: در باشگاه برمن هنوز هيچ بازيكنى به طور رسمى قرارداد امضاء نكرده است.
خروج: روزنبرگ و توسيچ رفتنى هاى برمن هستند. سرمايه گذارى: ۲۰ ميليون يورو مبلغى است كه سران برمن براى حضور در بازار نقل و انتقالات در نظر گرفته اند.
VfL%20Wolfsburg.png
ولفسبورگ
ورود: لاو (زسكا)، پتريچ (هامبورگ) و جانسون (مونيخ ۱۸۶۰) در حال مذاكره با قهرمان فصل گذشته بوندس ليگا هستند.
خروج: خبرهايى مبنى بر حضور ژكو در اينتر به گوش مى رسد. سرمايه گذارى: ۳۰ ميليون يورو مى تواند بيانگر حضور فعال ولفسبورگ در بازار نقل و انتقالات باشد
 

NavidM

Registered User
تاریخ عضویت
14 آگوست 2008
نوشته‌ها
414
لایک‌ها
1
41904 نفر تماشاگر در هر ديدار باشگاهي فوتبال آلمان

bundesliga_die_300.png

اتحاديه فوتبال آلمان خبر از رشد تماشاگران بازیهای بوندس لیگا خبر می دهد...

به گزارش خبرگزاري فارس در فصلي كه سپري شد و تيم ولفسبورگ توانست عنوان قهرماني را از آن خود كند، شمار تماشاگراني كه از اين ديدارها بازديد كردند، افزايش يافت.
بر اين اساس ميانگين تماشاگر فصل اخير دسته اول بوندس ليگا 41904 نفر در هر ديدار بوده است. اين اتفاق در حالي روي داد كه در سال گذشته ميانگين تماشاگر نزديك به 40 هزار نفر بود.
در اين گزارش همچنين عنوان شده افزايش تماشاگر تنها شامل دسته اول نيوده، بلكه شامل مسابقات دسته دوم نيز شده است.
در گزارش اتحاديه فوتبال آلمان به دو نكته ديگر نيز اشاره شده كه اولين آن رقم 17580821 نفر تماشاگر براي رقابت هاي دسته اول و دوم است. نكته دوم در نظر گرفتن اين نكته است كه طي هشت سال گذشته، بطور پيوسته بر شمار تماشاگران هر فصل افزوده شده است.


_____________________________________________________________________________________________


ولفسبورگ: ژکو را نمی‌فروشیم
dzeko1-300.jpg

آرمین فه مربی ولفسبورگ به روسونری گفته که ادین ژکو را نمی‌فروشد...

سایت گل- امیدهای میلان برای خرید ادین ژکو مهاجم ولفسبورگ از بین رفت. آرمین فه مربی ولفسبورگ گفته دوست دارد او را نگاه دارد.

میلان قصد خرید این بازیکن بوسنیایی را داشت، اما فه می گوید: «ما ژکو را نمی‌روشیم. من درباره انتقال بازیکنان حرف نمی‌زنم.» گفته می‌شود این بازیکن هنوز در تعطیلات به سر می‌برد. میلان همیشه گفته خواهان این مهخاجم بلندقامت است، اما به نظر می‌رسد آنها دردسر فراوانی در راه خرید او خواهند داشت.

عرفان رجپاگیچ، مدیر برنامه‌های ژکو روز یکشنبه گفت که احتمال حضور ژکو در میلان بالاست اما حرف‌های فه نشان از چیز دیگری دارد.
 
بالا