• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب بوندس لیگا و باشگاههای آلمان

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 آپریل 2006
نوشته‌ها
4,464
لایک‌ها
561
سن
35
محل سکونت
Tehran
نویر واقعاً عالی کار کرد اگر نبود حداقل 4 تا رو خورده بود
 

Ali_softcenter

Registered User
تاریخ عضویت
8 مارس 2009
نوشته‌ها
5,918
لایک‌ها
7,364
محل سکونت
In my Sad Little world
من واقعا این ماگات رو درک نمیکنم...

یادمه زمانی که هاشمیان توی بایرن بود...یه بازی بود تو لیگ قهرمانان با چلسی بود فکر کنم..بازی 0-0 بود..یکی از مهاجمای بایرن مصدوم بود..دیمیکلیس هم نبود! 1 نیمه این وحید رو کنار زمین داشت گرم میکرد..بایرن شدیدا نیاز به گل داشت!

ولی این آقا اصلا وحید رو نمیدید!

کلا نتیجه 0-0 باشه و احتیاج به گلم باشه این ماگات مربی نیست که مهاجم بیاره!
 

sasan s

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,842
لایک‌ها
3,123
سن
50
محل سکونت
تهران
سلام خدمت دوستان
می خواستم خواهش کنم تاپیکها رو تبدیل به تالار چت نکنید . چند تا از پستها به همین دلیل پاک شد و چند پست هم با هم ترکیب .

شاد و پیروز باشید
 

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 آپریل 2006
نوشته‌ها
4,464
لایک‌ها
561
سن
35
محل سکونت
Tehran
پست من که چت نبود
نظرم رو در مورد بازی گفتم
 

sasan s

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,842
لایک‌ها
3,123
سن
50
محل سکونت
تهران

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 آپریل 2006
نوشته‌ها
4,464
لایک‌ها
561
سن
35
محل سکونت
Tehran
استاد خب همون چیزی که شما گفته بودید داش مجتبی هم گفته بود ، یک نگاهی به پست ایشون بندازید.
شاد باشی

یعنی هر کی اول نظر بده کس دیگه ای که نظرش شبیه به نظر اون شخص هست حق نداره نظر بده؟
 

sasan s

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 آپریل 2007
نوشته‌ها
6,842
لایک‌ها
3,123
سن
50
محل سکونت
تهران
سلام خدمت دوستان

یعنی هر کی اول نظر بده کس دیگه ای که نظرش شبیه به نظر اون شخص هست حق نداره نظر بده؟

از این دید که شما نگاه می کنید حق با شماست . ولی من از این دید نگاه کردم که یکی گفته دروازه بان خیلی خوب بود بعد دوباره یک نفر اومده گفته دروازه بان خیلی خوب بود. ضمن اینکه این صحبتها در قالب چند پست تک خطی و چت گونه زده شده. شما فقط تک پست خودتون رو نبین تموام پستها رو باید نگاه می کردی که البته الان همه پستهای چتی پاک شدند.
پ.ن: دوستان دیگه هم از این فرصتها برای اسپم لطفا استفاده نکنند . :D
شاد و پیروز باشید
 

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 آپریل 2006
نوشته‌ها
4,464
لایک‌ها
561
سن
35
محل سکونت
Tehran
فلیکس ماگات هم آدم عجیبیه

بازی اول کریمی تو لیست 18 نفر بود
امشب تو 18 نفر هم نیست


پ.ن:به امید اینکه این پست من با پست سایر دوستان برابر نباشه و پاک نشه
آمین
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
آره تو 18 تا هم نیست
فک کنم به دلیل اعتراض طرفداراشون بوده.
 

بردیا

Registered User
تاریخ عضویت
4 جولای 2009
نوشته‌ها
225
لایک‌ها
4
سن
35
محل سکونت
Tehran
دورتموند فعلا داره امتیاز از دست میده ولی داره نون نیم فصل اولشو میخوره هنوز.
 

live for what?

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
18 آگوست 2006
نوشته‌ها
9,078
لایک‌ها
374
محل سکونت
Wish! In Your Mind!
وست فالن معمولآ با شکوه و خیلی دوست داشتم همیشه توش باشم! مخصوصآ شبی مثل این


attachment.php



از خیلی قدیم طرفدار دورتمند بودم و وضعیت نا به سامان تیم تو این چند فصل اخیر باعث شده بود دیدن چنین صحنه هایی رو به این زودی ها متصور نباشم!
باز هم قهرمانی به پرطرفدارترین تیم المان رسید
 

فایل های ضمیمه

  • 2.jpg
    2.jpg
    95.8 KB · نمایش ها: 62

SMAM

Registered User
تاریخ عضویت
17 ژانویه 2007
نوشته‌ها
564
لایک‌ها
9
خب پس از مدتها که اومدم میخوام دربارهء اونچه که در این فصل بر فوتبال آلمان و بوندس لیگا گذشت با یک نگاه کوتاه در چند بخش با تیترهای جدا از هم بررسی کنم.چون باز هم نخواهم تونست بلند مدت به اینجا سر بزنم همهء نوشته رو یکجا میذارم.شرمنده که نشد نوشته های چند صفحه پیش به اینور رو بخونم. بنابراین اگه تکراری یا خسته کننده هست دوستان بزرگواری کنن و بذارن به حساب نابلدی

اهمیت ویژهء فصل آینده:3فاکتور هست که فصل آینده رو برای فوتبال آلمان و بوندس لیگا نه تنها مهمتر بلکه حساستر هم میکنه

یک:پایان دوران 6سهمیه ای بودن بوندس لیگا در جامهای اروپایی(3لیگ قهرمانان و 3 لیگ اروپا).درحالیکه بوندس لیگا جامهای اروپایی رو با 6سهمیه آغاز میکنه تیمها در خود بوندس لیگا برای بدست آوردن سهمیهء چهارم لیگ قهرمانان (در کل سهمیه هفتم)تلاش خواهند کرد.بنابراین نباید اینو دست کم گرفت که با کمی لغزش و بی انگیزگی به سادگی دوباره سهمیه از دست خواهد رفت.تلاش برای به دست آوردنش دشوار بود.اما نگهداریش بسیار دشوارتر خواهد بود.

دو:فینال لیگ قهرمانان در آلیانز آرنا)دیگه باید گفت بسه.اگه این چند فصل تلاش برای رسیدن به سهمیهء چهارم لیگ قهرمانان هدف اصلی بوندس لیگا بود(که سرانجام بهش رسید)زین پس باید هدف به دست آوردن جامهای اروپایی باشه. اگه این همه برنامه ریزی و تلاش برای سازندگی دوباره فوتبال آلمان جامی به دنبال نداشته باشه ارزشش رو از دست میده.کم کاری و بی انگیزگی و ... در فصلی که فینالش در مونیخ خواهد بود جایی نداره و باید تلاش و انگیزه تیمهای بوندس لیگا بیش از چند فصل گذشته که صرف رسیدن به سهمیهء چهارم لیگ قهرمانان بود بشه.بهانه بی بهانه

سه:یورو2012)باید گفت باید والاترین و بالاترین هدف فوتبال آلمان در پایان فصل آینده باشه.4سال انتظار برای تورنومنتی که فینال دروهء گذشته اش رو واگذار کرده.لیگی که بازیکنانی پرورش داده که میشه ازش یک تیم خوب و آماده در مهمترین رویداد سال گزینش کرد


دست آوردها - پیروزیها - شکستها و درسها

دست آوردها:بزرگترینش همانا رسیدن به سهمیهء چهارم لیگ قهرمانان بود که اگر ارزشش فهمیده نشه و تلاشهایی که برای رسیدن بهش نادیده گرفته بشه به سادگی و ساده تر از اونچه که باید از دست میره.اومدن ستاره های نامی به بوندس لیگا(هرچند کم)از دستاوردهای دیگه بود.این خودش نشانگر اعتماد به بوندس لیگا هست.بازگشت دیه گو و همینطور دیدن هونتلار و اسطورهء رئال مادرید"رائول" که بخشی از تاریخ رئال مادرید هست در بوندس لیگا.پدیده های جوان که در بخش پایانی بهشون خواهم پرداخت هم از دستاوردهای این فصل هستن

پیروزیها:بیشترش رو میشه در نیم فصل نخست دید وآغازش رو باید به وردربرمن داد.جاییکه با حذف سامپدوریا در دور حذفی گزینشی لیگ قهرمانان گام بلندی به سوی دریافت سهمیهء چهارم لیگ قهرمانان برداشته شد + نتایج خوب تیمهای بوندس لیگا(نمیشه گفت عالی)البته در کل در دور گروهی جامهای اروپایی و همچنین بازگشت دورتموند به قهرمانی بوندس لیگا بدون ستاره های آنچنانی اما با یک تیم هماهنگ و یکدست.دست کم 3-4دروازه بان آماده که ازین بابت میشه(به ویژه برای تیم ملی)آسوده بود.

شکستها:این بخش رو باید با جزئیات و دقت بیشتر نسبت به دیگر بخشها بررسی کرد.چرا که دست کم گرفتنش پایانی فاجعه آمیز خواهد داشت.اینجا هم میشه بیشترش رو در نیم فصل دوم دید و بدترینش حذف زودهنگام تیمهای آلمانی(به جز شالکه) از رقابتهای اروپایی بود.گویی که تنها کسب سهمیهء چهارم که در پایان نیم فصل نخست قطعی شد هدف بوندس لیگا بوده و دیگه پس از اون مسئولیت دیگه ای به عهدهء تیمها نبود.نخست وردربرمن که اون گام بلند رو برداشت اما در گروه چهارم شد و حتی از رسیدن به لیگ اروپا هم بازموند.پس از اونم هیچ یک از تیمها(باز هم جز شالکه)پا رو از مرحلهء یک هشتم فراتر نذاشتن و همه نتایج خوب نیم فصل نخست رو خنثی کردن.نوسان و عدم ثبات بیشتر تیمها در طول فصل برای فوتبالی که نماد ثبات و برنامه ریزی هست(به ویژه تیمهای با سابقه مانند اشتوتگارت - برمن و البته بایرن).یک نگاه به جدول زیر که تغییرات مربیان در فصل گذشته هست(که صدای قیصر رو هم درآورد)روشن میکنه چرا به عنوان یک شکست ازش یاد میشه.

هشدار بزرگ برای فوتبال آلمان که در جا زدن و هدفهای کوچک پایان تلخی داره. فصل گذشته سقوط هرتا و این فصل اینتراخت و تغییرات پی در پی در تیمی مانند اشتوتگارت نشان دهندهء نبود مدیریت درست در چندتا از تیمهای قدیمی و ریشه داره که سبب افت دوباره بوندس لیگا در چند فصل آینده(اونهم در آغاز راهی که سالها براش برنامه ریزی و زحمت کشیده شده یعنی رسوندن بوندس لیگا به سطح اول فوتبال اروپا)خواهد شد.وقتی تیمهایی مانند هوفنهایم و آکسبورگ با پیمودن همه مسیرهای موجود توانایی رسوندن خودشون به بوندس لیگای1 رو دارن و تیمهای به ظاهر کوچیک مانند هانوفر و ماینز سهمیهء اروپایی میگیرن پس تیمهای قدیمی و ریشه دار باید مشکلی داشته باشن که اینگونه نتیجه میگیرن.در پایان نگران کننده ترین شکست بوندس لیگا در فصل گذشته(که دیدگاه شخصی هست اما دودش به چشم فوتبال آلمان خواهد رفت)که با یک نگاه به ستون گلهای خورده جدول بوندس لیگا در پایان فصل همه چیز نمایان میشه.

این اون چیزی هست که من در حالت خوشبینانه بهش میگم فاجعه!!! وگرنه یک سقوط کامل برای بوندس لیگا خواهد بود.این نشون دهندهء اینه که هم در پرورش بازیکن و هم به کارگیری سیستمهای دفاعی تیمها خوب کار نکردن و به ویژه مربیان.باز هم در حالت خوشبینانه(تاکید میکنم خوشبینانه) اگر تیم ملی رو بالاترین جایگاه برای بازیکنان در نظر بگیریم تنها 3مدافع در سطح تیم ملی هستن: متز هوملز - بندیکت هوودس و هایکو وسترمن.سایر بازیکنها هیچ پیشرفتی در کارشون در این سالها دیده نمیشه یعنی مرتساکر- متزلدر - تاسکی و ... که نسبت به سالهای گذشته پیشرفت نداشتن و تنها تجربه شون بیشتر شده(بگذریم از فردریش سی و چند ساله که سالهای پایانی بازیش هست و برای آینده نمیتونه گزینهء مناسبی باشه)

درسها:گفته میشه از شکستها باید درس گرفت.اما از پیروزیها هم میشه.دورتموند این فصل خودش یک درس برای بوندس لیگا بود.ثبات لورکوزن هم همچنین( فصل گذشته صدرنشینی بدون شکست رو در هفتهء24 با عنوان چهارمی در پایان فصل عوض کرد).خود شالکه که با گرفتن چند ستاره و دگرگونی هایی از پایه تونست جام حذفی رو بگیره.اما اگر بخوایم درس گرفتن رو تنها کسب تجربه از شکستها و پیروزیها داشه باشیم دیگه بخشهای دیگه نادیده خواهد موند. بزرگترین درسی که میشه این فصل گرفت و باید بسیار بهش پرداخته بشه و گرنه همون مشکلاتی که از آغاز این نوشته بهشون اشاره شد گریبانگیر خواهد شد اینه که هنوز بوندس لیگا نتونسته(به جز بایرن فصل گذشته که 2جام داخلی گرفت و تا فینال اروپا هم رفت)تیمهاشو به سطحی برسونه که بتونن در چند جبهه برای رسیدن به جام تلاش کنن. دورتموند میشه گفت جام حذفی رو رها کرد و لیگ اروپا رو هم به هر دلیلی از دست داد(فوتبال عربی سویا و ...) تا قهرمانی بوندس لیگا رو به دست بیاره(که با شایستگی بهش رسید).لورکوزن برای اینکه پایان تلخ فصل گذشته رو تجربه نکنه هم لیگ اروپا رو رها کرد.بایرن به بدترین شکل ممکن گذشتن از هانوفر و به دست آوردن سهمیهء لیگ قهرمانان فصل آینده رو به اروپا ترجیح داد.و در پایان تنها شالکه ازین نظر میشه گفت شایستهء ستایش هست(با وجود خداحافظی ناجوری که از لیگ قهرمانان داشت)که زمانی که دید دیگه در بوندس لیگا هیچ شانسی برای رسیدن به هیچ عنوانی نداره انرژی خودش رو بین لیگ قهرمانان و جام حذفی جوری تقسیم کرد که یکی رو به دست بیاره و دیگری رو هم تا جایی که در توان داره بگذرونه.حذف اینتر به اون شکل فوتبال آلمان رو در این فصل مدیون شالکه کرد و همینطور حذف بایرن در جام حذفی که دست کم پاداشش قهرمانی جام حذفی برای شالکه بود تا کاپیتان نوئر سزاوارانه جامی رو بالا ببره.و در پایان امیدوارم پدیده هایی این فصل بوندس لیگا که میتونن به تیم ملی آلمان هم کمک کنن به چشم یواخیم لو هم اومده باشن و فرصت بازی در تیم ملی بهشون داده بشه:آندره شورله - مارکو رویس - برادران بندر -ماریو گوتزه - اشملزر و ....که نتیجه پرورش استعدادهای تازه و برنامه ریزی فوتبال آلمان در آکادمی ها برای ورود اینها به پیکرهء فوتبال آلمان تازه نفس هست.
 

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
7 ژوئن 2005
نوشته‌ها
1,959
لایک‌ها
672
سن
40
وقتی تو خبر tv قهرمانی شالکه تو جام حذفی رو نشون می داد نگفت کریمی اصلا بازی کرده یا نه!؟!
 

Super Bayern

Registered User
تاریخ عضویت
21 آگوست 2011
نوشته‌ها
2,200
لایک‌ها
2,632
برنامه بازی های بروسیا دورتموند در لیگ قهرمانان اروپا

XX_CL_Gr_1314300026.gif


13 سبتامبر دورتموند - آرسنال ( وستفالن دورتموند )

28 سبتامبر مارسی - دورتموند ( مارسی فرانسه )

19 اکتبر المپیاکو - دورتموند ( یونان )

1 نوامبر دورتموند - المپیاکو ( وستفالن دورتموند )

23 نوامبر آرسنال - دورتموند ( امارات لندن )

6 دسامبر دورتموند - مارسی ( وستفالن دورتموند )
 

Super Bayern

Registered User
تاریخ عضویت
21 آگوست 2011
نوشته‌ها
2,200
لایک‌ها
2,632
قانون 50+1 همچنان پا برجا می ماند

i34450_50-1-5756896798.jpg


بوندس ليگا همچنان قانون 50+1 را حفظ خواهد کرد، اين قانون مانع اين ميشود که سهامداران خصوصی مانند آنچه در چلسی و منچستر سيتی اتفاق افتاد اکثريت سهام يک باشگاه را بخرند. اين قانون يک استثناء داشت که اجازه می داد در صورتی که يک شرکت تا تاريخ 1 ژانويه 1999 به مدت 20 سال از يک باشگاه حمايت کرده باشد بتواند اکثريت سهام آن باشگاه را بخرد که مربوط به باير لورکوزن و شرکت دارو سازی باير بود.سایت گل می نویسد: قانون 50+1 حفظ شد اما شرط سال 1999 حذف شد. به اين ترتيب امکان سرمايه گزاری در بلند مدت فراهم شده اما همچنان قانون 20 سال حمايت پابرجاست.در حال حاضر به غير از لورکوزن، ولفسبورگ هم اکثريت سهامش توسط کارخانه ماشين سازی فولکس خريداری شده و با حذف شرط سال 1999 باشگاه هايی مثل هانوفر و هوفنهايم هم ممکن است به اين شکل در بيايند.

وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - Official Persian FC Bayern München Fanclub in IRAN: اخبار / نظرات / قانون 50+1 همچنان پا برجا می ماند
 

Super Bayern

Registered User
تاریخ عضویت
21 آگوست 2011
نوشته‌ها
2,200
لایک‌ها
2,632
153 ميليون کل هزينه ترانسفر بوندس ليگا

bundesliga-logo-732-1.jpg


وب سايت رسمی کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران - همانطور که انتظار ميرفت بايرن با 44 ميليون پر خرج ترين تیم بوندس ليگا در بازار نقل و انتقالات بود.نيمی از اين مبلغ خرج نوير و بقيه خرج بواتنگ،رافينیا، پترسن و اوسامی شد. بعد از بايرن ولفسبورگ فعال ترين بود و بازيکنانی مثل ترش،هلب را به خدمت گرفت.آندره شورله تنها خريد مهم لورکوزن بود و دورتموند فقط گوندوگان، پريسيچ و لوه را جانشين شاهين کرد.

شالکه که فصل قبل از فعالان بود امسال فقط فوکس،ماريکا، پوکی و فرمن را خريد. هامبورگ هم به چلسی حمله کرد و بروما، مانسين و رايکوويچ را از اين تيم به خدمت گرفت و بعد از رفتن اليا ايليچويچ را به خدمت گرفت که گران ترين خريدش بود.

سايت گل می نويسد: ليگ برتر انگليس با 521 ميليون پر خرج ترين ليگ بود و بعد از آن سری آ ايتاليا با 460، لاليگا با 344، ليگ فرانسه با 188 همگی بالاتر از بوندس ليگا با 153 ميليون هزينه قرار گرفتند.
 

Super Bayern

Registered User
تاریخ عضویت
21 آگوست 2011
نوشته‌ها
2,200
لایک‌ها
2,632
تغییرات داغ بوندس‌لیگا در پایان فصل نقل‌وانتقال
وولفسبورگ پرکارترین تیم آلمانی در فصل نقل‌وانتقال دوم سال جاری میلادی بود.


سایت گل- پایان فصل تابستانی نقل‌وانتقالات در بوندس‌لیگای آلمان، این‌بار هم با جنب‌وجوش فراوانی همراه بود. باشگاه‌های اروپایی چند بازیکنان لیگ این کشور را به خدمت خود درآورند. برخی انتقال‌ها هم بر خلاف انتظار انجام نشدند.

تیم‌های لیگ برتر فوتبال آلمان (بوندس‌لیگا) دو بار در سال به تب و تاب نقل و انتقال بازیکنان می‌افتند. هر باشگاهی تلاش می‌کند در رقابت برای شکار ستاره‌ها گوی سبقت را از رقیبان برباید. در این میان طبیعتا رقم‌های میلیونی هم رد و بدل می‌شوند. چانه‌زنی، تصحیح کمبودهای نیمکت ذخیره‌ها و لابی‌گری جزو جدانشدنی این دو دوره است که گهگاه تا ثانیه‌های آخر هم به طول می‌انجامد.

نخستین دوره‌ی نقل‌وانتقالات از اول تا ۳۱ ژانویه‌ی هر سال میلادی (۱۱ دی تا ۱۱ بهمن) و دومین دوره از پایان فصل تا ۳۱ آگوست (میانه‌های خرداد تا دهم شهریور) به طول می‌انجامد. در این میان سختگیری‌های ویژه‌ای مبتنی بر نظم و انضباط "آلمانی" وجود دارد. به‌عنوان مثال در فصل ۲۰۱۱ – ۲۰۱۰ به دلیل اشکال در یک دستگاه فکس مدارک مورد نیاز تنها یک دقیقه پس از پایان فرصت نقل‌وانتقال به سازمان لیگ برتر آلمان (DFL) رسیدند و انتقال اریک- ماکسیم چوپو- موتینگ آلمانی ‌کامرونی از هامبورگ به کلن صورت نگرفت.

انتقال بازیکنان بدون قرارداد استثنای این قاعده است و باشگاه‌ها می‌توانند این فوتبالیست ها را با تأخیر به خدمت بگیرند.

جدایی مرتساکر، الیا و دیگو از بوندس‌لیگا: انگلستان، ایتالیا و اسپانیا در هفته‌های اخیر بازیکنان بوندس‌لیگایی را به خدمت گرفته‌اند. رقیبان اروپایی باشگاه‌های بوندس‌لیگا پول بیشتری برای بازیکنان می‌پردازند، به همین جهت بسیاری از تیم‌ها با انتقال بازیکنان‌شان به این باشگاه‌ها موافقت کرده‌اند. برآورد می‌شود که تنها برای خرید پِر مرتساکر و الیرو الیا حدود ۲۰ میلیون یورو پرداخت شده است.

جدایی الیا از هامبورگ یکی از پر سر و صدا ترین انتقال‌های فصل جاری بوندس‌لیگا بوده است. یوونتوس ایتالیا ظاهرا برای ملی‌پوش ۲۴ ساله‌ی هلندی حدود ۹ میلیون یورو به هامبورگ پرداخته است. ایوو ایلیچویچ از کایزرسلاترن به جای الیا به خدمت گرفته شده است.

وردربرمن، رقیب هامبورگ در شمال آلمان، هم با فروش مدافع ملی‌پوش خود پر مرتساکر، به باشگاه انگلیسی آرسنال لندن از قرار بیش از ۱۰ میلیون یورو درآمد کسب کرده است. آرسنال به چمپینزلیگ ۲۰۱۲ – ۲۰۱۱ هم راه یافته و در مرحله‌ی گروهی رقیب بوروسیا دورتموند، قهرمان بوندس‌لیگاست.

وولفسبورگ پرکارترین تیم آلمانی در فصل نقل‌وانتقال دوم سال جاری میلادی بود. فلیکس ماگات که علاقه‌ی فراوانی به خرید بازیکنان جدید دارد، از هفته‌های پایانی فصل گذشته بار دیگر هدایت این تیم را بر عهده گرفته است. او در ساعات پایانی مهلت مقرر الکساندر هلب را – فعلا یک سال به شکل قرضی – از بارسلونا به خدمت گرفت. ابن بازیکن باید جای خالی دیگویی را پر کند که به اتلتیکو مادرید قرض داده شده. سیمون کیائر دانمارکی هم به صورت قرضی از آ ‌اس رم ایتالیا به "گرگ‌های ولفسبورگ" پیوسته است. پاتریک هلمس از این تیم به لیگ انگلستان فرستاده شد و پتر پکاریک، مدافع راست اسلواک "کایزری اسپور" ترکیه با قراردادی ۴ ساله به جمع شاگردان ماگات افزوده شد.

سیسه، گوتزه و رائول می‌مانند: از مدت‌ها پیش شایعاتی در مورد رفتن پاپیس دمبا سیسه، گلزن خطرناک فرایبورگ از این تیم مطرح بود؛ موضوعی که منتفی شد. گفته می‌شد که آرسنال لندن برای ماریو گوتزه، مهاجم زهردار دورتموند و استعداد بزرگ فوتبال آلمان هم حدود ۴۰ میلیون یورو پیشنهاد کرده است. به گفته‌ی یورگن کلوپ، سرمربی مدافع عنوان قهرمانی، این انتقال صورت نخواهد گرفت.

رائول، ستاره‌ی اسپانیایی شالکه، هم که تصور می‌شد از این تیم جدا خواهد شد، پیش از دیدار مقابل "HJK هلسینکی" دانمارک در چارچوب رقابت‌های مقدماتی جام یوفا خاطر هواداران تیمش را آسوده کرد. جالب این‌که تیمو پوکی، مهاجم HJK، که در بازی یادشده گل تیمش به شالکه را زد، به شالکه می‌پیوندد.

هواداران کلن هم نفس راحتی کشیدند. گفته می‌شد که لوکاس پودولسکی پس از دست‌دادن بازوبند کاپیتانی کلن به ترکیه خواهد رفت. این انتقال هم البته انجام نشد. در این تیم کریستوفر شورش به کتبوس دسته‌دومی قرض داده و عمار جمال، مدافع ملی‌پوش تونس، از برن سوئیس به خدمت گرفته می‌شود.

چند تغییر دیگر:

مایکل بردلی در کیه وو: ماینتس که در رقابت‌های انتخابی جام یوفا ناکام ماند، پیش از پایان مهلت نقل‌وانتقال‌ها پتاس سیسکویچ مهاجم را برای یک فصل به سن‌پائولی در دسته‌ی دوم قرض داد. تیم موفق هانوفر هم با به خدمت گرفتن دانیل رویر از لیگ اتریش خط میانی خود را تقویت کرده تا با توان بیشتری در جام یوفا حاضر شود. یوزیپ سیمونیچ، مدافع ۳۳ ساله‌ی کروات، هم چمدان خود را بست و از هوفن‌هایم به دینامو زاگرب رفت به این امید که در تیم کشور خود بیشتر به خدمت گرفته شود.

مایکل بردلی، پسر سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال آمریکا، هم که پیش‌تر از مونشن‌گلادباخ به استون ویلا قرض داده شده بود، از این پس پیراهن "کیه وو" ایتالیا را بر تن خواهد کرد. محمد ادریسو کامرونی نیز از بوروسیا مونشن‌گلادباخ به آینتراخت فرانکفورت در دسته‌ی دوم می‌پیوندد
 

Super Bayern

Registered User
تاریخ عضویت
21 آگوست 2011
نوشته‌ها
2,200
لایک‌ها
2,632
در رده‌بندي تحليلي مشخص شد
شوستر دونده‌‌‌ترين هافبك كنوني بوندس‌ليگا


بازيکن جوان خط مياني تيم فرايبورگ آلمان به‌عنوان دونده‌‌ترين هافبک بوندس‌ليگا معرفي شد.

00026823.jpg


به نقل از امپاير، در شرايطي که مسابقات باشگاهي هفته جاري به‌خاطر برگزاري ديدارهاي ملي در نقاط مختلف جهان دچار وقفه شده، فرصتي مطلوب براي مطالعه و تحليل بازي‌هاي انجام شده فصل جديد ليگ باشگاهي آلمان فراهم آمده است.

در اين ارتباط طبق آمار موجود يوليان شوستر بازيکن 24 ساله فرايبورگ در چهار هفته سپري شده فصل 2012-2011 بيش از ساير رقبا دويده است. آمار موجود حکايت از اين نکته مي‌کند که وي به طور ميانگين در هر بازي 12.67 کيلومتر دويده است.

در اين رده‌بندي جالب کريستيان تريش، هافبک ملي‌پوش ولفسبورگ با رکورد 12.62 کيلومتر در رده دوم جاي گرفته است. ضمن آنکه پله سوم به اسون بن‌در هافبک جوان و ملي‌پوش بورسيادورتموند با حد نصاب ميانگين 12.53 کيلومتر رسيده است.

*فهرست هافبک‌هاي دونده بوندس‌‌ليگا (تا به اين لحظه) به شرح زير است:
1- يوليان شوستر، فرايبورگ، ميانگين: 12:67 کيلومتر
2-کريستيان تريش، ولفسبورگ: ميانگين : 12.62 کيلومتر
3-اسون بن‌در، بورسيادورتموند، ميانگين: 12:53 کيلومتر
4-لارس بن‌در، بايرلورکوزن، ميانگين: 12:27 کيلومتر
5-رومان نوي‌اشتتر، بورسيا‌مونشن‌گلادباخ، رکورد: 12.23 کيلومتر
6-ايلکاي گون‌داگون، بورسيادورتموند، ميانگين: 12.15 کيلومتر
7-آرون هونت، وردربرمن، ميانگين: 11.86 کيلومتر
8-مانوئل اشميد‌باخ، هانوفر، ميانگين: 11.80 کيلومتر
9-مارکوس رويس، بورسيامونشن‌گلادباخ، ميانگين: ‌11.64 کيلومتر
10-مارتين هارنيک، اشتوتگارت، ميانگين: 11.56 کيلومتر
11- لارس اشتين‌‌دل، هانوفر، ميانگين: 11.56 کيلومتر
 

Super Bayern

Registered User
تاریخ عضویت
21 آگوست 2011
نوشته‌ها
2,200
لایک‌ها
2,632
همراه با بزرگان فوتبال آلمان

paul-breitner_732.jpg


5ام ستامبر سالروز تولد 60 سالگی پل برایتنر یکی از اسطوره های فوتبال آلمان می باشد او یکی از اولین سوپراستارهای فوتبال آلمان بود که عناوین قهرمانی بسیاری را بهمراه تیم باشگاهی بایرن و تیم ملی آلمان کسب کرد. متن زیر بازگردانی از مقاله ای است که در سایت رسمی فیفا برای بزرگداشت این اسطوره منتشر شده است.

سعید محمدخواه
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران- پل برایتنر یکی از فوتبالیست های با کلاس، جهان بود، اما یکی از دلایل افسانه ای شدن وی علاوه بر تکنیک خوب، شخصیت فوق العاده و چند وجهی او است. برایتنر رفتاری مسئولانه را در داخل زمین و خارج آن به نمایش می گذاشت و یکی از افرادی بود که با قدرت مندانه در مورد فوتبال صحبت می کند.

او از بازیکنان بومی تیم باواریایی بود. برایتنر و سخت کوشی، همواره دست به دست در کنار هم هستند به طوری که برخی ها به او عشق می ورزند و برخی دیگر از وی متنفرند. امروزه سالها پس از دوران درخشان حرفه ای پل برایتنر، او همچنان محبوبیت خود را حفظ کرده است و با حضور در برنامه های تلویزیونی و نقل قهرمانی ها و گاهی نیز با مطرح کردن کنایه هایی توانسته طرفداران خود را راضی نگه دارد.

مسلما یکی از موفقیت های فراموش نشدنی دوران حرفه ای او جام جهانی 1974 و فینال آن در خاک آلمان بود. باواریایی آتشین، بهمراه فرانتس بکن باوئر یکی از رهبران تیم ملی فوتبال آلمان محسوب می شد. دیدار فینال جام 1974 برابر تیم ملی هلند انجام شد و نارنجی پوشان موفق شده بودند با پنالتی زود هنگام در دقیقه 2 بازی، با یک گل از میزبان پیش بیافتند. ژرمن ها در دقیقه 25 موفق شدند تک گل هلند را با ضربه پنالتی پل برایتنر پاسخ گویند و گرد مولر نیز تیر خلاص را در دقیقه 43 بر پیکر لاله های نارنجی نواخت تا تیم ملی آلمان قهرمانی جهان را در خاک خود جشن بگیرند.

پل برایتنر در مورد پنالتی فینال اینگونه می گوید:" حتی از بازی افتتاحیه جام 74 ،ما در مورد اینکه در صورت بدست آوردن ضربه پنالتی چه کسی پشت توپ قرار گیرد صحبت می کردیم و هیچ کسی این مسئولیت را نمی پذیرفت. گرد مولر نیز چند ضربه پنالتی را در بوندسلیگا از دست داده بود و کس دیگری پا پیش نمی گذاشت. تا اینکه من گفتم من اینکار را انجام خواهم داد."

قهرمانی ها و جایگاهی در کنار پله

برایتنر در دوران حرفه ای فوتبال خود درواقع تمامی جام های ممکن را بدست آورده است. دو سال پیش از جام جهانی 1974 برایتنر عضو تیم قهرمان یورو 1972 بلژیک بود و قهرمانی اروپا را بهمراه تیم رویایی آلمان جشن گرفت. هنوز هم تیم آن زمان آلمان ها یکی از برترین تیم های ملی است که ژرمن ها داشته اند. هواداران به دلیل شکل ظاهری و آرایش موهای برایتنر نام مستعار "مرد آفریقایی" را به وی داده بودند. او با پیراهن بایرن نیز قهرمانی های متعددی را در لیگ و جام حذفی آلمان بدست آورد و همراه تیم رویایی بایرن موفق شد عنوان برتر لیگ قهرمانان اروپا را نیز بدست آورد.

او اکثر موفقیت های خود را با پیراهن قرمز بایرن تجربه کرد او با غول باواریا 5 عنوان قهرمانی در بوندسلیگا و دو بار قهرمانی در جام حذفی را کسب کرد و مدتی را نیز در لا لیگا و باشگاه رئال مادرید گذارند. او همراه کهکشانی ها دو بار عنوان قهرمانی لیگ اسپانیا و یک بار نیز قهرمانی در کوپا دل ری را بدست آورد. برایتنر به عنوان یکی از برجسته ترین هافبک های فوتبال جهان، همواره جلوتر از زمان خود حرکت می کرد او به عنوان یک مهاجم بسیار خوب گلزنی می کرد و در دوران انتهای فوتبال خود در پست دفاع حاضر شد و در دفاع نیز بسیار کم اشتباه و قابل اعتماد بود.

برایتنر هر جایی که حضور داشت موفقیت با وی همراه می شد. او به دنبال یک سری اختلافاتی که با کادر مربیگری و برخی از بازیکنان تیم ملی آلمان داشت از حضور در جام جهانی 1978 باز ماند. جام جهانی 78 در آرژانتین برگزار می شد که یکی از بدترین و فاجعه بارترین جام های جهانی برای آلمان بود. او بار دیگر به تیم ملی دعوت شد و اینبار کمک کرد تا آلمان ها در جام جهانی 1982 به فینال بازی ها راه یابند ولی در فینال بازی را با حساب 3 بر 1 به ایتالیا واگذار کردند. برایتنر پس از کسب عنوان نائب قهرمانی اولین فردی بود که کنار پله موفق شده بود در دو فینال جام جهانی حضور داشته باشد.

یک اسطوره دست نیافتنی

با توجه به توانایی ها استثنائی، و قدرت بالای *****، او به یک نام معروف در سراسر جهان بدل شد. در بیرون زمین نیز فعالیت های غیر متعارفی داشت و اکثرا در فعالیت های اجتماعی حاضر می شد. وی در سن 18 سالگی تحصیلات دانشگاهی را رها کرد و به عنوان یک فوتبالیست حرفه ای وارد بایرن شد. زمانیکه جوانتر بود یکی از حاشیه سازان سیاسی باشگاه بایرن محسوب می شد. او در یکی از اجتماعات سیاسی با بالابردن عکس چه گوارا با وی ابراز همدردی کرده بود.

او در مورد مدال ها و قهرمانی هایی که بدست آورده است می گوید:" این قهرمانی ها چشم گیر است و من نمی توانم چیزی را مقابل آن قرار دهم اما همه آن ها یک نماد هستند که برای قهرمانی جهان در نظر گرفته می شود. این مدال ها تنها برای من ارزشی معادل یک نماد دارند نه چیزی بیشتر و نه کمتر. اهمیت این مدال ها به دلیل زیبایی آن ها نیست بلکه دلیل اهمیت آن ها ارتباطی است که با مردم دارند."

به نظر می رسد هیچ پایانی برای پیچیدگی های و جذابیت های شخصیتی برایتنر وجود ندارد. او حتی خویشاوندی دوری با پاپ بندیکت شانزدهم نیز دارد. برایتنر که قهرمانی اروپا و جهان را در سن 22 سالگی کسب کرد یکی از اولین سوپراستارهای فوتبال آلمان بود ولی او هرگز در اوج قهرمانی، پیشینه خود را فراموش نکرد. او امروزه برای بایرن به عنوان یک مشاور فعالیت می کند و با حضور در رسانه ها مانند همیشه با کلامی صریح سخن می گوید. روحی آزاد و مطمئن و عزمی راسخ برای دست یابی به اهداف بلند پروازانه همواره از ویژگی های او بوده و برای همیشه خواهد بود.

آیا می دانید که:

پل برایتنر در سال 1977 پس از ترک باشگاه رئال مادرید در اقدامی عجیب به باشگاه گمنام آینتراخت برونشوگ پیوست و پش از حضور یک ساله در این باشگاه بار دیگر به خانه خود، بایرن مونیخ بازگشت.

برایتنر استعداد های دیگری نیز در زمینه هنرپیشگی داشت و آنرا در سال 1976 با حضور در فیلم وسترن با عنوان Potato Fritz به خوبی نشان داد.

پل برایتنر و اولی هوینس رئیس باشگاه بایرن از دوستان بسیار صمیمی و قدمت دوستی آن ها به چندین دهه پیش باز می گردد. این دو در ابتدای حضور خود در باشگاه بایرن مونیخ در آپارتمانی مشترک در مونیخ زندگی می کردند.
 
بالا