• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب تیمهای آذربایجان

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
آخرین اخبار دیدار گسترش فولاد و استقلال/ تساوی آبی پوشان در پایان نیمه نخست| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

سرویس ورزشی آناج: اولین بازی تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز در لیگ برتر، ساعاتی دیگر با مصاف این تیم با قهرمان فصل گذشته آغاز خواهد شد.

مطابق فصل گذشته با گزارش زنده این بازی در خدمت شما کاربران گرامی خواهیم بود؛ شما می توانید با بارگذاری مجدد (رفرش کردن) این صفحه از آخرین اخبار، اتفاقات و حواشی این بازی مطلع شوید.

هفته اول لیگ برتر

استادیوم: یادگار امام (ره) تبریز

تعداد تماشاگران: 15 هزار نفر

ترکیب دو تیم:

گسترش فولاد تبریز: محسن فروزان- سیدامیدنظامی پور- سیدمهدی قریشی-خالدشفیعی- میثم نقی زاده- مهردادبایرامی - سعیدآقایی- سیدایمان موسوی - احمدامیرکامدار - سامان نریمان جهان - امیر تیزرو

سرمربی: رسول خطیبی

استقلال تهران: سید مهدی رحمتی- پژمان منتظری- خسرو حیدری- حنیف عمران زاده- هاشم بیگ زاده- جی لویدساموئل- پژمان نوری- محمدقاضی- سیاوش اکبرپور-آرش برهانی- امیرحسین صادقی

سرمربی: امیر قلعه نوعی

گروه داوران:

حسین زرگر، مصطفی فراهانی، مهدی الوندی، دانشمهر، محمدعلی فروغی

گل ها:
گسترش فولاد تبریز: مهرداد بایرامی (19)
استقلال تهران: آرش برهانی (32)

تعویض ها:
گسترش فولاد تبریز:
استقلال تهران:

کارت زرد:
گسترش فولاد تبریز:
استقلال تهران:

کارت قرمز:
گسترش فولاد تبریز:
استقلال تهران:

شرح بازی:

نیمه نخست:

بازی با سوت داور در ساعت 22:15 آغاز گردید.

دقیقه 1 » گسترش فولاد در سمت راست زمین و استقلال در سمت چپ زمین قرار دارد.

دقیقه 3 » در حالی که بازی آغاز شده است، هواداران همچنان در حال ورود به استادیوم هستند و در راه های منتهی به استادیوم ترافیک نسبی دیده می شود.

دقیقه 6 » هواداران حاضر در استادیوم در اعتراض به داوری بازی دیروز پرسپولیس و تراکتورسازی شعارهایی سر می دهند.

دقیقه 9 » مهرداد بایرامی مهاجم گسترش فولاد در موقعیتی نسبتا خوب فرصت باز کردن دروازه رحمتی را داشت که موفق به گلزنی نشد.

دقیقه 12 » در حالی که بازی دقایقی در دست گسترش فولاد بود، استقلالی ها حمله ای روی دروازه گسترشش فولاد ترتیب دادند که توپ به اوت رفت و محسن فروزان به صورت جزئی مصدوم شد.

دقیقه 14 » مصدومیت فروزان جزئی بود و مشکلی برای ادامه بازی ندارد. رسول خطیبی با فریادهایش نکات تاکتیکی را به شاگردانش گوشزد می کند.

دقیقه 17 » بازی نسبتا متعادل پیگیری می شود و هر دو تیم حملاتی روی دروازه صورت می دهند.

دقیقه 19 » گسترش فولاد روی دروازه استقلال صاحب موقعیت شد که مهرداد بایرامی مهاجم این تیم از ضربه ایستگاهی ضربه بسیار زیبایی را مستقیم وارد دروازه رحمتی کرد.

دقیقه 22 » موقعیت خطرناک استقلال روی دروازه فروزان توسط وی مهار شد تا نتیجه تغییر نکند.

دقیقه 25 » بعد از به ثمر رساندن گل برتری فولادی، این تیم دو موقعیت خطر ناک دیگر نیز روی دروازه استقلال ایجاد کرد که نتیجه ای نداشت؛ در مقابل استقلالی ها هم با توجه به عقب بودن در نتیجه حملاتی ترتیب می دهند.

دقیقه 29 » تماشاگران به هر سوت داور با سر دادن شعار "پنالتی پنالتی" واکنش نشان می دهند که اعتراضی است به قضاوت دیروز محسن قهرمانی.

دقیقه 32 » استقلال روی کم دقتی مدافعان گسترش فولاد با ضربه آرش برهانی دروازه فروزان را گشود تا نتیجه یک بر یک مساوی شود.

دقیقه 35 » فرزاد مجیدی و احمد جمشیدیان برای گرم کردن به سمت پیست دوومیدانی رفتند که با واکنش هواداران مواجه شدند.

دقیقه 37 » بعد از به تساوی کشیده شدن بازی زهر حملات دو تیک کمتر شده است.

دقیقه 40 » بازی همچنان با حملات دو تیم در حال پیگیری می باشد.

دقیقه 44 » سعید آقایی با ضربه سرکش خود دروازه مهدی رحمتی را هدف قرارداد که با واکنش وی توپ راهی کرنر شد.

دقیقه 45 » دو دقیقه وقت اضافه برای نیمه نخست اعلام شد.

دقیقه 47 » بازی با تساوی یک بر یک در پایان نیمه نخست به پایان رسید.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
حاشیه دیدار گسترش و استقلال/ موسوی و فروزان برای قلعه نوعی گل بردند

سرمربی تیم استقلال به شدت از طرف هواداران تبریزی مورد تشویق قرار گرفت.
به گزارش اوج نیوز، امیر قلعه نوعی در بازی امروز گسترش و استقلال مورد استقبال خوب هواداران تبریزی قرار گرفت.
* کادر فنی و سرپرست گسترش برای خوشامد گویی به سمت نیمکت استقلال رفتند.
* ایمان موسوی و محسن فروزان با دسته گل به سراغ قلعه نوعی رفتند و با وی خوش و بش کردند.
* میثم نقی زاده کاپیتان گسترش و مهدی رحمتی کاپیتان استقلال هستند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تساوی آبی پوشان در نیمه اول / زور قلعه نوعی به شاگردش نرسید| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، نیمه اول دیدار دو تیم گسترش فولاد تبریز و استقلال تهران از هفته اول لیگ برتر در تبریز با تساوی یک بر یک به اتمام رسید.

این دیدار که در حضور بیش از پانزده هزار نفر در ورزشگاه یادگار امم تبریز از ساعت 22:15 در حال برگزاریست در نیمه اول با گلزنی مهرداد بایرامی برای گسترش فولاد و آرش برهانی برای استقلال به اتمام رسید.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خطیبی با شماره 99 مقابل استقلال تهران| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، در نیمه دوم بازی گسترش فولاد و استقلال تهران در ورزشگاه یادگار امام پس از تساوی در نیمه اول رسول خطیبی مربی بازیکن گسترش برای تقویت خط حمله این تیم وارد زمین شد.

خطیبی که در سال گذشته در مسابقال لیگ دسته یک با شماره 32 وارد زمین می شد در اولین بازی لیگ برتر مقابل استقلال باشماره جالب 99 به میدان رفت.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گسترش فولاد 1-2 استقلال؛گسترش می توانست نبازد

Tiraxturchi.ir-yildrim7hgh؛در شب دوم از هفته اول رقابتهای لیگ برتر کشور از ساعت 22:15 دقیقه تیم گسترش فولاد آذربایجان در ورزشگاه سهند تبریز میزبان استقلال تهران بود که در نهایت با نتیجه دو بر یک بازی را به میهمان تهرانی خود واگذار کرد.

در این دیدار که حدود 20 هزار هوادار حضور داشتند آبی پوشان آذربایجانی با مربیگری رسول خطیبی ابتدا در دقیقه 18 و از روی ضربه ایستگاهی به گل رسیدند زننده این گل زیبا مهرداد بایرامی بود. در ادامه و در حالی که بازیکنان گسترش با زهم صاحب توپ و میدان بودند این تیم استقلال بود که توسط آرش برهانی در دقیقه 33 به گل تساوی رسید تا نیمه اول این دیدار با همین نتیجه به پایان برسد.

نیمه دوم را نیز گسترشی ها با انگیزه آغاز کردند هر چند بازیکنان این تیم نشان دادند که هنوز تجربه لازم را برای بازی در لیگ برتر ندارند اما در این نیمه هم استقلالی ها حرفی برای گفتن نداشتند و در بیشتر اوقات بازیکنان جوان گسترش توپ را در زمین می چرخاندند. اما در دقایق آخر تجربه استقلالی ها به کمک این تیم آمد و فرهاد مجیدی فرصت طلب روی تعلل مدافعان گسترش صاحب توپ شد و دروازه محسن فروزان را برای بار دوم باز کرد تا شاگردان رسول خطیبی علی رغم شایستگی هایی که داشتند بازنده از زمین بازی خارج شوند.

داوری این دیدار بر عهده حسین زرگر بود که به حنیف عمران زاده(73) و هاشم بیگ زاده(84) کارت زرد نشان داد و در دقیقه 87 نیز ساموئل بازیکن استقلال را به دلیل خطای شدید روی بازیکن گسترش ز زمین بازی اخراج کرد.

ترکیب گسترش:محسن فروزان- سیدامید نظامی پور- سیدمهدی قریشی-خالدشفیعی- میثم نقی زاده- مهردادبایرامی - سعیدآقایی(55- رسول خطیبی)- سیدایمان موسوی – احمدامیرکامدار(67- دیگو چاواری) - سامان نریمان جهان(84- افروز) - امیر تیزرو

ترکیب استقلال:سید مهدی رحمتی- پژمان منتظری- خسرو حیدری- حنیف عمران زاده- هاشم بیگ زاده- جی لویدساموئل- پژمان نوری(63- جمشیدیان)- محمدقاضی- سیاوش اکبرپور-آرش برهانی(57- مجیدی)- امیرحسین صادقی

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سرمربی حریف با حاشیه هایی که ساخت تیمم را فلج کرد/ روی اشتباهات بازیکنان گل خوردیم/ رتبه مان تک رقمی می شود| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج

به گزارش آناج، رسول خطیبی در نشست خبری بعد از بازی تیمش با استقلال گفت: قبل از بازی حاشیه هایی به وجود آمد که در نتیحه تأثیر گذاشت.

وی ادامه داد: نیمه را طوفانی شروع کردیم و توانستیم گل هم بزنیم ولی بعد عقب کشیدیم و با توجه به حاشیه هایی که برای بازیکنان ایجاد کردند، نتوانستند بازی خودشان را به نمایش بگذارند و در کل تیم ضربه خورد.

سرمربی گسترش فولاد از دست دادن سه امتیاز را متوجه اشتباه بازیکنانش دانست و گفت: در تاریخ فوتبال هیچگاه سابقه نداشته که دو، سه روز قبل از بازی سرمربی تیم حریف به بازیکنان زنگ بزند و به آنها پیشنهاد دهد.

خطیبی درباره علت تعویض بازیکن خوب و آمدنش به جای وی به زمین تصریح کرد: مجبور شدم این بازیکن حاشیه ای را تعویض کنم و با حضور خودم خوب بازی کردیم، بعد از اخراج ساموئل نیز بازی به نفع ما تغییر کرد ولی با اشتباه دفاع راست ضربه خوردیم؛ سعی می کنیم خلاء موجود در این پست را برطرف کنیم.

وی باز هم به سعید آقایی اشاره کرد و گفت: این بازیکن جزو بهترین بازیکنان ماست ولی حاشیه ها وی را فلج کردند، تا دیروز جایی در تیم ملی نداشت ولی مدیر تیم ملی پایه که سرپرست استقلال نیز است، در چند روز گذشته به بهانه های مختلف و دعوت به تیم ملی فشار بسیار زیادی به او وارد کردند.

سرمربی- بازیکن گسترش فولاد بازی امروز تیمش را قابل قبول دانست و ادامه داد: روی اشتباهات قول خوردیم و می توانستیم در همین بازی نخست خودمان را اثبات کنیم. بسیار دوست داشتم لیگ را با سه امتیاز شروع کنم ولی تقدیر الهی این بود. مربیان سخت قول می دهند ولی من اطمینان می دهم رتبه مان تک رقمی خواهد بود.

خطیبی همچنین بیان داشت: در مورد داوری صحبت نمی کنم ولی تا موقعی که در فدراسیون نفوذی نداشته باشیم این موضوعات ادامه خواهد داشت. با مرور فیلم بازی تیم های تبریزی می بینیم که همیشه از این مسئله ضربه خورده ایم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ماجدی: خطیبی ادعایش را ثابت نکند شکایت می‌کنم/ من اصلا این "بچه"! را نمی شناسم!| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، میرشاد ماجدی در خصوص اظهارات رسول خطیبی مبنی بر تماس‌های وی با سعید آقایی بازیکن این تیم اظهار داشت: اگر رسول خطیبی این حرفها را زده باید بیاید آنها را ثابت کند.

وی افزود: او باید اول بداند که آیا من این بچه را می‌شناسم یا نه؟ حتی علی دوستی از من خواست که با خطیبی تماس بگیرم و بخواهم که این بازیکن به اردوی تیم ملی اضافه شود اما من به دوستی گفتم که هرگز این کار را انجام نمی‌دهم چون شما به دبیرکل نامه بزنید و دبیرکل نیز با باشگاه در ارتباط باشد.

سرپرست تیم استقلال تاکید کرد: جامعه فوتبال میرشاد ماجدی را می‌شناسد و زدن این تهمت‌ها درست نیست و اگر خطیبی نتواند در صورت زدن این صحبت‌ها آن را ثابت کند پای شکایتم تا لحظه آخر می‌ایستم.

ماجدی در ادامه گفت‌وگو با فارس تاکید کرد: آیا این کارها منسوخ شده یا اینکه به عنوان یک مربی بازیکن در لیگ برتر فعالیت کنیم؟ دوستان بهتر است به جای زدن تهمت به دیگران به دنبال سامان دادن تیم خودشان باشند. خطیبی قبل از لیگ هم صحبت‌هایی را به استقلال منتسب کرد که من پاسخ دادم و خواستم که تا زمانی که لیگ شروع نشده وارد این مباحث نشود و باید بگویم که انسان باید جنبه باخت داشته باشد. او اگر نتواند صحبت‌هایش را ثابت کند صبح شنبه از طریق دادگاه از او شکایت خواهم کرد.

سرپرست تیم استقلال در واکنش به شعارهای تماشاگران علیه بازیکنان به قلعه‌نویی گفت: تمام استادیوم علیه بازیکنان و سرمربی شعار دادند و امیدوارم ناظر بازی این مسائل را منعکس کند چون در این دنیای ارتباطات که همه به هم نزدیک هستند این کارها منسوخ شده است.

ماجدی در خصوص بازی نیز گفت: بازی خوبی انجام شد و در نیمه اول خیلی موقعیت داشتیم که نتوانستیم استفاده کنیم ولی در نیمه دوم از تجربه تیمی‌مان استفاده کردیم.

وی در گفتگو با فارس در خصوص اینکه بالاخره تکلیف کرار چه شد گفت: همانطور که قبلا گفتم مدیر برنامه‌های این بازیکن باید نظر نهایی را بدهد و اگر او بازیکن آزاد باشد می‌تواند در استقلال بازی کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دوربین آناج/ اولین تجربه تیم گسترش فولاد تبریز در لیگ برتر| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

آناج: گسترش فولاد تبریز در اولین بازی خود در لیگ برتر مقابل قهرمان فصل قبل نتیجه را واگذار کرد تا بازیکنان جوان رسول خطیبی در بازیهای بعدی تلاش بیشتری برای کسب امتیاز بکنند.

anaj1374791458fkxunR.jpg

anaj1374791458N8t1n5.jpg

anaj1374791458jMMCTd.jpg

anaj1374791459eoMsxU.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ناظر بازی شعارها علیه قلعه‌نویی و بازیکنان را منعکس کند ماجدی:خطیبی ادعایش را ثابت نکند شکایت می‌کنم/حضور مربی-بازیکن منسوخ شده است!

میرشاد ماجدی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص اظهارات رسول خطیبی مبنی بر تماس‌های وی با سعید آقایی بازیکن این تیم اظهار داشت: اگر رسول خطیبی این حرفها را زده باید بیاید آنها را ثابت کند.

وی افزود: او باید اول بداند که آیا من این بچه را می‌شناسم یا نه؟ حتی علی دوستی از من خواست که با خطیبی تماس بگیرم و بخواهم که این بازیکن به اردوی تیم ملی اضافه شود اما من به دوستی گفتم که هرگز این کار را انجام نمی‌دهم چون شما به دبیرکل نامه بزنید و دبیرکل نیز با باشگاه در ارتباط باشد.

سرپرست تیم استقلال تاکید کرد: جامعه فوتبال میرشاد ماجدی را می‌شناسد و زدن این تهمت‌ها درست نیست و اگر خطیبی نتواند در صورت زدن این صحبت‌ها آن را ثابت کند پای شکایتم تا لحظه آخر می‌ایستم.

ماجدی در ادامه گفت‌وگو با فارس تاکید کرد: آیا این کارها منسوخ شده یا اینکه به عنوان یک مربی بازیکن در لیگ برتر فعالیت کنیم؟ دوستان بهتر است به جای زدن تهمت به دیگران به دنبال سامان دادن تیم خودشان باشند. خطیبی قبل از لیگ هم صحبت‌هایی را به استقلال منتسب کرد که من پاسخ دادم و خواستم که تا زمانی که لیگ شروع نشده وارد این مباحث نشود و باید بگویم که انسان باید جنبه باخت داشته باشد. او اگر نتواند صحبت‌هایش را ثابت کند صبح شنبه از طریق دادگاه از او شکایت خواهم کرد.

سرپرست تیم استقلال در واکنش به شعارهای تماشاگران علیه بازیکنان به قلعه‌نویی گفت: تمام استادیوم علیه بازیکنان و سرمربی شعار دادند و امیدوارم ناظر بازی این مسائل را منعکس کند چون در این دنیای ارتباطات که همه به هم نزدیک هستند این کارها منسوخ شده است.

ماجدی در خصوص بازی نیز گفت: بازی خوبی انجام شد و در نیمه اول خیلی موقعیت داشتیم که نتوانستیم استفاده کنیم ولی در نیمه دوم از تجربه تیمی‌مان استفاده کردیم.

وی در خصوص اینکه بالاخره تکلیف کرار چه شد گفت: همانطور که قبلا گفتم مدیر برنامه‌های این بازیکن باید نظر نهایی را بدهد و اگر او بازیکن آزاد باشد می‌تواند در استقلال بازی کند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جزو ۱۰ تیم اول لیگ می‌شویم/مسئولان استانی ما ضعیف هستند خطیبی:ماجدی ۳۰۰ هزار بار به بازیکن من زنگ زد/فکر بازیکن ما را قبل از بازی خراب کردن

به گزارش خبرگزاری فارس، رسول خطیبی پس از شکست دو بر یک گسترش فولاد مقابل استقلال عنوان کرد: فکر کنم دو حاشیه قبل از بازی به وجود آوردند که آنها را خواهم گفت اما در مورد بازی باید بگویم که واقعاً از بازیکنانم راضی هستم.

وی ادامه داد: در نیمه اول و در 30 دقیقه ابتدایی بازی را طوفانی‌ شروع کردیم و به گل رسیدیم اما متأسفانه پس از آن بازیکنان عقب کشیدند. ما آنها را به جلو هدایت می‌کردیم و سعی کردیم که عمق دفاع خود را به خوبی ببندیم اما استقلالی‌ها از کنار فشار آوردند و گل اول را به ثمر رساندند.

سرمربی گسترش فولاد خاطرنشان کرد: برای همان بازیکنی که حاشیه درست کرده بودند اتفاقی افتاد و نتوانست عملکرد خود را به خوبی در زمین پیاده کند آنطور که از او انتظار داشتیم در زمین ظاهر نشد. او در بازی‌های دوستانه عملکرد خوبی داشت اما در این بازی در حد خود ظاهر نشد.

خطیبی گفت: ما برای بازی اول امیدوار بودیم که سه امتیاز را کسب کنیم اما دو اشتباه داشتیم یک گل روی ارسال دریافت کردیم و یکی هم روی اوت بود که بازیکن حریف را رها کرده بودیم. تیم رقیب هم از این موقعیت استفاده کرد و توانست که سه امتیاز را بگیرد. ما از لحاظ فوتبالی از استقلال بیشتر موقعیت داشتیم.

سرمربی گسترش فولاد با اشاره به حواشی به وجود آمده یادآور شد: در تاریخ فوتبالی و در دنیا جایی وجود ندارد که دو سه روز قبل از بازی مربی تیم حریف با مسئولان باشگاه و خود بازیکن صحبت کند. این چه معنایی دارد که مربی حریف در مصاحبه‌ها دائم نام سعید آقایی را مطرح می‌کند کجای دنیا سه روز قبل از بازی اعلام می‌کنند که ما او را می‌خواهیم.

خطیبی درباره تعویض‌هایش تصریح کرد: ما پس از تعویض می‌خواستیم وسط زمین را در دست خود بگیریم خوشبختانه ساموئل اخراج شد اما آنها در پرتاب اوت توانستند به گل برسند. من همانطور که گفتم ما در دفاع راست مشکل داریم و باید این موضوع را برطرف کنیم. از همان نقطه هم ضربه خوردیم.

سرمربی گسترش فولاد در مورد اینکه چرا از بازیکنی که استقلالی‌ها مد نظرشان بود استفاده کرده، اظهار داشت: این پست تأثیرگذاری داشت اما دو سه روز قبل از بازی برای او حاشیه درست کردند او هم بازیکن جوانی است. فکر او را خراب کردند و او هم چون بازیکن جوانی است به حاشیه رفت. به نظرم این کار درستی نبود.

وی در مورد اینکه مشکل دفاع راستش حل خواهد شد، گفت: من پیش از بازی هم گفته بودم در این پست مشکل داریم، پست اصلی نظامی‌پور هافبک و مهاجم است، نمی‌تواند در دفاع راست بازی کند. منتظر بازیکن خارجی هستیم که به تیممان اضافه شود.

خطیبی بار دیگر با اشاره به استفاده از سعید آقایی گفت: او در بازی‌های دوستانه تأثیرگذار بود و در تمرینات هم به خوبی کار می‌کرد. نمی‌شد من به یکباره پس از یک ماه حضور او در ترکیب او را کنار بگذارم اگر این کار را می‌کردم کلاً فوتبالش تا آخر فصل خراب می‌شد و تا بخواهد خودش را پیدا کند، فصل به پایان می‌رسید. نمی‌توانستم چنین کاری را بکنم.

وی تأکید کرد: سعید آقایی را که بازیکن لیگ برتری بوده پیش از این یک بار هم به تیم ملی دعوت نمی‌کردند حالا سرپرست استقلال که در کمیته جوانان هم حضور دارد، 300هزار بار با بازیکن من تماس گرفته که ما می‌خواهیم او را دعوت کنیم،‌او باید در اردوی ما حاضر شود و اگر نیاید این موضوع را به فدراسیون اطلاع خواهیم داد و این کار را می‌کنیم و آن کار را انجام خواهیم داد. او بازیکن لیگ برتری بوده و حالا دو سه روز قبل از بازی ما مقابل استقلال چنین کارهایی را انجام می‌دهند.

سرمربی گسترش فولاد تصریح کرد: ما در بازی اول بد بازی نکردیم. در نیمه دوم هافبک‌های ما به خوبی عمل کردند و در یک پرتاب اوت گل دریافت کردیم. اگر مساوی می‌شدیم همه می‌گفتند هافبک‌های شما خوب کار کردند.

وی در مورد اینکه چه قولی به هواداران می‌دهد، عنوان کرد: در فوتبال یک مربی قول نمی‌دهد اما مطمئن باشید با شناختی که من از تیم دارم ما جزو 10 تیم اول خواهیم بود. ما در بازی با استقلال هم برای پیروزی به میدان آمده بودیم نمی‌شود بازی ما را با دیدار استقلال خوزستان مقایسه کرد. دوست داشتیم در این بازی سه امتیاز را بگیریم اما تقدیر الهی اینگونه رقم خورد. شاید بازی‌های دوستانه ما که به برتری رسیده بودیم غروری در بازیکنان به وجود آمده بود اما مطمئن باشید در دو بازی آینده هم که دیدارهای سختی داریم برای برد به میدان می‌رویم.

وی در مورد داور تصریح کرد: من در مورد داوری صحبت نمی‌کنم اما مسئله‌ای که باید بگویم این است که این مسائل به دلیل این است که ما نفری در فدراسیون نداریم و تا زمانی که اینگونه باشد چنین بلاهایی سرمان خواهد آمد. شما فیلم بازی را نگاه کنید، ما در ضد حمله می‌توانستیم صاحب موقعیت شویم اما داور به جای اینکه آوانتاژ بدهد بازی را متوقف می‌کند تا زمانی که در فدراسیون فردی نداشته باشیم همین اتفاقات خواهد افتاد و برای فوتبال تبریز چنین مسائلی به وجود می‌آید.

سرمربی گسترش فولاد افزود: من به زرگر داور مسابقه با احترام گفتم که اگر سوت‌هایی که به ضرر ما می‌زد به نفع استقلال بود آیا این مسائل را هم تکرار می‌کرد؟ در دقیقه 92 کرنری به نفع ما گرفته شد که من به او گفتم اگر این موضوع برعکس بود باز هم سوت پایان بازی را می‌زد که او جوابی نداشت که بدهد. البته ما باختیم و در مورد داوری صحبت نمی‌کنم در واقع مقصر هم داوران نیستند. مقصر مسئولان ما هستند که نفری در فدراسیون ندارند. مسئولین استانی ضعیف هستند. مدیران ورزشی استانی زیرآب یکدیگر را می‌زنند اما در اصفهان چنین مسائلی وجود ندارد و مسئولان از یکدیگر حمایت می‌کنند و به نایب‌رئیسی هم می‌رسند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
http://www.yjc.ir/fa/news/4484416/خطيبيبرد-اين-بازي-براي-ما-رقم-خورده-بودخطا-کرديم

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران رسول خطیبی پس از شکست دو بر یک گسترش فولاد مقابل استقلال عنوان کرد: در نیمه اول بازی را طوفانی‌ شروع کردیم و به گل رسیدیم اما متأسفانه پس از آن بازیکنان عقب کشیدند. ما آنها را به جلو هدایت می‌کردیم و سعی کردیم که عمق دفاع خود را به خوبی ببندیم اما استقلالی‌ها از کنار فشار آوردند و گل اول را به ثمر رساندند.

خطیبی گفت: ما از لحاظ فوتبالی از استقلال بیشتر موقعیت داشتیم . برای بازی اول امیدوار بودیم که سه امتیاز را کسب کنیم اما دو اشتباه داشتیم یک گل روی ارسال دریافت کردیم و یکی هم روی اوت بود که بازیکن حریف را رها کرده بودیم. تیم رقیب هم از این موقعیت استفاده کرد و توانست که سه امتیاز را بگیرد.

سرمربی گسترش فولاد با اشاره به حواشی به وجود آمده یادآور شد: در تاریخ فوتبالی و در دنیا جایی وجود ندارد که دو سه روز قبل از بازی مربی تیم حریف با مسئولان باشگاه و خود بازیکن صحبت کند. این چه معنایی دارد که مربی حریف در مصاحبه‌ها دائم نام سعید آقایی را مطرح می‌کند کجای دنیا سه روز قبل از بازی اعلام می‌کنند که ما او را می‌خواهیم.
سرمربی گسترش فولاد در مورد اینکه چرا از بازیکنی که استقلالی‌ها مد نظرشان بود استفاده کرده، اظهار داشت: دو سه روز قبل از بازی برای او حاشیه درست کردند او هم بازیکن جوانی است. فکر او را خراب کردند و او هم چون بازیکن جوانی است به حاشیه رفت. به نظر
این کار درستی نبود.

خطیبی بار دیگر با اشاره به استفاده از سعید آقایی گفت: او در بازی‌های دوستانه تأثیرگذار بود و در تمرینات هم به خوبی کار می‌کرد. نمی‌شد من به یکباره پس از یک ماه حضور او در ترکیب او را کنار بگذارم اگر این کار را می‌کردم کلاً فوتبالش تا آخر فصل خراب می‌شد.

وی تأکید کرد: سعید آقایی را که بازیکن لیگ برتری بوده پیش از این یک بار هم به تیم ملی
دعوت نمی‌کردند حالا سرپرست استقلال که در کمیته جوانان هم حضور دارد، 300هزار بار با بازیکن من تماس گرفته که ما می‌خواهیم او را دعوت کنیم،‌او باید در اردوی ما حاضر شود و اگر نیاید این موضوع را به فدراسیون اطلاع خواهیم داد و این کار را می‌کنیم و آن کار را انجام خواهیم داد. او بازیکن لیگ برتری بوده و حالا دو سه روز قبل از بازی ما مقابل استقلال چنین کارهایی را انجام می‌دهند.

وی در مورد اینکه مشکل دفاع راستش حل خواهد شد، گفت: من پیش از بازی هم گفته بودم در
این پست مشکل داریم، پست اصلی نظامی‌پور هافبک و مهاجم است، نمی‌تواند در دفاع راست بازی کند. منتظر بازیکن خارجی هستیم که به تیممان اضافه شود .
سرمربی گسترش فولاد تصریح کرد: ما در بازی اول بد بازی نکردیم. در نیمه دوم هافبک‌های ما به خوبی عمل کردند و در یک پرتاب اوت گل دریافت کردیم. اگر مساوی می‌شدیم همه می‌گفتند هافبک‌های شما خوب کار کردند.

وی در مورد داور تصریح کرد: من در مورد داوری صحبت نمی‌کنم اما مسئله‌ای که باید بگویم این است که این مسائل به دلیل این است که ما نفری در فدراسیون نداریم و تا زمانی که اینگونه باشد چنین بلاهایی سرمان خواهد آمد. شما فیلم بازی را نگاه کنید، ما در ضد حمله می‌توانستیم صاحب موقعیت شویم اما داور به جای اینکه آوانتاژ بدهد بازی را متوقف می‌کند تا زمانی که در فدراسیون فردی نداشته باشیم همین اتفاقات خواهد افتاد و برای فوتبال تبریز چنین مسائلی به وجود می‌آید.

سرمربی گسترش فولاد افزود: من به زرگر داور مسابقه با احترام گفتم که اگر سوت‌هایی که به ضرر ما می‌زد به نفع استقلال بود آیا این مسائل را هم تکرار می‌کرد؟ در دقیقه 92 کرنری به نفع ما گرفته شد که من به او گفتم اگر این موضوع برعکس بود باز هم سوت پایان بازی را می‌زد که او جوابی نداشت که بدهد. البته ما باختیم و در مورد داوری صحبت نمی‌کنم در واقع مقصر هم داوران نیستند. مقصر مسئولان ما هستند که نفری در فدراسیون ندارند. .

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خطیبی: فکر بازیکن ما را خراب کرده بودند/ بازیکنی که قلعه نوعی از او تمجید می کرد، به تیم ضربه زد

سرمربی تیم گسترش فولاد گفت: باید بگویم در تاریخ فوتبال ما هیچوقت نه دیده ام و نه شنیده ام که مربی حریف به مسئولین باشگاه و بازیکن تیم مقابل زنگ بزند و برای جذب او تلاش کند.
به گزارش اوج نیوز، رسول خطیبی پس از بازی تیمش مقابل استقلال در جمع خبرنگاران عنوان کرد: ابتدا درباره بعدی فنی مسابقه صحبت می کنم و پس از آن چند حاشیه پیش از بازی برایمان به وجود آوردند که آنها را هم به وضوح بیان می کنم. از نظر فنی از تیم راضی بودم.بازیکنان 30 دقیقه ابتدایی عملکرد خوبی داشتند ولی متاسفانه عقب نشینی کردند.سعی کردیم بازی را به جلو ببریم و از کناره ها استفاده کنیم.
وی ادامه داد:یکی از بازیکنان ما باعث شد که بازی خود را آنطور که برنامه ریزی کرده بودیم پیش ببریم. سعید آقایی در تمرینات فوق العاده بود و در بازی های تدارکاتی هم عملکرد بسیار خوبی داشت اما امشب مقابل استقلال به تیم ضربه زد.البته از اشتباهات دیگرمان هم غافل نمی شویم.برخی بازیکنان یارهای خود را رها کردند و همین باعث شد روی دو اشتباه استقلال گلهای خود را بزند.در کل از نظر فوتبالی از تیم استقلال موقعیت های بیشتری داشتیم.
سرمربی گسترش فولاد افزود: باید بگویم در تاریخ فوتبال ما هیچوقت نه دیده ام و نه شنیده ام که مربی حریف به مسئولین باشگاه و بازیکن تیم مقابل زنگ بزند و برای جذب او تلاش کند.امیر قلعه نوعی هم که در این چند روز در مصاحبه های خود چند بار از سعید آقایی تعریف و تمجید کرد و این موضوع اصلا جالب نیست.
وی درباره اینکه آیا تیمش کمبود بازیکن دارد، خاطرنشان کرد: به بازیکنانم گفته بودم که مراقب خسرو حیدری باشند اما بازیکن ما که باید او را مهار می کرد، فکرش را خراب کرده بودند. بازیکنی که هم اکنون در پست دفاع راست ما بازی می کند، پست اصلی اش هافبک و مهاجم است. تاکنون فکر می کردم که او از پس این مسئولیت برمی آید اما فکر می کنم باید به فکر بازیکن خارجی در پست دفاع راست باشیم.
خطیبی در پاسخ به این سوال که چرا با وجود این حاشیه ها سعید آقایی را به زمین فرستادید، تصریح کرد: سعید آقایی دربازی های دوستانه تاثیر گذار بود اما با فکر او بازی شده است. ضمن اینکه من نمی توانم وقتی در تمام تمرینات و بازی های تدارکاتی یک بازیکنی را در ترکیب قرار می دهم روز بازی به او بگویم در ترکیب تیم جایی ندارد. اینگونه که بازیکن به طور کلی خراب می شود و تا آخر فصل نمی تواند خودش را پیدا کند.
او همچنین گفت: سرپرست تیم حریف که اتفاقا در فدراسیون هم سمتی دارد و ریاست کمیته جوانان برعهده اش است، به بازیکن ما و باشگاه زنگ می زند که اگر آقایی به اردوی تیم جوانان نیاید به فدراسیون اطلاع می دهیم و او شاید دیگر نتواند در این اردوها حاضر شود. سوال من این است؛ آیا تاکنون نمی دانستند چنین بازیکنی در گسترش فولاد بازی می کند که درست 3 روز مانده به مسابقه این مسائل را مطرح کردند؟ مگر این بازیکن تیم ندارد که این کار را با او کردند.
سرمربی گسترش فولاد در پاسخ به این پرسش که آیا تیم در بازی های بعدی بهتر خواهد شد، عنوان کرد: مگر در همین بازی اول بد بودیم حتی نیمه دوم هافبک های ما خیلی خوب بودند. اگر مساوی می کردیم شما خبرنگاران به من می گفتید چقدر خوب بودید. استنباطم این است که گسترش فولاد جزو 10 تیم لیگ برتر سیزدهم خواهد بود.
وی در ادامه افزود: تیم ما را با استقلال خوزستان مقایسه نکنید. زیرا ما در بازی نخست خود به مصاف تیمی رفتیم که خود را برای مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان آماده می کند اما پیش از بازی خیلی خوشبین بودم و توقع داشتم لیگ را با سه امتیاز شروع کنیم. در بازی های آینده هم از نظر فنی بهتر خواهیم شد و هم سه امتیاز بازی را کسب می کنیم.
خطیبی درباره داوری مسابقه گفت: دلم نمی خواهد خیلی به مساله داوری بپردازم اما باید بگویم تا زمانی که تبریز نماینده ای در فدراسیون ندارد این بلاها سرمان می آید. انشاءالله صحنه های مشکوک این بازی را برنامه نود هم نشان می دهد و خیلی از صحنه های خطا که داور می توانست تذکر جدی بدهدحتی آوانتاژ هم نداد. به آقای زرگر گفتم اگر خطاهایی که گرفتید به ضرر استقلال هم بود، اعلامش می کردید؟
وی در پایان گفت: مقصر داوران نیستند. فوتبال تبریز همین است. مسئولان ما که درمدیریت ورزشی استان هستند دائما در حال زیرآب زنی هستند. وگرنه شما به اصفهانی ها نگاه کنید، با هم خوب هستند، همدیگر را نگاه می کنند، یکی رییس فدراسیون می شود، یکی رییس سازمان لیگ و موفق هم هستند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
رسول خطیبی : ماجدی فکر آقائی را خراب کرد / در فدراسیون کسی را نداریم و این بلاهای داوری سرمان می‌آید ! - Goal.com

کجای دنیا این اتفاق رخ می‌دهد که دو روز قبل از بازی مربی حریف با بازیکن ما صحبت کند.

سایت گل-رسول خطیبی امروز برای اولین بار از تیم خود در لیگ برتر رونمائی کرد، تیمی که اولین تجربه‌ی خود در لیگ برتر را پشت سر می‌گذاشت و اصلا این‌گونه نشان نمی‌داد و حتی در مقطعی از بازی از استقلال نیز پیش افتاد و فرصت و شایستگی کسب یک تساوی برابر استقلال را نیز داشت. با این وجود خطیبی معتقد است که استقلالی‌ها کارشکنی کرده‌اند و برای تیمش حاشیه‌سازی کرده‌اند !

مصاف برابر استقلال؛ از آبی‌های تبریز راضی هستید ؟

فکر کنم دو حاشیه قبل از بازی به وجود آوردند که آنها را خواهم گفت اما در مورد بازی باید بگویم که واقعاً از بازیکنانم راضی هستم.

گسترش فولاد، از پیروزی تا شکست، چطور ممکن شد ؟

در نیمه اول و در 30 دقیقه ابتدایی بازی را طوفانی‌ شروع کردیم و به گل رسیدیم اما متأسفانه پس از آن بازیکنان عقب کشیدند. ما آنها را به جلو هدایت می‌کردیم و سعی کردیم که عمق دفاع خود را به خوبی ببندیم اما استقلالی‌ها از کنار فشار آوردند و گل اول را به ثمر رساندند.

حاشیه؛ منظور شما چه اتفاقاتی است ؟

برای همان بازیکنی که حاشیه درست کرده بودند اتفاقی افتاد و نتوانست عملکرد خود را به خوبی در زمین پیاده کند آنطور که از او انتظار داشتیم در زمین ظاهر نشد. او در بازی‌های دوستانه عملکرد خوبی داشت اما در این بازی در حد خود ظاهر نشد.

در تاریخ فوتبالی و در دنیا جایی وجود ندارد که دو سه روز قبل از بازی مربی تیم حریف با مسئولان باشگاه و خود بازیکن صحبت کند. این چه معنایی دارد که مربی حریف در مصاحبه‌ها دائم نام سعید آقایی را مطرح می‌کند کجای دنیا سه روز قبل از بازی اعلام می‌کنند که ما او را می‌خواهیم.

شرح گل؛ چگونه دو تا دریافت کردید؟

ما برای بازی اول امیدوار بودیم که سه امتیاز را کسب کنیم اما دو اشتباه داشتیم یک گل روی ارسال دریافت کردیم و یکی هم روی اوت بود که بازیکن حریف را رها کرده بودیم. تیم رقیب هم از این موقعیت استفاده کرد و توانست که سه امتیاز را بگیرد. ما از لحاظ فوتبالی از استقلال بیشتر موقعیت داشتیم.

تعویض‌های گسترش؛ هدف از آن‌ها چه بود ؟

ما پس از تعویض می‌خواستیم وسط زمین را در دست خود بگیریم خوشبختانه ساموئل اخراج شد اما آنها در پرتاب اوت توانستند به گل برسند. من همانطور که گفتم ما در دفاع راست مشکل داریم و باید این موضوع را برطرف کنیم. از همان نقطه هم ضربه خوردیم.

سعید آقائی؛ چرا از او استفاده کردید ؟

این پست تأثیرگذاری داشت اما دو سه روز قبل از بازی برای او حاشیه درست کردند او هم بازیکن جوانی است. فکر او را خراب کردند و او هم چون بازیکن جوانی است به حاشیه رفت. به نظرم این کار درستی نبود.

او در بازی‌های دوستانه تأثیرگذار بود و در تمرینات هم به خوبی کار می‌کرد. نمی‌شد من به یکباره پس از یک ماه حضور او در ترکیب او را کنار بگذارم اگر این کار را می‌کردم کلاً فوتبالش تا آخر فصل خراب می‌شد و تا بخواهد خودش را پیدا کند، فصل به پایان می‌رسید. نمی‌توانستم چنین کاری را بکنم.

سعید آقایی را که بازیکن لیگ برتری بوده پیش از این یک بار هم به تیم ملی دعوت نمی‌کردند حالا سرپرست استقلال که در کمیته جوانان هم حضور دارد، 300هزار بار با بازیکن من تماس گرفته که ما می‌خواهیم او را دعوت کنیم،‌او باید در اردوی ما حاضر شود و اگر نیاید این موضوع را به فدراسیون اطلاع خواهیم داد و این کار را می‌کنیم و آن کار را انجام خواهیم داد. او بازیکن لیگ برتری بوده و حالا دو سه روز قبل از بازی ما مقابل استقلال چنین کارهایی را انجام می‌دهند.

دفاع راست؛ مشکلش حل خواهد شد ؟

من پیش از بازی هم گفته بودم در این پست مشکل داریم، پست اصلی نظامی‌پور هافبک و مهاجم است، نمی‌تواند در دفاع راست بازی کند. منتظر بازیکن خارجی هستیم که به تیممان اضافه شود.

ما در بازی اول بد بازی نکردیم. در نیمه دوم هافبک‌های ما به خوبی عمل کردند و در یک پرتاب اوت گل دریافت کردیم. اگر مساوی می‌شدیم همه می‌گفتند هافبک‌های شما خوب کار کردند.

قول به هواداران؛ چیزی مد نظر شما هست ؟

در فوتبال یک مربی قول نمی‌دهد اما مطمئن باشید با شناختی که من از تیم دارم ما جزو 10 تیم اول خواهیم بود. ما در بازی با استقلال هم برای پیروزی به میدان آمده بودیم نمی‌شود بازی ما را با دیدار استقلال خوزستان مقایسه کرد. دوست داشتیم در این بازی سه امتیاز را بگیریم اما تقدیر الهی اینگونه رقم خورد. شاید بازی‌های دوستانه ما که به برتری رسیده بودیم غروری در بازیکنان به وجود آمده بود اما مطمئن باشید در دو بازی آینده هم که دیدارهای سختی داریم برای برد به میدان می‌رویم.

داوری؛ انتقادی دارید ؟

من در مورد داوری صحبت نمی‌کنم اما مسئله‌ای که باید بگویم این است که این مسائل به دلیل این است که ما نفری در فدراسیون نداریم و تا زمانی که اینگونه باشد چنین بلاهایی سرمان خواهد آمد. شما فیلم بازی را نگاه کنید، ما در ضد حمله می‌توانستیم صاحب موقعیت شویم اما داور به جای اینکه آوانتاژ بدهد بازی را متوقف می‌کند تا زمانی که در فدراسیون فردی نداشته باشیم همین اتفاقات خواهد افتاد و برای فوتبال تبریز چنین مسائلی به وجود می‌آید.

من به زرگر داور مسابقه با احترام گفتم که اگر سوت‌هایی که به ضرر ما می‌زد به نفع استقلال بود آیا این مسائل را هم تکرار می‌کرد؟ در دقیقه 92 کرنری به نفع ما گرفته شد که من به او گفتم اگر این موضوع برعکس بود باز هم سوت پایان بازی را می‌زد که او جوابی نداشت که بدهد. البته ما باختیم و در مورد داوری صحبت نمی‌کنم در واقع مقصر هم داوران نیستند. مقصر مسئولان ما هستند که نفری در فدراسیون ندارند. مسئولین استانی ضعیف هستند. مدیران ورزشی استانی زیرآب یکدیگر را می‌زنند اما در اصفهان چنین مسائلی وجود ندارد و مسئولان از یکدیگر حمایت می‌کنند و به نایب‌رئیسی هم می‌رسند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اهراب نیوز - بازی خوب اما بدون امتیاز گسترش فولاد

ديدار تيم‌هاي گسترش فولاد تبريز و استقلال از هفته اول رقابت‌هاي ليگ برتر با حضور بيش از ۲۰ هزار تماشاگر در ورزشگاه يادگار امام تبريز از ساعت ۲۲:۱۵ برگزار شد.

اين بازي را حسين زرگر سوت میزد که به حنيف عمران‌زاده و هاشم بيک زاده از استقلال کارت زرد نشان داد و در دقايق پاياني ساموئل را با کارت قرمز مستقیم از بازي اخراج کرد.

گل تيم گسترش فولاد در دقيقه ۱۸ توسط مهرداد بايرامي از روي يک ضربه ايستگاهي مستقيم به ثمر رسيد اما آرش برهاني در دقيقه ۳۴ بازي را به تساوي کشاند و با گل دقیقه 88 فرهاد مجیدی توانست برنده میدان را ترک کند و به سه امتیاز بازی برسد

نکته جالب این دیدار بازی قابل قبول و روان بازیکنان جوان گسترش فولاد بود. برخی از این بازیکنان که برای اولین بار حضور در لیگ برتر را تجربه می کردند با بازی زیبای خود نوید روزهای خوبی را برای تیم آبی پوش تبریزی میدهند.البته باید در نظر داشت که در ترکیب اولیه گسترش تنها محسن فروزان سابقه حضور در اردوی تیم ملی را دارد در شرائطی که در مقابل تیمی بازی می کردند که در مجموع شاید بیش از 300 بازی ملی تجربه دارند.

هرچند رسول خطیبی در پایان بازی از برهم خوردن تمرکز سعید آقایی با صحبت های مسئولان تیم استقلال سخن به میان آورد،اما این بازیکن در دقایق حضورش در میدان نشان از یک پدیده جدید در فوتبال تبریز را داشت و که با چاشنی تجربه و اعتماد به نفس خیلی زود می تواند به بازیکن مطمئنی در جناح چپ تبدیل شود.

سامان نریمان جهان دیگر بازیکن جوان و آینده دار گسترش نیز هر چند توانایی های زیادی در پشت مهاجمان دارد ولی در بازی دیشب نشان داد او هم از حیث تجربه کم دارد و نیاز دارد تا با انجام بازی در لیگ برتر به هافبک طراح دلخواه رسول خطیبی تبدیل شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
محسن فروزان در گفتگو با اوج: مقابل بهترین تیم ایران، خوب بازی کردیم / از صفر شروع کردم و می خواهم به تیم ملی برسم

دروازه بان باشگاه گسترش فولاد گفت: دوباره از صفر شروع کردم و می خواهم به تیم ملی برسم.
محسن فروزان در گفتگو با اوج نیوز درباره بازی دیشب با استقلال گفت: بازیکنان ما علیرغم جوانی شان بازی بسیار خوبی انجام بودند و در دقایقی از بازی بهتر از حریف کار کردند. ما جلوی بهترین تیم ایران بازی کردیم و استقلال به خاطر تجربه بالایش توانست ما را شکست دهد.
فروزان که هواداران گسترش به او لقب فروزان کاسیاس داده اند، ادامه داد: امسال انگیزه زیادی دارم و می خواهم خودم را ثابت کنم. دوست ندارم به روزهای گذشته برگردم.
دروازه بان گسترش که قبل از شروع بازی برای سرمربی استقلال دسته گل برد نگران این موضوع نیست که مسئولان و هواداران تیمش او را به خاطر این قضیه سرزنش کنند. او گفت: قلعه نوعی مرا به فوتبال ایران معرفی کرده و وظیفه داشتم که برایش گل ببرم.اما مردم هم خوب می دانند که محسن فروزان وقتی عضو یک تیم است با تمام وجود و غیرتش برای آن تیم بازی می کند.
او درباره بحثهای مرتبط به سعید آقایی بازیکن گسترش تصریح کرد: من یکسری حرفها در رختکن شنیدم اما نمی دانم این حرفها تا چه اندازه صحت دارد.
فروزان در پایان حرفهایش به دیدار هفته بعد با تراکتورسازی اشاره کرد و گفت: من برای تمام بازیها انگیزه دارم و حتی اگر جلوی تیم نوجوانان هم بازی کنم سعی می کنم بهترین عملکرد ممکن را داشته باشم. من تمام اتفاقات سال گذشته را از ذهنم پاک کرده ام و دوباره از صفر شروع کردم. می خواهم آنقدر خوب کار کنم که به تیم ملی دعوت شوم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سرپرست گسترش فولاد:چطور می شود دو روز مانده به بازی،آقایی یکدفعه عزیز می شود؟/سرپرست تیم جوانان بارها با او تماس گرفت

سرپرست تیم گسترش فولاد گفت:نمی خواهم با زبان روزه گناه کسی را بشورم اما واقعیت این است که برای ما خیلی عجیب است چطور به یک باره بازیکنی برای تیم ملی جوانان عزیز شد.
عبدالرزاق میراب در گفت و گو با اوج درباره اعلام شکایت باشگاه استقلال از رسول خطیبی عنوان کرد:ایرادی ندارد و دوستان می توانند شکایت کنند اما ما هم به طور حتم دلایل محکمه پسندی درباره ادعایمان داریم و آن را در هر جایی که بخواند ارائه می دهیم.
وی ادامه داد:سوال مشخص ما این است چرا در ماههای اخیر کسی توجهی به بازیکنی به نام سعید آقایی نمی کرد و چرا دو روز مانده به بازی مرادی،سرپرست تیم فوتبال جوانان در تماس های مکرر خواهان حضور این بازیکن در اردوی تیم جوانان شد؟در این تماس ها چه رازی نهفته است؟
سرپرست گسترش فولاد درباره اینکه میرشاد ماجدی از سرپرستی کمیته جوانان استعفا داده است و در این شرایط چطور می تواند در امور تیم های پایه ای نقشی ایفا کند گفت:اولا هنوز با استعفا ماجدی موافقت نشده است.ثانیا اینکه معتقدم او هنوز در فدراسیون تاثیر گذار است.البته نمی خواهم با زبان روزه گناه کسی را بشورم اما واقعیت این است که برای ما خیلی عجیب است چطور به یک باره بازیکنی برای تیم ملی جوانان عزیز شد.
میراب افزود:از سوی دیگر،سرمربی استقلال هم چند روز مانده به بازی می گوید که شماره 40 تیم حریف بازیکن خوبی است.کجای فوتبال دنیا اینگونه رفتار می کنند و درباره بازیکن حریف صحبت می کنند؟آیا این رسم حرفه ای گری است.برای این فوتبال متاسفم که تیمی که از هزینه شخصی اداره می شود را اینگونه در صدد تخریبش بر می آیند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بایرامی:دروازه بان استقلال فکر می کرد سانتر می کنم/تا یک ساعت و نیم پس از بازی در رختکن بودیم

هافبک تیم گسترش فولاد گفت:پس از شکست مقابل استقلال تا یک ساعت و نیم در رختکن نشسته بودیم.
مهرداد بایرامی درباره بازی تیمش مقابل استقلال به خبرنگار اوج عنوان کرد:اولین بازی ما در لیگ برتر بود و فکر می کنم ارائه گر نمایش خوبی بودیم.حیف که در دقایق پایانی نتیجه بازی تغییر کرد اما در جریان بازی گسترش موقعیت های زیادی داشت و حق ما باخت نبود.
وی درباره گلی که به استقلال زد و اینکه برخی معتقدند وزش باد در این گل تاثیر گذار بوده است عنوان کرد:من ادعایی در این باره ندارم اما می توانید از مربیان و بازیکنان گسترش فولاد سوال کنید.دقیقا مشابه این نوع ضربه زدن را در روزهای قبل از بازی بارها و بارها تمرین کرده بودیم و توپهای من هم گل می شد.
هافبک گسترش فولاد افزود:وقتی خواستم ضربه را بزنم،رسول خطیبی گفت که توپ را مستقیم به دروازه بزن و فکر سانتر نباش.فکر می کنم دروازه بان استقلال هم پیش بینی اش این بود که من سانتر می کنم اما توپ را به صورت مستقیم به دروازه فرستادم و خدا را شکر گل شد.
بایرامی افزود:پس از شکست مقابل استقلال تا یک ساعت و نیم در رختکن نشسته بودیم.خیلی حیف شد که بازی برده را باختیم.تلاش می کنیم در مسابقه هفته آینده با تراکتورسازی جبران این نتیجه را بکنیم.با انگیزه ای که در تیم می بینم امیدوارم روند رو به رشدی را در مسابقات آتی سپری کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
عکس : ضربه آزادی که اجازه کلین شیت نداد ! - Goal.com

299608_heroa.jpg

این زیباترین گل هفته بود. ضربه ای که از فاصله 40 متری نواخته شد

سایت گل-مهدی رحمتی رکورددار کلین شیت در فصل گذشته و یکی از عوامل اصلی قهرمانی استقلال در اولین بازی فصل گل خورد تا فعلا در ثبت کلین شیت ناموفق باشد.
البته در ثبت این گل بیش از اینکه رحمتی مقصر باشد وزش باد شدید در ورزشگاه یادگار امام موثر بود.البته رحمتی در نیمه دوم و زمانی که بازی یک - یک مساوی بود با یک واکنش دیدنی مانع از گل خوردن تیمش شد اما او همچنان روی ضربات ایستگاهی دلهره و استرس دارد حتی مقابل تیم بی تجربه گسترش فولاد.

299606hp2.jpg

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
http://www.goal.com/iran/news/1825/...يك-مربي-قبل-از-بازي-مشتري-بازيكن-حريف?ICID=OP

299609_heroa.jpg

من اصلا حرفي از ماجدي نزدم و نگفتم او به بازيكن ما زنگ زده. من گفتم سرپرست و مربي تيم ملي جوانان با بازيكن ما تماس گرفتند.

سایت گل- رسول خطيبي بعد از شكست مقابل استقلال صحبتهايي به زبان آورد كه به مذاق استقلالي ها خوش نيامد. خطيبي از تماس با سعيد آقايي، بازيكن جوانشان پرده برداشت و در صحبتهايي مسئولان استقلال را عامل اين كار معرفي كرد اما حالا و در حالي كه ميرشاد ماجدي از او شكايت كرده اين حرفها را به زبان مي آورد كه البته حق را به اين مربي جوان مي دهيم. خطيبي درباره شكايت ماجدي مي گويد:« من اصلا حرفي از ماجدي نزدم و نگفتم او به بازيكن ما زنگ زده. من گفتم سرپرست و مربي تيم ملي جوانان با بازيكن ما تماس گرفتند. حتي تا پب بازي به سرپرست و بازيكن ما زنگ مي زدند كه بايد بيايي اردو. اين بازيكن را رو آورده ايم و حالا كه شرايطش خوب شده چند روز قبل از بازي اينگونه او را تحريك مي كنند. مگر فدراسيون دبيرخانه ندارد؟ مگر قانون وجود ندارد و مگر بازيكن صاحب ندارد؟من مي گويم ميرشاد ماجدي رييس كميته جوانان است و از قانون سر در مي آورد. مگر اين قانون نيست كه وقتي مي خواهند بازيكني را به اردو دعوت كنند به باشگاهش نامه مي نويسند؟ مگر براي تيم ملي هم مربي زنگ مي زند و به بازيكن مي گويد كه بيا اردو؟زنگ زده اند به آقايي و گفته اند اگر به اردو نيايي نامه مي نويسيم به تاج. اين يعني چي؟ من نمي دانم. »

خطيبي صحبتهايش را اينگونه ادامه مي دهد:« رييس كميته جوانان ميرشاد ماجدي است. من نمي گويم او زنگ زده اما مي گويم كه قانوني هم بايد وجود داشته باشد. بازيكن جوان را دعوت كرديد؟ عيبي ندارد. ما هم دوست داريم او به تيم ملي كمك كند اما اينكه تا شب بازي به بازيكن ما زنگ بزنند و با روحيه او بازي كنند كه درست نيست. فكر كنم به جاي فوتبال بيشتر بايد فكر حواشي باشم. مگر سرپرست و مربي تيم ملي جوانان نمي دانند كه اين بازيكن بايد روبروي استقلال بازي كند؟ پس چطور اعلام مي كنند كه بيايد ارد و اگر نيايد فلان كار را انجام مي دهيم. همان بازيكني كه تحريكش كردند، سعيد آقايي، ضعيفترين بازيكن ما بود. در حالي كه در بازي هاي دوستانه بهترين يار ما بود و از لحاظ فوتبالي در بهترين شرايط قرار داشت»

رسول خطيبي ناراحتي خود را اينگونه ابراز مي كند:« وقتي مربي و سرپرست تيم ملي جوانا شب بازي به بازيكن ما زنگ مي زنند، معادله به هم مي ريزد.اين اتفاق روحيه تاثيرگذارترين بازيكن تيم ما را به هم زد. من خسرو حيدري را سپرده بودم به او اما ديدي كه از همان نقطه گل خورديم. من انتظار نداشتم بازيكنان جوانم 3 گل به استقلال بزنند. از عملكذرد آنها راضي ام. باخت را هم قبول دارم و دنبال توجيه نيستم اما اي كاش اينگونه با روحيه بازيكن جوان من بازي نمي كردند. الان هم شرايطش به هم ريخته و باور كنيد تا چند هفته نمي توانم از او استفاده كنم. مي خواهم براي آقايي صبح و بعد از ظهر تمرين بگذارم تا شايد به شرايطي ايده ال برگردد»

رابطه رسول خطيبي و امير قلعه نويي ، رابطه خوبي است اما رسول كنايه اي هم مي زند به سرمربي استقلال و مي گويد:« قلعه نويي استاد و بزرگ من اما آيا درست است 2 روز قبل از بازي از اين بازيكن تعريف و تمجيد شود. قلعه نويي رابطه خوبي با مسئولان ما دارد. وقتي قبل از بازي تماس گرفت تا از مسئولان ما براي استقلال زمين بگيرد گفت كه من از الان سعيد آقايي را مي خواهم و مشتري جدي اش هستم. از قلعه نويي مي پرسم آيا خصوصيات اخلاقي يا فني آقايي را مي داند كه مشتري اش است؟ آقايي اولين بازي اش را در ليگ روبروي استقلال انجام داد اما از شما مي پرسم كجاي دنيا يك مربي قبل از بازي مشتري بازيكن حريف مي شود؟ اينها ذهنيت بوجود مي آورد اما باز هم مي گويم قلعه نويي بزرگ است .

بالا