محبوبیت مارادونا به هیچ وجه کم نخواهد شد !
هنوز هم مارادونا بهترین بازیکن تاریخ هست و خواهد بود و کسی هم نمیتونه جاش رو بگیره !
ولی خب باید قبول کنیم ژن مربیگری نداره به کل ! دیروز خیلی راحت میشد با 2 تا تعویض و سرعت دادن به بازی اون حلقه بیضی شکل آلمانی ها رو وسط زمین شکست، ولی خب هیچ کاری نکرد !
اوتامندی رو اگر دقیقه 10 هم تعویض میکرد باز برامون منفعت داشت ! دقیقا از همونجا (جناح راست ما) آلمان پدر تیم ما رو درآورد !
میتونست خیلی راحت اوتامندی رو بکشه بیرون، با 3 دفاع مرکزی بازی کنه، ورون رو بیاره تو که بجای مسی اون وسط زمین بازی کنه، مسی رو بفرسته راست، توز رو چپ و البته اون هیگوان احمق رو بذاره جلوی دروازه آلمان !
در هر صورت من دیگه الان خیلی ناراحت نیستم !
شاید 1-0 مثلا میباختیم تا 4 سال دیگه هم فراموش نمیکردم، همونطور که باخت ضربات پنالتی 4 سال پیش رو هنوز فراموش نکردم، ولی دیگه وقتی 4 گل خوردیم باید بریم کنار بدون هیچ صحبتی و به فکر آینده باشیم !
باید در درجه اول سرمربی عوض بشه و به نظر من هم بهترین گزینه همونی هست که در پست قبلی گفتم !
یک مربی جوان، جنتلمن و با شخصیت مربیگری که نمیتونه کسی باشه جز باتی گل محبوب نسل ما !
و اگر نه به نظرم فقط باید یک مربی اروپایی بزرگ آورد و کلا بیخیال مربیان آمریکای جنوبی بشیم که البته کلا غیرممکن بنظر میرسه !
حسام جان با حرفهات موافقم ! الان واقعا خلا زانتی و کامبیاسو و ریکلمه در تیم احساس میشه ! تیم سال 2006 خیلی بهتر بود
من نمی دونم مارادونا چی از اوتامندی دیده بود که گوتیرس رو که با اون قدرت بدنی و قدرت حفظ توپ خوب کار کرده بود رو نیاورد
تو زمین ! این اوتامندی تو بازی با مکزیک هم مقصر بود اما انگار مارادونا فقط از روی احساس می خواد مربی گری کنه
در مورد مربی فکر نکنم مارادونا رو عوض کنن مگر اینکه خودش استعفا بده ! این سیاست فدراسیون فوتبال ارژانتین هست که
تا مربی استعفا نده عوضش نمیکنه ! در مورد پکرمن من باهات موافق نیستم این مربی سال 2006 تا قبل از باخت به المان
اونم در ضربات پنالتی خیلی خوب کار کرد حتی تیم با اقتدار صعود کرد ! دو بار تیم های جوانان (اگه اشتباه نکنم) رو قهرمان
جام جهانی کرد ! باخت اون سالشم به المان میزبان در ضربات پنالتی بود !
مشکل ارژانتین اینه که فکر میکنه مثل سال 86 میشه با یه مارادونا قهرمان شد! مسی هنوز خیلی با مارادونا تفاوت داره
مارادونا یک خلاق تمام عیار بود بود اما مسی در حد و اندازه های مارادونا نیست چون مارادونا یکی بود و یکی خواهد بود
هنوز که هنوزه ارژانتین یک گل زن تمام عیار مثل باتی نداره !حیف پیراهن شماره 9 که دادنش به هیگوان ! باتی تمام خصوصیات یک مهاجم تمام عیار رو داشت من که خیلی خوشحال میشم بیادش اما فکر نمی کنم !
در مورد مربی اروپایی ارژانتینی ها اصلا قبول نمیکنن که این کار رو بکنن خودشون رو تو فوتبال صاحب سبک می دونن پس
مربی غیر ارژانتینی رو قبول ندارن ! حتی تیمهای شیلی و پاراگوئه مربی شون ارژانتینی هست