• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران آرژانتین

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
دوستان عزیز ارژانتینی حالتون رو الان کاملا میشه درک کرد. ولی اخه باعث این باخت اونم به این شکل از نظرم فقط و فقط خود مارادونا بود. وقتی اقا قبل بازی میاد مصاحبه میکنه که مسی و چنتا دیگه از بازیکنام ازادن تو زمین تا هر جوری که خودشون دلشون خواست المان رو خورد کنند خوب همین میشه دیگه...

خودتون هم بقیه نکات رو گفتید که مارادونا چقدر تو بازی دیروز مقصر 100% بود.

به هر حال باز با این حال فکر نمیکنم از محبوبیت مارادونا بین دوسداراش کم بشه فقط کاش که اینجوری از جام نمیرفت ...

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
محبوبیت مارادونا به هیچ وجه کم نخواهد شد !

هنوز هم مارادونا بهترین بازیکن تاریخ هست و خواهد بود و کسی هم نمیتونه جاش رو بگیره !

ولی خب باید قبول کنیم ژن مربیگری نداره به کل ! دیروز خیلی راحت میشد با 2 تا تعویض و سرعت دادن به بازی اون حلقه بیضی شکل آلمانی ها رو وسط زمین شکست، ولی خب هیچ کاری نکرد !

اوتامندی رو اگر دقیقه 10 هم تعویض میکرد باز برامون منفعت داشت ! دقیقا از همونجا (جناح راست ما) آلمان پدر تیم ما رو درآورد !

میتونست خیلی راحت اوتامندی رو بکشه بیرون، با 3 دفاع مرکزی بازی کنه، ورون رو بیاره تو که بجای مسی اون وسط زمین بازی کنه، مسی رو بفرسته راست، توز رو چپ و البته اون هیگوان احمق رو بذاره جلوی دروازه آلمان !

در هر صورت من دیگه الان خیلی ناراحت نیستم !

شاید 1-0 مثلا میباختیم تا 4 سال دیگه هم فراموش نمیکردم، همونطور که باخت ضربات پنالتی 4 سال پیش رو هنوز فراموش نکردم، ولی دیگه وقتی 4 گل خوردیم باید بریم کنار بدون هیچ صحبتی و به فکر آینده باشیم !

باید در درجه اول سرمربی عوض بشه و به نظر من هم بهترین گزینه همونی هست که در پست قبلی گفتم !

یک مربی جوان، جنتلمن و با شخصیت مربیگری که نمیتونه کسی باشه جز باتی گل محبوب نسل ما !

و اگر نه به نظرم فقط باید یک مربی اروپایی بزرگ آورد و کلا بیخیال مربیان آمریکای جنوبی بشیم که البته کلا غیرممکن بنظر میرسه !

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
خيلي شكه شدم اما دور از انتظار نبود. حسام درست ميگه.
كاش به تيمي غيراز المان باخته بوديم.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
محبوبیت مارادونا به هیچ وجه کم نخواهد شد !

هنوز هم مارادونا بهترین بازیکن تاریخ هست و خواهد بود و کسی هم نمیتونه جاش رو بگیره !

ولی خب باید قبول کنیم ژن مربیگری نداره به کل ! دیروز خیلی راحت میشد با 2 تا تعویض و سرعت دادن به بازی اون حلقه بیضی شکل آلمانی ها رو وسط زمین شکست، ولی خب هیچ کاری نکرد !

اوتامندی رو اگر دقیقه 10 هم تعویض میکرد باز برامون منفعت داشت ! دقیقا از همونجا (جناح راست ما) آلمان پدر تیم ما رو درآورد !

میتونست خیلی راحت اوتامندی رو بکشه بیرون، با 3 دفاع مرکزی بازی کنه، ورون رو بیاره تو که بجای مسی اون وسط زمین بازی کنه، مسی رو بفرسته راست، توز رو چپ و البته اون هیگوان احمق رو بذاره جلوی دروازه آلمان !

در هر صورت من دیگه الان خیلی ناراحت نیستم !

شاید 1-0 مثلا میباختیم تا 4 سال دیگه هم فراموش نمیکردم، همونطور که باخت ضربات پنالتی 4 سال پیش رو هنوز فراموش نکردم، ولی دیگه وقتی 4 گل خوردیم باید بریم کنار بدون هیچ صحبتی و به فکر آینده باشیم !

باید در درجه اول سرمربی عوض بشه و به نظر من هم بهترین گزینه همونی هست که در پست قبلی گفتم !

یک مربی جوان، جنتلمن و با شخصیت مربیگری که نمیتونه کسی باشه جز باتی گل محبوب نسل ما !

و اگر نه به نظرم فقط باید یک مربی اروپایی بزرگ آورد و کلا بیخیال مربیان آمریکای جنوبی بشیم که البته کلا غیرممکن بنظر میرسه !
حسام جان با حرفهات موافقم ! الان واقعا خلا زانتی و کامبیاسو و ریکلمه در تیم احساس میشه ! تیم سال 2006 خیلی بهتر بود
من نمی دونم مارادونا چی از اوتامندی دیده بود که گوتیرس رو که با اون قدرت بدنی و قدرت حفظ توپ خوب کار کرده بود رو نیاورد
تو زمین ! این اوتامندی تو بازی با مکزیک هم مقصر بود اما انگار مارادونا فقط از روی احساس می خواد مربی گری کنه

در مورد مربی فکر نکنم مارادونا رو عوض کنن مگر اینکه خودش استعفا بده ! این سیاست فدراسیون فوتبال ارژانتین هست که
تا مربی استعفا نده عوضش نمیکنه ! در مورد پکرمن من باهات موافق نیستم این مربی سال 2006 تا قبل از باخت به المان
اونم در ضربات پنالتی خیلی خوب کار کرد حتی تیم با اقتدار صعود کرد ! دو بار تیم های جوانان (اگه اشتباه نکنم) رو قهرمان
جام جهانی کرد ! باخت اون سالشم به المان میزبان در ضربات پنالتی بود !
مشکل ارژانتین اینه که فکر میکنه مثل سال 86 میشه با یه مارادونا قهرمان شد! مسی هنوز خیلی با مارادونا تفاوت داره
مارادونا یک خلاق تمام عیار بود بود اما مسی در حد و اندازه های مارادونا نیست چون مارادونا یکی بود و یکی خواهد بود
هنوز که هنوزه ارژانتین یک گل زن تمام عیار مثل باتی نداره !حیف پیراهن شماره 9 که دادنش به هیگوان ! باتی تمام خصوصیات یک مهاجم تمام عیار رو داشت من که خیلی خوشحال میشم بیادش اما فکر نمی کنم !
در مورد مربی اروپایی ارژانتینی ها اصلا قبول نمیکنن که این کار رو بکنن خودشون رو تو فوتبال صاحب سبک می دونن پس
مربی غیر ارژانتینی رو قبول ندارن ! حتی تیمهای شیلی و پاراگوئه مربی شون ارژانتینی هست

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
یه چیز می خواستم بگم در ادامه حرفهام اگر دقت کرده باشید که حتما کردید تو بازی دیروز تمام گل هاشون
مخصوصا گل دوم و سوم روی پاس از جناحین بود! گل هاشون قشنگ نبود اما در موقعیت تک به تک پاس
بغل دادن که دفاع و گلر رو بهم ریخت کاری که ارژانتینی ها به ندرت انجام دادن ! و همه می خواستن خودشون گل بزنن
این تفکر ستاره گرایی باید از فوتبال ارژانتین حذف بشه تا مشکل این تیم حل بشه !
یادتونه مارادونا میگفت تیم من مسی و ماسکرانو هست با 9 نفر دیگه
یه نکته دیگه اینکه من شنیدم تو بازی دوستانه المان و ارژانتین که ارژانتین 1 بر صفر پیروز شد مربی المان خیلی از بازیکنانش
رو بعد از اون بازی خط زده و بازیکن جدید اورده و نتیجه اش هم تیم یکدست و متحد المان شد
فقط
کاش
کاش وقتی قرار بود ببازیم با تعداد گل کمتر می باختیم اینقدر تحقیر نمی شدیم :(

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
مارادونا چوب دعوت نکردن از دیواری آهنین به اسم زانتی رو خورد
چوب بازی دادن به مسی به عنوان trequartista!!!!
چوب بازی ندادن بیشتر به آگرو - کسی که واقعا عالی نشون داد در بازی های اول
چوب اصرارش به بازی دادن به اوتامندی
و ...

رسما یکنفره آرژانتین رو به فنا داد. و چقدر هم قابل پیش بینی بود. از همون روز گفتم این مارادونا مربی نیست و آرژانتین به جایی نمیرسه نیست! گوش ندادید!

با این بازیکن ها و بازیکن هایی که در دسترس تیم ملی آرژانتین بودن مثل زانتی و کامبیاسو این تیم راحت میتونست مدعی قهرمانی باشه. ولی انتخاب احساسی مسئولین فوتبال آرژانتین کار رو خراب کرد دیگه... باز تیم های ناکام اروپایی (بخونید ایتالیا!) 2 سال دیگه یه جام ملت های اروپا رو دارن که دوباره خودنمایی و حفظ آبرو کنن. آرژانتین و هوادار هاش باید 4 سال دیگه برای یه تورنمنت درست حسابی صبر کنن...

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
حسام جان در مورد باتی یه مصاحبه هست برای ماه اپریل! گفته الان هدف اولم نیست اما گفته مدرک رو گرفتم
Fiorentina legend Gabriel Batistuta was back in Florence this week declaring he is ready to return to football.

Now 40, Batigol has been living the easy life Down Under in Perth, Australia.

He said: “I've been having a rest. I returned to Argentina after two years in Australia.

I have taken my coaching badges. I follow football a lot, but only on TV or in the stadium. I watch much more football than when I was playing, but for now a coaching job is not my primary objective.

“Right now I don't feel very close to the pitch. Actually, if I were ever to return to the world of football I would prefer a different approach, hopefully

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
بحث خواستن یا نخواستن خودش نیست بنظرم !!

اگر ازش بخوان خیلی بعید میدونم قبول نکنه ! ولی مهم اینه که ازش بخوان !

کلی هم وقت داره که مدرک معتبرش رو بگیره و تیم رو هم ساماندهی کنه !

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
باتیستوتا هم میتونه یک مارادونای ثانی باشه! هیچ دلیلی وجود نداره خوب کار کنه، تا وقتی خلافش ثابت شه.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
باتیستوتا هم میتونه یک مارادونای ثانی باشه! هیچ دلیلی وجود نداره خوب کار کنه، تا وقتی خلافش ثابت شه.
ببین باتیستوتا ادم احساسی نیست ! اگر نه می تونست خیلی زودتر از اینها خودش رو مطرح کنه و این عنوان رو بگیره !
ادم منطقی هست و نمی خواد به گدار به اب بزنه !

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
بحث خواستن یا نخواستن خودش نیست بنظرم !!

اگر ازش بخوان خیلی بعید میدونم قبول نکنه ! ولی مهم اینه که ازش بخوان !

کلی هم وقت داره که مدرک معتبرش رو بگیره و تیم رو هم ساماندهی کنه !
موافقم ! فکر کنم اگر ازش بخوان فرصت خوبی داره که خودش رو ثابت کنه مثل مارادونا ادم خود رائی نیست مطمئن هستم هر
بازیکن شایسته ای حتی اگر زانتی باشه دعوت میکنه

Last edited:

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
فقط آرژانتین و مارادونا.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414

ببین باتیستوتا ادم احساسی نیست ! اگر نه می تونست خیلی زودتر از اینها خودش رو مطرح کنه و این عنوان رو بگیره !
ادم منطقی هست و نمی خواد به گدار به اب بزنه !

من با علی موافقم !

180 درجه باتیستوتا فرق داره با مارادونا ! خیلی منطقی تر و متفکر تر از دیگو هست !

موافقم ! فکر کنم اگر ازش بخوان فرصت خوبی داره که خودش رو ثابت کنه مارادونا ادم خود رائی نیست مطمئن هستم هر
بازیکن شایسته ای حتی اگر زانتی باشه دعوت میکنه

آرزو میکنم این اتفاق بیفته !

فقط آرژانتین و مارادونا.

خوش اومدی حامد خان !

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
حالا چه اصراری که به جای یه مربی بزرگ، یکی رو اورد که تا حالا سابقه مربیگری نداشته.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
1-مارادونا اپسلیونی از محبوبیتش کم نمیشه با اینکه مقصر باخت 100% خودش بود
2_باتی جایی هم مربیگری کرده؟
3_حیف............

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
اگه باتی سرمربی ارژانتین بشه , اون وقت یه احساسی منو مجبور میکنه که این تیم رو خیلی دوس داشته باشم !

چون واقعا باتی رو خیلی دوسش داشتم و هنوزم دارم...

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
خب مارادونا بعد از بازی گفته
سرمربی تیم ملی فوتبال آرژانتین پس از شکست سنگین 4 بر صفر مقابل آلمان در یک چهارم نهایی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی گفت این شکست مثل این است که محمدعلی کلی شما را زیر مشت های خود خرد کند.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، دیه گو مارادونا پس از حذف آرژانتین از رقابتهای جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی گفت: ممکن است از سمت خود استعفا کنم. دوست دارم این پسرها نشان دهند که چه کسانی هستند و فوتبال واقعی آرژانتین را به نمایش بگذارند.

وقتی از وی در خصوص برنامه آینده اش سوال شد، گفت: باید بدقت در این خصوص فکر کنم. با خانواده ام و بازیکنانم صحبت می کنم. آنها اینجا هستند و بر تصمیمات من تاثیرگذارند.

مارادونا افزود: این مشکل ترین تجربه زندگی ام بود. زیرا باختن با این همه بازیکن خوب، مردم خوب و حرفه ای های فوتبال، مثل این است که از محمدعلی کلی مشت های محکمی بخوری. برای من هیچ انرژی ای باقی نمانده است و تحمل این شکست را ندارم.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
خب دوستان سایت فدراسیون فوتبال ارژانتین رو براتون میزارم البته صفحات انگلیسی سایت انگار قدیمی تر هست
اما خب بهتر از هیچی هست
http://www.afa.org.ar

اینجا میشه اطلاعات بیشتری رو دنبال کرد

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين در نشست خبري خود پس از بازي برابر آلمان گفت: اكنون بايد بگويم كه آينده من در تيم ملي بسيار مبهم است.

به گزارش آسوشيتد پرس، ديه‌گو آرماندو مارادونا تصريح كرد: فردا اينجا را ترك مي كنيم و آينده من و همچنين فوتبال آرژانتين بسيار مبهم خواهد بود، بايد صبر كرد تا گذر زمان همه چيز را مشخص كند.

وي افزود: بايد خيلي خوب در اين مورد فكر كنم و ببينم كه چه كرده‌ايم و واقعا چه كسي مقصر بوده است.

مارادونا خاطرنشان ساخت: بازيكنان من خيلي خوب كار كردند و ما به شدت بدشانس بوديم؛ اما به هر حال بايد تابع شرايط باشيم.

آرژانتين در مرحله يك چهارم نهايي جام جهاني مقابل آلمان با شكست سنگين 4 بر صفر مواجه شد و از دور مسابقات كنار رفت.

همه مربی های بزرگ وقتی تیم میبازه قبول میکنن که مقصر خودشون بودن

اینم جزئیات درگیری

رفتار بسيار زشت مارادونا با هواداران آلمان بار ديگر بر حاشيه‌هاي غير حرفه‌اي اين مرد خبرساز افزود.

مارادونا كه سابقه بسيار طولاني در رفتارهاي غير حرفه‌اي با مردم و خبرنگاران دارد، پس از شكست تحقيرآميز تيمش برابر آلمان و پس از آنكه چند هوادار آلماني از وي خواستند با آنها عكس بگيرد نسبت به آنها فحاشي كرد و اگر افسر خبري آرژانتين نبود امكان داشت با آنها درگيري فيزيكي داشته باشد.

مارادونا هرگز تصور نمي‌كرد جام نوزدهم اينگونه برايش تمام شود و به احتمال فراوان ناگفته‌هاي بسياري را همچنان در دل نگه خواهد داشت تا وقتش برسد.

به اين ترتيب روند توهين وي به پله، پلاتيني، بلاتر، خبرنگاران و مردم بدون آنكه پاسخي از سوي آنها داشته باشد ناگهان نيمه كاره ماند و او بايد با مردانش به آرژانتين بازگردد، مرداني كه بي صبرانه در انتظار آغاز بازي‌هاي باشگاهي و شمردن پول‌هاي نجومي خود هستند.

ghanari_ghermez

Registered User
لایک‌ها
6
واقعا دلم برا مارادونا ميسوزه ، خيلي بد شانس بود :(

بالا