• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران آرژانتین

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
درسته یکیش صداسیما !!
خاک بر سر مزدک بیسواد کنن تو بازی برزیل اکوادور گفت بازی شنبس کلاً ازش بدم میاد اینم که گفت میخواستم اول صبحی برم صداسیما خفش کنم
هر بازی این نکبت گزارش کرده نتیجش به ضررمون شده خیلی آدم مزخرفیه این مزدک میرزایی :wacko:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
خاک بر سر توز ! همین

دیگه حوصله ندارم بعد از 6 ساعت بیداری کشیدن ، بیشتر بهشون فحش بدم . فردا میام به سیخ می کشمشون !

اه اه . حیف این همه تلاش و سه تا رد بول و کلی چیپس و تخمه که بتونم بیدار بمونم بازی این نکبتا رو ببینم! کار و زندگی فردا و ورزش صبحگاهی و سالن تیراندازیمم خراب اینا شد !

ای خاک قبر سرت توز

Last edited:

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
ای خاک تو سر این شانس این تیم کنن که امروز سزاوارانه حذف شد این همه موقعیت آخرش هیچی
واقعاً روزگار شومی داره این تیم

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
چه دردناکه حذف تو خونه اونم در پنالتی! این همه میگفتید تیممو تیمم همین بود تیمت!!!

ایشا... برزیل قهرمان میشه

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
اخراج مارادونا بسی اشتباه بود. :)

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
خداییش بدشانسی های آرژانتین تموم شدنی نیست . دیگه دارم کم کم از هواداری آبی و سفایدا پشیمون میشم . دی:

جدی از سال 90 هوادار این تیمم ف یه بار ارزوی دیدن قهرمانی تو یه دوره مسابقات به دلمون موند . بخصوص جام های جهانی . هر دوره هم کارشناسا قبل از هر جام میگن آرژانتین پرمهره ترین تیم جام و شانس اول قهرمانیه اما تو بازیهای گروهی همیشه با یه بازی عجیب و غریب حذف میشیم .

خسته شدیم بابا ... میگم ملت خود آرژانتین که انقدر به فوتبالشون مغرورن و تعصب دارن چی میکشن !

بازی دیشبم فکر می کنم توز واقعا مقصر بود . غیر از اون پنالتی مزخرفش ، از وقتی بجای سرخیو آگرو اومد تو زمین ( برخلاف انتظار من ) همه اش شروع کرد به توپ لو دادن و اصلا نمی تونست پاس سالم به مسی و هیگوآین بده . خیلی بازی بدی بود . خیلی .

جای یه تمام کننده بزرگ مثل باتیستوتا یا حتی کرسپو شدیدا خالیه تو تیم . مسی هم با وجود تمام استعدادش نمیتونه **** خط میانی باشه . حتی توی بارسا هم وجود اینیستا و ژاوی نباشه تیم لنگ می مونه . اینجا هم همچین کسایی نیازه .

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
اخراج مارادونا بسی اشتباه بود. :)

موافقم . الانم برگرده بهتره از این مربی های درجه دومه . با وجود بی تجربگیش . ولی انصاف هم بدیم نگه داشتن مربی تیمی با اون هم امید و ستاره و سیاره که میره از المان 4 تا میخوره واقعا تو تیمی مثل آرژانتین سخته .

آرژانتین مثل ایتالیا همیشه مربی خیلی بزرگ نیاز داره . یه چیزی درحد دکتر بیلاردو یا .....

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
خداییش بدشانسی های آرژانتین تموم شدنی نیست . دیگه دارم کم کم از هواداری آبی و سفایدا پشیمون میشم . دی:

جدی از سال 90 هوادار این تیمم ف یه بار ارزوی دیدن قهرمانی تو یه دوره مسابقات به دلمون موند . بخصوص جام های جهانی . هر دوره هم کارشناسا قبل از هر جام میگن آرژانتین پرمهره ترین تیم جام و شانس اول قهرمانیه اما تو بازیهای گروهی همیشه با یه بازی عجیب و غریب حذف میشیم .

خسته شدیم بابا ... میگم ملت خود آرژانتین که انقدر به فوتبالشون مغرورن و تعصب دارن چی میکشن !

بازی دیشبم فکر می کنم توز واقعا مقصر بود . غیر از اون پنالتی مزخرفش ، از وقتی بجای سرخیو آگرو اومد تو زمین ( برخلاف انتظار من ) همه اش شروع کرد به توپ لو دادن و اصلا نمی تونست پاس سالم به مسی و هیگوآین بده . خیلی بازی بدی بود . خیلی .

جای یه تمام کننده بزرگ مثل باتیستوتا یا حتی کرسپو شدیدا خالیه تو تیم . مسی هم با وجود تمام استعدادش نمیتونه **** خط میانی باشه . حتی توی بارسا هم وجود اینیستا و ژاوی نباشه تیم لنگ می مونه . اینجا هم همچین کسایی نیازه .

تحلیل خیلی جالب و واقع بینانه ای بود. مسی بدون ژاوی خیلی افت میکنه بازیش

راستی چه زود بیدار شدی ؟:D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته توز از لحظه ای که اومد تو بازی گند زد. پنالتی رو هم خراب کرد

اما مقصر باخت به نظر من باسیله بود. اروگوئه از نیمه اول 10 نفره شد. باید تغییر تاکتیک موثر میداد. در حالیکه از زمانی که اروگوئه 10 نفره شد ارژانتین هیچ کار خاصی نکرد

تازه شانس اوردید که اون توپ دقیقه 93 فورلان رفت بیرون

پنالتی ها رو هم خیلی خطرناک میزدن و 1 2 تاش شانس گل شد. برعکس اروگوئه ای ها خیلی خوب پنالتی میزدن

تازه اینو هم اضافه کنید که بازیکنی مثل کاوانی رو هم نداشتند.

به هر حال امسال هم ارژانتین ناکام موند

شکست سخته بخصوص تو کشور خود ادم اونم از یه رقیب دیرینه

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
الان آرژانتين از چه سري مسابقاتي حذف شد؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
از مسابقات کوپا امریکا که از سال فکر کنم 1990 قهرمانی ای بدست نیاورده.

ارژانتین و اروگوئه با 14 قهرمانی پرافتخار ترین تیمها هستند. الان اروگوئه شانس رو داره که اگه قهرمان بشه به تنهایی پرافتخارترین تیم بشه

برزیل هم با 8 قهرمانی که چند تاش رو از سال 1990 به بعد بدست اورده تیم بعدی هست. میشه گفت در این 10 20 سال اخیر برزیل امار بهتری بدست اورده.

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
از مسابقات کوپا امریکا که از سال فکر کنم 1990 قهرمانی ای بدست نیاورده.

ارژانتین و اروگوئه با 14 قهرمانی پرافتخار ترین تیمها هستند. الان اروگوئه شانس رو داره که اگه قهرمان بشه به تنهایی پرافتخارترین تیم بشه

برزیل هم با 8 قهرمانی که چند تاش رو از سال 1990 به بعد بدست اورده تیم بعدی هست. میشه گفت در این 10 20 سال اخیر برزیل امار بهتری بدست اورده.

دادا دمت گرم

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10

بابا توز بیچاره چه گناهی داشت ؟ ندیدی چه شوت زیبایی کرد ؟
میدونم چی میگی غصتم درک میکنم ...
ببین توز ... کلاً ضعیف شده فکر کنم مشکل روحیم داشته باشه حالا شایدم تو درست میگی نمیدونم ولی آگرو هم خب بد بود ...
به هرحال توز دیگه سنش بالا رفته و اون روحیه جنگندگیو واقعاً عجیبه اصلاً نداره هیچ خبری از اون مسی نیست یه زمانی چه میکرد تو آرژانتین
خلاصه شاید بد بود ولی باتیستا هم کسیو نداشت بهتر از توز که به جای آگرو بفرسته داخل
من به نظرم بازم حقمون این نبود میدونم خیلی وقته جام نیوردیم اما مثال ما شده مثل کسایی که عادتشونو نمیتونن ترک کنن
یا مثلاً دیدی طرف قدرت یه کاریو داره ولی از بس بدشانسی آورده و نتونسته به دستش بیاره خودشم باورش شده که دیگه نمیتونه و تو مواقع آسونم از پسش برنمیاد حالا ما حتی از قهرمانی تو آمریکای جنوبی هم سالهاست ناتوانیم علتش عدم باور آسون بودن این کاره واقعاً آرژانتین بهترین تیم از لحاظ مهره بود و باید راحت قهرمان میشد
حتی مربیمونم خوبه باور کنید هیچکسی مثل باتیستا این بازیکنارو نمیشناخت ... ولی همون عدم باور و همینطور استرس و فشار هوادارا و میزبانی و ترس از اینکه نشه که نشه باعث شد که نشه !! :D

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
تحلیل خیلی جالب و واقع بینانه ای بود. مسی بدون ژاوی خیلی افت میکنه بازیش

راستی چه زود بیدار شدی ؟:D

دیگه هرکاری کنم بیش تر از 9 نمی تونم بخوابم . حتی اگه 3 ساعت خوابیده باشم . اگه یک و دو بخوابم که 6 بیدارم .

یا قدیما و دوران دانشجویی بخیر شب تا صبح بیدار بودیم و روز که میشد می خوابیدیم تا غروب آفتاب ! :D یه پا دراکولا شده بودیم همسایه ها ازمون می ترسیدن :lol:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
بابا توز بیچاره چه گناهی داشت ؟ ندیدی چه شوت زیبایی کرد ؟
میدونم چی میگی غصتم درک میکنم ...
ببین توز ... کلاً ضعیف شده فکر کنم مشکل روحیم داشته باشه حالا شایدم تو درست میگی نمیدونم ولی آگرو هم خب بد بود ...
به هرحال توز دیگه سنش بالا رفته و اون روحیه جنگندگیو واقعاً عجیبه اصلاً نداره هیچ خبری از اون مسی نیست یه زمانی چه میکرد تو آرژانتین
خلاصه شاید بد بود ولی باتیستا هم کسیو نداشت بهتر از توز که به جای آگرو بفرسته داخل
من به نظرم بازم حقمون این نبود میدونم خیلی وقته جام نیوردیم اما مثال ما شده مثل کسایی که عادتشونو نمیتونن ترک کنن
یا مثلاً دیدی طرف قدرت یه کاریو داره ولی از بس بدشانسی آورده و نتونسته به دستش بیاره خودشم باورش شده که دیگه نمیتونه و تو مواقع آسونم از پسش برنمیاد حالا ما حتی از قهرمانی تو آمریکای جنوبی هم سالهاست ناتوانیم علتش عدم باور آسون بودن این کاره واقعاً آرژانتین بهترین تیم از لحاظ مهره بود و باید راحت قهرمان میشد
حتی مربیمونم خوبه باور کنید هیچکسی مثل باتیستا این بازیکنارو نمیشناخت ... ولی همون عدم باور و همینطور استرس و فشار هوادارا و میزبانی و ترس از اینکه نشه که نشه باعث شد که نشه !! :D

آره یه جورایی . حق داری . ولی کاش میلیتو رو بجای آگرو می آورد .

بقول دوستمون مقصر باخت مربیه که بعد از 10 نفره شدن اروگویه بازی رو از دست داد. باید مهاجم اضافه می کرد و با دوتا مهاجم هدف ( هیگوآین و میلیتو یا ... ) و یه مهاجم کاذب ( مسی ) + بالهای چپ و راست کار می کرد .

میشد دفاع سه لایه اروگویه رو اینجوری شکست .

بقول شما آرژانتیا کلا بد عادت و ترسو شدن . دیگه نسل ردوندو و باتیستوتا و زانتی ها تموم شدن . باید با اینا زیربنایی کار بشه . باید یه نسل رو بی خیال بشن و بازیکنای 15 ف 16 ساله با استعدادشون رو که تو آرژانتین کم هم نیستن فقط برای بردن و قهرمانی تربیت کنن .

به نظرم ضعف تیم های بوکاجونیورز و ریورپلاته ( که بعد از 100 سال رفت دسته پایین ) هم تو نتایج افتضاح تیم نقش داره . فوتبال این کشور روی این دو باشگاه می چرخه و هروقت قوی هستن ( بخصوص بوکا ) تیم قدرتمندی داریم . مثل پرسپولیس و استقلال توی ایران و تاثیرشون رو تیم ملی .

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
هر چی میخوریم از مربی میخوریم. 2002 حماقت های بیلسا. 2006 ترسو بودن پکرمن. 2010 دیوانه بازی های مارادونا. این جام هم بواسطه شیرین کاری های آقای باتیستا در مرحله گروهی پرید !

تنها مشکل این تیم عدم وجود یک مربی با دانش و کاربلد هست. از نظر مهره از هیچ تیمی تو دنیا کم نداریم، مشکل ما فقط مربی هست. قابل قبول نیست واقعا حذف در مرحله 1/4 نهایی ! اون هم در زمین خودمون ! اصلا قابل قبول نیست.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اخه مساله اینجاست که راضی هم نمیشن مربی اروپایی بذارن بالاسر تیم :)

باز تیم ما چون با مربی برزیلی جام گرفته شاید زیاد تو این فکر نیستن

راستی برزیل ما هم تو پنالتی بد جور به پاراگوئه باخت. فکر کنم امسال اروگوئه قهرمان بشه

Last edited:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
هر چی میخوریم از مربی میخوریم. 2002 حماقت های بیلسا. 2006 ترسو بودن پکرمن. 2010 دیوانه بازی های مارادونا. این جام هم بواسطه شیرین کاری های آقای باتیستا در مرحله گروهی پرید !

تنها مشکل این تیم عدم وجود یک مربی با دانش و کاربلد هست. از نظر مهره از هیچ تیمی تو دنیا کم نداریم، مشکل ما فقط مربی هست. قابل قبول نیست واقعا حذف در مرحله 1/4 نهایی ! اون هم در زمین خودمون ! اصلا قابل قبول نیست.

کاملا موافقم . تازه جناب باتیستا بعد از مسابقه گفه این باخت رو یه شکست و فاجعه نمی دونم و خیلی مساله عادی بوده !!!!!!!!!!!!!!! :hmm:

از حالا داره وعده وعید 2014 رو میده مرتیکه :f34r:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
اخه مساله اینجاست که راضی هم نمیشن مربی اروپایی بذارن بالاسر تیم :)

باز تیم ما چون با مربی برزیلی جام گرفته شاید زیاد تو این فکر نیستن

راستی برزیل ما هم تو پنالتی بد جور به پاراگوئه باخت. فکر کنم امسال اروگوئه قهرمان بشه

بی خیال ! برزیلم باخت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :blink:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره بابا
برزیل هم باخت
این منزس ببو اخرسر کارشو کرد

اصلا مربی نیست که. صد رحمت به دونگا و اسکولاری. تیم خیلی خوب بازی میکرد زمان اونها

بالا