• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران آرژانتین

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
به به تاپیک ارژانتین کوجایید پس ؟ نسل جدید که همه اسپانیایی هستند :general602:
خیلی وقته با هم بازی نکردیم (با ایتالیا) چه خوب میشد فینال ایتالیا - آرژانتین باشن
:D

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
حیف که آرژانتین خیلی بدشانسه!!!:(
1990 که حقمون قهرمانی بود و نه 98 و 2002 حقمون بود حذف شیم نه 2006 که با اشتباه بچه گونه مربیمون(پکرمن و بیرون کشیدن مهاجما به هوای برد!)مفت باختیم!!!
2010 و حتی امسال هم که داریم خودزنی میکنیم!!اخه چرا کابایرو،توز،پاستوره و حتی بانگا نباید دعوت بشن!؟مخصوصآ کابایرو که بدون شک بهترین دوازه بان حال حاضر آرژانتینه!!!
من اگه به خاطر اشتباه رومرو(که هیچ اطمینانی بهش نیست) جامو از دست بدیم هیچ وقت سابلا رو نمیبخشم،هیچ وقت...:mad:
همون طور که ماردونا با کاراش تو 2010 از یه چهره محبوب به یه چهره کاملآ معمولی و حتی بعضی مواقع منفور تبدیل شد واسم!!!
خلاصه امیدوارم این جام،جامی باشه که جلو چشمای برزیلیها بهترین بازیکن تاریخ بالای سرش میبره و ویترین جامهاشو با این جام کامل کامل بکنه...:)

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
چیزی که من این چندتا جام جهانی دیدم ارژانتین همیشه بازیکنای طراز اول داشته اما هیچوقت یه مربی که در حد بازیکنا باشه نداشته

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
دوستان ارژانتینی وقتش هست که اتش تنور رو گرم کنید
ایشاله امسال جام قهرمانی برای ما باشه
;)

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
چیزی که من این چندتا جام جهانی دیدم ارژانتین همیشه بازیکنای طراز اول داشته اما هیچوقت یه مربی که در حد بازیکنا باشه نداشته
آی گفتی...:(
درد دلمو گفتی خدایی...:general208:
باز پکرمن مربی خوبی بود ولی از شانس بدمون اشتباه خیلی بدی کرد بازی با آلمان!!!قبل و بعد اون فک نکنم مربی خوبی به خودش دیده باشه این تیمی که تو این چند سال خط حملش تو کل دنیا فک نکنم لنگه داشته باشه!!!
(مخصوصآ مارادونا که مربی گریش در حد لیگ اعراب هم نیست و یه جام جهانیو دادن بهش و نابود کرد تیمو!!!:mad:)

Last edited:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
آی گفتی...:(
درد دلمو گفتی خدایی...:general208:
باز پکرمن مربی خوبی بود ولی از شانس بدمون اشتباه خیلی بدی کرد بازی با آلمان!!!قبل و بعد اون فک نکنم مربی خوبی به خودش دیده باشه این تیمی که تو این چند سال خط حملش تو کل دنیا فک نکنم لنگه داشته باشه!!!
نه تنها خط حمله تو این چندتا جام جهانی غیر از دروازه بان تو همه خطوط عالی بودن حداقل رو کاغذ تیم اینطوری بود اما کسی نیست که اینها رو با هم مچ کنه
میگم ما ایتالیایی ها مربی های خوبی داریما بیاین از ما مربی ببرین

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
نه تنها خط حمله تو این چندتا جام جهانی غیر از دروازه بان تو همه خطوط عالی بودن حداقل رو کاغذ تیم اینطوری بود اما کسی نیست که اینها رو با هم مچ کنه
میگم ما ایتالیایی ها مربی های خوبی داریما بیاین از ما مربی ببرین
اره بقیه پستها هم بازیکنای خیلی خوبی داشتیم و داریم ولی انصافآ خط حمله ای که آرژانتین داره کم نظیر هم نه،در یک کلام بی نظیره!
ولی چیکار میکنن؟میان مارادونا رو سرمربی میکنن اونم میگه برید تو زمین هر کاری میتونید بکنید،یعنی تو 2010 آرژانتین بی تاکتیک ترین تیم جام بود خدایی!!!
حتی تاکتیک بکش زیرش رو هم بلد نبودن!!!
اره باید یه مربی خیلی خوب بیارن،عیار سابلا هم تو این جام جهانی مشخص میشه ولی من امید زیادی بهش ندارم...
مگر اینکه تشنگی مسی به داد آرژانتین برسه!!!

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
خدایی حیفه آرژانتین با این همه بازیکن تراز اول مقامی کسب نکنه

داستان مربی گری مارادونا مثه اینه که فکر میکنن هرکی بازیکن خوبی باشه میتونه مربی خوبی هم باشه!!بر چه اساس تیم به اون بزرگی رو دادن بهش نمیدونم والا!!

ولی با این روحیه تیم(مخصوصا جلو ایران:D) فکر کنم تا نیمه نهایی بیان

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
خدایی حیفه آرژانتین با این همه بازیکن تراز اول مقامی کسب نکنه

داستان مربی گری مارادونا مثه اینه که فکر میکنن هرکی بازیکن خوبی باشه میتونه مربی خوبی هم باشه!!بر چه اساس تیم به اون بزرگی رو دادن بهش نمیدونم والا!!

ولی با این روحیه تیم(مخصوصا جلو ایران:D) فکر کنم تا نیمه نهایی بیان
احتمال اینکه جلو ایران به مشکل بخورن زیاده!!!که امیدوارم این اتفاق هم بیوفته...:)
چون یه بازی کاملا اتوبوسی رو از کشورمون شاهد خواهیم بود!!!آرژانتینم باز تاکتیک دقیق و قوی نداره و بیشتر بر پایه خلاقیت بازیکناش میچرخه!!!مثلا اگه اسپانیا بود از الان 100% باخته بودیم و حتی 1% هم نیمشد امید داشت ولی قضیه آرژانتین فرق میکنه...
مگر اینکه 1 2 تا گل تو نیمه اول و یا 30 دقیقه اول بزنن و این باعث بشه شیرازه ایران از هم بپاشه و مسی به آوای گلی نزدیک بشه که امیدوارم این اتفاق نیوفته و بچه ها بتونن دووم بیارن و حتی یه مساوی بگیرن!!!:)

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
در تائید صحبت های دوستان باید بگم که ارژانتین به شدت تیم احساسی هست
چندانکه جام قبل دیدیم جلوی المان چطوری فیتیله پیچ شدیم ! :general410:
به نظر من ایران شانس این رو داره حتی از ارژانتین مساوی هم بگیره
بابا نیجریه تو دو دوره که مقابل ارژانتین بازی کرده دو تا باخت داشته اونم با نتیجه 1-0
کلا دفاع شون خیلی اسیب پذیره دروازه هم رومرو که خیلی بهش اطمینانی نیست
یکی مثل قوچان نژاد بتونه موقعیت صاحب بشه حتی می تونیم خطرناک هم باشیم ;)

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
آرژانتین برای بنده حس خاصی رو تداعی میکنه ، خیلی زیبا بازی نمیکنن ولی مردونه بازی میکنن بعلاوه تکنیکی ، که طبیعتا خصلت آمریکای جنوبی هست بر عکس اروپاییها که بیشتر تاکتیکی هستن .
این حس رو در نوع فوتبال ایتالیا هم میشه لمس کرد .
یه جورایی اوج تلفیق این فوتبال گرم و تکنیکی + تفکر گروهی رو در اسپانیا میشه پیدا کرد ؛ بگذریم ...
مارادونا رو هم خیلی دوست دارم ، اوج فوتبال و تکنیکش ، (با دست گل زدنش به انگلیس که خداست ... ) ، گرفتار شدنش در دام مواد مخدر و رهاییش ، مربی گری در کشورهای عربی ، مربی گری احساسی و ناموفق در تیم ملی و حالا که باز هم یه شیطنت هایی داره همه رو دوست دارم ، شخصیتش از اون دسته آدمهاییه که رو بازی میکنه و صاف و یکدسته ، بدون ظاهر سازی یا محافظه کاری .
جالبه هنوز نسبت به تیم ناپولی و موفقیتهاش حس غیرت و حساسیت داره ...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
از نظر سیاسی و اقتصادی و حتی فرهنگی، آرژانتین یک جواهرِ که در امریکای جنوبی تنها مونده.
فرهنگ و مطالب بالا در آرژانتین خیلی بالاتر از منطقه امریکای جنوبیه.
کلا دوست داشتنی هستند. فقط من حس میکنم بزرگترین ضعف تیم ملیشون مربیان ضعیف بوده. پکرمن یکی از بهترین مربیان جهانه اما بارها با فدراسیون فوتبال ارژانتین به مشکل خورد.
دیدیم که در 2006 چه فوتبالی رو به نمایش گذاشت.
حیف که پکرمن بالای سر این تیم نیست

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
50 درصد طرفدار آرژانتین هستم
:general601:

دانشمند

Registered User
لایک‌ها
135
چطور جرات می کنید از آرزانتین طرفداری کنید در حالی که با ایران عزیز ما همگروه است؟
مگر همین مسی چند سال پیش به نجف زاده نگفت نمی دانم ایران کجاست؟؟

اترک

Registered User
لایک‌ها
32,805
چرا آرژانتین؟

وقتی دیگوی افسانه ای در جواب خبرنگار که پرسید چطور داور دست تو را ندید گفت :آن دست خدا بود جهان درک کرد فوتبال چیزی بیش از یک سرگرمی برای مردمان سرزمین چگوارا ست
در هیچ کجای دنیا به اندازه آرژانتین فوتبال با سیاست ، با فلسفه ،با اقتصاد ، با غرور ملی ، با اشکها و لبخندها و با عشق گره نخورده است

304128_349.jpg

اترک

Registered User
لایک‌ها
32,805
مارادونا:
دست خدا را هیچ کس ندید!

0,,11442%7E2954258,00.jpg
اسطوره فوتبال،جادوگر توپ،بازیکنی که دنیای فوتبال مانند او را تا به حال به خود ندیده است....

صحبت از"دیگو آرماندو ماردونا"است،بازیکنی که به عقیده بسیاری از کارشناسان بهترین بازیکن تاریخ فوتبال جهان بوده و هست! اوامروز میهمان مجله FourFourTwo است.با او درمورد جام جهانی 1986،دست خدا،بهترین گل دوران فوتبالش، فینال جام جهانی و....صحبت کردیم.

او صادقانه وصریح با "گری لینه کر"مهاجمی که در جام جهانی 1986 آرژانتین با 6گل زده،بهترین گلزن مسابقات شد، سخن گفت. با هم مصاحبه این دو مرد افسانه ای را می خوانیم...

لینه کر:برمی گردیم به جام جهانی 1986 آرژانتین،جایی که شما با ما بازی می کردید(آرژانتین-انگلستان)در آن زمان به خاطر جزایر"فالک" کشمکش ودرگیری زیادی وجود داشت.اما گفته می شد که این موضوع برای دوتیم زیاد مهم نبود.تو این گفته را قبول داری؟

مارادونا:به نظر می رسدکه درآن زمان، هر کسی درموردجزیار فالک صحبت می کرد،اما ما فقط می خواستیم فوتبال بازی کنیم.من از تو می پرسم،چیزی مهم تر از پیروزی در این بازی وجود داشت؟پیروزی بر انگلستان....

...وآن دست تو بود یا دست خدا؟

دست من بود.من قصد هیچگونه بی احترامی به تماشاگران انگلیسی نداشتم،اما این چیزی بود که اتفاق افتاد!ما از این کار استفاده کردیم،من توانستم با دستم برای آرژانتین گل بزنم.همیشه "شیلتون" آنجا بود،ینابراین من نمی توانستم بلندتراز او بپرم و سر بزنم،پس من آن کار را کردم(اشاره به گلی که با دست زد)درآن لحظه من سرم راعفب انداختم و به سرعت دویدم.وقتی شروع به دویدن کردم،"شیلتون" نتوانست زمانی که من به توپ می رسم را تشخیص دهد.تنها کسی که می توان گفت مرا دید،یکی از مدافعان بود(تری فنویک)او دست مرا هنگام بلند شدن دید ومن به توپ ضربه زدم.زمانی که کمک داور را دیدم که به سمت مرکز زمین می دود،من فریاد زدم"گل"!سپس به پشت سرم نگاهی کردم تا ببینم داور مسابقه چه تصمیمی می گیرد.او گل گرفته بود،پس توپ، گل شده بود!بله، گل!

آیا هم تیمی های تو می دانستند که آن توپ با دست گل شده است(نوعی هندبال اتفاق افتاده است!)؟

بله آنها می دانستند،چرا که برای جشن گرفتن به سمت من آمدند.من می گفتم:"بیایید،بیایید، مرا در آغوش بگیرید تا همه فکر کنند که گل به درستی زده شده،تمام زمین رابه دنبال من بیایید تا همه بدانند گل زده شده صحیح است."خدا خواست آن اتفاق بیفتد!

درانگلستان همه تقلب شما را دیدند،این موضوع راچطور می بینی؟

من فکر نمی کنم،تقلب باشد.آن زیرکی بود.آیا با دست به توپ ضربه زدن نوعی تقلب است؟ اوه ، نه، نه ، نه ،تقلب نیست!نوعی زیرکی است.شاید ما (آمریکای جنوبی ها)باهوش تر وزیرک تر ازاروپایی ها باشیم!اما آن اتفاق به هیچ وجه تقلب نبود!

چرا تو می گویی که آن دست، دست خدا بود؟

چون خدا به من دست داده است!و چون خیلی مشکل است که دونفر اتقاق به این مهمی را نبینند،داور و کمکش! این دلیلِ حرف من است. آن دست، دست خدا بود!

من احساس می کنم که شاید گل دوم تو در آن زمان بهترین گلی بود که در تمام دوران فوتبال من، اگر خودستایی نباشد،زده شده است.این یک نظر است.آیا آن گل،بهترین گل توست؟

آن گل، یک گل رویایی بود!فوتبالیستهای حوزه آمریکا همیشه از آن گل،به عنوان بهترین گل تاریخ یاد می کنند.ما آن را در اذهان خود داریم وخاطره اش همواره با ماست.حقیقت این است که آن گل برای من یک گل عالی و خارق العاده بود ودر جام جهانی، گلی بی نظیرو باورنکردنی!

وحتی خیلی بهتر، چون به انگلستان زده شده است!؟

وقتی شما درمورد تیم هایی مثل ایتالیا یا برای مثال، اوروگوئه ویا برزیل صحبت می کنید،خیلی پیچیده و مشکل است که نوعی از گل بزنید،ولی چون بازیکن انگلیسی کمی بیشتر نجیب و"اشراف زاده"است،صادقانه است که بگویم گل زدن به این تیم-آن هم به این شکل-احساس بهتری دارد!

تودرمورد آن گل حرف زدی،اما من فکر می کنم آنها سعی می کردند تا تو رابا لگد بزنند،آنها حتی نمی توانستند تو را بگیرند!

البته!"پیتر رید" نبود؟او می خواست مرا بزند!شما دیدید که چنین تلاشی می کرد،اما نتوانست تلاشش را کامل کند!وسپس وقتی من با مدافع آخر انگلستان،"فنویک"روبرو شدم، به راحتی فریبش دادم واو اصلاً نمی دانست که چه کاری انجام می دهد!سپس "شیلتون"از دروازه خارج شد ومن او را نیزگول زدم و اوبه پای راستم ضربه ای زد،اما من توپ را به سمت دروازه فرستادم.....

یک گل خارق العاده بود،حتی بیشتراز یک موقعیت خطرناک وهر زمانی که تو پابه توپ می شدی،گویا چمن می خواست حرکت کند.....

بد بود،خیلی بد!ما تقریباًبه بازی هوایی عادت نداشتیم وخیلی خیلی مشکل بود که توپ را حمل کنیم،بگیریم و آن را اطراف زمین حرکت دهیم.اما همه عوامل درکنارهم جمع شدند.اگر توپ اشتباه حرکت می کرد،من آن اشتباه را تصحیح می کردم و همه چیز خیلی سریع اتفاق می افتاد و به وقوع می پیوست.من تا حدممکن پاس می دادم وادامه می دادم،برمی گشتم و....خیلی خوب....تو می دانی!

آیا قهرمانی جام جهانی 1986 آرژانتین بهترین خاطره زندگی توست؟

می توان گفت این قهرمانی انتهای موفقیت بود!یک لحظه باشکوه کامل!یک جام جهانی که ما بی صبرانه در انتظارش بودیم. ما قوی تر شدیم وروز به روز پیشرفت کردیم.من کاپیتان بودم،بنابراین برای من این قهرمانی انتهای موفقیت بود.زمانی که آلمان درفینال به تساوی 2-2 رسیده بود،من به خودم گفتم:"جام درحال ترک کردن من است،لطفاً نه، نه!"سپس زمانی که جشن قهرمانی را همراه "بروچاگا" برپا می کردم،به او گفتم:"توجام را به من بازگرداندی،متشکرم!"

اترک

Registered User
لایک‌ها
32,805
به امید پیروزی پر گل برابر اسلونی
خیلی دوست دارم اون شیوه بازی رویایی آرژانتین با پکرمن برابر یوگوسلاوی در جام جهانی 2006 دوباره تکرار بشه

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
احتمال اینکه جلو ایران به مشکل بخورن زیاده!!!که امیدوارم این اتفاق هم بیوفته...:)
چون یه بازی کاملا اتوبوسی رو از کشورمون شاهد خواهیم بود!!!آرژانتینم باز تاکتیک دقیق و قوی نداره و بیشتر بر پایه خلاقیت بازیکناش میچرخه!!!مثلا اگه اسپانیا بود از الان 100% باخته بودیم و حتی 1% هم نیمشد امید داشت ولی قضیه آرژانتین فرق میکنه...
مگر اینکه 1 2 تا گل تو نیمه اول و یا 30 دقیقه اول بزنن و این باعث بشه شیرازه ایران از هم بپاشه و مسی به آوای گلی نزدیک بشه که امیدوارم این اتفاق نیوفته و بچه ها بتونن دووم بیارن و حتی یه مساوی بگیرن!!!:)

در تائید صحبت های دوستان باید بگم که ارژانتین به شدت تیم احساسی هست
چندانکه جام قبل دیدیم جلوی المان چطوری فیتیله پیچ شدیم ! :general410:
به نظر من ایران شانس این رو داره حتی از ارژانتین مساوی هم بگیره
بابا نیجریه تو دو دوره که مقابل ارژانتین بازی کرده دو تا باخت داشته اونم با نتیجه 1-0
کلا دفاع شون خیلی اسیب پذیره دروازه هم رومرو که خیلی بهش اطمینانی نیست
یکی مثل قوچان نژاد بتونه موقعیت صاحب بشه حتی می تونیم خطرناک هم باشیم ;)
ارژانتین کمتر 3 تا به ایران نمیزنه و اگر روزی برسه ایران بخواد از ارژانتین مساوی بگیره اون روز روز مرگ فوتباله ارژانتینه

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
من که هم امیدوارم ایران بتونه جلو آرژانتین در بیاد(احتمالش کمه)حتی با دفاع چند لایه اتوبوسی

هم اینکه دوست دارم لئو آقای گل بشه...آخه این دوتا با هم در تضادن:D

دیشب تو بازی با اسلوونی وقتی مسی رو نشون داد گفتم وزنش بالا رفته که گزارشگر هم همینو گفت!!

اواسط بازی بود که دوباره مسی حالت تهوع بهش دست داد که امیدوارم این اتفاق دائمی نباشه چون به بدنش ضرر میرسونه

ماسکرانو هم که دمش گرم تو نیمه اول وقتی تغییر پست داد یه چندتا پاس تو مایه های اینیستا داد

کاملا مفهومه که جای ماسکی دفاع وسط نیست.مربیا کی میفهمن اینو:general710:

بالا