• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
اینجا بحث سر این نیست که حقی از استقلال ضایع شده باشه که بگیم حق با استقلال نیست بلکه بحث سر اشتباهی هست که باشگاه استقلال مرتکب شده و حالا به دنبال راهی هست تا بتونه اشتباه رو جبران کنه اصلا ربطی به حق داشتن یا نداشتن نداره.

اشتباه اینه که لیستو دور دادن خوب جبران هم نمی شه کرد اگه قانون رو اجرا کنند باید حذف بشه در غیر این صورت تیم هایی که قبلا به همین علت حذف شدن (پست 178) اعتراض می کنند

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
دستور صريح‌ مرد شماره‌ يک‌ ورزش‌ ايران‌ عوامل‌ حذف‌ استقلال‌ بايد بروند

محمد على‌آبادي، رئيس‌ سازمان‌ تربيت‌بدنى‌ در يک‌ مصاحبه‌ جنجالى‌ و پرحرف‌ و حديث‌ در مورد استقلال، روند خصوصى‌سازى‌ در ساختار ورزش، بودجه‌ کميته‌ ملى‌ المپيک، دوشغله‌ بودن‌ قلعه‌نوعي، مسائل‌ مربوط‌ به‌ برادر رئيس‌جمهور، داريوش‌ مصطفوى‌ و... پرده‌ از روى‌ بسيارى‌ از واقعيت‌هاى‌ نهان‌ برداشت.
آخوندي، مسئول‌ جوان‌ روابط‌عمومى‌ سازمان‌ ادعا دارد که‌ اين‌ حرفها، شفاف‌ترين‌ و صريح‌ترين‌ حرفهاى‌ رئيس‌ سازمان‌ از ابتداى‌ مديريت‌ در سازمان‌ ورزش‌ مملکت‌ است. در حرفهاى‌ او، نکته‌ جالبى‌ را به‌ عنوان‌ تيتر اول‌ انتخاب‌ کرديم‌ که‌ عوامل‌ حذف‌ استقلال‌ بودند!
پيشنهاد مى‌کنيم‌ عوامل‌ حذف‌ استقلال‌ زودتر از رسيدن‌ زمان‌ رفتنشان، خودشان‌ استعفا بدهند تا آبروى‌ خودشان‌ را حفظ‌ کنند. گفتگوى‌ ما با على‌آبادى‌ را شنبه‌ به‌ طور مفصل‌ بخوانيد.

Times Master

Registered User
لایک‌ها
1
اعضاى هيأت مديره باشگاه استقلال در نشستى محرمانه و اضطرارى تصميم بر بركنارى نجف نژاد و انتخاب اميدوار

رضايى به عنوان مديرعامل جديد گرفتند. تصميم جديد هيأت مديره مبنى بر بركنارى نجف نژاد و جايگزينى اميدوار

رضايى در راس كادر مديريتى باشگاه امروز اعلام خواهد شد.بر همين اساس نشست هيأت مديره باشگاه استقلال

امروز با حضور على آبادى، رييس سازمان تربيت بدنى برگزار مى شود.گفتنى است، پيش از اين قرار بودعلى آبادى

فقط با اميدوار رضايى، رييس هيأت مديره جلسه اى برگزار كند اما با توجه به حاد شدن مشكل استقلال اين جلسه با

حضور تمامى اعضا برگزار خواهد شد.قرار است تا حكم مديريت اميدوار رضايى در باشگاه استقلال روز شنبه به طور

رسمى اعلام شود.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
بالاخره علیزاده گل زد برا استقلال
Laie_33.gif

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
بردن تیم 9 نفره با گل خطا هنری هست که فقط استقلال داره...
دکتر سیار هم خطابودن گل سوم استقلال رو تایید کرد. اون هم چه تاییدی!

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
و استقلال برد

آن هم چه بردنی!!!!

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آره ، برد ولی بازی قشنگ بود ، درسته به ناحقی برد ، ولی خداییش خوب بازی کرد .
البته صبا باطری هم تیم قوی نبود ، پس میشه گفت استقلال هنر نکرده که یه تیم ..... رو برده.
دانشمند جان ، مثه اینکه شما بیشتر از استقلالیا ذوق کردی.
71.gif

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
آره ، برد ولی بازی قشنگ بود ، درسته به ناحقی برد ، ولی خداییش خوب بازی کرد .
البته صبا باطری هم تیم قوی نبود ، پس میشه گفت استقلال هنر نکرده که یه تیم ..... رو برده.
دانشمند جان ، مثه اینکه شما بیشتر از استقلالیا ذوق کردی.
71.gif
ذوق کردم ؟ من الآن دارم به در و دیوار الگده (جمع لگد) می زنم...
دارم فحش می دم.....
همگی برید کنار تا بلایی سرتون نیاوردم.
به خدا دیگه خسته شدم ! من موندم استقلال برای چی می بره؟ چطوری می بره؟

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حسود هرگز نیاسود
15.gif

اگه میتونی ، شمام شانس خرکی داشته باشو ، ببر.
71.gif

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
اون قسمت اول حرفت رو اگه جرات داشتی یه بار تو یاهو مسنجر تکرار کن !

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
ولی خودمونیم ها ! کلوپ استقلال رو چقدر باحال به گند کشیدیم.
خداوند اجرمان دهد.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
واقعا متاسفم!!!!!!

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
به‌دلیل اختلاف با اعضای کادر فنی
یونگ از استقلال قهر کرد

پاس جوان – یکی از پر سر و صداترین نقل و انتقالات لیگ برتر امسال در استقلال صورت گرفت و پس از کش و قوس بسیار تئودو یونگ به جمع اعضای کادر فنی این تیم اضافه شد.
این مرد هلندی در همان ابتدای کار خود اعلام کرد برای کمک به استقلال آمده و برایش نفر اول یا دوم بودن فرقی ندارد؛ اما مشخص بود وی این جملات را از سر اجبار و برخلاف میل باطنی‌اش بر زبان جاری کرده و بعدها به مشکل برخواهد خورد.
در همان شروع فعالیت یونگ برخی می‌پنداشتند او علی انصاریان و علی علیزاده که در پرسپولیس با آنها اختلاف پیدا کرده بود را نیمکت‌نشین می‌کند و از وجودشان استفاده نخواهد کرد. اما عکس‌ این قضیه پیش آمد و آنها به‌راحتی برای استقلال به میدان رفتند و آب از آب تکان نخورد.
وقتی یونگ نشان داد تنها به موفقیت استقلال فکر می‌کند، وحید طالب‌لو را نیمکت‌نشین کرد و به سیدمهدی رحمتی میدان داد. شاید این تغییر در روند نتیجه‌گیری تیم تأثیر آنچنانی نداشت، اما آتش زیر خاکستر اختلافات ناشی از پاکسازی یونگ با عدم اعتقاد به بازی کردن محمود فکری که یکی از به قول معروف نور چشمی‌های قلعه‌نوعی است شعله‌های گسترده‌تر به خود گرفت و باعث شد مرد هلندی عطای رفتن را به لقای نشستن روی نیمکت استقلال ترجیح دهد و غایب بزرگ دیدار مقابل صباباتری لقب گیرد.
با این اوضاع و احوالی که استقلال به خاطر عدم حضور احتمالی‌اش در لیگ قهرمانان آسیا پیدا کرده قطع به یقین شاهد تغییراتی در رأس هرم مدیریتی و سازمان فوتبال باشگاه خواهیم بود و نجف‌نژاد همراه با قلعه‌نوعی دیر یا زود مجبور به استعفا می‌شوند.
اگر شرایط همان‌طوری که گفته می‌شود پیش رود آینده کاری یونگ در استقلال در پرده‌ای از ابهام قرار می‌گیرد و مشخص نیست این مرد هلندی که با حضورش عذر ساکت الهامی و مسعود اقبالی از کادر فنی تیم خواسته شد بتواند با مرفاوی کنار بیاید یا قراردادش را فسخ می‌کند. با پیشینه‌ای که از نوع قرارداد این مربیان در ایران وجود دارد یونگ در صورت جدایی تمام مبلغ قرارداد خود را تنها به‌خاطر یک بازی و حضور در نیمکت استقلال دریافت خواهد کرد و باز هم به مشکلات و بحران‌های مالی این تیم اضافه می‌شود.
پس بهتر است تا پیش از بیخ پیدا کردن این مسأله راه حل درستی برای این وضعیت انتخاب شود تا بر مشکلات استقلالی که در فاصله 4 امتیازی سایپا صدرنشین قرار گرفته چیزی اضافه شود و آرامش بر فضای این تیم بازگردد. تمام این آمال و آرزوهای هواداران این تیم ریشه‌دار پایتخت در سایه ثبات مدیریتی باشگاه و عدم وجود اختلافات سلیقه‌ای میسر خواهد شد که امیدواریم هرچه سریع‌تر رنگ و بوی واقعیت به خود بگیرد.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
صفایی فراهانی:
مسؤولان استقلال بن همام را دلسرد کردند

ایلنا- رئيس كميته انتقالي فدراسيون فوتبال جزئيات چگونگي حذف استقلال از ليگ قهرمانان آسيا و آخرين اقدامات انجام شده در اين ارتباط را به صورت شفاف و كامل تشريح كرد‌‌.

محسن صفايي فراهاني، رئيس كميته انتقالي فدراسيون فوتبال‌، در خصوص مشكل اخير استقلال و حذف اين تيم از لیگ قهرمانان آسيا اظهار داشت‌‌: مسأله استقلال از روز پنجشنبه بيست و ششم بهمن ماه (15 فوريه) آغاز شد كه در اين روز كميته مسابقات AFC به ما اعلام كرد كه باشگاه استقلال به دليل ارسال نكردن مدارك از حضور درجام باشگاه‌هاي آسيا كنار گذاشته شده است‌، اين مسأله براي ما عجيب بود‌، چرا كه باشگاه‌ها دراين گونه موارد استقلال كاري دارند و نبايد در كار آنها دخالت كرد، به هر حال من بلافاصله با باشگاه استقلال تماس گرفتم وتنها‌ترابيان را پيدا كردم‌، زماني كه موضوع را با وي در ميان گذاشتم متوجه شدم كه اين باشگاه هنوز مدارك خود را ارسال نكرده است،سپس با نبي دبير موقت فدراسيون ارتباط برقرار كرده و به ايشان گفتم كه عصر همان روز پنجشنبه مدارك را با پست ارسال كنند و تاريخ ارسال را زودتر روي نامه درج كنند تا بتوانيم AFC را متقاعد كنيم چراكه آخرين مهلت براي ارسال ليست بازيكنان 11 فوريه بود‌!

رئيس پيشين فدراسيون فوتبال با بيان اينكه كنفدراسيون فوتبال آسيا پس از اين موضوع به مدت چهار روز تعطيل بود‌، ادامه داد‌‌: من عصر روز سه شنبه با آقاي بن همام-رئيس كنفدراسيون فوتبال آسيا- در منزلشان تماس گرفتم و موضوع را با وي در ميان گذاشتم كه ايشان قول مساعد دادند، ضمن اينكه دبيركل كنفدراسيون را نيز در عمان پيداكردم و با وي نيز مذاكره كردم اما متأسفانه هنوز هم(پنجشنبه03/12/1385) مدارك باشگاه به AFC نرسيده است‌‌؛ من سه بار ديگر هم با بن همام صحبت كردم تا اين مشكل حل شود‌‌.

وي با بيان اين مطلب كه به‌رغم گذشت بيش از هشت روز از مهلت قانوني ارسال مدارك هنوز مدارك باشگاه استقلال بهAFC نرسيده است‌، تصريح كرد‌‌: به رئيس هيأت مديره سابق و فعلي استقلال بار‌ها گفتم كه حضور نمايندگان استقلال در مقر كنفدراسيون تأثير زيادي ندارد‌، اما باز براي آنها وقت گرفتم ولي متأسفانه و بنا به گفته بن همام مسؤولان استقلال برخورد بسيار آماتوري داشته‌‏اند و همين موضوع باعث دلسردي مسؤولان AFC شده است به طوري كه لحن صحبت كردن بن همام پس از جلسه با آقاي نجف نژاد منفي شده است‌‌.

صفايي فراهاني خاطرنشان ساخت‌‌: آقاي نجف نژاد-مديرعامل باشگاه استقلال - با من تماس گرفت و خواست كه از بن همام وقت ملاقات بگيرم و به‌رغم اينكه به ايشان گفتم ملاقات فايده‌‏اي ندارد برايشان وقت ملاقات گرفتم‌، عصر چهارشنبه كه با رئيس كنفدراسيون فوتبال آسيا تماس گرفتم تا از نتيجه مذاكرات باخبر شوم متوجه شدم كه آنها نتوانسته‌‏اند AFC را قانع كنند و بن همام گفت‌‌:« من موضوع را به كميته مسابقات ارجاع مي‌‏دهم تا آنها تصميم گيري كنند‌.»

رئيس پيشين فدراسيون فوتبال افزود‌‌: مي‌‏دانستيم كه باشگاه استقلال مدارك خود را ارسال نكرده است با وجود اين فدراسيون فوتبال بيش از وظيفه خود عمل كرده است و حتي يك راه حل به مسؤولان باشگاه استقلال پيشنهاد كرديم‌، اما آنها مانند سپاهان حدود 45 روز براي ارسال مدارك زمان داشتند كه اين كار را انجام ندادند و با توجه به اين موضوع كه سال گذشته نمايندگان تايلند و اندونزي از مسابقات كنار گذاشته شده‌‏اند‌، بازگشت استقلال به ليگ آسيا خيلي دشوار است چرا كه اين موضوع يك مورد آيين‌‏نامه‌‏اي است‌‌.

رئيس كميته انتقالي فدراسيون فوتبال در خصوص دو شغله بودن امير قلعه‌نوعي و احتمال كم كاري وي‌، خاطر نشان کرد: نمي‌‏دانم مسؤوليت وي در باشگاه استقلال چيست اما مي‌‏دانم كه آنها وقت اين را داشته‌‏اند تا مانند همه باشگاه‌ها مدارك خود را به موقع ارسال كنند‌، چرا اين كار را نكرده‌‏اند را بايد از مديران اين باشگاه سؤال كرد نه از من‌، ‌‏مگر مي‌‏شود با وجود فكس(نمابر) و ايميل(پست الكترونيك) مدارك دير ارسال شود‌؟ ارسال مدارك از طريق پست راه حل خود من بود تا بهانه‌‏اي براي متقاعد كردن AFC داشته باشيم‌‌.

وي ادامه داد‌‌:در شرايطي كه هنوز مدارك تيم استقلال به دست آنها نرسيده است اميدوار هستيم بتوانيم اعضاي كنفدراسيون فوتبال آسيا را به گونه‌‏اي متقاعد و توجيه كنيم كه پيش از روز دوشنبه(هفتم اسفندماه) كه قرار است تصميم نهايي را اتخاذ كنند در اين باره تجديد نظر شود و ما در اين راه از روز چهارشنبه تلاش‌‏هايمان را آغاز كرده‌‏ايم‌‌.

صفايي فراهاني در خصوص روند اصلاح اساسنامه فدراسيون فوتبال گفت‌‌: با وقت زيادي كه دكتر خبیري‌، غفاري و رغبتي گذاشته‌‏اند مباحث اصلي مانند اعضاي مجمع‌، هيأت رئيسه‌، نحوه انتخابات‌، شرح وظايف و غيره كامل شده است و اميدوار هستم كه حداكثر تا 10 روز ديگر به فيفا ارسال شود‌‌.

رئيس كميته انتقالي فدراسيون فوتبال در خصوص احتمال كانديدا شدن خودش براي رياست فدراسيون فوتبال، تصريح كرد‌‌: طبق قانون هيچ يك از اعضاي كميته انتقالي حق كانديدا شدن در انتخابات را ندارند، چرا كه وظيفه ما نظارت بر انتخابات است‌‌.

فراهاني در خصوص برگزاري نامنظم ليگ برتر گفت‌‌: برگزاري ليگ يك كار مقطعي نيست ما اگر مي‌‏خواهيم ليگ را منظم برگزار كنيم بايد در ابتداي فصل برنامه مسابقات را با برنامه‌‏هاي تيم‌ملي بزرگسالان و اميد و غيره هماهنگ كنيم‌، درست مانند همه كشورهايي كه ليگ حرفه‌‏اي دارند‌‌. متأسفانه باشگاه‌هاي ما آيين نامه مسابقات را دقيق اجرا نمي‌‏كنند و همين موضوع باعث بروز مشكلاتي مانند مشكل اخير تيم‌ملي اميد و باشگاه‌ها شده است‌‌.

رئيس پيشين فدراسيون فوتبال يادآور شد‌‌: ليگ ما اساسنامه مدوني دارد كه اگر طبق آن رقابت‌ها را برگزار كنيم هيچ مشكلي به وجود نمي‌‏آيد‌، اما متأسفانه در حال حاضر كمتر از 50 درصد اين آيين نامه اجرا مي‌‏شود‌‌.

وی همچنین احتمال تغییر و تحول در کادر فنی تیم ملی را رد کرد و گفت: نمی‌دانم این شایعات از کجا سرچشمه می‌گیرد.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
سهیل جان خودتی!!!

بازی رو دیدی اصلا!!!!!! اسپمینگ چیه؟؟؟؟؟!!!!!!

چطوری؟ من که هستم:p
میگم این چه آواتاری هی فکر میکنم حبیبی ( آخه آواتار قبلیش این بود:D )

بازی رو نصفه نیمه دیدم آخراش قشنگ شده بود سر اون 3 تا موقعیتی که صبا دقیقه 93 بدست آورد کلی حرص خوردم :wacko: خوب شد گل نشد:lol:

اسپمینگ هم هیچی بی خیال:p

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
اسپمینگ هم هیچی بی خیال:p
منظورشون همین چرت و پرت هایی هست که من نوشتم.
اما خدمتتون عرض کنم که ما قصدمون اسپمینگ نبود.
بلکه این امتیازات الکی که استقلال می گیره ، خیلی فشار داره... خواستم یه کم خودم رو خالی کنم.
به خدا حرومه... از گلوتون پایین نمی ره.:(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا