• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
پاسخ بن همام به مسوولان استقلال:

تمايلي ندارم از قوانين تخطي شود

در پي مشكل حضور تيم استقلال تهران به عنوان نماينده ايران در ليگ قهرمانان آسيا و بررسي اين موضوع در AFC، بن‌همام(دبيركل كنفدراسيون فوتبال آسيا) طي نامه‌اي به اعضاي كميته اجرايي AFC درخواست باشگاه استقلال را جهت رسيدگي به اعضاي اين كميته ارسال كرد.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) و به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال؛ همچنين در پي ارسال نامه بن‌همام، محسن صفائي‌فراهاني(رئيس كميته انتقالي فدراسيون فوتبال ايران) نيز طي نامه‌اي درخواست را به اعضاي كميته اجرايي AFC ارسال كرد. متن اين دونامه به قرار زير است:

همكاران گرامي

موضوع: قهرماني باشگاه‌هاي آسيا

باشگاه استقلال

مايلم كه توجه شمارا به اين واقعيت جلب كنم كه مسوولين به ماده 30 (الف) و 30(اف) قوانين اين مسابقات در مورد تيم استقلال استناد نموده‌اند كه اين باشگاه فقط ثبت نام بازيكنان خود را در روز 16 فوريه 2007 از طريق فكس يعني پس از پنج روز از آخرين مهلت مندرج در قوانين مسابقات ارسال نموده‌اند. پس متعاقباً من هيئتي را از طرف اين باشگاه به سرپرستي رئيس آن مقداد نجف‌نژاد به حضور پذيرفتم كه علت اين تأخير را متذكر شدند و به اشتباهي كه از سوي كميته موقت صورت گرفته، اشاره نموده. اين هيئت اظهار داشت كه آن‌ها اين فرم‌ها را به تاريخ 10 فوريه به كميته موقت تحويل داده‌اند و اين كميته نيز به همراه يك نامه اين فرم‌هاي ثبت نامي را بهAFC ارسال نموده‌اند. مسوولين AFC هيچ فرم ثبت نام و فكسي را تا آخرين مهلت تعيين شده دريافت ننموده. سرانجام آن‌ها در 16 فوريه اين مدارك را دريافت كردند. با توجه به موارد مشابهي كه در سال 2006 به وجود آمد و باشگاه‌هايي از تايلند، اندونزي و عمان از مسابقات محروم شدند وبا توجه به اينكه تمايلي ندارم از قوانين تخطي شود بنابراين با توجه به اين واقعيت من تمايل دارم كه نظر شمارا نيز در اين مورد بدانم و منتظر پاسخ شما تا روز دوشنبه 26 فوريه مي‌باشم.

رياست محترم كنفدراسيون فوتبال آسيا

جناب آقاي محمد بن‌همام

موضوع: باشگاه استقلال ايران

باسلام و تقديم احترام

نخست نهايت سپاسگزاري خود را از جنابعالي، رياست محترم كنفدراسيون فوتبال آسيا، به دليل پذيرفتن مدير باشگاه استقلال و انجام جلسه با ايشان دارم. همچنين نهايت تشكر خود را به دليل رسيدگي بسيار كارشناسانه به اين موضوع و ارجاع آن به معتبرترين و قابل اعتمادترين افراد(اعضاي كميته اجراييAFC ) داشته باشم.

من مايل هستم اين مطلب را به اين شكل توضيح دهم كه باشگاه استقلال ليست‌هاي ثبت نامي خود را در تاريخ 10 فوريه 2007 به فدراسيون فوتبال ايران تحويل داده است. دليل محكمي كه ما مي‌توانيم ارائه و به آن اطمينان كنيم، نامه ضميمه امضاء شده‌اي است كه توسط دكتر غفاري در آن تاريخ مي‌باشد. اما متأسفانه نماينده باشگاه استقلال يك اشتباه نسنجيده انجام داده و مدارك را از طريق پست عادي در عوض يك پست بين‌المللي مانندDHL ارسال نموده است(كه رسيد آن توسط وزارت امور خارجه تأييد شده است و بهAFC ارسال شده است) اين فقط يك اشتباه غير عمدي و ناخواسته بوده است كه توسط مديريت كم تجربه اين باشگاه انجام شده و نه فرد ديگري.

بنابراين ما از شما تقاضا داريم كه تصميم شما اين باشگاه را از حضور خود در مسابقات قهرماني باشگاه‌هاي آسيا محروم نسازد. همانگونه كه به خوبي مستحضر مي‌باشيد باشگاه فوتبال استقلال يكي از تيم‌هاي بسيار بزرگ و خوب مي‌باشد كه نتايج قابل توجهي را در مسابقات باشگاه‌هاي آسيا به دست آورده كه عبارتند از دو بار قهرماني در مسابقات دو بار نايب قهرماني و سه بار مقام سومي. به علاوه اين باشگاه از سوي بيست ميليون هوادار حمايت مي‌شود( بيست ميليون هوادار دارد) و معمولا در هريك از بازي‌هاي قهرماني باشگاه‌هاي آسيا 100 هزار تماشاگر جهت بازي اين تيم در استاديوم حضور مي‌يابند. موافقت شما با حضور استقلال در اين مسابقات موجب پيشرفت آن‌ها و بهبود كارهاي آنان گرديده و همچنين باعث خوشحالي و قوت قلب طرفداران دل‌شكسته اين باشگاه مي‌شود. همچنين اين هواداران هرگز محبت، حمايت،همدردي و دلسوزي شما را فراموش نخواهند كرد.

در پايان من نهايت قدرداني خود را به دليل درك اين موضوع و تصميم‌گيري صحيح در اين مورد از شما دارم.

باتقديم احترام وسپاس

محسن صفائي فراهاني

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منظورشون همین چرت و پرت هایی هست که من نوشتم.
اما خدمتتون عرض کنم که ما قصدمون اسپمینگ نبود.
بلکه این امتیازات الکی که استقلال می گیره ، خیلی فشار داره... خواستم یه کم خودم رو خالی کنم.
به خدا حرومه... از گلوتون پایین نمی ره.:(
امیدوارم منظورت از ما ، من نباشه ، چون من خودم شخصاً مخالف کل کل و مخالف انحراف تاپیکم ، و اون حرفامم به خاطر اینکه یه رگه استقلالی دارم گفتم دی!

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
امیدوارم منظورت از ما ، من نباشه ، چون من خودم شخصاً مخالف کل کل و مخالف انحراف تاپیکم ، و اون حرفامم به خاطر اینکه یه رگه استقلالی دارم گفتم دی!
نه به هیچ وجه ! من به خودم احترام گذاشتم و نوشتم ما ! نمی دونستم چنین برداشت بدی ایجاد می کنه.
من شدیدا عذر می خوام...

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نه به هیچ وجه ! من به خودم احترام گذاشتم و نوشتم ما ! نمی دونستم چنین برداشت بدی ایجاد می کنه.
من شدیدا عذر می خوام...
خواهش میکنم عزیز
اما دیگه فارسی رو پارس بدار.
3.gif

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
استقلال براي تسويه حساب با سپاهان تا 30 بهمن فرصت داشت

دبيركل فدراسيون فوتبال گفت: طبق درخواست باشگاه سپاهان از فدراسيون فوتبال مبني بر عدم پرداخت مبلغ رضايتنامه "سيدمهدي رحمتي" از سوي باشگاه استقلال، نامه‌اي خطاب به سازمان ليگ ارسال طي آن مقرر شد تا پايان مهلت تعيين شده يعني 30 بهمن ماه اين كار صورت گيرد.

"مهدي محمدنبي" در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ خاطرنشان ساخت: اكنون كه استقلالي‌ها در موعد مقرر اقدامي براي پرداخت اين مبلغ انجام نداده‌اند، پرونده به كميته انضباطي فدراسيون فوتبال ارجاع خواهد شد تا تصميمات لازم در اين خصوص اتخاذ شود.

طبق توافق انجام شده ميان سپاهان و استقلال تهران، قرار شد بدهي معوقه براي صادر شدن رضايتنامه سيدمهدي رحمتي پرداخت شود كه گويا تا مهلت تعيين شده يعني 30 بهمن ماه اقدامي صورت نگرفته است.

"رحمتي" حق بازي كردن نداشت
استقلال مقابل صباباتري 3 بر صفر بازنده مي‌شود؟

--------------------------------------------------------------------------------

طبق رأي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال "سيدمهدي رحمتي" دروازه‌بان استقلال مي‌بايست تا تاريخ 30/11/85 با باشگاه سپاهان تسويه حساب مي کرد و در غير اين صورت حق بازي كردن براي تيمش را نداشت.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ طبق نامه "مهدي محمدنبي" دبير فدراسيون فوتبال به "علي كاظمي" دبير سازمان ليگ به شماره 10/98-الف-261 مورخ 23/11/85 مهدي رحمتي بايد تا تاريخ 30 بهمن با باشگاه سپاهان تسويه حساب مي‌كرد. از آنجا كه رحمتي روز گذشته (4/12/85) مقابل صباباتري به ميدان رفت و با سپاهان نيز تسويه حساب نكرده است، بنابراين حق بازي نداشته و احتمال دارد نتيجه بازي روز گذشته استقلال به سود صباباتري تغيير يابد.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
این خبر امشب توسط شاه حسینی تکذیب شد. (متاسفانه)
خیلی امتیازی که دیروز گرفت به حق بود... این هم روش. ما که دستمون کوتاهه.
راستی چرا این هوادارای استقلال این قدر بی بخارند که یه پرسپولیسی و یه سپاهانی کلوپشون رو می گردونند.

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
من فهمیدم!!!! ایرانسل شبش رو میخاد رایگان کنه!!!!

گذاشته بودند شب sms کنند!!!

جدا شوخی قلعه نوعی داره زود تر از پیش بینی های ما زمین میخوره!!!!

یه روز نامه نوشته بود ((((((( امیری که پروین نشد )))))

هم تیم ملی را خاست برای نامش هم استقلال رو برای پولش!!!! طمع !!!

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
خيلی برد شيرينی بود..کيف کردم..اصلاً هم گل سوم ناحق نبود..چون اگه اين خطا باشه
100 برابر اون تو بازيهايی مثل..ملوان- استقلال ( سال پيش ) که مهاجم ملوان دقيقه
93 بود فکر کنم بلند شد ضربه زد به دستو پا رحتمی بد توپو کرد تو گل...اون خطا
نيست بعد اين که يه برخورد معمولی بود خطا باشه؟
فکر کنم شما کم فوتبال میبينيد..( خطاب به پرسپوليسيها ) چون اگه فوتبال باشگاهای
ایتاليارو نگاه کنيد میبينيد که اين برخردا اصلاً چيزه خاصی نيست.....
در کل به همه طرفدارای استقلال برد تبريک میگم.....:happy:

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
استقلال و تلاش براى فرار از شوك سوم
تناقض در پرونده رحمتى ـ سپاهان
122721.jpg

ايران ورزشى ـ گويا قرار نيست حواشى استقلال در اين فصل به پايان برسد. مشكل حذف از ليگ قهرمانان و مسأله شكايت نادى النجف عراق از استقلال هنوز تمام نشده بود كه بحثى جديد در حواشى آبى ها به وجود آمد. مهدى رحمتى دروازه بان استقلال به طور غيرقانونى مقابل صبا باترى در هفته بيستم به ميدان رفته است. موضوعى كه قانوناً ديدار ۲ تيم را ۳ ـ صفر به سود صبا باترى مى كند. ديدارى كه به نظر مى رسيد آبى ها با پيروزى در آن از بحران فرار كرده اند اما خود حالا تبديل به بحرانى جديد شده است.
داستان رحمتى از ۲ سال پيش شروع شد. رحمتى بعد از انتقال به استقلال قرار بود ۱۲۰ ميليون تومان بابت رضايتنامه اش به سپاهانى ها پرداخت كند. ۶ ماه بعد از آمدن به استقلال رحمتى در ۳ فقره چك ۴۰ ميليونى طلب باشگاه اصفهانى را پرداخت كرد اما به غير از چك اول ۲ چك بعدى پاس نشد تا سپاهان ۸۰ ميليون تومان از رحمتى طلبكار بماند. در جلسه اى كه محمدرضا ساكت، رحمتى و شاه حسينى در كميته انضباطى برگزار كردند قرار شد رحمتى اين مبلغ را تا ۳۰ بهمن به سپاهان پرداخت كند. كميته انضباطى نيز به رحمتى تا ۳۰ بهمن مهلت داد تا مبلغ را به حساب باشگاه بريزد. قرار بود تا اين تاريخ رحمتى طلب سپاهان را بپردازد اما اين اتفاق نيفتاد. در همان زمان مهدى محمدنبى دبير فدراسيون طى نامه شماره ۱۰/۹۸ ـ الف ـ ۲۶۱ به تاريخ ۲۳/۱۱/۸۵ به على كاظمى رييس سازمان فوتبال اعلام كرد در صورت عدم پرداخت اين مبلغ از طرف رحمتى او حق بازى در ليگ برتر را ندارد اما ۴ روز بعد از اين تاريخ مهدى رحمتى درون دروازه آبى ها ايستاد تا جنجال بعد از برد استقلال كليد بخورد. اما عبدالرحمان شاه حسينى رييس كميته انضباطى در اظهار نظرى عجيب در خبرگزارى ايران اعلام كرده است كه رحمتى معلق نبوده است. شاه حسينى به خبرگزارى فوتبال ايران مى گويد: كميته انضباطى اين بازيكن را با تعليق خاصى مواجه نساخته و براى بازى با صبا باترى معلق نبوده است. مرد هميشه در جلسه كميته انضباطى در حالى اعلام مى كند كه رحمتى محروم نبوده كه مشخص نيست معنى مهلت دادن كميته انضباطى تا ۳۰ بهمن چيست؟ و وقتى به بازيكنى مهلتى داده مى شود اگر او تا پايان مهلت به تعهداتش عمل نكند بايد درباره او حكمى صادر شود اما كميته انضباطى هيچ حكمى بعد از ۳۰ بهمن درباره رحمتى صادر نكرده است.
البته ديروز روابط عمومى فدراسيون طى اطلاعيه اى اعلام كرد كه على نظرى جويبارى و مهدى رحمتى ۲۸ بهمن ۲۸ ميليون تومان از جريمه خود را پرداخت كرده اما خود رحمتى در مصاحبه با ايپنا اعلام كرده كه ۲۹ بهمن ۲۵ ميليون از طلب سپاهان را داده است. اين تناقض كمى عجيب به نظر مى رسد. از طرفى فدراسيون اعلام كرده كه مابقى بدهى سپاهان بنا به تعهد باشگاه استقلال تا پايان سال پرداخت مى شود. اگر اين مسأله درست باشد بايد سپاهان باشگاه ذينفع در اين قضيه با آن موافقت كند اما پرداخت همين ۲۵ يا ۲۸ ميليون تا قبل از ۳۰ بهمن خود مسأله ثابت شده اى نيست. گفته مى شود استقلالى ها ديروز به سختى دنبال مسؤولان سپاهان بودند تا با پرداخت ۲۵ ميليون آنها اعلام توافق در باشگاه را تأييد كنند. البته اين اعلام توافق بايد قبل از ۳۰ بهمن باشد تا همه چيز براى تبرئه مهدى رحمتى جور باشد. بنا به شنيده ها ديروز قلعه نويى و مقداد نجف نژاد مديرعامل استقلال سخت به دنبال حل مشكل پيش آمده بودند تا سومين شوك به پيكره استقلال بحران زده وارد نشود. حتى گفته مى شد كميته انضباطى نيز تلاش مى كند تا توافق سپاهان را كسب كند. گذشته از توافق با سپاهان بايد استقلال رسيد بانكى به تاريخ ۲۸ يا ۲۹ بهمن را ارايه دهد تا ثابت شود كه اين مبلغ ديروز به حساب سپاهان واريز نشده است. بايد ديد آيا استقلالى ها چنين رسيدى را دارند؟

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
رحمتى:
از جيب خودم
۲۵ ميليون به سپاهان دادم

ايپنا - دروازه بان تيم فوتبال استقلال تهران گفت: طبق جلسه اى كه در كميته انضباطى فدراسيون فوتبال روز ۲۹ بهمن ماه برگزار شد، باشگاه استقلال پذيرفت مطالبات سپاهان را بپردازد و ديگر من نقشى در اين بين نداشته باشم.
سيدمهدى رحمتى خاطرنشان ساخت: با توجه به وضعيت نامساعد مالى باشگاه تصميم گرفتم شخصاً ۲۵ ميليون تومان از مجموع پولى كه دريافت كرده ام را به فدراسيون فوتبال ببرم تا آنها مبلغ مورد نظر را به سپاهان بپردازند و الباقى حساب نيز تا پايان وقت ادارى آخرين روز كارى سال جارى توسط استقلال پرداخت شود.
وى همچنين تصريح كرد: كل طلب سپاهان از استقلال ۱۲۰ ميليون تومان بود كه تا بدين لحظه ۶۵ ميليون آن پرداخت شده است و طبق توافق به عمل آمده، استقلال براى الباقى طلب سپاهان تا پايان سال فرصت دارد و هيچ خطرى آنها را تهديد نمى كند.

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
على آبادى، رضايى، رسولى نژاد، نجف نژاد، هاشمى، قلعه نويى، ترابيان و نظرى جويبارى
همه دنبال مقصر!

123048.jpg

ايران ورزشى - تا چند ساعت ديگر رأى كنفدراسيون فوتبال آسيا درباره محروميت استقلال از ليگ قهرمانان آسيا از مقر AFC واقع در كوالالامپور به تمام خبرگزارى ها ارسال خواهد شد و اين خبر بدون شك در صدر خبرهاى ورزشى اكثر خبرگزارى هاى قاره پهناور آسيا قرار خواهد گرفت.اما آنچه مسلم است اينكه اتفاقى كه براى باشگاه استقلال رخ داد موجب حيرت و تعجب همگان شد، اين سهل انگارى و سستى يك تصوير نامطلوب از ورزش ما در دنيا ترسيم كرد. اميدواريم كه رأى ۱۸ كشور عضو منجر به بازگشت استقلال به صحنه آسيا باشد اما درصورت محقق شدن چنين خواسته اى هم نبايد از كنار عامل يا عاملان اين اتفاق افتضاح به راحتى عبور كرد. در هفته گذشته هر كس به زعم خود در اين باره به اظهار نظر پرداخت و هرچه جلوتر رفتيم مسؤولان ورزش ما بيشتر به عمق اين فاجعه پى بردند، جالب اينكه حالا پس از گذشت ۱۰ روز از اين ماجرا هر كس مى خواهد به نوعى خود را كنار كشيده و ديگرى را متهم به كم كارى كند.
مهندس على آبادى در واكنش تند خود اعلام كرد كه روز دوشنبه پس از مشخص شدن رأى كنفدراسيون آسيا با افراد مقصر برخورد خواهد شد و ...
پيش از اظهارات رييس مجمع باشگاه استقلال اميدوار رضايى رييس هيأت مديره استقلال نيز در برنامه تلويزيونى نود اعلام كرد كه ما در حال حاضر به دنبال رفع مشكل محروميت هستيم و پس از مشخص شدن رأى با خاطى يا خاطيان برخورد خواهيم كرد، اميدوار رضايى حتى اين قول را داد كه بدون كمترين گذشت و با شفاف سازى تمام واقعيت ها را به مردم خواهد گفت.ديروز سيد احمد رسولى نژاد در گفت وگو با ايسنا اعلام كرد: در برخورد با مقصران قطعاً كوتاه نمى آييم و باشگاه كارهاى زيادى خواهد داشت. بعد از جلسه هيأت مديره، مديرعامل تصميمات اتخاذ شده را به اطلاع عموم خواهد رساند. رسولى نژاد اضافه مى كند: در هر صورت براى هيأت مديره فرقى نمى كند، ما نمى توانيم منتظر بمانيم چه اتفاقى مى افتد و قطعاً با مقصران اين مسأله برخورد خواهيم كرد.
مقداد نجف نژاد مدير عامل استقلال هم به تبعيت از ديگر بزرگان ورزش كشور به خبرگزارى مهر گفت: در همان ساعات اوليه اعلام رأى كنفدراسيون فوتبال آسيا فهميدم چه عواملى باعث محروميت باشگاه استقلال شدند اما از آنجا كه پايبند به اخلاق و وجدان هستم سكوت كردم تا AFC رأى نهايى خود را اعلام كند.نجف نژاد تأكيد كرد: من امروز مى دانم چه افرادى سهوى يا عمدى باعث محروميت باشگاه استقلال شدند و فردا پس از اعلام رأى نهايى كنفدراسيون فوتبال آسيا آنها را به هواداران معرفى خواهم كرد، حتى اگر اين رأى مثبت باشد نيز چنين خواهم كرد.وى ادامه داد: فعلاً به مصلحت استقلال نيست كه حرفى بزنم، بايد سكوت كنم تا فردا شفاف درخصوص اتفاقات باشگاه اظهارنظر كنم.كيومرث هاشمى در همين رابطه به خبرگزارى مهر گفت: با عاملان محروميت تيم فوتبال استقلال از حضور در مسابقات ليگ قهرمانان برخورد قاطعانه خواهيم داشت. وى اضافه كرد در ابتدا بايد به انتظار حل مشكل به وجود آمده بود و پس از آنكه رأى نهايى كنفدراسيون آسيا اعلام شد به طور حتم با عاملان محروميت باشگاه استقلال برخورد مى شود.پيش از اين نفرات هم امير قلعه نويى رييس سازمان فوتبال باشگاه، عباس ترابيان مسؤول ستاد ليگ قهرمانان باشگاه استقلال و نظرى جويبارى سرپرست تيم استقلال هم ضمن مبرا دانستن خود از هرگونه سهل انگارى قول دادند كه با خاطيان برخورد كنند، به نظر مى رسد كه هيچ يك از آقايان براى خود در اين افتضاح سهمى قايل نبوده و هر يك به دنبال مقصر جلوه دادن ديگرى است.كاظم اوليايى مدير عامل پيشين استقلال ديروز در اين باره به خبرنگار ما گفت: گر حكم شود كه مست گيرند- در شهر هر آنچه هست گيرند. به نظر من تصميمات اخير، استقلال را به طور صددرصد دولتى كرد و در اين راستا مديران غير متخصص، بدون علم و اطلاع كافى كه فقط ادعاى مديريت دارند آن هم با كمترين وقت مى خواهند تصميم سازى كنند. بايد سؤال شود چرا جلسات هيأت مديره استقلال در جردن برگزار شده و چه كسانى به دنبال حذف نجف نژاد بودند، به نظر من از بالا تا پايين همه مقصر هستند. حتى اگر امروز استقلال دوباره آسيايى شود، بايد با اين بى قانونى و ندانم كارى برخوردشود. براى كشورى كه مدعى است مولد علم و فنون هسته اى است اين اتفاق دردآور است، صدا و سيما مهم ترين وظيفه را دارند، آنهايى كه مقابل دوربين به مردم دروغ تحويل مى دهند حالا بايد جواب بدهند. استقلال تا به حال ۶ بار به مسابقات آسيايى رفته بدون ستاد و اين همه مدير و دفتر و دستك؛ ۴ بار در زمان مديريت من و ۲ بار هم در دوره مديريت آقاى فتح الله زاده. حالا هم مردم و هواداران منتظر هستند تا برخورد و صداقت آقايان را ببينند.
ايران ورزشى: جمع بندى ماجرا نشان مى دهد كه همگان قصد دارند كمترين سهم را به خود اختصاص داده و از واقعيت فرار كنند. اگر مشابه چنين اتفاقى در يكى از كشورهاى اروپايى رخ مى داد چه سرانجامى در انتظار خاطى يا خاطيان بود؟ ما هم مثل بقيه و تمامى ورزشدوستان منتظر مى مانيم تا در عمل ببينيم چه سرنوشتى در انتظار اين ماجرا است و در واقع امروز كه AFC پرونده استقلال را مختومه اعلام كند، بايد منتظر برخورد مسؤولان با پرونده خاطيان استقلال بود

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
هیات مدیره باشگاه استقلال امروز تشکیل جلسه می دهد
مدیران باشگاه استقلال با هدف بررسی دلایل محرومیت تیم فوتبال این باشگاه از حضور در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا ساعت 18 امروز در دفتر کار یکی از اعضا تشکیل جلسه خواهند داد.
به گزارش خبرنگار مهر، پس از رد درخواست باشگاه استقلال در خصوص رفع محرومیت تیم فوتبال این باشگاه از حضور در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا مدیران باشگاه ساعت 18 امروز در دفتر یکی از اعضای ارشد هیات مدیره گردهم آمده و پیرامون دلایل ناکامی آبی پوشان به بحث و تبادل نظر می نشینند.

قراراست پس از این جلسه عوامل محرومیت تیم فوتبال استقلال رسما به هواداران این تیم معرفی شده و از جانب مدیریت باشگاه با آنها برخورد لازم صورت پذیرد.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
من بازم برگشتم ..
نبینم کسی اینجا کل کل را بندازه ها..
پرسپولسیا لطفا اینجا اظهار نظر نکنن .. برن تیمشونو جمع کنن . . خواهشا تیما هرجوری میبره اونجوری گل نمیخوره. . .؟!؟!؟!!!!!!!!! واقعا جایه گریه داره . . !!
اینارو گفتم دیگه در مورد اس اس اینجا نیاین اظهار نظر کنین .

قصد کل کل نداشتم آ .. ولی بعضیا رو دارن ..

Times Master

Registered User
لایک‌ها
1
كنفدراسيون فوتبال آسيا روز دوشنبه با ارسال نمابري به باشگاه استقلال تهران خبر قطعي حذف تيم فوتبال اين

باشگاه از رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا را اعلام كرد. كنفدراسيون فوتبال آسيا اعلام كرده‌است كه پس از برگزاري

جلسه‌اي با حضور نمايندگان باشگاه استقلال ، اسناد و مدارك باشگاه ايراني مشاهده شد اما براي اين كه قانون در

فوتبال آسيا اجرا شود تصميم- گيري در اين‌باره به كميته اجرايي ارجاع داده شد.

بنابر اين گزارش، اين كنفدراسيون افزوده است كه پس از جلسات اين كميته و براي آن كه اجراي قانون موجب

پيشرفت فوتبال در آسيا شود تصميم به كنار گذاشته شدن استقلال از ليگ قهرمانان آسيا در فصل جاري گرفته شد و

تمام بازي‌هاي اين تيم برابر سه تيم ديگر در گروه دوم سه بر صفر به نفع حريفان اعلام شد.

پل موني دبير كل كنفدراسيون فوتبال آسيا درباره‌ي حذف استقلال در نمابري كه به باشگاه استقلال فكس شده گفته

است: در ابتدا و پس از خبر ابتدايي حذف استقلال از ليگ قهرمانان آسيا جلسه‌ي مفيدي با نمايندگان اين باشگاه

داشتيم كه در آن اسناد و مدارك باشگاه ايراني مشاهده شد. اما براي اين كه قانون در فوتبال آسيا اجرا شود

تصميم‌گيري در اين باره به كميته‌ي اجرايي AFC ارجاع داده شد و پس از جلسات اين كميته و براي آن كه اجراي قانون

موجب پيشرفت فوتبال در آسيا شود تصميم به كنار گذاشته شدن استقلال از ليگ قهرمانان آسيا در فصل جاري گرفته

شد و تمام بازي‌هاي اين تيم برابر سه تيم ديگر در گروه دوم سه بر صفر به نفع حريفان اعلام شد.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
سایت خبری AFC محرومیت استقلال را تایید کرد
کمیته اجرایی کنفدراسیون فوتبال آسیا با درخواست استقلال برای بازگشت به لیگ قهرمانان آسیا 2007 موافقت نکرد.
به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری فوتبال آسیا، تیم فوتبال استقلال تهران دو هفته پیش و پس از آنکه نتوانست اسامی بازیکنان خود را برای ثبت نام اولیه در لیگ قهرمانان به کنفدراسیون ارسال کند از مسابقات کنار گذاشته شد.

باشگاه استقلال پس از آن درخواست کرد تا کنفدراسیون فوتبال آسیا در حذف این تیم تجدید نظر کند که امروز کمیته اجرایی پس از بررسی مقررات درخواست استقلال را نپذیرفت.

قهرمان فصل گذشته لیگ ایران عصر جمعه 16 فوریه – 27 بهمن و بدلیل تحویل ندادن اسامی بازیکنان که مهلت آن 11 فوریه – 22 بهمن بود از بازیها کنار گذاشته شد.

در ماده 30 بند (F) مورد (i) مقررات بازیهای لیگ قهرمانان آسیا آمده است: " باشگاه هایی که وارد مسابقات می شوند باید لیست بازیکنان خود را (حداکثر 30 نفر) تا روز 11 فوریه 2007 به AFC ارسال کنند. هر باشگاهی که لیست خود را تا تاریخ فوق برای ثبت نام ارسال نکند بطور خودکار از بازیها کنار گذاشته می شود. در این صورت تمام نتایج این تیم شکست 3 برصفر در نظر گرفته می شود".

بنا بر تصمیم AFC بازیهای گروه B بدون تغییر و با حضور پاختاکور ازبکستان، کویت اسپورت کلاب کویت و الهلال عربستان سعودی انجام خواهد شد.

سال گذشته AFC دو باشگاه پرووینشال الکتریسیتی و توباکو مونوپولی ( هر دو از تایلند ) و آرما مالانگ و پرسیپورا جایاپورا ( هر دو از اندونزی ) را به دلیل مشابه عدم رعایت قوانین از لیگ قهرمانان آسیا کنار گذاشته بود

Times Master

Registered User
لایک‌ها
1
خدا ازشون نگذره .

چقدر اون روز که قهرمان شدیم گفتیم ما که رفتیم آسیا .......لَقِ لنگیا.:( :(

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
دفتردار آقایان معاون باشگاه استقلال شد/ کنفدراسیون فوتبال آسیا به فوتبال ایران درس داد
بهرام امیری گفت: کنفدراسیون فوتبال آسیا با محروم کردن باشگاه استقلال به جامعه فوتبال ایران درس داد که به جای رابطه بازی به دنبال اجرای درست ضوابط باشند.
معاون باشگاه استقلال با بیان این مطلب به خبرنگار مهر گفت: ارسال نکردن به موقع فهرست بازیکنان استقلال به کنفدراسیون فوتبال آسیا را می توان از 2 منظر مورد بررسی قرار داد. اگر بخواهیم به این مسئله با نگاه ساده بنگریم باید فهرست در یک تاریخ از پیش تعیین شده به AFC ارسال می شد که به دلیل اهمال مسئولان باشگاه این اتفاق صورت نگرفته است.

وی ادامه داد: باید این مسئله را ریشه ای بررسی کرد. مسئولان باشگاه استقلال در روزهای آخر تحت هر شرایطی می خواستند نقاط ضعف تیم خود را برطرف کنند و با تقویت تیمی آماده به زعم خود آبرومندانه در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا شرکت کنند. متاسفانه مسئولان استقلال زمان نامناسبی را برای تقویت تیم خود انتخاب کرده بودند. آنها فصل نقل و انتقالات پیش فصل را با بی تدبیری از دست دادند تا در آخرین فرصت ارسال نام بازیکنان به کنفدراسیون فوتبال آسیا به دنبال بازیکن عراقی، سنگالی و... باشند.

امیری اذعان داشت: مسئولان باشگاه استقلال با تشکیل ستاد نقل و انتقالات اقدام به مذاکره و خرید بازیکنانی کردند که حتی نیمی از توانایی مهاجمی چون عنایتی را هم نداشته و در کمترین زمان ممکن درصدد رفع اشتباهات خود برآمدند که سرانجامش محرومیت از حضور در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا است.

معاون اسبق باشگاه استقلال اظهار داشت: مسئولان استقلال در فصل نقل و انتقالات براساس نیاز خود بازیکن نگرفتند که اگر این چنین بود در پس از مهلت تعیین شده کنفدراسیون فوتبال آسیا به دنبال بازیکن خارجی نبودند. بطور مثال تیمی که بهترین خط دفاعی لیگ را در اختیار داشت چرا باید بازیکنی چون انصاریان را جذب می کرد؟ باقر احمدی، داسیلوا و علیزاده برای استقلال چه کرده اند؟ آیا نیمی از توانایی رضا عنایتی را هم داشته اند؟ بهتر نبود مسئولان باشگاه استقلال به جای دادن مبالغ بالا به این بازیکنان به نحوی رضا عنایتی را مجاب به ماندن می کردند.

وی تاکید کرد: پس از آنکه تیم استقلال عنوان قهرمانی لیگ برتر را از آن خود کرد شرایط نامناسبی بر تشکیلات باشگاه حکمفرما بود تا جائیکه من و آقای منزوی تصمیم به کناره گیری از سمت اجرایی خود شدیم. ما رفتیم تا آقایان دفتردار خود را به عنوان معاون باشگاه استقلال منصوب کنند! اندازه باشگاه استقلال را آنقدر کوچک کردند که دیگر بروز چنین اتفاقاتی آنقدرهم غیرطبیعی نیست.

امیری تاکید کرد: مردم به خوبی می دانند لفظ آقایان رابرای چه کسانی به کار می برم. آنها که پس از هر پیروزی از صفحات روزنامه ها و تلویزیون دور نمی شوند و زمان ناکامی نمی توان آنها را پیدا کرد.

معاون اسبق باشگاه استقلال اظهار داشت: آنها که فکر می کردند مشکل محرومیت باشگاه استقلال به سادگی برطرف می شود ساده نگر بودند. آنها گمان می کردند در کنفدراسیون فوتبال آسیا به جای ضابطه مندی به دنبال رابطه بازی هستند! آنها تا به امروز تمام کارهایشان را با رابطه و دوستی حل کرده بودند و گمان می کردند این بار نیز مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا فریب آنها را می خورند و باور می کنند فهرستی که در روز 15 بهمن ماه پست کرده اند را روز 11 بهمن ماه به مالزی فرستاده اند. کنفدراسیون فوتبال آسیا با محروم کردن استقلال به فوتبال ایران تفهیم کرد که به جای رابطه بازی به دنبال اجرای ضابطه باشند.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
آی گفتی. .. . اینارم بخونین حرف دل همرو زدن

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
متاسفانه تو اخبار سراسری هم اعلام شد که استقلال حذف شده .
حیف شد ، آسیا یکی از تیمهای پرطرفدارشو در رقابت ها از دست داد.
ایشالا سپاهان حق این عربا رو بذاره کف دستشون.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا