• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
کريمي: بازيکنان‌ استقلال‌ را 40 ميليون‌ تومان‌ جريمه‌ مى‌کنم‌ پروين‌ درباره‌ من‌ حرف‌ نمى‌زند

فيروز کريمى‌ تصميم‌ گرفته‌ اگر بازيکنان‌ استقلال‌ نتوانند در هفته‌هاى‌ آينده‌ انتظارات‌ او را برآورده‌ سازند آنها را جريمه‌ نقدى‌ نمايد.
متعاقب‌ اين‌ قضيه‌ ديروز با او تماس‌ گرفتيم‌ و مصاحبه‌اى‌ ترتيب‌ داديم‌ که‌ در زير از حضورتان‌ مى‌گذرد:
شرايط‌ استقلال‌ در آستانه‌ بازى‌ مقابل‌ ذوب‌آهن‌ چگونه‌ است؟
شرايط‌ بسيار خوبى‌ بر تيم‌ استقلال‌ حاکم‌ است‌ و من‌ به‌ بازى‌ فردا مقابل‌ ذوب‌آهن‌ خوشبين‌ هستم.
استقلال‌ چقدر شانس‌ پيروزى‌ دارد؟
ديدار برابر ذوب‌آهن‌ يک‌ بازى‌ خوب‌ خواهد شد. هر دو تيم‌ تفکر فوتبالى‌ دارند، در اين‌ هفته‌ ضعفهاى‌ خود را پوشش‌ داده‌ايم‌ و روى‌ نقاط‌ قوت‌ و ضعف‌ حريف‌ کار کرده‌ايم‌ و اگر اتفاق‌ خاصى‌ رخ‌ ندهد به‌ پيروزى‌ و سه‌ امتياز خواهيم‌ رسيد.
به‌ هواداران‌ قول‌ موفقيت‌ داده‌ايد؟
طبق‌ قولى‌ که‌ به‌ هواداران‌ داده‌ام‌ تا بازى‌ نيم‌فصل‌ دوم‌ ليگ‌ به‌ وحدت‌ تاکتيکى‌ خواهيم‌ رسيد پس‌ از آن‌ اگر نتايج‌ تيم‌ ضعيف‌ بود پاسخگو خواهم‌ بود و اگر استقلال‌ نتايج‌ خوبى‌ گرفت‌ حاصل‌ تلاش‌ تمام‌ نفرات‌ است.
گفته‌ بوديد اگر استقلال‌ در مسابقه‌ آينده‌ 3 امتياز کسب‌ نکند استعفا مى‌دهيد.
هرگز چنين‌ حرفى‌ نزده‌ام‌ اما اگر استقلال‌ نتواند در بازيهاى‌ آينده‌ نتايج‌ خوبى‌ کسب‌ کند يک‌ تصميم‌ جالب‌ مى‌گيرم.
چه‌ تصميمي؟

بازيکنان‌ با مبلغ‌ ناقابل‌ 40 ميليون‌ تومان، جريمه‌ خواهند شد. چرا نبايد جريمه‌ شوند؟ باشگاه‌ بهترين‌ امکانات‌ را براى‌ بازيکنان‌ و نتيجه‌گيرى‌ تيم‌ فراهم‌ کرده‌ است.
جدى‌ مى‌گوييد؟
بله. کاملاً‌ جدي.
على‌ پروين‌ گفته‌ کريمى‌ فکر مى‌کند استقلال‌ تبديل‌ به‌ تيم‌ملى‌ شده‌ که‌ چند دستيار براى‌ خودش‌ انتخاب‌ کرده‌ است.
اين‌ حرف‌ را از زبان‌ خود على‌ پروين‌ شنيده‌ايد؟ برخى‌ از قول‌ افراد مصاحبه‌ مى‌نويسند. مطمئن‌ هستم‌ که‌ پروين‌ چنين‌ حرفى‌ نمى‌زند.
اگر او گفته‌ باشد؟
در آن‌ صورت‌ هر طور مصلحت‌ بدانم‌ همان‌ کار را انجام‌ خواهم‌ داد. نبايد در جهت‌ تخريب‌ على‌ پروين‌ و ناصر حجازى‌ حتى‌ کلامى‌ بر زبان‌ آورد، مگر چند على‌ پروين‌ در اين‌ فوتبال‌ داريم؟!

فتح الله زاده آب پاكي را روي دست هواداران ريخت / کریمی نمی تواند معجزه کند

files.jpg

علي فتح‌الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال تهران با آمدن فیروز کریمی به جبران ناکامی های استقلال می اندیشد و امیدوار است که بدشانسی های این تیم تمام شود.
گرچه کار فیروز کریمی در استقلال با شکست آغاز شده است اما روزهای خوبی در انتظار این تیم است.
روزهایی که قرار نیست دیگر پنالتی ها این تیم نادیده گرفته شود، گل های مردود حریفان صحیح اعلام شود و گل های صحیح استقلال را مردود بدانند.
فتح الله زاده امیدوار است که در نیم فصل دوم چنین شود. مدیرعامل باشگاه استقلال در گفتگو با خبرنگار مهر به سوالات مطرح شده پاسخ داد:

استقلال با حضور فیروز کریمی شاید بیشتر از همیشه نیازمند آرامش است و اینکه به کادر فنی این تیم فرصت داده شود تا توانایی های خود را بروز دهد. شما به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال با این مسئله موافقید؟
فتح الله زاده: کاملا با نظر شما موافقم.
فیروز کریمی به تیم ما آمده است و باید به او فرصت لازم داده شود تا بتواند توانایی های خود را بروز دهد. این درست نیست که عملکرد یک مربی را با چند بازی بررسی کنیم، باید صبر داشته باشیم.این درست نیست هر مربی که می آید با چند نتیجه ضعیف داد و فریاد به راه بیاندازیم که "این مربی خوب نیست و باید عذرش خواسته شود". باید به مربی زمان داد تا با خیال راحت برای تیمش برنامه ریزی کند. قطعا نگاه ما به کار فیروز کریمی نیز این چنین خواهد بود و به وی فرصت لازم را خواهیم داد تا تیم را آماده کند و از نیم فصل دوم سیرصعودی استقلال را شاهد باشیم.

این اظهار نظر شما بدین معناست که اگر حتی تیم در بازی های پیش رو تا پایان نیم فصل نخست هم نتیجه نگرفت از فیروز کریمی کماکان حمایت خواهید کرد؟
- به هرحال ما باید به مربی خود فرصت بدهیم تا تیمش را جمع وجور کند. مگر می شود عملکرد یک مربی را با چند هفته کار کردن مورد ارزیابی قرار داد؟ تمام فوتبال که نتیجه نیست. نباید مربی را در منگنه گذاشت که اگر تیم در فلان بازی نتیجه نگرفت برکنارش خواهیم کرد. مگر مربی می تواند با چند هفته تمرین دادن به تیم معجزه کند؟ او باید زمان داشته باشد. من اعتقاد دارم مربی هر تیم به اندازه کافی باید فرصت داشته باشد تا ایده های خود را در آن تیم پیاده کند و متناسب با آن نتیجه کسب کند. مطمئنا اگر تیمی شخصی داشتم به این زودی ها دست به تعویض مربی نمی زدم و حداقل زمانی که به مربی می دادم یک فصل فوتبالی بود.

شما همیشه اشاره به این نکته داشته اید که اگر صاحب یک تیم شخصی بودید به مربی تیم خود زمان می دادید تا توانایی هایش را بروز دهد. مگر در تیم های دولتی این اجازه را ندارید؟
- تیم های دولتی ما مانند استقلال و پرسپولیس صاحب هواداران پرشماری هستند که باید به نوعی پاسخگوی آنها باشیم. این باشگاه متعلق به مدیرعامل باشگاه نیست متعلق به خیل هواداران است که می بایست به آنها پاسخگو باشیم. در این بین فشارهایی به مدیران باشگاه وارد می شود که نمی توانند مقابل آنها مقاومت کنند. در چنین شرایطی ناچار به نشان دادن واکنش هایی می شوند که یکی از آنها شاید تغییر مربی باشد. برای حل این مشکل باید نوع نگاه خود را به مقوله ورزش عوض کنیم.

با این شرایط اگر مالک یک باشگاه بودید حمایت کافی را از سرمربی تیم خود می کردید. حتی اگر یک فصل توام با ناکامی را پشت سر گذاشته بودید؟
- من اگر یک تیم شخصی داشتم متناسب با توانایی مربی که انتخاب می کردم فرصت لازم را در اختیارش قرار می دادم. معتقدم در این مورد نباید زیاد عجله کنیم. از دید من تیمی که طی 5 سال بتواند یک عنوان قهرمانی در لیگ برتر به دست آورد موفق بوده است اما در کشور ما این باور وجود ندارد. همه به دنبال عنوان قهرمانی هستند چون تنها با این عنوان است که به مسابقات آسیایی می روند. اگر در آسیا نیز مانند اروپا تیم های رده های بالای جدول هم شانس حضور در مسابقات قاره ای را می یافتند قطعا نگاه ما نیز به نتایج تیم ها عوض می شد و معیارمان برای سنجش موفقیت یک تیم قهرمان شدن آن تیم در لیگ نمی بود.

شما که این اعتقاد را داشتید، چرا دست به تغییر و تحول در کادر فنی تیم فوتبال استقلال زدید، آیا دنبال شوک وارد کردن به تیم بودید؟
- اول می خواستم به تیم شوک وارد شود. می خواستم با این اقدام کاری کنیم که تیم عادت به باختن نداشته باشد. معتقدم در فصل جاری اگر ما بدشانسی نمی آوریم امروز یکی از تیم ها بالای جدول بودیم. در فصل جاری برای تیم ما 10 پنالتی گرفته نشده است. من طی هفته گذشته به این مطلب اشاره کردم و اظهارات من در گفتگو با رسانه ها با علامت تعجب به چاپ رسید.اگر فیلم بازیهای ما را به دقت مورد ارزیابی قرار دهید به خوبی مشخص است که این اظهارات من نه تنها جای تعجب ندارد بلکه به واقعیت نزدیک است. تعداد 10 پنالتی نادیده گرفته شده در 15 بازی رقم نرمالی نیست. شاید استاندارد آن 3 پنالتی برای 15 باشد. در این بین بازی هایی بوده است که ما گل نادرست دریافت کرده ایم یا گلی صحیح زده ایم که تایید نشده است. علاوه بر این با مشکل آسیب دیدگی بازیکنان اصلی خود نیز دست به گریبان بوده ایم که همگی دست به دست هم دادند تا نتوانیم به نتایجی ایده ال دست یابیم. هوادار استقلال هم این چیزها را می داند و می فهمد که تیمش با چه مشکلاتی دست به گریبان بوده به همین خاطر است که اعتراض نمی کند و دست از حمایت برنمی دارد. برای پاسخگویی به محبت آنها هم که شده باید در نیم فصل دوم لیگ برتر نتایجی که در نیم فصل اول رقم خورد را جبران کنیم.

فکر می کنید استقلال پتانسیل این کار را داشته باشد؟
- با وجود ناصر حجازی و فیروز کریمی در استقلال رسیدن به این هدف دور از دسترس نیست. اگر این امر محقق نشد دیگر خیلی بدشانس هستیم.

اگر ابتدای فصل بود از بین فیروز کریمی و ناصرحجازی کدامیک را سرمربی استقلال می کردید؟
- این سئوال دیگر خیلی خطرناک است!

کار ساخت کمپ اختصاصی باشگاه استقلال به کجا کشیده شد؟
- امروز یک کانتینر 24 متری می خریم و به زمینی که متعلق به باشگاه استقلال است منتقل می کنیم.
من هم قصد دارم هفته ای 3 بار به این محل بروم تا شاید با این کار محبت های آقای علی آبادی را جبران کرده باشم. ما قصد داریم در این زمین که حوالی پارک ارم است یک زمین اختصاصی و سالن چند منظوره احداث کنیم که کلنگ احداث آن طی 20 روز آینده به زمین خواهد خورد.

قرار بود برای آغاز به کار ساخت این مجموعه کمکی از سازمان تربیت بدنی دریافت کنید، آیا این کمک در اختیار شما قرار گرفته است؟
- حدود 40 روز پیش در نشستی که با آقای علی آبادی داشتم قرار شد این مبلغ از سوی سازمان تربیت بدنی به باشگاه استقلال واگذار شود اما متاسفانه تیم در این مدت نتایج ضعیفی کسب کرد که رویاروی با ایشان را برایم دشوار کرده بود. منتظرم تا تیم به چند پیروزی دست یابد تا با دست پر به خدمت آقای علی آبادی بروم و در خصوص دریافت این کمک با ایشان گفتگو کنم.

آن طور که در اخبار آمده بود خواستار تغییر جزیی در قانون نقل و انتقالات بازیکنان لیگ برتری شده بودید. علت این درخواست از سازمان لیگ برتر چه بود؟
- درصدد این هستیم تا با رایزنی و مشورت با مدیران دیگر باشگاه ها پیشنهادی به سازمان لیگ برتر ارائه کنیم تا به تیم ها این اجازه داده شود که 2 تا 3 بازیکن در فهرست نفرات خود جابجایی ایجاد کنند. این قانون در فوتبال آلمان وجود دارد. زمانی که سه هفته از آغاز لیگ می گذرد تیم ها اجازه دارند در ترکیب خود جابجایی ها به وجود آورند. این قانون بدین خاطر اجرا می شود که مربیان پس از گذشت 3 هفته در می یابند که کدام بازیکن به درد تیم شان می خورد و کدام بازیکن توانایی بازی در سیستم دلخواه شان را ندارد. به همین خاطر دست به جابجایی می زنند و به بازیکنی که مورد نظرشان نیست فرصت بازی در تیمی دیگر را می دهند. این قانونی است که در یک فوتبال حرفه ای و سطح اول دنیا که دارای پتانسیل بالایی است به اجرا در می آید.
ما نیز باید به نحوی از این قانون الگو برداری کنیم و در نیم فصل مسابقات به تیم ها اجازه دهیم نسبت به ترمیم کاستی ها خود اقدام کنند. با این کار هم مشکلات تیم ها برطرف می شود و همین اینکه احتمال دارد بازیکنی که توانایی زیادی دارد و در تیمش نیمکت نشین است در باشگاهی دیگر فرصت بازی بیابد.

شایعات در خصوص انتخاب کادر فنی تیم فوتبال استقلال توسط فیروز کریمی زیاد است، اظهارات شفاف شما می تواند این ابهامات را برطرف کند.
- زمانی که قرار شد فیروز کریمی با باشگاه استقلال همکاری کند تصمیم بر آن گرفتیم تا تیم چند بازی در لیگ انجام دهد و پس از آن سرمربی جدید پیشنهادات خود را در خصوص انتخاب کادر فنی و باقی مسائل به ما ارائه کند. تا به امروزمکتوب از سوی کادر فنی دریافت نکرده ام قطعا اگر کادرفنی خواسته ای داشته باشد نسبت به اجرای آن اقدام خواهیم کرد.

تلاش باشگاه استقلال برای دریافت حق ترانسفر میثم بائو و سیاوش اکبرپور به تیم های امارتی واکنش های متفاوتی را به دنبال داشته است، چطور به فکر دریافت این مبلغ افتادید؟
- تا بخشی که قانون به ما اجازه داده است نمی توانیم از حق و حقوق باشگاه استقلال بگذریم. ما به دنبال این هستیم که اگر حق دریافت درصدی از رقم قرارداد این دو بازیکن را که تاکید می کنم از بازیکنان استقلالی هستند و اگر قرار باشد روزی به ایران بازگردند حتما در تیم ما بازی خواهند کرد، داریم بدان دست یابیم. در این بین اگر حق با ما باشد آنها نباید از این موضوع ناراحت شوند که رقمی به باشگاه استقلال کمک می شود و اگر حق با آن دو بازیکن باشد ما اعتراض نداریم. ما بازهم می گویم بائو و اکبر پور از بازیکنان خوب و فنی استقلال هستند. آنها را مانند فرزند خود می دانیم و نمی خواهیم با این کار خدایی ناکرده حقوق آنها را تضیع کنیم. ما در قبال حقوق باشگاه استقلال مسئولیت داریم و برای احقاق آن باید اقدام کنیم.

در گفت و گو با فارس / حجازي: قوانين نقل و انتقال بازيكنان منصفانه نيست

A0346703.jpg

ناصر حجازي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: ذوب آهن تيم خوبي است و نبايد حريفي را دست‌كم گرفت. در ليگ برتر تيم‌ها حتي در خانه هم حاشيه امنيت ندارند. هفته گذشته سايپا در كرج به پگاه بازي را واگذار كرد.
وي در خصوص انجام تمرينات زياد استقلال پس از حضور فيروز كريمي، گفت: حتما تشخيص داده كه بدن‌ها سنگين است. به همين دليل، ساعت تمرين را بيشتر كرده است.
وي افزود: استقلال به قهرماني در جام حذفي اميدوار است؛ البته از ليگ هم نااميد نيستيم. هر اتفاقي ممكن است تا پايان مسابقات رخ بدهد.
حجازي با اشاره به قوانين نقل و انتقال بازيكن در نيم فصل، عنوان كرد: فقط در ايران تيم‌ها در ابتداي فصل 20 بازيكن جذب مي‌كنند و ديگر نمي‌توانند بازيكن جديدي را به خدمت بگيرند. اين قوانين منصفانه نيست.
وي در خصوص حضور پژمان منتظري در دفاع اظهار داشت: او يكي از بهترين بازيكنان است. در صورتيكه از او درخط دفاع استفاده شود، منصوريان در پست هافبك دفاعي بازي مي‌كند.
مدير فني استقلال تهران در مورد علت جذب بازيكني مثل سان‌ جان گفت: اين بازيكن در اردوي تركيه كه پيش از فصل داشتيم، بسيار خوب كار كرد و به آب و آتش زد.
حجازي در مورد انتقاد علي ‌پروين از كادر فني استقلال به دليل داشتن مربيان زياد، عنوان كرد: من به نظر پروين احترام مي‌گذارم.
رئيس سازمان فوتبال استقلال تهران در خصوص دلايل تغيير كادر فني پيش از نيم فصل گفت: بعد از مسابقه با تربيت يزد، تصميم گرفتيم فيروز كريمي زودتر به استقلال بيايد و كارش را شروع كند.

جهت سفر به اصفهان / 6 بازيكن استقلال از فهرست اين تيم‌ خارج شدند

A0356160.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، سان ‌جان، مهيار حسن‌نژاد، حسين ‌كوشكي، احمد ‌خذيراوي و سعيد لطفي از فهرست اين تيم كنار گذاشته شدند.
به دستور فيروز كريمي، اين نفرات ساعت 12 روز آينده بايد در زمين شماره دو ورزشگاه آزادي تمرين اختصاصي انجام بدهند.
استقلال تهران روز جمعه در هفته شانزدهم ليگ برتر بايد به مصاف تيم ذوب‌آهن برود. اين تيم اكنون با 2 امتياز در مكان نهم جدول رده‌بندي ليگ قرار دارد.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
هری جون ممنون از اخبار !
اون اخریا رو اصلا خبر نداشتم !
بازم از این کارا بکن :ی
--

جام حذفی رو فتحی تحدیدشون 100% میکنه مطمئن باشید میبریم .. امیدواری که بدنیست !

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
سان جان : به يك شرط مى توانم در استقلال بمانم

تهران IranSport.Net - سان جان، هافبك نيمكت نشين استقلال تهران قبل از ديدار با ذوب آهن گفت: يك بازيكن حرفه اى هستم و هرگز نسبت به تصميمات كادرفنى اعتراض نمى كنم. با اين همه از آمادگى خوبى براى حضور در تركيب اصلى برخوردارم. وى در ادامه با اشاره به مشكل سربازى خود، اظهار داشت: هفته آينه به مقدونيه خواهم رفت تا نامه اشتغال به كار خود در ايران را تسليم مسئولان نظامى كشورم كنم. در صورت تأييد اين نامه، مى توانم به فعاليت خود در استقلال ادامه دهم. وى با تكذيب خبر مربوط به جدايى خود از استقلال تهران، افزود: شايعه شده كه در نيم فصل از استقلال كنار گذاشته مى شوم اما مسئولان باشگاه چنين موردى را به اطلاع من نرسانده اند.

بياتى نيا: حيف كه دستم به حريفان استقلال نمى رسد

تهران IranSport.Net - «محسن بياتى نيا» كه اوايل فصل و در بازى با شيرين فراز كرمانشاه مصدوم شد از ۲ ماه آينده مى تواند پا به توپ شود. محسن بياتى نيا با تأييد اين مطلب گفت: باور كنيد دلم بدجورى براى بازى در تركيب استقلال تنگ شده است.وى افزود: استقلال به دليل بدشانسى هاى پى در پى، حال و روز خوبى در جدول رده بندى ندارد. حيف كه از من هم كارى برنمى آيد و به قول معروف دستم به رقباى استقلال نمى رسد. از تيم كنار مانده ام و به اندازه تمام دوران فوتبالم، حرص مى خورم. بياتى نيا در پايان اظهار داشت: اميدوارم استقلال در مصاف با تيم جوان ذوب آهن به پيروزى دست يابد تا كادر فنى قوى اين تيم از هفته هفدهم با استرس كمترى به كار خود ادامه دهد.

جبارى : نمى توانيم سرمان را مقابل هواداران استقلال بالا بگيريم

تهران IranSport.Net - روزگارى كه سرباز بودم و در ابومسلم بودم فيروز كريمى سكان هدايت اين تيم را در دست داشت. مجتبى جبارى با بيان اين مطلب گفت: من و بيژن كوشكى شاگرد كريمى بوديم و با افكار و اخلاق اين مربى كاملاً آشنا هستيم. او مربى كار بلد و فهميى است كه مى تواند استقلال تهران را به همراه ناصر حجازى به سرمنزل مقصود برساند. وى افزود: متأسفانه جايگاه خوبى در جدول رده بندى نداريم و نمى توانيم جواب مطبوعات را بدهيم و سرمان را مقابل هواداران دوست داشتنى، بالا بگيريم. اميدوارم از همين بازى با ذوب آهن، بدشانسى و ناكامى دست از سر ما بردارد.

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
هر طوری بود بالاخره استقلال در این بازی با تک گل نوازی (یا مدافع حریف) برنده شد. اصلا بازی قشنگی نبود. برهانی و مجیدی که داشتن اون جلو غاز میچروندن. باز مجیدی یه ضربه سر زد.
در کل فقط نتیجه خوب بود :D

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
بردیییم:D
برد خیلی مزه داد اونم توی اصفهان
استقلال اول اومده بود گل نخوره ولی با 3 تا تعویض پشت سر هم آخر بازی روند بازی رو تغییر داد و گل:D

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
بازی خوبی نبود ولی ...
تبریک میگم برد شیرین رو

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
همیشه پرسپولیس این شکلی میبرد...یه بار هم استقلال !

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
منم تبریک میگم......

امروز که از تیم 10 نفره ضدحال خوردن، میگن صبا داور رو خریده!
اولش داشت به نفع پرسپولیس میگرفت....
بعد ...
قاطی کرده بود فکر کنم...... یادش رفته بود کدوم تیم بیشتر بهش پول داده بود.......

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
منم تبریک میگم......

اولش داشت به نفع پرسپولیس میگرفت....
بعد ...
قاطی کرده بود فکر کنم...... یادش رفته بود کدوم تیم بیشتر بهش پول داده بود.......

بیخیال آقا! خلاصه پرسپولیس شانس اورد دقیقه آخر اون هد بازیکن صبا رو توی اون مه دروازه بانش گرفت;)

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
عجب !
برد مبارک خودمون !
من نمیدونم پی پپی ها چرا تاپیک کلوپ طرفداران رو با کل کل اشتب میگیرن اقا جون عزیز من ! لطف کن اونجا هرچی دوست داری بگو !
اسم این تاپیک کلوپ طرفداران استقلال !
اه !
عجب آ !
اینا تو ورزشگاه هم همینجوری جو و متشنج میکنن آ بازی که بلد نیستن :ی

به نظر من که مشکل نیمه دوممون کم میاورد قوایه جسمانی نبود بلکه تاکتیک مورد داشت بازیکنا مجبور بودن زیاد بدون تا نتیجه بگیرن و نیمه دوم کم میاوردن ! ولی با اومدن فیروز این مشکل حل شد !
امیدوارم بازی بعدی رو هم ببریم راستی با کجا بازی داریم ؟!

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من نمیدونم پی پپی ها چرا تاپیک کلوپ طرفداران رو با کل کل اشتب میگیرن اقا جون عزیز من ! لطف کن اونجا هرچی دوست داری بگو !
عزیز دل برادر وقتی طرفدارای تیمتون بجای اینکه از تیمشون طرفداری کنن به تیم دیگه ای تیکه میندازن نباید انتظار داشته باشی بی جواب بمونه.

هر چند برد استقلال امروز واقعا نچسب بود و منم بودم درباره بحث نمیکردم.

در هر صورت تبریک میگم بردتون رو!

Domain

Registered User
لایک‌ها
2
عزیز دل برادر وقتی طرفدارای تیمتون بجای اینکه از تیمشون طرفداری کنن به تیم دیگه ای تیکه میندازن نباید انتظار داشته باشی بی جواب بمونه.
رضا جون تو تاپیک پرسپولیس به استقلال تیکه انداخته نشده و نمیشه؟! :)
چرا بچه های این ور نمیان اونجا رو شلوغ کنن؟! ;)

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37

Domain

Registered User
لایک‌ها
2
كریمی: استقلال واقعي را در نيم فصل دوم ‌بينيد

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران پس از پيروزي مقابل ذوب‌آهن گفت: گلي كه تيم ما به ثمر رساند، مي‌توانست برعكس باشد و ذوب‌آهن به پيروزي برسد. بازي‌ امروز يك بازي فيزيكي بود و دو تيم در ميانه‌ي ميدان بازيكنان خود را به كار گرفته بودند.

فيروز كريمي پس از اين ديدار در جمع خبرنگاران تصريح كرد: بازي‌هاي هفته‌هاي پاياني دور رفت، بسيار مشكل است و تيم‌ها سعي مي‌كنند با احتياط وارد ميدان شوند به همين دليل اكثر بازي‌ها بسيار كم گل خواهند شد. مگر آنكه بر روي حوادث يا اتفاقات بازي‌ها پرگل بشوند. بازي امروز هم ازاين قاعده مستثني نبود.

سرمربي آبي‌هاي تهران با بيان اين كه ذوب‌آهن بازي برابري مقابل استقلال تهران نشان داد، گفت: آن‌ها به هيچ وجه تيم دست و پا بسته‌اي نبودند و هر دو تيم قدرت برابري مقابل يكديگر داشتند. تيم ذوب‌آهن در هفته‌هاي آتي مي‌تواند حرف‌هاي زيادي براي گفتن داشته باشد.

وي اضافه كرد: براي رسيدن به شرايط ايده‌آل به 25 جلسه تمرين نياز داريم تا استقلال را به شرايط ايده‌آل خودش برسانيم. هم‌اكنون زمان تمرينات را بيشتر كرده‌ام و مطمئنا از بازي‌هاي آينده تيم استقلال با شرايط بهتري گام به ميادين خواهد گذاشت.

كريمي تصريح كرد: با پايان مسابقات نيم فصل و جام حذفي و فرصت باقي مانده، براي شروع نيم فصل دوم، مطئمن باشيد استقلال را به شرايط بسيار خوبي خواهم رساند. اين قول را به هواداران مي‌دهم كه استقلال واقعي را در نيم فصل دوم ببينند.

وي درمورد كادر فني استقلال و دستيارانش گفت: ما پنچ مربي هستيم كه هر كدام وظايف خاص خودش را دارد. اين كه مي‌گويند حجازي با موبايل، دستوراتش را به تيم ديكته مي‌كند، به هيچ وجه صحت ندارد و اينها تنها حاشيه‌سازي‌هايي است كه بعضي‌ها براي اين تيم مي‌خواهند در بياورند.

وي درمورد اضافه شدن "مهاجري" به كادر فني گفت: قطعا "مهاجري" به كادر فني اضافه خواهد شد. حتي اگر لازم باشد شرح وظايف ديگر مربيان در تيم را تغيير دهم.

اينا اسمش تيكه نيست ديگه ؟
تازه دوميش رو هم كه خودتون گفتين .
عجب بساطيه ها ...
بیخیال امیرخان، آف تاپیک زیاد شد :)

scorpion8108

Registered User
لایک‌ها
0
تبریک به همه استقلالیهای عزیز
مبارکه

داور انقدر مشنگ بود که نیازی به خریدن نداشت!!!!!
آره انقدر مشنگ بود که حد نداره، بنظر تو حق شیث بود که تا آخر بازی توی زمین باشه و اخراج نشه، مثل اینکه اومده دعوا نه فوتبال

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا