• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من واقعا نمیدونم چرا بعضیا تاپیک اس اس رو با کل کل اشتب میگیرن !
عجب !!!!!
امروز اس اس نشون داد که مشکل بدنی نداشته ( بدنسازی )
بعدشم بی انصافها مگه یه مربی چیکار میکنه یه روزه قراره تیمو چیکار بکنه ! ؟ هان ؟ اونم 2-3 روزه ؟!
هوم؟ !
به نظر من که موقعیت داشتیم مونتها گل نزدیم !
سوار بازی بودیم ! رویه موقعیت و اشتباه دفاع که نپرید گل خوردیم !
بازم میگم این همه تاپیک رو با کل کل اشتب نگیرین

bnc عزیز

من قصد کل کل نداشتم. اگه دیده باشی تو پست های قبلی گفتم که عده ای هستند که وابسته به یه جایی هستند و نمی خواهند که تیم درست بازی کنه واسه همین کم کاری می کنند.

ناصر حجازی هم در یکی از مصاحبه هاش یه اشاره ای به این قضیه کرده بود
به نظر من امروز هم همین اتفاق افتاد...

البته بازم میگن این یه نظر شخصیه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بی خیال بابا ....................

ایکس پین جان

اما سر اون قضیه دست های پشت پرده من یاد حرف های امیر قلعه نویی افتادم که می گفت دستهای پشت پرده

حجازی هم از کم کاری عده ای از بازیکن ها گله مند بود.

به نظر من تو این تیم استقلال یه خبرایی هست.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
بی خیال بابا ....................

ایکس پین جان

اما سر اون قضیه دست های پشت پرده من یاد حرف های امیر قلعه نویی افتادم که می گفت دستهای پشت پرده

حجازی هم از کم کاری عده ای از بازیکن ها گله مند بود.

به نظر من تو این تیم استقلال یه خبرایی هست.

بی خیال استقلال شو ...... زیاد اذیتشون نکن ...به اندازه کافی حالشون رو گرفتن :lol:

khafanpesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بازم باخیتم...

والله چیزی که بیشتر از همه به نظر میاد اینه که بعضی بازیکنها فقط تو زمین پیاده روی میکنن..

در ضمن استقلال وقتی 4 تا گل عقبه یا 4 تا گل جلو هستش بازیش هیچ فرقی نمیکنه

مثلا اگه امروزو در نظر بگیریم چه حرکت خارق العاده ای کردیم بعد از گل که تلافی کنیم؟؟

اصلا حق نداریم اسم کریمی رو بیاریم .. بابا دو روزه تیمو گرفته..
دیگه چه توقعی میره..

راستی امرووزتو استادیوم یه عده از دستهای پشت پرده و کارهای یواشکی علیه کریمی حرف میزدن...
جالبه که اسم حجازی هم توسکوها بگوش میرسید...

بگذریم..

هنوز واسه قضاوت زوده

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
حق با شماست.....

باید صبر کرد و دید......

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
به نظر من استقلال اصلا بد نبود بازیکنا هم تا آخر بازی دویدن نمیدونم این باند بازی و اینکه بعضیا کم کاری میکنند و اینا رو از کجا میارن یه سری!! صادقی یکی از کسایی بود که همچین چیزی رو راجع بهش گفتن ولی دیروز فوق العاده بود
دیروز تیم پاس خیلی عالی بازی رو بسته بود حتی یه اشتباه هم نکردن...
وقتی کریمی توی تیم جا افتاد و بازیکنا رو شناخت مطمئنا میشه برای همچین تیم هایی هم یه فکری کرد,به امید پیروزی های آینده;)

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
برنامه دیشب شبکه 5 هم جالب بود.......
فتح الله زاده - کریمی - حجازی ..........

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
برنامه دیشب ورزش 2 رو هم اگه میدیدید

یاوری سرمربی برق اومد و اون هم گفت که مربی عامل اصلی ناکامی استقلال نیست.....

یه جوارایی داشت اون حرف حجازی رو تایید می کرد.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظر من استقلال اصلا بد نبود بازیکنا هم تا آخر بازی دویدن نمیدونم این باند بازی و اینکه بعضیا کم کاری میکنند و اینا رو از کجا میارن یه سری!! صادقی یکی از کسایی بود که همچین چیزی رو راجع بهش گفتن ولی دیروز فوق العاده بود
وقتی کریمی توی تیم جا افتاد و بازیکنا رو شناخت مطمئنا میشه برای همچین تیم هایی هم یه فکری کرد,به امید پیروزی های آینده;)

یه بار دیگه گفتم بازم میگم که خوشحالم که تیمتون به یه تیمی مثل پاس برخورد کرد که بازی رو میبنده و اجازه هیچ کار نمیده تا متوجه بشید پرسپولیس چرا جلوی راه آهن و شیرین فراز پرسپولیس امتیاز از دست داد.
کلا اینجور تیما مثل پاس فقط دفاع میکنن و مثل دیروز اگر یه موقعیت گیر بیارن و گلش کنن که دیگه هیچی!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

سلام دوست عزيز
من فكر مي كنم استقلال واقعا در نيمه دوم از لحاظ قواي بدني كم مياره . درسته نيمه دوم پاس كاملا بازي رو بسته بود ولي استقلال هم توان دويدن و پرس كردن مدافعان حريف رو نداشت . ضمن اينكه تعويضهاي ناجوري هم انجام داد. نظرم اينه كه طبيعيه كه تا شناخت كريمي از تيم مدت زماني هم از دست بره . ولي فكر كنم استقلال بايد تغييراتي در شيوه بازيش بده و به نظر من استفاده از سيستم 1-3-2-4 ميتونه مشكل گشاي اس اس باشه .

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست عزيز
من فكر مي كنم استقلال واقعا در نيمه دوم از لحاظ قواي بدني كم مياره . درسته نيمه دوم پاس كاملا بازي رو بسته بود ولي استقلال هم توان دويدن و پرس كردن مدافعان حريف رو نداشت . ضمن اينكه تعويضهاي ناجوري هم انجام داد. نظرم اينه كه طبيعيه كه تا شناخت كريمي از تيم مدت زماني هم از دست بره . ولي فكر كنم استقلال بايد تغييراتي در شيوه بازيش بده و به نظر من استفاده از سيستم 1-3-2-4 ميتونه مشكل گشاي اس اس باشه .

البته:)
ولی اگه استقلال یکمی مثل تیم لوک اینا شانس می اورد و یه توپ توی گل میرفت وضعیت خیلی فرق میکرد
به نظر منم فیروز کریمی حتما سیستم استقلال رو تغییر میده ولی همونطور که گفتی این زمان میخواد تا تیم رو بشناسه,برای تعویض هم باید خصوصیت و توانایی بازیکناش رو بدونه تا بتونه وسط بازی تغییر اساسی به وجود بیاره که اونم...

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ولی اگه استقلال یکمی مثل تیم لوک اینا شانس می اورد و یه توپ توی گل میرفت وضعیت خیلی فرق میکرد
به نظر منم فیروز کریمی حتما سیستم استقلال رو تغییر میده ولی همونطور که گفتی این زمان میخواد تا تیم رو بشناسه,برای تعویض هم باید خصوصیت و توانایی بازیکناش رو بدونه تا بتونه وسط بازی تغییر اساسی به وجود بیاره که اونم...

به نظر تو توپ اگر 2 بار پشت سر هم بخوره به تیر اسمش میشه شانس یا اینکه یه بازیکن روی ضد حمله گل بزنه؟!

برام جالبه که همه میگن استقلال بدشانس ئه ولی پرسپولیس که تو جریان بازی گل میزنه خوش شانس!! :blink:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

رفيق هر تيمي تيم لوك نميشه ;) بايد ابزار لوك بودن رو داشت و اون تفكر بالا در لحظات بحراني و تقسيم قدرت بدني در تمام 90 دقيقه بازي هست . مطمئن باش پرسپوليس فاكتورهايي داره كه ميتونه از شانسهايي كه گاه بر اثر تفكر بازيش و گاه بر اثر اتفاق به دست مياره استفاده كنه. شاد باشي.

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
هيجان جون كجايي بابا ؟
بيا يه چيزي بگو ... بگو استقلال قهرمانه ... بيا ديگه . نگو كه دلت از باخت وحشتناك استقلال و سپاهان شكسته ! :p

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هيجان جون كجايي بابا ؟
بيا يه چيزي بگو ... بگو استقلال قهرمانه ... بيا ديگه . نگو كه دلت از باخت وحشتناك استقلال و سپاهان شكسته ! :p

هیچ جا نیستم
من تا آخرش اینجا میمونم و پای حرفم هستم
اینو داشته باش::thumbsdow
حجازی : کریمی می تواند استقلال را به صدر جدول برساند
همدان ضمن تشکر از هواداران استقلال عنوان کرد : من مطمئن هستم آقای کریمی می تواند استقلال را به صدر جدول لیگ برتر برساند و حتی این تیم را قهرمان جام حذفی نماید. به گزارش سایت رسمی باشگاه حجازی تاکید کرد : آنچه مسلم و مشخص است آقای کریمی نیاز به زمان و چند بازی بیشتر دارند تا بتوانند با بازیکنان و قابلیت های آنها بیشتر آشنا شوند و علاوه بر رسیدم به یک شناخت و هماهنگی مورد نظرشان باید در تعطیلات نیم فصل کار بدنسازی انجام دهند و به این صورت مطمئنا در نیم فصل دوم شاهد یک فوتبال زیبا توام با نتیجه از استقلال خواهیم بود .
حجازی در مورد نحوه همکاری اش با کریمی در مورد مسائل فنی تیم تاکید کرد آقای کریمی پتانسیل بسیار بالایی دارند ضمنا من با آقای کریمی دوست و رفیق هستیم و ایشان من را قبول دارند و می دانند اگر نظری درباره مسائل فنی به ایشان بدهم به نفع خود ایشان و تیم فوتبال استقلال خواهد بود بنابر این عملا مشکلی بین من و ایشان وجود نخواهد آمد.

:thumbsup:
به قول خودتون :آخه استقلال امسال هر دو تا جام رو میخواد.

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با فيروز كريمي، حمايت هوادار و مسئوليت پذيري بازيكن
زلزله استقلال، ليگ را زير و رو مي كند
نمايشي را كه ديروز و در بازي استقلال با پاس همدان ديديد، همه پتانسيل هاي استقلال نبود، در واقع براي ديدن پتانسيل واقعي استقلال بايد حداقل چهار هفته ديگر صبر كرد و البته اين كمترين زماني است كه به صبر استقلالي ها معطوف مي شود وگرنه در عمل مربيان به زمان بيشتر از چهار هفته براي شناخت تركيب و ارنج اصلي خود و اجراي تاكتيك هاي مختلف خود نياز دارند. فيروز كريمي همان چهارشنبه كه كارش را شروع كرد، تمريناتش با بازيكنان استقلال با سكته هاي زيادي مواجه شد چون آقا فيروز جور ديگري تمرين مي دهد كه گهگاه حتي بازيكنان استقلال هم براي محاسبه زمان حركت خود در تمرينات او دچار مشكل مي شوند و اين به وضوح در تمرين روز چهارشنبه ديده مي شد. در واقع بايد گفت حتي 25 جلسه اي كه فيروز كريمي از آن دم زده غلط است و كم اما كريمي كمترين زمان ممكن را براي خودش در نظر گرفته و برنامه هايش را ضرب الاجلي انتخاب كرده تا نتيجه بگيرد. اما در اين راه فيروز كريمي به حمايت هوادار، پيشكسوت و صد البته بازيكنان استقلال نيازمند است. تصور مي كنيم حجازي به دليل بزرگي اش سنگري شده بود براي بازيكنان و درصد مسئوليت پذيري آنها را پايين آورده بود حالا هم استقلالي ها نبايد به اين فكر كنند كه فيروز كريمي به خودي خود مي تواند همه چيز را تصحيح كند بلكه استقلال به شدت نيازمند مسئوليت پذيري بازيكنانش است و صرف انرژي افزونتر از قبل! آقا فيروز تمرينات فوق العاده اي دارد، اين درست! آقا فيروز بازي زيبا و تهاجمي را دوست دارد اين هم درست! آقا فيروز مورد تاييد همه فوتبالي هاي اين مملكت است، اين يكي هم درست;اما فراموش نكنيد اين كريمي نيست كه بايد توپ را به تور دروازه برساند، اين كريمي نيست كه بايد روي سر بازيكنان مهاجم حريف سر بزند، اين كريمي نيست كه بايد مثل عقاب دروازه را جمع كند. بازيكنان استقلال بيشترين سهم را در پيروزي هاي تيم خودشان دارند و اگر اينها با تمام وجودشان انرژي خرج نكنند و در اين زمينه خساست به خرج دهند هرگز استقلال روي دور پيروزي هاي پي در پي نخواهد افتاد و موفق نخواهد شد. استقلال تنها در صورتي موفق مي شود كه تمامي عناصرش (از هوادار گرفته تا مسئول و مربي و بازيكن)جملگي يكدل باشند و يكرنگ و پرانرژي وگرنه صد تا مربي هم عوض شود و به جاي فيروز كريمي بكن باوئر و كاپلو و ليپي را هم بياوريم چيزي عوض نمي شود. البته آنچه نوشتيم به معناي ضعف مفرط بازيكنان استقلال يا خساست در صرف انرژي آنها طي بازي هاي اخير نيست اما به هر حال آنها اعضاي لاينفك قهرماني استقلال خواهند بود. فيروز كريمي طي آن 25 جلسه تمرين به خواسته هاي تاكتيكي خود خواهد رسيد و تا آن روز بايد اندكي صبر كرد كه اين صبر در نهايت مقصود و هدف بزرگي دارد. كريمي از استقلال، زلزله اي خواهد ساخت با قدرت بالا، صبر كنيد(البته نه چند سال) و فقط چند هفته ،كريمي اين استقلال را با اين بازيكنان توانا و قدرتمند به اوج برمي گرداند و يك جام را بر فراز دست هاي علي منصور خواهد گذاشت. صبر كنيد و ببينيد اما فراموش نكنيد كه اصلاحات هميشه زمان هم لازم دارد و اين زمان امروز درگذر است. آقا فيروز از استقلال تيمي مي سازد كه زيباترين بازي هاي ليگ را انجام دهد. در اين مساله شك نكنيد، اما همانطور كه گفتيم كريمي در اين راه و براي كوتاه كردن زمان به حمايت نياز دارد.

راستی دیروز یه زلزله شدید تو تبریز رخ داد:p
برگرفته از سایت رسمی باشگاه

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
ببینید بچه ها تو اینی که یه تیم بخواد باید صدر و قهرمان بشه غیر ممکنن نیست ! اوکی ؟!
ولی یه چیزی و بدونید اس اس 1000بار گفته ما قول قهرمانی لیگ رو نمیدیم !
منظورم اینه که برنامه خاصی واسه قهرمانی تو لیگ ندارن من اینو مطمئنم ! جام حذفی رو میخوان !
حالا باید دید تا اخر فصل چی میشه نیم فصل دوم پی پی بازیهای سختی داره و ما اسون !
جالب میشه :D

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
جام حذفی هم اطمینانی بهش نیست. یه سوتی میتونه نتیجه ی جام رو عوض کنه. سوتی هم که ماشالله کم ندادیم تا اینجا

Mehrzad_taj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از لنگیا خواهش میکنم تو کلوپ استقلال نیان نظر بدن به اندازه ی کافی همه جا دارن نظر میدن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا