تبریک!
ببینیم بالأخره نیمکت با مربی هم میتونه برای استقلال برد به همراه داشته باشه یا نه؟! :happy:
بیچاره حجازی تازه افتاده بود رو خط برد
الان فیروز بیاد خرابش کنه خیلی ضد حاله ................![]()
الان کانال 6 جلسه امروزشون رو نشون داد
واقعا شفیع زاده چه مرام سنگینی گذاشت! گفت هیچ پولی نمیخوایم,کریمی رو هدیه میدیم به استقلال و طرفدارا!
بعدشم کریمی هر چی باشه به نظر من از نظر فنی خیلی از حجازی بالاتره
استقلال دو تا بازی اخیر لیگ رو که برد واقعا باید قبول کرد که.... 70 دقیقه دفاع اونم چه مدل دفاعی بود... امیدوارم اومدن کریمی برای تیم محبوبمون شروع یه تحول اساسی و مثبت باشه
جالب ترین حرف رو هم کریمی امشب توی اخبار ورزشی شبکه 3 زد. گفت بعد از 25 جلسه تمرین و هماهنگی من با بازیکنا اگه ما مقابل منچستر :blink: هم باختیم مقصر منم :f34r:
شاه حسيني در گفت و گو با فارس:
فيروز كريمي نميتواند روي نيمكت استقلال بنشيند
خبرگزاري فارس: تا زمانيكه مشكل ثبت قرارداد كريمي در هيئت فوتبال، سازمان ليگ و مشكل انضباطي وي برطرف نشود، نميتواند روي مربيگري استقلال بنشيند.
عبدالرحمن شاه حسيني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره شرايط فيروز كريمي براي هدايت تيم استقلال تهران اظهار داشت: اشراف كامل بر پرونده او دارم. وي براي هدايت نماينده تهراني بايد مشكلاتش را حل كند.
وي ادامه داد: كريمي در وهله اول بايد قراردادش با استقلال تهران را در هيئت فوتبال و سازمان ليگ ثبت كند. علاوه بر اين، 2 پرونده انضباطي دارد و طبق قانون، بايد موارد خواسته شده را انجام دهد.
رئيس كميته انضباطي خبر داد: امروز بعد از ظهر علي فتحا.. زاده (مديرعامل استقلال) و فيروز كريمي براي حل مشكلات، جلسه اي را در كميته انضباطي با ما خواهند داشت. درباره حل مشكلات صحبتهاي نهايي را انجام خواهيم داد.
فيروز كريمي پس از ترك تيم استقلال اهواز، روز گذشته به طور رسمي به تيم استقلال تهران پيوست.
عنایتی که حرفه بدی نزده بود چرا اون شکلکو زده بوی؟!:thumbsdow
رضا عنایتی مهاجم سابق استقلال در مورد تغيير و تحولات كادر فنى اين تيم نيز گفت: فيروز كريمى مربى قابل اتكايى محسوب مى شود، من سال ها با او در ابومسلم كار كرده ام. مطمئنم آقافيروز مى تواند در استقلال موفق شود. حضور كريمى در استقلال يك اتفاق خوش يمن براى اين تيم به شمار مى رود. او يك مربى و بازيخوان حرفه اى است. نمونه آن در كار تاكتيكى خاصش مقابل پرسپوليس روى نيمكت استقلال اهواز بود. كريمى در دقيقه ۱۰ مى داودى را از چپ به راست آورد. پس از آن مى داودى يك گل به پرسپوليس زد و ۳ موقعيت تك به تك نيز با دروازه بان حريف به دست آورد. مطمئنم استقلال با كريمى موفق مى شود و مى تواند با به دست آوردن شخصيت تيمى جديد به رتبه هاى بالايى جدول برسد.