• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
این بار دیگه راسته!

باید دید فیروز میتونه استقلال رو همیشه پیروز بکنه یا نه.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
مربی جدید مبارک باشه
flowerysmile.gif

حالا باید دید این فیروزخان چی کار میکنه!!!!!!! البته اگه بین کریمی و حجازی مشکلی پیش نیاد!!!!!

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
ساعدی خبر داد:
رضایتنامه کریمی برای هدایت استقلال صادر شد

سخنگوی باشگاه استقلال از صدور رضایتنامه فیروز کریمی با مساعدت مسئولان باشگاه استقلال اهواز برای حضور در جمع آبی پوشان تهرانی خبرداد.

هاشم ساعدی با تایید این خبر در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ما از باشگاه استقلال اهواز تشکر می کنیم که با مساعد ت خود شرایط حضور فیروز کریمی را در باشگاه استقلال تهران فراهم آوردند.

وی با تاکید بر اینکه نظر باشگاه استقلال اهواز در این زمینه مثبت است، افزود: استقلال تهران و اهواز دو تیم هم خانواده هستند که در آینده قطعا مراوداتی بیشتر با هم خواهند داشت.

وی تصریح کرد: اطمینان دارم که دو تیم در آینده می توانند با بهبود مشکلات موجود جایگاهی مناسب در جدول رده بندی لیگ برتر از آن خود کنند.

فیروزکریمی عصر امروز با حضور در یک نشست خبری به سوالات خبرنگاران گروهی پاسخ خواهد داد و از فردا تمرینات استقلال تهران را زیر نظر خواهد گرفت.

شایعه نیست

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خوب بهتون تبریک می گم بالاخره تیم استقلال صاحب یه مربی خوب شد.

Domain

Registered User
لایک‌ها
2
تبریک! :)
ببینیم بالأخره نیمکت با مربی هم میتونه برای استقلال برد به همراه داشته باشه یا نه؟! :happy:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
من که چشم اب نمیخوره اصلا فکر نمیکنم کریمی خوب باشه !
از این هفته شایعات رو داشته باشید ! منظور همون حاشیس

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فیروز کریمی :هنوز رسما سرمربی استقلال نشده ام / قول قهرمانی نمی دهم
سرمربی جدید تیم فوتبال استقلال تهران تاکید هنوز به طور رسمی سرمربی این تیم نشده است اما بزودی این مشکل حل خواهد شد.
فیروز کریمی در حاشیه نشست عصر امروز خود با مسئولان باشگاه استقلال تهران و اهواز ضمن بیان این مطلب افزود: طی سه ماه اخیر هیچ مصاحبه ای با رسانه ها نداشته ام و هر کس مصاحبه ای از من را به چاپ رسانده را تکذیب می کنم . عزیزترین دوستانم را در مطبوعات و رسانه های نوشتاری دارم که از دوستان خانوادگی من هستند. حتی گفتگوهای من با آنها نیز خارج از بحث رسانه ها و مطبوعات بود.

کریمی ادامه داد: درخصوص انتقال من به استقلا تهران دو باشگاه بحث های کلی را انجام دادند ولی هنوز رسما سرمربی استقلال نشده ام . توافقاتی بین دو باشگاه صورت گرفته و تا زمانی در فدراسیون فوتبال رسما قراردادم به ثبت نرسد قطعی نخواهد بود. از آنجایی که شکایتی در کمیته انضباطی به ثبت رسیده باید این کمیته از توافق دو باشگاه استقلال تهران و اهواز با خبر شوند تا رای نهایی خود را صادر کنند.

وی با اشاره به اینکه قرار است به عنوان سرمربی در تیم فوتبال استقلال تهران حضوریابد خاطرنشان کرد: بین دو باشگاه استقلال تهران و اهواز شکافی نیست. قطع همکاری من با باشگاه استقلال اهواز نیز تنها به دلیل مشکلات خانوادگی بود که امکان خروج از تهران را نداشتم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران تاکید کرد: امروز توافق نهایی دو باشگاه استقلال تهران و اهواز برای انتقال به جمع آبی پوشان تهران صورت گرفت و مشخص شد که باشگاه استقلال اهواز مشکلی از بابت حضور من در این تیم ندارد. با توجه به این مسئله از فردا در این تیم حضورمی یابم.

وی با ابراز امیدواری از اینکه سرمنشاء خدمات ارزنده در باشگاه استقلال تهران و فوتبال ایران باشد افزود: استقلال تیم بزرگی است که میلیونها هوادار دارد باید بتوانیم با کار شبانه روزی این تیم را به موفقیت برسانیم.

کریمی در خصوص همکاری با ناصر حجازی به عوان مدیر فنی باشگاه استقلال تهران گفت: در توجیه مدیر فنی تنها یک جمله را می گویم. فردی می تواند شرایط مدیر فنی را داشته باشد که نزد کادر فنی مقبول باشد. وجود و حقیقت مدیر فنی داشتن مقبولیت نزد کادر فنی است. که اطمینان دارم حجازی این ویژگی را نزد کادر فنی استقلال دارد. من او را از نظر فنی قبول دارم و تا پایان کار با وی تمایل خواهم داشت.

وی درخصوص انتخاب کادر فنی تیم فوتبال استقلال گفت: در حال حاضر ورمزیار در تیم استقلال حضور دارد. او شاگرد من بوده و نسبت به توانایی هایش اطمینان دارم. در کنار وی از وجود ساکت الهامی ، رضا مهاجری و حسین تراب پور نیز استفاده خواهیم کرد.

وی در خصوص جذب مربی بدنساز برای تیم فوتبال استقلال گفت: من در هر تیمی که حضور داشتیم کار بدنسازی نیز خودم انجام می دادم . در استقلال نیز این کار را خودم انجام می دهم. البته از کمک دوستانم همچون دکتر مقدم، پرویز کماسی و ولی صالح نیا نیز استفاده خواهم کرد. کمک گرفتن از آنها به معنی حضور آنها در کادر فنی نیست و تنها از مشاوره ای آنان استفاده خواهم کرد.

وی در ادامه از حضور جلال چراغ پور خبر داد و افزود: وی امکان این را ندارد در کادر فنی حضور یابد اما از کمک های وی استفاده خواهیم کرد.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا به هیئت مدیره باشگاه استقلال تهران قول قهرمانی داده است گفت: هیچ مربی ای نمی تواند قول قهرمانی بدهد. لیگ 18 تیمی است و امکان اینکه پیش بینی کرد که چه تیمی قهرمان می شود میسر نیست.

وی با اشاره به دوستی 35 ساله خود با اصغر حاجی لو اشاره کرد و گفت: او کماکان به عنوان سرپرست در تیم استقلال فعالیت خواهد کرد و کنار ما خواهد بود.

وی با ابراز تشکر از برادرن شفیع زاده تصریح کرد: آنها همیشه از من حمایت کرده اند و هیچ وقت بین ما شکافی نخواهد افتاد و اگر روزی شرایط برای حضور در خارج از تهران مهیا شود قطعا تیم استقلال اهواز را برای مربیگیری انتخاب خواهم کرد.

وی با رد و تکذیب مصاحبه ای که از وی علیه مجید جلالی به چاپ رسیده بود گفت: من در مورد مجید جلالی حرفی نزدم او از مربیان بزرگ و تحصیلکرده فوتبال ماست که اطمینان دارم درتیم استقلال اهواز موفق خواهد شد.

وی همچنین از شکایت خود از یکی از روزنامه های ورزشی خبر داد و گفت: در یکی از روزنامه ها به من تهمت زده شده که با شکایت از این روزنامه قصد رسیدگی دارم قانونی دارم که در آینده نیتجه آن را خواهید دهید.

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
علی فتح الله زاده:استقلال اهواز هدیه بزرگی به ما داد / لطف اهوازیها را جبران می کنیم
مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: انتقال فیروز کریمی به استقلال تهران در سایه همکاری صمیمانه و ارتباط دوستانه بین دو باشگاه صورت گرفت و به خاطر این هدیه از دوستانمان در باشگاه همنام اهوازی تشکر می کنم.
علی فتح الله زاده درحاشیه نشست امروز خود با مسئولان باشگاه استقلال اهواز ضمن بیان این مطلب افزود: در خصوص انتقال فیروزکریمی به استقلال تهران بحث استقلال تهران و استقلال اهواز مطرح نبود. هر دو تیم استقلال هستند و یک خانواده بشمار می روند.

وی یادآور شد: از مدتها پیش مطلع شدیم فیروز کریمی به دلیل مشکلات شخصی نمی تواند با استقلال اهواز ادامه همکاری دهد به همین خاطر در صدد جذب وی برآمدیم که درنهایت کار به جلسه روز گذشته کشید تا رسما از باشگاه استقلال اهواز درخواست کردیم اجازه بدهند ازخدمات فیروز کریمی در استقلال تهران استفاده کنیم.

مدیرعامل باشگاه استقلال تهران اذعان داشت: طی چند وقت اخیر دوستان دیگر از سایر باشگاه ها برای جذب فیروز کریمی پیشنهادهایی حتی بیشتر از 350 میلیون تومان به باشگاه استقلال اهواز ارائه دادند اما این باشگاه با محبت به تیم همنام تهرانی حضور کریمی را در باشگاه میسر کرد.

وی با اشاره به نشست خود با شفیع زاده افزود: از شفیع زاده خواهش کردم از آنجا که هر دو باشگاه نام استقلال را دارند، شرایط را برای حضورکریمی در تیم ما مهیا کند. او نیز با توجه به اینکه سالانه میلیاردها تومان با هزینه شخصی صرف تیمداری می کند موافقت خود را با حضور کریمی در استقلال تهران ابراز داشت و با این کارهدیه ای بزرگ به هواداران استقلال داد.

فتح الله زاده با بیان اینکه برادران شفیع زاده با موافقت در انتقال کریمی به استقلال تهران حد بالای خود را نشان دادند تاکید کرد این حرکت آنها جای تقدیر دارد. آنها بدون دریافت یک ریال پول کریمی را به باشگاه استقلال تهران دادند.

وی با ابراز امیدواری از اینکه همکاری های دو باشگاه در آینده بیش از پیش شود برادران شفیع زاده مقابل درخواست ما تواضع به خرج دادند و برخلاف خواست بعضی ها که نمی خواستند دو باشگاه در کنار هم باشند با موافقت در حضور کریمی در تیم استقلال روابط ما را نزدیک تر از قبل کردند.

مدیرعامل باشگاه استقلال تهران با تاکید بر اینکه در آینده لطف باشگاه استقلال اهواز را جبران خواهیم کرد، افزود: استقلال تهران و اهواز نداریم. ما هر دو یک استقلال و از یک خانواده هستیم.

وی همچنین از شفیع زاده درخواست کرد که در شورای عالی باشگاه استقلال حضور یابد و همچنین از ساخت دفتر سمبولیک باشگاه خوزستان در باشگاه استقلال تهران خبر داد.

فتح الله زاده از اظهار نظر پیرامون رقم قرارداد فیروزکریمی خودداری کرد و افزود: ابتدا باید قرارداد کریمی با استقلال اهواز رسما فسخ شود و پس از آن در خصوص امضای قرارداد جدید اقدام می کنیم.

وی با رد شایعه جدایی ناصر حجازی از باشگاه استقلال گفت: حجازی خودبرای مربیگری تیم ما پیشنهاد کرده و هیچ دلیلی برای کناره گیری وی وجود ندارد. او امروز با من تماس گرفت و درخواست کرد فردا جلسه هماهنگی با ناصر حجازی داشته باشد.

مدیرعامل باشگاه استقلال تهران درپایان انتخاب کادرفنی تیم فوتبال استقلال را در شرح وظایف کریمی و حجازی خواند و افزود: سرمربی تیم ما اختیار تام دارد. سرمربی در تیم ما یک تعریف دارد. کلیه مسئولیت ها فنی است اما هیچ دخالتی در کار وی نمی کنیم.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
الان کانال 6 جلسه امروزشون رو نشون داد
واقعا شفیع زاده چه مرام سنگینی گذاشت! گفت هیچ پولی نمیخوایم,کریمی رو هدیه میدیم به استقلال و طرفدارا!
بعدشم کریمی هر چی باشه به نظر من از نظر فنی خیلی از حجازی بالاتره
استقلال دو تا بازی اخیر لیگ رو که برد واقعا باید قبول کرد که.... 70 دقیقه دفاع اونم چه مدل دفاعی بود... امیدوارم اومدن کریمی برای تیم محبوبمون شروع یه تحول اساسی و مثبت باشه

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
تبریک! :)
ببینیم بالأخره نیمکت با مربی هم میتونه برای استقلال برد به همراه داشته باشه یا نه؟! :happy:

سلام
من هم تبریک میگم دیگه تمومه فیروز مربی استقلال شد:happy:
میبریم مشکل اسقلال به نظر من ناهماهنگی توی خط دفاعشه که با یه تقیر تاکتیک یا یه کم تمرین حل میشه مثل مشکل خط حمله استقلال که حل شد;)

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جلسه حجازي و كريمي براي انتخاب اعضاي كادر فني
سرمربي جديد تيم فوتبال استقلال براي تعيين دستيارانش امروز با مديرفني باشگاه دراين خصوص گفت و گو مي كند.
به گزارش واحد مركزي خبر؛ فيروز كريمي درجلسه‌اي با حضور ناصر حجازي در خصوص دستيارانش بحث و تبادل نظر لازم را انجام خواهد داد.
كريمي بر روي حضور رضا مهاجري، دستيار سابقش دراستقلال تهران نظر مساعد دارد، هرچند كه گفته مي‌شد ناصر حجازي چندان موافق اين امر نيست.

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جبارى: تا آخر فصل در استقلال مى مانم
تهران IranSport.Net - هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در خصوص آينده هيچ تصميمى نگرفته ام اما قطعاً تا پايان فصل در استقلال خواهم ماند وتصميمى براى ترك تيم در نيم فصل ليگ برتر ندارم.«مجتبى جبارى» در رابطه با آخرين وضعيت خود عنوان كرد: با شرايطى كه من داشتم، بازگشت دوباره ام به ميادين بسيار سخت بود مخصوصاً كه تيم هم دچار بحران شده بود و فشار زيادى روى نفرات قرار داشت اما در حال حاضر شرايط بسيار بهتر شده و با ساير نفرات نيز هماهنگ شده ام .وى ادامه داد: قبلا هم گفته بودم كه اگر فرصت كافى براى بدنسازى داشتم و مى توانستم در بدنسازى تيم شركت كنم ، حالا بيشتر و بهتر در خدمت تيم بودم. جبارى از سوى هواداران استقلال به عنوان بهترين بازيكن ديدار مقابل تربيت يزد انتخاب شده، وى در اين خصوص نيز گفت: اين نظرلطف هواداران است و باعث خواهد شد تا انگيزه هاى من بيشتر از گذشته شود.جبارى در رابطه با شرايط استقلال در ليگ و جام حذفى خاطر نشان كرد: رفته رفته تيم شرايط بهترى پيدا مى كند كه دليل آن هماهنگ شدن و كسب شناخت بيشتر بازيكنان ازنحوه بازى يكديگر است. اگر از انگيزه و پتانسيل بالايى كه بازيكنان استقلال دارند بتوانيم در ۳ بازى باقيمانده حداكثر استفاده را ببريم مى توانيم در نيم فصل دوم براى قهرمانى اميدوار باشيم. ضمن اينكه در جام حذفى هم مدعى جدى قهرمانى هستيم.هافبك استقلال در رابطه با شايعه جدايى اش در نيم فصل رقابت ها از استقلال گفت: هنوز در خصوص آينده هيچ تصميمى نگرفته ام اما قطعاً تا پايان فصل در استقلال خواهم ماند. شايعه جدايى ام در نيم فصل صحت ندارد.

Mehrzad_taj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بیچاره حجازی تازه افتاده بود رو خط برد

الان فیروز بیاد خرابش کنه خیلی ضد حاله ................:cool:

شفيعي زاده: به کوري چشم دشمنان استقلال، کريمي را به استقلال تهران داديم
امید وارم که ناصر خان و فیروز کریمی با هم بتونن روی لنگیا رو کم کنن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من شخصا نه با ناصر حجازی مشکل دارم نه با فیروز

اتفاقا از فیروز خوشم میاد و خوشحالم که اس اس بالاخره یه مربی خوب بدست آورد

اما آقای تاجی عزیز ، خودت میدونی معمولا در فوتبال ایران وقتی یکی سیر صعودی پیدا می کنه عوامل خارج از قضیه و حاشیه ای بلافاصله خودشون رو نشون میدن

مثل همین قضیه افشین قطبی ......
نگرانی بیشتر از اینه که این کادر فنی و مدیر فنی با هم مشکلات داخلی پیدا نکنن.....

در ضمن بدون که مربی خوب تضمینی برای بردن 100% نیست. پس مطمئن باش اگه مورینیو هم بیاد تو تیمتون باز هم امکان ناکامی واستون وحود داره... (البته با توجه به اوضاع این فصلش تا این لحظه)

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
الان کانال 6 جلسه امروزشون رو نشون داد
واقعا شفیع زاده چه مرام سنگینی گذاشت! گفت هیچ پولی نمیخوایم,کریمی رو هدیه میدیم به استقلال و طرفدارا!
بعدشم کریمی هر چی باشه به نظر من از نظر فنی خیلی از حجازی بالاتره
استقلال دو تا بازی اخیر لیگ رو که برد واقعا باید قبول کرد که.... 70 دقیقه دفاع اونم چه مدل دفاعی بود... امیدوارم اومدن کریمی برای تیم محبوبمون شروع یه تحول اساسی و مثبت باشه

دقیقا !
دفاع کاملا ناشیانه و غیر منسجم !
جدا شانس میاوردیم که گل مساوی رو نمیخوردیم !
078.gif

به همه تبریک میگم ، گویا بالاخره یه مربی درست حسابی داریم ، حیف که از اول کریمی رو نیاوردن

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
/گزارشی از تمرین استقلال/
حجازی نبود، کریمی تمرین داد/ دو دستگی هواداران استقلال
نخستین تمرین تیم فوتبال استقلال با حضور فیروز کریمی امروز در زمین شماره دو ورزشگاه شهید شیرودی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار مهر ، فیروزکریمی پس از امضای قرارداد خود با تیم فوتبال استقلال ساعت 15/14 دقیقه امروز در ورزشگاه شهید شیرودی حاضر شد و تمرینات این تیم را زیر نظر گرفت.

وی با حضور در رختکن ورزشگاه دقایقی برای بازیکنان صحبت کرد و نقطه نظرات فنی و شرایط تیم را برای آنها بازگو کرد.

پس از برگزاری مراسم معارفه ، کریمی از بازیکنان خواست پس از 5 دقیقه آماده آغاز تمرین شوند.

تمرین امروز تیم فوتبال استقلال درحالی برگزار شد که ناصر حجازی مدیرفنی تیم بر خلاف روزهای گذشته درجمع آبی پوشان حضور نداشت. به گفته مسئولان استقلال حجازی برای استقبال از خواهرش که از کشورانگلیس به ایران بازگشته به فرودگاه رفته بود.

تمرین امروز تیم فوتبال استقلال از ساعت 15/15 آغاز شد. درتمرین امروز فیروز کریمی را ساکت الهامی و صادق ورمرزیار همراهی می کردند.

فیروز کریمی شخصا کاربدنسازی وتمرینات استقامتی بازیکنان را برعهده داشت. وی به مدت 20 دقیقه به بازیکنان تمرین داد و آنها را آماده انجام کارهای تاکتیکی و کاربا توپ کرد.

تمرین عصر امروز استقلال نزدیک به هزارهوادار تیم فوتبال استقلال را برای تماشای تمرینات این تیم به زمین شماره دو شیرودی کشانده بود. این هواداران در ابتدا برای تشویق مربیان و بازیکنان دو دسته شده بودند. گروهی حجازی و حاجیلو را تشویق می کردند و گروهی دیگر نام کریمی را فریاد می زنند . درادامه با درخواست مسئول کانون هواداران اتحاد روی سکوها حاکم شد و هواداران به تشویق تمامی مربیان و بازیکنان پرداختند.

کریمی حضور پررنگی در تمرینات امروز داشت. وی با فریادهای خود به بازیکنان توصیه های تاکتیکی می داد و دربخشی ازتمرین امروز مجتبی جباری با سان جان برخورد کرد که باعث مصدومیت جزیی وی از ناحیه زانوی چپ شد. ظاهرا مشکل وی چندان جدی نیست زیرا پس از دقایقی کنار دیگر بازیکنان به تمرین پرداخت.علی علیزاده که از ناحیه دست دچارآسیب دیدگی شده است درتمرین امروز غایب بود .

امروز آبی پوشان تمرکز اصلی خود را روی انجام کارهای تاکتیکی قرار داده بودند . کریمی سعی می کرد با انجام تمرینات ابتدایی بازیکنان را با روش کارخود آشنا کند. در تمرین امروزعلاوه برانجام تمرینات و کارهای تاکتیکی، برنامه های تخصصی برای بازیکنان در پست های مختلف نیز در دستور کار قرار گرفت.

سعید رمضانی کاپیتان تیم فوتبال استقلال اهواز نیز درتمرین امروزآبی پوشان حضوریافت . او که از ناحیه پا دچار آسیب دیدگی است برای معاینه پای مصدومش توسط پزشک استقلال درمحل تمرین این تیم حضور یافته بود.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
جالب ترین حرف رو هم کریمی امشب توی اخبار ورزشی شبکه 3 زد. گفت بعد از 25 جلسه تمرین و هماهنگی من با بازیکنا اگه ما مقابل منچستر :blink: هم باختیم مقصر منم :f34r:

شاه حسيني در گفت و گو با فارس:
فيروز كريمي نمي‌تواند روي نيمكت استقلال بنشيند

خبرگزاري فارس: تا زمانيكه مشكل ثبت قرارداد كريمي در هيئت فوتبال، سازمان ليگ و مشكل انضباطي وي برطرف نشود، نمي‌تواند روي مربيگري استقلال بنشيند.
عبدالرحمن شاه حسيني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره شرايط فيروز كريمي براي هدايت تيم استقلال تهران اظهار داشت: اشراف كامل بر پرونده او دارم. وي براي هدايت نماينده تهراني بايد مشكلاتش را حل كند.
وي ادامه داد: كريمي در وهله اول بايد قراردادش با استقلال تهران را در هيئت فوتبال و سازمان ليگ ثبت كند. علاوه بر اين، 2 پرونده انضباطي دارد و طبق قانون، بايد موارد خواسته شده را انجام دهد.
رئيس كميته انضباطي خبر داد: امروز بعد از ظهر علي فتح‌ا.. زاده (مديرعامل استقلال) و فيروز كريمي براي حل مشكلات، جلسه اي را در كميته انضباطي با ما خواهند داشت. درباره حل مشكلات صحبت‌هاي نهايي را انجام خواهيم داد.
فيروز كريمي پس از ترك تيم استقلال اهواز، روز گذشته به طور رسمي به تيم استقلال تهران پيوست.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
جالب ترین حرف رو هم کریمی امشب توی اخبار ورزشی شبکه 3 زد. گفت بعد از 25 جلسه تمرین و هماهنگی من با بازیکنا اگه ما مقابل منچستر :blink: هم باختیم مقصر منم :f34r:

شاه حسيني در گفت و گو با فارس:
فيروز كريمي نمي‌تواند روي نيمكت استقلال بنشيند

خبرگزاري فارس: تا زمانيكه مشكل ثبت قرارداد كريمي در هيئت فوتبال، سازمان ليگ و مشكل انضباطي وي برطرف نشود، نمي‌تواند روي مربيگري استقلال بنشيند.
عبدالرحمن شاه حسيني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره شرايط فيروز كريمي براي هدايت تيم استقلال تهران اظهار داشت: اشراف كامل بر پرونده او دارم. وي براي هدايت نماينده تهراني بايد مشكلاتش را حل كند.
وي ادامه داد: كريمي در وهله اول بايد قراردادش با استقلال تهران را در هيئت فوتبال و سازمان ليگ ثبت كند. علاوه بر اين، 2 پرونده انضباطي دارد و طبق قانون، بايد موارد خواسته شده را انجام دهد.
رئيس كميته انضباطي خبر داد: امروز بعد از ظهر علي فتح‌ا.. زاده (مديرعامل استقلال) و فيروز كريمي براي حل مشكلات، جلسه اي را در كميته انضباطي با ما خواهند داشت. درباره حل مشكلات صحبت‌هاي نهايي را انجام خواهيم داد.
فيروز كريمي پس از ترك تيم استقلال اهواز، روز گذشته به طور رسمي به تيم استقلال تهران پيوست.

این خبر کمی قدیمی هست,اخبار تلویزیون امروز بعد از ظهر گفت کریمی قراردادش رو ثبت کرد

هیجان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:thumbsdow
رضا عنایتی مهاجم سابق استقلال در مورد تغيير و تحولات كادر فنى اين تيم نيز گفت: فيروز كريمى مربى قابل اتكايى محسوب مى شود، من سال ها با او در ابومسلم كار كرده ام. مطمئنم آقافيروز مى تواند در استقلال موفق شود. حضور كريمى در استقلال يك اتفاق خوش يمن براى اين تيم به شمار مى رود. او يك مربى و بازيخوان حرفه اى است. نمونه آن در كار تاكتيكى خاصش مقابل پرسپوليس روى نيمكت استقلال اهواز بود. كريمى در دقيقه ۱۰ مى داودى را از چپ به راست آورد. پس از آن مى داودى يك گل به پرسپوليس زد و ۳ موقعيت تك به تك نيز با دروازه بان حريف به دست آورد. مطمئنم استقلال با كريمى موفق مى شود و مى تواند با به دست آوردن شخصيت تيمى جديد به رتبه هاى بالايى جدول برسد.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
:thumbsdow
رضا عنایتی مهاجم سابق استقلال در مورد تغيير و تحولات كادر فنى اين تيم نيز گفت: فيروز كريمى مربى قابل اتكايى محسوب مى شود، من سال ها با او در ابومسلم كار كرده ام. مطمئنم آقافيروز مى تواند در استقلال موفق شود. حضور كريمى در استقلال يك اتفاق خوش يمن براى اين تيم به شمار مى رود. او يك مربى و بازيخوان حرفه اى است. نمونه آن در كار تاكتيكى خاصش مقابل پرسپوليس روى نيمكت استقلال اهواز بود. كريمى در دقيقه ۱۰ مى داودى را از چپ به راست آورد. پس از آن مى داودى يك گل به پرسپوليس زد و ۳ موقعيت تك به تك نيز با دروازه بان حريف به دست آورد. مطمئنم استقلال با كريمى موفق مى شود و مى تواند با به دست آوردن شخصيت تيمى جديد به رتبه هاى بالايى جدول برسد.
عنایتی که حرفه بدی نزده بود چرا اون شکلکو زده بوی؟!
!!
بازی فردا رو چند چند پیش بینی میکنید !
با سرمربی جدید !

راستی این حرفه کریمی رو شنیدید ! مصاحبش با اخبار ورزشی!
گفتش که من یه برنامه 25جلسه ای ( تمرینات ) دارم که بعد از اون اگه تیم مقابل منچستر هم باخت من مقصرم :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا