• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
بنده خداهااونایی که رفت بودن بازی رو ببینن
دیگه فکر نمیکردن از پگاه هم بخوریم اونم 4 تا؟

بنده خدا من!
رفته بودم اونجا...
ولی حقش بود ببازه!
پیروز قربانی رو دیدین؟؟ واقعا توی زمین قدم میزد این آدمه................!!

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
عجب وضعیت خنده داری شده ها !
25r30wi.gif

البته کمی هم مشکوک بود بازیه امروز !
unknown.gif

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام

فقط خواستم بعد از این نتیجه مفتضح هم حضور داشته باشم .....
ولی تو رو خدا یکی بیاد به من بگه سر تیم ما چی اومده .... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :hmm::hmm:

الان من بیام فحش و فضیلت به بازیکنها و مربی ها بدم هم چیزی عوض نمیشه ......
ولی این ورمزیار اومده میگه : ما خوب بازی کردیم و بدشانس بودیم ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hmm::hmm:
انگار مردم .................
بابا یکی به اینها بگه شعور فوتبالی مردم خیلی از شما بالاتره .....:hmm:

مثل اینکه آشیموتو عزیز قرار بود بره استادیوم فکر کنم بیاد گفتنی زیاد برامون داشته باشه ....

الان خیلی عصبی هستم چیزی نگم بهتره .......

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
منم می خواستم برم استادیوم و واقعا هم خوشحالم. البته بجای استادیوم رفتم خونه ی یکی از دوستام که با هم فوتبال رو ببینیم فقط اعصاب خودمون رو خورد کردیم:دی واقعا ارزش دیدن نداشت این بازی.
فقط و فقط امیدوارم حاجی و فیروز هر چه زودتر از اس اس برن

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

فقط خواستم بعد از این نتیجه مفتضح هم حضور داشته باشم .....
ولی تو رو خدا یکی بیاد به من بگه سر تیم ما چی اومده .... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :hmm::hmm:

الان من بیام فحش و فضیلت به بازیکنها و مربی ها بدم هم چیزی عوض نمیشه ......
ولی این ورمزیار اومده میگه : ما خوب بازی کردیم و بدشانس بودیم ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hmm::hmm:
انگار مردم .................
بابا یکی به اینها بگه شعور فوتبالی مردم خیلی از شما بالاتره .....:hmm:

مثل اینکه آشیموتو عزیز قرار بود بره استادیوم فکر کنم بیاد گفتنی زیاد برامون داشته باشه ....

الان خیلی عصبی هستم چیزی نگم بهتره .......

دیگه بازی که حرفی نداشت دیدین!
تماشاچیا هم مثل همیشه تیم رو از قبل بازی تشویق میکردن
مخصوصا پیروز قربانی رو که دیدن انگار قراره بازی کنه ولی وقتی که دیدن توی زمین داره قدم میزنه خیلیا میگفتن این از لج فیروز کریمی داره این کارو میکنه... راستم میگفتن نمیدونم دوربین که نشونش نمیداد ولی همش جا خالی میکرد و قدم میزد!!
چند باری هم گفتن بازیکن بی غیرت نمیخوایم ولی این بازیکنا اصلااااا هیییچچچچ...
منصوریان که اول فصل تشویق میشد این دفعه موقعی که بازی میومد اکثرا معترض بودن بخاطر اون نیمه که گند زد توی بازی با پرسپولیس!!
حجازی هم بین دو نیمه که از جایگاه میرفت پایین کلی بهش اعتراض کردن! میگفتن این تیمی هست که تو اول فصل بستی...
اصلا اوایل خیلیا میگفتن حجازی حجازی ولی الان دیگه اکثر تماشاچی ها میگفتن برای استقلال فقط امیر قلعه نوعی! یعنی دو دلی که بود بخاطر نتایج درخشان این کادر فنی رفع شد!
گل آخر رو هم که پگاه زد کلی خوشحالی کردیم...:D

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
به نظر من حجازی بنده خدا تقصیری نداره. اول فصل به منم بگن بیا 200 میلیون تومن بت میدیم مربی گری استقلال رو به عهده بگیر قطعا وسوسه میشم و میام با اینکه خودم میدونم هیچی از مربی گری نمیدونم. ضمن اینکه به نظر من حجازی تیم بدی نبسته و بازیکنهای خوبی رو داریم لااقل اگه بخوایم مجموعا با پرسپولیس خودمون رو مقایسه کنیم تیم ما بدتر از اونا بسته نشده.
به نظر من مقصر اصلی فتح الله زاده بود که ورداشت حجازی رو فقط برای رفع کدورت گذشته یا اثبات رفاقتش اورد سرمربی کرد. بعد دید تیم نتیجه نمیگیره بعد 12-13 هفته که اون رفت با اون وضعیت بد فیروز کریمی رو اورد. من هیچوثت راجع به فیروز هیچ نظری نداشتم و به نظرم آدم جالبی میومد ولی بعد از قرارداد بستنش با استقلال نظرم راجع بهش عوض شد. کم کم که متوجه اخلاق گند و عقده و لجبازیهاش شدم حدس زدم نمیتونه توی اس اس موفق باشه حالا هم که ....
به نظر من استقلال یه مدیر عامل درست و حسابی میخواد مث قریب ولی حتی مقداد نجف نژاد هم از علی فتح الله بهتره
در مورد سرمربی هم گزینه های بهتر از فیروز که از خود اس اس هم باشن کم نیست
منصور پورحیدری که من خیلی دوستش دارمء پرویز مظلومیء امیرقلعه نوعی یا همین عبد الصمد خودمون فصل پیش با اون تیم درپیتش داشت شانسی یا غیر شانسی قهرمان میشد که از وقتی فتحی جون اومد فک کنم توی 5-6 تا بازی آخر 2 امتیاز گرفت

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بازيكنان و مربيان استقلال جريمه شدند
فتح‌اله‌زاده: بازيكنان استقلال تباني نكردند
از "كريمي" حمايت خواهيم كرد

به دنبال شكست 4 بر 1 استقلال تهران از پگاه گيلان بازيكنان و مربيان اين تيم جريمه شدند.

علي فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال در گفت‌وگو با سايت خبري اين باشگاه چنين به سوالات پاسخ داد:

-استقلال برابر پگاه گيلان شكست خورد!

اين نتيجه يك دليل دارد و آن چيزي نيست جز دست كم گرفتن حريف شهرستاني. وقتي يك تيم مغرور مي شود و احساسش قبل از مسابقه پيروزي است اين نتيجه حاصل مي شود.

-دريافت چهار گل آن هم در تهران كمي عجيب است؟

استقلال يك تيم مردمي است با ميليون ها تماشاچي. وقتي يك بازيكن پس از يك ماه حضور در اين تيم به پشتوانه هوادارانش به شهرت و محبوبيت مي رسد نبايد فراموش كند اين مردمي كه او را به اين درجات مي رسانند انتظارات به جايي دارند كه بايد برآورده شود.

-اين هواداران كه شما از آن حرف مي زنيد از شكست استقلال بسيار عصباني بودند!

هيچ حرفي براي اين عزيزان كه سرمايه هاي اصلي باشگاه محسوب مي‌شوند ندارم. آنها بدون هيچ چشم‌داشتي براي تشويق تيم مورد علاقه شان به استاديوم مي‌آيند، هواداران در بدترين شرايط هم يار و ياور تيم بوده اند. اگر اينها اعتراضي هم داشته اند كاملا به جا بوده، چون توقعشان در اوج بودن استقلال است، شايد اگر من هم در سكوها مورد گله گذاريشان قرار مي گرفتم ناراحت نمي‌شدم.

- توصيه شما به هواداران استقلال چيست؟

آنها انسان هاي فهيم و بسيار هوشمندي هستند. هواداران در تاريخ باشگاه ثابت كرده اند تيمشان را تنها نمي گذارند. اين عزيزان صبوري پيشته كنند و مطمئن باشد سحر نزديك است.

- شايعاتي به گوش مي رسد مبني بر اينكه بازيكنان استقلال تباني كردند!

تباني؟! در تيم استقلال تباني معنا و مفهومي ندارد و بازيكنان ما انسان هاي شريفي هستند كه در قاموس آنها اين واژه جايي ندارد اما اينكه بازيكنان استقلال از جان مايه نگذاشتند حرف درستي است، برخي از نفرات تيم بي خيال بودند و بايد بگويم استقلال جاي بي‌خيال‌ها نيست. من مي‌خواهم يك آماري از مسابقه استقلال و پگاه گيلان را برايتان بازگو كنم.

- بفرماييد!

استقلال 377 پاس سالم در اين مسابقه داد در حالي كه پگاه گيلاني ها 160 بار پاس سالم دادند. استقلال 32 سانتر روي دروازه حريف كرد، در حالي كه سانترهاي پگاه گيلان عدد 12 بود. استقلال 8 كرنر زد و پگاه با استفاده از يك كرنرش يك گل به ثمر رساند. تيم ما شش موقعيت گل داشت كه تنها يك بار توسط برهاني از روي نقطه پنالتي به گل دست يافت و پگاه از چهار موقعيت گل، چهار گل وارد دروازه استقلال كرد. اين آمار و ارقام نشان از برتري مطلق استقلال در اين مسابقه داشت، هر چند پگاه كمتر از استقلال صاحب توپ و ميدان بود اما موثرتر كار كرد. اين ارقام را گفتم تا خيالتان را راحت كنم كه استقلالي‌ها تباني نكردند.

-اين آمار را از چه كسي گرفتيد؟

قرار بود آتيلا حجازي اين آمار را بدهد اما از افراد ديگري گرفتم.

- بازيكنان و مربيان استقلال را جريمه كرديد؟

اين حداقل كاري بود كه مي‌توانستم انجام دهم. به زودي فيلم بازي استقلال - پگاه گيلان در اختيار كميته انضباطي باشگاه قرار خواهد گرفت و احتمالا بعضي از نفرات بيشتر از اين جريمه مي‌شوند.

-شايعه شده كه فيروز كريمي بركنار مي‌شود؟

خير وي در استقلال خواهد ماند. هر چند فيروز كريمي در اين مسابقه دچار اشتباهاتي شد اما در نظر داشته باشيد او با پاي آسيب ديده كه حتي پزشكان وي را از راه رفتن عادي هم منع كرده بودند در تمام هفته با عصا در تمرينات حاضر شد و زحمات فراواني را كشيد. ما از كريمي حمايت خواهيم كرد تا تيم را بسازد و استقلال را به آن جايگاهي كه شايسته است برساند.

-استقلال در ادامه ليگ كار سختي را پيش‌رو خواهد داشت؟

به هر حال بازي با پگاه گيلان را بايد فراموش كنيد و مطمئن باشيد ديگر اين نتيجه تكرار نخواهد شد. از ابتداي فصل به دنبال اين بوديم در ليگ برتر به رتبه قابل قبولي برسيم و در جام حذفي عنوان قهرماني را كسب كنيم.

-اين اتفاق خواهد افتاد؟

در جام حذفي رقيبان سرسختي را پشت سر گذاشتيم. ذوب آهني را در اصفهان برديم كه اين روزها عالي نتيجه مي گيرد و قهرماني در جام حذفي هديه ما به هوادارانمان خواهد بود.

- استقلال به شوك احتياج ندارد؟!

استقلال به حوصله و تمركز احتياج دارد و ما الان به هواداران‌مان يك بدهي داريم كه بايد در اولين فرصت تسويه حساب كنيم.

- برخورد رسانه ها بعد از اين شكست با استقلال چگونه بود؟

نبايد رسانه ها هميشه تعريف و تمجيد كنند، وقتي بد بازي مي‌كنيم چه انتظاري بايد داشته باشيم. به نظر من رسانه ها حرمت استقلال و پرسپوليس را نگه داشتند.

به نقل از ایسنا

ایشالله این باخت حکم یه " شوک " رو واسه تیم داشته باشه و کلیدی باشه واسه فتح جام

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
دیگه بازی که حرفی نداشت دیدین!
تماشاچیا هم مثل همیشه تیم رو از قبل بازی تشویق میکردن
مخصوصا پیروز قربانی رو که دیدن انگار قراره بازی کنه ولی وقتی که دیدن توی زمین داره قدم میزنه خیلیا میگفتن این از لج فیروز کریمی داره این کارو میکنه... راستم میگفتن نمیدونم دوربین که نشونش نمیداد ولی همش جا خالی میکرد و قدم میزد!!
چند باری هم گفتن بازیکن بی غیرت نمیخوایم ولی این بازیکنا اصلااااا هیییچچچچ...
منصوریان که اول فصل تشویق میشد این دفعه موقعی که بازی میومد اکثرا معترض بودن بخاطر اون نیمه که گند زد توی بازی با پرسپولیس!!
حجازی هم بین دو نیمه که از جایگاه میرفت پایین کلی بهش اعتراض کردن! میگفتن این تیمی هست که تو اول فصل بستی...
اصلا اوایل خیلیا میگفتن حجازی حجازی ولی الان دیگه اکثر تماشاچی ها میگفتن برای استقلال فقط امیر قلعه نوعی! یعنی دو دلی که بود بخاطر نتایج درخشان این کادر فنی رفع شد!
گل آخر رو هم که پگاه زد کلی خوشحالی کردیم...:D

ممنونم آشیموتو جان از این توضیحات کاملت

ولی کاشکی تماشاچی ها هم کمی بیشتر صبر میکردن .... از دقیقه 60 رفتن رو اعتراض ...بچه ها یه اس اس هم که ماشالله همه از یه روح لطیف برخوردارن ... !!! همون بازی که میکردن هم آب رفت .....

توکل به خدا ... ایشالله که احیا میشیم ..:)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
متاسفانه راوی یه خبرهایه بد هستم ..:(

فرهاد مجيدى كه در بازى مقابل پگاه از ناحيه مچ پا مصدوم شد در تمرينات گروهى غايب خواهد بود.مجيدى به دستور امين نوروزى پزشك تيم ۲ روز بايد استراحت و فيزيوتراپى كند، بعد از آن هم تست پزشكى بدهد تا تكليفش براى ادامه تمريناتش مشخص شود. مهاجم استقلال از ناحيه مچ پا مصدوم شده و در تمرين گروهى عصر ديروز هم غايب بود.

۲ بازيكن از استقلال و پگاه پايان بازى اخراج شدند اما كارت قرمزهايشان از ديد همه پنهان ماند.مجتبى جبارى زمانى كه قصد داشت زمين را ترك كند با ابراهيم تقى پور مدافع گيلانى ها درگير شد كه داور بازى به دليل اينكه در زمين بودند به آنها كارت قرمز نشان داد اما چون سوت بازى زده شده بود و اطراف زمين خيلى شلوغ، كارت ها از ديد بسيارى از حاضران پنهان ماندند. به هر ترتيب اين ۲ بازيكن از حضور در بازيهاى بعد تيم شان محروم هستند.

… و حتما محروم مى شود

ناظر بازى استقلال- پگاه گزارشى بلند بالا از حركات مجتبى جبارى نوشت و به سازمان ليگ ارائه داد. جبارى برخلاف هميشه كه آرام و كم حاشيه بود بعد از بازى با پگاه حركاتى انجام داد كه از ديد ناظر بازى پنهان نماند. به اين ترتيب ناظر بازى يك تومار بلند بالا از درگيرى هاى جبارى نوشت و به سازمان ليگ فرستاد تا كميته انضباطى درباره او تصميم گيرى كند.

بعد از پايان بازى ناصر حجازى زودتر از همه جايگاهش را ترك كرد و به تونل رفت، مدتى پشت در رختكن منتظر ماند و بعد از آن راهى هتل المپيك شد.در اين زمان حجازى به همراه پسرش آتيلا و اصغر حاجيلو سرپرست استقلال به هتل المپيك رفتند و حدود ۲ ساعت با هم صحبت كردند. اين طور كه به نظر مى رسيد بيشتر بحث در مورد فيروز كريمى بود و تصور مى شد در اين جمع فتح الله زاده هم اضافه شود اما چنين اتفاقى نيفتاد.

صادقى:آقا فيروز گفت هجومى بازى كنيد
برهانى: هنوز اميدواريم
روانخواه: پگاه خوش شانس بود
يوسفى: جبران مى كنيم
از همه هواداران عذرخواهى مى كنم و قول مى دهيم در جام حذفى براى آنها جام را به ارمغان بياوريم.

چهار بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران دو هوادار اين تيم را راهى بيمارستان كردند.بيژن كوشكى، مجتبى جبارى، مهرداد پولادى و حميد شفيعى كه سوار بر يك دستگاه خودرو زانتيا بودند، هنگام ترك ورزشگاه آزادى با دو هوادار تيم استقلال درگيرى فيزيكى پيدا كردند.اين دو هوادار كه از شكست چهار بر يك تيم محبوبشان برابر پگاه گيلان، تيم هفدهم جدول ناراحت بودند، به بازيكنان استقلال لقب بى غيرت دادند و اين مسأله باعث خشم اين چهار نفر شد و با تماشاگران درگيرى فيزيكى پيدا كردند.دو هوادار پس از اين درگيرى مصدوم شده و به دليل شدت جراحات وارده راهى بيمارستان شدند.

كريمى پيش از بازى:دو دفاع براى پگاه كافى است

ديروز زمين شماره۲ آزادى ساعت پانزده سكوت فرياد مى زد

آبى پوشان پس از بازى و البته شكست عجيب شان به رختكن رفتند. فيروز كريمى هم كه از سوى تماشاگران حسابى مورد لطف قرار گرفته بود دست به عصا و سر به زير راهى رختكن شد اما اين بار رختكن استقلال با هميشه فرق داشت. اين بار نه تنها فيروز كريمى بلكه هيچ كدام از استقلالى ها حرفى براى گفتن نداشتند و اين بار سكوت فرياد مى زد.. بعد از حدود ۲۰ دقيقه سكوت كريمى به حرف آمد و با صدايى كه پر از خشم و عصبانيت بود و مى لرزيد به بازيكنانش گفت: «شما بد بازى نكرديد، اين توان شما است و بيشتر از اين ارزش نداريد.» بعد از صحبت هاى كريمى بقيه هم به حرف آمدند. يكى از بازيكنان اميرحسين صادقى بود. مدافع استقلال در رختكن از همه عذرخواهى كرد و گفت: «مقصر اصلى باخت من هستم چون اشتباه زياد كردم. پس از همه عذرخواهى مى كنم.» صادقى در حالى از تيم عذرخواهى كرد كه پيروز قربانى در آنجا نشسته بود و به روى خودش نمى آورد كه شايد او هم ذره اى فقط ذره اى مقصر بوده است. به اين دليل ترجيح داد فقط سكوت كند و حرفى نزند.

به نقل از ایران ورزشی

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
این اس اس بود؟!
!
من از اول گفتم جام لیگ مال ما نیست!!
بازیکنا اعتصاب کرده بودن قبل از بازی با توجه به لیستی که در روزنامه ها گذاشته شده بود..
لیستی که خیلی از بازکنا اخراج میشن و بعضی ها میمونن..

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
من فکر می کنم اگه اون لیست واقعی نبود خیلی زودتر و محکمتر از این از اونایی که منتشرش کردن شکایت میشد و بیش از این میتونستن تیم رو جمع کنن.
ضمنا با شناختی که بازیکنا توی این مدت از فیروز دلقک پیدا کردن فهمیدن که بیرون اومدن این حرفا از دهنش اصلا چیز عجیبی نیست.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
اعتصاب کردن اشتباس خیلی ها ازتیم میرن!
فقط لیست تهیه کردن حالا بدون هیچ موفقیتی اشتباه بوده!
اون بازیکنا
بی غیرتی شونو نشون دادن اعتصاب کردن بخاطر چندر غاز !
متاسفمم...واسه این تیم!

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
اعتصاب کردن اشتباس خیلی ها ازتیم میرن!
فقط لیست تهیه کردن حالا بدون هیچ موفقیتی اشتباه بوده!
اون بازیکنا
بی غیرتی شونو نشون دادن اعتصاب کردن بخاطر چندر غاز !
متاسفمم...واسه این تیم!

واقعا بی غیرتی رو دیدیم!
من توی استادیوم فقط جباری رو دیدم که تا آخرای بازی تلاشی میکرد اکثر بازیکنای بی تعصب قدم میزدن از اینهمه تماشاچی که اومده بودن بازی اینا رو ببینن خجالت هم نمیکشیدن....

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
پنجشنبه جلسه مطبوعاتى استقلال
شركت ايرتويا اسپانسر استقلال شد
تيم استقلال تهران اين هفته ميهمان ابو مسلم مشهد است.
بازى اين دو تيم روز جمعه و در ورزشگاه ثامن الائمه برگزار مى شود . تيم استقلال كه ديروز آخرين جلسه تمرينى خود را در زمين شماره ۲ آزادى برگزار كرد پنج شنبه ساعت ۴۵:۱۵ تهران را از فرودگاه مهر آباد به مقصد مشهد ترك مى كند. محل اقامت آبى هاى تهران در مشهد هتل پارس اين شهر است. تمام هزينه هاى اين سفر را شركت نمايندگى مجاز ايرتويا تقبل كرده و براى تبليغ شركت قرار است جلسه مطبوعاتى باشگاه استقلال با حضور مدير عامل و كادر فنى ساعت ۱۹ روز پنج شنبه در سالن اجتماعات هتل محل اقامت استقلال انجام پذيرد.

حاجى همچنان آرام است
باز هم على فتح الله زاده خويى با آرامش صحبت مى كند و هيچ گونه اختلافى را در كادر فنى تاييد نمى كند . باز هم مدير عامل آبى هاى تهران منكر حضور امير قلعه نويى در استقلال مى شود و مى گويد حاضر است قرارداد كريمى را براى فصل بعد با استقلال تمديد كند.
و باز هم فتح الله زاده از رسيدن استقلال به فينال جام باشگاه هاى آسيا تا سه سال آينده خبر مى دهد.
حاجى معتقد است امسال فرصت كافى براى جذب بازيكن و بستن يك تيم آماده نداشته و براى فصل بعد مى خواهد تيم رويايى استقلال را تشكيل دهد. با همه اين صبحت ها فتح الله زاده در پايان مى گويد: اگر تا سه سال آينده موفق نشود خودش استعفا مى دهد تا فرد ديگرى جايگزين او شود ، البته اگر عمر مدير عاملى او به سه سال برسد.

من دير به استقلال آمدم
ارزيابى شما از استقلال اين فصل چيست آقاى فتح الله زاده ؟
< من اين فصل دير به استقلال آمدم و نتوانستم آن طور كه دلم مى خواست تيم را ببندم اما شك نكنيد. براى سال آينده تيمى قدرتمند را تدارك خواهم ديد. اسكلت بندى تيم فعلى را حفظ مى كنيم و فقط چهار بازيكن درجه يك و ممتاز را به استقلال خواهم آورد، البته مذاكراتى هم براى حذب بازيكن خارجى داشته ام كه دو بازيكن خوب در حد و اندازه هاى استقلال را به جمع خود وارد كنيم .
فكر مى كنيد فيروز كريمى توانسته وضعيت استقلال را سر و سامان دهد؟
< ما از كريمى انتظار داريم او مى تواند استقلال را به شرايط مطلوب برساند . به همين خاطر او را به تيم مان آورديم. از نظر من بازى با پگاه يك اتفاق بود. شك ندارم اگر استقلال و پگاه ۱۰ بار ديگر مقابل هم قرار بگيرند تيم ما با اين نتيجه بازى را واگذار نمى كند. ما شايد در ليگ شانس نداشته باشيم اما در جام حذفى مدعى هستيم و تا آخرين توان خود براى استفاده از اين موقعيت تلاش خواهيم كرد.
پس با اين شرايط حضور كريمى را در استقلال مثبت ارزيابى مى كنيد؟
< با توجه به نتايج تيم در ديدارهاى گذشته ارزيابى من از نتايج و عملكرد تيم مثبت است. بايد توجه داشت او تيمى را تحويل گرفته كه خودش نبسته است اما هيچ گاه اين مورد را به زبان نياورده است . اين يك پوئن مثبت در كار كريمى است كه نبايد از كنار آن به سادگى گذشت.
تمام اين موارد نشان مى دهد كه از كار كريمى راضى هستيد؟
< فيروز كريمى از بهترين مربيان فوتبال ايران است اين را ما نمى گوييم اعتقاد جامعه فوتبال ايران است.

خسته شدم از بس كه تكذيب كردم
بعداز شكست از پگاه ۲۰ درصد از قرارداد بازيكن ها را كسر كرديد؟
< به هيچ وجه اين خبر صحت ندارد ما تصميم گرفتيم تنها هر بازيكن را ۵ ميليون تومان جريمه كنيم.
فصل رو به اتمام است و قرارداد برخى از بازيكنان تيم استقلال نيز در پايان اين فصل خاتمه مى يابد. چه برنامه اى براى تمديد قرار دادها داريد؟
< يكى از گلايه هاى ما از مديران پيشين باشگاه استقلال اين است كه چرا قرارداد بازيكنان را به موقع تمديد نكردند. ما در ابتداى كار خودمان با تيمى مواجه شديم كه ۱۵ بازيكن اش جدا شده بودند و من از اين اتفاق درس گرفتم و در شروع فصل جديد قرارداد بازيكنان را به گونه اى تنظيم كردم كه حداقل براى فصل آينده و دو فصل بعد در كنار استقلال باشند. براى نفرات ديگرى كه قراردادشان به اتمام رسيده هم برنامه ويژه اى داريم.
از پرسپوليس هم بازيكن مى گيريد؟
< اصلا بازيكنان پرسپوليس در برنامه هاى ما نيستند و از زمانى كه به استقلال بازگشتم، تاكيد كردم از پرسپوليس بازيكنى نمى گيريم و تا روزى كه در اين تيم هستم به اين قول پايبندم.
حتى اگر نيكبخت باشد؟
< بله ! ما نيكبخت را هم براى سال آينده نمى خواهيم.
در مورد حضور امير قلعه نويى در كادر فنى چه نظرى داريد ، آيا با او صحبتى داشته ايد؟
< آقاى قلعه نويى در حال حاضر سرمربى تيم فوتبال مس كرمان هستند. آن طور كه من شنيدم قرارداد شان هم تمديد مى شود ما تمايل به تمديد قرارداد با كريمى داريم آن وقت چرا بايد با قلعه نويى مذاكره كنيم. اين هم تراوش افكار كسانى است كه هر روز براى استقلال يك داستان جديد درست مى كنند ما هم خسته شديم از بس اين مسائل را تكذيب كرديم.

فصل كه تمام شد مى گويم
شما فكر مى كنيد حضور توامان حجازى و كريمى در استقلال به سود تيم بوده يا به ضرر آن ؟
< اين دو نفر تا جايى كه مى توانستند به استقلال كمك كردند ارزيابى من از همكارى آنها در استقلال مثبت بوده است فصل كه تمام شد مى گويم كه چرا چنين ادعايى دارم.
با اين شرايط تصميمى براى تمديد قرارداد با كريمى داريد يا نه؟
< هم كريمى و هم باشگاه استقلال بايد براى تمديد قرارداد تامل كنند تا فصل به اتمام برسد و ببينيم كه كارهاى تيم به كجا مى كشد . من به عنوان مدير عامل باشگاه شخصا اعلام مى كنم اگر كريمى بخواهد قرارداد اش را تمديد مى كنم.
براى اين كار با آقاى حجازى هم مشورت مى كنيد؟
< ايشان مدير فنى تيم هستند حتما از كمك ناصر خان هم استفاده مى كنيم .
از برنامه سه ساله تان ، يك سال گذشت، در ادامه چه اهدافى داريد؟
< زمانى كه به استقلال آمدم ، تاكيد كردم كه امسال سال سختى براى استقلال خواهد بود اما در نهايت منجر به موفقيت تيم بعد از سه سال خواهد شد . در يك سال نمى توان كار خاصى انجام داد من هم اگر عمرى باقى باشد استقلال را پس از سه سال فيناليست آسيا مى كنم.
خيلى اميدوارانه از ماندن در استقلال حرف مى زنيد چقدر اميدواريد كه كماكان مدير عامل باشگاه استقلال باقى بمانيد؟
< من آدمى هستم كه چسبيده به ورزش نيستم و تا زمانى كه مرا بخواهند كار مى كنم. من براى اداره استقلال در دوره فعلى برنامه سه ساله و پنچ ساله تدوين كرده ام. تا مدتى كه روى برنامه كار مى كنم و زمانى كه موعد رفتنم فرا رسيد اين برنامه را به مدير بعدى مى دهم. فكر مى كنم برنامه خوبى است كه در نهايت استقلال را فيناليست آسيا خواهد كرد.
و اگر تا سه سال آينده فيناليست آسيا نشديد؟
< صد در صد استعفا مى دهم.

آتيلا حجازى:
توهين تماشاگران بودار است
در جلسه كادر فنى استقلال با مسؤولان اين باشگاه، ناصر حجازى و آتيلا حجازى حضور نداشتند كه اين موضوع حرف و حديث هاى زيادى را به وجود آورد.
آتيلا حجازى با اشاره به اين موضوع مى گويد: در جريان برگزارى اين جلسه بودم ولى نبود من دليل خاصى نداشت. آن روز گرفتارى شخصى داشتم و حتى از اينكه نتوانستم در اين جلسه حاضر باشم عذرخواهى كردم البته دليل غيبت پدرم را نمى دانم.
آناليزور استقلال در ادامه با اشاره به توهين تماشاگران استقلال عليه ناصر حجازى توضيح مى دهد: هواداران تيم به چند شاخه تقسيم شده اند و ديگر يك نفر را تشويق نمى كنند. از ابتداى فصل عده خاصى كه تعداد آنها به ۳۰۰ نفر هم نمى رسد در كنار جايگاه ويژه استاديوم مشكلاتى را به وجود آوردند كه البته مى دانم از طرف چه كسانى خط مى گيرند. مثلا در ورزشگاه آزادى مقابل پيكان شكست خورديم كه آن زمان پدرم سرمربى بود ولى همه تماشاگران او را تشويق كردند. در بازى با پگاه در حالى كه پدرم نقشى در مسائل فنى نداشت توسط عده اى مورد توهين قرار گرفت و اين نشان مى دهد كه حركات تماشاگران از پيش تعيين شده و بودار بود.
آتيلا حجازى ادامه مى دهد: اعتقاد من اين است كه آمدن پدرم به استقلال اشتباه بود. بارها به او گفتيم كه مى تواند در تيم ديگرى بدون حاشيه و با آرامش كار كند چون به فكر سلامتى اش بوديم ولى او گفت كه استقلال را دوست دارد و مى خواهد به اين تيم كمك كند. پدر من پس از سال ها حضور در فوتبال ايران به دنبال شهرت، محبوبيت و پول نبود، او مى توانست در تيم هاى ديگرى با آرامش كار كند ولى حضور در استقلال باعث شد تا او خيلى چيزها را تحمل كند. او نبايد به اين تيم مى آمد.
حجازى با اشاره به وضعيت فعلى استقلال مى گويد: هر چند روى كاغذ هنوز شانس قهرمانى در ليگ را داريم ولى بايد به اين موضوع منطقى نگاه كنيم كه قهرمان نمى شويم. با اين شرايط قهرمانى در جام حذفى مهم است و اميدواريم با رسيدن به اين عنوان خاطرات تلخ گذشته را پاك كنيم

قربانى:
حق داشتم بد بازى كنم!
پيروز قربانى مدافع استقلال اين روزها حال و روز خوشى ندارد و بسيار مورد انتقاد قرار گرفته است. قربانى كه متهم اول شكست آبى پوشان به پگاه گيلان محسوب مى شود به خاطر بازى پر اشتباهش از هواداران عذرخواهى مى كند و علت آن را اينگونه توضيح مى دهد.

از پيروز قربانى انتظار نمى رفت اين قدر بد بازى كند...
< خب من بعد از ۱۰ هفته سكونشينى به ميدان رفتم كه به لحاظ روحى در شرايط خوبى نبودم. براى فوتباليستى در حد من سخت است كه اين همه مدت از تيم دور باشد. پس يك ضربه روحى بزرگ بود. به همين دليل انتظار داشتم كادر فنى قبل از اينكه به زمين بروم با من صحبت كنند و روحيه بدهند اما اين كار را نكردند و فقط خواستند به ميدان بروم و بازى كنم. در اين شرايط هم مطمئنا نمى شود خوب كار كرد.
اما قبل از بازى فتح الله زاده با شما صحبت كرد؟ به نظر مى رسيد با صحبت هايش قصد داشت روحيه از دست رفته شما را برگرداند...
< درست است. من شب قبل از بازى با آقاى فتح الله زاده جلسه داشتم و ايشان با من خيلى صحبت كردند كه لطف شان را به من نشان دادند. اما صحبت هاى كادر فنى تأثير بيشترى دارد و انتظارم از كادر فنى اين بود كه آنها به من روحيه بدهند اما نه تنها اين كار را نكردند بلكه بعد از بازى هم آمدند و انتقاد كردند.
چه انتقادى؟!
< مثلا اينكه ورمزيار بعد از بازى آمد و خيلى انتقاد كرد. من در سال هاى اخير يكى از بهترين مدافعان ايران بودم و اين بازى ضعيف و پر اشتباه من ناشى از برخوردى است كه كادر فنى كرد. آقاى ورمزيار چرا قبلا اشتباه نمى كردم.
اما به شما تهمت تبانى زده اند...
< وصله تبانى به من نمى چسبد. سال هاى پيش هم از اين جريانات در تيم درست مى شد اما همه ديدند كه تبانى دركار نبوده. حتى يك بار هم به خود من پيشنهاد شد اما قبول نكردم چون من بازيكنى هستم كه از استقلال ساخته شدم و به اين باشگاه مديونم. اگر مديون استقلال نبودم همان سال كه از پرسپوليس پيشنهاد داشتم مى رفتم اما من به استقلال مديونم و وصله تبانى به من نمى چسبد. البته به هيچ كدام از بازيكنان استقلال نمى چسبد. چون جوان ها براى اولين سال است كه در استقلال بازى مى كنند و مطمئنا به دنبال اين كار نمى روند. ما با تجربه ها هم نشان داديم كه سابقه خوبمان را به خاطر بود و نبود افراد خراب نمى كنيم.
به هر حال هواداران از بازى تان خيلى ناراحت بودند.
< حق دارند. چون خيلى افت كرده بودم. به همين دليل از تمام هواداران خونگرم و متعصب استقلال كه بهترين هواداران فوتبال هستند عذرخواهى مى كنم. اميدواريم كه بتوانيم جبران كنيم.

مجيدى به ابومسلم مى رسد
ايران ورزشى - فرهاد مجيدى در ديدار برابر پگاه از ناحيه مچ پا دچار آسيب ديدگى شد و اين نگرانى وجود داشت كه به بازى با ابومسلم نرسد، اما پزشك استقلال اعلام كرده مصدوميت مجيدى چندان جدى نيست و وى مى تواند آبى پوشان را در بازى با ابومسلم همراهى كند.

تمرين استقلالى ها در سكوت مرگبار
سخنرانى يك ساعته فيروز
در تمرين عصر ديروز آبى پوشان فيروز كريمى بازيكنانش را دور خود جمع كرد و در مورد مسائل به وجود آمده برايشان حرف زد.
كريمى همچنين از اعضاى تيم خواست بازى با پگاه را فراموش كنند و فقط فكر شكست ابومسلم باشند. بعد از صحبت هاى آقافيروز كه حدود يك ساعت طول كشيد تمرينات تاكتيكى شروع شد.

گرم كردن زير نظر منصوريان
در ابتداى تمرين، مطابق معمول چند روز اخير عليرضا منصوريان وظيفه گرم كردن تيم را بر عهده داشت.
ناصر غايب، آتيلا حاضر
برخلاف تمرين صبح كه ناصر حجازى يكدفعه سر تمرين حاضر شد و اتفاقا زود هم محل تمرين را ترك كرد. بعد از ظهر خبرى از ناصرخان نبود. با اين حال آتيلا حجازى در تمرينات حضور داشت.

مهاجرى ميهمان ويژه
تمرين ديروز استقلال يك ميهمان ويژه داشت. رضا مهاجرى دستيار اول فيروز كريمى در استقلال اهواز كه قرار بود يكى از مربيان استقلال هم باشد اما نشد، در تمرين صبح و بعدازظهر حضور داشت و فيروز كريمى را همراهى مى كرد.
مجيدى در تمرينات گروهى
فرهاد مجيدى كه گفته مى شد از ناحيه مچ پا مصدوم است و شايد به بازى با ابومسلم نرسد ديروز در تمرينات گروهى شركت كرد و به گفته پزشك تيم مشكلى براى همراهى استقلال برابر ابومسلم ندارد.

سانتر و شوت فراموش نشود
تمرينات ديروز بيشتر به حركات ۴ نفره و حركت در طول زمين اختصاص داشت البته سانتر از جناحين و شوت به دروازه از ديگر قسمت هاى تمرين بود. فيروز كريمى كه همچنان عصا به دست است اين دستورات تاكتيكى را به وسيله ديگر مربيان به بازيكنان منتقل مى كرد.

به نقل از ایران ورزشی

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
خدا به خیر کنه بازی جمعه روو...

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
خوب تیتر روزنامه های امروز از قول سرمربی عزیزمون نوشته بودن منظورم از منچسترء منچستر یونایتد انگلیس نبوده. به نظرم فیروز خان ایندفعه که میره اون موهای خوشکلش رو رنگ کنه باید موش رو قرمز کنه و بجای استقلال هم بره توی یه سیرک درجه 1 کار کنه. ضمن اینکه با اینکار میتونه دل صدها نفر از هموطنان رو شاد کنه و بسیار موفقتر از دوره ی مربی گریش توی استقلال باشه. یکی از مهمترین خوبیهاش برای خودش هم اینه که هی توی بورس هم نیست روزنامه هام حرفاش رو نمینویسن که شخصیت دلقک عقده ایش برای همه مشخص بشه.
دیشب هم توی نود مورد لطف قرار دادن ما رو گفتن استقلال ارث پدری هیچکس نیست که چون الان 5 ساله توی استقلاله تا سن 90 سالگی هم توی اس اس بمونه. جناب آقا فیروز استفلال ارث پدری جنابعالی هم نیست که با این نتایج درخشانی که گرفتی شرط هم بزاری برای تمدید قراردادت.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
به درخواست كريمى و تأييد هيأت مديره

حجازى بركنار شد
تيم بايد يكدست مى شد. فتح الله زاده جانب احتياط را پس از پايان يافتن صبر ايوبش كنار گذاشت و خواستار جدايى حجازى شد. اين همان خواسته فيروز كريمى بودتا قول قهرمانى بدهد. وعده قهرمانى در جام حذفى آنقدر وسوسه انگيز بود تا هيأت مديره با خواسته فتح الله زاده و كريمىبراى بستن پرونده حجازى موافقت كند... حجازى تمام شد! عكس زير در همان هفته اول ليگ برترو مسابقه استقلال - استقلال اهواز گرفته شد.
ديدارى كه ناصر حجازى رو در روى فيروز كريمىايستاد و با كمى خوش شانسى پيروز شد. آن زمان كسى از ناكامى احتمالى حجازى در رساندن استقلال به جايگاه واقعى اش خبردار نبود اما انگاراز همان هفته اول اتفاقى كه ديروز رخ داد قابل پيش بينى بود.

173214.jpg

متن کامل خبر در : اینجا

نقل از ایران ورزشی

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
تولد Ashimoto عزیز را تبریک میگم و امیدوارم در تمامی مراحل زندگیت موفق و موید باشید

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
میثاقیان مشاور فنی آقا فیروز!

آفتاب: میثاقیان به زودی به جمع آبی پشان پایتخت می‌پیوندد تا مشاور آقا فیروز در استقلال باشد.

به گزارش خبرنگار آفتاب، اکبر میثافیان با درخواست فیروز کریمی به زودی به کادرفنی استقلال اضافه خواهد شد تا در آستانه بازی حساس این تیم با ابومسلم مشاور فنی سرمربی استقلال باشد.

فیروز کریمی از میثاقیان درخواست کرده تا انتهای فصل به عنوان مشاور فنی او باشد تا با کمک هم بتوانند استقلال را از گرادابی که در آن گرفتار شده نجات دهند.

آفا فیروز و اکبر که روزگاری رقیب سرسختی برای یکدیگربرای نشستن روی نیمکت مشکی های خراسانی بودند حالا می خواهند در لباس آبی های تهرانی ائتلاف کنند و باید منتظر نتایج این ائتلاف باشیم.

البته اکبر میثاقیان سابقه پوشیدن پیراهن استقلالیها را در کارنامه ورزشی خود دارد و با لباس این تیم غریبه نیست و بازگشت او پس از سالها به جمع آبی های پایتخت می تواند بسیار خاطره انگیز باشد.

منبع : http://www.aftabnews.ir/vdccpoq2biq1m.html

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا