• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
در جلسه خصوصى فتح الله زاده- حجازى مطرح شد:
شما همچنان كنار ما هستيد
ديروز صبح، درست يك روز پس از آنكه بركنارى محترمانه ناصر حجازى از سمت كادر فنى استقلال عنوان اول بيشتر روزنامه هاى ورزشى را به خود اختصاص داده بود، جلسه اى دو نفره و كاملا خصوصى بين على فتح الله زاده و ناصر حجازى در محل باشگاه استقلال برگزار شد. در اين جلسه كه در فضايى دوستانه و به دور از هرج و مرج ها برگزار شد فتح الله زاده قاطعانه از حضور حجازى در كنار تيم حمايت كرد و به اسطوره استقلالى ها اطمينان داد كه از نظرات وى براى پيشبرد اهداف باشگاه نهايت استفاده را ببرد. فتح الله زاده به حجازى گفت: «ما هميشه از حضور شما استقبال كرده ايم. هيچ وقت قصد كنار گذاشتن شما را نداشته ايم و نخواهيم داشت. هميشه دوست داريم از نظرات شما استفاده كنيم و مطمئن باشيد شما به عنوان اسطوره باشگاه استقلال هميشه كنار ما هستيد.»
فتح الله زاده در ادامه صحبت هاى خود با حجازى گفت: «بهتر بود در مسائل فنى فرد واحدى تصميم گيرى كند، اين مساله به نفع شما بود چرا كه اتفاقات تلخ ديدار با پگاه و اعتراضاتى كه به شما شد در شان شما نبود و بايد حرمت شما بيشتر از اينها حفظ شود. هيچ وقت دوست نداشته ام خاطر شما مكدر شود از اين رو اين تصميم را گرفتيم. شما به نوشته هاى روزنامه ها زياد توجه نكنيد، خودتان مى دانيد كه هيچ وقت بحث بركنارى يا اخراج نبوده، ما از اول فصل با هم شروع كرديم و تا پايان با هم ادامه مى دهيم. هيچ كس هم نمى تواند جايگاه شما در باشگاه استقلال را تنزل دهد يا خداى ناكرده شخصيت تان را خدشه دار كند.»

بقیه اخبار در : http://www.iran-varzeshi.com/1387/870129/html/footbal5.htm#s336261

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
تولد Ashimoto عزیز را تبریک میگم و امیدوارم در تمامی مراحل زندگیت موفق و موید باشید
مرسی مرسی سراب جان
mmeq36.gif

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام
دوصد درود و تبريك خدمت آشيموتويه عزيز
آقا تولدت مبارك ...
ايشالله 100 سالگيتو هم اينجا بهت تبريك بگيم ..:blush: :)
به اميد سلامتي ، بهروزي و " بهترين ها " برايه شما دوست گرامي :)

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
عمو آشیموتو منم تبریک میگم.
ایشاللا همیشه خوب زندگی کنی و همیشه خوش باشی:دی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
عليرضا منصوريان: هنوز زود است مربي استقلال شوم
يا رضا(ع) مي‌گوييم و به مصاف ابومسلم مي‌رويم

سال 74 يك فوق ستاره در تركيب استقلال متولد شد، بازيكني كه هيچ نقصي نداشت، خوب شوت مي زد، خوب دريبل مي زد، خوب پاس مي داد و... عليرضا منصوريان حالا پس از سپري شدن سال ها هنوز محبوب ترين و دوست داشتني ترين بازيكن استقلال است.

به نقل از سايت باشگاه استقلال؛ از عليرضا منصوريان درباره‌ي شكست سنگين استقلال برابر پگاه گيلان پرسيديم. او در اين باره مي‌گويد:بدشانسي، عملكرد بد بازيكنان و اينكه حريف را قبل از مسابقه دست كم گرفتيم. اينها دلايلي بود كه باعث شد به پگاه گيلان ببازيم و عجيب ترين شكست در كارنامه استقلال ثبت شود.

* بعد از اين باخت شايعات زيادي بر سر زبان ها افتاد، شايعاتي كه برخي از حاشيه سازان راه انداختند و گفتند تباني كرده بودند؟

- براي چي بايد اين كار را انجام دهيم، من اصلا دوست ندارم درباره اين موضوع حرف بزنم چون از اين واژه متنفر هستم اما، با جرات و اطمينان خاصي مي گويم بازيكنان استقلال انسان‌هاي بسيار شريف و خوبي هستند كه فقط و فقط به فكر موفقيت و سربلندي تيمشان هستند و اين مسائل در قاموس آنها جايي ندارد. ضمن اين‌كه...

* ضمن اينكه چي؟

- خداي نكرده، خداي نكرده اگر روزي يكي هم فكر اين كار را داشته باشد حتي اگر مارادونا هم باشد، اجازه نخواهيم داد يك ثانيه هم در استقلال بماند.

* چرا برخي از بازيكنان استقلال در حد و اندازه هاي‌شان ظاهر نشدند؟

- براي يك فوتباليست هم روز خوب وجود دارد و هم روز بد. عصر آدينه روز بدمان را پشت سر گذاشتيم و در اين ميان همه مقصر هستند و نبايد فقط بگوييم بد بودند و باختيم، اين حرف ها را بايد كنار بگذاريم و به جاي آن دست به دست هم دهيم تا استقلال را به سمت موفقيت هاي بزرگ برسانيم.

* صداي اعتراض هواداران استقلال روي سكوها را مي شنيدي؟

- اول از همه اجازه بده درباره طرفداران استقلال يك چيزي بگويم.

* بگو.

- هوادار همه چيز استقلال است، به عبارت ساده‌تر مي توانم بگويم استقلال به اين عزيزان نياز دارد و آنها قلب تيم‌مان حساب مي شوند. من براي اين هواداران ارزش و احترام زيادي قائلم و هميشه گفته‌ام كه خاك پاي‌شان هستم. استقلال اگر در گذشته به موفقيت هايي رسيده درصد زيادش را مديون اينها بوده است. خود من وقتي در محل تمرين و يا استاديوم آنها را در كنارمان مي بينم، انگيزه ام مضاعف مي شود و حالا درباره اين هواداران بايد يك مساله ديگري را هم بگويم.

* بگو؟

- عصبانيت هوادار استقلال كاملا طبيعي است، انتظار آنها از تيم محبوب و مورد علاقه شان به جاست، اينها هميشه و تحت هر شرايطي بدون هيچ چشمداشتي به تشويق استقلال پرداخته‌اند. خب دوست ندارند اين را ببينند كه تيم‌شان مقابل ديدگانشان از يك تيم شهرستاني چهار گل دريافت مي كند، ما شرمنده‌شان هستيم و بابت اين باخت معذرت خواهي مي كنيم، ولي هواداران‌مان بايد هوشيار باشند، عده‌اي هستند كه چشم موفقيت استقلال را ندارند، مي خواهند در ميانشان نفوذ كرده و به اهداف پليدشان برسند، اين را مي‌دانم عده اي از آنها خط داده بودند تا شعار عليه مربيان و بازيكنان بدهند. به عنوان عضو كوچكي از باشگاه استقلال از هواداران تيمم درخواست مي‌كنم دچار تفرقه نشوند و در اين شرايط حساسي كه داريم مدد حالمان باشند و كمك كنند تا بتوانيم دوباره به روزهاي اوج خودمان بازگرديم و دوباره پيام آور شادي براي كساني باشيم كه تمام آرزوهايشان را در يك توپ گرد و مستطيل سبز جستجو مي كنند.

* شنيديم برخي از بازيكنان استقلال تمركز خود را از دست داده بودند؟

- بله، محسن يوسفي، اميد روانخواه، مهرداد پولادي، ميثم منيعي، حميد شفيعي، آرش برهاني و برخي نفرات ديگر كه جوان هستند، دست و پايشان لرزيده بود و اصلا نمي‌توانستند تمام توانايي هايشان را به اجرا بگذارند. فشاري كه آنها حس مي‌كردند، زياد بود و همين يكي از دلايلي بود كه باعث گشت تا بازيكنانمان با روزهاي اوجشان فاصله داشته باشند. عده‌اي هستند كه دوست ندارند استقلال به موفقيت برسد.

* تو با آنها برخورد نمي كني، البته اگر مي تواني...!

- حتما اين كار را خواهم كرد. من بعد از خدا و خانواده ام عاشق استقلال هستم و اين تيم را بيشتر از هر چيز ديگري دوست دارم.

* به عنوان يك بازيكن با تجربه پس از بازي مقابل پگاه گيلان چه كارهايي انجام دادي تا بازيكنان از نظر روحي تقويت شوند؟

- خب، مربيان در اين مدت زياد از نظر روحي با بازيكنان صحبت كرده اند، مديران نيز از نظر روحي- رواني خيلي به ما كمك كرده اند. من هم به عنوان بزرگتر و كاپيتان استقلال با تك تك اعضاي تيم حرف مي زنم و به آنها مي گويم در اين فوتبال پستي و بلندي هاي زيادي وجود دارد، نااميد نشويد، به خدا توكل داشته باشيد و اين را بدانيد روزهاي خوشي در انتظار استقلال است و مي توانيم در شان و نام استقلال نتايج ايده آلي را كسب كنيم.

* اين هفته به مصاف ابومسلم خراسان خواهيد رفت. شناخت شما از ابومسلم چقدر است؟

- از اين تيم تا حدود زيادي شناخت داريم و در تمرينات اخير روي نقاط ضعف و قدرت ابومسلم كار كرده ايم ضمن اينكه قرار است به تماشاي فيلم بازي هاي اين تيم در ليگ برتر بنشينيم تا اطلاعاتمان كامل تر از قبل شود. ابومسلم يكي از بهترين تيم هاي ايران است و پس از آمدن پرويز مظلومي نيز نسبت به گذشته بهتر شده است. ابومسلم چندي پيش در تهران در يك نيمه سه گل به پرسپوليس زد و البته بدشانس هم بودند كه در پايان به تساوي سه بر سه دست يافتند. ما روز جمعه يا امام رضا(ع) مي گوييم و به زمين مي رويم تا برنده باشيم.

* فكر مي كني پيروزي را در مشهد به دست آوريد؟

- اين موضوع دور از دسترس نيست اگر بدشانسي نياوريم و بتوانيم از موقعيت هاي خود نهايت استفاده را ببريم با دست پر راهي تهران خواهيم شد.

* در تركيب ثابت استقلال قرار خواهي گرفت؟

- شايد، اين چيزي است كه نيم ساعت قبل از مسابقه و در رختكن مشخص خواهد شد. اگر بازي كنم براي موفقيت تيمم تلاش خواهم كرد تا به برتري دست يابيم.

* نظرت درباره مسابقات جام حذفي چيست؟

- در اين جام مدعي اول قهرماني هستيم، يك ديدار بسيار حساس را برابر راه آهن پيشرو داريم كه در صورت برتري راهي مرحله نيمه نهايي مي شويم، ما بايد با تمام قدرت در جام حذفي شركت نماييم و بتوانيم با غلبه بر حريفاني كه پيش رويمان هستند جواز حضور در ليگ قهرمانان آسيا را به دست آوريم و بتوانيم رضايت خاطر همه را جلب نماييم.جام حذفي مال استقلال است.

* شايعه شده، منصوريان مربي استقلال مي شود!

- اين موضوع صحت ندارد، من فعلا تمام فكر و ذهنم معطوف به بازي كردن در استقلال است و از اين چيزهاخبر ندارم كه درست مي كنند. شايد در سال هاي آينده اين اتفاق بيفتد و من مربي استقلال شوم اما الان زود است و قبل از مربي‌گري بايد در كلاس هاي پيشرفته شركت كنم و از تجربيات بزرگترها استفاده كنم.

* فتح اله‌زاده گفته است بازيكنان من شكست پگاه را جبران مي‌كنند؟

- او يك مدير كاربلد و با تدبير است، مديري كه يك استقلالي واقعي است و اين راحتم داشته باشيد كه با حضور او هيچ غمي نخواهيم داشت

به نقل از ایسنا

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
مزخرف با بازیش

- آشیموتو تولدت با تاخیر مبارک :ی
ایشالا 200 سال دیگه همین جا تولد بگیرن واست :ی

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
من نمیدونم چه دلیلی هست که این منصوریان حتما بیاد بالا.....

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منصوریان که خوب بود. یه ضربه ایستگاهی زیبا زد که به تیر دروازه خورد.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام

میدونید .... امروز یاد حرفهایه اول فیروز کریمی وقتی تازه استقلال اومده بود افتادم ...

استقلال قهرمان نیم فصل دوم میشه و بسشترین امتیازهارو تو دور برگشت میگیره ؟!!

فکر نمیکنید اگه این " وعده " عملی میشد ما قهرمان میشدیم ؟!!!!!!!

اما الان .................

یه استقلال اینجوری مونده و ما و کلی نتیجه دور از تصور ...

خدا آخرو عاقبت این تیمو به خیر کنه .. تازه سوم اردیبهشت هم حساس ترین مسابقه ممکن با " راه آهن " تو جام حذفیه ....

فکر میکنید چی میشه ... ؟؟

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
میدونید .... امروز یاد حرفهایه اول فیروز کریمی وقتی تازه استقلال اومده بود افتادم ...

استقلال قهرمان نیم فصل دوم میشه و بسشترین امتیازهارو تو دور برگشت میگیره ؟!!

فکر نمیکنید اگه این " وعده " عملی میشد ما قهرمان میشدیم ؟!!!!!!!

اصولا تو ایران مربی ها موقع اومدنشون از این قول ها زیاد میدن !!!!!!!!!!

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
تقصیر فیروز هم هست اما بیشترین تقصیر بر میگرده به ناصر حجازی و فتح الله زاده
اول فصل کاظمی را از دست دادن گفتن نمی خوانش استقلال درست از همین می لنگه و می دونست جباری مصدوم بوده یکی باید می گرفت که تو همین حد بود
مثلا این ناد علی چکار می کنه که این حجازی گرفته بود

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
شک نداشته باشین که استقلال قهرمان جام حذفی میشه..!!

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
تقصیر فیروز هم هست اما بیشترین تقصیر بر میگرده به ناصر حجازی و فتح الله زاده
اول فصل کاظمی را از دست دادن گفتن نمی خوانش استقلال درست از همین می لنگه و می دونست جباری مصدوم بوده یکی باید می گرفت که تو همین حد بود
مثلا این ناد علی چکار می کنه که این حجازی گرفته بود
ببین اصلا حجازی مربی نیست این رو کسی توش شکی نداره. مشکل از فتح الله زادست که برای برقراری رابطه و رفاقت و از این چرت و پرتا اورد حجازی رو گزاشت سرمربی تیم. به منم میگفتن از نساجی مازندران بیا بشو سرمربی استقلال تهران با مبلغ 200 میلیون با کله میرفتم.
ثانیا به نظر من حجازی تیم بدی رو نبسته. انصافا جز سانجان و برهانی بازیکن بد نگرفتیم. بازیکن بدمون علیزاده بوده که این فصل جز بازی امروز هر وقت اومده تو بازی تاثیر گزار بوده. ضمن اینکه نادلی رو همینجوری بعنوان یار دخیره از لیگ یک گرفتن و پستش دفاع کناری هست نه هافبک وسط امروز دقت نکردم ولی دو تا بازی دیگه ای که ازش دیده بودم بد نبود حیلی.
ضمن اینکه خیلیا میگن فتح الله زاده مدیر موفقیه و کارنامش درخشانه و ... میشه دو سه تا نکته ی مثبت ایشون رو یه نفر به من بگه؟
بعد از فتل هم به نظر من تقصیرات گردن فیروز ******* هست. با اون لیست 15 نفره ی گذایی گند زد به روحیه ی تیم. با لجبازیهاش بازیکنها رو خراب کرد. با دلقک بازیهاش برای استقلال حاشیه درست کرد. ایشون از بعد فنی همیشه مربی خوبی بود که توی استقلال این یه هنری رو هم که داشت فراموش کرد.
بازی امروز رو زیاد علاقه ای به دیدنش نداشتم. با پسر خالم پای تلویزیون خوابیده بودیم و مسخره بازی در میوردیم و میخندیدیم. برای خودمم عجیب بود اولین بازی بود که برام مهم نبود توش چی میشه. شاید مال این بود که جلوی یکی از مربیهای مورد علاقم داشتیم بازی میکردیم.
من بعنوان یه هوادار جام حذفی هم نمیخوام فقط امیدوارم فتح الله زاده بره و فصل بعد منصورخانء قلعه نوعی یا همین پرویز مظلومی بشه مربی استقلال.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
فيروز كريمي:
زمان به عقب برگردد،‌ قطعا به استقلال نخواهم آمد
بچه‌گانه يك پنالتي به ابومسلم تقديم كرديم سرويس

فيروز كريمي پس از شكست در برابر ابومسلم خراسان گفت: خيلي بچه‌گانه يك پنالتي به ابومسلم تقديم كرديم.
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران بعد از شكست دو بر صفر تيمش در حضور بيش از 40 هزار تماشاگر ورزشگاه ثامن الائمه مشهد افزود: بازي از لحاظ فني قابل قبول بود و دو تيم بازي پاياپايي انجام دادند و حتي وضعيت ما بهتر بود. اما، ما خيلي بچه‌گانه پنالتي داديم و باعث شد از ابومسلم عقب بيفتيم.
وي ادامه داد: با آغاز نيمه‌ي دوم توانستيم وضعيت خود را بهتر كنيم و بازي را در دست گرفتيم. اما، در اوج فشار ما ابومسلم دوباره گل زد و در آن گل اولروم فوق‌العاده كار كرد.
فيروز كريمي افزود: بعد از اينكه دو گل هم عقب افتاديم باز هم امكان تساوي بازي وجود داشت اما، دچار بدشانسي شديم و نتيجه‌ي دو بر صفر نشان شرايط بازي نبود.
وي با تبريك اين پيروزي به باشگاه ابومسلم گفت: سعي مي‌كنيم با حضور پرقدرت در جام حذفي نتايج ليگ را جبران كنيم.
سرمربي استقلال تهران تاكيد كرد: ما به اشتباهات خود و بدشانسي باختيم و معتقدم كه ابومسلمي‌ها براي حفظ نتيجه خيلي از مسايل حرفه‌اي را رعايت نكردند.
سرمربي استقلال تهران در پاسخ به اين سوال كه اگر زمان به عقب برگردد، آيا به استقلال تهران خواهيد آمد، گفت: قطعا چنين كاري نخواهم كرد چرا كه من پيش از اين تجربه‌ي حضور در تيم‌هاي بزرگ را نداشتم.
وي ادامه داد: من تلاش خود را در استقلال مي‌كنم و در بعضي از موارد حتي از خودم هم مي‌گذرم اما متاسفانه نتايج زياد به نفع ما نيست، هر چند كه بازي‌هاي خوبي انجام مي‌دهيم.
وي خاطرنشان ساخت: استقلال در اين فصل با بدشانسي زيادي مواجه شده است. ما الان با مصدوميت بياتي‌نيا دچار ضعف گلزني شده‌ايم و معتقدم فوتبالي كه ارايه مي‌دهيم با نتيجه همسويي ندارد.
سرمربي استقلال تهران افزود: تيم استقلال هنوز در شوك باخت به پگاه است و الان تيم استرس دارد و فكر مي‌كنم با موفقيت در جام حذفي اين استرس از بين برود.
وي درخصوص بازيكنان تيم فوتبال استقلال گفت: استقلال بازيكنان خوبي دارد ولي متاسفانه تيم ما با هم جور نيست.
فيروز كريمي در رابطه با خروج ناصر حجازي از تيم فوتبال استقلال گفت: ناصرخان تا زماني كه بود براي ما يار و ياور بود ولي از حاشيه‌ها خسته شد و جدا حاشيه‌ها تيم ما را آزرده است.
فيروز كريمي در پايان فوت حاج مهدي نجمي پيشكسوت فوتبال خراسان را تسليت گفت و گفت: او يك شخصيت خادم بود كه از پيش ما رفت و اميدوارم خراسان قدر چنين آدم‌هاي خود را بداند.

به نقل از ایسنا

كد خبر: 8701-09937

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
جام حذفی !
با میثاقیان !
بازی سختیه !
شانسه باختن و داریم

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
فکر کنم جام حذفی هم پخ بشه

اخه اون فرهاد بینوا که به خاطر کمک به استقلال اومد باید ذخیره باشه ؟
اگه نمیومد استقلال چی مگفتیم؟
این درسته ؟

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
مگه میثاقیان هنوذ هستش؟!ً!!!!
من شرت می بندم که استقلال قهرمان جام حذفی و پرسپولیس هم لیگ برتر !!سپاهان هم لیگ اسیا !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا