• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
به هواداران استقلال تسلیت عرض میکنم. البته من 10 دقیقه آخرش رو دیدم. باخت حقشون بود؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
نتیجه پایانی بازی دور رفت.......

پگاه 1 - استقلال 0

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بابا عجب تيمي شده اين پگاه ... خدايي جوگو بونيتو بازي ميكنن :lol::lol::lol: جدا يه تيم خفن شده

بعيد ميدونم اين استقلال از پسش بر بياد ... برد هم كه واقعا حقش بود

اميدوارم ايندفعه تو آزادي 4 تا نخورن از پگاه ... اگر مراقب زد حمله هاي پگاه نباشن بد جوري كار ميده

دستشون ... مخصوصا كه اگر اونا 1 گل بزنن , اس اس بايد 3 تا بزنه

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
کم کم بوی حلوای قلعه نویی هم داره به مشام میرسه

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
خوب نتیجه عادلانه بود ولی اینطوری کار خیلی برای استقلال سخت شد ........

تی وی چرا بحث طالبلو و یوسفی رو سانسور میکرد ؟؟؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من استقلال در تهران متفاوت ظاهر خواهد شد. پیش بینی میکنم اون بازی رو پرگل ببرند. باید دید پگاه از نظر روانی با تیم خود چه خواهد کرد.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
فعلا که دور دوره پگاه هست استقلال شانس بیاره تو تهران پگاه بیفته رو بد شانسی و الا توی زمین خوب فکر کنم پگاه هم بتونه از این هم بهتر کار کنه

به نظر من استقلال در تهران متفاوت ظاهر خواهد شد. پیش بینی میکنم اون بازی رو پرگل ببرند. باید دید پگاه از نظر روانی با تیم خود چه خواهد کرد.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
واقعا پگاه عالی بازی کرد .....

بدون اغراق یه بازی اروپائی ، اسثقلال با وجود اینکه 2 ،3 تا موقعیت گل عالی داشت تو چند صحنه میتونست گل های بیشتری رو هم بخوره ...... :eek:

خلاصه اینکه ...... کار اس اس واقعا مشکله ... :( چون بقول رونان عزیز اگه یه وقت گل بخوره به این تیم بدقلق 3 تا باید گل بزنه ........

بگذریم که همون 2 تا زدن به " این " پگاه هم چندان آسان نیست .... :hmm:

توکل به خدا ....... ببینیم تا هفته دیگه چی میشه .... :eek:

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
امير قلعه‌نويي گفت: در بازي برگشت نتيجه‌ي امروز را جبران مي‌كنيم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران پس از شكست در بازي رفت فينال جام حذفي در جمع خبرنگاران اظهار كرد: بازي بسيار خوبي بود و دو تيم يك فوتبال تاكتيكي و در عين حال درگيرانه را به نمايش گذاشتند. اگرچه نتيجه براي استقلال خوب نبود اما در مجموع از تلاش بازيكنان راضي هستم.

وي افزود: ارزيابي من از اين بازي اين است كه ما دو نيمه‌ي متفاوت داشتيم. در نيمه‌ي نخست يك فوتبال منطقي را به نمايش گذاشتيم و در نيمه‌ي دوم شاهد يك فوتبال احساسي از استقلال بوديم. بازيكنان ما در چند نوبت مي‌توانستند موفق شوند اما در ضربات آخر احساسي عمل كردند كه اگر اين‌طور نبود بازي با چند گل به سود استقلال پايان مي‌يافت.

قلعه‌نويي خاطرنشان كرد: برخلاف ما پگاه از كمترين موقعيت بيشترين استفاده را كرد. ضمن آن‌كه زمين مناسب رشت نيز در بازي خوب دو تيم تاثير داشت و سبب شد فوتبال تاكتيكي را شاهد باشيم. در هر صورت پگاه تيم خوبي بود و من به دست‌نشان تبريك مي‌گويم. چرا كه آن‌ها نشان دادند موفقيت‌هاي اخير اين تيم شانسي نبوده‌ است و با برنامه‌ريزي شكل گرفته است.

سرمربي استقلال درباره‌ي درگيري لفظي پيروز قرباني و محسن يوسفي نيز گفت: با هر دو بازيكن صحبت كردم و مشكل خاصي نبود و بحث انضباطي نيز وجود ندارد.

قلعه‌نويي درباره‌ي غيبت مجتبي جباري در اين بازي نيز گفت: من خودم هم از اين تصميم (سرمربي تيم ملي) تعجب كردم. چرا بازيكني كه در دو بازي رفت و برگشت ايران و امارات تنها 7 دقيقه به ميدان رفته است بايد اين‌چنين نيمكت‌نشين شود؟ من زماني كه سرمربي تيم ملي بودم در اين‌گونه موارد نهايت همكاري را انجام مي‌دادم كه نمونه‌ي آن در مورد تيم‌هاي ذوب آهن و سپاهان بوده است.

سرمربي استقلال در پايان از قضاوت بازي تيم‌هاي پگاه گيلان و استقلال تهران ابراز رضايت

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
آقا چقدر تیمتون بد بازی کرد امروز. حالمون گرفته شد کمی. خداییش یاده زمان اون صمد مرفاوی افتادم!.

بازی برگشت امیدوارم جبران کنه. (فکر کن پگاه گیلان بره لیگ قهرمانان!).​

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
آقا چقدر تیمتون بد بازی کرد امروز. حالمون گرفته شد کمی. خداییش یاده زمان اون صمد مرفاوی افتادم!.

بازی برگشت امیدوارم جبران کنه. (فکر کن پگاه گیلان بره لیگ قهرمانان!).​

اصلا معلوم نيست قبول كنن پگاه بره جام آسيا ... چون شرايط زمين و امكاناتش خيلي بده و بايد ديد

چه فكري به حال زمين و ورزشگاهشون ميكنن ... در هر حال استقلال بايد خيلي خيلي خيلي مراقب

ضد حملات پگاه باشه ... مخصوصا اين چاوشي كه يه پا رونالدينهو شده تو اين 5 شيش تا بازي اخير

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
آره واقعا بازی ضعیفی انجام دادند ، پگاه اونقدرا هم خوب نبود ، استقلال بود که انسجام کافی نداشت
2mo5pow.gif

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
استقلال خیلی شانس آورد که فقط با یک گل باخت.
این طالب لو نعمتیه برا استقلال.

ولی استقلال با این روش به هیچ جا نمیرسه.
تغییر 3 مربی در طول فصل و آخرشم آوردن قلعه نویی!

پروازی بی پروا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نام :ایمان دکتری الکترونیک هستم استاد یار شریف چش
استقلال خیلی شانس آورد که فقط با یک گل باخت.
این طالب لو نعمتیه برا استقلال.

ولی استقلال با این روش به هیچ جا نمیرسه.
تغییر 3 مربی در طول فصل و آخرشم آوردن قلعه نویی!
همیشه موقع شادی آروم بخند غم تو اتاق بغل بیدار نشه:دی!!
شاهنامه آخرش خوبه یه هفته ده روز صبر کن اون وقت

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
میگم جباری بازم رفت تیم ملی یا نه؟ فکر کنم به بازی برگشت هم نرسه :(

فایل های ضمیمه

• 2repcp3.jpg
    2repcp3.jpg
    134.4 KB · نمایش ها: 1

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
میگم جباری بازم رفت تیم ملی یا نه؟ فکر کنم به بازی برگشت هم نرسه :(

آره بازم تیم ملی هست! بعد بازی با امارات که قرار بود بیاد استقلال و نیومد بعد سوریه دیگه...
بازی با سوریه شنبه هست اگه یکشنبه برگرده تهران احتمال زیاد میتونه دوشنبه بازی کنه

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
این دایی قضبیدم که بازیش نمیده که حداقل دلمون خوش باشه که بازی می کنه فقط می بره می زاره رو نیمکت

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
جباری 100% روز یکشنبه برمیگرده اینو خود جباری گفته و جویباری بلیط برگشت رو گرفته

ببانیه باشگاه استقلال برای حضور تماشاگران در ورزشگاه آزادی
باشگاه استقلال با صدور بیانیه ای از هواداران این باشگاه خواست با حضور در ورزشگاه آزادی ضمن رعایت اصول انضباطی، به قهرمانی این تیم در رقابت های جام حذفی کمک کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این بیانیه آمده است: « باشگاه استقلال از هواداران شریف خود تقاضا دارد با رعایت موارد زیر در بازی با پگاه گیلان بازیکنان آبی‌پوش را در کسب افتخار و پیروزی و کسب جام قهرمانی مساعدت و همراهی کنند.

1- از آنجایی که ورزشکاران ما باید به علی(ع) اقتدا کنند و رسم و روش مولای متقیان همانا عدل، انصاف، مروت، مردانگی، جوانمردی، عطوفت و مهربانی است، هواداران از وی مدد گرفته و با اعضای تیم حریف با عطوفت برخورد کرده و صرفا به تشویق استقلال بپردازند و با این عمل بزرگ خود ثابت کنند که نزد تماشاگران استقلالی ادب و نزاکت حرف اول و آخر را می‌زند و ما کماکان صاحب بهترین تماشاگران دنیا هستیم.

2- از تمامی تماشاگران خوب و مودب استقلال درخواست می شود خود بانی نظم بوده و این اجازه را به افرادی ندهند که با به کار بردن الفاظ رکیک و یا پرتاب اشیای خطرناک نظم ورزشگاه را به هم بزنند، البته خیل مشتاقان و عاشقان استقلال از این رفتارهای زشت هیچ وقت انجام نمی‌دهند.

3- مامورین محترم انتظامی و سایر مسئولان برقراری نظم و امنیت جهت حفظ سلامت شما و ورزشکاران خالصانه قبول زحمت کرده و برآحاد علاقمندان حاضر در ورزشگاه واجب است که نهایت همکاری را با این افراد دلسوز به عمل آورده و یک روز فراموش نشدنی را در تاریخ باشگاه استقلال رقم بزنند.»

درپایان بیانیه باشگاه استقلال آمده است :« امید است روز دوشنبه هیچ استقلالی خود را خانه‌ نشین نکرده و حضور یکپارچه شما همراه با رعایت نکات فوق ضامن قهرمانی تیم و رقم خوردن یک روز تاریخی دیگر در باشگاه استقلال باشد.»

دیدار تیم های فوتبال استقلال و پگاه گیلان در مرحله برگشت فینال رقابتهای جام حذفی ساعت 18 روز دوشنبه 27 خرداد در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد. دیدار رفت دو تیم با برتری یک بر صفر پگاه گیلان به پایان رسیده بود.

آخرین اخبار نقل و انتقالات استقلال / معرفی بازیکنان مد نظر قلعه نویی
تیم فوتبال استقلال از جمله تیم های لیگ برتری است که تاکنون با مهره های مورد نظر خود برای فصل آینده به توفق رسیده و با آنها اقدام به عقد قرارداد کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حضور امیر قلعه نویی در تیم فوتبال استقلال تهران در آستانه آغاز فصل و نقل و انتقالات یک حسن ویژه برای آبی پوشان دارد. او تیم را در دو بازیهای جام حذفی محک می زند و بر اساس نتایج تیم اقدام به جذب یا کنار گذاشتن بازیکنان می کند.

درهمین ارتباط امیر قلعه نویی مطابق با نقاط ضعف و قوت تیم فهرستی را در اختیار مسئولان باشگاه استقلال قرار داده است تا نسبت به جذب بازیکنان جدید اقدام کنند.

یکی از مهمترین مشکلات تیم فوتبال استقلال در فصلی که گذشت، نداشتن دروازه بانی مطمئن برای همراهی وحید طالب لو بود. به همین خاطر استخدام دروازه بانی توانمندی در اندازه های طالب لو در دستور کار آبی پوشان قرار گرفته است. از ابراهیم میرزاپور، مهدی رحمتی و حسن هوری به عنوان گزینه های مدنظر مربیان استقلال برای فصل آتی نام برده می شود که هنوز توافق نهایی با آنها حاصل نشده است.

قلعه نویی در پست دفاع کمترین دغدغه را دارد. حضور پیروز قربانی، امیرحسین صادقی، بیژن کوشکی و پژمان منتظری در خط دفاعی این نقطه را به منطقه ای قابل اطمینان برای قلعه نویی مبدل ساخته تا وی از جذب بازیکن برای این پست ابراز بی نیازی کند.

اما در دفاع کناری استقلال نیاز به جذب بازیکن دارد به ویژه در جناح چپ. به همین خاطر استقلالی ها برای این منطقه علی حمودی را مدنظر دارند. در پست دفاع کناری راست نیز مذاکرات خوبی با خسرو حیدری انجام شده و او حتی با آبی پوشان قرارداد داخلی نیز به امضا رسانده است.

پست هافبک دفاعی یکی از دغدغه های آبی پوشان است. مصدومیت سعید بیات و خداحافظی قریب الوقوع علیرضا منصوریان باعث شده تا مسئولان باشگاه استقلال در تکاپو برای جذب بازیکنانی جدید باشند. در این پست امیرقلعه نویی حسین کاظمی و مازیار زارع را مدنظر داشت که ظاهرا تاکنون فقط با حسین کاظمی توافق نهایی حاصل شده است.

در پست هافبک میانی با توجه به حضور مهرداد پولادی، مجتبی جباری، امیدروانخواه، میثم منیعی و ... مسئولان باشگاه ظاهرا احساس نیازی نمی کنند چرا که تاکنون با بازیکن خاصی در این پست مذاکره و عقد قرارداد نشده است.

ضعف گلزنی یکی از مهمترین مشکلات تیم فوتبال استقلال در فصل گذشته بود. برای حل این مشکل مذاکره با گلزنان مطرح لیگ در دستور کار آبی پوشان بوده که منجر به عقد قرارداد با ابراهیم توره و صابرمیرقربانی شده است.

استقلالی ها پس از پایان مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه های کشور نسبت به عقد قرارداد با این بازیکنان اقدام می کنند و البته فهرست نفرات مازاد خود را نیز اعلام خواهند کرد.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
چقد چرت و پرت میگه. هافبک میانی که جز جباری کسی رو نداره؟
چپ پا هم که سه تاشو داریم
منصوریان که هافبک دفاعی نیست هر وقتم اونجا بازی کرده گند زده.
من نفهمیدم تا حالا با کیا داخلی امضا کردیم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا