قلعه نویی : آسيا صداي استقلال را شنيد
سرمربی تیم فوتبال استقلال بعد از برتری مقابل فولاد خوزستان و در جمع خبرنگاران گفت : با اين برد آسيا صداي استقلال را شنيد و مطمئن باشيد فصل آينده يك تيم بينالمللي خواهيم بود كه تنها هدفمان قهرماني در ليگ قهرمانان آسياست. از امروز براي فصل بعد برنامهريزي ميكنيم.به گزارش سایت رسمی باشگاه قلعه نویی ادامه داد:مسابقه خيلي خوبي برگزار شد، در اكثر دقايق مسابقه بر جريان بازي مسلط بوديم و حتي توانايي پيروزي در طول 90 دقيقه را هم داشتيم.
وي افزود: قسمت بود كه با درخشش وحيد طالبلو و در ضربات پنالتي فيناليست شويم. بازيكنان استقلال نشان دادند هر كاري كه بخواهد ميتوانند انجام دهند و تواناييهاي بسياري دارند. اين پيروزي متعلق به هواداران استقلال است.
استقلال با شكست فولاد در ضربات پنالتي به ديدار نهايي راه يافت و حريف برنده بازي برق شيراز و پگاه گيلان شد
علیزاده : خدا را شکر که جواب اعتماد قلعه نویی را دادم
علیزاده درباره بازی استقلال مقابل فولاد و حضورش در ترکیب ثابت تیم اظهار داشت ازاینکه قلعه نویی به من اعتماد کرده و من را در ترکیب ثابت تیم قرار داده خیلی خوشحالم و خدا را هم شکر می کنم که توانستم در این بازی جواب اعتماد ایشان را بدهم.به گزارش سایت رسمی باشگاه علیزاده افزود: از زمانی که قلعه نویی به تیم ملحق شده شوک بزرگی در تیم ایجاد شده چرا که هم به بازیکنان اعتماد به نفس و روحیه می دهد و هم اینکه می داند در روزهای سخت چه تدابیر ارزشمندی را مدنظر قرار دهد که تیم از بحران خارج شود.
وی درخصوص تیم فولاد اضافه کرد: باور کنید بازی سخت و نفس گیری را مقابل این تیم داشتیم چرا که تیم فولاد از بازیکنان با تجربه و جنگنده برخودار است و اعتقاد دارم اگر حرفه ای عمل نمی کردیم حتی احتمال داشت بازی را هم به این تیم واگذار کنیم.
وی در ادامه تصریح کرد: به نظر من تیم فولاد مستحق حضور در لیگ دسته یک نیست بلکه استحقاقش فقط در لیگ برتر است و مطمئنم اگر در لیگ برتر بود جزء 10 تیم بالای جدول قرار می گرفت اما در کل خوشحالم که با تجربه حرفه ایمان از سد فولاد گذشتیم.
علیزاده درخصوص بازی های پیش رو در جام حذفی گفت: امیدوارم که بازی بعدی ما مقابل پگاه باشد که قدرت واقعی مان را به آنها نشان دهیم و بتوانیم شکست سنگین مقابل این تیم را جبران کنیم.
وی اضافه کرد: با همه این اوصاف آرزو می کنم که حداقل بتوانیم با حضور قلعه نویی و روحیه بالایی که بازیکنان تیم دارند این جام را از آن خود کنیم تا سال نحسی که گریبانگیرمان بود را به دست فراموشی بسپاریم و دل هواداران را شاد کنیم.
مهاجم تیم استقلال با اشاره به احتمال حضورش در این تیم برای یک فصل دیگر گفت: با توجه به اینکه حضور کمی در ترکیب ثابت تیم داشتیم ولی از عملکرد خودم در این فصل راضی هستم و اگر مسوولین تیم شرایطم را بپذیرند یکسال دیگر هم برای یک توپ خواهم زد
طالب لو : برای قهرمانی دو فینال دیگر پیش رو داریم
دروازه بان موفق آبی پوشان در بازی روز گذشته مقابل فولاد خوزستان ، درباره این بازی اظهار داشت: برای ما بازی مقابل فولاد خوزستان سخت و حساس بود چرا که هم باید با گرمای هوا مبارزه می کردیم و هم برای رسیدن به فینال باید در مرحله نیمه نهایی یک 90 یا 120 دقیقه و چند ضربه پنالتی را با موفقیت پشت سر می گذاشتیم.
وحید طالب لو ادامه داد: تصور می کنم بازیکنان استقلال متحدتر از قبل شده بودند و با شرایط روحی بهتر از دیدارهای گذشته به مصاف فولاد رفتند. آنها 120 دقیقه دویدند و در کل بازی بهتر از حریف کار کردند و چه بسا اگر دقت می کردند سرنوشت به ضربات پنالتی کشیده نمی شد.
سنگربان جوان استقلال که در رقابتهای جام حذفی برای سومین بار عامل اصلی پیروزی استقلال شده است در این مورد گفت: فکر می کنم قسمت این بود که نقش من در پیروزی استقلال پررنگ تر از سایر بازیکنان باشد. همه اینها را از لطف خدا می دانم که شامل حال من و تیم استقلال شد. پس از پشت سرگذاشتن یک فصل سخت برای ما و هواداران فکر می کنم حضور در دیدار نهایی تا اندازه تلخی های فصلی که گذشت را به فراموشی بسپارد.
طالب لو در مورد مهار ضربات پنالتی خاطر نشان کرد: اول باید بگویم لطف خداست. تمرینات زیادی برای پنالتی دارم و از روش های که مربیان قبلی ام به من گوشزد می کردند نیز کمک می گیرم.
وی در مورد میزان شانس استقلال برای کسب عنوان قهرمانی لیگ نیز گفت: برای قهرمانی دو فینال دیگر پیش رو داریم . فرقی نمی کند داخل یا خارج خانه، باید این دو بازی را با پیروزی پشت سربگذاریم. شخصا به موفقیت استقلال خوشبینم. با توکل به خدا و دعای هواداران رسیدن به این مهم دور از دسترس نیست. امیدوارم بتوانیم با برتری در این دو بازی ضمن حضور دوباره در لیگ قهرمانان آسیا یک بار دیگر مردم را شاد کنیم. ما این فصل آنها را خیلی اذیت کردیم.
دروازه بان استقلال در پایان خاطر نشان کرد: خیلی دوست دارم محبت های مردم را با موفقیت در جام حذفی جبران کنیم و قطعا تمام تلاش خود را برای دستیابی به این مهم به کار خواهم بست