• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
تبريك به همه بر و بچ استقلالي.
پنالتي اول كه نوازي نزد يه لحظه ترسيدم كه ول شد اما بعدش وحيد طالب لو غوغا كرد.
مصدوميتش چطوره؟ كسي چيزي نشنيده؟ جدي كه نيست؟ :دي

قلعه نوعي:فولادخوزستان شايسته حضوردرفوتبال دسته برتر

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت:تيم فولاد خوزستان شايسته حضور درمسابقات فوتبال دسته برتر باشگاههاي کشور است.
اميرقلعه نوعي سرمربي امشب پس ازپيروزي تيمش مقابل تيم فولاد خوزستان گفت:تيم فولاد خوزستان مقابل استقلال تهران بازي بسيار خوبي انجام داد واميداروم تيم فولاد با پيروزي درمقابل پيام مشهد درمرحله حذفي مسابقات فوتبال دسته اول باشگاههاي کشور به دسته برتر باشگاههاي ايران صعود کند.
سرمربي تيم استقلال تهران افزود:درصورتي که در مسابقات فوتبال جام حذفي باشگاههاي کشور به قهرماني دست پيداکنيم،با يک تيم نيرومند درمسابقات جام باشگاههاي آسيا حضور پيداخواهيم کرد.
تيم استقلال تهران درمرحله نيمه‌نهايي رقابتهاي فوتبال جام حذفي باشگاههاي کشورامشب درضربات پنالتي باحساب 4بر2 برتيم فولاد خوزستان غلبه کرد وبه بازي نهايي اين رقابتها صعود کرد.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
تبریک میگم به دوستان آبی عزیز. باز هم وحید طالب لو...

امروز شاید اولین روز در عمرم بود که عجیب دوست داشتم استقلال ببره. خودم الان باورم نمیشه که نوازی پنالتی رو خراب کرد داشتم با کله میزدم تو دیوار ... . در کل خدا رو شکر.

به عنوان یک قرمز : به امید قهرمانی آبی های پایتخت در جام حذفی​

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم تبریک میگم. فکر کنم این برد روحیه خوبی به استقلالیا داد تا بازی فینال رو راحتتر بازی کنن.

کارشون تو فینال خیلی راحتتر از این بازی خواهد بود. چون اولا تو تهران و آزادی هستن و ثانیا رقیبشون هر کدوم از 2 تا تیم پگاه یا برق باشه بنظر من از فولاد قوی تر نیست. ولی استقلال هم نباید از الان خودش رو قهرمان بدونه و مغرور بشه.

منم موافقم که طالب لو عالی بود و مخصوصا پنالتی آخری که گرفت واقعا شگفت انگیز بود.

تبریک میگم به همه ی دوستای آبی به خاطر داشتن همچین دروازه بانی و همینطور بخاطر صعود به فینال.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام

منم برد تیم را تبریک میگم:happy:
با این که بازی 120 دقیقه بود ولی تا اخر بازی کسی کم نیاورد معلوم بود با تیم خوب کار شده.
علیزاده هم خیلی خوب بازی کرد:D

به امید قهرمانی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام :)

بازی رو دیروز تو یک جمع تقریبا آبی دیدم ، و نکته جالبش اینجا بود که قرمز های جمع هم همه خواهان برد اس اس بودن و از اینکه این جو فقط محدود به پی تی خودمون نیست خیلی خوشحال شدم :)
از عاملانش هم کمال تشکر را داریم ! :D

خلاصه اینکه دیروز تا مرز سکته پیش رفتم ، ولی واقعا از بازی اس اس لذت بردم :rolleyes: بسیار عالی بازی کردن بچه ها ، از همه دیدنی تر دفاع هماهنگ و یک دست تو 120 دقیقه بازی نفس گیر بود ، مثل همون 3 سال قبل که دفاعمون بهترین خط دفاع لیگ بود :)

واقعا امیرجای تقدیر داره و نشون داد که چقدر آدم کاربلدیه .. واقعا تو همین زمان کوتاه احیا شدیم ...:)

وای که دیروز چقدر از بازی " علیزاده " خوشم اومد ...... سوای گل که کار زیبای فرهاد بود یک شوت تو کنج تماشائی زد که تیر دروازه مانع گل دنش شد ....

وحید هم که اصلا جای حرف نداره ....... سلطان پنالتی ........ دیشب یاد " عابدزاده " رو تو دل ما انداخت :)

دیروز بازم بعد از مدتها از بازی اس اس لذت بردم ، به موقع و با آرامش خاصی از دفاع به حمله و به عکس سازمان میگرفتن

خلاصه کلام اینکه :

تبریک به همه بروبچ اس اسی و عرض تشکر از همه دوستان پرسپولیسی
ایشالله ماهم تو جام حذفی قهرمان میشیم و به قول امیرخان عزیز :

سال دیگه .... باهمدیگه .......میریم آسیا :)

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
ای ول اینو واقعا درست گفتی...

واقعا حیف که حق طالب لو بد جوری خورده شد و الانم داره خورده میشه. اون از جام ملتها که همین امیر قلعه نویی حسن رودباریان رو به وحید ترجیح داد.......... و اونطوری شد

اینم از دایی که امثال معمار زاده و .... باید برن دروازه تیم ملی وایستن.

واقعا از ین قضیه خیلی ناراحت هستم. طالب لو حقش فیکس تیم ملی هست.:( بیچاره حاشیه ای ام تا الان نداشته .....
ایول پرسپولیسیه کار درست
البته این فصل طالبلو فقط پنالتی خوب گرفته ولی کلا اگه قرار باشه به اوجش برگرده به نظر من بهترین دروازبان ایران هست. فصل پیش استقلال طالبلو رو نداشت 14هم هم نمیشد.
راستی ما دیروز یه فاز برق آپارتمان رفته بود و برق نصف واحدها قطع بود به اضافه ی برق تقویت کننده ی آنتن مرکزی به خاطر همین من بازی رو با کیفیت خیلی پایین دیدم ولی به نظر میرسید گل بسیار بدی تو جریان بازی خورد

Last edited:

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
راستی ما دیروز یه فاز برق آپارتمان رفته بود و برق نصف واحدها قطع بود به اضافه ی برق تقویت کننده ی آنتن مرکزی به خاطر همین من بازی رو با کیفیت خیلی پایین دیدم ولی به نظر میرسید گل بسیار بدی تو جریان بازی خورد

نه اتفاقه گل خیلی خوبی خورد:D
عربه یه شوتی زد که توپ رو بکارن 100 دفعه دیگه هم شوت کنه توپ اونجایی که دیروز رفت دیگه نمیره!!

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در مورد علیزاده صحبت شد و گفتم اینو بگم بد نیست.

کلا من با این بازیکن چه زمانی که تو پرسپولیس بود چه استقلال اصلا حال نمیکردم. واقعا چیز خاصی تو بازیش نمیشه دید.

ولی انصافا تو بازی دیروز خوب کار کرد و البته به بنظر من مهمترین عاملش کاهش وزنی بود که داشت. کاملا مشخص بود که لاغرتر شده بود و راحتتر بازی میکرد.

شوت بیرون پایی هم که زد و توپ به تیر دروازه خورد واقعا قشنگ بود. خیلی حال کردم با این حرکتش. یه نیم نگاه کرد دید دروازه بان جلو اومده و یه استیل به خودش گرفت که میخواد پاس بده به مجیدی ولی با بیرون پا ضربه ش رو زد که خورد به تیرک و واقعا عالی بود.

درباره ی گل فولاد هم بنظر من که گل قشنگی بود هر چند که بقول آشیموتو 1000 بار دیگه از همون نقطه بدن شوت کنه بعید میدونم توپ بره اونجایی که رفت!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فکر کنم باز وحید طالب لو باز 3 تا پنالتی پشت سر هم رو مهار کرد. از پنالتی دوم شروع شد. البته اولیش اوت رفت اما باز وحید طرفش رفت.

این سومین بازی پشت سر هم بود. که 3 تا پنالتی پشت سر هم رو مهار میکنه. باید اسمش رو تو کتاب رکوردها ثبت کنند.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
پس از پيروزي برابر فولاد خوزستان
قلعه‌نويي: هدف ما قهرماني در آسيا است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: هدف ما قهرماني در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا است.

به گزارش خبرگزاري فارس، اميرقلعه‌نويي پس از پيروزي برابر فولاد خوزستان و رسيدن به فينال جام حذفي در جمع خبرنگاران گفت: مسابقه خيلي خوبي برگزار شد، در اكثر دقايق مسابقه بر جريان بازي مسلط بوديم و حتي توانايي پيروزي در طول 90 دقيقه را هم داشتيم.
وي افزود: قسمت بود كه با درخشش وحيد طالب‌لو و در ضربات پنالتي فيناليست شويم. بازيكنان استقلال نشان دادند هر كاري كه بخواهد مي‌توانند انجام دهند و توانايي‌هاي بسياري دارند. اين پيروزي متعلق به هواداران استقلال است.
قلعه‌نويي تاكيد كرد: با اين برد آسيا صداي استقلال را شنيد و مطمئن باشيد فصل آينده يك تيم بين‌المللي خواهيم بود كه تنها هدف‌مان قهرماني در ليگ قهرمانان آسياست. از امروز براي فصل بعد برنامه‌ريزي مي‌كنيم.
استقلال با شكست فولاد در ضربات پنالتي به ديدار نهايي راه يافت و حريف برنده بازي برق شيراز و پگاه گيلان شد.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8703100302

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
قلعه نویی : آسيا صداي استقلال را شنيد

ShowSiteImage.aspx

سرمربی تیم فوتبال استقلال بعد از برتری مقابل فولاد خوزستان و در جمع خبرنگاران گفت : با اين برد آسيا صداي استقلال را شنيد و مطمئن باشيد فصل آينده يك تيم بين‌المللي خواهيم بود كه تنها هدف‌مان قهرماني در ليگ قهرمانان آسياست. از امروز براي فصل بعد برنامه‌ريزي مي‌كنيم.به گزارش سایت رسمی باشگاه قلعه نویی ادامه داد:مسابقه خيلي خوبي برگزار شد، در اكثر دقايق مسابقه بر جريان بازي مسلط بوديم و حتي توانايي پيروزي در طول 90 دقيقه را هم داشتيم.
وي افزود: قسمت بود كه با درخشش وحيد طالب‌لو و در ضربات پنالتي فيناليست شويم. بازيكنان استقلال نشان دادند هر كاري كه بخواهد مي‌توانند انجام دهند و توانايي‌هاي بسياري دارند. اين پيروزي متعلق به هواداران استقلال است.
استقلال با شكست فولاد در ضربات پنالتي به ديدار نهايي راه يافت و حريف برنده بازي برق شيراز و پگاه گيلان شد

علیزاده : خدا را شکر که جواب اعتماد قلعه نویی را دادم

ShowSiteImage.aspx

علیزاده درباره بازی استقلال مقابل فولاد و حضورش در ترکیب ثابت تیم اظهار داشت ازاینکه قلعه نویی به من اعتماد کرده و من را در ترکیب ثابت تیم قرار داده خیلی خوشحالم و خدا را هم شکر می کنم که توانستم در این بازی جواب اعتماد ایشان را بدهم.به گزارش سایت رسمی باشگاه علیزاده افزود: از زمانی که قلعه نویی به تیم ملحق شده شوک بزرگی در تیم ایجاد شده چرا که هم به بازیکنان اعتماد به نفس و روحیه می دهد و هم اینکه می داند در روزهای سخت چه تدابیر ارزشمندی را مدنظر قرار دهد که تیم از بحران خارج شود.
وی درخصوص تیم فولاد اضافه کرد: باور کنید بازی سخت و نفس گیری را مقابل این تیم داشتیم چرا که تیم فولاد از بازیکنان با تجربه و جنگنده برخودار است و اعتقاد دارم اگر حرفه ای عمل نمی کردیم حتی احتمال داشت بازی را هم به این تیم واگذار کنیم.
وی در ادامه تصریح کرد: به نظر من تیم فولاد مستحق حضور در لیگ دسته یک نیست بلکه استحقاقش فقط در لیگ برتر است و مطمئنم اگر در لیگ برتر بود جزء 10 تیم بالای جدول قرار می گرفت اما در کل خوشحالم که با تجربه حرفه ایمان از سد فولاد گذشتیم.
علیزاده درخصوص بازی های پیش رو در جام حذفی گفت: امیدوارم که بازی بعدی ما مقابل پگاه باشد که قدرت واقعی مان را به آنها نشان دهیم و بتوانیم شکست سنگین مقابل این تیم را جبران کنیم.
وی اضافه کرد: با همه این اوصاف آرزو می کنم که حداقل بتوانیم با حضور قلعه نویی و روحیه بالایی که بازیکنان تیم دارند این جام را از آن خود کنیم تا سال نحسی که گریبانگیرمان بود را به دست فراموشی بسپاریم و دل هواداران را شاد کنیم.
مهاجم تیم استقلال با اشاره به احتمال حضورش در این تیم برای یک فصل دیگر گفت: با توجه به اینکه حضور کمی در ترکیب ثابت تیم داشتیم ولی از عملکرد خودم در این فصل راضی هستم و اگر مسوولین تیم شرایطم را بپذیرند یکسال دیگر هم برای یک توپ خواهم زد

طالب لو : برای قهرمانی دو فینال دیگر پیش رو داریم

ShowSiteImage.aspx

دروازه بان موفق آبی پوشان در بازی روز گذشته مقابل فولاد خوزستان ، درباره این بازی اظهار داشت: برای ما بازی مقابل فولاد خوزستان سخت و حساس بود چرا که هم باید با گرمای هوا مبارزه می کردیم و هم برای رسیدن به فینال باید در مرحله نیمه نهایی یک 90 یا 120 دقیقه و چند ضربه پنالتی را با موفقیت پشت سر می گذاشتیم.
وحید طالب لو ادامه داد: تصور می کنم بازیکنان استقلال متحدتر از قبل شده بودند و با شرایط روحی بهتر از دیدارهای گذشته به مصاف فولاد رفتند. آنها 120 دقیقه دویدند و در کل بازی بهتر از حریف کار کردند و چه بسا اگر دقت می کردند سرنوشت به ضربات پنالتی کشیده نمی شد.
سنگربان جوان استقلال که در رقابتهای جام حذفی برای سومین بار عامل اصلی پیروزی استقلال شده است در این مورد گفت: فکر می کنم قسمت این بود که نقش من در پیروزی استقلال پررنگ تر از سایر بازیکنان باشد. همه اینها را از لطف خدا می دانم که شامل حال من و تیم استقلال شد. پس از پشت سرگذاشتن یک فصل سخت برای ما و هواداران فکر می کنم حضور در دیدار نهایی تا اندازه تلخی های فصلی که گذشت را به فراموشی بسپارد.
طالب لو در مورد مهار ضربات پنالتی خاطر نشان کرد: اول باید بگویم لطف خداست. تمرینات زیادی برای پنالتی دارم و از روش های که مربیان قبلی ام به من گوشزد می کردند نیز کمک می گیرم.
وی در مورد میزان شانس استقلال برای کسب عنوان قهرمانی لیگ نیز گفت: برای قهرمانی دو فینال دیگر پیش رو داریم . فرقی نمی کند داخل یا خارج خانه، باید این دو بازی را با پیروزی پشت سربگذاریم. شخصا به موفقیت استقلال خوشبینم. با توکل به خدا و دعای هواداران رسیدن به این مهم دور از دسترس نیست. امیدوارم بتوانیم با برتری در این دو بازی ضمن حضور دوباره در لیگ قهرمانان آسیا یک بار دیگر مردم را شاد کنیم. ما این فصل آنها را خیلی اذیت کردیم.
دروازه بان استقلال در پایان خاطر نشان کرد: خیلی دوست دارم محبت های مردم را با موفقیت در جام حذفی جبران کنیم و قطعا تمام تلاش خود را برای دستیابی به این مهم به کار خواهم بست

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
هلهله در اهواز، جشن در رختكن

179304.jpg

استقلال از ته دل خنديد

حرارت و گرماى طاقت فرسا نفس كشيدن را سخت مى كند، كرم ضدآفتاب در برابر اشعه هاى سوزان خورشيد بى فايده است. باد كولرگازى هتل، مانع از ميل و رغبت هميشگى به تماشاى فوتبال مى شود اما جدال حساس فولاد - استقلال همه را در گرمترين روز هفته به استايوم تختى اهواز مى كشد! سكوهاى استاديوم در حسرت يكر جرعه آب خنك به سر مى برند ولى با ورود دو تيم به استاديوم تشنگى فراموش مى شود. مسعود مرادى يك دقيقه زودتر از موعد در سوت خود مى دمد تا شايد يك دقيقه زودتر اين بازى نفسگير تمام شود. امير قلعه نويى از روى خط عرضى تكان نمى خورد، استرس و هيجان در چهره اش موج مى زند. آقا مدد به محض خالى شدن بطرى آب، بطرى بعدى را به او مى دهد تا شايد امير آرام شود.روى سكوها ولوله اى حاكم شده كه كمتر جايى نمونه اى از آن ديده مى شود. در جايگاه ويژه جر و بحث و بازار كرى داغ است. جوانترها تا آستانه كتك كارى پيش مى روند اما ريش سفيدها ميانجيگرى مى كنند تا جنجال درست نشود.غول گرما همه را عاصى كرده، مسعود مرادى هر لحظه كه بازى متوقف مى شود بطرى آب را سر مى كشد تا شايد آنى نسيم بهارى را حس كند.با روشن شدن نورافكن هاى استاديوم جو عجيبى بر ورزشگاه حاكم مى شود. پسرك سيه چرده حوله دستى خود را خيس مى كند و در حالى كه حوله را روى سرش مى اندازد، مى گويد: «كار به پنالتى بكشه، فولاد خلاص ميشه! استقلال با وحيد به فينال مى ره!»وقت هاى اضافه به سرعت برق و باد سپرى مى شود، بازيكنان در دايره ميانى مثل حلقه هاى زنجير در هم گره مى خورند. على نظرى جويبارى دست هايش را دور گردن امير حلقه مى زند و او را در آغوش مى گيرد.داسيلوا توپ را دو دستى از مسعود مرادى مى گيرد تا آماده نواختن پنالتى اول شود، وحيد سرش را رو به آسمان بلند مى كند و زيرلب زمزمه مى كند، ساندرو داسيلوا توپ را به تور دروازه مى چسباند تا استاديوم منفجر شود. اميد زنده مى شود. فرناندز لنگ لنگ كنان درون چارچوب مى ايستد تا نوازى بزند، نوازى به چپ مى زند تا فرناندز به درستى مسير توپ را تشخيص دهد و آبى ها را نگران تر از هميشه كند. احمد آل نعمه لبخند مى زند و پشت توپ مى ايستد شوت سريع او از كنار تيرك عمودى به تابلوهاى تبليغاتى برخورد مى كند تا مجتبى جبارى با پنالتى خود شرايط را مساوى كند. كاپيتان فولاد بطرى آب را روى سرش خالى مى كند تا آرام پنالتى بزند اما درخشش وحيد درون دروازه نااميدى را به سكوها هديه مى كند. يوسفى تلاش وحيد را با به ثمر رساندن پنالتى خود پاسخ مى دهد، همه چيز به كام استقلال مى شود اما فرينا به جانواريو اشاره مى كند، نيم نگاهى به وحيد مى كند و مى زند اما وحيد با تشخيص مسير توپ استقلال را به فينال مى برد، برهانى آخرين پنالتى زن اين ماراتن ۱۲۰ دقيقه اى است، مرادى سوت را مى زند،آرش توپ را به گوشه تور دروازه مى فرستد تا امير در كنار زمين سجده شكر به جا آورد.سكوهايى كه تا دقايقى پيش شاهد خنده و شادى اهوازى ها بود حالا با اشك و اندوه روبه رو شده بود. پسرك خوزستانى مثل ابر بهار اشك مى ريخت، در آن سو همه به دنبال وحيد مى دوند. امير قلعه نويى با چشمانى سرخ وحيد را در آغوش مى گيرد. اميرحسين صادقى پرچم سبز ياحسين را روى سرش گرفته بود، اميد روانخواه از فرط خوشحالى نمى داند چه كار كند! صحنه هاى شادى و غم براى تصويربرداران سوژه بود، امير نمى تواند شادى خود را پنهان كند، بازگشت با رفتن به فينال همراه بود، اشك هاى زلال روى صورتش بيانگر شادى او بود.معدود هواداران استقلال براى ژنرال تازه وارد سنگ تمام مى گذارند، على فتح ا… زاده مدت ها بود اينچنين شاد و مسرور ديده نشده بود، عبدالرحمن شاه حسينى در نقطه مركزى ميدان كنار مرادى نظاره گر شادى استقلالى ها هستند، نظرى جويبارى همه را به سمت رختكن هدايت مى كند. جشن و پايكوبى اصلى در رختكن است، همانطور كه در دو قدمى رختكن استقلال ميزبان در حسرت فرصت از دست رفته مى سوزد. با ورود امير به رختكن استقلال سر و صداها پايين مى آيد اما زمانى كه فتح ا… زاده پا به رختكن مى گذارد دوباره جشن از سر گرفته مى شود. حاجى از همه تشكر مى كند: «خسته نباشيد، امروز واقعا استقلال محبوب مردم بوديد، از تك تك شما به ويژه اميرخان متشكرم، ما قهرمان مى شويم تنها اگر خودمان بخواهيم. هواداران از شما قهرمانى مى خواهند پس همه با هم به احترام هوادار هم قسم مى شويم تا در آزادى جام را به صدهزار نفر تقديم كنيم.»مديرعامل كه نمى خواهد بچه ها دست خالى از رختكن خارج شوند همه را غافلگير مى كند: «پاداش يك ميليون تومانى مزد زحمت امروز شماست قول مى دهم قهرمان شويد به هر كدام يك پرشياى زيبا هديه كنم. اما قبل از آنكه به فكر پرشيا باشيد به قهرمانى و شادكردن طرفداران استقلال بينديشيد.»امير حرف هاى فتح ا… زاده را تاييد مى كند تا همه در اهواز حلقه اتحاد بزنند و به آسيا پيغام بدهند كه ما هم هستيم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مصدوميت طالب لو جدى نيست

وحيد طالب لو براى گرفتن پنالتى فولاد، به شدت پايش آسيب ديد و نگرانى هاى زيادى براى استقلالى ها به وجود آورد اما اين طور كه گفته مى شود مصدوميت طالب لو چندان جدى نيست و مى تواند در بازيهاى آينده تيمش را همراهى كند طالب لو كه در زمان مهار چهارمين پنالتى فولاد كه توسط جانواريو زده شد مچ پاى راستش به شدت آسيب ديد اما گفته مى شود مصدوميت طالب لو ظاهرا يك كشيدگى جزيى است كه با آب درمان خيلى زود برطرف مى شود.

بخشى از بدهى بازيكنان پرداخت شد

مديرعامل باشگاه استقلال براى روحيه دادن به بازيكنان خود در تمرين آخر اين تيم بخشى از مطالبات بازيكنان را پرداخت كرد.فتح ا... زاده با مبلغى كه از سازمان تربيت بدنى موفق شد بگيرد در آخرين تمرين آبى پوشان حضور پيدا كرد و براى بالا بردن روحيه بازيكنان اين تيم مقابل فولاد خوزستان بخشى از مطالبات بازيكنان را پرداخت كرد.

فردا ؛ جلسه هيات مديره استقلال

جلسه هيات مديره باشگاه استقلال فردا برگزار مى شود.هيات مديره باشگاه استقلال قرار است كه فردا يا پس فردا با حضور زريبافان برگزار شود.پيش ازاين هيات مديره استقلال قرار بود كه يكشنبه گذشته جلسه اى را برگزار كنند كه به دليل عدم حضور دو تن از اعضاى هيات مديره لغو شد.در جلسه فردا علاوه بر اينكه زريبافان به اعضاى هيات مديره معرفى مى شود قرار است درخصوص بودجه لازم براى بازيكنان مورد نظر قلعه نويى نيز به بحث و تبادل نظر بپردازند.

منصوريان در فينال بازى مى كند

عليرضا منصوريان كه روزهاى آخر بازيگرى اش را مى گذراند، در ديدار برابر فولاد فرصت حضور در ميدان را پيدا نكرد. اگر استقلال فولاد را شكست نمى داد، منصوريان وداع تلخى با فوتبال مى كرد اما با راهيابى اين تيم به فينال جام حذفى منصوريان اين فرصت را دارد كه با خاطره اى خوش از فوتبال خداحافظى كند. قلعه نويى قصد دارد در ديدار نهايى منصوريان را براى دقايقى به ميدان بفرستد تا جشن خداحافظى او با شكوه برگزار شود. سرمربى استقلال در صحبتى كه با اين بازيكن داشته به وى وعده داده كه در فينال از او استفاده كند.

استقلالى ها: ما قهرمانيم!

پيروزى برابر فولاد استقلالى ها را بيش از اندازه خوشحال و به آينده خوشبين كرده است. مسوولان اين تيم معتقدند مهم ترين بازى اين تيم در جام حذفى مقابل فولاد بوده و پگاه يا برق نمى توانند حريف استقلال در فينال باشند. آنها از هم اكنون خود را قهرمان مى دانند. يكى از مسوولان استقلال در اين باره مى گويد: «مطمئن باشيد استقلال قهرمان جام حذفى مى شود البته ما برق يا پگاه را دست كم نمى گيريم اما معتقديم كه اين تيم ها نمى توانند سد راه قهرمانى ما شوند.»

در انتظار سرنوشت جام حذفى

با وجود اينكه چهره يكى از تيم هاى فيناليست جام حذفى مشخص شده اما هنوز تاريخ برگزارى ديدار نهايى اعلام نشده است. از همين رو مسؤولان فدراسيون فوتبال قصد دارند امروز در نشست هيأت رييسه در اين باره تصميم گيرى كنند. قرار است امروز تاريخ برگزارى ديدار فينال جام حذفى اعلام شود. فدراسيون پيش از اين اعلام كرده بود كه ديدارهاى جام حذفى تا ۲۰ خرداد به پايان خواهد رسيد اما به نظر مى رسد اين اتفاق رخ ندهد. همچنين قرار است پس از مشخص شدن برنده ديدار پگاه و برق روز دوشنبه مراسم قرعه كشى ديدار فينال و تعيين ميزبان و ميهمان برگزار شود. ديدار فينال جام حذفى به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.

به نقل از ایران ورزشی

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
قلعه نویی : اگر تیم قهرمان شود ، این قهرمانی متعلق به هواداران و کادر فنی قبلی می باشد

ShowSiteImage.aspx

سرمربی تیم فوتبال استقلال با تشکر و قدر دانی از زحمات ناصر حجازی و فیروز کریمی عنوان کرد : اگر تیم قهرمان جام حذفی شود من در آن نقشی ندارم و این قهرمانی متعلق به هواداران و مربیان سابق تیم می باشد .قلعه نویی با بیان این مطلب تصریح کرد :عدم نتیجه گیری در یک مقطع در فوتبال طبیعی است و مربیان بزرگی در دنیا نظیر ریکارد دچار چنین مشکلاتی می شوند و قطعا مربیان قبلی زحمات زیادی برای این تیم کشیده اند .به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال قلعه نویی عنوان کرد : در شرایط بسیار سختی سرمربیگری استقلال را قبول کردم و تنها بخاطر مردم و وظیفه اخلاقی که داشتم و احساس دینی که به هواداران داشتم این پست را قبول کردم و در این مدت کوتاهی که در اختیار داشتیم فقط روی مسائل روحی و روانی بازیکنان کار کردم .
قلعه نویی با اشاره به پتانسیل بالای بازیکنان استقلال در این فصل اظهار داشت : کادر مدیریتی باشگاه بازیکنان بسیار خوبی را در ابتدای فصل گرد آورده است اما در این مدت استقلال به چند تیم تبدیل شده بود که در اردوی بسیار خوب که در منطقه کردان برگزار کردیم ، بازیکنان را به یک تیم واحد تبدیل کردیم و در راه رسیدن به این همدلی و یکپارچگی بزرگان تیم مانند منصوریان ، نوازی ، قربانی ، صادقی ، مجیدی کمک بزرگی کردند.
قلعه نویی در جواب این سوال که با چه رویکری وارد استقلال شدید و آیا مانند گذشته برنامه طولانی مدت دارید ، اظهار داشت : وقتی به استقلال بازگشتم با آقای فتح الله زاده صحبت کردم و قرار شد تمام فکر و ذکر ما قهرمانی در جام حذفی باشد و تا انشا الله با این قهرمانی جبران مافات سال گذشته شود و در حال حاضر تمام فکرم بروی بازی های جام حدفی متمرکز می باشد و بعد از جام حذفی برای فصل آینده برنامه ریزی خواهم داد.
قلعه نویی در پایان به دستیاران خود در کادر فنی اشاره کرد و گفت : مشاوران فنی ام در کادر فنی عبارتند از آقایان : رضا حسن زاده ، رجبی ، جواد زرینچه و ستار همدانی ، در گروه آنالیز هم آقایان : نیما رسولی و مجید صالح می باشند که علاوه بر این افراد محمود فکری و امید طیری و بابازاده بروی نیمکت استقلال در کنار من خواهند بود.

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
بازی رفت فینال کی هست؟
مشخص شده!؟

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راستی این دیگه چه مسخره بازی ای اینا راه انداختن؟!

فینال رفت و برگشت؟! خدایااااااااااااااااااااا اینا دیگه کیَن؟!

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
رفت و برگشت که هست قرعه کشی که کردن بازی برگشت به میزبانی استقلال هست
تاریخ هم قبلا گفته بودن 25 خرداد,البته کی به کیه:blink:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
دوستان عزيز استقلالي
با كمي تاخير تبريك منو بابت صعود استقلال به فينال جام حذفي پذيرا باشيد .
پ.ن: حيف شد عامل اتحاد استقلال و پرسپوليس حذف :D شد والا قرار بود براي بازي اين تيم با استقلال براي تشويق استقلال به استاديوم برم. :lol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا