• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
عليزاده: نتيجه اين شوك را فردا مى بينيد

استقلالى ها پس از ناكامى در ليگ برتر، تمام چشم اميدشان به جام حذفى معطوف شده است. آبى پوشان كه با بازگشت قلعه نويى از انگيزه دو چندانى برخوردار شده اند فردا در حالى در اهواز به مصاف فولاد مى روند كه هوادارانشان براى فراموش كردن فصل سخت و تاسف بار فقط پيروزى مى خواهند. على عليزاده مهاجم استقلال از آمادگى كامل استقلالى ها براى اين بازى حرف مى زند.
وضعيت استقلال را پس از آمدن قلعه نويى چطور ارزيابى مى كنى
* خوشبختانه در وضعيت خوبى هستيم و بازگشت آقاى قلعه نويى شوك مثبتى براى بچه ها بود. بچه ها انگيزه بيشترى نسبت به قبل دارند.
پس بازگشت قلعه نويى اميدوار كننده بود
* بله، تا الان كه باعث ايجاد يك شرايط خوب در استقلال شده اند و انشاءا... نتيجه اين شوك را در بازى با فولاد خواهيد ديد.
اما كار سختى پيش رو داريد، بازى با فولاد در اهواز هيچ وقت راحت نبوده.
* بازى سختى مقابل فولاد داريم. به اعتقاد من اگر فولاد در ليگ برتر بود يكى از تيم هاى خوب ليگ بود. آنها بازيكنان خوب و با تجربه اى دارند ولى ما براى جبران ناكامى هايمان بايد فولاد را ببريم.
از فولاد شناخت كافى داريد
* با آناليز بازيهاى فولاد توسط مربيان، با شناخت كاملى به مصاف فولاد مى رويم.
جام حذفى تنها اميد استقلال پس از ناكامى در ليگ برتر است.
* اميدوارم خدا هم كمكمان كند تا با فتح جام حذفى ناكامى ليگ برتر را جبران كنيم و آن را از ذهن هوادارانمان پاك كنيم. بچه ها تمام عزم خود را جزم كرده اند تا به اين هدف برسيم.
خودت آماده هستى
* بله، سرحال و آماده در خدمت استقلال هستم.

--------------------------------------------------------------------------------
مجيدى: مى خواهم خيلى چيزها را ثابت كنم

يكى از بازيكنانى كه در ابتداى فصل خيلى ها با آمدن او به لحاظ سن و سال و اشباع شدن از فوتبال داخلى مخالف بودند فرهاد مجيدى بود، او از هفته نهم و با مشكلات بسيار و با صلاحديد ناصر حجازى سرانجام استقلالى شد اما او هم مثل تيمش با فراز و فرود همراه بود اما هر چه زمان جلوتر مى رفت فرهاد مجيدى مؤثرتر از گذشته نشان مى داد.
آقاى مجيدى شرايط استقلال جديد را چطور ارزيابى مى كنيد
* همه چيز خوب است. ما يك اردوى خوب در كردان برگزار كرديم كه امكانات خيلى كاملى داشت. ۴ جلسه تمرين كه از هر نظر مفيد بود.
شرايط خود شما پس از مشكلاتى كه با كادر قبلى داشتيد چطور است
* دوست ندارم درباره شرايط گذشته حرف بزنم به امروز و بازى فردا فكر مى كنم و اينكه ما دوباره مى توانيم برگرديم. پيروزى در اهواز و سپس يك فينال رفت و برگشت مى تواند فرصت جديدى را براى ما مهيا كند.
مى توانيد فولاد را در گرماى اهواز مغلوب كنيد
* اگر مشكل خاصى پيش نيايد ما برنده بازى خواهيم بود. روحيه برد و برترى در نزد ما بيش از گذشته است همان طور كه قول داده ايم بايد دل هواداران را شاد كنيم.
بازگشت اميرخان تا چه اندازه تأثير گذاشت.
* ايشان نشان داده كه مديريت خوبى دارد و مى تواند تيم را در شرايط سخت و بحرانى هدايت كند لذا اين روحيه از سرمربى به بازيكنان هم سرايت كرده و حالا با يك اعتماد به نفس بهتر به اهواز مى رويم.
مشكلى با اميرخان نداريد
* نه چه مشكلى، ايشان سال ها است من را مى شناسد و از هر نظر نسبت به من شناخت دارد. خيلى دوست دارم اگر فرصتى مهيا شد طورى بازى كنم كه خيلى چيزها را ثابت كنم.
چه چيزى
* شايستگى و توانمندى خودم را.
شما، پيروز و نوازى احتمالاً فيكس خواهيد بود
* بعيد مى دانم. اگر بحث مخالفت يا اختلاف سليقه با كادر فنى سابق باشد نمى تواند دليل منطقى باشد. خود اميرخان در تمرينات اعلام كرده كه آماده ها به زمين مى روند.
فصل بعد در استقلال مى مانيد يا بهتر بگوييم جزو فهرست اميرخان هستيد
* من دوست دارم بمانم اما در حال حاضر بايد به فكر جام حذفى باشيم. براى ما فصل هنوز تمام نشده است.

--------------------------------------------------------------------------------

قلعه نويى: ۴ هفته زمان مى خواهيم

اگرچه وحيد طالب لو در استقلال خيلى موفق نشان داد و خيال كادرفنى اين تيم را از بابت دروازه بان راحت كرد اما مصدوميت چند هفته اى طالب لو باعث شد تا مسؤولان تيم به دنبال جذب يك دروازه بان موفق ديگر باشند اما ظاهرا اختلافات گذشته وحيد با رحمتى مانع از جذب دروازه بان مس كرمان شد. به طورى كه امير قعله نويى سرمربى استقلال در اين مورد با صراحت گفت: طالب لو را داريم پس نيازى به رحمتى نيست.
تمرينات استقلال چطور پيش مى رود
* خوشبختانه اردوى دو روزه خوبى داشتيم. همان طور كه قبلا گفته بودم اين تيم از لحاظ نفرات و فنى مشكلى نداشت و تنها روى مسائل روحى روانى تيم كار كرديم.
به نظر شما چند درصد در تيم شرايط مثبتى ايجاد كرديد
* متر من آن قدر ميزان نيست. به هرحال بر اساس نمودارى كه از پيش تهيه كرده بودم، پيش بينى من اين بود كه تا تيم به شرايط خوبى برسد ۳ الى ۴ هفته هم طول مى كشد ولى خوشبختانه در اين مدت كوتاه همه چيز فراتر از انتظار پيش رفته و دوستى و رفاقت هم بين بازيكنان بيشتر شده است.
گفته مى شود اختلافاتى در تيم با برخى بازيكنان دارى
* هيچ اختلافى با هيچ شخصى ندارم. چنان چه ديديد وقتى آمدم كسى را كنار نگذاشتم. خوشبختانه همه در تمرينات به طور منظم شركت مى كنند و مشكل خاصى نيست.
جام حذفى را براى تيم استقلال چطور ارزيابى مى كنى
* همان طور كه مى دانيد اين تيم در مسابقات ليگ نتوانست نتايج خوبى كسب كند و به تبع شرايط تيم خيلى بد بود. خوشبختانه در اين مدت كوتاه بازيكنان با انگيزه و روحيه و با هدف كسب جام تمرين مى كنند. شرايط سخت است ولى سعى مى كنيم كه قهرمان شويم.
براى فصل آينده چند درصد از بازيكنان فعلى حفظ مى شوند
* تك تك بازيكنان استقلال نفرات بزرگى هستند. به عقيده من تقويت در هر تيم در پايان فصل امرى طبيعى است و استقلال هم از اين امر مستثنى نيست با اين وجود اگر قرارداد بازيكنان فعلى تمديد شود ما بيشتر از ۳ الى ۵ بازيكن جذب نمى كنيم.
بحث حضور رحمتى در استقلال اين روزها خيلى مطرح است. با حضور طالب لو، رحمتى را مى خواهى
* ببينيد رحمتى دروازه بان بزرگ و قابل احترامى است. تا وقتى وحيد هست به رحمتى نيازى نداريم. خواهش مى كنم ديگر اين بحث ها و حاشيه ها را مطرح نكنيد چون تيم در شرايط حساسى در جام حذفى به سر مى برد.

دوستان شرمنده که خیلی طولانی شد ! :blush:

به نقل از ایران ورزشی

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
علیرضا منصوریان از خداحافظی می گوید...

مثل زیدان خداحافظی می کنم!/هیچ وقت روبروی استقلال نمی ایستم!

عليرضا منصوريان در مورد تصميم امروز خود مبني بر خداحافظي از دنياي فوتبال اظهار داشت: چند شبي بود كه با خود كلنجار مي‌رفتم تا اين تصميم سخت را بگيرم و بالاخره امروز اين تصميم را با فتح‌ا... زاده در ميان گذاشتم.
وي درباره اينكه گفته مي شود در پي اختلافاتش با امير قلعه نويي چنين تصميمي را گرفته عنوان كرد:‌ به هيچ وجه اين مسئله ربطي به رابطه من و امير قلعه‌نويي ندارد. سوء‌تفاهم بين من و او برطرف شده است و ما از يك ديگر كينه‌اي به دل نداريم.
اين بازيكن افزود: به اين نتيجه رسيدم پس از جام حذفي در يك فينال رويايي از فوتبال و استقلال كناره‌گيري كنم.

ali-mansourian-1.jpg

منصوريان در مورد اين قضيه كه هميشه مي‌خواست با استقلال در ليگ قهرمانان آسيا به قهرماني برسد گفت: تقدير خداوند به گونه‌اي است كه هرچه تلاش مي كنم نمي‌توانم با استقلال در آسيا باشم. هنوز هم آسيايي شدن استقلال منوط به بازي‌هاي ما در جام حذفي است.

كاپيتان استقلال ادامه داد: ‌مي‌خواهم تا زماني كه سرحال و پويا هستم اين تصميم را بگيرم به لحاظ فيزيكي تا دو سال ديگر مي‌توانم به فوتبال ادامه دهم؛ اما از آنجائي كه الگوي من زيدان است، تصميم گرفتم همين امسال از فوتبال خداحافظي كنم.

منصوريان تاكيد كرد:‌ روزي كه زيدان از دنياي فوتبال خداحافظي كرد، از صميم قلب مي‌خواستم اشك بريزم و امروز مي‌فهمم كه او آنروز تصميم درستي گرفت.

آخرین اخبار استقلال!

با نظر دایی جباری مقابل فولاد بازی می کند!

با توجه به ديدار تيم‌هاي فولاد خوزستان و استقلال در مرحله نيمه‌نهايي جام حذفي، مسئولان باشگاه استقلال از كادر فني تیم ملی درخواست كردند تا اجازه حضور مجتبي جباري در بازی پنجشنبه مقابل فولاد را بدهد.
علي دايي، سرمربی تیم ملی کشورمان نیز با درک اهمیت این دیدار با درخواست باشگاه موافقت كرد.

جباري فردا پس از تمرين تيم ملي به اردوي استقلال می پیوندد و با اين تيم راهی اهواز می شود.
تيم فوتبال استقلال فردا براي برگزاري ديدار در روز پنجشنبه مقابل فولاد عازم اهواز مي‌شود. آبي‌پوشان براي اين مسابقه مهرداد پولادي، اصغر نادعلي و سعيد بيات را به علت مصدوميت در اختيار نخواهد داشت...

35lwx2q.jpg

تيم فوتبال استقلال با مشكل خريد بليت مواجه شد

باشگاه استقلال تهران براي تهيه بليت هواپيما براي پرواز به اهواز با مشكل رو به رو شده‌اند.
اين تيم فردا براي بازي مقابل فولاد خوزستان بايد به اهواز برود. مسئولان تيم از روزي كه سازمان ليگ تاريخ برگزاري اين مسابقه مرحله نيمه نهايي جام حذفي را اعلام كرد، به فكر تهيه بليت هواپيما براي سفر به اهواز افتادند؛ ولی تا ظهر امروز تنها موفق شدند 15 بليت خریداری كنند. البته از اين تعداد هم برخی بايد صبح و برخی دیگر بايد عصر به اهواز بروند.
نظري جويباري، سرپرست استقلال در اين باره تصریح کرد: با توجه به اينكه پروازهاي به سمت اهواز در روز چهارشنبه پر شده، در تلاش هستيم تا باقي‌ بليت‌ها‌ را هم تهيه كنيم. شركت هاي ايران اير و آسمان هم همكاري خوبي با ما داشته‌اند؛ اما باز هم بايد تلاش كنيم.

على فتح ا... زاده: منصوريان تا پايان جام حذفى با ما است

خداحافظى عليرضا منصوريان خبرى بود كه ساعت ۱۸:۳۳ ديروز روى خروجى خبرگزارى فارس آمد. همين خبر مهم باعث شد تا سراغ دكتر فتح ا... زاده برويم و درباره خداحافظى منصوريان از استقلال با ايشان گفت و گو كنيم.

آقاى فتح ا... زاده سلام! خسته نباشيد چه خبر از اوضاع و احوال تيم؟
همه چيز خوب است. داريم براى جام حذفى آماده مى شويم. از هواداران مى خواهم ما را دعا كنند.

اردوى كردان چطور بود؟
خيلى خوب بود. واقعا لازم بود يكى دو روزى از تهران دور باشيم و در آرامش تمرين كنيم.

شنيديد كه منصوريان از استقلال خداحافظى كرده؟
خداحافظى؟! كدام خداحافظى؟!

پس از جلسه اى كه با شما داشته اند، در لارستان!
باور كنيد كذب محض است. عليرضا اصلا امروز با من جلسه اى نداشته است.

حتى درباره خداحافظى اش هم حرف نزده؟
به من گفت پس از جام حذفى خداحافظى مى كنم، ما هم قبول كرديم و اميدواريم با قهرمانى استقلال عليرضا از استقلال جدا شود.

جدايى او هميشگى است؟
اصلا چنين چيزى نيست. استقلال خانه منصوريان است. ايشان كلاس مربيگرى مى روند و پس از مدتى به كادر فنى ما اضافه مى شوند.

پس اين خبر را تكذيب مى كنيد؟
نمى دانم ريشه اين خبر از كجا است. اميدوارم دوستان ما را درك كنند و برايمان حاشيه درست نكنند.

تدارك استقلال براى تهيه ۱۰۰ هزار پرچم آبى

اگر شاگردان امير قلعه نويى بتوانند فولاد را در اهواز مغلوب كنند به فينال جام حذفى راه پيدا خواهند كرد و در يك قدمى فتح اين تورنمنت قرار مى گيرند. روى همين اصل طبيعى است كه آبى پوشان براى برترى در جدال اين هفته از جان مايه بگذارند. از طرف ديگر مديريت باشگاه هم اقدامات وسيعى را براى موفقيت تيم انجام داده و بدون شك در صورت راهيابى تيم به فينال فعاليت هاىش را گسترش مى دهد تا بتواند زمينه براى قهرمانى استقلال را فراهم كرده و به يك فصل كابوس وار خاتمه دهد. از گوشه و كنار شنيده ايم در صورتى كه استقلال بتواند جواز حضور در فينال جام حذفى را به دست آورد، مسئولان باشگاه تدارك وسيعى را براى تهيه ۱۰۰ هزار پرچم آبى آغاز خواهند كرد تا آنها را هنگام برگزارى فينال جام حذفى در اختيار هوادارانشان قرار دهند. به اعتقاد آنها ديدار نهايى آنقدر در ميان مردم انگيزه ايجاد مى كند كه نتايج قبلى تيم را فراموش كرده و با حضور خود در ورزشگاه شاگردان قلعه نويى را به سوى قهرمانى رهنمون سازند.
استقلالى ها مردان مورد نظر قلعه نويى را احضار مى كنند

رقابت هاى جام حذفى حداكثر تا اواخر ماه جارى به اتمام مى رسد و تكليف قهرمانى آن مشخص خواهد شد تا تيم هاى حاضر در اين رقابت ها همچون سايرين در بازار نقل و انتقالات حاضر شوند و مردان مورد نظرشان براى ليگ هشتم را خریداری نمایند. در اين ميان حكايت استقلال با بقيه جداست. آبى ها در طول فصل تحولات فراوانى را به جان خريدند آنها كار را با حجازى شروع كرده، با كريمى دنبال نموده و سرانجام با قلعه نويى خاتمه خواهند داد و قرار است براى فصل آينده هم امير را به عنوان سرمربى بر روى نيمكت خود ببينند.بر اساس شنيده هاى ما؛ پس از آغاز فصل نقل انتقالات به استقلالى ها استراحت داده مى شود و به آنها اعلام خواهد شد كه هر كدامشان در ليست نفرات قلعه نويى براى فصل بعد جا داشتند از سوى مسئولان به باشگاه فرا خوانده مى شود تا زمينه براى عقد قرارداد با آنها فراهم گردد. به اين ترتيب نفراتى كه در انديشه هاى تاكتيكى امير جايى نداشته باشند خيلى زود متوجه قضيه شده و دنبال تيم ديگرى خواهند رفت.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
حالا که سپاهان هم حذف شده یعنی فردا ببریم تمااااااااااااامهههه:D

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
اگه فردا استقلال ببره 100 درصد قهرمان میشه به نظرم ......منتها یه چیزی بهم میگه فردا استقلال نتیجه نمیگیره ...... ایشالله که استقلال ببره!!!

راستی یادم رفته بود سرمربی جدید رو تبریک بگم.....

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فولاد تیم زهرداری هست..........

باید دید امیرقلعه نویی با استقلال چه کرده .........

حالا که سپاهان حذف شده شانس استقلال برای قهرمانی بسیار زیاد شده. البته تیمی مثل برق یا حتی همین پگاه رو نمیشه ضعیف گرفت.

بازیها حذفی هستند. یه اشتباه مثل یه پنالتی میتونه تمام تلاش تیم رو به هدر بده.

من فکر میکنم فردا استقلال با دست پر از زمین بیرون خواهد اومد.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم از صمیم قلب آرزوی موفقیت واسه آبیا میکنم.

امیدوارم فردا تیمتون ببره و بره فینال.

مطمئنا اگر استقلال به فینال بره اونقدر روحیه ش بالا میره که بجز قهرمانی چیز دیگه ای راضیش نکنه.

به امید حضور 2 تا تیم محبوب ایران در آسیا!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
عرض سلام و ارادت خدمت دوستان گل استقلالی و پرسپولیسی :)

بلاخره حساس ترین روز استقلال تو سال جاری رسید ......

اگه از لحاظ شانس برد بخوایم بگیم 55 به 45 به سود فولاده ( بخاطر میزبانی ) ولی استقلال نشون داده تو شرایط خارج از خونه که استرس تماشاگر رو نداره بعضا بهتر هم نتیجه گرفته
الان اس اس حکم یک تیم مرموز رو داره ...... باید دید امیر تونسته تو این مدت اندک تحولات خاصی تو تیم ایجاد کنه ؟... یا نه ...

توکل به خدا .... :)

به امید برد استقلال و شادی دل هواداران بعد از یک فصل ناکامی ........

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
فقط اگه امروز توی اهواز بازی رو ببرند و به فینال برسند, واقعا فینال توی استادیوم آزادی کار ساده تری هست!
برق بیاد فینال استقلال هم بیاد مثل چند سال پیش که 100 هزار نفر رفتن و 4 تا گل زدیم و قهرمانی;)
البته اون سال برهانی رو نداشتیم:wacko:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
سلام خدمت دوستان استقلالی و همینطور پرسپولیسی های عزیز
انشالله فولاد را می بریم(اگر چه کار سختیه ولی شدنیه)می ریم برای قهرمانی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
گرما، غبار و آرزوى رسيدن به فينال

پنج شنبه ۹/۳/،۸۷ مرحله نيمه نهايى جام حذفى، ورزشگاه تختى اهواز، ساعت ،۱۸ داور: مسعود مرادى، كمك ها: اسماعيل صفيرى و حسن كامرانى فر

سرانجام لحظه اى كه هواداران استقلال منتظرش بودند فرا رسيد. استقلال عصر فردا در شرايطى كه گرماى طاقت فرسايى در اهواز حاكم است در ورزشگاه تختى اهواز مقابل فولاد قرار خواهد گرفت. امروز كسى به اين فكر نمى كند كه فولاد در چه جايگاهى قرار دارد. فولاد همان فولاد است همان بازيكنان و همان مديريت كه به واسطه همين قوام در آستانه بازگشت دوباره به ليگ برتر قرار دارد. فولادى ها معتقدند كه اگر اين بازى پس از پلى اف انجام مى شد مى توانستند با آرامش ذهنى بيشترى مقابل استقلال قرار بگيرند، اما فولاد را حتى در اين شرايط كه به قول مسعود رضاييان دچار دوگانگى توجه شده است را تيمى مى دانيم پرانگيزه و توانا كه قصد دارد طعم تلخ سقوطش به ليگ يك را با قهرمانى در جام حذفى از ذهن هوادارانش بيرون كند و همين تفكر نهان استقلال را دچار اضطرابى پردردسر خواهد كرد. استقلال عصر فردا پس از يك فصل ناكامى به دنبال روزنه هايى مى گردد كه از طريق جام حذفى خاطره تلخ سيزدهمى در ليگ را از ذهن هواداران ميليونى اش دور كند و شايد به واسطه اين ذهنيت بتوان گفت كه دو تيم دچار هدف هاى مشتركى هستند. اولين محك امير قلعه نويى پس از ۲ سال دورى از استقلال بى شك سخت ترين روز او خواهد بود. مسؤوليت بسيار سنگينى روى دوش قلعه نويى نهاده شده است. شكست استقلال تحت هيچ شرايطى از سوى هواداران پذيرفتنى نيست و مى طلبد كه به واسطه اين توقع اميرقلعه نويى با حواس جمع ترى مقابل فولاد قرار بگيرد. داشته هاى استقلال همان است كه پيش از اين مى ديديم و تنها تفاوتى كه احتمالا در بازى امروز در استقلال ايجاد خواهد شد از جنبه هاى روانى و ميل به خواستن و قهرمانى است كه ممكن است نوع بازى آنها را دگرگون كند.

چهره هاى ويژه
مجتبى جبارى (استقلال):
نمايش عالى اش مقابل راه آهن در جام حذفى استقلال را اميدوار مى كند تا در ميانه ميدان در حالى كه ممكن است هواى اهواز تاب مقاومت را از هر بازيكنى بگيرد مرد همه كاره تيمش باشد. پاس هاى طلايى مجتبى جبارى اگر درست به هدف بنشيند استقلال از بابت پيروزى در ورزشگاه تختى اهواز غمى نخواهد داشت. مجتبى جبارى اولين بازيكنى است كه در صف هجوم آورندگان استقلال به سوى دروازه فولاد از سوى ميزبان شناسايى خواهد شد.

فرهاد مجيدى (استقلال):
درخشش فرهاد مجيدى مقابل راه آهن بار ديگر كلاس بازى مهاجم ريزنقش استقلال را به نمايش گذاشت. فرهاد مجيدى اگر روى فرم باشد و شرايط بازى در گرماى شديد اهواز را داشته باشد مى تواند همچون بازى با راه آهن گلزن تيمش لقب بگيرد. فرهاد مجيدى از دسته مهاجمانى است كه اگر مورد توجه هافبك ها قرار بگيرد و پاس هاى خوبى به او داده شود مى تواند قفل دروازه فولاد را در اهواز بشكند. فرهاد مجيدى عصر امروز اميد اميرقلعه نويى در خط حمله محسوب مى شد.

احمد مومن زاده(فولاد):
مهاجم باتجربه فولاد اگرچه در سال هاى پايان بازيگرى اش قرار دارد اما با توجه به انگيزه هاى بالايش دوست دارد مقابل تيم سابقش گلزنى كند. فرارهاى سريع مومن زاده از لايه هاى دفاعى استقلال دروازه وحيد طالب لو را بارها به خطر خواهد انداخت اما نكته قابل توجه درباره مومن زاده اين است كه او هم درد مشتركى با آرش برهانى دارد و قادر است در بهترين شرايط ممكن موقعيت هاى به دست آمده را از دست بدهد!
احمد آل نعمه(فولاد):
مدافع باتجربه فولاد كه سابقه سال ها بازى در ليگ برتر را هم دارد يكى از اركان خط دفاع تيمش محسوب مى شود. آل نعمه اگر كوچكترين اشتباهى مرتكب شود مهاجمان سراپا انگيزه استقلال دروازه فولاد را فرو خواهند ريخت. براى همين او در روزى كه فولاد فشار كمى را تحمل نخواهد كرد يكى از بازيكنانى خواهد بود كه سرنوشت بازى را در دست خواهد گرفت. آل نعمه را مى توان در خط حمله هم مشاهده كرد!
تركيب احتمالى فولاد
دروازه بان: امين جهان مهر - مدافعان ميانى: جلال كاملى مفرد و احمد آل نعمه - مدافعان كنارى: نادر احمدى، بختيار رحمانى - هافبك ها: جان واريو، ساندرو داسيلو، امير خليفه اصل، احمد مومن زاده - مهاجمان: اسماعيل شريفات و لفته حميدى
تركيب احتمالى استقلال
دروازه بان: وحيد طالب لو - مدافعان: بيژن كوشكى، پيروز قربانى، امير حسين صادقى - هافبك دفاعى: پژمان منتظرى - هافبك ها: مجتبى جبارى، اميد روانخواه، ميثم منيعى و مهدى اميرآبادى - مهاجمان: آرش برهانى و فرهاد مجيدى

نقل از ایران ورزشی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تبریک به برو بچز اس اسی

باز هم با هنرنمایی طالب لو (دروازه بان محبوب من) صعود کردید.

عجب پنالتی گیریه این. اما بنده خدا مصدوم شد.............

scorpion8108

Registered User
لایک‌ها
0
تبریک میگم
موقعی بازی به پنالتی میرسه، آدم از بردن تیم مطمئن میشه

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
بچه بالاخره رفتیم فینال :دی به همگی تبریک میگم
8.gif

باز هم وحید طالبلو پنالتی گرفت
104.gif

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
تبریک میگم سال سال تهرانی ها هستش

وحید نداشتید باید الان برای مسابقات لیگ 1 خودتون رو آماده میکردید تو جام حذفی هم به لطف بازی خوب طالب لو به فینال رسیدید
طالب لو به دلیل رفلکس بالای که داره موقع پرش ها و شیرجه ها بدنش رو کامل ول نمی کنه و هنگام پرش میتونه ازپاهاش هم استفاده کنه
نوع گرفتن پنالتی های منو یاد کارتون فوتبالیست ها انداخت فکر کنم واکی هم این طوری با پاهاش پنالتی میگرفت :rolleyes::D

Last edited:

taj_ss_abieteh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين ا ست بهترين دروازه بانه اسيا ..... تبريک ..... اصلا تيم ملی لياقته همچين داروازه بانی رو نداره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اين ا ست بهترين دروازه بانه اسيا ..... تبريک ..... اصلا تيم ملی لياقته همچين داروازه بانی رو نداره

ای ول اینو واقعا درست گفتی...

واقعا حیف که حق طالب لو بد جوری خورده شد و الانم داره خورده میشه. اون از جام ملتها که همین امیر قلعه نویی حسن رودباریان رو به وحید ترجیح داد.......... و اونطوری شد

اینم از دایی که امثال معمار زاده و .... باید برن دروازه تیم ملی وایستن.

واقعا از ین قضیه خیلی ناراحت هستم. طالب لو حقش فیکس تیم ملی هست.:( بیچاره حاشیه ای ام تا الان نداشته .....

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
وااااااااای خیلی حال داد این برد
استقلال بجز قسمت هایی از نیمه دوم تمام بازی بهتر بود
پیشاپیش قهرمانی رو هم تبریک میگم:D

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
تبریکات ویجه !!!!!!!! من رسیدم پای تی وی شروع کردن به زدن پنالتی ها!!!! نرسیدم خود بازی رو ببینم !!!!

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
تبریک
واقعا حق استقلال برد بود
به امید قهرمانی تیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا