• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
فتح‌اله‌زاده: استقلال دوباره متولد شده است

مديرعامل باشگاه استقلال تهران گفت: اگر نتوانيم جام حذفي را بگيريم همه بايد در زمين بميريم.

به گزارش ايسنا؛ علي فتح‌اله‌زاده، در مراسم معارفه‌ي سرمربي جديد تيم فوتبال استقلال با حضور در رختكن بازيكنان اين تيم خطاب به آنها گفت: جايگاه تيم استقلال چيزي كه الان هست، نيست. در شرايط فعلي ما با تشويق‌ها و توهين‌هاي تماشاچيان مواجه هستيم كه بايد با بالا بردن روحيه‌ي خود بتوانيم در جام حذفي موفق شويم.

فتح‌اله‌زاده گفت: استقلال از امروز تولدي دوباره دارد و هواداران جام حذفي را مي‌خواهند كه اگر نتوانيم آن را به دست آوريم همه بايد در همان زمين بميريم؛ اصلا خود من اولين نفر مي‌آيم و در زمين خودم را مي‌كشم.

وي گفت: مديريت و مربيان استقلال تنها مي‌توانند در كارهاي بيروني تلاش كنند و شرايط را مهيا سازند و در نهايت توپ فوتبال با ساق‌هاي شما وارد دروازه‌ي حريفان مي‌شود. توجه كنيد كه ما امروز يك مربي بزرگ كه در هر تيمي رفته موفق بوده را براي شما آورديم، قلعه‌نويي بهترين مربي آسياست و حتي حقش بود كه سرمربي تيم ملي شود. او به خاطر علاقه‌اي كه به تيم استقلال داشت با يك تلفن پيشنهاد مرا پذيرفت. شما مي‌توانيد با تلاش زياد بسيار و فرمانبرداري از او آينده را از آن خود كنيد.

مديرعامل باشگاه استقلال گفت: قلعه‌نويي مورد حمايت اعضاي هيات مديره و مديريت باشگاه است و شما بازيكنان از فردا در اختيار او هستيد و بايد از او اطلاعت كنيد.

فتح‌اله‌زاده پس از صحبت با بازيكنان استقلال در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، اظهار كرد: بعضي از تصميمات نياز به توضيح ندارد، حضور اين همه هوادار نشان از اين دارد كه من تصميم درستي را گرفته‌ام. معتقدم استقلال مي‌تواند با قلعه‌نويي آينده‌ي روشني داشته باشد.

وي افزود: قلعه‌نويي به خانه‌ي خودش برگشته و امسال من اينجا مستاجر هستيم.

وي در پاسخ به سوالي، مبني بر اين‌كه، چرا از ابتداي فصل قلعه‌نويي را سرمربي استقلال نكرديد گفت: متاسفانه زماني كه من به استقلال آمدم قلعه‌نويي در تيم ملي فعاليت مي‌كرد و نمي‌توانستيم از او استفاده كنيم، اما اين گزينه را بارها در جلسات هيات مديره بررسي كرده بوديم و سرانجام به خاطر فرصت كمي كه پس از استعفاي فيروز كريمي وجود داشت از او درخواست كرديم تا به استقلال بپيوندد و او با كمال ميل بدون هيچ‌گونه صحبتي درباره‌ي مسايل مالي پيشنهاد مرا پذيرفت.

فتح‌اله‌زاده گفت: هواداران استقلال امسال بسيار اذيت شدند و ما حتي روي نگاه كردن به آنها را نداريم.

مديرعامل باشگاه استقلال در پايان درباره‌ي احتمال قولي كه قلعه‌نويي بابت قهرماني استقلال به او داده است، گفت: همه‌ي ما براي قهرماني استقلال در جام حذفي تلاش مي‌كنيم و امير قلعه‌نويي چه قول بدهد و چه ندهد ما او را قبول داريم.

به نقل از ایسنا

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
استقبال گرم از "امير قلعه‌نويي" در تمرينات استقلال

3321.JPG

امير قلعه‌نويي در ميان استقبال بيش از هزار هوادار تيم فوتبال استقلال وارد محل تمرين اين تيم شد.

مراسم معارفه امير قلعه نويي به عنوان سرمربي جديد تيم فوتبال استقلال عصر امروز با حضور بيش از 1000 هوادار استقلالي در زمين شماره 2 مجموع ورزشگاه آزادي برگزار شد.

در ابتداي اين مراسم قلعه نويي در هنگام ورود به ورزشگاه از فاصله 200 متري در ميان انبوهي از هواداران تيم فوتبال استقلال و با گل و شيريني استقبال شد.

هواداران استقلال با سر دادن شعارهاي مانند "ما همه سرباز توايم اميرخان گوش به فرمان توايم اميرخان" قلعه‌نوعي را تشويق مي‌كردند.

قلعه‌نويي به سختي وارد زمين چمن شماره 2 ورزشگاه آزادي شد و به ابراز احساسات هواداران استقلال پاسخ گفت. او به سختي از ميان انبوهي از جمعيت در رختكن بازيكنان استقلال حضور يافت و پس از صحبت‌هاي كوتاهي با آنها اعلام كرد: "اولين جلسه تمرين تيم فوتبال استقلال با حضور او سه شنبه ( فردا از ساعت 17 ) در همين مجموعه برگزار خواهد شد".

به گزارش ايسنا، اميدوار رضايي و مسعود نفريه از اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال، علي فتح اله زاده مدير عامل باشگاه و پيشكسوتاني از اين تيم چون جواد زرينچه، رضا حسن زاده و محمود فكري در اين مراسم حضور داشتند.

دوستان برای دیدن بقیه عکسها برن : اینجا

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درگيري ليدرها با كوشكي و طالب‌لو
قلعه‌نويي: به جام حذفي اميد زيادي دارم
رودربايستي ندارم؛ هيچ ليست سياهي ندارم

امير قلعه نويي كه براي معارفه‌اش به عنوان سرمربي تيم فوتبال استقال تهران در محل تمرين اين تيم حاضر شده بود، پس از پاسخ گفتن به ابراز احساسات هواداران اين تيم در رختكن بازيكنان استقلال حاضر شد و طي صحبت هاي كوتاهي گفت: شما بازيكنان استقلال بايد بدانيد كه اين تيم براي ميليون‌ها هوادار است. همه ما بايد دست بوس تماشاچيان باشيم چون آنها هستند كه براي حمايت از استقلال ملامت‌هاي زيادي مي‌كشند.

وي گفت: كوچكترين بازيكن تيم استقلال درآمدي روزانه بيش از200 هزار تومان دارد اما، اين ليدرها و هواداران استقلال هستند كه بدون هيچ چشم‌داشتي براي تشويق شما و ديدن هنر شما به ورزشگاه‌ها مي‌آيند. مطمئنا باخت تيم استقلال باعث به وجود آمدن مشكلات خانوادگي براي برخي از هواداران مي‌شود.

وي گفت: من در تيم استقلال هيچ ليست سياهي ندارم حتي برخي مي‌گفتند وقتي قلعه نويي بيايد امثال نوازي يا پيروز قرباني از اين تيم اخراج مي‌شوند اما، چنين چيزي نيست چرا كه تمامي اين بازيكنان زحمت زيادي براي استقلال كشيده‌اند و در آينده جايگاه من و امثال من را خواهند داشت. من هيچ دلخوري از هيچ بازيكني ندارم اما، براي انتخاب تركيب بازيكنان با هيچ كسي رودربايستي نخواهم داشت.

قلعه نويي افزود: در مجموع فكر مي‌كنم استقلال با اين نفرات آينده روشني دارد اما، صحبت‌هاي بيشتر را در خلوت با شما انجام خواهم داد.

پس از حضور قلعه‌نويي در رختكن تيم استقلال عده‌اي از ليدرهاي اين تيم وارد رختكن شدند و با برخي بازيكنان اين تيم از جمله وحيد طالب لو، و بيژن كوشكي درگيري‌هايي را به وجود آوردند كه قلعه‌نويي خطاب به اين بازكنان گفت: امثال بيژن كوشكي بايد بدانند كه استقلال تيمي است كه با ديگر تيم‌ها فرق مي‌كند. در تيم استقلال مدير، مربي، بازيكن، ليدر، هوادار هركسي جايگاه خودش را دارد و شما بايد بيش از اين به هواداران استقلال احترام بگذاريد.

قلعه‌نويي گفت: كوشكي و امثال او اگر مسئله‌اي دارند مي‌توانند به سرپرست تيم منتقل كنند و حرمت‌ شماها بالاتر از اينهاست كه بخواهيد با كسي درگير شويد.

قلعه‌نويي هم‌چنين بپس از اين صحبت در گفت‌گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: من هيچ كاري به گذشته و زمان‌هاي قبل كه در استقلال بوده‌ام كاري نخواهم داشت و همه چيز از نو شروع شده است. معتقدم استقلال با مديريت و بازيكنان خوبي كه در اختيار دارد مي‌تواند آينده روشني داشته باشد. به قهرماني به جام حذفي اميد زيادي دارم و براي سال آينده نيز برنامه‌هاي خاصي را خواهيم داشت.

قلعه نويي گفت: معتقدم فتح اله زاده در ابتداي فصل تيم خوبي را جمع كرد، و من هم ليست سياهي براي استقلال نخواهم داشت و هر كسي كه در اين تيم زحمت كشيده جاي خود را دارد اما، مطمئن باشيد هر مربي حق انتخاب بازيكنان و نفرات مورد علاقه خود را خواهد داشت.

وي در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه چه كساني دستياران او در تيم استقلال خواهند بود، گفت: سعي خواهم كرد از پيشكسوتاني چون محمود فكري، جواد زرينچه و رضا حسن زاده در اين تيم استفاده كنم. هم چنين از نفراتي كه در تيمي مثل كرمان من را ياري مي‌كردند از جمله بابازاده وصالح كمك خواهم گرفت.

قلعه نويي در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه سرپرست تيم چه كسي خواهد بود؟ گفت: سرپرست هماني كه بوده، خواهد بود.

به نقل از ایسنا

به امید موفقیت اس اس تو جام حذفی :)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

Hadi_Reloaded

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم عضو شدم .

از نقل و انتقالات امسال کسی خبر نداره ؟

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
سلام بازی با فولاد چندمه و چه ساعتی هست!؟

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
ای ...قرار بود که همین هفته باشه که...تازه می خوان تصمیم گیری کنند؟؟!!!
ماشالله بابا....

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام

برای استقلال فکر کنم بهتر باشه :f34r:
بازی های حذفی هر چه دیر تر انجام بشه مربی جدید بهتر 11 نفر تیم را انتخاب میکنه;)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
قلعه نوعی در روز سوم بازگشت

تمرين استقلال عصر روز گذشته با حضور ۵۰۰ تماشاگر متعصب استقلالى در زمين شماره ۲ آزادى انجام شد.
امير قلعه نويى در حين ورودش از در غربى به حراست رفت و با مسؤولان حراست آزادى صحبت كرد. سرمربى جديد استقلال گفت: تيم متعلق به هواداران است. اگر به هواداران اجازه ورود نمى دهيد به ما هم اجازه ندهيد. چون تمرين بدون آنها هيچ حسنى ندارد. همين حرف هاى قلعه نويى كافى بود تا تماشاگران هم بتوانند تمرين تيم خود را تماشا كنند. بعد از صحبت هاى قلعه نويى با مسؤولان حراست، سرمربى استقلال بازيكنانش را جمع كرد و حدود ۲۰ دقيقه با آنها حرف زد: «مطمئن باشيد من هيچ كينه اى از كسى به دل ندارم و هر كسى پشت سر من حرف زد فراموش كردم. پس بهتر است همه چيز را فراموش كنيم و دست به دست هم بدهيم و براى موفقيت استقلال كار كنيم. اميدوارم با حمايت هواداران و همت شما به چيزى كه لياقت آن را داريم برسيم.» قلعه نويى در مورد بازى كردن بازيكنانش هم توضيح داد: «هر كس در تمرين باانگيزه تر باشد به ميدان مى رود. پس بهترين تمريناتتان را انجام دهيد. ضمنا مجيد صالح از اين به بعد وظيفه بدنى را برعهده دارد و فكرى وظيفه فنى. حرف اين ۲ نفر در جريان تمرين، حرف من است.»

177678.jpg

صالح گرم كرد
مجيد صالح طبق برنامه، بازيكنان را گرم كرد و پس از آن تيم كار با توپ را انجام داد.

تمجيد از بابازاده و طالب لو
در سوى ديگر هم قلعه نويى دروازه بان ها را سمت حميد بابازاده برد و با تعريف و تمجيد از بابازاده گفت: «من ۳ تاى شما را به يك چشم نگاه مى كنم و هر كدام بهتر باشيد او را با نظر بابازاده در دروازه قرار مى دهم.»البته سرمربى استقلال بعد از اين صحبت ها، چند دقيقه اى هم به تعريف و تمجيد از طالب لو پرداخت.

كارهاى تركيبى در دستور كار
بعد از صحبت و البته تعريف و تمجيدهاى امير قلعه نويى، تيم كارهاى تركيبى را انجام داد آبى پوشان حدود ۴۵ دقيقه سانتر از جناحين و شوت به دروازه را در دستور كار داشتند.

آناليزورها تماشاگر بودند
جواد زرينچه، رضا رجبى و رضا حسن زاده هم كه در كنار زمين حضور داشتند با معرفى به بازيكنان، قرار است از اين به بعد به عنوان آناليزورهاى استقلال دست به كار شوند.

و اما كار عجيب منصوريان
در تمرين ديروز استقلالى ها يك اتفاق خيلى جالب هم رخ داد. زمانى كه هواداران امير قلعه نويى و عليرضا منصوريان را تشويق مى كردند منصوريان دست قلعه نويى را گرفت و به سمت هواداران برد و با بالابردن دست سرمربى تيم، با صداى بلند گفت: «استقلال جاى اخم كردن نيست. من هيچ مشكلى با قلعه نويى ندارم و با تمام توان زيرنظرش كار مى كنم.»

نادعلى با لباس شخصى
در تمرين عصر ديروز استقلالى كه بهتر است آن را مراسم تعريف و تمجيد از يكديگر بناميم سعيد بيات و مهرداد پولادى غايب بودند اما اصغر نادعلى با لباس شخصى در كنار زمين حضور داشت.

دوران شل تمرين كردن تمام شد
در طول تمرين امير قلعه نويى چندين بار از بازيكنانش خواست تا با جديت بيشترى تمرين كنند اما وقتى ديد اين مسأله در تمرين اعمال نمى شود تمرين را تعطيل كرد و با صداى بلند گفت: انگار شما به شل تمرين كردن عادت كرديد، بدانيد كه ديگر اينجا استقلالى نيست كه بخواهيد شل تمرين كنيد و من اين مسأله را نمى پذيرم.

اختصاصى براى كوشكى و برهانى
بعد از پايان تمرين سرمربى استقلال از محمود فكرى خواست تا در پايان تمرين بيژن كوشكى را نگه دارد و با او به صورت اختصاصى تمرين كند تا به يك مدافع آخر خوب تبديل شود.
البته امير قلعه نويى قبل از اينكه تمرينات را ترك كند آرش برهانى را كنار كشيد و چند دقيقه اى هم با او صحبت كرد.
قلعه نويى از برهانى خواست كه فقط گل بزند: «تو بايد گل بزنى، براى مشكل گل نزدنت هم بايد از اين به بعد بيشتر بمانى و به صورت اختصاصى تمرين كنى.»

بازگشت به ۲-۵-۳ سابق
اين طور كه از تمرينات تاكتيكى استقلال مشخص بود سيستم آبى پوشان باز هم به همان ۲-۵-۳ سابق بازگشت. ظاهرا در اين سيستم بيژن كوشكى قرار است نقش دفاع آخر تيم را هم بازى كند.

به نقل از ایران ورزشی

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
زمان بازی فولاد خوزستان - استقلال هم مشخص شد
9 خرداد
به امید پیروزی پرگل:happy:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
با تبريك بابت آمدن سرمربي جديدي تيمتون و آرزوي قهرماني استقلال در جام حذفي

سال ديگه **** با همديگه **** ليگ آسيا :lol:

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قرباني به درخواست قلعه نويي بخشيده شد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال به طور كتبي خواهان بخشش مدافع اخراجي اين تيم شد.

دبير كميته انضباطي باشگاه استقلال تهران در گفت و گو با خبرنگار خبرگزار فارس اظهار داشت: امير قلعه نويي با ارسال نامه به كميته انضباطي در خواست بخشش پيروز قرباني را داشت و در آن نامه تاكيد كرده بود به اين مدافع نياز دارد. به همين دليل كميته انضباطي باشگاه با درخواست سرمربي موافقت كرد.
مجيد پورسيف همچنين در خصوص تشكيل جلسه اين كميته در روز يكشنبه براي فرهاد مجيدي گفت: در حال حاضر هيچ جلسه‌اي در دستور كار نداريم.
مجيدي در زمان سرمربيگري فيروز كريمي و در ديدار با مقاومت سپاسي به نشانه اعتراض به تعويض خود پيراهن خود را بعد از تعويض از تن بيرون آورد و به رختكن رفت. استقلال در آن ديدار با نتيجه تساوي يك بر يك متوقف شد.

Hadi_Reloaded

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تبريك بابت آمدن سرمربي جديدي تيمتون و آرزوي قهرماني استقلال در جام حذفي

سال ديگه **** با همديگه **** ليگ آسيا :lol:

ممنون دوست عزیز .

نمیدونم چرا همش فکر میکنم پگاه سپاهان رو میزنه و برق هم پگاه رو !

اونوقت فینال جام حذفی برای دومین بار بین این دو تیم برگذار میشه . که امیدوارم مثل دفعه قبل استقلال قهرمان بشه .

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
فعلا فولاد مهم

فکر کنم بازی نیمه نهایی از بازی فینال هم سخت تر باشه

فولاد الان خیلی خطر ناک

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
مطمئنم استقلال قهرمان حذفى مى شود

حجازى: از فتح ا... زاده ممنونم كه مرا تحمل كرد

ايران ورزشى- مدير فنى باشگاه استقلال به حاشيه تبعيد شده، دور از هياهوى تيم آبى پوش از فوتبال فاصله گرفته و حتى حاضر نيست دست به افشاگرى بزند. حجازى به خاطر استقلال و مصالح باشگاه از گفتن بسيارى از حقايق خوددارى مى كند و حتى از فتح ا...زاده به خاطر اتفاقات چند ماه اخير تشكر مى كند.«طعنه اى در كار نيست. فتح ا...زاده بزرگوارى اش را نشان داد، از او ممنونم كه مرا تحمل كرد.»
بعد از اتفاقات مهمى كه در استقلال افتاد شما سكوت كرديد، دليل خاصى داشت
* اين براى اولين بار نبود كه سكوت مى كردم. با توجه به شرايطى كه در فوتبال ما مى گذرد، براى آخرين بار هم نيست كه سكوت مى كنم. در طول اين فصل به خاطر استقلال ترجيح دادم كه خيلى حرف ها را رسانه اى نكنم.
ولى گويا شما از شخصيتى كه در گذشته داشتيد و اعتراض خود را خيلى راحت نشان مى داديد فاصله گرفته ايد و شايد اين براى رسانه ها چندان قابل هضم نباشد.
* خير من هيچ تغييرى نكرده ام و همان شخصيت گذشته ام را دارم. درضمن فكر مى كنم به اندازه كافى از خودم دفاع كرده ام و دليلى ندارد حرفى را كه در دل دارم بيرون نريزم.
حتماً شنيده ايد كه على فتح ا... زاده مدتى پيش در يك برنامه تلويزيونى با صراحت گفت: «اشتباه كردم كه به حجازى اختيار تام دادم.»
* بله شنيدم، ايشان نسبت به من لطف دارند.
اين يك پيام دوستانه به فتح ا...زاده است يا اينكه در اوج گلايه و ناراحتى از او چنين جمله اى را به زبان آورديد
* خير من خيلى جدى حرف زدم و طعنه اى هم در كار نبوده و نيست. ايشان بزرگوارى اش را نشان داد و از فتح ا... زاده ممنونم كه مرا تحمل كرد.
اما هفته پيش در چند روزنامه از قول شما صحبت هاى عجيبى درج شد.
* من فقط با يك روزنامه حرف زدم و خيلى از اين صحبت ها كه از قول من مطرح شده به هيچ عنوان صحت ندارد.
باور اين موضوع كه شما از فتح ا... زاده ناراحت نيستيد، ممكن نيست.
* به هيچ عنوان از فتح ا... زاده ناراحت نيستم چون او به عنوان مديرعامل باشگاه خيلى تحت فشار بود. در اين چند روز هم از قول بعضى ها اظهارنظرهايى شد و همه فهميدند كه فتح ا...زاده در مورد كادرفنى تحت فشار بود. من از ايشان، هيأت مديره و بخصوص آقاى على آبادى تشكر مى كنم كه مرا تحمل كردند و بايد بگويم كه شرمنده هواداران استقلال هستم. متأسفم كه نتوانستم براى آنها كارى انجام دهم ولى مورد حمايت شان قرار گرفتم البته هواداران استقلال خيلى از واقعيت ها را مى دانند.
انتظار داشتيد كه فيروز كريمى در استقلال به بن بست برسد
* اين بى انصافى ا ست كه در مورد كريمى منفى صحبت كنيم چون او نهايت تلاش خود را براى موفقيت استقلال انجام داد و براى خودم هم تعجب آور بود كه چرا نتيجه نگرفت.
بازگشت امير قلعه نويى را چطور مى بينيد

* خيلى خوشحالم كه او هدايت استقلال را برعهده گرفت. اميدوارم امير نه تنها در فوتبال بلكه در تمامى زمينه ها موفق باشد.
اين حرف شما هم يك پيغام دوستانه است يا يك كنايه
* دليلى براى كنايه زدن وجود ندارد. از آمدن امير آنقدر راضى ام كه نمى دانم چطور خوشحالى كنم. اميدوارم كارى را كه ما در استقلال انجام نداديم قلعه نويى انجام بدهد.
فكر مى كنيد استقلال با اين مربى قهرمان جام حذفى مى شود
* فكر نمى كنم بلكه مطمئنم كه استقلال با اين مربى قهرمان جام حذفى مى شود.
تكليف شما در استقلال چه زمانى روشن مى شود، از اين پست هاى تشريفاتى خسته نشديد
* من مشكلى با باشگاه ندارم ولى آنها هنوز صحبتى با من نداشته اند و مشخص نيست كه در آينده چه اتفاقاتى مى افتد. بايد چند روزى صبر كنيم

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اردوگاه آبى

امير قلعه نويى: تقسيم انرژى را فراموش نكنيد

استقلالى ها براى بازى با فولاد خوزستان عصر روز گذشته در زمين شماره ۲ آزادى تمرين كردند. در اين تمرين كه در حضور ۴۰ تماشاگر برگزار شد، قلعه نويى قبل از هرچيز بازيكنانش را كنار كشيد و دقايقى با آنها صحبت كرد. قلعه نويى از بازيكنانش خواست بدون استرس بازى خودشان را انجام بدهند: «بدون توجه به حاشيه ها و اينكه چه نتيجه اى در بازى با فولاد رقم مى خورد يا خواهد خورد، برويد و بازى خودتان را انجام بدهيد ضمن اينكه تقسيم انرژى را فراموش نكنيد. مشكل اصلى استقلال قبلا همين بود كه تقسيم انرژى انجام نمى شد. اين مشكل بايد در بازى با فولاد كاملا برطرف شود.»
بعد از صحبت هاى قلعه نويى بازيكنان ابتدا زير نظر مجيد صالح گرم كردند و پس از آن تمرينات بدنسازى را با حضور خداداد انجام دادند.
تذكر جدى به نوازى، اميرآبادى و منيعى
امير قلعه نويى كه با لباس ورزشى در زمين حاضر شده بود ترجيح داد بر خلاف تمرينات قبل كه دستيارانش كار مى كردند و خودش نظاره گر بود، به زمين بيايد و مستقيما تيم را تمرين بدهد.
در اين تمرين كه بيشتر به مرور كارهاى تاكتيكى اختصاص داشت قلعه نويى اصرار زيادى به درست انجام دادن تاكتيك تيم داشت. بر اين اساس به بازيكنانى كه اشتباه مى كردند با فرياد تذكر مى داد. در اين ميان محمد نوازى، مهدى اميرآبادى و ميثم منيعى از بازيكنانى بودند كه در اجراى تاكتيك تيم اشتباه داشتند و باعث شدند تا قلعه نويى آنها را تهديد به اخراج از تركيب كند.
نادعلى درخواست كمك كرد
در تمرين عصر ديروز استقلالى ها، هيچ كدام از بازيكنان غايب نبودند و حتى مصدومان هم حضور داشتند.
مهرداد پولادى و سعيد بيات با لباس شخصى در كنار زمين بودند. اصغر نادعلى هم در گوشه اى با نظرى جويبارى صحبت مى كرد.
نادعلى از جويبارى خواست تا در درمانش به او كمك كند: «من بازيكن جوانى هستم و شرايطم طورى نبود كه بتوانم پس انداز كنم، پس براى درمانم مشكل دارم و مى خواهم كمك كنيد تا باشگاه هزينه هاى جراحى ام را بپردازد.» نظرى جويبارى هم در پاسخ به صحبت هاى نادعلى گفت: «قول مى دهم با حاجى (فتح ا…زاده) در اين مورد صحبت كنم تا مشكل ات برطرف شود.»
فوتبال تكضرب براى جلوگيرى از گرما
تمرينات تاكتيكى اصل كار عصر ديروز استقلالى ها بود چرا كه آبى پوشان فردا با فولاد بازى دارند. بر اين اساس امير قلعه نويى كه با شرايط آب و هوايى اهواز آشنا است از بازيكنان خواست به فوتبال تكضرب روى بياورند. به اين ترتيب آبى پوشان به ۲ گروه تقسيم شدند و فوتبال دستگرمى انجام دادند. از نكات جالب اين تمرين هم مى شود به خطا گرفتن قلعه نويى اشاره كرد.
در بازى دستگرمى كه به فوتبال تكضرب اختصاص داشت، قلعه نويى هر تيمى كه بازيكن اش بيشتر از يك ضرب به توپ مى زد را جريمه مى كرد و توپ را به تيم مقابل مى سپرد تا شروع كننده بازى باشد.
اين روش قلعه نويى براى اين بود كه بازيكنان به اين صورت كمتر گرم شان شود و از گرماى اهواز رنج نبرند.
تقسيم بازيكنان بين دستياران
بعد از فوتبال دستگرمى، قلعه نويى بازيكنان را تقسيم كرد و به دستيارانش سپرد. مدافعان در اختيار فكرى و هافبك ها در اختيار طيرى قرار گرفتند. مهاجمان هم به صورت اختصاصى با قلعه نويى كار كردند.
حسن زاده آناليز كرد
قلعه نويى از حسن زاده خواست تا تمرين را آناليز كند و مشكلات آن را به او بگويد تا حداقل به اين صورت حسن زاده هم بيكار نماند.
طالب لو زير نظر قلعه نويى
پس از اين تمرينات هم امير قلعه نويى شخصا تمرين وحيد طالب لو را زير نظر گرفت و حتى چند دقيقه اى هم به صورت خصوصى با او صحبت كرد.
صحبت پايانى بعد از سرد كردن
در پايان هم، وقتى بازيكنان بدنشان را سرد مى كردند، سرمربى استقلال باز هم چند دقيقه با تيمش صحبت كرد.

برهانى مى ماند يا مى رود

پس از حضور قلعه نويى در استقلال شايعه شد كه اين مربى آرش برهانى را نمى خواهد ولى سرمربى تيم آبى پوش براى فصل آينده روى اين مهاجم حساب مى كند. برهانى در طول اين فصل يكى از ضعيف ترين مهاجمان ليگ برتر بود با اين حال، قلعه نويى حاضر نيست اين بازيكن را از دست بدهد. سرمربى استقلال از فتح ا... زاده خواسته كه قرارداد برهانى را تمديد كند، اين درحالى است كه مهاجم استقلال هفته گذشته سفرى مخفيانه به دبى داشت ولى به مسؤولان باشگاه گفته بود كه به كرمان رفته است! آرش قصد رفتن به ليگ امارات را دارد.
حضور آرش برهانى در استقلال بستگى به بازيهاى آينده استقلال در جام حذفى هم دارد. بودن يا نبودن برهانى در استقلال بستگى به نظر نهايى قلعه نويى و فتح ا... زاده خواهد داشت. استقلالى ها ترجيح مى دهند در اين شرايط اصلا به اين موضوع فكر نكنند.

قلعه نويى و دستيارانش فيلم ديدند

ظهر ديروز پيش از آن كه استقلال تمرينش را شروع كند، مجموعه كادر فنى در باشگاه حاضر شدند و فيلم بازيهاى فولاد را تماشا كردند. امير قلعه نويى، محمود فكرى و اميد طيرى با دقت بسيارى بازيهاى فولاد را در اين فصل ليگ يك تماشا كردند.
نقاط ضعف و قوت فولاد شناسايى شد و كادر فنى استقلال قرار گذاشت در تمرين روى همين نقطه ضعف ها و قوت ها كار كند. قلعه نويى پس از تماشاى بازى با فولاد تاكتيك تيمش را انتخاب كرد.

مشكل استقلال براى تهيه بليت اهواز
نظرى جويبارى: نگران نباشيد

مسؤولان باشگاه استقلال تهران براى تهيه بليت هواپيما براى پرواز به اهواز با مشكل مواجه شده اند.
استقلال كه مى بايست براى بازى مقابل فولاد خوزستان به اهواز برود با مشكل تهيه بليت روبه رو شده است، مسؤولان تيم از روزى كه سازمان ليگ تاريخ برگزارى اين مسابقه مرحله نيمه نهايى جام حذفى را اعلام كرد، به فكر تهيه بليت هواپيما براى سفر به اهواز افتادند اما تا ديروز تنها موفق شدند ۱۵ بليت تهيه كنند. البته از اين تعداد هم تعدادى بايد صبح و تعدادى بايد عصر به اهواز بروند.
جويبارى سرپرست فعال باشگاه استقلال در اين باره حرف هايى دارد: با توجه به اينكه پروازهاى به سمت اهواز در روز چهارشنبه پر شده، در تلاش هستيم باقى بليت ها را هم تهيه كنيم.
شركت هاى ايران اير و آسمان هم همكارى خوبى با ما داشته اند اما باز هم بايد تلاش كنيم. البته در توانايى هاى آقاى نظرى شكى نكنيد، استقلالى ها سر وقت و در موقع از قبل پيش بينى شده به اهواز رفته اند.

فتح ا...زاده راهى اهواز مى شود

على فتح ا...زاده خويى تصميم گرفته همراه تيم به اهواز برود تا در ديدار با فولاد خوزستان در كنار بازيكنان و مربيان استقلال باشد. اعضاى تيم استقلال امروز راهى اهواز خواهند شد و بدون اينكه تمرينى را در اين شهر انجام دهند مقابل فولاد قرار مى گيرند.
استقلال در صورت پيروزى مقابل فولاد خوزستان راهى فينال خواهد شد اما اگر ببازد نه تنها جام حذفى را از دست مى دهد بلكه شايد در سطح مديريت هم با تغيير و تحولات بسيارى روبرو شود.
فتح ا... زاده براى آن كه بازيكنان استقلال حمايت مديرعامل را هم پشت سر خود داشته باشند به اهواز خواهد رفت. فتح ا... زاده بى توجه به شايعاتى كه مى شنود براى قهرمانى استقلال در جام حذفى تلاش مى كند. حضور او در اهواز در همين راستا انجام مى شود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا