• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

taj_ss_abieteh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ه گزارش خبرنگار مهر، فیروز کریمی سرمربی مستعفی تیم فوتبال استقلال تهران که روز گذشته از ادامه همکاری با این تیم انصراف داده بود، امروز (جمعه) با حضور در محل تمرینات آبی پوشان رسما با بازیکنان خداحافظی کرد. کریمی که در جریان گفتگو با بازیکنان به شدت احساساتی شده بود با چشمانی گریان زمین شماره 2 آزادی تهران را ترک کرد.

firoz khan raftyo rafty to rafty ... vaghty cheshmat gerye mikard ....... javid taje tehran .... lanat bar harchi longi sefate

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اسيا از همين الان به لرزه افتاده از نامه استقلال گه جامه حذوی رو بگيريم که ميگيريم . ميريم با اميرخان قهرمانه اسيا و جها ن ميشيم
جهان ؟ آره خب ... ! قدم اول جام حذفی ِ همین ایرانه :D ایشالله که البته قهرمانش بشید !!!

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

امشب هم در نگاه دو کریمی اومد
مجری اینجوری که گفت استقلال با قلعه نوعی به توافق رسیده!(کادرشم مشخص شده)
بنده خدا کریمی دلم براش سوخت میگفت: اگه من سال جدید تیم استقلال را جمع میکردم.........................
ولی خوب گفت استقلال تماشاچی های خوبی داره که من هیچ جا تا حالا ندیدم و به احترام تماشاچی های استقلال بازی های مابل استقلال را روی نیمکت نمیشینم.

به امید موفقیت استقلال

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
به نظر من کریمی مقصر نبود یه مثل هست که میگه خشت اول گر نهد معمار کج تا ثریا می رود دیواذ کج
به هر حال بلاخره گذشت اما به نظر من کریمی مربی خوبی میشد اگر همون اول فصل می آوردنش و خودش تیم را می بست
البته صحبت هاش بعضی مواع دیگه خیلی شور می شد اما به هر به نظر من خوب بود

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
1661_orig.jpg
mansorian.jpg

بحث برگشتن امير قلعه‌نويي به استقلال حتي مهمتر از قهرماني اين تيم در جام‌حذفي است. با رفتن قلعه‌نويي به استقلال خيلي از بازيكنان اين تيم بايد جدا شوند و خيلي‌ها به تركيب برمي‌گردند. احتمالا يكي از نفراتي كه بايد از استقلال جدا شود، علي منصوريان است؛ بازيكني كه همبازي قلعه‌نويي بوده، اما در دو سال گذشته اختلافاتي با او داشته. منصوريان موضوع اختلافات خود با قلعه‌نويي را اين‌طوري توضيح مي‌دهد: «من با امير قلعه‌نويي هيچ اختلافي ندارم. او باعث حضور من در استقلال شد و هرگز اين را فراموش نمي‌كنم. صميمي‌ترين دوست من در استقلال امير بود.من هميشه شاگرد او بوده‌ام. به واسطه اين رفاقت وقتي او سرمربي بود، بيشتر از همه وقت مي‌گذاشتم و زحمت مي‌كشيدم. من از امير دلخورم و اين را در يك برنامه تلويزيوني هم گفتم. هنوز هم معتقدم در جريان حذف استقلال از آسيا،‌ او مقصر اصلي بود. چون با سهل‌انگاري خود باعث آن فاجعه شد.» منصوريان ادامه مي‌دهد: «اختلافات ما آنجا بالا گرفت كه امير به من بدبين شد. امير زمان مربيگري صمد به من گفت كه عليه او طومار جمع كرده‌ام. الان هم مي‌گويم كه اختلاف من و امير اختلاف‌نظر است. احساس مي‌كنم الان از نظر جايگاه فوتبالي به ‌جايي رسيده‌ام كه از امير كمتر نباشم. اين باعث مي‌شود نتوانيم كنار هم كار كنيم. حكايت من و امير حكايت دو پادشاه است و يك اقليم.» با اين حرف‌هايي كه منصوريان مي‌زند نبايد انتظار داشته باشيم با سرمربيگري قلعه‌نويي، منصوريان در استقلال بماند. از طرفي نبايد انتظار داشت كه قلعه‌‌نويي هم به منصوريان بازي بدهد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
صدر در صد

تو برنامه ورزش 2 یه بار منصوریان اومده بود. گفت اگه قلعه نویی بیاد به خاطر استقلال از این تیم خواهد رفت.

قبول کن تو این وضعیت نصف بیشتر همین تماشاگرهای کمی هم که میان به خاطر علی منصوریان میان

حالا دلیل واقعی قهر این دو سر چیه ، خدا داند و خودشون.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
بعد از مدتها دوباره اومدم :دي

ميگم قلعه نوعي قطعي شده؟ توي بازي امروز هم روي نيمكت هست؟ (هر چند 10 ديقه ديگه شروع ميشه ميبينيم :دي )

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
پشت پرده حضور قلعه نویی در استقلال
اختصاصی آبیته دات کام

درست دقایقی پس از پایان برنامه ۹۰ شب گذشته و در حالی که خبر آمدن قلعه نویی توسط فتح الله زاده تکذیب شد و او صحبت از ۳ گزینه اصلی نمود، خبری دهان به دهان چرخید و در آخر آن منبع را آبیته دات کام می دیدید. خبر این بود که حضور قلعه نویی در استقلال قطعی شد، قرار بود این خبر رو همان دیشب روی خروجی سایت بگذاریم اما به دلیل مشکلات سرور و مسائل فنی قادر به انجام این کار نشدیم. دقایقی پس از اینکه این خبر منتشر شد، خبرگزاری برنا نیز با فرستادن خبر قطعی شدن حضور قلعه نویی در استقلال، به نوعی خبر آبیته را تایید نمود.

جریان از این قرار است که درست در لحظاتی که منصور پورحیدری در برنامه نود در حال گفتگو با عادی فردوسی پور بود، نیما شریفی سردبیر سایت آبیته طی تماسی کوتاه با امیر قلعه نویی متوجه شد که حضور او در استقلال قطعی است و حتی امیر قلعه نویی در این گفتگوی ۲ دقیقه ای تنها دلیل بازگشتش به استقلال را هواداران استقلال خواند. اما در این میان مسائل دیگری نیز وجود دارد که برای شما عزیزان بازگو خواهیم نمود زیرا همواره در سایت آبیته به شفاف سازی اعتقاد داشته ایم و در این ۳ سالی که در خدمت شما هستیم همواره با اخباری اختصاصی و شفاف به اطلاع رسانی برای هواداران استقلال پرداختیم.

ghalenoei2.jpg

روز گذشته و پس از استعفای فیروز کریمی، صحبت های نهایی با امیر قلعه نویی انجام شد و طرفین به توافقات نهایی رسیدند. قرار بر این بود که این خبر روز یکشنبه درست یک روز پس از اتمام لیگ برتر به صورت رسمی منتشر شود. به همین منظور فتح الله زاده در برنامه ۹۰ سه گزینه اصلی مربیگری استقلال را بیان کرد تا به نوعی همگان تا روز یکشنبه منتظر بمانند.

در هر حال آنچه مسلم است این است که امیر قلعه نویی تا این لحظه سرمربی قطعی باشگاه استقلال است. او حتی از طریق نزدیکان خود برای پیروز قربانی، مدافع اخراجی استقلال پیغام فرستاده است و از او برای شرکت در تمرینات استقلال دعوت به عمل آمده است.

اما در این بین کسانی که علاقه ای به حضور قلعه نویی در استقلال ندارند سعی بر بر هم زدن جو حاکم بر باشگاه استقلال هستند و دست به هر کاری برای پشیمانی قلعه نویی می زنند. امیدواریم فتح الله زاده با تدابیر خاص خود بتواند هر چه زودتر تکلیف باشگاه استقلال را روشن نماید.

در هر حال باید گفت که تا ((این)) لحظه، امیر قلعه نویی سرمربی قطعی استقلال پس از به اتمام رسیدن لیگ برتر است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بعد از مدتها دوباره اومدم :دي

ميگم قلعه نوعي قطعي شده؟ توي بازي امروز هم روي نيمكت هست؟ (هر چند 10 ديقه ديگه شروع ميشه ميبينيم :دي )

به به .... :) هری عزیز خیر مقدم رفیق

بله قلعه نوعی ظاهرا حتمی شده ولی از امروز رو نیمکت نمیشینه از یکشنبه گفتن تیم رو تحویل میگیره

راستی بازی اس اس رو نشون میده مگه ؟

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
به به .... :) هری عزیز خیر مقدم رفیق

بله قلعه نوعی ظاهرا حتمی شده ولی از امروز رو نیمکت نمیشینه از یکشنبه گفتن تیم رو تحویل میگیره

راستی بازی اس اس رو نشون میده مگه ؟

مخلصيم فرزاد جان
بله كانال 2 داره پخش ميكنه.

نوازي توي اين بازي از اول داخل بازيه.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
2-1 استقلال باخت.
25.gif

فقط یه جام خذفی مونده.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
2-1 استقلال باخت.
25.gif

فقط یه جام خذفی مونده.

سلام سهیل جان

امسال واسمون سال خیلی بدی بود ، 13 باخت ....... و یه رتبه وحشتناک :(

توکل به خدا ...... ایشالله دومین شوک تیم مثل اولی بی اثر نباشه و تو جام حذفی بچه ها بتونن جبران کنن

یعنی میشه ............................ ؟!؟؟

توکل و امیدبه خدا ... :eek:

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان

امشب هم در نگاه دو کریمی اومد
مجری اینجوری که گفت استقلال با قلعه نوعی به توافق رسیده!(کادرشم مشخص شده)
بنده خدا کریمی دلم براش سوخت میگفت: اگه من سال جدید تیم استقلال را جمع میکردم.........................
ولی خوب گفت استقلال تماشاچی های خوبی داره که من هیچ جا تا حالا ندیدم و به احترام تماشاچی های استقلال بازی های مابل استقلال را روی نیمکت نمیشینم.

به امید موفقیت استقلال
اینا از سیاست و زرنگیشه
مطمئن باش. وقتی که طمع کردنش باعث شد از استقلال اهواز هم اونجوری جدا بشه همین حرفا رو راجع به اهوازیا میزد. بسیار آدم سیاستمدار و مکاری هست.
به نظر من کریمی مقصر نبود یه مثل هست که میگه خشت اول گر نهد معمار کج تا ثریا می رود دیواذ کج
به هر حال بلاخره گذشت اما به نظر من کریمی مربی خوبی میشد اگر همون اول فصل می آوردنش و خودش تیم را می بست
البته صحبت هاش بعضی مواع دیگه خیلی شور می شد اما به هر به نظر من خوب بود
کریمی یه آدم بی اخلاق و خیلی مغروره که این مانع پیشرفتش توی استقلال شد
نمیگم شرایط ایده آل بود ولی خوب نتیجه های اون هم خیلی بدتر از شرایط و وضعیت بود. از اول فصل هم میومد هیچ پخی نمیشد.
1661_orig.jpg
mansorian.jpg

بحث برگشتن امير قلعه‌نويي به استقلال حتي مهمتر از قهرماني اين تيم در جام‌حذفي است. با رفتن قلعه‌نويي به استقلال خيلي از بازيكنان اين تيم بايد جدا شوند و خيلي‌ها به تركيب برمي‌گردند. احتمالا يكي از نفراتي كه بايد از استقلال جدا شود، علي منصوريان است؛ بازيكني كه همبازي قلعه‌نويي بوده، اما در دو سال گذشته اختلافاتي با او داشته. منصوريان موضوع اختلافات خود با قلعه‌نويي را اين‌طوري توضيح مي‌دهد: «من با امير قلعه‌نويي هيچ اختلافي ندارم. او باعث حضور من در استقلال شد و هرگز اين را فراموش نمي‌كنم. صميمي‌ترين دوست من در استقلال امير بود.من هميشه شاگرد او بوده‌ام. به واسطه اين رفاقت وقتي او سرمربي بود، بيشتر از همه وقت مي‌گذاشتم و زحمت مي‌كشيدم. من از امير دلخورم و اين را در يك برنامه تلويزيوني هم گفتم. هنوز هم معتقدم در جريان حذف استقلال از آسيا،‌ او مقصر اصلي بود. چون با سهل‌انگاري خود باعث آن فاجعه شد.» منصوريان ادامه مي‌دهد: «اختلافات ما آنجا بالا گرفت كه امير به من بدبين شد. امير زمان مربيگري صمد به من گفت كه عليه او طومار جمع كرده‌ام. الان هم مي‌گويم كه اختلاف من و امير اختلاف‌نظر است. احساس مي‌كنم الان از نظر جايگاه فوتبالي به ‌جايي رسيده‌ام كه از امير كمتر نباشم. اين باعث مي‌شود نتوانيم كنار هم كار كنيم. حكايت من و امير حكايت دو پادشاه است و يك اقليم.» با اين حرف‌هايي كه منصوريان مي‌زند نبايد انتظار داشته باشيم با سرمربيگري قلعه‌نويي، منصوريان در استقلال بماند. از طرفي نبايد انتظار داشت كه قلعه‌‌نويي هم به منصوريان بازي بدهد.
نمیدونم واللا ولی چیزایی که قبل از شروع بازی استقلال با مس دیدیم خلاف این رو میگفت...
البته از اونجا که تو ایران هم اتفاقات عجیب زیاد میفته و هم مطبوعات خیلی چرت و پرت مینویسن نمیشه چیزی گفت

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
سلام سهیل جان

امسال واسمون سال خیلی بدی بود ، 13 باخت ....... و یه رتبه وحشتناک :(

توکل به خدا ...... ایشالله دومین شوک تیم مثل اولی بی اثر نباشه و تو جام حذفی بچه ها بتونن جبران کنن

یعنی میشه ............................ ؟!؟؟

توکل و امیدبه خدا ... :eek:
سلام فرزاد جان :پی
اره تنها راه خلاصی از این وضع وحشتناک فقط گرفتن جام حذفی هستش.

رتبه سیزدهم بدترین رتبه رو تاریخ باشگاه استقلال باید باشه. فکر کنم رکورد تعداد باخت ها رو هم شکوندن این فصل.

من که امیدوارم بشه.
راستی یادته تو نیم فصل مجموع امتیازات استقلال چند بود؟

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
راستی قلعه نویی سرمربی مس بود امروز دیگه اره؟ سرمربی استقلال هم کریمی؟
چی شد بالاخره این خر تو خر آخرش؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
راستی قلعه نویی سرمربی مس بود امروز دیگه اره؟ سرمربی استقلال هم کریمی؟
چی شد بالاخره این خر تو خر آخرش؟

الان شبكه جهاني جام جم در خبر ورزشيش به نقل از حاجي فتح اله زاده اعلام كرد قلعه نويي يكساله با استقلال بست .
پ.ن: ميهمان خبر ورزشي شبكه جام جم جناب حاج رضايي بود كه مثل برنامه 90 پنجشنبه كه حدسشون اين بود سپاهان قهرمان ليگ ميشه اين بار آرزو كردند سپاهان حداقل قهرمان جام حذفي بشود . همش هم ميگه اين به نفع فوتبال مليه :f34r:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان استقلالي
به عنوان يك پرسپوليسي قديمي اومدم از همه دوستان اس اسي كه به تاپيك پرسپوليس اومدن و قهرماني پرسپوليس رو تبريك گفتند تشكر كنم . از دوستاني مثل سهيل ، فرزاد ، نويد و.....
در اينجا بار ديگه آرزو مي كنم اس اس قهرمان جام حذفي بشه تا شما دوستان عزيزم بعد از يك فصل اعصاب خرد كن ، خوشحال و شاد بشين . هميشه شاد و پيروز باشيد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من هم امیدوارم که اس اس بتونه سپاهان در فینال جام حذفی شکست بده ....

امیر قلعه نویی مربی خوبیه و حالا با تجربه هم هست.

ایشالله که روزهای تلخ و تیره با قهرمانی در جام حذفی به پایان برسند.

فقط حیف که سمبل تیم (علی منصوریان) احتمالا از اس اس جدا خواهد شد.

=============
در ضمن از همه بچه های اس اسی که به تاپیک پرسپولیس سر زدند هم تشکر میکنم.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
ما هم به عنوان یک پرسپولیسی امیدواریم شما در جام حذفی قهرمان شید. :happy:

عشق است تیمهای شهر تهران.

اینم که میگن سپاهان قطب سوم فوتباله ایرانه کاملا مزخرفه. فقط قرمز و آبی.​

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا