• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اردوگاه آبى

مانوسى فر مشاور مديرعامل استقلال شد
با امضاى حكمى از سوى واعظ آشتيانى مديرعامل باشگاه استقلال على اصغر مانوسى فر به عنوان مشاور مديرعامل باشگاه استقلال در امور بين الملل برگزيده شد.مانوسى فر كه پيش از اين به عنوان كارگزار رسمى فيفا فعاليت مى كرد از اين پس به عنوان مشاور واعظ آشتيانى مشغول بكار خواهد شد.
گفتنى است از زمان فعاليت واعظ آشتيانى به عنوان مديرعامل استقلال اين يكى از اولين احكامى است كه وى در جهت اداره باشگاه فرهنگى ورزشى استقلال تهران صادر كرده است.

شكايت مربى استقلال از يك روزنامه ورزشى
اميد طيرى يكى از مربيان خوب استقلال قصد دارد از يك روزنامه ورزشى شكايت كند. او در اين باره مى گويد: «در ۵ سالى كه به ايران آمده ام، اين روزنامه ورزشى بيش از ۱۰۰ مطلب عليه من چاپ كرده كه تا كنون سكوت كرده ام. ديروز اين آرشيو را به وكيل ام دادم تا از اين نشريه شكايت كند.»وى در مورد اينكه در دربى ۶۵ با عنوان مدير تداركات روى نيمكت نشسته است، گفت: «هدفم فقط كمك به استقلال است و برايم اهميت ندارد با چه كارتى روى نيمكت بنشينم. تا كنون كارت خود را در استقلال نديده ام اما همان طور كه گفتم، اين موضوع برايم مهم نيست.»

آرش برهانى:
كريمى هم مثل من گل نزد
برهانى كه اين روزها با وجود گلى كه در دربى زد مورد انتقاد قرار مى گيرد خودش را با على كريمى مقايسه مى كند: « اهل حاشيه سازى نيستم. كارى به صحبت هاى ديگران ندارم. خيلى از كارشناسانى كه مى گويند، اگر بازيكن ديگرى جاى من بود اين توپ ها را گل مى كرد، خود قبول دارند كه خودم در موقعيت گل قرار مى گيرم.
وى افزود: شايد هم دو موقعيتى كه نصيب من شد و گل نشد، همان ها نصيب بازيكن ديگرى نمى شد. آن توپى هم كه همه مى گويند، در سه قدمى گل نكردم را اصلا نديدم. نمى خواهم حاشيه درست كنم اما على كريمى هم از داخل محوطه شش قدم نتوانست گل بزند اما همه از من ايراد مى گيرند و مدام سرزنش ام مى كنند.»

نظرى نباشد امير هم نيست
ايران ورزشى- مثل اينكه اتفاقات و تغيير و تحولات در استقلال تمامى ندارد. روز گذشته براى چندمين بار بحث بركنارى نظرى جويبارى سرپرست استقلال در باشگاه مطرح شد و قلعه نويى هم در واكنش به اين تصميم مسؤولان باشگاه اعلام كرد كه اگر نظرى جويبارى نباشد من هم نيستم اما اين طور كه از شواهد پيدا است تصميم مسؤولان استقلال براى عزل نظرى جويبارى جدى است واعظ آشتيانى جانشين نظرى را هم انتخاب كرده است.

واعظ مدافع كوشكى
ايران ورزشى- در حالى كه بيژن كوشكى هنوز مورد غضب كادر فنى استقلال به خصوص قلعه نويى قرار دارد اما واعظ آشتيانى مديرعامل اين باشگاه نظر به بازگشت بيژن كوشكى به تمرينات استقلال داشته و از كادر فنى خواسته هر طور شده اين بازيكن را به تمرينات بازگردانند.

امير قلعه نويى:
با كسى دشمنى ندارم
تمرين عصر ديروز استقلال تحت تأثير حرف هاى قلعه نويى انجام شد البته حضور كوشكى هم مى توانست خبر مهمى باشد اما دستياران قلعه نويى اين خبر را روزگذشته اعلام كرده بودند. قلعه نويى براى اينكه فضاى تازه اى را در تيمش ايجاد كند با اين حرف ها تمرين را شروع كرد: «شاگردى موفق است كه حرف استادش را گوش كند.
براى اين ناراحت شدم و سر شما فرياد كشيدم كه مى توانستيد پيروز دربى باشيد البته آن بازى ديگر به تاريخ پيوسته و شما بايد فكر آينده باشيد. من با كسى دشمنى ندارم. براى همين هيچ كس را از تمرين اخراج نكردم تا اين موضوع ثابت شود. برويد و از همين امروز (ديروز) فكر بازى هفته آينده باشيد.»

هيات مديره استقلال امروز تشكيل جلسه مى دهد
مديران باشگاه استقلال امروز در محل باشگاه جلسه هفتگى خود را برگزار مى كنند.در اين جلسه كه از ساعت ۱۷:30 در محل باشگاه استقلال برگزار مى شود، قرار است مديران اين تيم در ارتباط با مسائل اخير با يكديگر
گفت و گو كنند.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اين كميته انظباطي فقط بلده كوشكي و كاظمي رو محكوم كنه؟ چرا هيچ مشكلي براي تماشاگراي پرسپوليس كه اينهمه صندلي رو به عنوان باد بزن و آفتاب گير و ... استفاده ميكردن فكري نميكنه؟ :blink:

جدا با اين كميته كم كم داريم به يه فوتبال بين المللي ميرسيم :lol:

نه عزيز كاراي ديگه اي هم بلده . دارن تصميم گيري ميكنن .
اين پستي كه فرزاد در تاپيك لیگ برتر فوتبال ایران -- لیگ هشتم -- قرارداده است:

كميته انضباطى به زودى رأى مى دهد
محروميت بازيكنان استقلال ، كسرامتياز ازپرسپوليس

ايران ورزشى- از كميته انضباطى اخبار متعددى را مى توان درباره حواشى دربى شنيد. مهمترين خبرى كه روز گذشته يكى از افراد آگاه به گوش مان رساند كسر امتياز پرسپوليس است البته رييس كميته انضباطى اين خبر را تأييد نمى كند اما به واسطه آيين نامه موجود در اين كميته مى توان احتمال كسر امتياز پرسپوليس را به دليل شكسته شدن صندلى هاى ورزشگاه آزادى قطعى دانست.
تماشاگران پرسپوليس حوالى دقيقه ۶۰ تا ۷۰ بازى با استقلال صندلى هاى ورزشگاه آزادى را شكستند كه فيلم تخريب ورزشگاه توسط تماشاگران منتسب به پرسپوليس در حال بررسى در كميته انضباطى است. از سويى مى توان محروميت بازيكنان استقلال را به دليل درگيرى قطعى دانست. بيژن كوشكى به احتمال فراوان با محروميت ۳ جلسه اى از سوى كميته انضباطى روبه رو خواهد شد اما درباره برهانى و كاظمى شنيده مى شود كميته انضباطى به توبيخ و درج در پرونده بسنده خواهد كرد. عليرضا نيكبخت نيز به دليل فحاشى به افشين قطبى با محروميت ۳ جلسه اى روبه رو خواهد شد. كميته انضباطى آراى صادره را تا اواخر هفته جارى صادر خواهد كرد.

مگه اینها الکی از خودشون میتونن امتیاز کم کنن ؟!؟!؟!؟؟

Last edited:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
قلعه‌نويي: مقاومت را شكست مي‌دهيم
به كميته‌ي انضباطي احضار نشده‌ام
"كوشكي" توبيخ شده است؛ اخراجي نداريم

امير قلعه‌نويي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: ‌بازي مقابل مقاومت شهيد سپاسي براي استقلال اهميت بسياري دارد، بايد امتياز از دست رفته در بازي مقابل پرسپوليس را جبران كنيم و به طور حتم براي كسب پيروزي به ميدان مي‌رويم.

وي افزود: مقاومت از بازيكنان جوان با انگيزه و مربي بسيار خوبي برخوردار است، ما احترام بسياري براي حريف قائليم اما، استقلال بايد سه امتياز اين ديدار را كسب تا نتايج خوب تيم تداوم داشته باشد.

قلعه‌نويي خاطرنشان كرد:‌ بازيكنان استقلال بلافاصله پس از داربي تمرينات خود را آغاز كرده‌اند و از آمادگي بالايي براي بازي سه‌شنبه برخوردار هستند، ‌خوشبختانه بازيكنان مشكل خاصي ندارند.

وي درباره‌ي مسايل پيش آمده پس از داربي نيز گفت:‌ درهر صورت اشتباهاتي بود كه درباره آن با بازيكنان صحبت كرديم.

قلعه‌نويي افزود: هيچ بازيكني از استقلال اخراج نشده است و تنها بيژن كوشكي توبيخ شده؛ ولي او نيز به تمرينات بازگشته است.

وي درباره احضارش به كميته‌ي انضباطي نيز گفت: به كميته انضباطي احضار نشده‌ام. درباره بازيكنان احضار شده نيز وضعيت آنها پس از اين بازي مشخص مي‌شود.

در انتظار یک پیروزی قاطع از بچه ها و رسیدن دوباره به آرامش تیمی :)

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
این کاپ رو بدن به ما ! خیالمون رو راحت کنن دیگه !
تا کی انتظار :D

بعد از مقاومت با کجا بازی داریم !؟

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
بازی با مقاوت تو شیراز انجام میشه یا تهران ؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
قلعه‌نويي به كميته انضباطي فدراسيون فوتبال دعوت شد

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، امير قلعه‌نويي براي انجام پاره‌اي توضيحات به كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال دعوت شد.

مجتبي شريفي رييس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال با اعلام اين خبر به ايسنا گفت: در زماني كه تخلف شديدي صورت بگيرد، افراد به كميته‌ي انضباطي احضار مي‌شوند؛ اما در تخلفات خفيف ما افراد را به كميته‌ي انضباطي دعوت مي‌كنيم كه اميرقلعه‌نويي نيز براي ارائه توضيحات وانجام برخي مذاكرات به كميته‌ي انضباطي دعوت شده است.

قلعه‌نويي بايد ساعت 16 روز شنبه در كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال حاضر شود.

پيش از اين كميته انضباطي ضمن دعوت از آرش برهاني، حسين كاظمي و بيژن كوشكي, بازيكنان تيم استقلال تهران به كميته‌ي انضباطي، كاظمي و كوشكي را اطلاع ثانوي از حضور در ميادين فوتبال محروم ساخته بود.

بيژن كوشكي‌ از نمايندگان رسانه‌هاي گروهي عذرخواهي كرد

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بر اساس اعلام روابط عمومي باشگاه استقلال، بيژن كوشكي گفت: خبرنگاراني كه من را مي‌شناسند مي‌دانند كه در گذشته هرگز اهل حاشيه و رفتارهاي غيرورزشي نبودم و همواره با نمايندگان رسانه‌هاي گروهي با احترام و رعايت ادب و اخلاق برخورد كردم. اما جمعه گذشته به دليل فشاررواني پيش از حدي كه بر من وارد شد متاسفانه برخورد نامناسبي با يكي از خبرنگاران داشتم وبه همين خاطر لازم مي‌دانم بابت اين رفتار از نمايندگان رسانه‌هاي گروهي عذرخواهي كنم.

وي افزود: مطمئن باشيد اين آخرين باري بود كه درگير مسائل حاشيه‌اي شدم و اميدوارم رسانه‌هاي گروهي نيز عذرخواهي من را بپذيرند و به حاشيه‌هاي اين موضوع پايان دهند.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
قلعه‌نويي به كميته انضباطي فدراسيون فوتبال دعوت شد

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، امير قلعه‌نويي براي انجام پاره‌اي توضيحات به كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال دعوت شد.

مجتبي شريفي رييس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال با اعلام اين خبر به ايسنا گفت: در زماني كه تخلف شديدي صورت بگيرد، افراد به كميته‌ي انضباطي احضار مي‌شوند؛ اما در تخلفات خفيف ما افراد را به كميته‌ي انضباطي دعوت مي‌كنيم كه اميرقلعه‌نويي نيز براي ارائه توضيحات وانجام برخي مذاكرات به كميته‌ي انضباطي دعوت شده است.

قلعه‌نويي بايد ساعت 16 روز شنبه در كميته‌ي انضباطي فدراسيون فوتبال حاضر شود.

پيش از اين كميته انضباطي ضمن دعوت از آرش برهاني، حسين كاظمي و بيژن كوشكي, بازيكنان تيم استقلال تهران به كميته‌ي انضباطي، كاظمي و كوشكي را اطلاع ثانوي از حضور در ميادين فوتبال محروم ساخته بود.

بيژن كوشكي‌ از نمايندگان رسانه‌هاي گروهي عذرخواهي كرد

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بر اساس اعلام روابط عمومي باشگاه استقلال، بيژن كوشكي گفت: خبرنگاراني كه من را مي‌شناسند مي‌دانند كه در گذشته هرگز اهل حاشيه و رفتارهاي غيرورزشي نبودم و همواره با نمايندگان رسانه‌هاي گروهي با احترام و رعايت ادب و اخلاق برخورد كردم. اما جمعه گذشته به دليل فشاررواني پيش از حدي كه بر من وارد شد متاسفانه برخورد نامناسبي با يكي از خبرنگاران داشتم وبه همين خاطر لازم مي‌دانم بابت اين رفتار از نمايندگان رسانه‌هاي گروهي عذرخواهي كنم.

وي افزود: مطمئن باشيد اين آخرين باري بود كه درگير مسائل حاشيه‌اي شدم و اميدوارم رسانه‌هاي گروهي نيز عذرخواهي من را بپذيرند و به حاشيه‌هاي اين موضوع پايان دهند.
به این میگن بچه با شعور .. اما خب به نظر من یه خورده هم تقصیر خبرنگارا هم هست آ !
مثلا بازی تمام شده اونم بازی حساس دربی بعد اونم جلو بودیم و مساوی شد فکر کن 3دقیقه مونده باشه ادم چقدر عصبی میشه !
بعدش اومدن میگن نظرت در مورد بازی چیه ؟! یا اسمون ابیه یا قرمز؟!

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
بابا اين غياصي هم يك كاريش ميشه ها!!!!!
يكجا بگه ازين به بعد پينگ بازي كنن به جاي فوتبال...
كريم باقري ميگه خطا نكرده اون ميگه كرده....

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
استقلال تهران - مقاومت سپاسی شیراز، ساعت 15:45، ورزشگاه آزادی تهران

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
محسن جان استارت آرش خیلی سریع بود و حین ارسال علیرضا محمد افساید رو پر کرده بود ( فکر کنم ) :)
در ضمن تو این عکس مشخصه که توپ رو هواست و توپ لحظه ای قبل ارسال شده

در هر حال تو 90 تمام این داستانها از جمله پنالتی ما و خطای پیروز و حسین کاظمی و تمام سوت های شک برانگیز مرور میشه ..

با احترام به نظر دوستان چون صحنه گل رو از چند دوربین با دقت دیدم این طور فکر میکنم :)

شکر خدا که که تصورم درست بود :)

قابل توجه محسن عزیز ( :p:D ) و سونادور گرامی :)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خواهشن ببینید فقط 1 ثانیه وقت میگیره !!!!!

11 . تیمی که گل افساید میزنه و با خوش شانسی و اشتباه داور مساوی از پرسپولیس میگیره

34ye5i8.jpg

xpin جان خیلی زحمت کشید ولی مثل اینکه اشتباه دیده بودی :D

در مورد کاظمی به نظر من از قصد نزد گرفته بودش ولی موقع عقب رفتن دستش به کریم باقری خورد , و بعد به صورت بازیکن پرسپولیس خورد البته بی احتیاطی بود اما از قصد نزد جریمه اش کارت زرد بود
در مورد آفساید که یک دونه آفساید برهانی غلط بود یک موقعیت پر
پنالتی هم که روی برهانی نگرفتند
قربانی هم باید نیمه دوم اخراج میشد :)
در مورد پنالتی کریم هم که به نظر من که اصلا حیدری فقط توپ رو زد بقیه کارشناس ها هم گفتن پنالت نبوده خود باقری هم گفت که پنالت نبود معلوم نیست این قیاسی چرا با همه مخالفت می کنه :wacko:

راستی حاج رضایی هم که گفت استقلال تو نیمه اول از نظر استراتجی بازی از پرسپولیس بهتر بود ولی این فردوسی پور هم فکر می کنه تحلیل گر بازی به زور می خواد بگه استقلال بدتر بازی کرد

به هر حال بازی که گذشت ایشالا دربی بعد :)

Last edited:

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
شکر خدا که که تصورم درست بود :)

قابل توجه محسن عزیز ( :p:D ) و سونادور گرامی :)

آقا فرزاد به نظر من صحنه ی گل استقلال اصلا جای بحثی نداشت:blush:

بعنی وقتی همه داشتن بازی رو تماشا میکردن ... کمتر کسی شک کرده که آفساید باشه.

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
راستی حاج رضایی هم که گفت استقلال تو نیمه اول از نظر استراتجی بازی از پرسپولیس بهتر بود ولی این فردوسی پور هم فکر می کنه تحلیل گر بازی به زور می خواد بگه استقلال بدتر بازی کرد

به نظر من این حرف آقای حاج رضایی فقط و فقط از روی تعصب زده شد.

نمی دونم ایشون منظورشون از استراتژی چی بود.

فقط ایشون میخواستن هر نیمه رو به یه تیم اختصاص بدن.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
روانشناس استقلال در گفت و گو با فارس:اتفاقات دربي نتيجه نيامدن به كلاس‌هاي روانشناسي بود

خبرگزاري فارس: روانشناس تيم فوتبال استقلال گفت: نتيجه نيامدن‌ به جلسات روانشناسي اين مي‌شود كه با وجود پشت سر گذاشتن جلسات مفيد و قوي، اتفاقات دربي رخ مي‌دهد.

منتظري در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره وضعيت روحي بازيكنان استقلال بعد از اتفاقاتي كه در دربي رخ داد، اظهار داشت: از اوضاع آنها راضي نيستم. قبلا هم گفته بودم كه براي نتيجه دادن اين جلسات، نبايد آنها را متوقف كرد؛ اما تا ديدند كار از كار گذشته، اين روند را متوقف كردند.
وي در پاسخ به اينكه براي فعاليت با اين تيم قرارداد دارد، عنوان كرد: در پنج سالي كه با اين تيم در حال كار كردن هستم، قراردادي نداشتم. به دليل تعلق خاطري كه دارم، با آنها همكاري مي كنم. از سوي قلعه نويي به اين كار دعوت شدم؛ اما اكنون مجموعه به درجاتي از شناخت رسيده و من با آنها همكاري مي كنم.
وي در مورد اينكه برخي بازيكنان بعد از دربي گفته بودند ديگر نمي‌خواهند در جلسات روانشناسي شركت كنند، اظهار داشت: حق دارند اين حرف را بزنند. با علاقه مندي زياد در اين كلاس ها شركت مي كنند؛ اما وقتي در اين جلسات متوجه مي شوند كه بايد رفتار بالغانه‌تري را از خود نشان دهند؛ اما مربي آن را رعايت نمي كند، تحت تاثير قرار مي گيرند.
وي با اشاره به اينكه به مسئولان تيم برنامه 60 صفحه اي داده و تاكيد كرده كه كادر فني هم در اين جلسات حضور داشته باشد، ادامه داد: در حالي كه بارها خواسته ام جلسات خصوصي يا گاهي داشته باشم، نيامده‌اند. نتيجه اين نيامدن‌ها اين مي شود كه با وجود پشت سر گذاشتن جلسات مفيد و قوي، اين اتفاق بيفتد.
منتظري با بيان اينكه بازيكنان اين تيم هميشه براي حضور در جلسات وي استقبال كرده اند، گفت: اين نشان مي دهد كه از جاماندگي فرهنگي فاصله گرفته و مي خواهند از اين پديده علمي استفاده كنند.
اين روانشناس درباره رفتار امير قلعه نويي به خصوص عصبانيت او بعد از دربي، اظهار داشت: رفتارهاي او ريشه اي است. البته به امير تبريك مي گويم چون پيشرفت محسوسي در رفتار خود داشته است. ديگر از پرخاشگري هاي او در كنار زمين خبري نيست.
وي اضافه كرد: البته يك ماه قبل هم به او اين را گفتم كه بعد از جام ملت هاي آسيا و اتفاقاتي كه رخ داد، نتوانسته خود را به لحاظ روحي كنترل كند و قرار بود نزد من بيايد كه تا امروز فرصت نشده است. رفتارهاي او بعد از دربي طبيعي نبود و به شدت به آن نقد دارم.
منتظري كه حاضر نيست جلسات او با بي نظمي برگزار شود، عنوان كرد: تا حدي اعتبار خودم را مي توانم خرج تيم كنم. برخي مي خواهند اين پديده علمي را سلاخي كنند و نمي توانم اين مسئله را قبول كنم. اگر قرار بر همكاري است، بايد چارچوب ها مشخص شود.
اين روانشناس خاطر نشان ساخت: آنهايي كه از مشاوره هاي غير علمي در كارهاي خود استفاده مي كنند، بايد فايل هاي ديگري هم براي استفاده از مشاوره داشته باشند تا ضعف مشاوره هاي غلط را پوشش دهد.

منبع: خبرگزاري فارس

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا