• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
خب بعضی حساسیت ها ناشی از هیجانات تخلیه نشده قبل و بعد از دربی هست . شما ببخشید ;) :)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
خب بعضی حساسیت ها ناشی از هیجانات تخلیه نشده قبل و بعد از دربی هست . شما ببخشید ;) :)

من كي باشم كه ببخشم ؟ فقط فكر كنم اين هيجانات و استرسها باعث ميشه بيخودي اعصابتون اذيت بشه . باز هم شرمنده اگر نظري دادم :)

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
عجب بازی ی ..

- آخر گیر دادن!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بنده به هواداران استقلال بابت پیروزی 5 2 در مقابل مقاومت سپاسی تبریک عرض میکنم.

بازی زیبایی انجام دادند. گلهای اکبرپور هم واقعا زیبا بود.

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
تبريک به اس اسيا، مثل اينکه باز تبانی کرديم

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
:D

سلامی به حلاوت 5 گل زیبا ..

فعلا یه تبریک رو داشته باشید تا شب ! :p

بنده به هواداران استقلال بابت پیروزی 5 2 در مقابل مقاومت سپاسی تبریک عرض میکنم.

بازی زیبایی انجام دادند. گلهای اکبرپور هم واقعا زیبا بود.

مخلصم مهرداد جان شما همیشه ما رو شرمنده میکنی :)

ارادت ..

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
عجب بازی بوووود
ایول استقلال
خستگیمون در رفت واقعا:D
4 تا بازی اخیر 3 برد و 1 بدشانسی دقیقه آخر;)

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
برد شیرینی بود که کسب کردیم !
و بترکه چشم حسود که مارا به تبانی متهم میکند.. :D منظورم شخص خاصی نبود آ!

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
منم تبریک میگم
بازی رو ندیدم ولی وقتی شنیدم که بازی 2-0 باخته رو 5-2 بردید تعجب کردم !!
حال امیر خانتون خوب بود ؟؟؟ بازیکنانتون دیگه خبرنگاران رو نمی زدند که ؟؟؟ آقای علی هم بسلامتی کارهاتون رو ردیف میکنن دیگه !!!
باند بازی و بازار سیاه بلیط هم که به سلامتی نداشتید !!!! 10 هزار تماشگر ..........

Last edited:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
منم تبریک میگم
حال امیر خانتون خوب بود ؟؟؟ بازیکنانتون دیگه خبرنگاران رو نمی زدند که ؟؟؟ آقای علی هم بسلامتی کارهاتون رو ردیف میکنن دیگه !!!
باند بازی و بازار سیاه بلیط هم که به سلامتی نداشتید !!!! 10 هزار تماشگر ..........

نه البته برای تعویض به مربی مون هم فحش نمی دند بازیکن و بازیکن هم نمی ره پشت میکرفون هواپیما چرت و پرت بگه :D

باند بازی رو هم نمی دونم چه ربطی داره :)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
راستی بازی رو من ندیدم گل ها رو کی زد
آقا مبارکه
البته برای بقیه حتما تبانی هست :lol:

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
گل ها رو منيعي خسرو حيدري /سياوش اكبرپور 2 گل /جان واريو/ زدند
بقيه بازي هم جوري بود كه به نفع اس اس شد !:دي
ايشالا فردا ببازند پرسپوليسيا....:دي

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
گل ها رو منيعي خسرو حيدري /سياوش اكبرپور 2 گل /جان واريو/ زدند
بقيه بازي هم جوري بود كه به نفع اس اس شد !:دي

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
وحشت تمام اسیا از استقلال....با قدرت همه را درو میکنیم....

هر وقت ما اين بازي رو نميبينيم پر گل ميشه :blink: تصميم گرفتم از اين به بعد هيچكدوم از بازيها رو نگاه نكنم تا شايد هر بازي 4-5 گل رو شاخش باشه :blush:

عليزاده هم مثل اينكه قهر كرده رفته (چه بهتر خدا كنه اصلا برنگرده)

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
منم تبریک میگم

اینو یادت رفت ! تبانی کردیم !:lol::lol::lol:
راستی دوستان میشه یکی فحشی که نیکبخت به افشین قطبی داد رو پ خ کنه !:lol::lol::lol:

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
نه البته برای تعویض به مربی مون هم فحش نمی دند بازیکن و بازیکن هم نمی ره پشت میکرفون هواپیما چرت و پرت بگه :D

باند بازی رو هم نمی دونم چه ربطی داره :)

صندلي ها رو يادت رفت :lol:

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
ندیدید از دست دادید استقلال کولاک بود:D
از دقیقه 1 حمله اونم از مدل درست حسابی, تیم فجر کلا 2 تا ضد حمله داشت که بخاطر سرعت بالای مهاجمشون و اشتباه دفاع استقلال گل شد ولی SS :D
9 تا موقعیت گل استقلال در برابر 2 موقعیت فجر ,این آمار آخر بازی بود.
برعکس اول فصل خط حمله استقلال خیلی عالی تغذیه شد, خط میانی جا افتاده دیگه تمام:happy:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
قلعه‌نويي در كنفرانس خبري حاضر نشد
مرفاوي: استقلال بازيكنان باكيفيتي در اختيار دارد
شايعات زياد است اما روند تيمي ما هفته به هفته بهتر مي‌شود

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران به دليل آنچه كه آن را گرفتاري شخصي مي‌خواندند، در نشست رسانه‌اي پس از بازي با مقاومت سپاسي حاضر نشد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، امير قلعه‌نويي پس از پايان بازي به سرعت ورزشگاه آزادي را ترك كرد كه مسئولان باشگاه استقلال علت اين كار قلعه‌نويي را يك گرفتاري شخصي بسيار مهم عنوان كردند به همين دليل صمد مرفاوي مربي تيم استقلال پاسخگوي سوالات خبرنگاران بود.

مرفاوي درباره غيبت قلعه‌نويي در نشست رسانه‌اي گفت:‌ كار امير قلعه‌نويي آنقدر مهم بود كه نسبت به حضورش در اين جلسه كاملا ارجحيت داشت.

مرفاوي درباره تغيير رفتار سرمربي استقلال با خبرنگاران نيز گفت:‌ به هيچ وجه، اخلاق قلعه‌نويي تغيير نكرده است و او هيچ گاه با رسانه‌ها مشكلي نداشته است در هر صورت شرايط روحي مربي به شرايط هر بازي بستگي دارد. درباره امروز نيز كار قلعه‌نويي آن‌قدر مهم بود كه او حتي چند دقيقه مانده به پايان بازي قصد داشت ورزشگاه را ترك كند.

مربي تيم استقلال تهران ادامه داد: ما در بازي هفته گذشته مقابل پرسپوليس شكل خاصي از بازي را داشتيم اما در بازي امروز شكل تيمي استقلال به مراتب بهتر بود و به غير از 10 و 15 دقيقه اول بازي كه بازيكنان استقلال با غرور وارد زمين شدند در ادامه رفته رفته نبض بازي را در اختيار گرفته و ضمن ارائه يك بازي زيبا از تمامي فرصت‌هايمان به نحو احسن استفاده كرديم.

مرفاوي درباره‌ي تعويض‌هاي تيم استقلال نيز گفت: بازيكني كه بر روي نيمكت مي‌نشيند بايد همواره آماده باشند ما نيز با توجه به شرايط تيم حريف نفرات را تعويض كرديم. البته تغيير در تركيب تيم زياد نبود تنها يدالله اكبري جايگزين حسين كاظمي شده بود كه نمي‌توانست دراين بازي به ميدان برود. اكبري نيز شرايط بسيار خوبي از خود نشان داد.

مرفاوي ادامه داد: ما بازيكنان باكيفيتي در اختيار داريم و در هر بازي با توجه به تفكراتي كه براي آن بازي داريم از اين نفرات استفاده مي‌كنيم.

مربي تيم استقلال تهران خاطر نشان كرد: همان طور كه گفتم ما در ابتداي بازي كمي غرور داشتيم البته گل نخست را از مقاومت بر روي يك ضد حمله دريافت كرديم و در حالي كه بازي تحت كنترل ما بود بر روي يك پاس سرعتي گل خورديم.

مرفاوي درباره استفاده از ميثم منعيي نيز گفت: با توجه به خصلت‌هايي كه منيعي داشت اطمينان داشتيم كه در اين بازي بسيار به ما كمك مي‌كند كه خوشبختانه او يك گل زد و پايه‌گذار يك گل ديگر نيز بود.

وي درباره شايعه اختلاف نظر امير قلعه‌نويي با برخي بازيكنان اين تيم به دليل انجام مصاحبه‌هاي مختلف نيز گفت:‌ اين شايعاتي است كه به خصوص پيش از بازي مقابل پرسپوليس ايجاد مي‌شود. شايعات زياد است اما هيچ گاه واقعيت ندارد روند تيمي ما هفته به هفته بهتر مي‌شود و بايد از دكتر نوروزي پزشك تيم نيز تشكر كنيم چرا كه بازيكنان آسيب ديده در بازي مقابل پرسپوليس را به سرعت براي اين بازي آماده كرد.

مرفاوي افزود: تيم مقاومت شهيد سپاسي نيز بسيار خوب بود و با تفكري خاص به اين بازي آمده است. آن‌ها در بازي‌هاي قبل متوسل‌زاده را بازي مي‌دادند اما در اين بازي از دو مهاجم سرعتي استفاده كردند. با اين حال خواست و توان بازيكنان استقلال نشان داد كه تيم ما روز به روز بهتر مي شود و در آينده نتايج بهتري خواهد گرفت.

بي‌حساب و كتاب بازي كرديم
غلامحسين پيراوني:بازيكنانم بي‌تجربه و ضعيف بودند
امكان داشت 10 گل هم از استقلال بخوريم

سرمربي تيم مقاومت شهيد سپاسي شيراز گفت: با بازيكنان بي‌تجربه سبب شدم بازي را به استقلال واگذار كنيم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، غلامحسين پيرواني در كنفرانس خبري پس از شكست سنگين 5 بر 2 مقابل استقلال تهران اظهار كرد: ما بازيكناني در تركيب تيم داشتيم كه براي نخستين بار در آزادي بازي مي‌كردند آن‌ها خيلي بي گدار به آب زدند ونتوانستيم آن‌ها را كنترل كنيم. بازيكنان تصور مي‌كردند استقلال نيز مانند ساير تيم‌ها است و بي‌حساب و كتاب مقابل اين تيم بازي كردند. گاهي اوقات ما دو بازيكن و هشت بازيكن در حمله داشتيم كه بر اثر دو توپ اشتباه نيز گل دريافت كرديم و بازي 3 بر 2 به 5 بر 2 تبديل شد.

پيرواني افزود: استقلال بهتر از ما بود اما مقاومت نيز در حد و اندازه‌هاي خود نبود در هر صورت اين نتايج بخشي از اتفاقات فوتبال است. من از بازيكنان مقاومت راضي هستم تيم ملي آلمان نيز در زمين خود از انگلستان پنج گل خورد. تمامي اين‌ها بخشي از اتفاقات فوتبال است.

وي افزود: با اين حال اگر بازيكنان ما تا اندازه‌اي بي‌مغزتر بازي مي‌كردند، امكان داشت 10 گل نيز از استقلال بخوريم. مقاومت بازيكنان بسيار بي‌تجربه‌اي داشت كه بازي را واگذار كردند با اين حال شكست تيم به گردن من است و علاوه بر اشتباهات بازيكنان من نيز اشتباه كردم.

به گزارش ايسنا، پيرواني ادامه داد: استقلال بر روي روند پيروزي قرار گرفته است در حالي كه ما هفته گذشته مقابل برق شكست خورديم و چندان روحيه نداشتيم هر تيمي يك روزي دارد و امروز هر اندازه كه روز استقلال بود روز مقاومت نبود.

پيرواني درباره قضاوت بازي نيز گفت: من چيز خاصي نديدم در هر صورت در بازي هفته گذشته افشاريان يك خطاي مسلم پنالتي را براي مقاومت نگرفت با اين حال تمامي اين اشتباهات جزئي از فوتبال است و در مجموع داوري بود.

سرمربي تيم مقاومت شهيد سپاسي شيراز خاطر نشان كرد: تيم ما هيچ‌گاه در تهران اين چنين ضعيف بازي نكرده است و ما در روزي كه بسيار ضعيف بوديم مغلوب شديم با اين حال هيچ گاه از دفاع و ضد فوتبال خوشم نمي‌آيد و به دليل همين بازي هجومي بود كه شكست سه بر دو ما تبديل به پنج بر دو شد چرا كه من از بازيكنان دفاع كم كرده و به خط حمله افزودم. من بهترين دفاع را حمله مي‌دانم چرا كه دفاع فايده‌اي ندارد و هر تيمي دفاع كند، بازنده خواهد بود همان طور كه استقلال در بازي مقابل پرسپوليس در لاك دفاعي فرو رفت و بازي به تساوي كشيده شد

به نقل از ايسنا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نه علیزاده بود در بازی

مثل اینکه قرار بود هم بیاد تو زمین. داشت خودش رو گرم میکرد.... اما نمیدونم چرا نیومد.

به هر حال استقلال امروز روز خوبش بود و مقاومت هم در دفاع فوق العاده ضعیف بازی کرد.

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
منم بازی رو ندیدم ... تبریک میگم به همه ی استقلالیا...

آقای قلعه نویی بازم نشون دادن که میتونن توی لیگ برتر ایران موفق باشن !

ولی این قصه سر دراز دارد.:blush:

176.gif
4fvfcja.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا