• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
بازیکنان برق و دروازبان برق روی زمین می افتادند همانطور که بازیکنان استقلال و طالب لو در بازی دربی تمارض به مصدومیت می کردند
متاسفانه اینها توی فوتبال ما هستش و ظاهراً تمومی نداره . ظاهراً اینها تبدیل به تاکنیک امتیاز گرفتن شده

ممنون Xpin جان ! ااین خودت بودی ؟ یعنی تو نمی دونستی طالبلو مصدوم بوده ؟ احتمال داشته بازی نکنه ؟کلا چند دقیقه رو زمین بود ؟ وقت اضافه بازی با برق 7 دقیقه بود ! من استادیوم بودم فکر کنم در وازه بانشون اصلا از رو زمین بلند نشد !:lol:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سلام برو بچز !
بابا عجب تاپیک بی حالی داریم ! برید از پرسپولیسیها یاد بگیرید ! بعد از هر بازی حتی بعد از اینکه تیمشون در دو بازی 7 تا گل میخوره بازم میان تبادل نظر میکنن ! از فردا تا اونجایی که وقتم اجازه بده خبرای استقلال رو میزارم ! البته از یک سری منابع خاص ! :lol:
شاید راه افتاد تاپیک !
به امید قهرمانی استقلال !:D

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
سلام برو بچز !
بابا عجب تاپیک بی حالی داریم ! برید از پرسپولیسیها یاد بگیرید ! بعد از هر بازی حتی بعد از اینکه تیمشون در دو بازی 7 تا گل میخوره بازم میان تبادل نظر میکنن ! از فردا تا اونجایی که وقتم اجازه بده خبرای استقلال رو میزارم ! البته از یک سری منابع خاص ! :lol:
شاید راه افتاد تاپیک !
به امید قهرمانی استقلال !:D

دم شما گرم;)
پرسپولیس هم که تقصیری نداره البته, دوستان پرسپولیسی همینجا گفتن تیمها مقابل پرسپولسی پر انگیزن ولی مقابل استقلال نه و میان 4-5 تا میخورن فقط!
حالا همین برق کم انگیزه که دیروز 90 دقیقه دفاع میکرد ببین برابر پرسپولیس چه با انگیزه و پر گل ظاهر میشه:happy:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
دم شما گرم;)
پرسپولیس هم که تقصیری نداره البته, دوستان پرسپولیسی همینجا گفتن تیمها مقابل پرسپولسی پر انگیزن ولی مقابل استقلال نه و میان 4-5 تا میخورن فقط!
حالا همین برق کم انگیزه که دیروز 90 دقیقه دفاع میکرد ببین برابر پرسپولیس چه با انگیزه و پر گل ظاهر میشه:happy:

چاکر شماییم !
آره بابا تیم ها مقابل ما بازی اصلیشون رو میزارن شهرشون میان ! این برق نبود که با تمام بازیکناش اصلیش و با انگیزه اومده بود ! این برق , بی انگیزه بود و خسته بود :lol:
من استادیوم بودم نمیدونید دروازه بان نامرد چی کار کرد !
پاش درد میکرد ولی همه شوت ها رو میزد ! بعد به داور میگفت آقای داور پام درد گرفت شوت زدم :lol: بعد نیم ساعت می خوابید !
البته ما هم از خجالتش در آومدیم ! :lol::lol::lol::lol:
یک صحنه که فکر نکنم دیده باشد مریبی دروازه بان اونا اومد گفت تعویضت کنم ؟ گفت نه ! ( احتمالا گفت بابا الکیه ):lol:
خلاصه مساوی تلخی بود ! با اینکه 10 تا موقیت 100 % خراب کردیم !
یک صنحنه هم که خیلی همه خندیدن بعد از اینکه یک کرنر رو منیعی بد کشید قلعه نویی هم با دست اشاره کرد هم با دهن بلند گفت خاک بر سرت همه استادیم خندیدن :lol::lol::lol::lol: فکر کنم تو رختکن کتکش زد !:blink:

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
چاکر شماییم !
آره بابا تیم ها مقابل ما بازی اصلیشون رو میزارن شهرشون میان ! این برق نبود که با تمام بازیکناش اصلیش و با انگیزه اومده بود ! این برق , بی انگیزه بود و خسته بود :lol:
من استادیوم بودم نمیدونید دروازه بان نامرد چی کار کرد !
پاش درد میکرد ولی همه شوت ها رو میزد ! بعد به داور میگفت آقای داور پام درد گرفت شوت زدم :lol: بعد نیم ساعت می خوابید !
البته ما هم از خجالتش در آومدیم ! :lol::lol::lol::lol:
یک صحنه که فکر نکنم دیده باشد مریبی دروازه بان اونا اومد گفت تعویضت کنم ؟ گفت نه ! ( احتمالا گفت بابا الکیه ):lol:
خلاصه مساوی تلخی بود ! با اینکه 10 تا موقیت 100 % خراب کردیم !
یک صنحنه هم که خیلی همه خندیدن بعد از اینکه یک کرنر رو منیعی بد کشید قلعه نویی هم با دست اشاره کرد هم با دهن بلند گفت خاک بر سرت همه استادیم خندیدن :lol::lol::lol::lol: فکر کنم تو رختکن کتکش زد !:blink:

ایول:D:D
اشکالی نداره بجاش اون بازی که 90 دقیقش دست استقلال بود به خیلیا که میگفتن استقلال به حریف سخت و با انگیزه نخورده نشون داد اینجوریام نیست:cool:
همین برق که اونجوری وقت تلف میکرد 1 امتیاز از استقلال بگیره 1 بازی کم داره اگه ببره اول میشه!

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
ميگن مثل اينكه با اكبري برخورد كرده به خاطر پنالتي :blush: تو يكي از خبرگزاريها نوشته بود :blink:

حق داشت عصبانی بشه اگه گل شده بود الان چهارم بودیم و 4 امتیازی صدر جدول...
البته پیش میاد همیشه

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
حق داشت عصبانی بشه اگه گل شده بود الان چهارم بودیم و 4 امتیازی صدر جدول...
البته پیش میاد همیشه

آخه همينطوري كه ديروز گفتم و ابرار ورزشي امروز هم زده بود
آخرين بارى كه يدالله اكبرى پنالتى زد، بازى سال گذشته پرسپوليس و پاس همدان نبود كه پنالتى اش را مانند بازى ديروز در ورزشگاه آزادى از دست داد.

اگه جباري ميزد يا حتي فرهاد الان خيالمون راحت بود.:f34r:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
آخه همينطوري كه ديروز گفتم و ابرار ورزشي امروز هم زده بود

اگه جباري ميزد يا حتي فرهاد الان خيالمون راحت بود.:f34r:

البته اگر جباری میزد و خراب میشد می گفتند چرا ندادی یدالله ! ولی من خودم دیدم جباری گفت بزار من بزنم !
ولی بهترین گزینه فرهاد بود ! انقدر تو استادیم ملت دوستش دارن اگر 100 تا هم خراب کنه بازم همه میکن :
گل فرهاد... گل فرها...د بیرون بیا..بیرون بیا ...:lol:
ولی انصافا امیر چه تیمی ساخته ! فکر کنم تا 7-8 هفته دیگخ هیچ تیمی رقیب نباشه ! تازه رضا عنایتی هم داره میاد ! :lol:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
ميگن مثل اينكه با اكبري برخورد كرده به خاطر پنالتي :blush: تو يكي از خبرگزاريها نوشته بود :blink:

حقشه ! بابا تو این هوای سرد و تو این دور و زمونه که کسی واسه خودش وقت نداره این همه آدم رفته استادیم بعد آقا بی دقتی میکنه !
بازی بعد حسین کاظمی می ترکونه ! دفاع هم به جای پیروز تقی پور هست ...
خسرو حیدری و جانواریو عالی بودن ! چه حالی داد ! جباری هم که دیگه نگو ....:cool:
فقط آرش و یدالله بد بود و گاهی اوقات شکوری ....:wacko:
کلا امیر خوب تیمی ساخته خوب ....:lol:

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
این صحنه رو تلویزیون هم نشون داد. خدا بود
حیدری هم این بازی عالی بود.
یه سری روزنامه ها نوشته بودن که امیرخان با یدالله بد برخورد کرده ولی مث اینکه چرت نوشتن.
تیم خوب شده فقط حیف که فرهاد رو بهش بازی نمیده.
راستی ید الله انصافا بازیکن خوبیه و خیلی موثر و در خدمت تیم بازی می کنه بخصوص اگه یه خط بیاد جلوتر ولی خوب پنالتی خراب می کنه. کلا نمیدونم کی بهش گفته تو بیا پنالتی بزن. پارسال هم که به پرسپولیس گل زد با پنالتی فبول نکردن

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
این صحنه رو تلویزیون هم نشون داد. خدا بود
حیدری هم این بازی عالی بود.
یه سری روزنامه ها نوشته بودن که امیرخان با یدالله بد برخورد کرده ولی مث اینکه چرت نوشتن.
تیم خوب شده فقط حیف که فرهاد رو بهش بازی نمیده.
راستی ید الله انصافا بازیکن خوبیه و خیلی موثر و در خدمت تیم بازی می کنه بخصوص اگه یه خط بیاد جلوتر ولی خوب پنالتی خراب می کنه. کلا نمیدونم کی بهش گفته تو بیا پنالتی بزن. پارسال هم که به پرسپولیس گل زد با پنالتی فبول نکردن

ایول پس نشون داده :lol::lol:
آره من یداله رو قبول دارم ! اون موقع که تو استقلال بود پنالتی زن اول بود ! حالا بی خیال ! مهم اینه که تیم عالی بازی میکنه !:blush::specool::thumbsup:
باید 90 ببینم اون گلی که خورد مقصر کی بود ؟ احساسا کردم شکوری بود ! راستی یدالله میگه قبل از زدن گل روش خطا کرده ! باید تا 2 شنبه صبر کنیم !:lol:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
گلزنى فكرى در تمرين استقلال

تمرينات تيم استقلال تهران روز گذشته در ورزشگاه دستگردى دنبال شد و بازيكنان استقلال زيرنظر مربيان يك تمرين سبك را انجام دادند تمرين ديروز و حاشيه هاى آنرا در گزارش ذيل مطالعه فرماييد.
تأخير برهانى و جويبارى
آرش برهانى مهاجم استقلال كه به دليل حوادث پيش آمده در بازى استقلال و پرسپوليس به كميته انضباطى احضار شده بود به دليل شركت در اين جلسه با تأخير به تمرين استقلال رسيد. نظرى جويبارى سرپرست اين تيم هم به دليل همراهى برهانى دير در تمرين حاضر شد.
ندامت برهانى
آرش برهانى در ابتداى تمرين در مورد جلسه گفت: جلسه خوبى بود اشتباهاتم را پذيرفتم و آنجا هم گفتم كه بى اعتنايى من به سوت داور در بازى دربى اشتباه بود. به همين خاطر هر تصميمى كه براى من بگيرند مى پذيرم.
قلعه نويى و دعوت به آرامش
امير قلعه نويى سرمربى استقلال پيش از شروع تمرين بازيكنان را جمع كرد و به آنها گفت: هنوز هم شانس داريم و بايد با توجه به نتايجى كه در بازى هاى ديگر اتفاق افتاده است از موقعيت استفاده كنيم. سرمربى استقلال ضمن انتقاد از عملكرد برخى بازيكنان سعى كرد تيمش را به فرار از حاشيه و حفظ كردن آرامش دعوت كند.
اصلى ها رفتند
بازيكنانى كه بيش از ۷۰ دقيقه در مقابل برق شيراز بازى كرده بودند پس از شنيدن حرف هاى سرمربى و نيم ساعت دويدن و كارهاى كششى و استقامتى زمين را ترك كرده و به سونا و استخر رفتند.
گلزنى مربيان
در ادامه بازيكنان ذخيره در قالب ۲ تيم سبز و آبى فوتبال تمرينى انجام دادند كه در اين بازى مربيان استقلال هم شركت داشتند جالب اينجاست كه محمود فكرى مربى استقلال هم به گلزنى پرداخت و نشان داد كه هنوز هم آماده است. استقلالى ها ساعت ۱۶ امروز در دستگردى تمرينات خود را ادامه مى دهند.
اعتراف اشتباه مربيان استقلال
مربيان استقلال ديروز در گپ دوستانه اى كه با هم در كنار زمين داشتند عنوان كردند كه اگر برهانى در زمين بود پنالتى را به او مى داديم، برخى اين ادعا را به نوعى اعتراف استقلالى ها مبنى بر اشتباه بودن تعويض برهانى مى دانند. البته اعتراف استقلالى ها اشتباه است و آنها بايد اعتراف كنند كه در انتخاب پنالتى زن استقلال اشتباه كرده اند چرا كه مجيدى ۳ دقيقه بعد از آنكه به جاى برهانى آمد يك پنالتى براى استقلال گرفت و اكبرى اين پنالتى را هدر داد.
قلعه نويى بازى پرسپوليس را ديد
امير قلعه نويى سرمربى استقلال نيمه اول بازى پرسپوليس و فولاد را در دستگردى تماشا كردند.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اكبرپور: فوتبال امارات باعث پسرفتم شد

مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: حضور در فوتبال امارات مرا يك سال عقب انداخت و باعث شد تا به جاي پيشرفت پسرفت كنم.

سياوش اكبرپور در گفت و گو با فارس، در ارتباط با شرايط خود عنوان كرد :در حال حاضر آماده هستم؛ اما حضورم در فوتبال امارات باعث شد عقب بيفتم. يك سال بازي در پست غير تخصصي مرا از فوتبال دور كرد.

وي در مورد بازي ديروز استقلال مقابل برق شيراز اظهار داشت: بازي خوبي انجام داديم؛ اما به حقمان نرسيديم. حتي بازي را از تلويزيون ديدم و در حالي كه داريوش يزداني گفته بود استقلال مستحق برد نبود با نظر او مخالفم.

اين مهاجم افزود: خيلي خوب بازي كرديم و البته هميشه خوب بازي مي‌كنيم. بعضي روزها اتفاقاتي مي‌افتد كه توپ وارد دروازه نمي‌شود. ما دراين چند هفته باخت نداشتيم.

اين مهاجم با بيان اينكه استقلال هفته به هفته بهتر مي‌شود و به صدر جدول مي‌رسد، ادامه داد: نهايت اختلاف ما با صدر 6 امتياز است. هفته‌هاي آينده با تيم‌هاي بالاي جدول بازي داريم و مي‌توانيم از آنها امتياز بگيريم.

اكبرپور در مورد اينكه حضور علي دايي باعث شد تا بعضي از بازيكنان دچار استرس شوند، عنوان كرد: اينكه سرمربي تيم ملي در ورزشگاه حضور پيدا مي‌كند خيلي به بازيكنان كمك مي‌كند و اعتقاد دارم كه بازيكني كه بزرگ باشد با واژه استرس بيگانه است. براي اينكه بازي را ببريم استرس داشتيم و به همين دليل در ضربات آخر عجولانه رفتار كرديم.

وي در مورد از دست رفتن يك پنالتي توسط اكبري اضافه كرد: اگر آن پنالتي گل مي‌شد، مي‌توانستيم به برتري برسيم؛ اما زيبايي فوتبال به اين جذابيت‌هايش است. بهترين بازيكنان دنيا هم گاهي پنالتي‌هاي خود را خراب مي‌كنند.

مهاجم آبي‌پوشان در مورد تيم برق شيراز تصريح كرد: خوشحالم كه چنين تيم‌هايي مقابل ما دست و پا بسته مي شوند. براي برق احترام زيادي قائلم.آنها مربي خوبي دارند و مي‌توانند بهتر از اين شوند. قدرتمند شدن تيم‌هاي شهرستاني به فوتبال ملي ما كمك مي‌كند.

اين بازيكن با تاييد حرف سرمربي خود تاكيد كرد: استقلال هنوز تيم كاملي نشده است و هر چه از ليگ بگذرد اين تيم در شرايط بهتري قرار مي‌گيرد.

اكبرپور ادامه داد:‌ هنگامي كه با استقلال قرارداد بستم به خودم قول دادم فوتبال و زندگي حرفه‌اي داشته باشم. دوست دارم در كنار موفقيت براي استقلال به تيم ملي هم برسم چون مي‌بينم درهاي تيم ملي به روي هر بازيكني باز است و چنين قابليتي را در خودم مي‌بينم.
اين بازيكن خاطرنشان ساخت: خوشحالم دايي براي تماشاي بازي ما به ورزشگاه آمد وسعي مي‌كنم خيلي زود نظر او را به خودم جلب كنم.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
تاكنون 750 ميليون تومان پول به باشگاه‌ آورديم
واعظي آشتياني:
"قلعه نويي" با تعيين كميته‌ي فني مخالف نيست

مديرعامل باشگاه استقلال تهران گفت: تدوين چارت جديد باشگاه استقلال يك حركت اصولي براي تعيين وظايف افراد در باشگاه استقلال است.

اميررضا واعظي آشتياني درباره‌ي چارت جديد باشگاه استقلال تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: براي يك حركت اصولي و تعريف شده در هر سازمان و باشگاهي يك چارت سازماندهي تعريف مي‌شود و در قالب آن وظايف به درستي تعريف شده و هر كس به وظايف خودش آشنا گشته و كارها پيش مي‌رود كه بدون اين كار آن تشكيلات يا موسسه دچار يك بي‌هويتي ساختاري خواهد شد. در هر صورت نياز به يك ساختار كارآمد و تعريف شده براي باشگاه استقلال نيز احساس مي‌شد، به همين دليل كار تدوين چارت سازماني باشگاه با استفاده از چارت باشگاه‌هاي بين‌المللي همچون چلسي، منچستريونايتد، بايرن مونيخ و بارسلونا صورت گرفت، البته با استفاده از شرايط كشور خودمان و بومي‌سازي در واقع تنها از تجربه‌ي چارت باشگاه‌هاي اروپايي استفاده كرديم.

وي افزود: در حال حاضر 9 كميته در باشگاه استقلال تعريف شده است كه تمامي آنها زيرمجموعه‌ي مديرعامل باشگاه‌ هستند كه اين كميته‌ها شامل كميته‌ي پيشكسوتان، عمران و زيربنايي، اقتصادي، حقوقي و امور بين‌الملل، روابط عمومي، اداري، مالي و پشتيباني، فني، فرهنگي و امور اجتماعي و كميته‌ي ساير تيم‌هاي ورزشي هستند كه آخرين كميته به فعاليت ساير رشته‌هاي ورزشي در باشگاه استقلال اختصاص دارد.

وي افزود: هر كدام از اين كميته‌ها زير شاخه‌هايي دارد كه به عنوان مثال بخش انضباطي باشگاه و امور قراردادها زيرمجموعه‌ي كميته‌ي حقوقي و امور بين‌الملل هستند.

واعظي آشتياني در ادامه با اشاره به اينكه مسوولان اين كميته‌ها در چند روز آينده منصوب مي‌شوند، درباره‌ي كميته‌ي پيشكسوتان نيز گفت: تمام تلاش ما اين است تا از تمامي پيشكسوتان باشگاه استقلال در اين كميته استفاده كنيم. به همين دليل طي هفته‌ي جاري يا هفته‌ي آينده طي نشستي تمامي پيشكسوتان را دعوت كرده و با آنها ديدار مي‌كنيم. چرا كه باشگاه‌ استقلال متعلق به تمامي اين پيشكسوتان است و اميدواريم پس از بحث و بررسي مسوول اين كميته را نيز از ميان خود پيشكسوتان انتخاب كنيم كه باشگاه نيز حمايت كامل را از اين كميته انجام خواهد داد. تمامي پيشكسوتان باشگاه استقلال چه كساني كه منتقد هستند و چه كساني كه ما را تشويق مي‌كنند، به اين كميته دعوت مي‌شوند و ما به آنها احترام مي‌گذاريم.

مديرعامل باشگاه استقلال درباره‌ي برخي شايعات پيرامون مخالفت امير قلعه نويي با تعيين كميته‌ي فني در قالب اين چارت نيز به ايسنا گفت: چنين موضوعي صحت ندارد و متاسفانه برخي روزنامه‌ها به دروغ نويسي عادت كرده‌اند. قلعه‌نويي به هيچ عنوان از وجود چنين كميته‌اي ابراز نگراني نكرده است. بعضي از اين كميته‌ها كه در چارت قرار گرفته‌اند، بلافاصله راه‌اندازي نمي‌شوند و براي آغاز به كار آنها نياز به زمان و مطالعه‌ي بيشتري است.

واعظي آشتياني درباره‌ي بروز برخي حاشيه‌ها در اطراف تيم فوتبال استقلال تهران پس از انتخاب او به عنوان مديرعامل باشگاه نيز گفت: اعتقاد كاري من اين است كه دليلي ندارد پاسخ هر حرف بي‌موردي را بدهم. همين كه عده‌اي دروغ مي‌نويسند و ما بخواهيم ثابت كنيم كه حرف آنها دروغ است، خود سبب ايجاد حاشيه مي‌شود. ما وقت خود را با حرف‌هاي بي‌مورد كه ارزش پاسخگويي ندارند، تلف نمي‌كنيم.

مديرعامل استقلال درباره‌ي دعوت خود به مقر كنفدراسيون فوتبال آسيا نيز گفت: اين دعوت براي بحث پيرامون ليگ قهرمانان آسيا خواهد بود و بي‌ترديد قوانين و مقررات مربوط به اين مسابقات در اين كنفرانس يكي، دو روزه مورد بحث قرار مي‌گيرد. در هر صورت Afc به دنبال اين است كه چنين نشست‌هايي را به طور منظم برگزار كند تا آخرين اخبار و اطلاعات را به مديران باشگاه‌ها منتقل كند كه من نيز روز ششم آبان ماه به مالزي خواهم رفت.

واعظي آشتياني درباره‌ي مسايل مالي باشگاه استقلال نيز گفت: ما در كمتر از يك ماه از حضور در باشگاه استقلال نزديك به 750 ميليون تومان پول به باشگاه‌ آورديم كه بعضي از روزنامه‌ها در اين زمينه دروغ پردازي مي‌كنند. ما دقيقا تمامي پول حامي مالي باشگاه را به صورت نقد دريافت و در بين بازيكنان توزيع كرديم. حتي حامي مالي باشگاه پذيرفته است كه اگر همين الان اسپانسري با رقم مالي بالاتر براي باشگاه پيدا شد، خود را كنار بكشد. ضمن اينكه حامي مالي ما براي 9 مسابقه 500 ميليون تومان پرداخت كرده است كه اين مبلغ تنها و تنها براي 9 بازي ليگ برتر است و به ليگ قهرمانان آسيا و جام حذفي ارتباطي پيدا نمي‌كند. اما، برخي افراد مغرض يا كساني كه اطلاعات‌شان ضعيف است، معتقدند كه اين قرارداد به سود باشگاه استقلال نبوده است. اين موضوع كه عنوان مي‌شود باشگاه‌هاي ديگر با رقم بالاتري اسپانسر گرفته‌اند نيز براي ما تفاوتي نمي‌كند. ما بخيل نيستيم اما، بايد ديد چه باشگاهي با چه رقمي اسپانسر گرفته است. حامي مالي براي 9 بازي آن هم با قرارداد 500 ميليون توماني نمي‌تواند قرارداد بدي باشد. اگر ما اين مبلغ را در تعداد بازي‌هاي ليگ برتر ضرب كنيم، مبلغ قابل توجهي يعني بيش از دو ميليارد تومان بدست مي‌آيد كه اين مبلغ تنها به بازي‌هاي ليگ برتر اختصاص دارد و ما همين الان در حال مذاكره با دو اسپانسر داخلي و خارجي براي مسابقات جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا هستيم.

مديرعامل باشگاه استقلال تهران درباره‌ي وضعيت كمپ باشگاه استقلال نيز به ايسنا گفت: هيچ مشكلي وجود ندارد و گروه پيمانكاري طرف قرارداد باشگاه كار خود را انجام مي‌دهد. البته از گذشته فردي مالكيت 300 متر از زمين را به صورت مشاع دارد كه البته مشخص نيست كه اين مالكيت مشاعي در كدام منطقه از نقطه از زمين است. در هر صورت باشگاه استقلال در اين مورد مشكلي ندارد و اين فرد نيز بايد مشكل خود را از طريق سازمان زمين شهري پيگيري كند. مسووليت كارها‌ي كمپ نيز به سعيد نفريه عضو هيات مديره واگذار شده كه او اين كار را ادامه مي‌دهد.

واعظي آشتياني درباره‌ي آشتي امير قلعه‌نويي و علي دايي نيز گفت: از شنيدن اين خبر بسيار خوشحال شدم و از بانيان اين كار تشكر مي‌كنم. قلعه‌نويي و دايي دو دوست و دو مربي خوب جوان ايران هستند كه مي‌توانند در كنار يكديگر بسيار مفيد بوده و با استفاده از تجربيات يكديگر موفق شوند. بي‌ترديد قرار گرفتن اين دو مربي در كنار يكديگر خبر بسيار خوبي براي فوتبال ايران است.

آشتياني در پايان تمامي اخبار مربوط به استعفاي معاونت‌هاي باشگاه و سرپرست تيم فوتبال استقلال را شايعه و بي‌اساس خواند.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
به گزارش خبرگزاري فارس، پيروز قرباني به دليل دريافت كارت زرد از سوي داور در بازي ديروز مقابل برق شيراز سه اخطاره شد تا بازي هفته آينده تيم خود را از دست بدهد.
اين مدافع در بازي مقابل پاس كه در همدان برگزار مي شود، غايب است.
در صورتي كه پرونده بيژن كوشكي در كميته انضباطي بررسي نشود اين مدافع نيز همچنان به دليل محروميت نمي تواند استقلال را همراهي كند.
تيم استقلال ديروز مقابل برق شيراز در ورزشگاه آزادي با تساوي يك بر يك متوقف شد.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اینم تقدیم به شما استقلالی های عزیز :

normal_ParvinHejaziGhelich_.jpg

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
جمعه روز بدشانسي استقلال بود
جباري: قرار نيست هميشه برنده باشيم

خبرگزاري فوتبال ايران- هافبك ملي‌پوش استقلال معتقد است كه تيمش در بازي مقابل برق شيراز مستحق برد بود و بدشانسي مانع از كسب 3 امتياز شد.

مجتبي جباري در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايران، اظهار داشت: دو تيم بازي خوبي را به نمايش گذاشتند؛ ولي برق شيراز برخلاف نيمه اول، در نيمه دوم فقط دفاع كرد.

وي ادامه داد: همين باعث شد بازي يك‌طرفه شود. موقعيت‌هاي زيادي را كه مهمترين آنها پنالتي يدالله اكبري بود، از دست داديم و بايد بگويم كه جمعه روز بدشانسي استقلال بود.

وي عنوان کرد: مستحق برد بوديم ولي فرصت‌هاي گلزني تبديل به گل نشد. البته قرار نيست هميشه برنده باشيم و اين اتفاقات در فوتبال پيش مي‌آيد. به طور حتم در مسابقات آينده فرصت براي جبران وجود دارد.»

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
واقعا بد شانسي آورديم
هر سري يادم مياد دلم ميخواد گريه كننم:((
اما بازي خوبي بود‌!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا