• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
یک خبر توپ البته2 هفته پیش من اینو گفته بودم !:)

واعظى آشتيانى براى مذاكره با عنايتى به امارات مى رود

پس از ابراز علاقه غلامرضا عنايتى، مهاجم تيم النصر امارات براى بازگشت به استقلال ديروز شنيديم كه اميررضا واعظى آشتيانى، مديرعامل استقلال قصد دارد ظرف چند روز آينده سفرى به امارات داشته باشد و مستقيماً با عنايتى در اين مورد صحبت كند.

قبلاً امير قلعه نويى طى مصاحبه اى اعلام كرده بود كه يا عنايتى و يا يكى مثل او را مى خواهيم و به نظر مى رسد واعظى آشتيانى قصد دارد با متقاعد كردن عنايتى براى بازگشت به استقلال خواسته سرمربى تيمش را برآورده سازد.

گفتنى است عنايتى تا پايان اين فصل با تيم النصر امارات قرارداد دارد و فقط با فسخ قراردادش با اين باشگاه مى تواند به استقلال بازگردد.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
در گفت و گو با فارس

اميرآبادي: نيمكت نشيني در استقلال افتخار است

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: اعتراضي به نيمكت نشيني ندارم و اين مسئله برايم افتخار است.

مهدي اميرآبادي در گفت و گو با خبرنگار فارس درباره اينكه گفته مي‌شود بعد از بازي مقابل تيم برق شيراز به حالت قهر رختكن را ترك كرده است، اظهار داشت: اين خبر صحت ندارد. اعتراضي نكردم؛ حتي در زماني كه تيم ما در حالت حمله بود، دوست داشتم تيمم به گل هاي بيشتر برسد.
وي ادامه داد: سال هاست كه در استقلال بازي مي كنم و در اين مدت با هيچ مربي مشكلي نداشته ام. اينكه هر روز مي نويسند ناراحت هستم، دروغ است.
اميرآبادي با بيان اينكه با مربيان احساس راحتي مي كند، عنوان كرد: به اندازه كافي با مربيان رابطه دوستانه دارم كه اگر بخواهم كاري انجام دهم به آنها مي گويم.
وي تاكيد كرد: بايد تلاش خود را بيشتر كنم تا حقم را بگيرم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
در گفت و گو با فارس

اميرآبادي: نيمكت نشيني در استقلال افتخار است.

دمش گرم

اگه همه بچه ها همدل باشن با وجود اینکه ظاهرا دارن به هماهنگی کامل هم میرسن ایشالله قهرمانی دور از دست نیست :)

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
سلام
آقا خدا رو شکر تيممون خيلی خوب شده،فقط اگه از فرصت ها بهتر استفاده کنن،زود ميرسيم به بالای جدول
بعد از مدت ها تو بازی با برق که تيم خوبی هم نشون داد تا دقايق آخر همه احتمال گل زدن اس اس رو ميداديم ،خيلی وقت بود اس اس اينقدر جون دار بازی نميکرد،واقعاً برق جلو اس اس هيچی نداشت
واقعاً قلعه نويی کارشو خوب بلده ،با اينکه کمبود های تو تيم هست.
اين هفته هم بازی خيلی سخت و حساسه،به اميد پيروزی:blush:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام
آقا خدا رو شکر تيممون خيلی خوب شده،فقط اگه از فرصت ها بهتر استفاده کنن،زود ميرسيم به بالای جدول
بعد از مدت ها تو بازی با برق که تيم خوبی هم نشون داد تا دقايق آخر همه احتمال گل زدن اس اس رو ميداديم ،خيلی وقت بود اس اس اينقدر جون دار بازی نميکرد،واقعاً برق جلو اس اس هيچی نداشت
واقعاً قلعه نويی کارشو خوب بلده ،با اينکه کمبود های تو تيم هست.
اين هفته هم بازی خيلی سخت و حساسه،به اميد پيروزی:blush:

سلام وحید جان

فکر کنم تو بازی با پاس عیار تیم معلوم شه

ایشالله تو بازیهای خارج خونه هم مثل بازیهای خانگی با اقتدار باشه :)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
توفيقي نصيب من شده که در خدمت استقلال باشم
علي انصاري: مدير عامل اختيار تام دارد ، قلعه نويي را نمي دانم

عضو هيات مديره باشگاه استقلال تهران گفت: چارت سازماني تشكيلاتي باشگاه استقلال تهران كه با پيشنهاد واعظي آشتياني،‌‏مديرعامل باشگاه اجرا خواهد شد به نوعي الگوبرداري از باشگاه هاي بزرگ دنيا از جمله چلسي و منچستر يونايتد است.
علي انصاري درگفت و گو با ايلنا افزود": هدف اصلي مديران باشگاه استقلال پيشرفت و تعالي اين باشگاه است. خوشبختانه در جلسه روز دوشنبه هفته گذشته هيات مديره مساله چارت سازماني كميته هاي مختلف باشگاه تصويب شد و قرار است به زودي اجرايي شود.
وي ادامه داد: اعضاي هيات مديره صد درصد با پيشنهاد مديرعامل باشگاه در اين خصوص موافق هستند.
انصاري در خصوص دادن اختيار تام به امير قلعه نويي از سوي هيات مديره گفت:‌‏من اطلاعي در اين خصوص ندارم. البته اعضاي هيات مديره تمامي اختيارات امور جاري باشگاه را به واعظي آشتياني، مديرعامل باشگاه سپرده است.
وي در خصوص جذب اسپانسرهاي جديد از سوي باشگاه استقلال تهران گفت:‌ اعضاي هيات مديره، شركت مبليران را به عنوان اسپانسر پذيرفتند و تا پايان مسابقات نيم فصل استقلال با آرم اين شركت در مسابقات شركت خواهد كرد. اما پس از آن در صورت پيشنهاد اسپانسر جديد بدون هيچ مشكلي ما كنار خواهيم كشيد.
انصاري اضافه كرد:‌‏ كارگروه باشگاه استقلال تهران با مسووليت بنده تشكيل شده است و در همين ارتباط جلساتي را برگزار كرده ايم تا در يك فرآيند ميان مدت و بلند مدت باشگاه استقلال تهران را به خودكفايي برسانيم.
وي افزود":‌‏ ما نيز تلاش كرده ايم با كمك اساتيد دانشگاه و اهالي تجارت فضاي مناسبي را براي فعاليت موفق باشگاه استقلال فراهم كنيم.
عضو هيات مديره استقلال تهران گفت:‌‏نگاه من به باشگاه استقلال تهران به عنوان يك باشگاه غني و با ظرفيت بالا است و نبايد به ديد كمك هاي مالي سايرين به باشگاه نظر داشته باشيم. بلكه معتقدم هر فردي يا مجموعه اي بتواند از بعد معنوي به اين باشگاه كمك كند باشگاه بزرگي مثل استقلال بهتر مي تواند به اهدافش برسد.
انصاري اضافه كرد:‌‏ ورزش در سلامتي جوانان و جامعه تاثير مستقيمي دارد و هر فردي كه بتواند در اين ارتباط به جامعه خود كمك كند توفيقي نصيب او شده است.

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
سلام وحید جان

فکر کنم تو بازی با پاس عیار تیم معلوم شه

ایشالله تو بازیهای خارج خونه هم مثل بازیهای خانگی با اقتدار باشه :)

درست ميگی آقا فرزاد استقلال بايد تو اين بازی خودشو نشون بده بايد تو اين بازی دسته پر بيايم،استقلال دقيقاً تو اين چند هفته چند تا بازی سخت داره اگه اشتباه نکنم بازی های بعديشم با ذوب آهن و پيکان هستش،اگه اين چند هفته خوب نتيجه بگيره راحت مياد بالا چون همش با تيم های بالای جدول بازی داره
ولی من فکر ميکنم اگه اتفاق خاصی واسه اين تيم نيفته حدأقل اين تيم به راحتی نميبازه،مثل تيم چند سال پيش قعله نويی،هميشه اين حسن رو داشت که به راحتی نميباخت

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
تمرين تيم فوتبال استقلال برگزار شد
قلعه‌نويي، كوشكي را به دليل تاخير جريمه كرد

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تمرينات آماده‌سازي تيم فوتبال استقلال تهران پيش از بازي مقابل پاس همدان بعدازظهر امروز در ورزشگاه دستگردي تهران برگزار شد.

در اين تمرين كه با حضور تمامي نفرات برگزار شد، بازيكنان با حركات كششي و دويدن به دور زمين به گرم كردن پرداختند. بخش اصلي تمرينات امروز استقلال به مرور كارهاي تاكتيكي و طرح‌هاي حمله به دروازه اختصاص داشت.

بيژن كوشكي، با دقايقي تاخير در تمرين تيم استقلال حاضر شد كه به همين دليل قلعه‌نويي او را جريمه كرده و كوشكي مدتي از تمرين را به دور زمين دويد.

هاشم بيك‌زاده نيز به دليل مصدوميت تمرين سبكي داشت و زودتر از ساير بازيكنان تمرينات را ترك كرد.

در تمرين امروز استقلال ابتدا در حالي كه مدافعان به صورت جداگانه تمرين مي‌كردند، بازيكنان خط مياني توپ را به كناره‌ها و يا پشت محوطه‌ي جريمه ارسال مي‌كردند تا براي مهاجمان تيم استقلال ايجاد فرصت شود.

تمرين بعدي كه با اضافه شدن مدافعان برگزارشد، بازيكنان خط مياني با استفاده از كارهاي تركيبي توپ را از ميانه‌ي ميدان به پشت محوطه‌ي جريمه مي‌رساندند و مهاجمان استقلال به طرف دروازه شوت زني مي‌كردند.

در پايان تمرين كه نزديك به دو ساعت به طول انجاميد مهاجمان شوت به دروازه را زيرنظر امير قلعه‌نويي و صمد مرفاوي تمرين كردند.

اين آخرين تمرين استقلال پيش از سفر به همدان بود و اعضاي تيم استقلال تهران براي بازي مقابل پاس همدان فردا (دوشنبه) عازم همدان مي‌شوند.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
كميته انضباطي فدراسيون فوتبال، بيژن كوشكي مدافع تيم استقلال تهران را به سه جلسه محروميت و پرداخت مبلغ ‪ ۱۵‬ميليون ريال جريمه نقدي محكوم كرد.
به گزارش ايرنا، نشست كميته انضباطي فدراسيون درخصوص تخلف كوشكي در ديدار مقابل پرسپوليس تهران، عصر امروز در محل اين فدراسيون برگزار شد.

دراين جلسه، كوشكي از رفتارش برابر خبرنگاران عذرخواهي كرد و گفت: خستگي جسمي و روحي باعث شد تا حركت نادرستي را در پايان بازي انجام دهم.

وي از كميته انضباطي فدراسيون فوتبال درخواست كرد شرايطي را فراهم كند تا بازيكنان در حين و يا پايان مسابقه با نمايندگان رسانه‌ها مواجه نشوند.

در پايان اين نشست اعضاي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال، كوشكي را به سه جلسه محروميت و مبلغ ‪ ۱۵‬ميليون ريال جريمه نقدي محكوم كردند.

كوشكي تاكنون دو جلسه محروميت خود را پشت سر گذاشته است و تنها در ديدار آتي استقلال تهران برابر پاس همدان محروم خواهد بود.

اين ديدار از هفته يازدهم ليگ برتر باشگاه‌هاي ايران عصر سه شنبه هفته جاري در ورزشگاه قدس همدان برگزار خواهد شد.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
كميته انضباطي فدراسيون فوتبال، بيژن كوشكي مدافع تيم استقلال تهران را به سه جلسه محروميت و پرداخت مبلغ ‪ ۱۵‬ميليون ريال جريمه نقدي محكوم كرد.
به گزارش ايرنا، نشست كميته انضباطي فدراسيون درخصوص تخلف كوشكي در ديدار مقابل پرسپوليس تهران، عصر امروز در محل اين فدراسيون برگزار شد.

دراين جلسه، كوشكي از رفتارش برابر خبرنگاران عذرخواهي كرد و گفت: خستگي جسمي و روحي باعث شد تا حركت نادرستي را در پايان بازي انجام دهم.

وي از كميته انضباطي فدراسيون فوتبال درخواست كرد شرايطي را فراهم كند تا بازيكنان در حين و يا پايان مسابقه با نمايندگان رسانه‌ها مواجه نشوند.

در پايان اين نشست اعضاي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال، كوشكي را به سه جلسه محروميت و مبلغ ‪ ۱۵‬ميليون ريال جريمه نقدي محكوم كردند.

كوشكي تاكنون دو جلسه محروميت خود را پشت سر گذاشته است و تنها در ديدار آتي استقلال تهران برابر پاس همدان محروم خواهد بود.

اين ديدار از هفته يازدهم ليگ برتر باشگاه‌هاي ايران عصر سه شنبه هفته جاري در ورزشگاه قدس همدان برگزار خواهد شد.

فدای سرم ! 10 جلسه محروم کنن احمق رو !
از اون اول که اومد من گفتم این خنگ ترین فرد هست !
اصلا اسمش رو میارن حالم بد میشه ! :(

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

فکر نکنم برای استقلال بازی سختی باشه .

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
خدا رحم كنه :blush:

از اون کوشکی احمق که بهتره !
بابا خیلی غوله ! یک بار امتحان کنید ! من قبولش دارم ! رو سرش نمیشه هد زد ! والی اگه دربی بود !!!!!! به جای کوشکی میومد ....
بیخیال فردا میترکونیم !

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اردوگاه آبى

امير: به شايعات دامن نزنيد
ايران ورزشى- آبى پوشان چند وقتى است ناكامى هاى اوايل فصل را فراموش كرده اند و با كسب نتايج درخشان روند صعودى خودشان را شروع كرده اند اما انگار حاشيه ها قرار نيست دست از سر استقلال بردارد، به همين خاطر امير قلعه نويى كه نمى خواهد تيمش گرفتار حاشيه ها شود، ديروز پيش از شروع تمرين آبى پوشان در دستگردى با شاگردانش صحبت كرد و به آنها توصيه كرد به شايعات اطراف تيم توجه نكنند: «استقلال دشمنان زيادى دارد و مدتى است شايعات زيادى اطراف تيم شنيده مى شود، از شما مى خواهم با صحبت هايتان در رسانه ها به اين مسائل دامن نزنيد و مثل هميشه با همديگر دوست و برادر باشيد.» ژنرال در ادامه در رابطه با بازى خارج از خانه مقابل پاس همدان هم به استقلالى ها توصيه هايى مى كند: «اين چند وقت نتايج خوبى در خانه گرفته ايم، با برد پاس همدان در زمين خودش نشان بدهيد براى استقلال بازى در خانه يا خارج از خانه فرقى ندارد. با تمام قوا مقابل پاس قرار بگيريد و قدرت تيم را به همه نشان بدهيد.»

نورى در تمرينات حاضر شد
ميلاد نورى كه شنبه در تمرينات استقلال شركت نكرده بود، ديروز با تاخير به دستگردى آمد و همراه ساير بازيكنان به تمرين پرداخت. نكته جالب اينكه قلعه نويى، نورى را به خاطر غيبت و تاخير در تمرينات مواخذه نكرد و چيزى به او نگفت. اين حركت قلعه نويى كه همواره شاگردانش را به خاطر دير آمدن سر تمرين مواخذه مى كرد به نوعى عجيب بود!
كوشكى دير آمد و جريمه شد
بيژن كوشكى كه اين روزها به خاطر درگيرى با يك خبرنگار در پايان بازى استقلال- پرسپوليس در بازى با پاس همدان حضور ندارد، ديروز با تاخير در تمرين استقلال حاضر شد. قلعه نويى كه از تاخير مدافعش شاكى شده بود، به او دستور داد تا به خاطر جريمه اين ديرآمدنش چند مرتبه دور زمين بدود تا ديگر هوس تاخير به سرش نزند.

نوروزى: بيك زاده اين هفته شروع مى كند
هاشم بيك زاده كه در بازى تداركاتى استقلال با استيل آذين از ناحيه زانو دچار مصدوميت شده بود به گفته نوروزى پزشك تيم چند روزى است فيزيوتراپى را شروع كرده است. نوروزى با اشاره به اينكه بيك زاده تنها مصدوم استقلال مقابل پاس همدان است مى گويد: بيك زاده بعد از بازى با پاس در تمرينات گروهى شركت مى كند و مشكلى براى بازى نخواهد داشت.

پروين و دايى تشويق شدند
پس از آشتى قلعه نويى با دايى و كنار گذاشتن اختلافات شان، به نظر مى رسد هواداران استقلال هم دلخورى هايشان از دايى را فراموش كرده اند و ديروز در جريان تمرين استقلال على دايى را تشويق كردند. على پروين هم به واسطه قرابت اش با قلعه نويى دقايقى از روى سكوها تشويق شد. تمرين ديروز حاشيه هاى تاريكى هم داشت كه مى توان به شعارهاى هواداران آبى پوش عليه افشين قطبى اشاره كرد

خسرو حيدرى: بايد ناكامى بيرون از خانه را جبران كنيم

195450.jpg

اگر بخواهيم دنبال پرانگيزه ترين بازيكن استقلال مقابل پاس همدان بگرديم بايد نگاه مان را متوجه خسرو حيدرى و يدا... اكبرى كنيم. خسرو حيدرى با توجه به جوانى اش انگيزه هاى بيشترى هم دارد.
حيدرى پيش از تقابل با همبازى هاى اسبقش وضعيت استقلال را بسيار خوب توصيف مى كند تا به همبازى هايش روحيه دهد: در ۵ هفته گذشته وضعيت استقلال بسيار خوب بود و توانست نتايج بسيار خوبى را كسب كند. در بازى مقابل برق هم تلاش كرديم تا سه امتياز بازى را كسب كنيم اما يك پنالتى خراب كرديم و قدر موقعيت هاى خودمان را ندانستيم.
استقلال در چند بازى گذشته خود در خانه بازى كرد اما بايد بپذيريم كه در برون از خانه اين فصل ضعيف بوده ايم و نتوانستيم نتايج خوبى را به دست بياوريم.
حيدرى از انگيزه هاى متفاوتش پرده برمى دارد: از اينكه مقابل پاس و تيم سابقم بازى مى كنم يك انگيزه خيلى خاص دارم و سعى مى كنم با پيروزى از همدان خارج شوم.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام به استقلالي هاي عزيز
اين هم يك خبر خوشحال كننده براي شما در آستانه بازي با پاس: پيروز قرباني مي تواند براي استقلال بازي كند . اين هم خبرش:

براي بازي مقابل پاس ،تيم فوتبال استقلال امروز صبح به همدان رفت

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال براي بازي مقابل پاس صبح امروز با اتوبوس راهي همدان شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان تيم استقلال صبح امروز ساعت 9:30 براي بازي مقابل پاس به سمت همدان حركت كردند.
اين تيم در حالي به همدان رفت كه قرار است عصر امروز در ورزشگاه اصلي اين شهر به تمرين بپردازد.
پيروز قرباني كه گفته مي شد سه اخطاره است و در اين بازي غايب خواهد بود با استعلام از سازمان ليگ مشخص شد كه وي دو اخطاره است و مي تواند اين هفته به ميدان برود.ديدار پاس همدان و استقلال فردا در ورزشگاه قدس برگزار مي شود.

منبع: خبرگزاري فارس

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
فدای سرم ! 10 جلسه محروم کنن احمق رو !
از اون اول که اومد من گفتم این خنگ ترین فرد هست !
اصلا اسمش رو میارن حالم بد میشه ! :(
بیچاره مدافع خوبیه که. کلا آدم خشنیه. البته این کارش خشونت نبوده وحشی بازی بوده ولی در کل بازیکن بدردبخوریه و اکثرا هم برای تیم مفید بوده

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
یک چیز جالب شنیدم گفتم بگم !
مصطفی دنیزلی که الان فکر کنم تو ترکیه مربی گری میکنه برای دروازبان های تیمش فیلم بازی های طالبلو رو برده ! مثل اینکه دنیزلی عاشق دروازه بانی طالبلو هست ! البته اون فصل که اون بدبخت ایران بود سال مربی گری صمد بود !
همون سالی که طالبلو شده بود بوفن گل نمی خورد !
مرده فیلم بازی های پارسالش رو می برد میبرد :lol::lol::lol:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
براى حضور در ليگ قهرمانان

AFC به دنبال اطلاعات باشگاه استقلال!

استقلال يكى از نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان آسيا محسوب مى شود و قاعدتاً بايد همانند ۳ تيم ديگر براى نحوه آماده سازى خود ( به لحاظ اجرايى) تلاش كند اما با توجه به اتفاقاتى كه در بهمن ماه سال ۸۵ رخ داد و منجر به حذف آبى پوشان از اين تورنمنت شد، مديران عاليرتبه باشگاه به دنبال فراهم كردن شرايطى هستند تا همه چيز طبق برنامه پيش برود و چيزى به قضا و قدر سپرده نشود.در همين زمينه جالب است بدانيد كنفدراسيون فوتبال آسيا به زودى با ارسال نامه اى براى باشگاه استقلال (و تيم هاى ديگر حاضر در اين پيكارها) از آنها خواهد خواست تا اطلاعات مورد نظر كميته اجرايى AFC را در قالب يك CD با پست سفارشى به مقر كنفدراسيون ارسال كنند. اين اطلاعات شامل توضيحاتى پيرامون ورزشگاه مورد نظر براى ميزبانى، هتل هاى بين المللى در نظر گرفته شده براى ميهمانان، نقشه شهر و محل تمرين احتمالى تيم ميهمان و ... خواهد بود.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
بیچاره مدافع خوبیه که. کلا آدم خشنیه. البته این کارش خشونت نبوده وحشی بازی بوده ولی در کل بازیکن بدردبخوریه و اکثرا هم برای تیم مفید بوده

جونه من دیگه اسمش رو یار ! تو سرش بخوره ! اصلا یاد دربی می افتم حالم بد میشه ! بابا IQ ش زیره صفره !

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
در گفت و گو با فارس

حيدري: مي خواهم به تيم ملي برسم ( با این بازی های افسانه ای که میکنی 100% دعوت میشی ... عاشقتم )

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: به استقلال آمده ام تا از اين تيم به تيم ملي برسم.

خسرو حيدري در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره حضور علي دايي در ورزشگاه آزادي و تماشاي بازي استقلال مقابل برق شيراز اظهار داشت: متوجه حضور او در ورزشگاه نشدم و بعد از بازي از اين قضيه با خبر شدم. اميدوارم عملكرد همه بازيكنان را زير نظر گرفته باشد.
وي افزود: براي تيم خود بازي هاي خوبي انجام داده ام. حتي در ديدار هاي گذشته فكر مي كردم به اردوي تيم ملي دعوت شوم؛ اما در مجموع تلاش مي كنم در بازي هاي بعدي خود را به تيم ملي برسانم.
اين بازيكن در ارتباط با ديدار برابر برق شيراز عنوان كرد: مقابل اين تيم فقط سه امتياز را نگرفتيم. نيمه اول حريف بسيار خوب بود؛ اما در نيمه دوم بازي كاملا دست ما بود. آنها فقط ضد حمله داشتند.
وي درباره عملكرد خود در اين بازي ابراز داشت: در اين بازي يك نفر را مامور مهارم كرده بودند؛ اما فوق العاده دوندگي داشتم و با وجودي كه در دقايق آخر چند سانتر بد انجام دادم؛ اما در مجموع عملكرد خوبي داشتم.
حيدري در مورد رويارويي با پاس همدان گفت: هر بازيكني مقابل تيم سابق خود انگيزه ديگري دارد و من با وجودي كه با پاس خاطره هاي خوبي دارم؛ اما در بازي سه شنبه پيراهن استقلال را بر تن دارم و بايد براي اين تيم بازي كنم. مقابل پاس بازي سختي خواهيم داشت.

به نظر من بهترین خرید امسال هست ! این و جانواریو !

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا