ضمن انتقاد از خط دفاعي در بازي مقابل پاس/قلعهنويي: استقلال با تداوم روند فعلي قهرمان ميشود
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعهنويي پس از پايان بازي مقابل پاس همدان اظهار داشت: خوب بازي كرديم؛ اما خط دفاعي ما ميتوانست عملكرد بهتري داشته باشد. پاس موقعيت چنداني نداشت؛ اما روي دو حمله به گل رسيد.
وي افزود: تيم پاس چيز خاصي براي ارائه نداشت؛ اما بايد گفت ما شانس آورديم كه توپهايمان وارد دروازه حريف شد. در بازي قبلي به مراتب بهتر بازي كرده بوديم.
سرمربي آبيپوشان درباره اينكه آيا قول قهرماني ميدهد، عنوان كرد: از اول فصل گفته بودم قهرمان ميشويم و اگر در بازيهاي آينده هم به همين روند را ادامه دهيم قهرماني استقلال اتفاق ميافتد.
وي در پاسخ به اين سوال كه چرا از فرهاد مجيدي استفاده نكرد، گفت: او سرماخورده بود و نميتوانست در اين ديدار به ميدان برود.
قلعهنويي در خصوص محروميت مديران استقلال از حضور در سمينار AFC به دليل دير ارسال شدن مدارك، اظهار داشت: اين مسئله مربوط به من نميشود و اين سوالي است كه مديران بايد پاسخ بدهند.
سرمربي استقلال در اين ارتباط كه با تغيير در هيئت مديره و مديرعامل اين تيم نتايج بهتري كسب كرده است، تصريح كرد: اين تغييرات به نفع استقلال بود و ما توانستهايم نتايج خوبي بگيريم؛ اما اين را هم اضافه كنم كه من هنوز با آقاي فتحا... زاده در ارتباطم و با او تماس ميگيرم. بطوركلي من با هر مديرعاملي كار كرده باشم ارتباطم با او را قطع نميكنم.
تيم فوتبال استقلال تهران امروز در هفته يازدهم ليگ برتر با نتيجه 4 بر 2 پاس را شكست داد.
بيهوشي هوادار پاس، اخراج يك عكاس و اعتراض قرباني
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از به ثمر رسيدن گل سوم استقلال تهران مقابل پاس همدان، يكي از هواداران تيم ميزبان از هوش رفت و به بيمارستان منتقل شد.
* پيروز قرباني در جريان بازي به دليل نبود بطري آب كنار زمين در چندين نوبت به نيمكت نشينان تيم خود اعتراض كرد. تيم استقلال در حاضر مسئول تداركات ندارد.
* امير قلعهنويي به محسن تركي به دليل طولاني شدن مدت وقتهاي اضافه در پايان بازي اعتراض كرد.
*يكي از عكاسان به دليلي نامعلوم از سوي مسئولان ورزشگاه از كنار زمين اخراج شد.
* به دليل نامناسب بودن جايگاه خبرنگاران در ورزشگاه قدس همدان، شمار زيادي از اين خبرنگاران كه از تهران روانه اين شهر شده بودند به اين وضعيت اعتراض كردند.
* هادي شكوري كه در جريان بازي به دليل مصدوميت از مسابقه خارج شد فردا با گرفتن آزمايش MRI ميزان مصدوميتش مشخص ميشود، البته گفته ميشود اين مدافع سه هفته را از دست داده است.
بازيكنان استقلال پاداش 20 ميليون توماني دريافت كردند
به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان تيم استقلال بلافاصله در رختكن با حضور علي انصاري در رختكن پاداش هاي خود را دريافت كردند.
عضو هيئت مديره استقلال مبلغ 20 ميليون تومان پاداش به تمام اعضاي تيم اختصاص داد.
اين تيم بلافاصله بعد از بازي با اتوبوس به تهران بازگشت.
استقلال توانست در هفته يازدهم ليگ برتر با نتيجه چهار بر دو پاس را شكست دهد.