• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
مگه قبلا بود ؟
این سیار گفتم که دیونست ! عقده ای هست !!! من نمیدونم تو آلمان چی کار میکرده ؟:lol:

براي ما كه نبود اما براي بعضيها كه اعتراض داشتن يا خبرهاي بيخودي ميزارن حرف بود :lol:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
صادقى: دوست دارم به استقلال برگردم

اين روزها شايعاتى پيرامون حضور " اميرحسين صادقى " مدافع مس كرمان در پرسپوليس شنيده مى شود. این بازیکن وجود داشتن این شایعات را تایید کرد ، اما وی اظهار داشت که دوست دارد باز هم به استقلال بازگردد.

• شنيده مى شود با پرسپوليسى ها مذاكره كرده ايد؟
- بله. صحبت هايى شده، شما از كجا مى دانيد؟ مذاكراتى با اين تيم داشته ام اما اولويت اول من استقلال است بعد پرسپوليس.

• اما شما با مس كرمان قرارداد داريد؟
- بله اما مى توانم به طور توافقى در نيم فصل از اين تيم جدا شوم.

• شايد با رفتن احتمالى شما به پرسپوليس باعث ايجاد حاشيه از سمت طرفداران استقلال بشويد؟
- طرفداران استقلال من را در هر كجا مى بينند در مورد علت رفتن من از اين تيم مى پرسند. من امسال هم مى خواستم در استقلال بمانم اما قسمت نشد.

• شرايط مس چطور است؟
- به نظر من تيم ما دچار بدشانسى محض شده است؛ چون ما در همه ديدارها سرتر از تيم حريف هستيم.

• بازى با راه آهن را چطور مى بينيد؟
- از شانس ما راه آهن در ۲ بازى اخير خود به پيروزى رسيده و اين كار ما را سخت مى كند. اميدوارم بتوانيم ۳ امتياز را كسب كنيم.

خوب ما فعلا شعرش رو آماده میکنیم تا آقای صادقی تصمیم بگیره:
صادقی خوشگله مثل ...... :D

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
برهاني: پيراهن تيم ملي را به آساني از دست نمي‌دهم
مي‌خواهم به ملوان گل بزنم

مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران پس از قرار گرفتن نامش در فهرست 47 نفره تيم ملي ايران كه براي صدور رواديد به سفارت امارات در تهران اعلام شده است، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: از اين كه توانسته‌ام نظر كادر فني تيم ملي را جلب كنم بسيار خوشحالم. تمام تلاشم را انجام مي‌دهم تا بتوانم بازيكن مثمر ثمري براي تيم ملي باشم و با تلاش در بازي‌هاي استقلال و تمرينات بيشتر به تركيب ثابت تيم ملي راه پيدا كنم.

وي افزود: همان طور كه پيش از اين گفته بودم كادر فني تيم ملي تمامي بازي‌هاي ليگ را زير نظر دارد و با نگاهي منصفانه هيچ بازيكن شايسته‌اي را از تيم ملي كنار نمي‌گذارد. در هر صورت فرصت حضور مجدد در تيم ملي را مغتنم مي‌دانم و به آساني پيراهن تيم ملي را از دست نمي‌دهم.

برهاني خاطرنشان كرد: حضور در تيم ملي آرزوي هر بازيكني است و من افتخار مي‌كنم كه براي تيم ايران بازي كنم. اميدوارم بتوانم براي تيم ملي فوتبال گل‌زني كنم.

برهاني درباره بازي استقلال مقابل ملوان انزلي نيز گفت: تمامي بازي‌هاي ليگ برتر دشوار است. حريفان ما بسيار باانگيزه هستند و همواره تلاش مي‌كنند مقابل استقلال بهترين بازي خود را انجام دهند. تصور مي‌كنم روز پنج‌شنبه بازي دشوار و فيزيكي را در زمين انزلي پيش رو خواهيم داشت و بي‌ترديد هر تيمي كه از قدرت بدني بهتري برخوردار باشد و از فرصت‌هاي خود بهتر استفاده كند مي‌تواند 3 امتياز اين بازي را به دست آورد.

وي در پايان گفت: تمام تلاشم را انجام مي‌دهم تا در بازي مقابل ملوان نيز گل‌زني كنم و بي‌ترديد استقلال روند پيروزي‌هايش را در بازي مقابل ملوان نيز ادامه مي‌دهد.

عباس‌فرد: نمي‌توانم از استقلال جدا شوم

علي‌رضا عباس‌فرد در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ا ظهار كرد: صحبت‌هايي كه درباره جدايي من از استقلال در نيم فصل مطرح مي‌شود صحت ندارد چرا كه من به صورت بازيكن قرضي به استقلال تهران آ‌مده‌ام و نمي‌توانم از اين تيم جدا شوم، به همين دليل تا پايان فصل در استقلال مي‌مانم.

وي درباره نيمكت نشيني خود نيز گفت: همواره در هر تيمي بوده‌ام به نظر مربيان خود احترام گذاشته‌ام. در استقلال نيز نظر قلعه‌نويي براي من قابل احترام است. در هر صورت هر مربي شيوه كاري مخصوص به خود را دارد و شايد من هم در روش كاري قلعه‌نويي كارآيي ندارم.

عباس فرد خاطرنشان كرد: البته در بازي‌هايي كه براي استقلال به ميدان رفته‌ام با تمام توان بازي كرده‌ام و خوشبختانه استقلال در تمامي آ‌ن بازي‌ها از جمله بازي با استقلال اهواز و راه‌آهن تهران نيز موفق شد هر سه امتياز بازي را به دست آورد، با اين حال نمي‌دانم چرا نيمكت نشين شده‌ام. البته هيچ اعتراضي به اين موضوع ندارم و در تمرينات با تمام توان كار مي‌كنم تا نظر كادر فني را جلب كنم.

عباس‌فرد در ادامه با تمجيد از عملكرد خط حمله تيم استقلال تهران نيز گفت: تصور مي‌كنم تمامي مهاجمان استقلال بسيار باانگيزه هستند اما قانوني در فوتبال است كه تركيب تيم برنده تغيير نمي‌كند و استقلال نيز با زوج اكبرپور و برهاني در حال نتيجه گرفتن است. در هر صورت من نااميد نيستم چرا كه با آغاز جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا فرصت بيشتري براي بازي كردن خواهيم داشت.

عباس‌فرد در ادامه گفت: اميدوارم در اين فصل با استقلال قهرمان ليگ برتر شوم.

وي در پايان درباره بازي استقلال مقابل ملوان نيز گفت: بازي دشواري است چرا كه با توجه به شرايط جوي فعلي و زمين انزلي، بي‌ترديد يك بازي فيزيكي و دشوار را پيش رو خواهيم داشت. اميدوارم روند پيروزي‌هاي استقلال در اين بازي نيز ادامه پيدا كند.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
باز هم روزنامه ها شروع کردند ! بابا این استقلال حاشیه نداره ! امیرحسین اگر بره پیروزی هر چی خواستید بگید به من !
احتمالش تقریبا صفر هست !!!!! بابا دربی اومد بود تو زمین پیشه اس اسی ها ! تازه مگه نیکبخت درس عبرت نشد واسش ؟
صادقی خوشگله مثل ن..... امیر حسین حیف هسنی نزار کامل بشه این جمله .......:(

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
هنوز هیچی نشده که جمله ها ساخته شده !
تیم رقیب رفتن ! مثل پرسپولیس فرق داره با اینکه بره مس !
به هر حال !
بعید میدونم صادقی همچین کاری بکنه ولی فوتباله دیگه بحث مالی حرف اول رو میزنه !
ولی و اما اگه تعصبی وجود داشته باشه همش شایعه اس..

بازی بعدمون خیلی سخته ! نه واسه اینکه ملوان بازیش خوب باشه ، زمینش چرته ..

- اون سایته هم که دادین با ارم باشگاه های ایرانی اصلا نیست !

Last edited:

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
این تیم قهرمانه ملوانم میبرییییییییییم:cool:

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
غيبت جباري و مصدوميت شديد كوشكي در تمرين امروز استقلال

تمرين آماده سازي تيم استقلال تهران بعدازظهر امروز نيز پيگيري شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ابتداي تمرين امروز بازيكنان با كار با توپ در گروه‌هاي چند نفره تمرينات تكنيكي را انجام دادند.

بخش بعدي تمرين استقلال مرور تمرينات تهاجمي و همچنين كارهاي دفاعي و پرسينگ بود.

سپس بازيكنان به تمرين شوت زني و مرور طرح‌هاي حمله به دروازه پرداختند.

در تمرين امروز تمامي بازيكنان به غير از مجتبي جباري حضور داشتند. همچنين بيژن كوشكي در جريان تمرين دچار پيچيدگي مچ پا شد و به دليل شدت مصدوميت تمرين استقلال را ترك كرد. او بلافاصله پس از پايان تمرين براي گرفتن عكس به درمانگاه رفت و حضور وي در بازي مقابل ملوان بعيد به نظر مي‌رسد. هرچند پزشك تيم استقلال اعلام كرد فردا در اين باره نظر نهايي را مي‌دهد.

تمرين امروز تيم استقلال كه از ساعت 16 در ورزشگاه دستگردي تهران آغاز شده بود، با گذشت 90 دقيقه پايان يافت.

آخرين تمرين تيم استقلال پيش از سفر به انزلي نيز ساعت 10 صبح فردا برگزار مي‌شود.

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خدا رو شکر که استقلال متکی به فرد خاص نیست و من مطمئن هستم که با حداقل 2 گل کشتی ملوان غرق میشه .

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
فکر نکنم مصدومیت جباری چیز مهمی باشه و به بازی میرسه حتما, تازه جان واریو رو هم داریممم که عشقه واقعا:happy: این اصلا قیافش هم دوست داشتنیه, کاظمی هم که گل میزنه ...:D

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
تو سایتش فعلاً نیست
اما سایت پارس فوتبال هم به صورت قرمز و آبی با نام تیم میفروشه که قیمتش نسبت به کیو تی شرت 7 هزار تومان گرونتره
پسرانه 25 هزار تومان
دخترانه 30 هزار تومان

که طبق گفته ی خودشون تولید شده توسط کمپانی Catwalk آلمان هست

لینک:
http://parsfootball.com/static-pages/catwalk.htm

در کل به زیبایی کیو تی شرت نیستند

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اردوگاه آبى

وقتى مجتبى نيست
اكبرپور برگ برنده استقلال
ايران ورزشى- قبل از شروع تمرين امير قلعه نويى، اكبرپور را به گوشه اى برد و با اين بازيكن براى دقايقى صحبت كرد. با توجه به مصدوميت جبارى سرمربى استقلال قصد دارد از اكبرپور در بازى ملوان در پست هافبك هجومى استفاده كند از اين رو لازم است قبل از بازى نكات لازم به اكبرپور گوشزد شود.

عليزاده فيكس است
قرار است على عليزاده در بازى ملوان، در تركيب اصلى قرار بگيرد از اين رو روز گذشته صمد مرفاوى با على عليزاده تمرينات اختصاصى انجام داد. صمد از عليزاده مى خواست مثل روزهاى اوج خودش در سرزنى موفق باشد.

تقى پور مهاجم است
در جريان تمرينات، ابراهيم تقى پور در خط حمله استقلال قرار گرفت. به نظر مى رسد بازيكن شمالى استقلال در بازى ملوان در تركيب اصلى قرار بگيرد و به خط حمله كمك كند البته اين يك پيش بينى است چرا كه استقلال مهاجمان تخصصى بسيارى دارد. شايد تقى پور بازيكن تعويضى باشد.

ورم صورت طالب لو خوابيد
در جريان تمرينات روز دوشنبه شوت محكم اميرآبادى به صورت طالب لو برخورد كرد و اين بازيكن مصدوم شد اما آسيب ديدگى دروازه بان استقلال جدى نيست و او به بازى با ملوان مى رسد. طالب لو از اين شوت ها زياد خورده و صورتش به اين دردها عادت دارد!

اردوى استقلال در كيش منتفى شد
در حالى كه كادر فنى استقلال تصميم داشت در تعطيلى ۱۰ روزه ليگ ادامه تمرينات اين تيم در جزيره كيش انجام شود از اين تصميم خود صرفنظر كرد. قلعه نويى دليل انصراف خود از سفر به كيش را شرايط جوى متفاوت تهران و جزيره كيش بيان كرده است.

پولادى غايب تمرينات
گفته مى شود مصدوميت مهرداد پولادى كاملا برطرف شده و اين بازيكن مى تواند در تمرينات استقلال شركت كند اما روز گذشته پولادى در تمرينات غايب بود و به نظر مى رسد جدايى اين بازيكن از استقلال در نيم فصل قطعى باشد.

شعار هواداران استقلال عليه فردوسى پور
حدود ۵۰ هوادار از نزديك تمرين استقلال را تماشا كردند. آنها بدون دليل خاصى عليه عادل فردوسى پور شعار سر داده و وى را پولكى خطاب كردند.

اميدوارم باران نبارد

قلعه نويى: بايد ملوان را به هر قيمتى ببريم

استقلالى ها كه اين روزها با كسب نتايج درخشان ناكامى هاى اوايل فصل شان را به فراموشى سپرده اند فردا در انزلى مقابل ملوان قرار مى گيرد. زمين گل آلود انزلى از مشكلاتى است كه آبى پوشان را دچار مشكل كند. قلعه نويى سرمربى استقلال از بازى با ملوان صحبت مى كند.
وضعيت استقلال را در آستانه بازى با ملوان چطور مى بينيد
استقلال ديدار مشكلى برابر ملوان پيش رو خواهد داشت كه اين ديدار شرايط خاص خودش را دارد. آقاى احمدزاده با تعدادى بازيكن جوان تيم بسيار خوب و قدرتمندى را آماده رويارويى با استقلال كرده است. ملوان هم مانند استقلال در هفته هاى اخير روند رو به رشدى داشته و توانسته با كسب چند پيروزى به وضعيت خود در جدول سروسامان دهد.
نگران نيستيد شرايط آب و هوايى و زمين گل آلود كار بازيكنان تان را سخت تر كند.

اميدوارم فردا ديدار دو تيم استقلال و ملوان در شرايط آب و هوايى مطلوبى برگزار شود. اگر شرايط جوى مناسب باشد و شاهد بارندگى نباشيم مطمئناً هر دو تيم بازى زيبايى را به نمايش خواهند گذاشت.
از ملوان شناخت كافى داريد
ما در اين هفته از طريق آناليزورهاى خود فيلم ديدارهاى اخير ملوان را بارها تجزيه و تحليل كرده ايم و شناخت خوبى از نقاط ضعف و قوت اين تيم پيدا كرده ايم. اميدوارم با توجه به شناختى كه از تيم ملوان به دست آورده ايم بتوانيم اين تيم را در خانه اش شكست داده و روند رو به رشد و پيروزى هاى اخير خود را تداوم بخشيم. ما براى حضور در صدر بايد به هر قيمتى برنده باشيم.
به نظر مى رسد مشكلات خط دفاعى استقلال برطرف شده
خواهش من از رسانه ها اين است كه به جاى استفاده از واژه خط دفاعى از ساختار دفاعى استفاده كنند. خوشبختانه نگرش ساختار دفاعى ما هم مانند ساختار خط حمله تغيير پيدا كرده است چرا كه شما ديديد در بازى با ذوب آهن با وجود مهاجمان سرعتى اين تيم خط دفاعى ما بسيار خوب عمل كرد. من اميدوارم كه اين روند در بازيهاى بعد هم تداوم داشته باشد.
مدتى است ديگر از جاسوس استقلال خبرى نيست، اتفاقى افتاده
من اعتقادى به وجود جاسوس دراستقلال ندارم ولى اعتقاد دارم هر خانواده اى مشكلاتى دارد كه استقلال هم از اين قاعده مستثنى نيست اما فكر نمى كنم كه اين مورد در استقلال وجود داشته باشد. حتى اگر كوچكترين مشكلى هم پيش آمد در خود تيم بايد حل و فصل شود تا به بيرون درز پيدا نكند و باعث حاشيه سازى نشود.

ایران ورزشی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
به پيروزي‌هايمان ادامه مي‌دهيم
قلعه نويي دغدغه‌اش رفع شد: نگرش بازيكنان تغيير كرده، قدر پيراهن استقلال را مي‌دانند

339.JPG

امير قلعه نويي گفت: در انزلي بازي دشواري داريم اما به دنبال 3 امتياز ديدار هستيم.

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)‌ اظهار كرد: ديدار مقابل ملوان انزلي بسيار دشوار است. در هر صورت در ليگ برتر نمي‌توان بازي‌ها را با يكديگر مقايسه كرد و هر بازي شرايط مخصوص به خود را دارد. به احمدزاده تبريك مي‌گويم كه تيم خوبي ساخته و توانسته است با وجود بازيكناني جوان و كم‌ترين هزينه، تيم ملوان را بسيار آماده كند. در هر صورت يكي از نكات متفاوت اين بازي شرايط آب و هوايي انزلي است كه مي‌تواند در بازي تاثيرگذار باشد.

وي افزود: با توجه به بازي‌هاي اخير و نتايج خوب ملوان انزلي و همچنين روند بسيار خوبي كه در بازي‌هاي استقلال شكل گرفته و پيروزي‌هاي ادامه‌دارمان تصور مي‌كنم اين بازي بسيار تماشايي باشد.

قلعه‌نويي خاطرنشان كرد:‌ گروه آناليز ما نقاط ضعف و قوت ملوان را بررسي كرده است و اميدواريم با توجه به همين نقاط ضعف 3 امتياز بازي را به دست آوريم.

قلعه‌نويي در ادامه با تمجيد عملكرد مدافعان تيمش گفت: ساختار دفاعي تيم ما بسيار خوب شده و اميدواريم همان طور كه اين ساختار دفاعي در بازي مقابل ذوب آهن كمترين اشتباه را داشت، برابر ملوان نيز همين گونه عمل كند.

قلعه‌نويي بار ديگر بر تلاشش براي تغيير نگرش بازيكنان استقلال تاكيد كرد و به ايسنا گفت: بسيار خوشحالم چرا كه نگرش بازيكنان استقلال تغيير كرده است و آن‌ها ديگر به خوبي درك مي‌كنند در يك تيم پرافتخار آسيايي بازي مي‌كنند و قدر پيراهن تيم را مي‌دانند.

قلعه‌نويي افزود: اين نگرش به ما كمك مي‌كند تا بتوانيم تيم را براي موفقيت در آسيا آماده كنيم. از هم‌اكنون نيز فكر خود را متوجه بازي‌هايمان در آسيا كرده‌ايم و مي‌خواهيم نگرش و سطح تيم را به حدي برسانيم كه در ليگ قهرمانان آسيا نيز موفق باشيم.

سرمربي تيم استقلال تهران ماجراي وجود جاسوس در اين تيم را رد كرد و گفت: استقلال جاسوس ندارد اما واقعيت اين است كه ما دوست نداريم يك سري مسايل داخلي تيم كه در واقع مسايل خانوادگي ماست، به بيرون راه پيدا كند.

قلعه نويي درباره تغيير زمان اردوي استقلال در كيش نيز گفت: با توجه به اين كه فاصله چنداني تا زمان تعطيلات نيم فصل نداشتيم تصميم گرفتيم تا اين اردو را در زمان تعطيلات نيم فصل در كيش برگزار كنيم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي

باشگاه استقلال درخواست امتياز روزنامه كرد

خبرگزاري فارس: مديران باشگاه استقلال تهران از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي درخواست امتياز روزنامه كرد.

A0429731.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، مديران باشگاه تهراني از مسئولين وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامي درخواست امتياز روزنامه كرد.
واعظ آشتياني، مديرعامل استقلال از روزنامه استقلال جوان كه سردبير آن علي فتح ا... زاده مدير عامل سابق باشگاه است رضايت ندارد. به همين دليل، قصد تاسيس روزنامه اي را براي باشگاه دارد.

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
خب نيمه اول 1-1 تموم شد. بازي نسبتا خوبي بود. پنالتي فكر كنم درست بود اما طالبلو بد شانسي آورد. ميتونست بگيره.:blush:

2تا چيز توي اين پخش مستقيم خيلي چرت بود 1- گزارش اين گزارشگر. استقلال كه عقب افتاد اوت براي استقلال شد مردك ميگه بازهم استقلال عقب افتاد و اوت دستي هاي عليزاده. انگار نديده كه اين فصل زياد عليزاده ميدون پيدا نكرده و استقلال با برنامه گل ميزنه.
خدا رو شكر كه روي اين اوتها گل نزديم اگرنه ديگه يه ريز در مورد اين حرف ميزد.

2- آمار انتهاي بازي : موقعيت گل استقلال رو 2 نشون ميده. بابا 3تاشو كه 100% هست (حالا بقيش رو من زياد دقت نكردم)

در كل يه 45 ديقه ديگه مونده و اينشالله با اومدن برهاني و اكبري بتونيم اين بازي رو هم ببريم/ 3-1 ميشه حالا ببين كي گفتم :lol:

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
خدایی گزارشکر واقعا آدم بدبختی بود ایشالا اینقدر گل بخورن که دیگه ساکت شه:eek:
1 توپ که با سر از توی گل در اوردن
کلا استقلال سر بود مثل همیشه;)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خوب مساوی شد ولی استقلال در کل خیلی بهتر از ملوان بازی کرد
دو تا موقعیت شانسی افتاد جلوشون گل زدند
البته به نظر من شکوری اصلا بازیکن ملوان رو ندید می خواست توپ رو بزنه پاش خورد با بازیکن ملوان
اما به هر حال این بازی هم گذشت انشالله بازی بعد :)

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
نمی دونم این مرادی چرا برگشت .... خب توی بازی پرسپولیس - مس بی ابرو شد .... حالا اومد 2 انتیاز از استقلال گرفت ...

پنالتی به هیچ وجه من الوجود درست نبود و خطای بازی خطرناک مهاجم حریف کاملا مسلم بود ... جالبه توی این بازی اینقدر اشتباه داشت که حالم دیگه ازش به هم میخوره ....

این گزارشگر بی وجود از داور هم بی وجود تر بود .... ولی با این که بازی مساوی شد حال کردم که ضد حال خورد ... 90 دقیقه ملوان داشت مثل محله ای ها فوتبال بازی می کرد حالا رو 2 تا اشتباه فردی 2 تا گل زدن اومده قبل از تموم شدن بازی امتیاز ملوان رو محاسبه می کنه ... خاک بر سرت ... احمق ...
تازه بعدش هم میگه آقای قلعه نوعی به مساوی راضیه ....

تو این بازی حسین کاظمی واقعا افتضاح بود .... ولی جان واریو خدا بود که ایشالا تا همیشه تو استقلال بمونه ....

خلاصه حق استقلال 100 % برد بود و با بی مسئولیتی بعضی بازیکنان و با کمک داور و دست به دست دادن جمیع اتفاقات بازی مساوی شد ....

واقعا که .... اسم خودشون رو هم میذارن تیم؟؟؟؟؟؟؟

جدول بازیها :

symelu.jpg

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا