• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
يه تساوي ديگه. اي خدا از دست قلعه نوعي. بعضي وقتها كارايي ميكنه كه.... آخه اين عليزاده چي داره كه توي زمين مونده؟‌جاي اينكه آرش جاي عليزاده بياد جاي فرهاد ميارتش توي بازي. اون تعويضهاي آخر هم كه فقط از سر عصبانيت از دو بازيكني بود كه اشتباه كرده بودن هر چند بهتر بود جاي امير آبادي اكبري رو مي آورد. هر چي بشه سانترهاش خيلي عاليه :lol:

اينشالله بازيهاي بعدي جبران ميكنيم

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سلام !!
اولا متاسفم واسه این نتیجه !
اگر میباختیم به شخص قلعه نویی می باختیم حالا که مساوی شد فقط به خاطر تعویض خوبش بود !
آخه این علیزاده واسه چی 90 دقیقه بازی کرد ؟
چرا ید الله نیومد !!
چی بگم ! ریش و قیچی دست خودش هست !!! باید دید چی کار میکنه !!!
البته فکر نکنم نتیجه بدی باشه واسه تیم ما که عادت داره رو زمین بازی کنه با این زمین آشغال !!!

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
پنالتی به هیچ وجه من الوجود درست نبود و خطای بازی خطرناک مهاجم حریف کاملا مسلم بود ... جالبه توی این بازی اینقدر اشتباه داشت که حالم دیگه ازش به هم میخوره ....

نمدونم دقيقا بود يا نه اما چند شب ديگه مشخص ميشه :blink:

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
مجری که در حد خیابانی هذیون میگفت, رشتیا هم که قاطی کرده بودن چه حالی کردم وقتی گل رو خوردن همه خفه شدن:lol:
به نظر منم علیزاده بیرون میرفت خیلی بهتر بود, انگار 10 نفره بودیم با علیزاده! ولی قلعه نوعی رو قبول دارم بدجوری و تعویضاشم قبوله
این بازی بدشانسی شد استقلال سر بود گل اول که پنالتی گل دوم هم اشتباه فردی... ایشالا برد های آینده

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
منم موندم این علیزاده تو کل نود دقیقه چکار کرد که باید تا آخر بازی می کرد
این قلعه نویی بعضی وقت ها می ره رو اعصاب با این تعویض هاش
اما باز خوب شد تو دقیق 90 گل رو زدند مساوی شد
البته من بیشتر بخاطر این خوشحال شدم که این گزارشگر داشت چرت و پرت می گفت از اول بازی توپ دست استقلال بود و کل بازی سوار بازی بود بعد میاد چرت و پرت میگه :grrr::hmm:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
آقا جونه هر کی دوست دارید بایین پول جم کنیم بدیم به این مرتیکه بی پدر و مادر گزارشگر بازی ملوان دیگه لال بشه !!!
90 دقیقه حمله کردیم میگه آقای احمد زاده از نتیجه 1-1 ناراضیهههههههههههه !!!
آخه بی شرف تو وجدان نداری ؟
این نونی که می بری به زن و بچت میدی از گوشت سگ حروم تره وقتی ما که گروه هدف هستیم ازت ناراضی هستیم !!!
من اگر اینجا بود زبونش رو میکشیدم بیرون !!!!!!!!!!!
آخه بی شرف صداش که بده لهجش که بده اطلاعاتش که بده اه !!! فقط پارتییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی !!!
اصلا از بازیکنا ناراحت نیستم !! فقط حالم از این به هم می خوره ! حیف که اینجا نمیشه فحش داد وگرنه .....

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
قلعه نوعي رو الان ديگه همه قبول دارند اما بعضي وقتها تعويضاش ديگه يه مقدار ميره روي اعصاب. :lol:

حیف که اینجا نمیشه فحش داد وگرنه .....

بيا من جات فحش ميدم ******************** :lol:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
بابا دیگه ری.... رو اعصابم .... این علیزاده اگه بازی با پا بلد بود که معروف نمی شد به علی اوت دستی .... حالا 2 به 1 عقب بودیم این کاظمی بی وجدان هم هی پاس عمقی میداد بش .... دیگه مغزم سوت کشیده بود .... به خدا یه لحظه از دست این قربانی که میخواست پاس عمقی بندازه تو محوطه برای اکبرپور خواستم کنترل تلویزیون رو محکم بزنم توی خود تلویزیون که پریدم تو اتاق تا اعصابم اروم بشه ....

Last edited:

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
بازی خوبی بود.
هر دو تیم خوب بازی کردن. من که از ملوان بعنوان یه تیم ته جدولی اصلا انتظار همچین بازی ای رو نداشتم.
زمینشون هم مث خودشون بهتر از حدانتظار بود ولی بازم گند بود. جانواریو عالی بود بخصوص چون جباری تو بازی نبود بیشتر بازیش به چشم میومد.
اکبرپور و خسرو هم زیاد زحمت کشیدن ولی خیلی ندرخشیدن. فرهاد هم این روزا آمادست و داشت خوب بازی می کرد. به نظرم وقتی علیزاده تو کل بازی هیچ کاری نکرد حتی اوت همیشگیش رو هم ننداخت بهتر بود بکشدش بیرون و برهانی یا حتی عباسفرد که به نظرمن با اینکه مهاجم درست حسابی نیست ولی بهتر از علیزاده با پا بازی می کنه. علیزاده بعنوان مهاجم ذخیره و بازیکنی برای نجات تیم به کار میاد ولی فیکس گزاشتنش اشتباه بود و البته تعویض نکردنش اشتباه ترین کار ممکن. در مورد داوری هم به نظر میومد شکوری قبل از اینکه بازیکنه ملوان بخواد بره جلو قصد کرده بزنه زیر توپ و اون چیزی که من دیدم بیشتر به بازی خطرناک میخورد تا پنالتی.
کاظمی هم که این فصل بازی های خیلی خوبی برای استقلال انجام نداده این بازی هم بد کار کرد.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
والا نمی دونم چیه .... شانسه ... سرنوشته ؟ تقدیره ؟

استقلال توی انزلی ملوان رو به توپ می بنده جلوی چشم تماشاچی هائی که همشون مال تیم حریف هستن . بعد با اشتباهات داوری و فردی بازیکنان بازی نهایتا مساوی میشه ...

حالا این پرسپولیس هم جلوی چشم هزاران تماشاچی خودی ... میاد همون مساوی رو می کنه منتها 2 تا میخوره تو تیرک دروازش ... 10 تا موقعیت 100% گل حریفش از دست میده و فقط روی اشتباهات مدافعان حریف به گل می رسه ....

فرق این استقلال با این پرسپولیس فرق بین زمین و آسمونه .... منتها نتیجه ی بازی هر دوشون 2 به 2 مساوی .... اوس کریم .... کرمتو شکر ....

ولی یه نکته بازی پرسپولی جالب بود .... نکته اینه که پائولو روبرتو دی کارمو اگه نبود گل خنده رو لب ما شکوفا نمی شد .... :D

اینم جدول :

r2jjg9.jpg

Last edited:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
من که از اول بازی تا آخر بازی بالا پشتبون بودم ! انتن خراب بود چند روزی درستش نمیکردم ! همون موقع رفتم درستش کنم تا آخر بازی هم درست نشد:(
هیچی رو ندیدم!
در کل فقط میدونم علیزاده به درد نمیخوره :D

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
:D:D
ولی همه بازی 1 طرف گل عباسفرد هم 1 طرف,قاطی کرد بلوز و... شانس اوردیم ریختن دورش:lol:

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
جدی؟ من دقت نکردم فقط دیدم پیرهنش رو در اورد:D

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خوب مثل اینکه بازیکنایی که 9 گل زدن 3 تا شدن:wacko:
آرش
نیکبخت
فضلی

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
مقایسه بازی امروز پرسپولیس و استقلال :

هر دو تیم به نتیجه مشابه 2 به 2 دست پیدا کردن

1 - استقلال میهمان بود ولی پرسپولیس میزبان
2- حق استقلال با این بازی و موقعیت هائی که ایجاد کرد حقیقتا برد بود و حق پرسپولی باخت
3- گلهائی که استقلال خورد یکیش روی اشتباه داوری بود و دیگری اشتباه مدافع خودی ولی پرسپولیش نه
4 - گلهائی که استقلال زد مرتبط با شانس نبود ولی گل اول پرسپولیس به خاطر اشتباه دروازه بان بود و گل دوم هم گل به خودی بود
5- استقلال تو ورزشگاهی بازی کرد که همه طرفدار تیم ملوان بودن ولی پرسپولیس تو ورزشگاه خودی و جلوی چشم هزاران تماشاچی
6 - موقعیت خطرناک روی در وازه پرسپولیس خیلی زیاد بود که 2 تاش خورد توی تیر و چند تا هم محسن یوسفی مفو خراب کرد و خود پرسپولیس حملات چندان خطرناکی نداشت ... ولی استقلال یکی دو موقعیت خطرناک روی دروازش بود و در عوض چندین موقعیت روی دروازه ی ملوان ایجاد کرد

شباهت :

هر دو تا تیم دو تا بازیکن برزیلی فوق العاده موثر دارن ... ما جان واریو رو داریو و اونا دیکارمو رو :lol:

انصافا این دی کارمو رو دیدییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟

پسر عجب موقعیتی داشت ؟

خدا این دیکارمو رو از ملت غمگین ایران نگیره .... ینی هر موقع موقعیت گیرش میاد آخر خندس:lol::D:lol:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
درست می گی .... نباید توی تاپیکی که خون همگی AB هست اسم پرسپولیس آورده بشه .... ببخشید

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام

من متاسفانه امروز کل بازی رو از پشت فرمون و در دل ترافیک فقط گوش کردم !
Just_Cuz_06.gif
پس چیز خاصی نمیتونم راجع بهش بگم فقط با توجه به اینکه بیشتر زمان بازی توپ و میدان دست بچه های اس اس بود با کمی دقت 3 امتیاز رو میگرفتیم
10.gif
البته الان هم رتبه دومیم و اگه امروز ذوب آهن از پیام ( تو مشهد ) ببازه دوم میمونیم !
www_MyEmoticons_com__fishing.gif

این هم یه خبر :

قلعه‌نويي با نارضايتي از تساوي استقلال: دقت مي‌كرديم،‌ پيروز مي‌شديم
قهرماني در نيم فصل فايده‌يي ندارد

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه‌ي خزر، امير قلعه نويي در جمع خبرنگاران اظهار كرد: اولين نكته‌يي كه در اين بازي به خوبي جلب توجه مي‌كرد حمايت همه جانبه‌ي تماشاگران هر دو تيم بود كه به واقع براي برتري تيم هاي خود سنگ تمام گذاشتند.

وي افزود: در مجموع از نتيجه‌ي بدست آمده رضايت ندارم، چرا كه بازي كاملا تحت اختيار استقلال قرار داشت، بازيكنانم موقعيت هاي بسياري بدست آوردند كه در صورت دقت بيشتر مي‌توانستند با هر سه امتياز ميدان را ترك كنند، ولي هيچ‌گاه موقعيت هاي بيشتر در جريان يك بازي دليل بر برتري تيمي نخواهد بود.

قلعه نويي متذكر شد: ملوان تيم خوب و بي ادعايي است كه با برخورداري از يك كادر فني قوي و بازيكناني با استعداد علي رغم امكانات محدود خود به نتايج ايده آلي در ليگ برتر دست يافته و قطعا در صورت تكرار نمايش امروز به جايگاه بهتري خواهد رسيد.

سرمربي استقلال متذكر شد: قهرماني در نيم فصل براي استقلال هيچ فايده‌يي در بر نخواهد داشت چرا كه به قهرمان نيم فصل هيچ جامي تعلق نمي گيرد و مهم اين است كه با تداوم روند موفقيت آميز در ديدارهاي اخير بتوانيم قهرماني پايان فصل را براي هواداران استقلال به ارمغان بياوريم.

قلعه نويي در پايان در خصوص قضاوت مسعود مرادي خاطرنشان كرد: در اين خصوص و به ويژه صحنه‌ي پنالتي اعلام شده به سود ملوان هيچ اظهارنظري نمي كنم و بهتر است كارشناسان در اين خصوص صحبت كنند.

استقلال در اين بازي موقعيت‌هاي خوبي داشت كه در صورت استفاده از آنها نيازي به بحث در خصوص صحت اعلام پنالتي به سود ملوان نبود

/گزارش تصويري/
هفته‌ي چهاردهم ليگ برتر فوتبال
ديدار تيم‌هاي استقلال و ملوان

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
خوب به سلامتی این بازی هم تموم شد ولی باز لطف آقای مرادی شامل حال ما شد !
یک صحنه ی بسیار مشکوک پنالتی و یک صحنه کخ به نظر من باید اخراج میشد مهاجم ملوان !
اینم عکسش :

Multimedia%5Cpics%5C1387%5C8%5CPhoto%5C1546.jpg
[/QUOTE]

همون طور که میبینید با آرنج میزنه تو صورت طالبلو !
حالا ما قضاوت نمیکنیم منتظر برنامه نود می مونیم !! ولی عین این حرکت تو بازی با پیکان میگفتن اخراج داره آقایون کارشناس ها !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا