• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ما هم مثل قلعه نويى عصبانى بوديم
برهانى: تاثيرگذارترين بازيكن استقلال منم

قبل از اينكه اسامى تيم ملى اعلام شود تمام حدس و گمان ها بر اين بود كه آرش برهانى مهاجم ۹ گله استقلال كه در ليگ خوش درخشيده جزو ليست جديد تيم ملى باشد. آن قدر اين بحث تكرار شده بود كه برهانى در ليست تيم ملى قرار دارد كه خود اين مهاجم هم باورش شده بود اما وقتى اسامى تيم ملى بعد از پايان بازى هاى هفته چهاردهم ليگ برتر اعلام شد به جاى نام برهانى، نيكبخت در ليست جديد قرار داشت و به نظر مى رسيد اين دو بازى اخير استقلال كه برهانى در امر گلزنى ناكام بود در تصميم دايى براى دعوت نكردنش بى تاثير نبوده باشد.

تصور مى شد به تيم ملى دعوت شوى
من سعى و تلاشم را كردم كه به تيم ملى دعوت شوم و اين طور كه آمار نشان مى دهد دومين بازيكن تاثيرگذار ليگ بودم اما از دعوت نشدنم نااميد نمى شوم و انگيزه ام را از دست ندادم.
گفته مى شود روز آخر تصميم دايى عوض شده و نيكبخت را به جاى تو دعوت كرده است
من به كسى كارى ندارم و مقايسه نمى كنم. به هر حال نظر دايى اين بوده است. به اين مسائل توجه نمى كنم كه چه اتفاقى افتاده دعوت نشدم. سعى مى كنم يك جورى براى استقلال بازى كنم كه حتما به تيم ملى دعوت شوم.
در روحيه ات كه اثر نگذاشته است
اتفاقا انگيزه ام بيشتر شده تلاش مى كنم در استقلال موثرتر از اين باشم.
دو بازى است كه براى استقلال گل نمى زنى
در بازى ملوان ۲۰ دقيقه به زمين آمدم كه در همان ۲۰ دقيقه يك پاس گل دادم كه كمتر از يك گل نبود. بازى ذوب آهن هم دقيقه ۶۰ بيرون آمدم.
يعنى آقاى قلعه نويى از تو راضى نبود كه دقيقه ۶۰ تعويضت كرد
نظر ايشان بود و من اعتراضى به اين نظر ندارم اما در آن ۶۰ دقيقه آنقدر مدافعان ذوب را خسته كرده بودم كه شرايط براى گل زدن مهاجمان مهيا شده بود و اگر در زمين بودم حتما خودم گل مى زدم.
چرا استقلال در انزلى موفق نبود
به نظرم تساوى عادلانه نبود ما مقابل ملوان خيلى خوب بازى كرديم بالاى ۸۰ درصد فرصت داشتيم.
اما استقلال دقيقه ۹۳ به گل مساوى رسيد
ما براى ۳ امتياز به انزلى رفته بوديم اما بازى جورى پيش رفت كه داور يك ضربه پنالتى براى ملوان گرفت و گل دوم روى اشتباهى به ثمر رسيد كه فكر كنم كمتر اين اشتباه در بازى ها پيش بيايد. آنها روى تاكتيك گل نزدند. ما بهتر بوديم و تا آخرين لحظات جنگيديم.
گفته مى شود آقاى قلعه نويى در رختكن خيلى عصبى بوده اند
فقط قلعه نويى عصبى نبود بلكه ما هم عصبى بوديم.
مثل اينكه بيشتر اعتراض را هم به بازى مجيدى داشته است
خير، قلعه نويى به مجيدى چيزى نگفت اتفاقا به همه ما خسته نباشيد گفت.
فكر مى كنى چرا اينقدر در بازى ها فراز و نشيب دارى
بر چه اساسى شما اين حرف را مى زنيد.
براساس بازى هايى كه انجام دادى

197847.jpg

ـ من از ۸ بازى كه فيكس بودم ۹ گل زدم و تاثيرگذار بودم. چرا نيمه پر ليوان را نگاه نمى كنيد و هميشه نيمه خالى ليوان را مى بينيد حالا چون ۲ بازى گل نزدم اين حرف را مى زنيد.
آقاى رجبى از برزيل دو مهاجم آورده است نظرت در مورد اين تصميم كادر فنى چيست
ما بهترين خط حمله ليگ را داريم. خدا را شكر عباسفرد بعد از ۸ هفته آمد و يك گل زد. نمى خواهم در مورد مسائل فنى صحبت كنم اما تمام مهاجمان استقلال جزو بهترين ها هستند و اميدوارم مهاجم جديد از ما بهتر باشد.
خيلى ها نگرانند در اين زمينه قضيه دى كارمو براى استقلال هم تكرار نشود
من اميدوارم مهاجم برزيلى بهتر از مهاجمان استقلال باشد و به تيم كمك كند.

ایران ورزشی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
عباسفرد: SMS آمد «خدا با صابرين است»

197877.jpg

«فرشته نجات» اين بهترين لقبى است كه مى توان به عليرضا عباسفرد داد. او كه در دقيقه ۹۳ استقلال را از باخت نجات داد. ديگر آن بازيكن بى تاثير نيست. در حالى كه تا چندى پيش حتى شايعه كنارگذاشتن عباسفرد از ليست سرزبان ها افتاده بود مهاجم تركه اى استقلال در حساس ترين دقايق گلزنى كرد تا همه ناكامى هايش را به دست فراموشى بسپارد.

عباسفرد فرشته نجات استقلال است
(مى خندد) فرشته نجات ! من كه كارى نكردم همه اينها تلاش بچه ها بود. به ثمر رساندن اين گل خيلى راحت بود.
بعد از اين گل تعويض طلايى قلعه نويى لقب گرفتى!
فقط من نه، بلكه برهانى هم تعويض طلايى بود. آرش پاس خيلى خوبى به من داد و من در بهترين شرايط به گل رسيدم.
از شادى بعد از گل ات هم معلوم بود خيلى خوشحال شدى
شما درست مى گوييد من خيلى خوشحال شدم. هفته ها بود منتظر اين موقعيت بودم و خوشحالم كه هواداران را شاد كردم. بعد از بازى خيلى ها به من تبريك گفتند اما بهترين تبريك به وسيله يك SMS به دستم رسيد.
چه كسى اين SMS را براى تو فرستاد
برادرم غلامرضا، نوشته بود «خدا با صابرين است» واقعا راست مى گفت صبر و تحمل باعث شد كه در اين بازى بتوانم به استقلال كمك كنم.
فكر مى كردى در آن دقايق كوتاه گل بزنى
هميشه اميدوار هستم. همه بچه ها دوست داشتند من گل بزنم تمام مهاجمان آمدند و به من تبريك گفتند خصوصا عليزاده! مهاجمان استقلال با يكديگر همدل شده اند.
اما فورواردها به بازيكنان خودخواه معروفند
در مورد فورواردهاى استقلال چنين چيزى صدق نمى كند. ما همه با هم رفيق هستيم.
به عقب برگرديم به وقتى كه شايعه شده بود تو را از ليست استقلال كنار مى گذارند!
چنين چيزى صحت نداشت هميشه آقاى قلعه نويى مى گويد به همه شما بازى مى رسد.
تو رضايتنامه ات را از استقلال نخواسته بودى
اين شايعات را آدم هاى ناآگاه مى سازند. مگر بازيكنى مى تواند در طول فصل در ۳ تيم بازى كند. من بازيكن قرضى بودم و نمى توانستم به تيم ديگرى بروم.
ولى با گل حساسى كه زدى نظرها را نسبت به خودت عوض كردى
از اين بابت خوشحالم تيم ما روحيه باخت ندارد حتى در تمرينات كسى دوست ندارد تيم برنده باشد. خوشحالم كه همه چيز خوب پيش رفت و به تيم استقلال كمك كردم.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خداروشکر که عادت از باخت از تیم کاملا رخت بسته .... 9 بازی هست که نباختیم ... ایشالا تا آخر فصل هم نمیبازیم ... بچه ها خیلی روحیشون بالا هست و مطمئنم توی بازی با فولاد 3 یا 4 تا گل میزنن ... حتما با اختلاف بالا میبریم ...

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
خداروشکر که عادت از باخت از تیم کاملا رخت بسته .... 9 بازی هست که نباختیم ... ایشالا تا آخر فصل هم نمیبازیم ... بچه ها خیلی روحیشون بالا هست و مطمئنم توی بازی با فولاد 3 یا 4 تا گل میزنن ... حتما با اختلاف بالا میبریم ...

ایشالاااا
آره واقعا معلومه ایول واقعا به این استقلال افتخار میکنیم

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اطلاعاتی از بازیکنان برزیلی جدید استقلال

ظاهرا یکیشون " مانوئل داسیلوا فیلهو " نام داره که 2 سال پیش در اسپورتینگ توپ زده بعد به یک باشگاه چینی بصورت قرضی انتقال پیدا کرده ، اون یکی هم یک هافبک مهاجم هست که تو 3 پست دیگه هم قابلیت بازی داره البته پارسال یک عمل زانو هم داشته .. به نام " فابیو بالا " و الان هم عضو تیم سیموئز برزیله
( البته هنوز توافق نهایی صورت نگرفته و منوط به نظر سرمربی یه )

واقعا به این استقلال افتخار میکنیم

اونهم به نحوی شدید .. :)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
تو سایتش فعلاً نیست
اما سایت پارس فوتبال هم به صورت قرمز و آبی با نام تیم میفروشه که قیمتش نسبت به کیو تی شرت 7 هزار تومان گرونتره
پسرانه 25 هزار تومان
دخترانه 30 هزار تومان

که طبق گفته ی خودشون تولید شده توسط کمپانی Catwalk آلمان هست

لینک:
http://parsfootball.com/static-pages/catwalk.htm

در کل به زیبایی کیو تی شرت نیستند
کی یو تی شرت
زده 19 هزار تومان
قشنگه..

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
این کوثری حالش بده. می خواد بگه من همه جا بودم و همه چی رو هم میدونم.
از رجبی می پرسه تو اسپرتینگ بازی میکنه؟ اون میگه آره! بعد میگه به به و چه چه چه مهاجم خوبیه و من بازیش رو دیدم و این حرفا ولی اسمش رو نمی گم. بعد 3-4 دقیقه میگه اسمش مانوئله و بازیکن خوبیه.
بعد خیلی باحاله این رجبی گفته الان تو اسپرتینگ بازی می کنه. اونوقت کوثری از بین مثلا 5 تا مهاجمی که توی این دو سال اومدن اسپرتینگ همه رو میشناخته و تشخیص داده که رجبی مانوئل رو که دو سال پیش توی این تیم بازی می کرده می خواد بیاره.
حاضرم شرط ببندم هم در این مورد و هم در مورد دیکارمو قبلش باهم صحبت کرده بودن.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
شروع تمرينات استقلال پس از چند روز تعطيلي
تعداد زياد غايبان در تمرين امروز؛ قلعه‌نويي پا به توپ شد

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تمرين‌ بعدازظهر استقلال تهران از ساعت 15:30 در حالي در ورزشگاه دستگردي آغاز شد كه با حاشيه‌هاي جالبي همراه بود.

از جمله نكات تمرين امروز استقلال تعداد بسيار غايبان بود. مجتبي جباري به دليل مصدوميت، ميلاد نوري به دليل جراحي گوش، آرش برهاني و مهدي اميرآبادي به دليل سفر به امارات و خذيراوي به دليل سفر به آبادان در تمرينات امروز استقلال حضور نداشتند، ضمن آن كه پيروز قرباني، پژمان منتظري و وحيد طالب‌لو نيز به دليل همراهي تيم ملي غايب بودند.

تمرين استقلال با انجام نيم ساعته حركات كششي و سرعتي زير نظر خداداد، بدنساز تيم آغاز شد، سپس بازيكنان به دو تيم تقسيم شدند و به بازي دستگرمي پرداختند كه در اين زمان امير قلعه‌نويي نيز در قالب يكي از دو تيم پا به توپ شد.

از نكات بسيار جالب تمرين امروز پاس‌هاي دقيق و موقعيت‌ سازي‌هاي سرمربي تيم استقلال بود. پس از اين تمرين و با توجه به اين كه پس از چند روز تعطيلي تمرين سبكي در دستور كار بازيكنان استقلال قرار داشت، تمرين آبي‌پوشان با شوت زني به دروازه و كارهاي كششي، پايان يافت.

بنابراين گزارش، ‌سعيد بيات و نادعلي به طور جداگانه تمرين كردند. همچنين بيژن كوشكي كه پيش از بازي مقابل ملوان در تمرين‌هاي استقلال آسيب ديد، نيز به صورت اختصاصي با دكتر نوروزي تمرين كرد.

با توجه به بارش باران، بيشتر بازيكنان با گرمكن به تمرين پرداختند. همچنين 10 تماشاگر نيز از تمرين امروز استقلال ديدن كردند.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
لیگ کی شروع میشه !؟

این لباساش خیلی گرونه اندازه ارث ...ش میده!
والا!

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
آقایون یه چند صفحه برگردید عقب این پست من رو بخونید !
خداوکیلی دیدید کی گفتم این اتفاق میوفته !؟!؟!؟!

اینم واسه اونایی که حال ندارن !
حالا دوباره یه گوساله مثل فنایی رو میارن ، میگه 100% پنالتی درست هست و آقای مرادی درست تشخیص دادن !!

امشب دقیقا همین اتفاق افتاد !

goodboy

Registered User
لایک‌ها
3
حالا دوباره یه گوساله مثل فنایی رو میارن ، میگه 100% پنالتی درست هست و آقای مرادی درست تشخیص دادن
امشب دقیقا همین اتفاق افتاد

خوبه فنایی کامل توضیح داد ، اصلآ توپ برای شکوری نبود.البته بدون توضیح فنایی هم معلوم بود که قلعه نوعی اشتباه میکنه . بعد از بازی می خواست یه جوری فشار رو بندازه رو دوش داور.
شما اگه فوتبال بازی کرده باشی یک لحظه هم شک نمیکردی که اون صحنه نمی تونست کف پا باشه ، همون طور که شکوری چیزی در این مورد نگفت .(احتمالآ به ذهنشم خطور نمی کرد که قلعه نوعی همچین چیزی بگه!)
در مورد بزرگانی چون فنایی که برای فوتبال ما این قدر زحمت کشیدن بهتر مودبانه تر صحبت کنیم.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
فنایی بی خود کرد !!
چون توپ واسش هست باید جفتک بزنه ؟
به نظر من 100% خطا بود !!! این رو از روی تعصب نمیگم !!!
بابا مهاجم از مدافع عقب تر بوددددد !! اینجوری هر کس عقب تر هست لگد رو ول کنه اگه خورد به توپ اشکال نداره !
فنایی خدایی ماست مای هست !!!!!!!
مرد بودن نصیرزاده رو میاوردن !!!

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
آخه اون احمقی که میگه پنالتی درست بوده و اون فردوسی پور میشینه مثل هالو نگاش می کنه ، نمی فهمه وقتی مدافع جلوتر هست و داره میره دنبال توپ و نگاهش به توپ هست ، پاش رو برده عقب که توپ رو دفع کنه چجوری باید حواسش باشه که یکی از عقب خودش رو زرتی نندازه وسط که یه وقت پاش نخوره به یارو ؟!
دقیقا معلومه که شما تا به حال پات هم به توپ نخورده اگر نه همچین چیزی نمی گفتی !!!!
اصلا آدم از اینش میسوزه که این آقا فینال جام جهانی کمک بوده !
هر وقت و تو هر هفته که وضع داوری افتضاح میشه این فنایی میاد همه رو تائید می کنه میره ...
خودشم که گفت : ما اومدیم اینجا که از کار داورها و جامعه داوری دفاع کنیم !!!
دیگه خودتون کلاهتون رو .....

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
"بهرام اميري" مشاور مديرعامل استقلال شد

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اميررضا واعظي آشتياني امروز طي حكمي بهرام اميري را به سمت مشاور خودش منصوب كرد.

همچنين ديدار خيريه تيم فوتبال استقلال تهران در ساعت 14 بعدازظهر روز جمعه برابر تيم اميد رزكان كرج در ورزشگاه دكتر شريعتي اين شهر برگزار مي‌شود.

براي اين بازي پيش‌بيني فروش هفت هزار بليت شده است و عوايد خيرخواهانه اين بازي به محمد پارسا و بابك معصومي اختصاص پيدا مي‌كند.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
آشنایی کامل با برزیلی های مورد نظر استقلال : مانوئل و فابیو بالا و گابریل

با سلام به همه ی استقلالی های گل
حتما شما هم درباره ی برزیلی های جدید استقلال تو روزنامه ها خوندین. اما هیچ روزنامه ای به طور کامل درباره ی اونها توضیح نداده. اما من سعی می کنم تو این تاپیک شما رو با این ستاره های برزیلی آشنا کنم. برزیلی هایی که به استقلال می پیوندند سه تا هستند که دو تاش قطعیه و یکی از اونها هم فعلا 100 در صد نیست. پایین تر توضیح میدم.آشنا می شیم باهاشون:

1 . مانوئل لورنکو دا سیلوا فیلهو:

برزیلی 30 ساله خوش قد و بالایی که با 186 سانتی متر قد همون بازیکن مورد نظر استقلاله. چون امیر قلعه نویی به شدت علاقه مند به یک بازیکن بلند زن خوب تو تیمشه. مانوئل دوران بازیش رو از تیم مطرح اینترناسیونال برزیل شروع کرد و با درخشش در این تیم بود که توجه استعدادیاب های باشگاه پی اس وی.آیندهوون هلند رو به خودش جلب کرد. مانوئل در 20 سالگی در هلند فرصت زیادی برای بازی پیدا نکرد. چون این تیم پر از ستاره های با تجربه بود. پس از یک سال بازی در هلند دوباره به اینترناسیونال برزیل برگشت و با درخشش در لیگ دسته اول برزیل خودش رو مطرح کرد.مانوئل در برزیل در تیم باهیا هم بازی کرد. پس از آن به پرتقال رفت و در ویتوریا گیمارش توپ زد. دوران خوب او او در ویتوریا گیمارش و جیل ویسنته و موریرنس در سوپر لیگ پرتقال باعث شد اسپورتینگ لیسبون که ستاره های لیگ را در خود جمع می کرد به او پیشنهاد بازی بده. مانوئل پس از حضور در اسپورتینگ دوران نه چندان موفقش را شروع کرد. پس از آن در بلننسه پرتقال از سوپر لیگ این کشور بازی کرد. دوران بد او با بازی در CRB در دسته دو برزیل آغاز شد و پس از آن به نانچانگ چین پیوست. شاید انتخاب های این بازیکن با استعداد در دو سال اخیر و پس از حضور در اسپورتینگ انتخاب های خوبی نبود و گرنه از بازیکنی که در 20 سالگی به اروپا ترانسفر می شه انتظارات خیلی بیشتر از این هاست. خیلی ها دوران نه چندان موفق او در دو سال گذشته را دلیل عدم موفقیت احتمالی او در استقلال می دانند اما گذشته مانوئل به ما می گوید : منتظر یک ستاره ی برزیلی باشید.

برای اطلاعات بیشتر لینک های زیر را حتما ببینید :

پروفایل مانوئل در سایت زرو زرو :

http://www.zerozero.eu/uk/jogador.php?id=116

پروفایل در ترانسفر مارکت به علاوه قیمت احتمالی این سایت در باره ی مانوئل(که بعیده این قیمتش باشه):

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/14330/manoel/profil.print

مانوئل در لباس اسپورتینگ لیسبون

http://www.futebolinterior.com.br/ga/galeria.php?img=766&idGA=361

2. فابیو پریرا دی اولیویرا ( معروف به فابیو بالا)
دومین بازیکن مد نظر استقلال یک مهاجم – هافبک نفوذی قد کوتاه ولی بسیار زیرک و چارچوب شناس هست. راستش وقتی فیلم بازی هاش رو دیدم نه به خاطر گل هاش بلکه به خاطر تیمی که توش این گل ها رو زده خیلی تعجب کردم چرا داره میاد ایران! اگه قسمت اول فیلم هایی که در you tube در چند سطر پایین تر می زارم رو ببینید می بینید که فابیو بالا در تیمی مثل فلومننزه گل های زیبایی می زنه و حتی جلو فلامنگو پنالتی زن تیمشه. برای اون دسته از عزیزانی که نمی دونند می گم که فلومننزه فینالیست آخرین لیبرتادورس بوده و تیم بسیار بزرگیه. به تعداد تماشاگر ها در فیلم دقت کنید اکثرا در گل ها ورزشگاه رو پر کردند. لیگ ایران از این جور بازیکن ها کم داره یا بهتر بگم اگه چند تا از این بازیکن ها داشته باشه همشون در تیم هاشون بهترین می شن. اما دلیل این حرفم اینه که اگه فیلم ها رو نگاه کنید می بینید که فابیو بالا بازیکنیه که تو ریباند ها عالی کار می کنه. از توپ هایی که خیلی موقعیت صد در صد نیستن گل می سازه. فقط می گم اگه اومد منتظر ستاره ای بزرگ باشین. هرچند که نیمی از فوتباش رو در سری بی برزیل هم بوده اما همیشه یکی از بهترین های هر تیم بوده که توش حضور داشته. سابقه بازی در فلومننزه و گرمیو و آوای رو داره.
پروفایل در سامبا فوت :

http://www.sambafoot.co.uk/players/532_Fabio_Bala.html

فیلم بازی های فابیو بالا (قسمت اول) – به تعداد تماشاگر ها دقت کنید که اکثرا ورزشگاه رو پر شور پر کردند. تقریبا همه تو سوپر لیگ برزیل و با پیراهن فلومننزه هست

http://www.youtube.com/watch?v=H2i8bzd5CHc

فیلم بازی های فابیو بالا (قسمت دوم)

http://www.youtube.com/watch?v=Feul7X90Zow

3 . گابریل دونیزته دی سانتانا :

اما سومین بازیکنی که اتفاقا اکثر خبرگزاری ها نگفتن سه بازیکن و گفتن دو بازیکن این هافبک 21 ساله ی برزیلی هست. بازیکنی که علی رغم سن کمش بسیار باکیفیت فوتبال بازی می کنه و سابقه ی حضور در جی لیگ رو داره. داستان جذب گابریل هم اینطوریه که قراره به احتمال زیاد جذب بشه و به یکی از تیم های لیگ قرض داده بشه. چون استقلال 2 سهمیه بزرگسال خالی و یک سهمیه زیر 23 سال خالی داره میتونه هر سه بازیکن رو بگیره. اما یک نکته ی جالب هم درباره ی این بازیکن بگم : بازیکن هایی که در جی لیگ بازی کردند همه بازیکن های باکیفیتی هستند تو این موضوع شک نکنید. راستش اول خود من شک کردم نکنه تو جی لیگ دسته 2 بازی کرده باشه چون سنشم کمه و چون باشگاه ویسل کوبه زاپن پس از سال ها یک فصل رو هم در دسته دو حضور داشت. اما بعد از تحقیق کامل فهمیدم که در جی لیگ دسته یک بازی کرده. پس شک نکنید بازیکن عالی ای هست. دلیل حضور در جی لیگ رو هم که از سایت فیفاست میزارم تو چند سطر پایین تر .

لینک ها یی درباره ی گابریل :

پروفایل گابریل در سایت باشگاه جی لیگی زاپن ویسل کوبه

http://www.vissel-kobe.co.jp/team/gabriel.html

پروفایل در ویکی پدیا

http://en.wikipedia.org/wiki/Gabriel_Donizete_de_Santana

عکس هایی از بازی گابریل در پیراهن ویسل کوبه در جی لیگ زاپن :

http://www.vissel-kobe.co.jp/team/img/players/gabriel_01.jpg

http://www.vissel-kobe.co.jp/team/img/players/gabriel_02.jpg

http://www.vissel-kobe.co.jp/team/img/players/gabriel_03.jpg

این هم دلیل حضورش در دسته یک جی لیگ زاپن(در بالا نوشته شده division 1 یعنی دسته یک جی لیگ بنابراین حاشیه سازان با این مدرک دیگه بهتره سکوت کنند. اسم گابریل رو به عنوان زننده گل در بازی با کاشیوا ریسول می بینید که 3 بر یک ویسل کوبه برد و یک گل این بازی رو هم گابریل در جی لیگ یک (بالاترین سطح جی لیگ زده) :

http://fr.fifa.com/associations/association=jpn/nationalleague/date=102007.html

امیدورام این مطلب مورد توجه استقلالی های دو آتیشه قرار بگیره و همینطور جوابی باشه به حاشیه سازانی که این بازیکنان بزرگ و با کیفیت رو با دی کارمو که تنها افتخارش بازی در ورزشگاه خالی از تماشاگر و در تیم های محلی برزیل بوده مقایسه کردند.دی کارمو فاجعه ی فوتبال ایرانه. دی کارمو فقط تو لیگ ایالتی یعنی مثل تیم های محلی که تو استان خودشون بازی می کنند بازی کرده. البته فقط کافیه فیلم فابیو بالا و ورزشگاه پر از تماشاگر با پرچم های فلومننزه رو با فیلم بازی دی کارمو که تو نود همین امشب پخش شد و دیدید که حداکثر 100 تماشاگر برای این بازی محلی و دیدن دی کارمو تو ورزشگاه بودند مقایسه کنید تا پی ببرین بازیکنان مد نظر استقلال چقدر سطحشون بالاست. البته کسی که فوتبال برزیل رو بشناسه فرق باشگاه هایی مثل اینتر ناسیونال و فلومننزه رو با تیم های محلی می دونه ونیازی به اثبات من نیست.به امید درخشش این بازیکنان در استقلال و همینطور امیدورام باشگاه با هر سه بازیکن قرار داد امضا کنه که در این صورت نشون از حرفه ای بودن مدیریت باشگاه هست. این آزمون بزرگی برای آقای واعظ آشتیانی مدیر عامل استقلاله.خوش باشین. و خوشحال می شم نظراتتونو بنویسین استقلالی های گل.

توجه : من این مطلب رو تو سایت استقلالی دات کام و همینطور انجمن رسمی باشگاه هم نوشتم و از همه کسانی که می خوان این مطلب رو تو سایتشون کپی کنند لطفا با کپی رایت mehran_xdباشه. تشکر.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
alireza_edison عزیز

البته قبول کن با اتفاقی که در مورد این دوکارمو افتاد هم مسئولان استقلال و هم تیمهای دیگه خیلی بیشتر حواسشون رو جمع کردند.

چه بسا اگه این قضیه به این شکل روشن نمیشد الان دوباره شاهد حضور بازیکنان در پیت خارجی بودیم. یادمه استقال یه هافبکی به اسم سان جان داشت که در حد این تیم نبود. البته به اعصاب خوردی دوکارمو هم نبود.

اما الان شما کلی فیلم و عکس گذاشتی از این بازیکن برزیلی ، اینها به نظر من همش بخاطر حساسیتی است که ایجاد شده که البته منطقی است.

زحمت شما هم قابل تقدیره در این راه.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
من که قبل از همه گفتم که کارشناس های نود یه مشت خر پیره هستن که وقتی میگوزن نمی فهمن که خودشون گوزیدن یا فردوسی پور یا فیلمبردار ...

فنائی میگه درسته که بازیکن استقلال به توپ نزدیک تره ولی " بیبینید اقای فردوسی پور ، کی اول پاشو دراز میکنه ؟ ها ؟ کی " خب حروم زاده کجای قانون فوتبال نوشته که کسی که اول پاشو دراز میکنه کارش درسته ؟ اگه اینجوری هست که همه دیگه از این به بعد هی خطای کف پا کنن و بگن ما اول پامون رو دراز کردیم ....

همین آقای فنائی بازی پیکان و سپاهان رو نشت توی برنامه ی نود .... بازی که باید 4 به 2 به نفع سپاهان تموم می شد دقیقا برعکس شد ... حالا دلم میخواست به حرفاش گوش میدادید .... واقعا تا وقتی این بابا کارشناس داوری هست باید شاشید از سر تا پای کمیته ی داورا ....

بعد این اقا فرزاد میگه خونسردیتو حفظ کن .... اخه تا کی ؟

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
عمو مهرداد دی کارمو به نظر من خیلی بازیکن بدی نبود.
خبرنگارایی که دنبال تیتر می گشتن، مانور تبلیغاتی و بدنبال اون پا فشاری بیش از حد قطبی به استفاده و اکثر مواقع فیکس گزاشتنش و البته قیمت خیلی زیاد این بازی کن قضیه رو خیلی سخت کرد. واللا چیزی که توی لیگ ایران زیاد بوده بازیکن های بنجل خارجی. داسیلوای استقلال، ایلیچ و ترائوره ی پرسپولیس...
دی کارمو هم چن تا سوتی بد داد ولی با این حال چن تا پاس خوب داد و یه گل هم زد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا