• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
قبول دارم سینا جان بازیکن بدی نبود. اما به نسبت پولی که دادن به نظرم میشد یه بازیکن ایرانی بهتر خرید. الانم در مورد الونگ این مشکل برای ما پیش نمیومد. به جرات میتونم بگه الونگ یکی از بهترین خارجی های پرسپولیس بوده. اون ماته هم خیلی بهتر از این دوکارمو بود. ایکاش اون رو خفظ میکردند.

پرسپولیس این فصل داره از مدیریت حاشیه سازش ضربه میخوره همونطور که استقلال فصل قبل از حاشیه سازی های حاجی فتل ضربه خورد. فکر میکنم مدیر عامل جدید استقلال زرنگ تر از این حرفا باشه که بخواد حاشیه سازی کنه. قیافش و حرف زدنش که اینطور نشون میده.
پرسپولیس مدیری مثل کاشانی میخواد. حتی انصاری فرد هم خوب بود. از مدیر فعلی به نظرم بهتر بودند.

مشکلات در فوتبال ایران بیشتر ناشی از عدم مدیریت و نااگاهی هست. مطمئن باش اگه میدونستن دوکارمو دقیقا چه مدل بازینیه ، فکر نکنم با این مبلغ قرار داد میبستن باهاش. 300 400 میلیون پول کمی نیست.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
علیرضا مطلبت فوق العاده عالی بود ....فقط یه اشتباه داشتی .... اون 100 نفری که اومده بودن ورزشگاه که نیومده بودن خود دی کارمو رو ببینن ... اومده بودن که ریدنش رو ببینن :D

ولی اگه این بازیکنا با همین کیفیتی باشن که گفتی واقعا محشره .... جان واریو هم که توی استقلال جا افتاده .... میشن 4 تا همزبون .... به هیشکی هم پاس نمیدن :)

فکر کنم دوران خیلی خوبی برای استقلال در حال رقم خوردن هست .... البته بدون این بازیکنا هم 100% قهرمان لیگ هستیم ... ولی وقتی میگم دوران خوب منظورم حتی توی باشگاه های جهان هست ... وگرنه لیگ ایران و جام حذفی و شوپر لیگ ایران و لیگ قهرمانان اسیا و سوپر لیگ اسیا همش کشک و سهلن ...

بازم میگم ... از خوندن مطلبت کلی کیف کردم .... خدا خیرت بده ... بعد از این فنائی که ریده بود تو اعصابم کلی فاز مثبت دادی ....

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
لیگ کی شروع میشه !؟

بازی بعدی استقلال در تاریخ جمعه , 01 آذر 1387 ساعت 15:00 به میزبانی استقلال برگزار میشه که احتمال زیاد استقلال به فولاد رحم نخواهد کرد ....

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
علیرضا مطلبت فوق العاده عالی بود ....فقط یه اشتباه داشتی .... اون 100 نفری که اومده بودن ورزشگاه که نیومده بودن خود دی کارمو رو ببینن ... اومده بودن که ریدنش رو ببینن :D

ولی اگه این بازیکنا با همین کیفیتی باشن که گفتی واقعا محشره .... جان واریو هم که توی استقلال جا افتاده .... میشن 4 تا همزبون .... به هیشکی هم پاس نمیدن :)

فکر کنم دوران خیلی خوبی برای استقلال در حال رقم خوردن هست .... البته بدون این بازیکنا هم 100% قهرمان لیگ هستیم ... ولی وقتی میگم دوران خوب منظورم حتی توی باشگاه های جهان هست ... وگرنه لیگ ایران و جام حذفی و شوپر لیگ ایران و لیگ قهرمانان اسیا و سوپر لیگ اسیا همش کشک و سهلن ...

بازم میگم ... از خوندن مطلبت کلی کیف کردم .... خدا خیرت بده ... بعد از این فنائی که ریده بود تو اعصابم کلی فاز مثبت دادی ....

اقا مصطفی فکر نمیکنید یه مقدار زیادی عصبانی هستید ؟!

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
قبول دارم سینا جان بازیکن بدی نبود. اما به نسبت پولی که دادن به نظرم میشد یه بازیکن ایرانی بهتر خرید. الانم در مورد الونگ این مشکل برای ما پیش نمیومد. به جرات میتونم بگه الونگ یکی از بهترین خارجی های پرسپولیس بوده. اون ماته هم خیلی بهتر از این دوکارمو بود. ایکاش اون رو خفظ میکردند.
آره ماته هم بازیکن خوبی به نظر میومد گرچه اونم زیاد بهش فرصت ندادن...
توی خرید این بازیکن قطبی باید بازیکن رو تایید بکنه و وقتی قطبی تاییدش کرده مدیریت وظیفش رو انجام داده و بازیکن رو خریده
پرسپولیس این فصل داره از مدیریت حاشیه سازش ضربه میخوره همونطور که استقلال فصل قبل از حاشیه سازی های حاجی فتل ضربه خورد. فکر میکنم مدیر عامل جدید استقلال زرنگ تر از این حرفا باشه که بخواد حاشیه سازی کنه. قیافش و حرف زدنش که اینطور نشون میده.
پرسپولیس مدیری مثل کاشانی میخواد. حتی انصاری فرد هم خوب بود. از مدیر فعلی به نظرم بهتر بودند.

مشکلات در فوتبال ایران بیشتر ناشی از عدم مدیریت و نااگاهی هست. مطمئن باش اگه میدونستن دوکارمو دقیقا چه مدل بازینیه ، فکر نکنم با این مبلغ قرار داد میبستن باهاش. 300 400 میلیون پول کمی نیست.
آخ آخ من چقدر با این داریوش خان شما حال می کنم:happy:
آدم خجسته و جالبیه. حرفهاش هم خیلی باحاله;) حاشیه ساز هم که هست. بقول گل نوشته بود پرسپولیس این فصل انقدر حاشیه داشته که هیچ خبرنگاری اصلا رغبت نمی کنه بره سراغ تمرین استقلال و راجع به اتفاقات باشگاه مطلب جمع کنه.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اخبار آبی

رضايت امير از تمرينات بدنسازى
ايران ورزشى- تمرين صبح ديروز آبى پوشان با ۶ غايب در سالن بدنسازى آكادمى ملى المپيك برگزار شد.
بازيكنان استقلال تمرينات بدنسازى را زير نظر كادر فنى در سالن بدنسازى آكادمى ملى المپيك و پارالمپيك برگزار كردند و به وزنه زدن و انجام تمرينات هوازى پرداختند.
وحيد طالب لو، پژمان منتظرى و پيروز قربانى سه ملى پوشان اين تيم به همراه آرش برهانى ، يداله اكبرى و احمد خذيراوى با اجازه سرمربى در تمرين حضور نداشتند. امير قلعه نوعى ضمن نظارت بر تمرينات بدنسازى بازيكنان، از نحوه آمادگى تيم ابراز رضايت كرد.

جبارى از شنبه پا به توپ مى شود
مجتبى جبارى كه گفته مى شد از ناحيه مينيسك پا دچار پارگى شده است، اين روزها دوران نقاهت خود را پشت سر مى گذارد و قرار است از شنبه هفته آينده پا به پاى ساير بازيكنان اين تيم به تمرين بپردازد.
دكتر نوروزى پزشك تيم فوتبال استقلال خبر پارگى مينيسك پاى جبارى را تكذيب كرد.

بيك زاده: مشكل روحى روانى ندارم
هاشم بيك زاده آرام آرام در حال فراموش شدن است. او در ۱۴ بازى گذشته استقلال فقط ۲ بازى انجام داده كه اين آمار نشان مى دهد كادر فنى استقلال به اين بازيكن اعتقاد چندانى ندارد.
بيك زاده اما اميدوار است به زودى بازى كند: «در بازى مقابل ملوان قرار بود به جاى مجتبى جبارى در تركيب قرار بگيرم و از همه نظر آماده حضور در ميدان بودم. با اين حال نمى دانم چرا اين اتفاق رخ نداد.
در هر صورت مسأله اى نيست و در اولين بازى كه فرصت حضور در ميدان را پيدا كنم، تمام توانايى هايم را نشان مى دهم.»
آيا بيك زاده مشكل روحى دارد او به اين سؤال پاسخ مى دهد: «اين موضوع را قبول ندارم. چرا كه از نظر روحى خود را آماده مى كنم و در بازى هايى كه به ميدان رفتم نيز تمام تلاش خود را براى موفقيت تيم انجام داده ام. در بازى مقابل استقلال اهواز گلزنى كرده ام و در بازى هاى بعدى نيز پيروز بوديم تا آنكه در بازى مقابل پرسپوليس آسيب ديدم.
در هر صورت قلعه نويى به من گفته است كه از من رضايت دارد و از من خواسته به صحبت هاى ديگران توجه نكنم. همين كه سرمربى تيم از من راضى است، براى من كفايت مى كند و منتظر فرصتى هستم تا به ميدان بروم و براى استقلال بازى كنم.

فرياد قلعه نويى سر اميرآبادى
ايران ورزشى- مهدى اميرآبادى كه از تعطيلات ليگ استفاده كرده و چند روزى به دبى سفر كرده بود بدون اجازه كادر فنى يك روز بيشتر در دبى ماند و تمرينات روز دوشنبه استقلال را از دست داد. روز گذشته وقتى قلعه نويى چشمش در تمرين به اميرآبادى افتاد حسابى سر اين بازيكن داد و بيداد كرد تا اميرآبادى از اين به بعد بيشتر حواسش را جمع كند.

برهانى از دبى برنگشته است
آرش برهانى باز هم روز گذشته غايب تمرينات استقلال بود. برهانى كه براى گذراندن تعطيلات به دبى سفر كرده است، هنوز به تهران بازنگشته و طبق گفته مسؤولان استقلال امروز از دبى بازمى گردد و در تمرينات شركت مى كند. شايد برهانى هم امروز با غضب قلعه نويى مواجه شود.

گوش ميلاد نورى زير تيغ جراحان
ميلاد نورى كه گوشش را به تيغ جراحان سپرده است، اين روزها نمى تواند در تمرينات شركت كند و به همراه بيژن كوشكى غايب تمرين استقلالى ها است. نورى اميدوار است با بهبودى و رفع اين مشكل به تمرينات برگردد.

برزيلى ها امروز مى آيند
دو مهاجم برزيلى در راه استقلال هستند. اين برزيلى ها كه مورد تأييد رضا رجبى آناليزور تيم قرار گرفته اند امروز به تهران مى رسند تا در تمرينات استقلال شركت كنند. در صورت رضايت قلعه نويى از عملكرد آنها باشگاه با اين دو مهاجم قرارداد مى بندد.

واعظ دست خالى برگشت
كمك يك ميلياردى كى به دست استقلالى ها مى رسد واعظ آشتيانى براى اينكه جواب اين سؤال را بگيرد روز گذشته سرى به وزارت صنايع زد اما اين طور كه از شواهد پيدا است واعظ دست خالى برگشته و فعلاً از كمك مالى خبرى نيست. معمولاً وقتى بودجه اى براى يك باشگاه تصويب مى شود چند ماهى طول مى كشد تا اين پول به دست مديران برسد. شايد استقلال هم مجبور شود چند ماهى صبر كند، مگر آنكه وزارت صنايع خود براى تحويل دادن كمك رييس جمهور عجله به خرج دهد

پ ن : علیرضا جون دستت واسه اطلاعاتی که دادی درد نکنه .. عالی بود

من که قبل از همه گفتم که کارشناس های نود یه مشت ...هستن که وقتی ... نمی فهمن که خودشون ...یا فردوسی پور یا فیلمبردار ...

فنائی میگه درسته که بازیکن استقلال به توپ نزدیک تره ولی " بیبینید اقای فردوسی پور ، کی اول پاشو دراز میکنه ؟ ها ؟ کی " خب ...کجای قانون فوتبال نوشته که کسی که اول پاشو دراز میکنه کارش درسته ؟ اگه اینجوری هست که همه دیگه از این به بعد هی خطای کف پا کنن و بگن ما اول پامون رو دراز کردیم ....

همین آقای فنائی بازی پیکان و سپاهان رو نشت توی برنامه ی نود .... بازی که باید 4 به 2 به نفع سپاهان تموم می شد دقیقا برعکس شد ... حالا دلم میخواست به حرفاش گوش میدادید .... واقعا تا وقتی این بابا کارشناس داوری هست باید .... از سر تا پای کمیته ی داورا ....

بعد این اقا فرزاد میگه خونسردیتو حفظ کن .... اخه تا کی ؟

1-
swear1.gif

2-
gaah.gif

3-
hiker.gif

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
در جذب برزيلى ها بى گدار به آب نمى زنيم
واعظ آشتيانى: جبارى ترانسفر نمى شود

اخبار چند روز اخير درباره خروج مجتبى جبارى از ليست بازيكنان استقلال و ترانسفر اين بازيكن توسط باشگاه استقلال، نگرانى ويژه اى را براى هواداران باشگاه استقلال به وجود آورد اما مديرعامل اين باشگاه اين خبر را رد مى كند: جبارى بازيكن با اخلاق ماست و كادر فنى روى توانايى هاى اين بازيكن حساب ويژه اى باز كرده است لذا به محض رهايى از بند مصدوميت دوباره در تيم استقلال بازى خواهد كرد.
خبر ترانسفر مجتبى جبارى كه در برخى محافل ورزشى شنيده مى شود ،به هيچ وجه باشگاه استقلال قصد ندارد اين بازيكن با اخلاق خود را ترانسفر كند، او در حال حاضر در حال مداواى مصدوميتش هست و به محض اينكه از قيد مصدوميت رها شود دوباره پيراهن استقلال را بر تن مى كند و براى اين تيم دوباره افتخارآفرينى مى كند.
اين كه گفته مى شود او به خاطر دريافت حقوقش تمرين نمى كند و قصد جدايى از استقلال را دارد، حقيقت دارد
نمى دانم اين خبرها از كجا بيرون مى آيد اما واقعيت اين است كه باشگاه استقلال در شرايط فعلى خوشبختانه اصلا مشكل پول ندارد. مجتبى جبارى بازيكن استقلال است با اين باشگاه قرارداد دارد از اين رو گمان نمى كنم طرفين اين قرارداد آنقدر آماتور باشند كه در ميانه راه از همكارى با يكديگر منصرف شوند. متاسفانه اين جريان سازى ها از سوى برخى افراد مغرض صورت مى گيرد كه دوست ندارند استقلال موفق باشد.
در جريان مصاحبه جديد مديرعامل سابق هستيد كه مدعى شده سحر نزديك است و به زودى حقايق روشن مى شود

اصلا دوست ندارم در اين باره حرفى بزنم تصور مى كنم سكوت در شرايط فعلى بهترين گزينه براى موفقيت استقلال باشد.
به نظر مى رسد با دريافت كمك رييس جمهورى اوضاع استقلال مطلوب تر از قبل شده به ويژه كه با اين كمك طلب بازيكنان و كادر فنى پرداخت شده است
خوشبختانه با رسيدن اين مبلغ وضعيت مالى بهبود يافت و توانستيم وامى كه چهارماه پيش از صندوق حمايت از پيشكسوتان دريافت كرده بوديم را با سودش پرداخت كنيم. ما نزديك به چهار ماه پيش از اين صندوق مبلغ ۳۰۰ ميليون وام گرفتيم كه با سودش مى بايست رقمى نزديك به ۳۲۰ ميليون را بر مى گردانديم كه سازمان با كسر اين مبلغ از كمك رياست جمهورى مبلغ ۶۸۰ ميليون تومان به حساب باشگاه استقلال واريز كرد كه ما با استفاده از اين رقم طلب بازيكنان و كادر فنى را پرداخت كرديم.
از اين بودجه بازيكنان برزيلى خريدارى مى شوند
بودجه استقلال كلى است و همه پول ها به حساب ثابت باشگاه ريخته مى شود و طبيعتا از همان حساب هم هزينه مى شود.
برخى كارشناسان نگرانند اتفاقى كه درباره دى كارمو رخ داد براى بازيكنان برزيلى استقلال كه قرار است به زودى با اين باشگاه قرارداد ببندند نيز رخ دهد، براى اين مسأله چه تدبيرى داريد
مطمئناً ما هم براى خودمان روالى را طى مى كنيم و بدون ترديد بى گدار به آب نمى زنيم، دوستانمان در امور بين الملل در اين خصوص تحقيقات لازم را به عمل آورده اند و اطلاعات لازم را در اختيار كادر فنى قرار دادند و كادر فنى به ويژه آقاى قلعه نويى با دقت نظر خاصى اين بازيكنان را انتخاب كرده است. با اين تفاسير من به عنوان مديرعامل در جريان بررسى هاى صورت گرفته هستم و مطمئنم كه كادر فنى دچار اشتباه نشده است.
آينده استقلال را چگونه مى بينيد، آيا قول قهرمانى استقلال را مى دهيد
كسى از آينده خبر ندارد كه چه اتفاقى رخ مى دهد؛ پيش بينى در همه موارد كار دشوارى است به ويژه زمانى كه بحث فوتبال حرفه اى به ميان مى آيد من به عنوان مديرعامل باشگاه استقلال تنها كارى كه از دستم ساخته است اينست كه شرايط را براى موفقيت تيم فراهم كنم. با بهتر شدن شرايط و مساعد شدن راه موفقيت مى توان اميدوار بود كه آينده روشن است، امروز براى مجموعه استقلال مهمترين معيار اين است كه در اين مجموعه هيچ كس با فرد ديگرى مشكل ندارد و همه با آرامش به كار خود ادامه مى دهند و هدف اصلى تمام پرسنل باشگاه و كادرفنى و بازيكنان قهرمانى و موفقيت استقلال است كه به اميد خدا اين امر با همت همه دست اندركاران به بار خواهد نشست.
در خبرها آمده بود تقاضاى شركت در جلسه مديران باشگاه هاى حرفه اى كنفدراسيون فوتبال آسيا در ژاپن را به فدراسيون تحويل داده ايد
با توجه به اين كه در اين جلسات مباحث كليدى و راهكارهاى اقتصادى براى رسيدن به معيارهاى حرفه اى مطرح مى شود ترجيج داديم كه باشگاه استقلال در اين زمينه حضورى فعال داشته باشد تا شايد زودتر از موعد به هدف اصلى اش دست پيدا كند.

آخ آخ من چقدر با این داریوش خان شما حال می کنم:happy:
آدم خجسته و جالبیه. حرفهاش هم خیلی باحاله;) حاشیه ساز هم که هست. بقول گل نوشته بود پرسپولیس این فصل انقدر حاشیه داشته که هیچ خبرنگاری اصلا رغبت نمی کنه بره سراغ تمرین استقلال و راجع به اتفاقات باشگاه مطلب جمع کنه.

اتفاقا به نظر من بزرگترین عامل تنش های اخیر پرسپولیس همین حاشیه های آقای مصطفوی یه .. دقیقا مثل فتح الله زاده که دائم در حال مصاحبه و بمب و جواب دادن و .... اینها بود ، سر و سامان گرفتن اس اس دقیقا از اومدن واعظ شروع شد .. چون بدون حرف و گفتگو داره کارش رو میکنه و باعث میشه تیم " آرامش " داشته باشه

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
اتفاقا به نظر من بزرگترین عامل تنش های اخیر پرسپولیس همین حاشیه های آقای مصطفوی یه .. دقیقا مثل فتح الله زاده که دائم در حال مصاحبه و بمب و جواب دادن و .... اینها بود ، سر و سامان گرفتن اس اس دقیقا از اومدن واعظ شروع شد .. چون بدون حرف و گفتگو داره کارش رو میکنه و باعث میشه تیم " آرامش " داشته باشه.
خوب همینه میگم. داریوش خان نشون داد یه استقلالی متعصب هست:دی
با اینکه الان توی مجموعه ی استقلال کار نمی کنه ولی بازم دست از خدمت به تیمش رو بر نمیداره.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اقا مصطفی فکر نمیکنید یه مقدار زیادی عصبانی هستید ؟!

درسته .... من سعی میکنم که خودم رو کنترل کنم ... ولی بعضی وقتا چیزائی پیش میاد که اصلا نمیتونم جلوی خودم رو بگیرم ... وقتی که مثل این بات رفتار میکنن که انگار یه هالو هستی و چیزی نمیفهمی خیلی آدم رو زجر کش میکنه ...

من خودم فوتبال بازی کردم ... توی چمن ... توی سالن .... ولی هیچ وقت ندیدم که یه نفر راجع به صحنه ای به این واضحی اینجور نظری بده ... من نمیدونم کی این فنائی رو گذاشته تو جام جهانی جزء داورا ...

برنامه ی نود هم که دیگه اینقدر بی محتوا شده که فقط به نظر یه کارشناس بسنده می کنه ... خب لااقل توی همچین صحنه هائی نظر 2 تا کارشناس بدرد بخور رو هم بخواید ... ببینید نصیرزاده چی میگه ؟ سیار چی میگه ؟ نشد که فقط یه نفر رو بیارید که هیچ چی حالیش نیست و انگار نه انگار یه ملت منتظرن ببینن کارشناس چی میگه ...

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اخبار آبی

دوشنبه جلسه هيات مديره استقلال
جلسه هيات مديره استقلال دوشنبه اين هفته در دفتر باشگاه برگزار خواهد شد.
در اين نشست كه همه اعضاى هيات مديره حضور خواهند داشت در خصوص مسائل مختلف باشگاه به خصوص برنامه هاى آينده تيم، نحوه پرداخت مطالبات بازيكنان و برنامه هاى باشگاه براى حضور در ليگ قهرمانان آسيا بحث و تبادل نظر خواهد شد.

مهدى اميرآبادى:
هيچ وقت نگفتم از استقلال مى روم
مهدى اميرآبادى با وجودى كه در تركيب اصلى استقلال جا ندارد اما تلاش مى كند از حداقل فرصت ها بهره بگيرد: «در حال حاضر شرايط استقلال بسيار خوب است و تمامى بازيكنان با جديت در حال تمرين كردن هستند و تلاش مى كنند تا با قدرت سير صعودى خود را ادامه بدهند و پيروزى هاى خود را تكرار كنند. در آمادگى بدنى قرار دارم و با جديت در تمرينات شركت مى كنم و سعى مى كنم دوباره در تركيب اصلى استقلال به ميدان بروم.
در چند بازى گذشته فرصت زيادى براى بازى كردن به دست نياورده ام و منتظر كوچك ترين فرصتى هستم كه قلعه نويى در اختيار من قرار دهد تا بتوانم توانايى هاى خودم را به سرمربى تيم نشان دهم. با توجه به شرايط بازيكنان و روند رو به رشد تيم و روحيه بالاى بازيكنان استقلال به طور يقين استقلال قهرمان ليگ مى شود و در آسيا هم حرف هاى زيادى براى گفتن خواهد داشت.» اميرآبادى به اين هم اشاره دارد كه هيچ گاه عليه استقلال مصاحبه نكرده است: «من هيچ وقت نگفتم از استقلال مى روم. عده اى با من و استقلال دشمنى دارند و مى خواهند ما را به جان هم بيندازند. عليه استقلال و قلعه نويى هيچ حرفى نزدم. از شرايط فعلى راضى ام و منتظر مى مانم تا فرصت به من هم برسد.»

جانواريو: مى خواهم بروم اروپا
براى خيلى هاى عجيب است كه چرا فابيو جانواريو هافبك طراح و خوش استيل باشگاه استقلال ليگ ايران را براى ادامه فعاليت خود انتخاب كرده و چرا به ليگ هاى اروپايى نرفته است. جانواريو به اين سؤال پاسخ مى دهد. او مى خواهد از ليگ ايران و باشگاه استقلال به تيم هاى اروپايى برود: «در اين مدت تمرينات خوبى را پشت سر گذاشتم و در شرايط ايده آلى قرار دارم و فكر مى كنم مى توانم در بازى هاى آينده هم براى تيم خودم مفيد باشم. من فوتبالم را در ايران با فولاد شروع كردم. فولاد تيم خوبى است و اهواز مردم بسيار مهربانى دارد. من به ايران آمده ام تا اينجا پيشرفت كنم و بتوانم به اروپا بروم و در تيم هاى بزرگ اروپايى بازى كنم و به همين خاطر تلاش مى كنم بهترين بازى هاى خودم را براى استقلال انجام دهم.
در حال حاضر شرايط تيم بسيار خوب است و همه بازيكنان در شرايط و فرم خوبى قرار دارند و تلاش مى كنند تا ۳ امتياز بازى را كسب كنند. هدف بزرگى دارم و آن پيشرفت و حضور در تيم هاى اروپايى است.»

برزيلى ها با شرط تست فنى مى آيند
در حالى كه گفته مى شد دو بازيكن برزيلى استقلال تا روز گذشته به تهران خواهند آمد اما به نظر مى رسد حضورشان در تمرينات اين تيم در هاله اى از ابهام قرار دارد. پس از سفر رضا رجبى به برزيل و انتخاب دو بازيكن از سوى او همه منتظر حضور آنها در تمرين استقلال بودند اما ظاهرا ترديدهايى در خصوص چگونگى ملحق شدن اين دو برزيلى به استقلال وجود دارد. برخى از مسؤولان باشگاه مدعى شده اند فقط بايد از آنها تست پزشكى گرفت و برخى ديگر معتقدند بايد در تست فنى هم شركت كنند.

استقلال ۳- منتخب كرج يك
سيروس گل زد، پروين و قلعه نويى تشويق شدند

بازيكنان استقلال در يك ديدار دوستانه و خيريه از ساعت ۳۰/۱۴ ديروز و در حضور حدود ۳ هزار تماشاگر و برخى از مسؤولان ورزش و چهره هاى سرشناس فوتبال كرج مقابل منتخب اين شهر قرار گرفت.
على پروين سرمربى پيشين تيم ملى و پرسپوليس يكى از تماشاگران ويژه اين ديدار بود. بابك معصومى عضو پيشين تيم ملى فوتسال كشورمان هم با حضور در ورزشگاه شريعتى اين ديدار را از نزديك تماشا كرد. بابك در همه دقايق بازى از سوى فوتبال دوستان كرجى تشويق شد.
سيروس دين محمدى بازيكن پيشين استقلال كه اين روزها به جرگه مربيان پيوسته از ابتدا در تركيب استقلال به ميدان رفت و در نيمه اول از روى نقطه پنالتى براى استقلال گلزنى كرد. گلزنى سيروس باعث شد بسيارى از قديمى هاى استقلال ياد گلزنى هاى او بيفتند.
شرايط جغرافيايى ورزشگاه شريعتى كرج به گونه اى بود كه برخى از علاقمندان به فوتبال اين ديدار را از روى پشت بام منازل خود تماشا كردند. در ميان تماشاگرانى كه بيرون ورزشگاه مانده بودند چهره خانم هايى به چشم مى خورد كه بى صبرانه منتظر اجازه ورود به ورزشگاه بودند!
در غياب وحيد طالب لو و اشكان نامدارى دو دروازه بان اصلى استقلال، محمدرضا نائيجى درون دروازه اين تيم ايستاده بود.
چند دستگاه خودرو از سوى مسؤولان برگزار كننده اين بازى خيرخواهانه براى قرعه كشى و اهدا به تماشاگران پشت دروازه ها قرار گرفته بود. روى پيراهن بازيكنان تيم منتخب كرج شعارى با اين مضمون «مسابقه اى براى انسانيت» جلوه خاصى به ورزشگاه داده بود اما از همه مهمتر حضور تعدادى از جانبازان و معلولان در كنار زمين ورزشگاه شريعتى كرج بود كه حماسه ۸ سال دفاع مقدس را در ذهن تداعى مى كرد.
اين بازى كه شور هيجان بسيارى ميان تماشاگران فوتبال دوست كرج به وجود آورده بود در نهايت با برترى ۳ - يك استقلال به پايان رسيد. گل هاى ديگر استقلال توسط سياوش اكبرپور و هاشم بيك زاده به ثمر رسيد. يك گل استقلال هم كه توسط اكبرپور به ثمر رسيده بود از سوى داور آفسايد اعلام شد. در پايان اين بازى تماشاگران براى على پروين و امير قلعه نويى سنگ تمام گذاشتند. آنها درجريان بازى هم بارها قلعه نويى و پروين را تشويق كردند.

ایران ورزشی

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
چه خبر از جباری؟ اینجوری که بوش میاد مصدومیتش جدیه!
راجع به امید روانخواه هم توی این چن وقته هیچ خبری نشنیدم. کسی میدونه اوضاعش چطوره، کی برمیگرده؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
چه خبر از جباری؟ اینجوری که بوش میاد مصدومیتش جدیه!
راجع به امید روانخواه هم توی این چن وقته هیچ خبری نشنیدم. کسی میدونه اوضاعش چطوره، کی برمیگرده؟

جباری رو مثل اینکه امروز از پاش قراره mri بگیرن ، ظاهرا مشکل خیلی حادی نیست در بدترین حالت 3 هفته باید استراحت کنه

روانخواه فعلا صحنتی ازش نیست فکر کنم حالا حالا ها کار داره ..

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
امروز ، نشست ويژه در باشگاه استقلال ؛
تشكيل ستاد ليگ قهرمانان

تيم فوتبال استقلال يكي از نمايندگان فوتبال ما در ليگ قهرمانان آسيا خواهد بود.بر همين اساس با تصميم مديرعامل باشگاه ، ستاد ليگ قهرمانان در اين باشگاه تشكيل مي شود.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) صبح امروز جلسه مهمي در همين خصوص در باشگاه استقلال برگزار مي شود. اصلي ترين بحث حاضرين در اين نشست كه با حضور با مديرعامل باشگاه برگزار مي‌شود، برنامه ريزي مدون براي حضوري قدرتمند در ليگ قهرمانان آسيا مي‌باشد.

تقويت تيم، انجام بازي تداركاتي در صورت امكان برگزاري اردو و مسائل ديگر از نكات قابل بحث در اين جلسه است.

گفتني است ، پيش از اين نيز سرمربي تيم فوتبال استقلال از برنامه ريزي كادر فني براي تقويت تيم فوتبال اين باشگاه به عنوان يكي از تيمهاي حاضر در ليگ قهرمانان آسيا خبر داده بود.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
برزيلي‌هاي استقلال فردا شب در تهران خواهند بود

دو بازيكن برزيلي استقلال فردا شب از فرودگاه دبي وارد تهران مي‌شوند.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، دو بازيكن برزيلي كه به دعوت رضا رجبي و باشگاه استقلال براي شركت در تمرينات اين تيم دعوت شده‌اند فردا شب از فرودگاه دبي وارد فرودگاه تهران مي‌شوند.

گابريل و فابيو بالا دو بازيكني هستند كه بعد از سفر رضا رجبي به برزيل انتخاب شدند و براي انجام تست فني به ايران خواهند آمد.

اين دو بازيكن كه هر دو مهاجم هستند در صورت تاييد كادر فني با اين تيم قرار داد خواهند بست و از نيم فصل دوم در تركيب استقلال به ميدان خواهند رفت.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
هافبک آسیب‌دیده تیم فوتبال استقلال تهران از بازگشت خود به میادین فوتبال در فاصله شش هفته مانده به پایان مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور خبر داد.

امید روانخواه در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: دلم برای حضور در میدان تنگ شده است اما نمی خواهم برای بازگشت به زمین مسابقه عجله کنم. اگر مطابق برنامه کار آماده‌سازی را دنبال کنم، فکر می کنم تا شش هفته مانده به پایان لیگ آماده همراهی استقلال باشم.

وی ادامه داد: خوشبختانه دوران نقاهت مصدومیت را طبق برنامه طی کرده و آسیب‌دیدگی‌ام روبه بهبودی است. در این مدت کادر پزشکی باشگاه استقلال به ویژه دکتر نوروزی زحمات زیادی را برای من متحمل شده‌اند که جا دارد از زحمات آنها تشکر ویژه‌ای داشته باشم.

هافبک جوان استقلال ضمن ابراز تشکر از هواداران استقلال که در دوران مصدومیت حمایت‌های زیادی از وی داشته‌اند، افزود: در چند ماه اخیر هواداران استقلال هر جا مرا دیده‌اند به اشکال مختلف ابراز لطف کرده و از نظر روحی و روانی یاور من بوده اند. حمایت های آنها باعث شده تا من با روحیه بالا دوران مصدومیت را طی کنم.

وی با اشاره به نتایج خوب تیم فوتبال استقلال تهران در فصل جاری مسابقات لیگ برتر باشگاه‌های کشور، گفت: خوشحالم که استقلال در فصل جاری روندی روبه رشد را در پیش گرفته و توانسته است نتایج مطلوبی بدست آورد. امیدوارم این تیم بتواند در هفته‌های آینده همچون گذشته نتایج مطلوبی کسب کرده و جایگاه خود را در بالای جدول استحکام بخشد.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
باشگاه استقلال خبر مذاكره با "خليلي" و "الونگ" را تكذيب كرد

به گزارش ايسنا، در حالي كه برخي از نشريات خبر از علاقه مندي تيم فوتبال استقلال و امير قلعه نويي به "محسن خليلي" و "الونگ الونگ" بازيكنان تيم پرسپوليس داده بودند، باشگاه استقلال تهران با رد اين اخبار اعلام كرد كه مذاكره‌اي با اين بازيكنان صورت نگرفته و برنامه‌اي براي جذب آنها وجود ندارد.

بنابراين گزارش، استقلال به دنبال مهاجمي است كه بتواند در رقابت‌هاي ليگ برتر و همچنين ليگ قهرمانان اين تيم را همراهي كند، اين در حالي است كه خليلي به دليل جراحي پايش حداقل تا چهار ماه ديگر نمي‌تواند به ميادين بازگردد.

منبع

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180

سايت گل: استقلال - پرسپوليس، بزرگترين شهرآورد جهان

سايت فوتبال گل در گزارش مبسوطي كه درباره بزرگترين شهرآوردهاي (داربي) فوتبال جهان نوشته، شهرآورد تهران ميان دو باشگاه استقلال و پرسپوليس را به عنوان بزرگترين شهرآورد جهان نام برده است، مسابقه‌اي چنان حساس كه داوران آن از كشورهاي خارجي انتخاب مي‌شوند.

نويسنده گزارش در بررسي شهرآوردهاي مهم قاره‌هاي مختلف، در مورد آسيا نوشته است: شهرآورد تهران ميان پرسپوليس و استقلال بزرگترين شهرآورد جهان است چراكه به خاطر اهميت و حساسيت بسيار زياد آن، معمولا داوراني از ساير كشورها براي قضاوت اين ديدار دعوت مي‌شوند،شهرآوردي كه نبض تمام كشور فوتبال دوست ايران را براي مدتي متوقف مي‌كند.

بنابراين گزارش، ترافيك شهر تهران نيز به خاطر سرازير شدن بيش از ‪۱۰۰‬ هزار مرد به سمت ورزشگاه آزادي براي تماشاي مصاف قرمزها (پرسپوليس) برابر آبي‌ها (استقلال) قفل مي‌شود، پيروزي در اين مسابقه آنقدر اهميت دارد كه سرنوشت سرمربي تيم برنده را هر چقدر هم كه در تمام فصل ضعيف بوده باشد، نجات مي‌دهد.

ساير شهرآوردهاي مهم جهان بر اساس قاره‌ها عبارتند از:
اروپا/ايتاليا:
رم - لاتزيو
ميلان - اينتر
جنوا - سمپدوريا
اسپانيا: رئال مادريد - اتلتيكو مادريد
سوي يا - بتيس
بريتانيا: آرسنال - تاتنهام
ليورپول - اورتون
سلتيك - رنجرز
جنوب شرقي اروپا:
پاناتينايكوس - المپياكوس
گالاتاسراي - فنرباغچه
استريا وين - راپيد وين
آمريكاي جنوبي:
بوكاجونيورز - ريور پلات
اينديپندينته - ريسينگ
فلامنگو - فلوميننزه
ناسيونال - پانيارول
كولو كولو - يونيورسيداد د چيله
آمريكاي شمالي:
لس آنجلس گالكسي - چيواس يو.اس.اي
اطلس - چيواس
آسيا: پرسپوليس - استقلال
ايست بنگال - موهون باگان
شاندونگ لوننگ- شانگهاي شينگهوا
سوون سامسونگ - سئول اف.سي
پرسيجا - پرسيتارا
آفريقا: اورلاندو پيراتس - كايزر چي يفس

منبع

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
تا به قول خود عمل نكنم از استقلال نمي‌روم
امير قلعه‌نويي در گفت‌وگو با ايسنا: استعفا نمي‌كنم

2722.JPG

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران پس از نشست صبح امروز با واعظي آشتياني در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اينكه بحران سازان مي‌خواهند آرامش استقلال را از بين ببرند، اظهار كرد: اين روزها بارها شنيده‌ام كه روزنامه‌هاي مختلف به طنز نوشته‌اند كه استقلال بي‌خبر و جنجالي نمي‌خواهيم، همه فكر و ذهن ما در باشگاه استقلال از واعظي آشتياني گرفته تا بچه‌هاي تيم به شكست دادن فولاد معطوف است و به وجود آمدن اين شايعات به خاطر آرامش ماست.

وي درباره خبرهايي مبني بر استعفايش از استقلال گفت: قلعه‌نويي مرد روزهاي سخت است و من كسي نيستم كه با خورده مشكلات كنار نيايم. من ارتباط خوبي با آشتياني دارم و هر هفته جلسات دو نفره ما در ابتداي هفته برگزار مي‌شود. امروز صبح هم اين جلسه برگزار شد و اتفاقا با آشتياني درباره اين شايعات صحبت كرديم كه وي به من توصيه كرد به مسايل حاشيه‌اي و بي‌اساس توجه نكنيم. ما، بر سر اصول و كليات همفكر و هم عقيده هستيم.

قلعه‌نويي "صداقت" را يكي از مهمترين فاكتورهاي مديريت واعظي آشتياني دانست و گفت: به صداقت آشتياني ايمان دارم و هواداران استقلال اطمينان داشته باشند كه من به استعفا فكر نمي‌كنم و نگرش ما در استقلال حضور قدرتمند در ليگ قهرمانان آسيا و قهرماني در ليگ برتر خواهد بود و من قول داده‌ام كه استقلال را قهرمان كنم و مطمئن باشيد تا به قول خود عمل نكنم از استقلال نمي‌روم.

لازم به ذكر است صبح امروز قلعه‌نويي نشستي را با واعظي آشتياني برگزار كرد و درخصوص مباحث مختلف اين تيم به بحث و گفت‌وگو پرداخت.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا