اخبار آبی
رضايت امير از تمرينات بدنسازى
ايران ورزشى- تمرين صبح ديروز آبى پوشان با ۶ غايب در سالن بدنسازى آكادمى ملى المپيك برگزار شد.
بازيكنان استقلال تمرينات بدنسازى را زير نظر كادر فنى در سالن بدنسازى آكادمى ملى المپيك و پارالمپيك برگزار كردند و به وزنه زدن و انجام تمرينات هوازى پرداختند.
وحيد طالب لو، پژمان منتظرى و پيروز قربانى سه ملى پوشان اين تيم به همراه آرش برهانى ، يداله اكبرى و احمد خذيراوى با اجازه سرمربى در تمرين حضور نداشتند. امير قلعه نوعى ضمن نظارت بر تمرينات بدنسازى بازيكنان، از نحوه آمادگى تيم ابراز رضايت كرد.
جبارى از شنبه پا به توپ مى شود
مجتبى جبارى كه گفته مى شد از ناحيه مينيسك پا دچار پارگى شده است، اين روزها دوران نقاهت خود را پشت سر مى گذارد و قرار است از شنبه هفته آينده پا به پاى ساير بازيكنان اين تيم به تمرين بپردازد.
دكتر نوروزى پزشك تيم فوتبال استقلال خبر پارگى مينيسك پاى جبارى را تكذيب كرد.
بيك زاده: مشكل روحى روانى ندارم
هاشم بيك زاده آرام آرام در حال فراموش شدن است. او در ۱۴ بازى گذشته استقلال فقط ۲ بازى انجام داده كه اين آمار نشان مى دهد كادر فنى استقلال به اين بازيكن اعتقاد چندانى ندارد.
بيك زاده اما اميدوار است به زودى بازى كند: «در بازى مقابل ملوان قرار بود به جاى مجتبى جبارى در تركيب قرار بگيرم و از همه نظر آماده حضور در ميدان بودم. با اين حال نمى دانم چرا اين اتفاق رخ نداد.
در هر صورت مسأله اى نيست و در اولين بازى كه فرصت حضور در ميدان را پيدا كنم، تمام توانايى هايم را نشان مى دهم.»
آيا بيك زاده مشكل روحى دارد او به اين سؤال پاسخ مى دهد: «اين موضوع را قبول ندارم. چرا كه از نظر روحى خود را آماده مى كنم و در بازى هايى كه به ميدان رفتم نيز تمام تلاش خود را براى موفقيت تيم انجام داده ام. در بازى مقابل استقلال اهواز گلزنى كرده ام و در بازى هاى بعدى نيز پيروز بوديم تا آنكه در بازى مقابل پرسپوليس آسيب ديدم.
در هر صورت قلعه نويى به من گفته است كه از من رضايت دارد و از من خواسته به صحبت هاى ديگران توجه نكنم. همين كه سرمربى تيم از من راضى است، براى من كفايت مى كند و منتظر فرصتى هستم تا به ميدان بروم و براى استقلال بازى كنم.
فرياد قلعه نويى سر اميرآبادى
ايران ورزشى- مهدى اميرآبادى كه از تعطيلات ليگ استفاده كرده و چند روزى به دبى سفر كرده بود بدون اجازه كادر فنى يك روز بيشتر در دبى ماند و تمرينات روز دوشنبه استقلال را از دست داد. روز گذشته وقتى قلعه نويى چشمش در تمرين به اميرآبادى افتاد حسابى سر اين بازيكن داد و بيداد كرد تا اميرآبادى از اين به بعد بيشتر حواسش را جمع كند.
برهانى از دبى برنگشته است
آرش برهانى باز هم روز گذشته غايب تمرينات استقلال بود. برهانى كه براى گذراندن تعطيلات به دبى سفر كرده است، هنوز به تهران بازنگشته و طبق گفته مسؤولان استقلال امروز از دبى بازمى گردد و در تمرينات شركت مى كند. شايد برهانى هم امروز با غضب قلعه نويى مواجه شود.
گوش ميلاد نورى زير تيغ جراحان
ميلاد نورى كه گوشش را به تيغ جراحان سپرده است، اين روزها نمى تواند در تمرينات شركت كند و به همراه بيژن كوشكى غايب تمرين استقلالى ها است. نورى اميدوار است با بهبودى و رفع اين مشكل به تمرينات برگردد.
برزيلى ها امروز مى آيند
دو مهاجم برزيلى در راه استقلال هستند. اين برزيلى ها كه مورد تأييد رضا رجبى آناليزور تيم قرار گرفته اند امروز به تهران مى رسند تا در تمرينات استقلال شركت كنند. در صورت رضايت قلعه نويى از عملكرد آنها باشگاه با اين دو مهاجم قرارداد مى بندد.
واعظ دست خالى برگشت
كمك يك ميلياردى كى به دست استقلالى ها مى رسد واعظ آشتيانى براى اينكه جواب اين سؤال را بگيرد روز گذشته سرى به وزارت صنايع زد اما اين طور كه از شواهد پيدا است واعظ دست خالى برگشته و فعلاً از كمك مالى خبرى نيست. معمولاً وقتى بودجه اى براى يك باشگاه تصويب مى شود چند ماهى طول مى كشد تا اين پول به دست مديران برسد. شايد استقلال هم مجبور شود چند ماهى صبر كند، مگر آنكه وزارت صنايع خود براى تحويل دادن كمك رييس جمهور عجله به خرج دهد
پ ن : علیرضا جون دستت واسه اطلاعاتی که دادی درد نکنه .. عالی بود
من که قبل از همه گفتم که کارشناس های نود یه مشت ...هستن که وقتی ... نمی فهمن که خودشون ...یا فردوسی پور یا فیلمبردار ...
فنائی میگه درسته که بازیکن استقلال به توپ نزدیک تره ولی " بیبینید اقای فردوسی پور ، کی اول پاشو دراز میکنه ؟ ها ؟ کی " خب ...کجای قانون فوتبال نوشته که کسی که اول پاشو دراز میکنه کارش درسته ؟ اگه اینجوری هست که همه دیگه از این به بعد هی خطای کف پا کنن و بگن ما اول پامون رو دراز کردیم ....
همین آقای فنائی بازی پیکان و سپاهان رو نشت توی برنامه ی نود .... بازی که باید 4 به 2 به نفع سپاهان تموم می شد دقیقا برعکس شد ... حالا دلم میخواست به حرفاش گوش میدادید .... واقعا تا وقتی این بابا کارشناس داوری هست باید .... از سر تا پای کمیته ی داورا ....
بعد این اقا فرزاد میگه خونسردیتو حفظ کن .... اخه تا کی ؟
1-
2-
3-