ما هم مثل قلعه نويى عصبانى بوديم
برهانى: تاثيرگذارترين بازيكن استقلال منم
قبل از اينكه اسامى تيم ملى اعلام شود تمام حدس و گمان ها بر اين بود كه آرش برهانى مهاجم ۹ گله استقلال كه در ليگ خوش درخشيده جزو ليست جديد تيم ملى باشد. آن قدر اين بحث تكرار شده بود كه برهانى در ليست تيم ملى قرار دارد كه خود اين مهاجم هم باورش شده بود اما وقتى اسامى تيم ملى بعد از پايان بازى هاى هفته چهاردهم ليگ برتر اعلام شد به جاى نام برهانى، نيكبخت در ليست جديد قرار داشت و به نظر مى رسيد اين دو بازى اخير استقلال كه برهانى در امر گلزنى ناكام بود در تصميم دايى براى دعوت نكردنش بى تاثير نبوده باشد.
تصور مى شد به تيم ملى دعوت شوى
من سعى و تلاشم را كردم كه به تيم ملى دعوت شوم و اين طور كه آمار نشان مى دهد دومين بازيكن تاثيرگذار ليگ بودم اما از دعوت نشدنم نااميد نمى شوم و انگيزه ام را از دست ندادم.
گفته مى شود روز آخر تصميم دايى عوض شده و نيكبخت را به جاى تو دعوت كرده است
من به كسى كارى ندارم و مقايسه نمى كنم. به هر حال نظر دايى اين بوده است. به اين مسائل توجه نمى كنم كه چه اتفاقى افتاده دعوت نشدم. سعى مى كنم يك جورى براى استقلال بازى كنم كه حتما به تيم ملى دعوت شوم.
در روحيه ات كه اثر نگذاشته است
اتفاقا انگيزه ام بيشتر شده تلاش مى كنم در استقلال موثرتر از اين باشم.
دو بازى است كه براى استقلال گل نمى زنى
در بازى ملوان ۲۰ دقيقه به زمين آمدم كه در همان ۲۰ دقيقه يك پاس گل دادم كه كمتر از يك گل نبود. بازى ذوب آهن هم دقيقه ۶۰ بيرون آمدم.
يعنى آقاى قلعه نويى از تو راضى نبود كه دقيقه ۶۰ تعويضت كرد
نظر ايشان بود و من اعتراضى به اين نظر ندارم اما در آن ۶۰ دقيقه آنقدر مدافعان ذوب را خسته كرده بودم كه شرايط براى گل زدن مهاجمان مهيا شده بود و اگر در زمين بودم حتما خودم گل مى زدم.
چرا استقلال در انزلى موفق نبود
به نظرم تساوى عادلانه نبود ما مقابل ملوان خيلى خوب بازى كرديم بالاى ۸۰ درصد فرصت داشتيم.
اما استقلال دقيقه ۹۳ به گل مساوى رسيد
ما براى ۳ امتياز به انزلى رفته بوديم اما بازى جورى پيش رفت كه داور يك ضربه پنالتى براى ملوان گرفت و گل دوم روى اشتباهى به ثمر رسيد كه فكر كنم كمتر اين اشتباه در بازى ها پيش بيايد. آنها روى تاكتيك گل نزدند. ما بهتر بوديم و تا آخرين لحظات جنگيديم.
گفته مى شود آقاى قلعه نويى در رختكن خيلى عصبى بوده اند
فقط قلعه نويى عصبى نبود بلكه ما هم عصبى بوديم.
مثل اينكه بيشتر اعتراض را هم به بازى مجيدى داشته است
خير، قلعه نويى به مجيدى چيزى نگفت اتفاقا به همه ما خسته نباشيد گفت.
فكر مى كنى چرا اينقدر در بازى ها فراز و نشيب دارى
بر چه اساسى شما اين حرف را مى زنيد.
براساس بازى هايى كه انجام دادى
ـ من از ۸ بازى كه فيكس بودم ۹ گل زدم و تاثيرگذار بودم. چرا نيمه پر ليوان را نگاه نمى كنيد و هميشه نيمه خالى ليوان را مى بينيد حالا چون ۲ بازى گل نزدم اين حرف را مى زنيد.
آقاى رجبى از برزيل دو مهاجم آورده است نظرت در مورد اين تصميم كادر فنى چيست
ما بهترين خط حمله ليگ را داريم. خدا را شكر عباسفرد بعد از ۸ هفته آمد و يك گل زد. نمى خواهم در مورد مسائل فنى صحبت كنم اما تمام مهاجمان استقلال جزو بهترين ها هستند و اميدوارم مهاجم جديد از ما بهتر باشد.
خيلى ها نگرانند در اين زمينه قضيه دى كارمو براى استقلال هم تكرار نشود
من اميدوارم مهاجم برزيلى بهتر از مهاجمان استقلال باشد و به تيم كمك كند.
ایران ورزشی
برهانى: تاثيرگذارترين بازيكن استقلال منم
قبل از اينكه اسامى تيم ملى اعلام شود تمام حدس و گمان ها بر اين بود كه آرش برهانى مهاجم ۹ گله استقلال كه در ليگ خوش درخشيده جزو ليست جديد تيم ملى باشد. آن قدر اين بحث تكرار شده بود كه برهانى در ليست تيم ملى قرار دارد كه خود اين مهاجم هم باورش شده بود اما وقتى اسامى تيم ملى بعد از پايان بازى هاى هفته چهاردهم ليگ برتر اعلام شد به جاى نام برهانى، نيكبخت در ليست جديد قرار داشت و به نظر مى رسيد اين دو بازى اخير استقلال كه برهانى در امر گلزنى ناكام بود در تصميم دايى براى دعوت نكردنش بى تاثير نبوده باشد.
تصور مى شد به تيم ملى دعوت شوى
من سعى و تلاشم را كردم كه به تيم ملى دعوت شوم و اين طور كه آمار نشان مى دهد دومين بازيكن تاثيرگذار ليگ بودم اما از دعوت نشدنم نااميد نمى شوم و انگيزه ام را از دست ندادم.
گفته مى شود روز آخر تصميم دايى عوض شده و نيكبخت را به جاى تو دعوت كرده است
من به كسى كارى ندارم و مقايسه نمى كنم. به هر حال نظر دايى اين بوده است. به اين مسائل توجه نمى كنم كه چه اتفاقى افتاده دعوت نشدم. سعى مى كنم يك جورى براى استقلال بازى كنم كه حتما به تيم ملى دعوت شوم.
در روحيه ات كه اثر نگذاشته است
اتفاقا انگيزه ام بيشتر شده تلاش مى كنم در استقلال موثرتر از اين باشم.
دو بازى است كه براى استقلال گل نمى زنى
در بازى ملوان ۲۰ دقيقه به زمين آمدم كه در همان ۲۰ دقيقه يك پاس گل دادم كه كمتر از يك گل نبود. بازى ذوب آهن هم دقيقه ۶۰ بيرون آمدم.
يعنى آقاى قلعه نويى از تو راضى نبود كه دقيقه ۶۰ تعويضت كرد
نظر ايشان بود و من اعتراضى به اين نظر ندارم اما در آن ۶۰ دقيقه آنقدر مدافعان ذوب را خسته كرده بودم كه شرايط براى گل زدن مهاجمان مهيا شده بود و اگر در زمين بودم حتما خودم گل مى زدم.
چرا استقلال در انزلى موفق نبود
به نظرم تساوى عادلانه نبود ما مقابل ملوان خيلى خوب بازى كرديم بالاى ۸۰ درصد فرصت داشتيم.
اما استقلال دقيقه ۹۳ به گل مساوى رسيد
ما براى ۳ امتياز به انزلى رفته بوديم اما بازى جورى پيش رفت كه داور يك ضربه پنالتى براى ملوان گرفت و گل دوم روى اشتباهى به ثمر رسيد كه فكر كنم كمتر اين اشتباه در بازى ها پيش بيايد. آنها روى تاكتيك گل نزدند. ما بهتر بوديم و تا آخرين لحظات جنگيديم.
گفته مى شود آقاى قلعه نويى در رختكن خيلى عصبى بوده اند
فقط قلعه نويى عصبى نبود بلكه ما هم عصبى بوديم.
مثل اينكه بيشتر اعتراض را هم به بازى مجيدى داشته است
خير، قلعه نويى به مجيدى چيزى نگفت اتفاقا به همه ما خسته نباشيد گفت.
فكر مى كنى چرا اينقدر در بازى ها فراز و نشيب دارى
بر چه اساسى شما اين حرف را مى زنيد.
براساس بازى هايى كه انجام دادى

ـ من از ۸ بازى كه فيكس بودم ۹ گل زدم و تاثيرگذار بودم. چرا نيمه پر ليوان را نگاه نمى كنيد و هميشه نيمه خالى ليوان را مى بينيد حالا چون ۲ بازى گل نزدم اين حرف را مى زنيد.
آقاى رجبى از برزيل دو مهاجم آورده است نظرت در مورد اين تصميم كادر فنى چيست
ما بهترين خط حمله ليگ را داريم. خدا را شكر عباسفرد بعد از ۸ هفته آمد و يك گل زد. نمى خواهم در مورد مسائل فنى صحبت كنم اما تمام مهاجمان استقلال جزو بهترين ها هستند و اميدوارم مهاجم جديد از ما بهتر باشد.
خيلى ها نگرانند در اين زمينه قضيه دى كارمو براى استقلال هم تكرار نشود
من اميدوارم مهاجم برزيلى بهتر از مهاجمان استقلال باشد و به تيم كمك كند.
ایران ورزشی