• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
خداحافظی مجیدی رو به دوستان استقلالی تسلیت میگم

جدای از پرسپولیسی و استقلالی بودن میدونم خداحافظی استوره چه قدر ناراحت کننده است

ما هم پارسال موشکمون رو مهدی مهدوی کیا با غیرت رو از دست دادیم

این جور استوره ها واقعا خیلی کمیاب هستند

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
دوستان پرسپولیسی ... لطفا به این خواسته به حق هواداران و دوستداران کاپیتان محبوب استقلال توجه کنید و در این شرایط که همه این عزیزان ناراحت هستند در این تاپیک و همینطور تاپیک فرهاد مجیدی پست تحریک آمیز نگذارید. در غیر این صورت ناچار خواهیم شد علاوه بر پاک کردن پست تذکرات جدی تری داشته باشیم.

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
در متن خداحافظی فرهاد مجیدی، آمده است:
هیچ وقت دوست نداشتم زمان خداحافظی ام را از قبل مشخص کنم. مدتی پیش، به این تصمیم رسیدم که امروز روز خداحافظی از فوتبال است. از فردا همان جایی می ایستم که شما می‌ایستادید. زیر برف، یخ، باران و آفتاب سوزان. اما این بار من باید به شما احترام بگذارم و تشکر کنم، درست همان کاری که شما برای من انجام دادید.

تمام خاطره‌ها، خوشی‌ها و لحظه‌های تلخی که در طول سالیان حضور در استقلال داشته‌ام امروز جلوی چشمانم هستند. تلخ ترین خاطره‌ام "4خرداد 1390 " است که روی قلبم حک شده و به هیچ وجه پاک نخواهد شد. روزی که در مراسم تشییع جنازه ناصرخان شرکت کردم و در بهشت زهرا (س) برای همیشه از وی جدا شدم.

به من حق دهید که با دشواری از این پیراهن دل بکنم، هر کدام از ستاره‌های آن، مدال‌هایی بودند که همه ما به آن افتخار می‌کردیم. من به بیشتر آرزوهای فوتبالی خود رسیده‌ام و دوست داشتم با قهرمانی در آسیا از فوتبال خداحافظی کنم اما این امر میسر نشد. امیدوارم در آینده به تنها آرزوی دست نیافته ورزشی ام در کنار هواداران عزیز برسم.

هواداران عزیز و دوست داشتنی!

بازیکنان می‌روند ولی استقلال بزرگ باقی می‌ماند. پیراهنی که سال‌ها نام من بر آن نوشته می‌شد را دوست داشته‌ام و همواره دوست خواهم داشت. پیراهن "آبی" که بر تن بازیکنان بزرگی چون غلامحسین مظلومی و حسن روشن بوده یا همان بازوبندی که مدتها علی جباری، برادران بیانی، امیر قلعه نویی یا جواد زرینچه بر بازوان خود می بستند از جمله خاطرات ماندگارم هستند.

تقدیر این بود که در ایران پیراهنی جز پیراهن پرافتخار "آبی" بر تن نکرده و با استقلال از دوران قهرمانی خداحافظی کنم. ازهمه افرادی که این فرصت را برای من فراهم کرده و مرا حمایت نمودند خصوصا "امیر قلعه نویی" قدردانی می نمایم.

فرهاد مجیدی امروز به خط آخر سال‌های بازی خود رسیده و وقت آن شده تا پیراهن شماره 7 که میراث بزرگانی چون «مجید نامجو مطلق » است را به بازیکنان تازه نفسی تقدیم کنم که قرار است آینده فوتبال کشور را رقم بزنند.

هواداران همیشگی!

از فردا دیگر بازیکن استقلال به شمار نمی‌آیم ولی همواره یکی از شما خواهم بود و برای قهرمانی استقلال دعا خواهم کرد. هر چه دارم از استقلال و هوادارانش است و هر کجا که باشم برای سربلندی استقلال تلاش خواهم کرد.

چقدر سخت است پایان بردن این نامه، همین طور نام‌ها مقابل چشمانم رژه می‌رود، از تمام مربیانی که در این سال‌ها برایم زحمت کشیدند، از مدیرعامل محترم باشگاه جناب آقای فتح ا...زاده و دیگر مدیران گذشته، کارشناسان، بازیکنان، کادر پزشکی، تدارکات، اهالی رسانه، دوستان، خانواده خصوصا پدر و مادر عزیزم و تک تک آن هوادارانی که در این سال‌ها همراهی‌ام کردند، کمال سپاسگزاری و قدردانی را دارم.

در پایان لازم است برای تیم ملی کشورم که با درایت جناب آقای علی کفاشیان، رییس فدراسیون فوتبال و مربی بزرگش کارلوس کی روش، تلاش بازیکنان و دعای خیر مردم عزیز به جام جهانی صعود کرد، آرزوی موفقیت نمایم.

خدای من شاهد است که در تمام این سال‌های طولانی با تمام توانم بازی کردم و اگر قصوری از من سر زده از همه پوزش می‌طلبم.

مجیدی‌ها می‌آیند و می روند، اما آنچه باقی می‌ماند نام "استقلال" است که پشتش به شما هواداران، مثل همیشه گرم خواهد ماند. زنده باد ایران، زنده باد استقلال.

برادر کوچک شما

فرهاد مجیدی

=========================================
من که باورم نمیشه هنوز . . .
اصلا استقلال بی فرهاد ، باورم نمیشه

به جرئت محبوب ترین بازیکن بودش ، انشالله با این پشتوانه محبوبیتی که بین ماها داره ، در کسوت مربیگری بترکونه

خداحافظ 7 مقدس
Untitled-1.jpg

Last edited:

scorpion.ion

Registered User
لایک‌ها
824
حیف که دوباره فقط باید با فیلم های بازیهاش سر کنیم..... حیف. 7 مقدس دوستت دارم

Sent from my HTC One SV using Tapatalk

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
نگفته بودی رفتنت.... انقد عذابمون میده
نگفته بودی هفت تو.... تلخیو یادمون میده
نگفته بودی این لباس.... از تن تو بیرون میاد
نگفته بودی پای تو...... از تو زمین بیرون میاد
ببین چقدر داغون شده..... قلبای ما بدون تو
آخه بگو چیکار کنیم؟ ..... کیو بیاریم جای تو
بیا بزن تو گوشمون...... بگو که خوابه رفتنت
میخوایم دوباره با غرور..... لباس 7 کنی تنت.....

daa07106ee4609ec1.jpg

Il Capitano عزیز با اجازه ات اینو گذاشتم تو امضام .

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
منم میزارم توی امضام دوست دارم بیشتر استقلالی ها بزارن توی امضا شون........
نمیدونید الان چه حالی دارم ...توی خونه کسی نمیتونه چیزی بگه سر همشون داد زدم اعصابم بد خورده:(

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
بازی فصل پیش بود استادیوم بودم اومدم سمت ما لباسشو انداخت من گرفتم ولی یکم شل گرفتمش و کشیدن از دستم . نمیدونم انگار داداش خودم از فوتبال خداحافظی کرده .

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
تو دریایی ولی ساحل نداری*****آهای فرهاد مجیدی
تو تک ستاره فوتبال مایــــی*****آهای فرهاد مجیدی

1679636_978.jpg

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
داشتم سرچ میکردم تو نت
چشم به این خوررد

[FONT=times new roman,times,serif]الان که دارم اینو مینویسم.....دارم گریه میکنم.....[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]خونواده دارن بهم میگن 18 سالته و مس بچه ها داری گریه میکنی...[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]دست خودم نیست..فرهاد تو رفتی...اما فکر مارو هم نکردی..[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]نگفتی یکی مثل من که حتی یه بازی در این چند سال که بازی کردی ازدست ندادم[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]حتی وقتی لیگ های دیگه بودی اونارو هم میدیدم....چی به سرش میاد..هان ..؟؟؟[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]با خودت نگفتی .....???[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]اشکال نداره من مثل همیشه اسم کاپیتان فرهاد مجیدی رو تو گوگل سرچ میکنم.[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]تا هر خبری ازت میبینم بخونم..[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]میدونم اگه مربی بشی صددرصد موفقی ..[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]آخه هیشکی مثل تو از این مدرکای معتبر نداره...[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]فرهاد تو بهترین بودی...بهترینم خداحافظ..[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]این متنو همیشه میزارم و پاکش نمیکنم...[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]فقط بدون باید وقتی مربی تیممون شدی..[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]جواب این اشکامو بدی...[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]7 مقدس تمام نشدنی....هرگز تموم نمیشی..[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]نه مثل پژمان ...نه مهدوی کیا....نه هیچ کس دیگه..[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]تو با همه فرق میکنی...تو رو همه دوس دارن حتی اون لنگیا...[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]راستی یادم رفت..تو هم کابوس و هم قاتل لنگیا بودی......[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]نمیدونم تو این مدت که نیستی ...با چی خودمو درگیر کنم..[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]اخه هر روز عکسای تمرنات رو میدیدم ...[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]فیلم بازهات رو میدیدم..[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]خلاصه خداحافظ 7 مقدس تموم نشدنی..تو محبوب ترین بازیکن تاریخ فوتبال ایرانی..[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]خداحافظ کاپیتان....
[/FONT]
:(

182257_545.jpg

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
334172_heroa.jpg

رفتی ندیدی بعد تو
کم رنگ ترین آبی شدم

بازم با رویای گلات
من گیج بی خوابی شدم

باور نکردم من هنوز
ز پیش ما رفتی چه زود

روی رگم حک میکنم
رو پیرهنت هفتی که بود

رفتی و روی سکوها
داد میزنم بازم تورو

باختن هنوز مال منه
بدجوری میبازم تورو

روی زمین سبز هنوز
واسه تعصب سوره ای

غیرت با تو معنی گرفت
آبی ترین اسطوره ای

سنگینی مرد بودنت
واسه کلاغا زهر بود

انگلار نامردی و حرص
با اون وجودت قهر بود

رو سکوهای یخ زده
امید فریاد منی

شیرینتم مجنونتم
از بس که فرهاد منی

vzzr

Registered User
لایک‌ها
49
خداحافظی مجیدی بزرگترین شوک فوتبال امسال بود............

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
30c0cc68ba7045ea1.jpg

هر جور میتونی بمون من با تو سازش میکنم
هر بار میگفتم نرو اینبار خواهش میکنم
با زخم تنهاتر شدن محتاج تسکینم نکن
تنهاتر از من نیستی تنها تر از اینم نکن
با گریه های هرشبم دنبال مرهم نیستم
اینبار بشکن بغضمو فکر غرورم نیستم
کی گفته این خواهش منو تو چشم تو کم میکنه
این التماس آخرم خیلی بزرگم میکنه
باور نکن راضی بشم چون دوستت دارم بری
انقدر درارو وا نکن من که نمیزارم بری
یک عمر من پر پر زدم چون درد دوری کم نبود
اینا که میگم یک شب از چیزی که حس کردم نبود
با گریه های هرشبم دنبال مرهم نیستم
اینبار بشکن بغضمو فکر غرورم نیستم
کی گفته این خواهش منو تو چشم تو کم میکنه
این التماس آخرم خیلی بزرگم میکنه

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
تروخدا بسه به خدا دارم دق ميكنم كافيهههههههه

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
پیام صادقی برای مجیدی: او بود که در روزهای سخت به من آرامش می داد

f906f6adbfa18dbe1.jpg

مدافع تیم استقلال گفت:اگر روزی دلم از این فوتبال گرفت،فرهاد مجیدی بود که آرامم کرد و او بود که گفت تمرین کن و تمرین کن و تمرین کن و به مشکلات بخند.

به گزارش اوج و به نقل از سایت امیر حسین صادقی،وی در پیامی به مناسبت خداحافظی فرهاد مجیدی از دنیای بازیگری نوشت:

آقا فرهاد هم رفت جزو پیشکسوتان استقلال.عجب حکایتی است این فوتبال .

نمی دانم مگر فصل ما تمام شده که آقا فرهاد را دیگر نبینیم؟یعنی در تمرین سه شنبه کاپیتان را نمی بینیم؟من باور ندارم.

عجبا که تا دوشنبه شب، او هیچ به من نگفت و به یکباره؛وقتی دید می خواهم بخوابم رازش را بیان کرد.

امیر حسین فردا خداحافظی می کنم.

زبانم قفل شده بود.حرفی نزدم.ساعت ها گذشت و گذشت و رسیدیم به بازی .بازی داشت تمام می شد.شوک دیشب را اصلا یادم نبود.گفتم خدا را شکر گذشت.بعد که پیراهنش را در آورد دیدم که ....الان فکر می کنم هر آنچه از جلوی چشمانم در بازی با مس گذشت،رویایی بیش نبوده.

باز هم نمی توانم باور کنم یک دوست،برادر بزرگتر و مشاور دلسوز را از این پس دیگر در کنارم نمی بینم و شب های اردو،از گذشته،حال و آینده در اتاق های هتل المپیک و این اواخر هتل اوین حرف نمی زنیم.

بیان جمله هم برایم در این شرایط سخت است چه برسد به اینکه بخواهم کلامم را بنویسم.آقا فرهاد در همه سالهایی که گذشته من را در روزهای سخت یاری داد.

اگر روزی دلم از این فوتبال گرفت،او بود که آرامم کرد و او بود که گفت تمرین کن و تمرین کن و تمرین کن و به مشکلات بخند.7 آبان را اما به خاطر 7 دوست داشتنی هواداران آبی هیچ گاه فراموش نمی کنم.

اظمینان دارم او با آن دل پاک و قلب صافش همچنان با ماست.
می آید تا دوباره برایش بخوانند:تو ستاره فوتبال ماییی...

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
یه چیزی ته قلبم میگه فرهاد تموم نمیشه وحس میکنم برمیگرده من یه پرسپولیسیه 6اتیشه هستم ولی انصافا فرهادو اندازه علی ومهدی که تو عمق وجودم هستن دوست داشتم یعنی عالمی از نو باید ساخت تا مثله فرهاد علی ومهدی تو فوتبال دید با غیرت وتموم نشدنی واقعا امروز شکه شدم وقتی دیدم که پراهنشو دراورد ودور زمینو یارت کرد گه بره واقعا حیف میشه من شک ندارم دقیقا سرفرهاد مجیدی بلایی رو اوردن که سر مهدوی کیا وکریمی اوردن امان از این مافیای نامرد فوتبالمون رو کثافت گرفته

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا