• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

cinablue

Registered User
تاریخ عضویت
29 ژانویه 2009
نوشته‌ها
3,052
لایک‌ها
3,190
محل سکونت
تهران
روزنامه یک باشگاه چقدر میتونه کثیف و کریح باشه که وقتی کاپیتان و اسطوره یک باشگاه خداحافظی میکنه اینطور تیتر بزنه...

مشاهده پیوست 477821

بازیکنی که دوپینگ میکنه تا اطلاع ثانوی محروم میشه و حق بازی نداره باید منتظر حکم کمیته استیناف بمونه.متاسفم واقعا
 

armanznd

Registered User
تاریخ عضویت
15 فوریه 2013
نوشته‌ها
2,427
لایک‌ها
2,585
محل سکونت
کرمان
روزنامه یک باشگاه چقدر میتونه کثیف و کریح باشه که وقتی کاپیتان و اسطوره یک باشگاه خداحافظی میکنه اینطور تیتر بزنه...

مشاهده پیوست 477821

بازیکنی که دوپینگ میکنه تا اطلاع ثانوی محروم میشه و حق بازی نداره باید منتظر حکم کمیته استیناف بمونه.متاسفم واقعا

به عنوان یه پرسپولیسی میگم اینو
این 2 روزنامه(استقلال و پیروزی)بدجوری با هم لج دارن
از این تیتر ها و توهین به پرسپولیس هم کم تو روزنامه استقلال انجام نشده اماااا واقعا کار زشتیه
مجیدی باید حرمتش حفظ بشه
همین و بس
 

Imanjj

Registered User
تاریخ عضویت
8 ژوئن 2013
نوشته‌ها
1,228
لایک‌ها
3,063
محل سکونت
SH0MAL
رئیس کمیته برگزاری مسابقات سازمان لیگ گفت که مربیگری مجیدی بستگی به این دارد که او در ایران دوره‌های مربیگری را طی کند یا خارج از کشور.
تسنیم: غلامرضا بهروان با اشاره به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در سازمان لیگ اظهار داشت: چند روزی است که به صورت فشرده در حال برنامه‌‌ریزی برای مسابقات مختلف هستیم تا بتوانیم تقویم مناسبی برای رقابت‌های پیش‌رو تنظیم کنیم. بر همین اساس امروز (چهارشنبه) برنامه مسابقات لیگ برتر تا هفته نوزدهم را اعلام خواهیم کرد.

وی با اشاره به خداحافظی فرهاد مجیدی از فوتبال گفت: مجیدی بازیکن بزرگی است و نظر شخصی من این است که او می‌توانست تا پایان نیم فصل بازی و به استقلال کمک کند اما به نظر می‌رسد او تصمیم گرفت فوتبال را در اوج کنار بگذارد. فرهاد مجیدی یکی از مفاخر فوتبال ما چه در سطح باشگاهی و چه در سطح ملی بود.

رئیس کمیته برگزاری سازمان لیگ در پاسخ به این سوال که اگر مجیدی از هم اکنون دوره‌های مربیگری را طی کند چه زمانی خواهد توانست روی نیمکت بنشیند تصریح کرد: این مسئله بستگی به این دارد که مجیدی دوره‌های مربیگری را در داخل ایران بگذراند یا خارج از کشور. اگر او مانند کسانی چون رحمان رضایی که در ایتالیا دوره‌های مربیگری را گذراند یا هاشمیان که در کشور آلمان این کار را کرد، خارج از ایران مبانی مربیگری را بیاموزد حداکثر 2 سال دیگر می‌تواند کار مربیگری را آغاز کند اما اگر تصمیم بگیرد در داخل کشور کلاس‌ها و دوره‌های لازم را بگذراند نشستن او روی نیمکت بیش از 4 سال به طول خواهد انجامید.

بهروان در خصوص شکست تیم نوجوانان کشورمان مقابل نیجریه و حذف از جام جهانی خاطرنشان کرد: نیجریه حریف سطح بالا و قدرتمندی برای نوجوانان ما بود. آنها نه تنها از لحاظ فنی و تاکتیکی برتر بودند بلکه از لحاظ روحی و روانی هم در سطح بالاتری قرار داشتند. نیجریه کار تیمی بسیار خوبی داشت و از کوچکترین اشتباه تیم ما یک گل می‌ساخت. تا تیم ما از فاز دفاعی خارج شد و قصد حمله به دروازه نیجریه را کرد آنها سریع به گل رسیدند.

وی ادامه داد: تیم نوجوانان ایران انتظارات را برآورده کرد و همین که توانست از گروه خودش صعود کند برای ما ارزشمند است. انصافا مربیان این تیم زحمات بسیار زیادی کشیدند و هر چه در چنته داشتند رو کردند. خواهشی از مربیان باشگاه‌ها دارم و آن هم این است که این عزیزان کمی بیشتر ریسک کنند و به بازیکنان جوانتر هم میدان دهند تا این بازیکنان بتوانند با کسب تجربه مناسب در عرصه بین‌المللی موفق‌تر ظاهر شوند.

بهروان در مورد حواشی ایجاد شده در مجمع فدراسیون فوتبال گفت: در جلسه مجمع برخی از دوستان به گزارش مالی ارائه شده اعتراض داشتند، باید بگویم مسائل و صورت مالی فدراسیون ایراد ماهیتی ندارد و فقط مشکل در نحوه ارائه و بیان گزارش مالی بود که با هیئت 6 نفره‌ای که تشکیل شد قرار است این مسئله به صورت فنی مورد بررسی قرار گیرد و نتیجه نهایی در آینده اعلام شود.

رئیس کمیته برگزاری سازمان لیگ نحوه رای‌گیری برای نایب رئیسی مهدی تاج را غیر معمول ندانست و اظهار داشت: این شکل رای‌گیری که در آن از حضار خواسته شود به صورت قیام و قعود نظر خود را اعلام کنند ایراد قانونی ندارد و در اساسنامه پیش بینی شده است. بر این اساس رای گیری انجام شده برای نایب رئیسی آقای تاج و نتیجه آن اعتبار قانونی دارد.
 

Imanjj

Registered User
تاریخ عضویت
8 ژوئن 2013
نوشته‌ها
1,228
لایک‌ها
3,063
محل سکونت
SH0MAL
همسر حجازی : ناصر حجازی زنده بود، اجازه نمی‌داد مجیدی خداحافظی کند

بهناز شفیعی درباره خداحافظی فرهاد مجیدی عنوان کرد: از این خبر خیلی ناراحت شدم و مجیدی می‌توانست تا 2،3 سال دیگر بازی کند. این خداحافظی خیلی زود بود و او هنوز یکی از بهترین بازیکنان فوتبال ایران است.وی ادامه داد: کاش خداحافظی او در یک بازی پر تماشاگرتر اتفاق می‌افتاد. بازی استقلال و پرسپولیس که هم دربی بود و هم یک بازی پر تماشاگر، زمان بهتری بود که مجیدی فوتبال را کنار بگذارد اما او همه را غافلگیر کرد و من از این نوع خداحافظی مجیدی خیلی ناراحت شدم. مسابقه‌ای که تماشاگران کمی داشت خداحافظی مجیدی را خراب کرد.
همسر ناصر حجازی با بیان اینکه مجیدی آمادگی بدنی بالایی داشت و در بازی‌ها موثر بازی می‌کرد، تصریح کرد: اگر ناصر خان بود اجازه نمی‌داد مجیدی این تصمیم را بگیرد و در این شرایط خداحافظی کند. ناصر حجازی با این تاثیرگذاری اجازه نمی‌داد مجیدی در این مقطع فوتبال را کنار بگذارد. او فرهاد و بازی‌اش را دوست داشت و شاید اگر زنده بود مجیدی خداحافظی نمی‌کرد.
شفیعی درباره ارتباط مجیدی با خانواده حجازی گفت: زمانی هم که ناصر خان زنده بود ما ارتباط خاصی با فوتبالیست‌ها نداشتیم اما فرهاد تماس می‌گیرد و حال ما را می‌پرسد. او هر چند وقت یک بار به ما زنگ می‌زند و حتی برای تبریک اعیاد تماس می‌گیرد.
وی درباره اینکه شاگرد حجازی می‌تواند جا پای او بگذارد، خاطرنشان کرد: مجیدی در لندن در کلاس‌های مربیگری ثبت‌نام کرده است و امیدوارم بتواند مانند بازیگری‌اش در مربیگری هم بدرخشد. من نمی‌توانم در این باره نظر بدهم اما هر بازیکن موفقی نمی‌تواند مربی موفقی هم باشد و من امیدوارم مجیدی که بازیکن موفقی بود مربی موفقی شود
 

Imanjj

Registered User
تاریخ عضویت
8 ژوئن 2013
نوشته‌ها
1,228
لایک‌ها
3,063
محل سکونت
SH0MAL
[h=2]عضو هیئت مدیره استقلال:[/h][h=1]مجیدی با تصمیم احساسی دل هواداران را شکست [/h]عضو هیئت مدیره استقلال با انتقاد از خداحافظی مجیدی از فوتبال گفت: فرهاد دل خیلی از هواداران را شکست و اصلا راضی به خداحافظی او نیستیم.
به گزارش پارس،حسن زمانی در گفت‌وگو با تسنیم، درباره خداحافظی فرهاد مجیدی از فوتبال گفت: با شناختی که از مجیدی داشتم، نتوانستم خداحافظی او را هضم کنم. فکر می‌کنم مجیدی تصمیم احساسی گرفت.
وی افزود: در شرایطی که او نسبت به استقلال و همین‌طور تماشاگران نسبت به او تعصب دارند، چنین تصمیمی را در حد مجیدی نمی‌بینم. قطعا در اولین فرصت در هیئت مدیره درباره این مسئله جلسه خواهیم داشت تا گزارش کادر فنی و مدیرعامل را در رابطه با این قضیه ببینیم و تصمیم لازم را در این باره بگیریم.

عضو هیئت مدیره استقلال درباره خداحافظی مجیدی در میانه فصل عنوان کرد: حداقل کاری که مجیدی به عنوان بازیکن حرفه‌ای می‌توانست انجام دهد این بود که در پایان فصل با شرایط بهتری خداحافظی کند و جایگاهش را در بین هواداران بیش از این بالا ببرد.

زمانی در خصوص اینکه در این زمینه مدیرعامل استقلال چقدر مقصر است،‌گفت: تا گزارش مدیرعامل را نداشته باشیم نمی‌توانیم اظهار نظری در این رابطه کنیم. اگر این تصمیم را بازیکنی می‌‌گرفت که کم‌تجربه بود و یا مشکلات خاصی داشت تعجب نمی‌کردیم ولی کار مجیدی که به عنوان بازیکن شاخص مورد قبول استقلالی‌ها است، برای من جای تعجب دارد.

وی ادامه داد: مجیدی از وضعیت استقلال آگاه بود که برخی از بازیکنان تیم مصدوم هستند. با شناختی که از او داشتم و اینکه به استقلال تعصب داشت، نباید این کار را می‌کرد. از کاری که مجیدی کرد گله‌مند هستیم و اصلا راضی به خداحافظی او نیستیم. البته باید توضیحات مجیدی را در این باره بشنویم اما او با این کار خود دل خیلی از هواداران را شکست.

زمانی درباره اظهارات امیر قلعه‌نویی که گفته بود 414 میلیون تومان برای مشکلات مالی استقلال قرض کرده است، به تسنیم گفت: با تصمیماتی که در آینده در خصوص دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در وزارت ورزش گرفته می‌شود برای همیشه مشکل مالی را برطرف خواهد شد.
 

Imanjj

Registered User
تاریخ عضویت
8 ژوئن 2013
نوشته‌ها
1,228
لایک‌ها
3,063
محل سکونت
SH0MAL
[h=2][/h][h=1]پیام جالب نکونام برای مجیدی [/h]هافبک تیم فوتبال استقلال گفت که وداع کاپیتان آبی‌پوشان از فوتبال را باور ندارد.
به گزارش پارس به نقل از تسنیم، جواد نکونام پس از خداحافظی فرهاد مجیدی از فوتبال در کد هواداری خود پیامی را برای شماره ۷ استقلال منتشر کرد. در این پیام آمده است:
فرهاد عزیز و کاپیتان محبوب استقلال؛ بی‌شک بازوبند استقلال تا ابد بوی تو را خواهد داد همانطور که در زمین همیشه بوی گل می‌دادی. خداحافظی‌ات نه تنها برای هواداران بلکه برای هم‌بازی‌های تو هم شوک بزرگی بود و هنوز باور ندارم که دیگر قرار نیست در کنار ما و برای استقلال بازی کنی. به عنوان یکی از محبوب‌ترین بازیکنان استقلال دوستت داشته و همیشه به یاد تو خواهم ماند.
 

Imanjj

Registered User
تاریخ عضویت
8 ژوئن 2013
نوشته‌ها
1,228
لایک‌ها
3,063
محل سکونت
SH0MAL
هیچ تستی از کاپیتان مجیدی مثبت نیست!

مدیرفنی تیم فوتبال استقلال معتقد است که امیر قلعه‌نویی از این به بعد باید به نبودن فرهاد مجیدی عادت کند.

n00277374-b.jpg


به گزارش افکارنیوز، منصور پورحیدری درباره خداحافظی فرهاد مجیدی از دنیای فوتبال گفت: به هر حال این یک تصمیم شخصی بود که مجیدی گرفت. فرهاد برای اتخاذ این تصمیم با هیچکس هم صحبت نکرده بود و همه با خداحافظی او غافلگیر شدند.

وی ادامه داد: ما نمی‌توانیم زحمات فرهاد مجیدی را فراموش کنیم. فرهاد از نظر شخصیتی و فنی بازیکن قابلی بود و مردم هم او را دوست داشته و دارند. مردم از خداحافظی مجیدی ناراحت شدند اما همه باید به تصمیم او احترام بگذاریم. فرهاد می‌توانست در پایان فصل از فوتبال خداحافظی کند اما این تصمیم را گرفت که در بازی با مس و ناگهانی فوتبال را کنار بگذارد و نباید به کار او ایراد بگیریم.

مدیرفنی باشگاه استقلال با اشاره به اینکه مجیدی قصد دارد به عرصه مربیگری وارد شود، خاطر نشان کرد: مجیدی پیش از این در کلاس‌های مربیگری شرکت کرده بود و اکنون نیز می‌خواهد به کلاس‌های مربیگری‌اش ادامه دهد. او می‌تواند در این زمینه به استقلال کمک کرده و مربی قابلی شود. بازیکنان هم مجیدی را دوست دارند و حرفش را می‌خوانند. فرهاد کاپیتان این تیم بوده و بین همه محبوب است.

پورحیدری با بیان اینکه هر مربی دوست داشت که بازیکنی مثل مجیدی داشته باشد، افزود: داشتن بازیکنی مانند فرهاد مجیدی که زندگی سالمی داشته و چه از نظر فنی و چه از شخصیتی یک الگو محسوب می‌شود، برای هر مربی یک نعمت است. مجیدی می‌توانست عصای دست مربیان شود و با حضورش در بازی‌ها تاثیرات زیادی می‌گذاشت. به نظرم نبودن او در استقلال تاثیرگذار خواهد بود و قلعه‌نویی هم کم کم باید به نبودن فرهاد عادت کند.

وی درباره خداحافظی غریبانه مجیدی و در حضور تعداد کمی از هواداران گفت: به هر حال مردم از این خداحافظی ناراحت شدند و می‌خواستند که فرهاد را بیشتر در میدان ببینند اما او تصمیم به خداحافظی گرفت. هواداران باید با این موضوع کنار بیایند و منتظر باشند که فرهاد را به عنوان مربی در کنار ببینند. امیدواریم بتوانیم شرایطی را به وجود آوریم تا یک بازی دوستانه در حد نام فرهاد مجیدی دست و پا کنیم تا او بتواند وداع باشکوهی با فوتبال داشته باشد.

سرمربی اسبق استقلال با اشاره به همکاری‌اش با مجیدی اظهار داشت: همه بازی‌های فرهاد برای ما خاطره است. مجیدی هر زمان که کنار تیم بود، تاثیرگذار و مثمرثمر عمل می‌کرد. برای فرهاد تفاوتی هم نمی‌کرد که مدیرعامل یا سرمربی تیم چه کسی باشد و او هر چه در توان داشت برای هواداران و تیم می‌گذاشت. او همیشه تلاش می کرد که استقلال موفق باشد و به همین خاطر در بین هواداران استقلال به محبوبیت رسید.

پورحیدری با بیان اینکه مجیدی نتوانست حقش را از این فوتبال بگیرد، خاطر نشان کرد: فرهاد خیلی دوست داشت که با استقلال قهرمان آسیا شود. این اتفاق می‌توانست در این فصل بیفتد و دور از دسترس نبود اما شرایطی به وجود آمد که استقلال از آسیا حذف شد و نتوانست قهرمان شود. در تیم ملی حق مجیدی بیشتر از اینها بود اما آنطور که باید نتوانست در تیم ملی به حقش برسد.

مدیر فنی استقلال در پایان درخصوص ناراحتی قلعه نویی به این دلیل که گفته شد مجیدی دوپینگ کرده بود و به این علت از فوتبال خداحافظی کرد، گفت: من متاسفم برای کسانی که این شایعات را می‌سازند. فرهاد تنها بازیکنی بود که در بیشتر بازی‌ها تست دوپینگ داد و تمام جواب آزمایشات منفی بود. این بی‌معرفتی بود که بخواهیم این انگ را به او بزنیم و واقعاً بی‌معرفتی است که درباره مجیدی اینگونه فکر کنیم. او سال‌ها فوتبال بازی کرد و چه در داخل و چه در خارج از کشور بارها تست دوپینگ داد و همیشه جواب آن منفی بود.
 

cinablue

Registered User
تاریخ عضویت
29 ژانویه 2009
نوشته‌ها
3,052
لایک‌ها
3,190
محل سکونت
تهران
به عنوان یه پرسپولیسی میگم اینو
این 2 روزنامه(استقلال و پیروزی)بدجوری با هم لج دارن
از این تیتر ها و توهین به پرسپولیس هم کم تو روزنامه استقلال انجام نشده اماااا واقعا کار زشتیه
مجیدی باید حرمتش حفظ بشه
همین و بس

دوست عزیز من هر روز روزنامه ها رو میخونم

استقلال جوان رو حداقل بگم بیشتر از 20 سال دروغ نگفتم

هیچگاه روزنامه استقلال جواب علیه بازیکن های تیم شما مخصوصا اسطوره های دوست داشتنی مثل علی کریمی -مهدی مهدوی کیا تیترهای شک برانگیز و توهین کننده نزده چون فتح الله زاده روزنامه نگاره و فرقشو با نشر اکازیب میدونه

این دو تا روزنامه باشگاه پرسپولیس با خودشون هم لج دارن فصل پیش این تیتر میزد حمایت کنید از مربی اون یکی ...

واقعا زشته این کارا اونم توی روزنامه
 

Imanjj

Registered User
تاریخ عضویت
8 ژوئن 2013
نوشته‌ها
1,228
لایک‌ها
3,063
محل سکونت
SH0MAL
[h=1]دایی: مجیدی در قلب مردم حضور دارد[/h]
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: مجیدی از خیلی بازیکنان جوان این فوتبال بهتر است.

به گزارش زیست آنلاین به نقل از فارس: سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: مجیدی از خیلی بازیکنان جوان این فوتبال بهتر است.

فرهاد مجیدی امروز رسما از دنیای فوتبال خداحافظی و به نوعی جامعه فوتبال را غافلگیر کرد.

علی دایی سرمربی پرسپولیس در خصوص این اتفاق اظهار داشت: معتقدم هر فوتبالیستی یک روز باید از فوتبال خداحافظی کند که آن روز روز سختی است، راستش را بخواهید من هرگز دوست نداشتم مجیدی به این زودی با توجه به شرایطی که داشت از فوتبال خداحافظی کند.

وی افزود: باید به تصمیم مجیدی احترام گذاشت، فرهاد هنوز هم از خیلی از جوان‌های ما بهتر است. او به این فوتبال و باشگاه استقلال خدمات زیادی کرد و مجیدی همیشه در فوتبال ایران بزرگ هست و خواهد ماند. همین که مجیدی در قلب مردم بود نشانگر همه چیز است.

دایی تاکید کرد: به عنوان یک پرسپولیسی قلبا مجیدی را دوست دارم و آرزو می‌کنم در زندگی مربیگری و شخصی مانند همیشه که در دل مردم جای داشت، موفق باشد. امیدوارم در زندگی و آینده کاری فوتبالی خود به هر چیزی که می‌خواهد مثل دوران فوتبالش برسد.

وی در خصوص همبازی بودنش با مجیدی در تیم ملی گفت: زمانی که سرمربی تیم ملی بودم او شاگردم بود و حتی باهم همبازی بودیم. او یکی از بهترین دوستان من است و مردم درخشش او در فوتبال را دوست داشتند. به عنوان یک پرسپولیسی برای وی آرزوی موفقیت دارم و قطعا می‌تواند به اهدافش برسد.
 

rahman24

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
17 نوامبر 2011
نوشته‌ها
1,695
لایک‌ها
3,868
محل سکونت
اصفهان
[h=1]پروين: خداحافظي هفت‌ها هميشه تلخ است[/h]
[h=2]علي پروين گفت: در مورد خداحافظي کاپيتان استقلال گفت: ياد ناصر حجازي بخير، به چه عشق و علاقه‌اي مجيدي را به ميدان مي‌فرستاد.[/h]
00943006.gif


علي پروين ضمن خسته نباشيد به فرهاد مجيدي، بابت خداحافظي کاپيتان آبي‌ها از استقلال اظهار داشت: ياد ناصر حجازي بخير که فرهاد را خيلي دوست داشت و با عشق و علاقه به او ميدان داد و فرهاد را به اينجا رساند. هميشه رفتن شماره هفت‌ها از فوتبال براي خودشان و حتي هواداران سخت است اما او سربلند رفت.

به گزارش فارس ، وي افزود: در اين روزهاي فوتبالي که کمي از لحاظ کيفيت بنابر دلايل مختلفي دچار مشکلاتي هستيم به نظرم فرهاد با اين سن و سال يکي از آماده‌ترين‌ها بود، چون سالم زندگي مي‌کرد و با اين کارش نشان مي‌داد که به غير از فوتبال حرفه‌اي يک هنرمند هم هست چون خداحافظي او در اوج به نظرم يک هنر بود و فرهاد اين تصميم را گرفت.

پروين گفت:‌من به فرهاد مجيدي خسته نباشيد مي‌گويم و اميدوارم در ادامه فوتبالش در مربيگري نيز موفق باشد. صحنه فرهاد و امير در کنار زمين در هنگام خداحافظي خيلي خاص بود اما بايد به تصميم فرهاد احترام گذاشت چون او بهترين فرد بود که درباره آينده‌اش تصميم گرفت. به نظرم با توجه به محبوبيتي که فرهاد بين استقلالي‌ها داشت نياز به تعريف و تمجيد من نيست.

پروين درباره شکست تيم ملي زير 22 ساله‌هاي کشورمان مقابل نيجريه در چارچوب جام جهاني نوجوانان گفت: من نمي‌دانم آيا بحث تقلب بود يا خير اما يک طوري قيافه و تيپ اين نيجريه‌اي‌ها به نوجوانان نمي‌خورد؛ حال خدا مي‌داند شايد ما اشتباه مي‌کنيم.

وي افزود: آنها فوتبال فيزيکي را مقابل بچه‌هاي خوش تکنيک ما پياده کردند و به نظرم بچه‌هاي ما يک کمي استرس داشتند اما در کل نوجوانان ما نشان دادند مي‌توانند آينده اين فوتبال را تضمين کنند.ما هر چه براي اين بچه‌ها دست به جيب شويم مطمئن باشيد ضرر نمي‌کنيم. آنها در مرحله مقدماتي مخصوصا مقابل آرژانتين خيلي خوب بودند اما روي يک غافلگيري برد را با تساوي عوض کردند.

وي افزود: اي کاش آرژانتين را مي‌برديم تا با خيال راحت مقابل تيمي ديگر قرار مي‌گرفتيم اما همه چيز تمام شد و نوجوانان ما ثابت کرد که با تدارکات بهترمي‌تواند جايگاهش را در فوتبال دنيا به دست آورد. البته روي گذشته بچه‌ها يک کم دست به کارهاي انفرادي هم زدند ولي باز هم من به همه اين بچه‌ها و کادر فني‌اش که واقعا زحمت کشيده‌اند آقاي دوستي و مردماني که در امارات اين بچه‌ها را تنها نگذاشتند و شرايط ورزشگاه را مانند يک ورزشگاه خانگي کرده بودند تقدير و تشکر مي‌کنم. انشاءالله بال و پر اين بچه‌ها را بگيريم و براي آينده آنها برنامه خوبي داشته باشيم چون اگر اين تيم را رها کنيم باز هم به عقب برگشتيم.


 

rahman24

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
17 نوامبر 2011
نوشته‌ها
1,695
لایک‌ها
3,868
محل سکونت
اصفهان
طالب‌لو: کاش خداحافظي مجيدي باشکوه‌تر بود


دروازه بان پيشين تيم استقلال گفت: دوست داشتم مجيدي در مراسمي باشکوه خداحافظي مي‌کرد.
00000416.jpg

وحيد طالب‌لو درباره خداحافظي فرهاد مجيدي اظهار داشت: من هم مانند همه مردم سورپرايز شدم و دوست نداشتم بازيکن بزرگي مانند فرهاد مجيدي به اين شکل از فوتبال خداحافظي کند.

به گزارش تسنيم ، وي افزود:‌ مجيدي بازيکني بزرگ براي استقلال و يک دوست خوب براي من بود. بسيار علاقه داشتم که خداحافظي او در مراسمي باشکوه باشد و بتوانيم به اشخاصي چون فرهاد مجيدي بهترين احترام‌ها را بگذاريم.

دروازه‌بان پيشين تيم استقلال در اين مورد که چرا مراسم خداحافظي بازيکنان بزرگ فوتبال همواره غريبانه است خاطرنشان کرد: اين موضوع به ضعف ساختار کلي فوتبال ما بازمي‌گردد.

طالب‌لو تصريح کرد: مجيدي تصميمش را گرفته و راهش را انتخاب کرده اميدوارم بتواند در ادامه مسير خود نيز موفق باشد. فرهاد زندگي حرفه‌اي داشت و در فوتبالش هم موفق بود.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا مجيدي به حقش در فوتبال رسيد گفت: اين سوالي است که بايد خودش جواب دهد اما شايد حضور او در جام‌جهاني مي‌توانست بهترين پايان براي زندگي فوتبالي‌اش باشد.
_____

پ.ن خداییش راست میگه اگه گفته بود حداقل هوادارای بیشتری به ورزشگاه میرفتن واسه آخرین بازیش.

 

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
20 ژوئن 2012
نوشته‌ها
3,662
لایک‌ها
13,863
محل سکونت
تهران
نمی‌دانم چرا نمایندگان مجلس به صالحی امیری رای ندادند

نجف‌نژاد: کار نشد ندارد، مجیدی را برمی‌گردانیم/ استقلال امسال در کورس قهرمانی‌ است

رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت: کار نشد ندارد و ما فرهاد مجیدی را برمی‌گردانیم چون هواداران او را می‌خواهند.

13920627000398_PhotoA.jpg






  • مقداد نجف‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص خداحافظی فرهاد مجیدی از میادین فوتبال اظهار داشت: با این حرکت ما هم غافلگیر شدیم وقتی این خبر را شنیدم خیلی پیگیری کردیم و البته ناراحت شدم. ما می‌خواهیم با مجیدی مفصل صحبت کنیم و حتی قلعه‌نویی خیلی تلاش کرد مجیدی را از خداحافظی منصرف کند.

وی افزود: مجیدی از بزرگان استقلال است که یکی از دلایل محبوبیت او همان پایبندی به اصول اخلاقی و حرفه‌ای است و ما از او می‌خواهیم که توصیه ما را بپذیرد و حداقل امسال را در خدمت استقلال باشد.
رئیس هیئت مدیره استقلال در ادامه صحبت‌هایش گفت: به هیچ عنوان خداحافظی مجیدی را قبول نمی‌کنیم و من به عنوان رئیس هیئت مدیره و رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی کمک می‌کنم که مجیدی به هر شکل ممکن در کلاس‌های مربیگری‌اش شرکت کند. او جوان مستعدی است و قطعا یکی از مربیان بزرگ ایران خواهد شد و خدا هم او را کمک خواهد کرد.


وی در پاسخ به این سؤال که آیا با مجیدی صحبت کرده یا خیر، گفت: من با او صحبت کردم و به او گفتم که قبول نمی‌کنیم که از استقلال جدا شوی و مجیدی هم گفت به هر حال من باید زمانی از این فوتبال می‌رفتم که به او پاسخ دادم حالا زمان رفتن نیست.
نجف‌نژاد در خصوص اینکه آیا واقعا مجیدی پیشنهاد او و فتح‌الله‌زاده را می‌پذیرد یا خیر، گفت: صد در صد به دنبال برگرداندن او هستیم و کار نشد ندارد.
وی همچنین در خصوص اینکه اگر مجیدی برنگردد چه تدبیری برای تقویت استقلال در آینده در نظر گرفته‌اند، گفت: هواداران مجیدی را می‌خواهند و ما هم دوست داریم او برای استقلال بازی کند و از همین رو اصلا به فکر جدایی او نیستیم اما تمام هم و غم ما این است که استقلال به عنوان قهرمانی برسد. به هواداران هم این قول را می‌دهم در کورس قهرمانی باشیم.
نجف‌نژاد در خصوص عدم وزیر شدن صالحی‌امیری به خبرنگار فارس گفت: در هر صورت انتخاب وزیر بر عهده رئیس‌جمهور است و او باید صلاح بداند در این برهه چه کسی را انتخاب کند. صالحی‌امیری شناخت خوبی نسبت به ورزش کشور داشت و از جنس ورزش بود. او می‌توانست وزیر خوبی برای ورزش باشد چون به ظرفیت‌های ورزش آشنا بود. ولی در هر صورت مشخص نشد که چرا نمایندگان محترم مجلس به او رای ندادند. حتما مصلحت این نبود که صالحی امیری وزیر ورزش شود.
 

GraphX

Registered User
تاریخ عضویت
20 می 2009
نوشته‌ها
8,066
لایک‌ها
7,827
محل سکونت
دنيای مجازی
334227_heroa.jpg

آخرين ستارهاي كه خرده تعلق خاطرم به اين استقلال را زنده نگه ميداشت، بازماندهاي از دهه 70. بازيكني كه همچنان با قلبش بازي ميكرد، محبوبيتش تصنعي نبود، آورده خودش بود براي اين فوتبال كه بهانه براي دوستداشتنش پرشمار نيست. محبوبيتش دستاورد خودش بود، خود خودش، نه فقط فوتبالش و نه فقط چهره فتوژنيك و دوستداشتنياش.


او اين محبوبيت را ساخته بود، نه آجر روي آجر، بلكه يكباره و پديدهوار. اما تا روز آخر حتي به اين محبوبيت افزود و هميشه به آن اعتبار داد، نه فقط با هر گلش بلكه با پايمردياش.


فرهاد مجيدي بيترديد شاخصترين ستاره باشگاهي فوتبال ايران در ميان همنسلانش است. حتي علي دايي، اين چهره تاريخساز يا خداداد عزيزي با همه شيريني فوتبالش نتوانستند ستاره و نشانه تيمي باشند و حتي علي كريمي اين فرصت را به چنگ نياورد. فرهاد مجيدي اما يك ستاره باشگاهي است، اين ستاره بودن را و اين اعتبار را با پيراهن باشگاهي به دست آورده و از تيم ملي اعتباري را وام نگرفته. بازيكني در قواره مجيدي، با اعتبار و اشتهار او و البته محبوبيتي كه فراموش ناشدني است، بدون وامي از تيم ملي سراغ داريد؟


اين همان چيزي است كه فوتبال باشگاهي در ايران كم دارد، ستارهاي كه ستاره خودشان باشد، ستارهاي كه نه به استيلآذين برود، نه به تراكتورسازي، ستارهاي كه نه به سايپا و صبا برود و نه به داماش. ستاره تيمش باشد و نشانهاش. در همنسلان مجيدي يافت مي نشود. در نسل تازهتر هم كه يافتن يا انتظار كشيدن چنين ستارهاي خيال خامي است. تيمها با اين ستارهها اعتبار ميگيرند، نه با خريد كاپيتان تيم ملي، نه با بازگرداندن تمام شدهها و ستارههاي ديروز، نه با اين پر سر و صداهاي نقل و انتقالات، اين ميانمايههايي كه از خريدشان هميشه قيل و قال و پشيماني باقي ميماند.


فرهاد مجيدي فوتبال را ميفهميد و بازي ميكرد. فوتبالش غافلگير كننده بود اما خودش غافل از حركت بعدي، حركتي نميكرد. هميشه ميدانست كجاست، ميدانست لحظه بعدي بايد كجا باشد و اين دانستنها از او بازيكن دانايي ساخته بود اما اين دانايي از رهايي او در بازي نميكاست. دانايي و رهايي را توأمان داشت. شايد همين ويژگيها حتي توجه روي هاجسون را جلب كرده باشد. (هاجسون در فولهام سراغ مجيدي را از آندرانيك تيموريان ميگرفت و او را يك ستاره آسيايي ميدانست كه فوتبالش هميشه در ذهنش ثبت شده.)


چنين ستارهاي اما در فوتبال ايران اينگونه خداحافظي ميكند: ناگهان خداحافظ. باشگاهش را حتي بيخبر ميگذارد و اين بيخبري ناشي از بياعتمادي است. بياعتمادي به باشگاه خودش، به همان باشگاهي كه نشانهاش است، به همان باشگاهي كه رسم ستارهداري را هرگز بلد نبوده، نه در روز خداحافظي زرينچه، نه در روز خداحافظي منصوريان و خيل ستارگان. مثل پرسپوليس كه مهدويكيا را به تنگ آورد. اين باشگاهها اما اگر بشنوند كه يك ستارهشان حال و روز فاجعهآميز مديريتي را مسخره خوانده، به تريج قبايشان برميخورد و زمين و زمان را بههم ميدوزند.


ناگهان خداحافظ. فرهاد مجيدي اينگونه رفت. در روزي كه روي سكوهاي آزادي 6 هزار نفر نشسته بودند. ورزشگاهي با صد هزار تماشاگر، خداحافظي باشكوه، با لبخند و اشك و البته بدون ابهام، لايق او بود. مجيدي اما هيچكدام از اينها را نخواست. حالا اما چه نابخردانه است اگر اين خداحافظي ناگهاني را با سوالات خبرنگارمأبانه به حاشيه بكشيم، اينكه او چرا رفت، به خاطر كدام سوءتفاهم، بهدليل كدام اختلاف مخفي مانده، در كنايه به چه كسي و چه جرياني ...


او رفته، حالا خاطراتش را بايد مرور كرد، پايمردياش در ستاره بودن را بايد ستود و از خداحافظياش بايد حظ برد. چه بد اگر چانهزني بر سر چرايي و چگونگي خداحافظياش، فرصت مرور خاطراتش را از مخاطب بگيرد.


حالا بايد دنبال ستارهاي بگرديم كه به تعلق خاطرمان بيفزايد. نميدانم چرا آندو را در اين شلوغبازار رخوت انگيز خداحافظي فرهاد پيدا مي
 

parsipersian

Registered User
تاریخ عضویت
20 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
1,173
لایک‌ها
1,789
هنوز تو شوکم ، باورم نمیشه
مجیدی جزو معدود بازیکنان استقلال بود که هیچوقت حاشیه نداشت.یک بار نشنیدیم برای مبلغ قرارداد یا نقد نشدن چکهاش جنجال بپا کنه و تمرین نیاد
دورانی بود که مجیدی زیاد رو نیمکت می نشست ولی اینقدر به پیراهنش عشق داشت که من یادم نمیاد اعتراض کرده باشه

13-10-29-182114geryww.JPG


خود فرهاد تو نامه خداحافظیش گفته یه روز برمیگرده (اینبار در قامت سرمربی) و به تنها آرزوی نرسیدش در فوتبال ( قهرمانی با استقلال در آسیا) میرسه
تا اونروز چی کار کنیم فرهاد !!!!!


تو دریایی ولی ساحل نداری آهای فرهاد مجیدی
تو تک ستاره فوتبال مایی آهای فرهاد مجیدی
 

amirrezan95

Registered User
تاریخ عضویت
30 جولای 2010
نوشته‌ها
3,064
لایک‌ها
9,192
جباری: این نوع خداحافظی در شان مجیدی نبود/ در تاج هم به بازیکن قدیمی بی‌مهری می‌شد


پیشکسوت استقلال با اشاره به زمان خداحافظی فرهاد مجیدی از فوتبال می‌گوید: ای کاش او در یک بازی بزرگ مثل دیدار برابر تراکتورسازی، پرسپولیس و سپاهان از فوتبال خداحافظی می‌کرد.

علی جباری در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با ابراز تعجب از خداحافظی مجیدی از فوتبال گفت: من واقعا انتظار خداحافظی او را نداشتم.

دوست داشتم در یک بازی پر تماشاگر از فوتبال خداحافظی کند چرا که او یک بازیکن معمولی نبود و حیف شد که با این شرایط از استقلال جدا شد. او بهتر بود تا نیم فصل صبر می‌کرد و بعد از استقلال جدا می‌شد.

با خداحافظی‌اش موافق نیستم چرا که جلوه‌ای نداشت و در شان او نبود. بهتر بود صبر می‌کرد تا در بازی با تیم‌های بزرگی مثل سپاهان، تراکتورسازی یا پرسپولیس از فوتبال خداحافظی می‌کرد. به عقیده من او عجله کرد و باید صبوری بیشتر به خرج می‌داد.


او در ادامه با انتقاد از اینکه خداحافظی مجیدی بی‌برنامه و بدون تدارکات خاصی بوده است، تصریح کرد: متاسفانه این روش که بازیکنان قدیمی را بی ارج کنند یک چیز قدیمی است.

همه در این خداحافظی مجیدی مقصر هستند. این مسئله مال امروز نیست و در قدیم هم این اتفاق افتاده بود که یک بازیکن بزرگ براحتی از فوتبال می‌رود و انگار نه انگار اتفاقی افتاده است.

جباری گفت: باشگاه استقلال نسبت به مجیدی کم لطفی کرد و من از این جهت بسیار متاسفم که باشگاه قدردانی لازم را نسبت به او نکرد. البته تصمیم مجیدی ناگهانی بوده و قابل پیش بینی نبود. من به خود مجیدی هم اشکال دارم که چرا صبوری بیشتری نکرد. با این حال بی مهری به بازیکنی که در حال خداحافظی است اختصاص به الان ندارد و در تاج هم چنین چیزی بود.


پیشکسوت استقلال افزود: در فوتبال ایران جایگاهی برای بزرگان فوتبال در نظر نمی‌گیرند و خود کفاشیان هم بسیاری از فوتبالی‌های قدیمی را نمی‌شناسد و تازه در حال شناختن آنهاست.

در یک مراسم او مرا نشناخت و یک نفر مرا به او معرفی کرد. این مسئله عمومیت دارد و کسانی مثل کارگر، قراب و ... اگر در استادیوم بروند، کسی آنها را نمی‌شناسد و باید در این میان به خیلی‌ها اعتراض داشت.
 

amirrezan95

Registered User
تاریخ عضویت
30 جولای 2010
نوشته‌ها
3,064
لایک‌ها
9,192
تست‌های دوپینگ مجیدی همیشه منفی بود بیک‌زاده:به بازی با سایپا هم نمی‌رسم/نمی‌دانم چرا برای مجیدی حرف در می‌آورند؟

هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: با توجه به مصدومیتم به دیدار با سایپا هم نمی‌رسم.
خبرگزاری فارس: بیک‌زاده:به بازی با سایپا هم نمی‌رسم/نمی‌دانم چرا برای مجیدی حرف در می‌آورند؟

هاشم بیک‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص آخرین وضعیت خود اظهار داشت: متأسفانه بازی قبل را هم از دست داده بودم و این بازی را هم نمی‌توانم بازی کنم حالا شاید به بازی با تراکتورسازی برسم البته باید ببینم وضعیت چیست.

وی در خصوص خداحافظی فرهاد مجیدی نیز گفت: واقعا نمی‌دانم چه بگویم، رفتن مجیدی ناراحتمان کرد و البته غیرمنتظره بود. خودمان هم نمی‌دانستیم او می‌خواهد چنین کاری انجام دهد ولی او در دوران بازی‌اش موفق بود و امیدوارم در مربیگری هم موفق باشد.

بیک‌زاده تأکید کرد: مجیدی یک الگو برای من بود و در این سن و سال طوری تمرین می‌کرد که پشتکارش زبانزد خاص و عام شده بود. ما باید به تصمیم او احترام بگذاریم هرچند خیلی‌ها می‌گویند او باید برگردد اما حتما فکرهایی داشته که خداحافظی کرده ولی از اینکه او را در اختیار نداریم و ما را تنها گذاشت خیلی ناراحت شدم.

وی در خصوص اینکه حرف و حدیث‌های زیادی برای مجیدی مطرح شده، گفت: نمی‌دانم این صحبت‌ها از کجا می‌آید و من هم نسبت به این شایعات انتقاد دارم. ناراحت هستم از اینکه چرا برای مجیدی حرف درمی‌آورند، همیشه تست‌های دوپینگ او منفی درآمده ولی آخرش هم نفهمیدیم آنهایی که این صحبت‌ها را می‌کنند به دنبال چه چیزی هستند، فقط امیدوارم به همین سادگی با آبروی افراد بازی نکنند.
 

amirrezan95

Registered User
تاریخ عضویت
30 جولای 2010
نوشته‌ها
3,064
لایک‌ها
9,192
دادکان نبود استقلال و پرسپولیس خانه به دوش بودند/مجیدی تا ابد در دل هواداران است

قائم مقام سابق باشگاه استقلال گفت: اگر دور اندیشی دادکان نبود استقلال و پرسپولیس خانه به دوش بودند و حالا ساختمانی نداشتند.
خبرگزاری فارس: دادکان نبود استقلال و پرسپولیس خانه به دوش بودند/مجیدی تا ابد در دل هواداران است

علی نظری جویباری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص خداحافظی فرهاد مجیدی از میادین فوتبال اظهار داشت: من زیاد نمی‌توانم راجع به این موضوع صحبت کنم فقط این را بگویم واقعا حیف شد که مجیدی رفت. او خیلی صبور بود و به استقلال کمک شایانی کرد و مطمئنا تا ابد در دل هواداران استقلال باقی خواهد ماند. من برای او در زندگی شخصی و زندگی ورزشی‌اش در آینده آرزوی سربلندی از خداوند بزرگ را دارم و امیدوارم هر جا که هست موفق باشد.

قائم مقام سابق باشگاه استقلال در ادامه در خصوص بحث واگذاری ساختمان استقلال و پرسپولیس در مجمع فدراسیون فوتبال اظهار داشت: من چون در کم و کیف این کار بودم و در زمان مدیریت ‌آقای قریب نزدیک به سه ماه دوندگی کردم همه چیز را به خوبی می‌دانم، بارها با دادکان و قریب و حتی آقای خطیب جلسه داشتیم و اگر این‌ آقایان نبودند استقلال و پرسپولیس ساختمانی نداشتند.

وی تأکید کرد: اگر یادتان باشد استقلال و پرسپولیس همیشه خانه به دوش بودند و هیچ وقت جای آبرومندی نداشتند. دفتر استقلال ماشین منصور پورحیدری بود و دفتر پرسپولیس جایی که علی پروین در آن کار می‌کرد. مدتی با تلاش آقای قریب ساختمانی را در خیابان زرتشت تهیه کردیم که کارهای باشگاه را در آنجا انجام می‌دادیم سپس خیلی از کارها در دفتر شخصی فتح‌الله‌زاده انجام می‌شد. در چنین شرایطی دادکان دو ساختمان برای استقلال و پرسپولیس خرید و یک ساختمان هم برای فدراسیون.

نظری جویباری تأکید کرد: دادکان استقلال و پرسپولیس را درک کرد و اگر دوراندیشی او نبود همین حالا هم به خاطر بدهی‌های کلان دو باشگاه ساختمان‌های آنها فروخته می‌شد. او در عین پختگی ساختمان‌ها را به نام دو باشگاه نکرد چون اگر این کار را انجام می‌داد مدیران وقت این ساختمان‌ها را می‌فروختند. یادم می‌آید ساختمانی در خیابان لارستان تهیه شده بود ولی چون سند به اسم باشگاه استقلال بود سریع فروخته شد تا مشکلات مالی حل شود. من اعتقاد دارم به سادگی نباید از ارزش‌های دادکان گذشت و اگر او آن زمان این فکر را انجام می‌داد استقلال و پرسپولیس خانه به دوش می‌شدند. این صحبت‌ها را انجام دادم چون خودم در جریان کار بودم و نزدیک به 3 ماه دوندگی کردیم تا با تلاش‌های دادکان ساختمانی برای باشگاه استقلال تهیه کنیم و از سوی دیگر پرسپولیسی‌ها هم همین کار را انجام دادند، حیف است که دوستان ارزش کار یک نفر را به همین راحتی زیر سؤال ببرند
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا