• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
به قول حامد حیدری ( کلوپ سایبرک )شما چش مایی آرش برهانی . دمش گرم با اینکه زیاد بازی جالب نبود ولی بردیم و همین بردو تبریک میگم به همه آبی دوستان . باز دم آرش گرم .

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
الان تفاضل ما نسبت به سپاهان چطوریه؟؟؟ نمیایم پنجم؟

از زمین و آسمون می باره!!! قاضی هم محروم شد :eek: یعنی شانسمون واقعا ....

[h=1]برتري استقلال مقابل سايپا[/h]
[h=2] تيم فوتبال استقلال مقابل سايپا به پيروزي رسيد و به رده پنجم جدول صعود کرد.[/h]
00942649.jpg

استقلال در ديدار معوقه از هفته يازدهم ليگ برتر از ساعت 15 در ورزشگاه انقلاب کرج به مصاف تيم سايپا رفت که بازي با نتيجه يک بر صفر به سود استقلال به پايان رسيد.

آرش برهاني در دقيقه 63 با يک ضربه از داخل محوطه جريمه براي استقلال گلزني کرد.

سايپا بعد از خوردن گل حملات گسترده و زيادي روي دروازه استقلال انجام داد که از اين موقعيت‌هاي گلزني استفاده نکرد.

استقلال در اين ديدار چند بازيکن اصلي خود را به دليل مصدوميت و محروميت در اختيار نداشت. جواد نکونام و آندرانيک تيموريان محروم بودند. خسرو حيدري، هاشم بيک‌زاده و سياوش اکبرپور به دليل مصدوميت در اين بازي غايب بودند.

فرهاد مجيدي هم از دنياي بازيگري خداحافظي کرده و اين اولين بازي آبي‌پوشان بدون حضور مجيدي بود.

عليرضا فغاني داور مسابقه به حنيف عمران‌زاده و محمد قاضي از استقلال و محمدرضا ناصحي از سايپا کارت زرد نشان داد.

استقلال با اين پيروزي 23 امتيازي شد و جاي سپاهان را در رده پنجم جدول گرفت. آبي‌پوشان يک بازي معوقه مقابل ملوان دارند. سايپاي 20 امتيازي هم در رده هفتم جدول باقي ماند.

ترکيب استقلال:

سيدمهدي رحمتي، پژمان منتظري، اميرحسين صادقي، حنيف عمران‌زاده، فردين عابديني( از دقيقه 25 محمد قاضي)، عليرضا نيکبخت واحدي، ساموئل، احمد جمشيديان، پژمان نوري، محمدمهدي نظري و آرش برهاني( از دقيقه 87 مهران قاسمي)

سرمربي: امير قلعه‌نويي

ترکيب سايپا:

محمد باقر صادقي، مجيد ايوبي، سجاد مشکل پور، بابک حاتمي، ابراهيم شکوري، حامد شيري، روزبه شاه عليدوست( از دقيقه 75 مهدي جعفرپور)، ابراهيم صادقي( از دقيقه 80 مقداد قباخلو)، محمدرضا ناصحي( از دقيقه 65 مجيد غلام‌نژاد)، کاوه رضايي و سجادشهباز زاده

سرمربي: انگين فيرات

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
برد لذت بخشی بود واقعا تیم مشکل داره باید حداقل دو بازی ساز عالی بگیریم و یک مهاج ترجیحا افشین یا مسلمان

نیکبخت هم انصافا خوب بازی کرد و غیرتی بود با وجود اینکه سالهاست تو این پست بازی نکرده و سنی هم ازش گذشته ولی خوب دوید..!

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
تبریک بابت برد ...

نیکبخت خوب بوده ؟ بازی رو نمدیدم

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
سپاهان تساوی آورد :)

خسرو کی میرسه ؟ واسه بازی با تراکتور نیست ؟

Scarer boy

Registered User
لایک‌ها
161
[h=1]برهاني و صادقي نفرات برتر فني و اخلاق شدند[/h]
[h=2] مهاجم تيم فوتبال استقلال به عنوان بازيکن برتر فني و کاپيتان سايپا به عنوان بازيکن فني اين ديدار انتخاب شدند.[/h]
00940770.jpg

به گزارش فارس، پس از پيروزي يک بر صفر استقلال مقابل سايپا آرش برهاني به عنوان بازيکن برتر فني ميدان و ابراهيم صادقي کاپيتان سايپا به عنوان بازيکن برتر اخلاق ميدان انتخاب شدند.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
الان تفاضل ما نسبت به سپاهان چطوریه؟؟؟ نمیایم پنجم؟

از زمین و آسمون می باره!!! قاضی هم محروم شد :eek: یعنی شانسمون واقعا ....

جدول کامل لیگ برتر جام خليج فارس 92-93

[h=1]جدول کامل لیگ برتر جام خليج فارس 92-93[/h]

ليگ برتر جام خليج فارس
تيمبازيهابردمساویباختگل زدهگل خوردهتفاضل گلامتياز
1فولاد158342219327
2پرسپوليس14833136726 (1-)
3نفت تهران157532014626
4تراکتورسازي147522112925 (1-)
5سپاهان156631711624
6
استقلال137331813523 (1-)
7سايپا1455410111-20
8داماش گيلان154741816218 (1-)
9ملوان145451616018 (1-)
10گسترش فولاد1545618191-17
11صباي قم1444617181-16
12استقلال خوزستان1444617214-16
13ذوب آهن1535713229-14
14راه‌آهن سورينت1534814184-13
15فجر سپاسي15348112110-13
16مس1509610188-9

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

کاربر Error73 به دلیل توهین مستقیم کارت زرد گرفت، به دلیل کپی و تغییر امضاء مدیریت به قصد تحریک سایر کاربرها کارت قرمز و علیرغم تذکرهای محترمانه مکرر در پی ام، به دلیل انتشار اونها و اصرار به تحریک کاربرهای دیگه به مدت یک هفته بن شد...
دوستان لطفا اعتراضتون رو به پستهای سایر کاربرها فقط و فقط از طریق بدریپورت پیگیری کنید. اگر هم پرسشی درباره عملکرد مدیریت دارید بجای مطرح کردن اونها در تاپیکهای متفرقه در تاپیک وقایع اتفاقیه مطرح کنید تا پاسخ بگیرید...

پاینده باشید

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
تبریک به همه ی دوستان

با اینکه بیشتر بازیکنای اصلیمون نبود ولی خوب بازی کردیم

آرش هم نشون داد اگر بازی بهش برسه کار خودش رو می کنه و هنوز آماده هست :D

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
همه ی تیم ها بصورت خودجوش باعث شدن که پرسپولیس قهرمان نیم فصل بشه تقریبا

نفت دو گل خورد و مساوی شد . فولاد مساوی کرد . تراکتورم که انشالله از ما شکست میخوره .

در جواب smr باید بگم نیکبخت عالی دفاع کرد و یاد گذشته رو زنده کرد .

Last edited by a moderator:

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
همه ی تیم ها بصورت خودجوش باعث شدن که پرسپولیس قهرمان نیم فصل بشه تقریبا

نفت دو گل خورد و مساوی شد . فولاد مساوی کرد . تراکتورم که انشالله از ما شکست میخوره .

در جواب smr باید بگم نیکبخت عالی دفاع کرد و یاد گذشته رو زنده کرد .

قهرمانیه نیم فصل که ارزشی نداره..... هیچکس یادش نمی مونه که چه تیمی قهرمان نیم فصل شده..... ولی قهرمانی آخر فصله که همه یادشون می مونه و جام دریافت می کنن

تیم های قلعه نویی همیشه از نیم فصل دوم راه می یوفتن

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
صالح: از باخت سایپا ناراحتم/ استخوان‌بندی تیم ملی را استقلال تشکیل می‌دهد

به گزارش خبرگزاری فارس، مجید صالح بعد از پیروزی یک بر صفر استقلال مقابل سایپا در مورد اینکه امروز تعداد کادر فنی از بازیکنان استقلال بیشتر بود، عنوان کرد: دلیل این مسئله را روز گذشته در کنفرانس مطبوعاتی گفتم به هر حال شرایط ما همین است با وجود این همه غایب سه امتیاز را کسب کردیم و گفته بودم ما استقلال هستیم. بازیکنان ما این مسئله را به خوبی باب کردند امروز روی نیمکت میثم جودکی که از تیم جوانان است را قرار دادیم، همه موظف هستیم خوب باشیم و باید فکری به حال این وضعیت‌مان انجام دهیم.

وی افزود: نیاز داریم بازیکنان را از لحاظ جسمی ریکاوری کنیم البته اگر تیم ملی این اجازه را به ما بدهد. فشار زیادی روی بازیکنان ما وجود دارد، می‌دانیم اکثر نفرات تیم ملی و استخوان‌بندی اصلی را استقلالی‌ها تشکیل می‌دهند این مسئله را به عنوان یک کارشناس بیان می‌کنم. استخوان‌بندی اصلی تیم ملی برای استقلال است و فرصتی برای ریکاوری نداشتیم امیدوارم این زمان در اختیار ما قرار داده شود.

مربی استقلال در مورد بازگشتش به پس از دو سال به ورزشگاه انقلاب اظهار داشت: به عنوان کسی که سال‌ها با سایپا بوده و کارمند این مجموعه هستند از باخت این تیم ناراحت شدم روی سایپا خیلی تعصب دارم هرچند اکنون به صورت حرفه‌ای با استقلال هستم اما هیچگاه نمی‌توانم از سقوط و یا نتیجه نگرفتن این تیم خوشحال شوم در زمان ما بازیکنان خوبی در سایپا حضور داشتند خوشحالم که روزبه شاه‌علی دوست در این تیم بازی داشت. علی زینالی هر چند امروز نبود اما این نیز بازیکن خیلی خوبی است تمام این نفرات در کنار صادقی، زینالی و غلام‌نژاد تیم خوبی را تشکیل دادند باز هم می‌گویم هیچ‌وقت از سقوط و باخت سایپا احساس خوشحالی نمی‌کنم و این مسئله برای من خوشایند نیست اما از لحاظ حرفه‌ای با استقلال هستم و از پیروزی تیم‌مان خوشحالم.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
قلعه‌نویی: وقتی اهل فن نباشد فوتبال نابود می‌شود/ جنگ را بُردیم

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌نویی پس از برتری یک بر صفر استقلال مقابل سایپا گفت: از مسئولان کرج و برگزاری مسابقه تشکر می‌کنم و میزبانی بسیار خوب بود.

وی در خصوص اینکه چرا تیم‌های بازیکن‌سازی مانند شاهین و بانک ملی از بین رفته است،گفت: وقتی کار دست اهل فن نباشد این تیم‌هایی که از آنها نام بردید نیز مانند فوتبال نابود می‌شوند. وقتی اهل فن نمی‌آید و کسانی می‌آیند که به فوتبال می‌چسبند و فقط دنبال مصاحبه هستند باعث می‌شود تا فوتبال از بین برود.

قلعه‌نویی در مورد مسابقه گفت: روز معرفتی را سپری کردیم، در واقع امروز یک جنگ بود توانستیم جنگ را ببریم. خدا هم کمک کرد تا به 3 امتیاز برسیم البته تیم فیرات هم بازی خوبی را به نمایش گذاشت و من به وی تبریک می‌گویم.

سرمربی استقلال در پایان گفت: استقلال مانند یک ماشین لوکس است که بنزین ندارد. ما از همان ابتدا درگیر آسیا و تیم ملی بودیم بر همین اساس 6 هفته ابتدایی فصل را از دست دادیم و به همین خاطر تیم شادابی نداریم. شما ببینید که از اول فصل یک هفته هم با تیم کامل به میدان نرفتیم.

قاضی:در آغاز مسابقه شرایط سخت شده بود/حیف شد بازی تراکتورسازی را از دست دادم

مهاجم تیم استقلال گفت:امیدوارم در بازی های بعدی به همین روند ادامه بدهیم.

به گزارش اوج،محمد قاضی پس از پیروزی تیمش در بازی مقابل سایپا عنوان کرد:بازی بدی نبود.خدا را شکر به پیروزی رسیدیم.یک مقدار شرایط در آغاز مسابقه سخت شده بود اما در ادامه بازی خوب شدیم و به پیروزی رسیدیم.

وی ادامه داد:امیدوارم در بازی های بعدی به همین روند ادامه بدهیم و بتوانیم رضایت خاطر هواداران را جلب کنیم.

قاضی درباره اینکه بازی با تراکتورسازی را از دست داد گفت:حیف شد.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
ماجدی: با حداقل نفرات حداکثر نتیجه را گرفتیم/ تعویض عابدینی تاکتیکی بود

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، میرشاد ماجدی پس از پیروزی یک بر صفر استقلال مقابل سایپا اظهار داشت: از اینکه بازیکنان‌مان را در اختیار نداشتیم، رنج می‌بردیم. ما بازیکن محروم و مصدوم زیادی داریم و امروز روی نیمکت‌مان یک دروازه‌بان، 2 بازیکن زیر 23 سال و محمد قاضی حضور داشتند اما خوشبختانه توانستیم با حداقل نفرات حداکثر نتیجه را بگیریم.

سرپرست تیم فوتبال استقلال افزود: انشاءالله بعد از بازی با تراکتورسازی ترتیبی اتخاذ می‌شود تا بازیکنان خود را در اختیار داشته باشیم، هر چند که احتمالاً 5،6 بازیکن استقلال ملی‌پوش هستند و نمی‌توانند مانند نیم‌فصل اول با ما بدنسازی کنند.

وی در پاسخ به این سوال که «چرا استقلال به این اندازه بازیکن مصدوم دارد؟»، عنوان کرد: ما تعداد بازی‌های زیادی را انجام دادیم و استراحت بازیکنان‌مان کم بود. این قضیه مخصوصاً در مورد بازیکنان ملی‌پوش‌مان بیشتر نمود پیدا می‌کند.

سرپرست تیم فوتبال استقلال در واکنش به این قضیه که آیا تمام کادر فنی این تیم امروز روی نیمکت بودند، گفت: اینطور نیست. ما طبق قانون 8 نفر از اعضای کادر فنی‌مان را روی نیمکت داشتیم. آقایان همدانی، حاج قاسم و عالمی بازی را از روی سکوها تماشا کردند.

ماجدی در مورد اینکه چه مسئله‌ای پیش آمد که در همان ابتدای نیمه اول قاضی جای عابدینی را گرفت، تصریح کرد: مشکل خاصی نبود و این یک تعویض تاکتیکی بود. گاهی اوقات مربی یک جاهایی تصمیم می‌گیرد که شکل بازی را عوض کند و به همین خاطر تعویض صورت می‌گیرد.

وی میزبانی کرجی‌ها را خوب دانست و تاکید کرد: به تمام مسئولان فوتبال استان البرز و شهر کرج تبریک می‌گویم که بازی سایپا - استقلال را به خوبی برگزار کردند اما روز گذشته هم گفتم که باید یک هتل در نزدیکی ورزشگاه باشد تا تیم‌هایی که به این شهر می‌آیند به مشکل برنخورند. طبق قوانین فیفا حداکثر فاصله هتل تا محل برگزاری بازی باید 30 دقیقه باشد اما ما امروز از هتل المپیک تا کرج یک ساعت و 15 دقیقه در راه بودیم.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
برهانی:این سه امتیاز خیلی به ما کمک می کند/قبل از بازی برخی بازیکنان به من گفته بودند گل می زنم

مهاجم تیم استقلال گفت:از همه تشکر می کنم که من را برای این بازی کمک کردند.

به گزارش اوج،آرش برهانی پس از پیروزی تیمش در بازی مقابل سایپا عنوان کرد:بازی خوبی بود.غایبان زیادی داشتیم و یکی دو تا از بچه هایمان هم با مصدومیت بازی کردند.خدا را شکر سه امتیاز را گرفتیم.این سه امتیاز خیلی به ما کمک می کند.

وی درباره اتحاد بازیکنان استقلال در این مسابقه گفت:ما همیشه متحد هستیم.ولی این بازی شرایطش فرق می کرد.خوشحالم از اینکه گل زدم.قبل از بازی هم خیلی از بازیکنان گفته بودند که گل می زنم.از همه تشکر می کنم که من را کمک کردند.

نیکبخت:بچه ها سنگ تمام گذاشتند/امیدوارم اعتماد کادر فنی بیشتر هم بشود

مدافع تیم استقلال گفت:امیدوارم اعتماد کادر فنی به من بیشتر شود.

به گزارش اوج،علیرضا واحدی نیکبخت پس از پیروزی تیمش در بازی مقابل سایپا عنوان کرد:بازی سختی بود اما بچه های ما سنگ تمام گذاشتند و از جان مایه گذاشتند و توانستیم سه امتیاز را کسب کنیم.

وی درباره عملکرد خود در این مسابقه گفت:در این بازی سعی کردم هر آنچه مربی می خواهد را در زمین انجام بدهم.فکر می کنم اعتمادی که مربی کرده است به من کمک کرد و امیدوارم اعتماد کادر فنی به من بیشتر شود.

نیکبخت درباره بازی افزود:ما امروز کلا با 15 بازیکن به کرج آمدیم.فکر می کنم یکی از بازی های خوب استقلال بود.امیدوارم بازیکنان مصدوممان هم برگردند تا بتوانیم شرایط بهتری پیدا کنیم.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
جمشیدیان: بُرد حق استقلال بود/ دست قلعه‌نویی روی نیمکت خالی بود

به گزارش خبرگزاری فارس، احمد جمشیدیان پس از دیدار تیم‌های سایپا و استقلال که با برتری یک بر صفر استقلال همراه بود، گفت: بازی خوبی بود و توانستیم به سه امتیاز شیرین برسیم. از این بابت خدا را شکر می‌گویم.

وی ادامه داد: دیدید که ذخیره نداشتیم و برای تعویض دست امیر قلعه‌نویی روی نیمکت خالی بود با این حال خوب بازی کردیم و حق‌مان برد بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا