• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دوستان عزیز من یسری حرفا راجبه دوپینگی بودن فرهاد شنیدم میخام بدونم تو این چند روز که من نبودم خبری شده . اینا کی هستن اینارو به فرهاد نسبت میدن . برام خیلی عجیب بود . یکی از دوستام میگفت دوپینگی بوده و بهش زور کردن که بره وگرنه ابروشو میبرن . من موندم این بنی بشرا اینارو از کجاشون در میارن .

حرف مفت از اردوی رقیب!

علت : انتقام از فرهاد

به دوستتون هم بگید آدم هر چیزی رو که میشنوه چشم بسته قبول نمیکنه

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
ای بابا ...

تیم رو از تیکه پاره کردن نامردا

فرهاد از اینور ؛ مجتبی از اونور ؛ آندو از اینور تر ؛ پس فردا هم حتما پژمان و خسرو و جواد و سید مهتی هم میرن

اَه ...

scorpion.ion

Registered User
لایک‌ها
824
ای بابا ...

تیم رو از تیکه پاره کردن نامردا

فرهاد از اینور ؛ مجتبی از اونور ؛ آندو از اینور تر ؛ پس فردا هم حتما پژمان و خسرو و جواد و سید مهتی هم میرن

اَه ...

پژمان که اگر اشتباه نکنم نیم فصل دوم کلا قرارداد داره با یک تیم چینی. خسرو هم احتمالا بره. اما سید و جواد فکر نکنم برن چون اینا یکم دلشون بیشتر برای تیم میسوزه.....
خدا باعث و بانی این بی پولی رو نابود کنه......
Sent from my HTC One SV using Tapatalk

scorpion.ion

Registered User
لایک‌ها
824
خسرو برای چی باید بره؟؟

همین فصل رو حاجی به زور نگهش داشت، حالا انتظار دارید با وضع و اوضاع بمونه؟ دقت کنید الان بیشتر بازیکنا چون سال دیگه جام جهانیه موندن.... فصل بعد خیلیا نیستن

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
مصاحبه با ماهان بغدادی خرید احتمالی نقل و انتقالات نیم فصل

c436533a3a77df651.jpg

ماهان بغدادی بازیکن جوان و آینده داری است که این روزها خبرهایی در مورد پیوستنش به استقلال در هفته های آتی شنیده می شود.به همین خاطر مصاحبه ای توسط پیج امیر قلعه نویی در شبکه اجتماعی با این بازیکن انجام شده است که در ادامه میخوانیم:

1. بیوگرافی کوتاهی از ماهان بغدادی از زبان خودش

- سلام من ماهان بغدادی هستم، متولد 1374 شمسی و 1995 میلادی در تهران، 4 ساله بودم که با خانواده به سوئد اومدیم

2. میخوای از خونوادت از پدر مادر و خواهر برادرت اگه داری بگی

- من پدر در ایران فوتبالیست بود، همچنین عکای و خبرنگار؛ کلا 3 فرزند هستیم و یک برادر و یک خواهر کوچیک تر از خودم هم دارم

3. چی شد که به فوتبال علاقه پیدا کردین؟

- من از بچگی با فوتبالیستا بزرگ شدم و از بچگی به استادیوم میرفتم، بعد هم فوتبالمو ادامه دادم و همش فوتبال تمرین کردم، در سوئد همه مراحل سنی رو بازی کردم.

4. پست اصلی‌ام شما چی هست؟

- من همیشه فوروارد بودم ولی مربیم آقای لیونبرگ بهم گفت که سرعتت خیلی خوبه، پیستون بازی کن که شدم پیستون چپ و راست و خیلی وقتا حتی هافبک نفوذی هم بازی میکردم و تونستم 12 پاس گل هم بدم

5. پای تخصصی شما چی هست؟

- راست پا هستم ولی بعد از هر تمرین پای چپمو هم تمرین میدم که تونستم چند بازی پیستون چپ هم بازی میکنم

6. تو چه باشگاه هایی بازی کردی؟ و در چه مقاطع؟

- من نونهالان در تیم BP بودم که 2 سال قهرمان شدیم، تیم BP الان قهرمان سوئد هست، بعد به تیم جوانان لیدینگو ، Täby FK ، AIK و در حال حاضر هم در تیم Vasalund که در رده جوانان و امید همیشه بین تیم های قدرتمنده اسکاندیناوی بوده و چند سال قهرمان لیگ برتر امید ها شده هستم. تو دو فصل اول 30 و 32 گل زدم و سال گذشته هم 34 گل به ثمر رسوندم

7. آرزوی فوتبالی تون چیه؟

- آرزوم اینه که روزی با پیرهن تیم ملی از مراحل گروهی جام جهانی هم صعود کنیم و برنده توپ طلائی آسیا هم آرزوی شخصیم هست

8. شنیده شده بین تیمای ایرانی علاقه خاصی به استقلال دارید، چطور شد که به استقلال علاقه پیدا کردید؟

- پدرم هم یک استقلالی بود و من کنار استقلالی هایی مثل امیر قلعه نویی، منصوریان و مجیدی برزگ شدم و از بچگی تعصب خاصی به استقلال داشتم

9. همچنین عکس های از شما در کودکی با امیر قلعه نویی، منصوریان، مجیدی و عکس تیمی با استقلال و همچنین عکسی با حنیف عمران زاده در پیج شخصیتون هست، در مورد اون عکس ها هم توضیح کوتاهی میدین؟

- اون عکس ها با آقای قلعه نویی، منصوریان و مجیدی رو پدرم که عکاس بود 14 سال پیش گرفته و اون عکس با حنیف چون از دوستان صمیمی پسر عموم هست باهم آشنا شدیم و گرفتیم

10 . شنیده میشه پیشنهاد های زیادی از تیم های اروپایی دارین، و صحبت از حضور شما در استقلال هم هست، در این رابطه توضیح میدید؟

- من پیشنهاد خوب از سوئد و کشورای اروپایی دارم، بله صحبت هایی هم شنیده میشه که استقلال هم میخواد من رو، هوادارا هم به من لطف دارن هر روز ولی حقیقتش اینه که باشگاه استقلال همش امروز فردا میکنه و واقعا من منتظر بودم، تا الان از پیشنهاد های اروپاییم گذشتم ولی دیگه زیاد هم نمیتونم صبر کنم و اگر قراردادی ثبت نشه هوادارا بدونن تقصیر من نبوده

11. پیشنهاد استقلال رسمی بوده؟ و اینکه با این پیشنهاد چند درصد احتمال حضور شما در استقلال هست؟

- هنوز معلوم نیست، من تا 2-3 هفته آینده باید شروع به مذاکره کنم و واسه نیم فصل و فصل بعدم تصمیم بگیرم، فعلا همه چیز 50-50 هست

12. اگه حضورت در استقلال قطعی شد چه هدفی رو در استقلال دنبال میکنی؟

100 درصد رسیدن به هدفی که از 2 سالگی در نظر داشتم، ارائه بازیهای خوب و ستاره شدن در استقلال و تلاش برای ستاره سوم

13. بازیکنای هم پستت در استقلال کیا هستن و دوست داری کنار کدوم بازیکنا بازی کنی؟

- بازی کردن کنار فرهاد مجیدی افتخار هست، بازی کردن کنار جواد نکونام و آندو تیموریان هم برام افتخار هست، تو یه تیم هیچکس رقیب هم نیستن و همه برا موفقیت تلاش میکنن

14. بازی در تیم امیر قلعه نویی رو چطور می بینید؟ و از طرز کارش تو تیماشون و روحیاتشون اطلاع دارید؟

- امیر از لحاظ انگیزه شی و همچنین قدرت بدنی خیلی اهمیت میده فقط اینو میدونم که کسب 5 قهرمانی الکی نیست، امیر قلعه نویی از خیلی مربی های اروپایی بزرگتره، امیر قلعه نویی به بازیکناش همیشه انگیزه میده

15. آیا در صورت حضور در استقلال میتونید خودتونو به امیر قلعه نویی ثابت کنید و در ترکیب اصلی جا بگیرید؟

- من الان خودم رو به اریکسون و لیونبرگ نشون دادم ولی امیرخان یک چیز دیگست، اگه بیام استقلال همه تلاشم رو خواهم کرد

16. الان برای دوستداران و هوادارای استقلال که این مدت خبر حضور شما رو شنیدن چقدر امیدواری میدین که این انتقال صورت بگیره و شمارو با پیرهن مورد علاقشون ببینند؟

- همه چیز دسته باشگاهه، اگه باشگاه علاقمند هست من قید پیشنهاد های اروپایی رو میزنم میام و برا تیم مورد علاقم استقلال بازی میکنم، هوادار منتظر باشن همه چیز طی چند هفته ی دیگه معلوم میشه

17. چه شماره ای رو میپوشید و احتمال میدین در صورت حضور در استقلال چه شماره ای رو بپوشید؟

- من الان شماره 7 رو میپوشم ولی اون شماره صاحب بزرگ داره پس احتمالا 77، 17 یا 47

18. راستی الان که بحث حضور لژیونرا در تیم ملی بزرگسالان داغ هست، با این عملکرد خوبتون در لیگ سوئد برای تیم ملی رده جوانان، امید یا بزرگسالان دعوت نامه ای فرستاده نشده؟

- نه واقعا تعجب کردم که به این اردوی امید دعوت نشدم و اینکه به جوانان هم دعوتم نکردن بهم برخورد ولی من هنوز تلاشم رو ادامه میدم و انشالا المپیک، جام جهانی و جام ملت های جوانان سال دیگه بتونم برا تیم ملی مصمر ثمر باشم، تا یادم نرفته اضافه کنم که به تیم ملی جوانان سوئد هم دعوت شدم ولی میخوام برا تیم ملی ایران بازی کنم

19. ممکنه دست هایی در کار باشه که یه عده محدود رو فقط دعوت میکنن؟!

- نمیدونم، امیدوارم اینطور نباشه و من اونقدر خوب بودم و خواهم بود که مجبور بشن دعوتم کنن

20. برنامه ی 90 و عادل فردوسی پور هم تا به امروز برای شرکت در برنامه ازتون درخواست نکرده ( مثل دعوت از سردار آزمون که اون هم هم سن و سال شماست و در لیگ روسیه بازی میکنه)

- نه اون دیگه تصمیم آقای فردوسی پور هست و نظر ایشون هست که کی دعوت بشه و کی نه

21. بازیکن، باشگاه و تیم ملی مورد مورد علاقه ات در سطح جهان کیه و چی تیمایی هست؟

- کریس رونالدو بازیکن مورد علاقم هست، رئال مادرید و آث میلان رو در رده باشگاهی و تیم ملی ایتالیا و پرتقال رو در رده ملی دوست دارم

22. به عنوان سوال آخر، حرفی با هواداران استقلال ندارید؟

- من میخواستم فقط از هوادارا تشکر کنم و امیدوارم واقعا تا هفته دیگه خبرای خوبی بشنویم و به زودی من رو در لباس تیم استقلال و همچنین تیم ملی برای رده های سنی مختلف ببینن

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
استقلال امثال این ماهان بغدادی رو میخواد!

تعصب داره کافیه! فکر نکنم از نظری و برهانی بدتر باشه! ولی اگر به فتح الله س که امیدی ندارم بیارنش!

scorpion.ion

Registered User
لایک‌ها
824
استقلال امثال این ماهان بغدادی رو میخواد!

تعصب داره کافیه! فکر نکنم از نظری و برهانی بدتر باشه! ولی اگر به فتح الله س که امیدی ندارم بیارنش!

آخه دست حاجی نیست که. مربی دوست نداره جوونا رو بفرسته تو. الان همین فردین عابدینی چرا نباید همیشه فیکس باشه؟ دیگه از حمودی که بدتر نیست. متاسفانه یکم جرئت ریسک رو نداریم. یک تیم همیشه که نباید قهرمان بشه، خدایی اینا اگر دو سه سال قید جام رو بزنن و به جوونا میدون بدن. حداقل تا ده سال مدعی میشن.... ولی حیف که تو ایران فقط دنبال نتیجه ایم.....

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
سیاوش هم مصدوم شد

فردا 11 نفر جور بشن خدا رو باید شکر کرد

رحمتی
صادقی منتظری نیکبخت عابدینی
نوری ساموئل جمشیدیان
نظری برهانی قاضی
تعویضی :حنیف -لاوره

مصدومین محرومین :خسرو حیدری -بیک زاده -اندو -نکونام-سیاوش

یه فرهاد بود دلمون بهش خوش بود

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
امیدوارم باشگاه حماقت نکنه و ساوئل و آندو رو از دست نده

اون افشین به بند کفش ساموئل هم نمیرسه که بخوان معاوضش کنن

یه آندو داریم دلمون به غیرتش خوشه امیدوارم مشکلش رو حل کنن

در مورد ساموئل نگرانم

امیدوارم معاوضه نکنن

لعنت به این وضعیت

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
چرا کسی از رفتار پهلوانانه پژمان منتظری صحبت نمی‌کند؟
قلعه‌نویی: آندو نباید در این شرایط این کار را می‌کرد/فرهاد گفت که از فوتبال خسته شده است

سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: آندرانیک تیموریان نباید در این شرایط این کار را می‌کرد. پرداخت بدهی‌ها به بازیکنان دیر و زود دارد اما سوخت و سوز ندارد.

13920805000690_PhotoA.jpg

• به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌نویی در گفت‌وگویی درباره بازیکنان غایب این تیم در دیدار مقابل سایپای البرز اظهار داشت: در این دیدار ما بازیکنانی نظیر خسرو حیدری، هاشم بیک‌زاده، سیاوش اکبرپور، آندو تیموریان و جواد نکونام را به دلیل مصدومیت در اختیار نداریم. لاوره دچار مسمومیت شده است و در تلاش هستیم تا از قاضی در لیست 16 نفره‌مان بر روی نیمکت استفاده کنیم.

وی ادامه داد: قصد داریم تا قبل از بهبودی کامل خسرو حیدری و هاشم بیک‌زاده از این بازیکنان در دیدار مقابل سایر تیم‌ها استفاده نکنیم.
قلعه‌نویی افزود: خوشبختانه نشست‌های خوبی بین ما و کادر فنی تیم ملی برگزار شده و قطعاً می‌تواند به فوتبال ما کمک کند.

سرمربی استقلال درباره صحبت‌هایی که این روزها در مورد آندرانیک تیموریان و جدایی‌اش از استقلال مطرح می‌شود، افزود: تیموریان بازیکن با اخلاقی است. خود من مدت‌هاست که یک ریال از استقلال نگرفته‌ام و حتی 500 میلیون تومان هم به صورت دستی از دوستانم برای اینکه کار تیم راه بیفتد گرفته‌ام. من هم مربی‌ای نبودم که خانه‌نشین شوم و تمام این کارها به خاطر مردم و استقلال است. این پیراهن برای من هم ارزشمند است و سال گذشته با تمام این مشکلات توانستیم با استقلال قهرمان شویم و در جمع 4 تیم آسیا قرار بگیریم.

قلعه‌‌نویی ادامه داد: تیموریان نباید در این شرایط این کار را می‌کرد. پرداخت بدهی‌ها توسط باشگاه استقلال دیر و زود دارد؛ اما سوخت و سوز ندارد. در این شرایط همه باید به تیم کمک کنند.
وی ادامه داد: متأسفانه رأی نیاوردن صالحی‌امیری سرپرست سابق وزارت ورزش فرصتی بود که از ورزش کشورمان گرفته شد. ایشان با افکار و ایده‌هایی که داشتند بسیار می‌توانستند به ورزش کشورمان کمک کنند.
سرمربی استقلال به رفتار پهلوانانه پژمان منتظری مدافع استقلال هم اشاره کرد و گفت: نمی‌دانم چرا هیچ‌کسی از رفتار پهلوانانه پژمان منتظری صحبت نمی‌کند. این بازیکن پیشنهادات بسیار خوبی از تیم‌های مختلف داشت و ترجیح داد در استقلال بماند و جزو معدود بازیکنانی است که حتی یک ریال هم از باشگاه نگرفته است. خیلی از بازیکنان تیم پو‌ل‌های خوبی از استقلال گرفته‌اند؛ اما پژمان یک ریال هم نگرفته است و با این شرایط یک بار هم در تمرین غیبت نداشته است.
قلعه‌نویی درباره خداحافظی فرهاد مجیدی از استقلال هم عنوان کرد: در ابتدا باید بگویم فرهاد برای فوتبال ما خیلی زحمت کشیده است. او در بازی هفته گذشته به من گفت که خسته شده است و می‌خواهد در اوج خداحافظی کند، در گذشته هم محمود فکری و منصوریان زمانی که من مربی بودم به خوبی از فوتبال خداحافظی کرده بودند. من به فرهاد گفتم که این 2- 3 ماه برای شما فرقی نمی‌کند و اجازه بده در بازی برگشت مقابل تیمی مثل تراکتورسازی خداحافظی کنیم که جمعیت زیادی در ورزشگاه حضور خواهند داشت.

وی ادامه داد: من حتی به فرهاد گفتم در بازی‌های شهرستان هم به شما بازی نمی‌دهم و فقط در بازی‌هایی که در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود از تو استفاده خواهم کرد. بعد از این صحبت‌‌ها دیگر هیچ حرف‌هایی بین ما رد و بدل نشد تا اینکه در دیدار مقابل مس کرمان او در دقایق پایانی از من خواست تا تعویضش کنم و به یک باره از فوتبال خداحافظی کرد. طبیعتاً فرهاد باید در این خداحافظی با باشگاه هماهنگ می‌کرد و یک روز بزرگ را انتخاب می‌کرد؛ اما به هر حال این اتفاق افتاده است.
قلعه‌نویی خاطر نشان کرد: کوچکترین مشکلی بین من و فرهاد وجود نداشت و به هر حال این اتفاق افتاده است و فرهاد می‌تواند سرمایه بسیار خوبی برای استقلال و فوتبال ملی ما باشد.

تمرین دیروز

10449_orig.jpg

10431_orig.jpg

10437_orig.jpg

10438_orig.jpg

10427_orig.jpg

10425_orig.jpg

10440_orig.jpg

10439_orig.jpg

10446_orig.jpg

10447_orig.jpg

10444_orig.jpg

10442_orig.jpg

10448_orig.jpg

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
من حسابی نگران بازی امروزم
باید حتما ببریم
ولی شرایط اصلا خوب نیس!

ارسال شده توسط پست پیشتاز

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
ماجدی: در جریان مربیگری مجیدی در الوصل نیستم/ در نقل و انتقالات هیچ نقشی ندارم

سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: ساموئل بازیکن ما است و تمام شایعاتی که پیرامون جدایی اش به وجود آمده، بی اساس است.
میرشاد ماجدی در گفت و گو با خبرنگار اوج، درباره شایعه مربیگری فرهاد مجیدی در تیم جوانان الوصل اظهار داشت: من در جریان این مساله نیستم. آخرین صحبتی که با مجیدی داشتم او به من گفت می خواهد به انگلیس برود و باید 2 ماه هدایت یک تیم را برعهده بگیرد. من دیگر اطلاعی ندارم.
وی درباره شایعه جذب فلاویو لوپز در نیم فصل تاکید کرد: در نقل و انتقالات تیم بنده هیچ نقشی ندارم و کمیته نقل و انتقالات باید در این باره صحبت کند.
سرپرست استقلال درباره وضعیت آندرانیک تیموریان و لاوره عنوان کرد: آندو که فعلا سر تمرین نمی آید و باید مدیرعامل باشگاه مشکلش را حل کند و لاوره نیز دیروز به خاطر سرماخوردگی به تمرین نیامد و در لیست بازی امروز نیز قرار ندارد.
ماجدی در پایان افزود: ساموئل بازیکن ما است و تمام شایعاتی که پیرامون جدایی اش به وجود آمده، بی اساس است.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
حضور بازیکن سپاهان در اردوی استقلال

خبرگزاری تسنیم: بازیکن تیم فوتبال سپاهان در اردوی استقلال حضور یافت.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، تیم فوتبال استقلال پس از پایان تمرین روز گذشته راهی هتل اوین شد تا اردوی خود را برای دیدار مقابل سایپا در این هتل بر پا کند.

علی حمودی بازیکن فصل گذشته استقلال که در این فصل به دلیل اختلافاتی که با مسئولان استقلال پیدا کرد راهی سپاهان شده شب گذشته در اردوی آبی‌پوشان حضور یافت.

حمودی برخورد گرمی با علی امیری معاون ورزشی باشگاه استقلال که در مقطعی با هم دچار اختلاف شده بودند و همچنین بازیکنان این تیم داشت. بازیکنان استقلال پس از دیدن حمودی از وی درباره وضعیتش در سپاهان صحبت می‌کردند.

حمودی به همراه تیم سپاهان امروز(یکشنبه) در تهران به مصاف تیم نفت‌ می‌روند.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سرژیک تیموریان به اوج خبر داد / آندو تا چند روز آینده جواب پیشنهاد جدید استقلال را می دهد

تکلیف آندرانیک تیموریان با باشگاه استقلال طی روزهای آینده مشخص خواهد شد.

سرژیک تیموریان برادر آندو در گفتگو با اوج درباره جلسه امروزش با مسئولان باشگاه استقلال اظهار داشت: در این جلسه باشگاه پیشنهاد جدیدش را به ما ارائه داد که قرار شد روی این پیشنهاد فکر کنیم و جواب دهیم.

سرژیک در پاسخ به این سئوال که تکلیف برادرش با آندو چه زمانی مشخص می شود، اعلام کرد: این را من نمی توانم بگویم. باید خود آندو به همه موارد فکر کند و بعد پاسخ استقلال را بدهد.

شایان ذکر است آندرانیک تیموریان به خاطر مشکلات مالی استقلال، قصد جدایی از این تیم را داشت.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
قاضی امروز نیمکت‌نشین است

استقلال در بازی امروز برابر سایپا در خط حمله با زوج برهانی و نظری به میدان خواهد رفت تا خط حمله این تیم سرعتی تر از همیشه باشد. شنیده می‌شد محمد قاضی در این بازی مشکلی برای حضور در میدان ندارد اما علی رغم اینکه مصدومیت‌ مهاجم استقلال برطرف شده اما قلعه‌نویی قصد دارد تا او را نیمه دوم به میدان بفرستد. استقلال امروز به شدت با کمبود بازیکن روبه روست. و به جز حیدری و بیگ زاده و اکبرپور که مصدوم هستند نکونام و آندو هم سه اخطاره هستند و لاوره هم که مسموم شده است.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=1]استقلال خوزستان به دنبال جذب مدافع استقلال تهران/ قلعه‌نویی مخالفت کرد[/h]
به گزارش نامه، مسئولان باشگاه استقلال خوزستان خواهان جذب فردین عابدینی مدافع جوان تیم همنام تهرانی خود هستند و در این راستا با مسئولان استقلال تهران هم صحبت کردند.
در این بین استقلالی‌های تهران که امسال با جدایی حمودی زیاد ضرر کردند این موضوع را به قلعه نویی انتقال دادند اما سرمربی استقلال با جدایی مدافع جوان تیمش مخالفت کرد.
عابدینی ابتدای امسال از تراکتورسازی جدا شد و به استقلال پیوست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا