• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
سی دی اولش منتخب گل های حساس فرهاد رو نشون میده ...همین طور گل های دربی رو البته از زاویه دوربین مستند ساز باشگاه از پشت دروازه...

بعد میرسه به بازی مس...

دوربین با فرهاد میره داخل رختکن بعد از خداحافظی..از این به بعدش رو طاقت نیاوردم ببینم . اعصابم به هم ریخت

██▒▒██████▒▒██████████████████
██▒▒██▒▒██▒▒██████████████████
██▒▒██████▒▒███▒▒███▒▒▒▒▒▒████
██▒▒██▒▒██▒▒██▒▒███▒▒████▒▒███
██▒▒██▒▒██▒▒▒▒▒████▒▒▒▒▒▒▒▒███
██▒▒██▒▒██▒▒██▒▒███▒▒█████████
██▒▒██▒▒██▒▒███▒▒███▒▒▒▒▒▒████
██████████████████████████████

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=4][/h][h=1]افشای دلیل خداحافظی مجیدی[/h][h=2]علت خداحافظی فرهاد مجیدی چندان پیچیده و مبهم نیست. خداحافظی فرهاد فقط یك دلیل داشت، اینكه در اوج با فوتبال خداحافظی كند. اگرچه استقلال از خداحافظی مجیدی لطمه می خورد و حالا قلعه نویی در روزهایی كه با كمبود بازیكن مواجه است باید كاسه چه كنم چه كنم در دست بگیرد...[/h]
به گزارش نما به نقل از قدس آنلاین، شاید برای هواداران استقلال و حتی بازیکنان این تیم امروز یافتن پاسخ این سوال که چرا فرهاد مجیدی با فوتبال خداحافظی کرد به یک معمای بزرگ بدل شده باشد. خیلی ها دوست دارند دلیل خداحافظی دوباره فرهاد آن هم به طور ناگهانی را بدانند. گمانه زنی های بسیاری در این باره می شود. برخی معتقدند مشکلات او با امیر قلعه نویی دلیل این خداحافظی نا به هنگام است. برخی دیگر معتقدند چون فرهاد زمان مربیگری مظلومی وسط فصل استقلال را رها کرد حالا با رهایی امیر قلعه نویی در میانه های فصل به نوعی در صدد جبران مافات و به دست آوردن دل مظلومی بوده و عده ای هم پارافراتر گذاشته اند و ماجرای دوپینگ فرهاد را پیش کشیده اند. همه این گمانه زنی ها اما اشتباه است. فرهاد مجیدی از حدود یک ماه قبل به دنبال خداحافظی بود. حتی فرهاد یک ماه قبل به برادرش فرزاد می گوید که اگر استقلال به فینال لیگ قهرمانان آسیا صعود کند در بازی برگشت که قراربود در ورزشگاه آزادی برگزار بشود از دنیای فوتبال خداحافظی خواهد کرد. اما ناکامی استقلال در رسیدن به فینال لیگ قهرمانان آسیا این خداحافظی را به عقب انداخت تا در روزی که آخرین بازی استقلال درنیم فصل لیگ سیزدهم در ورزشگاه آزادی برگزار می شود مجیدی اعلام خداحافظی کند اما علت چه بود؟! دلیل کاملا ساده است. ماجرای خداحافظی فرهاد مجیدی برمی گردد به وضعیت بدنی او. فرهاد که از جمله بازیکنانی بود که تمرینات منظمی داشت وقتی با مربی اختصاصی بدنسازی اش درباره اینکه تا چه زمان می تواند در اوج فوتبال بازی کند مشاوره می کند با پاسخی مواجه می شودکه خداحافظی اش را به جلو می اندازد. حقیقت این بود که مجیدی می خواست تا پایان این فصل هم برای استقلال بازی کند اما وقتی مربی بدنسازش به او می گوید که در نیم فصل دوم ممکن است با افت بدنی مواجه بشوی مجیدی تصمیم گرفت زودتر از آنچه تصور می شد با دنیای فوتبال وداع گفته و به قول فوتبالی ها دراوج با فوتبال خداحافظی کند. ماجرای خداحافظی فرهاد مجیدی چندان پیچیده نیست. فرهاد این روزها خودش هم به این نتیجه رسیده بود که بدنش تاب تحمل فشار بازی های نیم فصل دوم را ندارد. در واقع او نه با امیر قلعه نویی مشکل داشت. نه با باشگاه استقلال نه با هیچ بازیکنی. مجیدی برای اینکه از نظر فوتبالی متضرر نشود خداحافظی خود را اعلام کرد تا برای همیشه در ذهن فوتبال دوستان این مهم باقی بماند که او در اوج با دنیای فوتبال خداحافظی کرده است. ماجرای دوپنگی بودن مجیدی هم توهماتی بیش نیست.

تکمله: البته این خداحافظی برای استقلال و امیر قلعه نویی پر هزینه بود. حالا مربیان استقلال باید به دنبال بازیکنی باشند که توانایی پر کردن جای خالی فرهاد مجیدی را داشته باشد. فرهاد به نفع خودش کنار رفت نه به نفع استقلال. شاید هم او به این فکر می کرده رفتن در این برهه به سود آبی ها هم هست کسی چه می داند.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
دیدار مدافع استقلال با سید حسن ***** + عکس
مدافع تیم فوتبال استقلال به دیدار سید حسن ***** رفت.

به گزارش نامه، حنیف عمران زاده مدافع تیم استقلال بعد از پایان تمرین روز گذشته تیمش راهی دفتر سید حسن ***** نوه امام *****( ره) شد.

وی با سید حسن ***** در خصوص مسائل مختلف فوتبال دیدار و گفت و گو کرد.

سید حسن ***** یکی از چهره های علاقه مند به رشته فوتبال است که در ابتدای امسال میزبان اعضای تیم استقلال بود.

99653_782.jpg

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
نشست خبری سایپا و استقلال در ورزشگاه مشخص شد
نشست خبری مربیان سایپا و استقلال ساعت 13 امروز برگزار می‌شود.

عرش نیوز:
نشست خبری مربیان تیم های سایپا و استقلال از ساعت 13 امروز در ورزشگاه شریعتی کرج و در محل هیئت فوتبال این استان برگزار خواهد شد.
از آنجا که سایپا میزبان این مسابقه است هیئت فوتبال کرج مسئولیت نشست خبری امروز را بر عهده دارد.
دیدار دو تیم فردا از ساعت 15 در ورزشگاه انقلاب کرج برگزار خواهد شد.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
ایمان مبعلی : دوست دارم دوباره شاگرد قلعه‌نویی شوم/ بازی با پرسپولیس دربی است!
هافبک تیم فوتبال استقلال صنعتی گفت: قلعه‌نویی مربی بزرگی است و خیلی دوست دارم دوباره شاگردش بشوم.
بازیکن خط میانی استقلال صنعتی می گوید، پیشنهادی از استقلال تهران نداشته اما دوست دارد دوباره شاگر امیر قلعه نویی شود.
ایمان مبعلی در گفت وگو با خبرنگار ورزشی برنا عنوان می کند، دیدار این هفته برابر پرسپولیس یک دربی به شمار خواهد آمد.
*باخت سنگینی را برابر تراکتورسازی تجربه کردید!
در این بازی نمایش خوبی را ارائه دادیم و از آنجایی که همه نتیجه را نگاه می کنند، توجه ای به انجام بازی دلپسند درون زمین ندارند.
مقابل تراکتورسازی بیشتر تملک توپ در اختیار ما بود و حتی در پنج دقیقه ابتدایی دو موقعیت مسلم گلزنی داشتیم که با بی دقتی به هدر دادیم. همچنین سه روز قبلش با الوند همدان در جام حذفی بازی داشتیم و با اتوبوس به همدان رفتیم و نزدیک دوازده ساعت در راه بودیم. آن مسابقه به ضربات پنالتی کشیده شد و برای بازگشت نیز همان داستان تکرار شد تا خستگی در تنمان باقی بماند. گل هایی هم که از تراکتورسازی خوردیم در ضد حمله بود و در واقع خودمان مرتکب اشتباه شدیم نه این که تراکتوری ها بتوانند فرصت خلق کنند. غیبت حسین کعبی و عادل کلاه کج نیز مزید بر علت شد تا کارمان سخت تر شود و مصدومیت آنها به ضررمان تمام شده است.
*مسئولان تراکتورسازی نسبت به شعارهای تماشاگران خوزستانی معترض بودند؟!
من به همراه سایر بازیکنان و مسئولان تیم خیلی تلاش کردیم تا این اتفاق رخ ندهد و بارها به تماشاگران گفتیم این کار را انجام ندهند. البته عده ای از تماشاگران با لباس فولاد به استادیوم آمده بودند و این مساله مشخص بود. فکر کنم عده ای از هواداران فولاد به تلافی از حرکات تبریزی ها در بازی قبلی به استادیوم آمدند و دست به این رفتارها زدند. در کل کسی این رفتارها را تایید نمی کند و نباید در فضای ورزشی چنین چیزهایی مطرح شود.
*با این شکست وضعیت استقلال در جدول کمی متزلزل شده است. قبول داری؟
در لیگ امسال فاصله امتیازی تیم ها نسبت به یکدیگر کم است و با دو برد یا دو باخت جدول دچار تغییر و تحول می شود. به آینده امیدوار هستیم و قرار است مدیران باشگاه در نیم فصل برای تقویت تیم چند بازیکن جذب کنند. مطمئن هستم که این تیم می تواند در پایان فصل در میانه های جدول قرار بگیرد و نباید اعتماد به نفس خود را از دست بدهیم.
*این روزها صحبت از بازگشتت به استقلال تهران است. در این باره چه نظری داری؟
از آنجایی که با استقلال صنعتی قرارداد دارم و بازیکن این تیم هستم، نمی توانم برای خودم تصمیم بگیرم. ضمن این که از طرف استقلال تهران تا الان پیشنهادی به من ارائه نشده و صحبتی صورت نگرفته است. البته اگر به استقلال بروم از جهاتی به نفع من خواهد بود.
*چطور؟!
این که به تیمی می روم که نامش استقلال است و فکر می کنم هواداران با این مساله کنار می آیند تا این که راهی سایر تیم ها بشوم. مطمئن هستم در صورت حضور در تهران خیلی راحت تر به تیم ملی می رسم و این مسائل به نفعم خواهد بود.
*حتی امیر قلعه‌نویی بعد از بازی چند هفته پیش از عملکرد تو تمجید کرده بود؟!
جلوی استقلال مجموعه تیم خوب کار کرد و من هم روز خوبم بود. قلعه نویی مربی بزرگی است و خیلی دوست دارم دوباره شاگردش بشوم و برایم باعث افتخار است. من به خاطر عبدالله ویسی به استقلال صنعتی آمدم و نظر ویسی و مدیران باشگاه هم مهم خواهد بود. باز هم می گویم تا الان هیچ پیشنهادی ارائه نشده و حالت رسمی ندارد.
*بازی پایانی نیم فصل با پرسپولیس را چطور می‌بینی؟
پرسپولیس تیم قدرتمندی است که صدرنشین لیگ شده و بازیکن با کیفیتی را در اختیار دارد. از آنجایی که ما استقلال هستیم و لباس آبی داریم، می شود گفت این دیدار یک دربی خواهد بود.
صدرنشینی پرسپولیس باعث می شود تا طرفداران بیشتری به ورزشگاه بیایند و مثل دیدار با استقلال از تیم مان رونمایی خواهد شد و امیدوار به کسب نتیجه هستیم.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
:lol:

یاوری : مجیدی بیاید کاپیتان فجر شود

یاوری در خصوص خداحافظی فرهاد مجیدی از فوتبال گفت: به هیچ وجه موافق خداحافظی مجیدی نبودم. درست است که او 37 سال سن داشت اما بازیکنانی مانند گیگز و اسکولز را ببینید که چگونه بازی می‌کنند. به نظرم فرهاد را باید نگه می‌داشتند، چون آمادگی بالایی داشت و از خیلی‌ها بهتر بود. اگر مجیدی آمادگی‌اش را داشته باشد درخواست می‌کنم که به تیم ما بیاید و به عنوان کاپیتان فجرسپاسی به تیم‌مان کمک کند. درست است که مربیگری سن و سال ندارد اما خداحافظی کردن سن و سال دارد که وقتش برای مجیدی هنوز نرسیده بود.

وی ادامه داد: مسئولان استقلال اگر بتوانند مجیدی را به فوتبال برگردانند کمک بزرگی به فوتبال کرده‌اند، چون مجیدی جزو معدود بازیکنانی بود که عاشق تیمش بود و با عشق بازی می‌کرد. اگر مجیدی بخواهد به فوتبالش ادامه دهد ما با آغوش بازی او را به تیم فجر می‌آوریم. از مجیدی هم می‌خواهم بیاید و به تیم شهید کمک کند.

جاسم کرار : مثل مجیدی وجود ندارد / استقلال پول ندارد برای همین استقلالی نمی شوم

کرار جاسم در‌گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در این خصوص و خداحافظی فرهاد مجیدی صحبت کرده است که مشروح آن در زیر می‌آید:

تسنیم: مجیدی از فوتبال خداحافظی کرد، این خبر را شنیده‌ای؟

فرهاد مجیدی؟! یعنی فوتبالش تمام شد؟

تسنیم: هفته پیش در بازی با مس برای همیشه از فوتبال خداحافظی کرد.

به نظر من مجیدی بهترین بازیکن ایران است. او هم از نظر فنی و هم اخلاقی بازیکن بزرگی است. واقعاً نمی‌دانم در استقلال چه اتفاقی افتاده که باعث شده است او برود. مثل مجیدی نداریم، نمی‌دانم چرا از فوتبال خداحافظی کرد.

تسنیم: وقتی در استقلال بودی رابطه خوبی با او داشتی؟

در استقلال که بودم هیچ چیز برای مجیدی مهم‌تر از استقلال نبود. باید بگویم که مثل فرهاد مجیدی بازیکنی نیست. بازیکنی که خیلی خوب بود و مشکلی با هیچکس نداشت.

تسنیم: اما تو با کاپیتان دوم تیم یعنیجباری رابطه خوبی نداشتی. چه فرقی میان این 2 است؟

مجتبی بازیکن بسیار خوبی است. من هیچ مشکلی با او ندارم. آن موقع سر یک ضربه کاشته میان ما اختلاف پیش آمد اما من احترام زیادی برای او قائل هستم. در آن بازی من می‌خواستم ضربه کاشته بزنم که جباری گفت تو نزن، این مسئله همان موقع تمام شد و رفت. اخلاق جباری خیلی خوب است اما فقط در بازی کمی عصبانی می‌شود. هم مجیدی و هم جباری بازیکنان بزرگ و خوبی هستند.

تسنیم: صحبت‌هایت با استقلالی‌ها به کجا رسید؟ قرار بود نیم فصل به این تیم بیایی؟

با من صحبت کردند و گفتند که به استقلال بیا اما نمی‌خواستند پول من را کامل بدهند و موقع قرارداد بستن هم خبری از پول نبود. من هم گفتم اگر اینطور است، نمی‌آیم.

تسنیم: فقط به خاطر مسائل مالی به توافق نرسیدی؟

خب استقلالی‌ها با من و مدیر برنامه‌هایم صحبت کرده بودند، من هم خواستم وضعیت قراردادم و پولی که می‌خواهم بگیرم مشخص شود و گفتم پولم را کامل می‌خواهم، اما استقلالی‌ها گفتند که فعلا پول ندارند. من هم دیدم وضعیت مالی استقلال خوب نیست و نمی‌توانند پول من را بدهند از آمدن به این تیم منصرف شدم.

تسنیم: پس این فصل حضورت در استقلال منتفی شد.

بله، به هیچ وجه به استقلال نمی‌آیم.

تسنیم: فرهاد مجیدی قرار است مربی شود. اگر در استقلال مربی شود، آن موقع حاضری به این تیم بیایی؟

من مجیدی را خیلی دوست دارم و او هم من را دوست دارد. اگر او بخواهد به استقلال می‌آیم، چون رابطه خوبی میان ما وجود دارد و با هم دوست هستیم. فعلاً اما برنامه‌ای برای استقلالی شدن ندارم و در لیگ عراق بازی می‌کنم.

تسنیم: برای فصل بعد برنامه‌ای برای آمدن به لیگ ایران داری؟

می‌خواهم به تراکتورسازی بیایم و فصل بعد در این تیم بازی کنم. خاطرات خوبی از تراکتورسازی دارم و صحبت‌هایی هم با این باشگاه انجام داده‌ام.

تسنیم: یعنی حضورت در تراکتورسازی قطعی است؟

من استقلال را دوست دارم و به هواداران این تیم علاقمندم، اما تراکتورسازی، هواداران این تیم و شهر تبریز برای من یک چیز دیگر است. آنها من را دوست دارند و خاطرات خوبی از تراکتورسازی دارم. اگر مشکلی نباشد فصل بعد به این تیم می‌روم.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
ماجدی :جدایی ساموئل از استقلال شایعه است

آنقدر محروم و مصدوم داریم که نمی دانیم چند نفر را در اختیار داریم و چند نفر را روی نیمکت می نشینند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال سید میرشاد ماجدی در گفت و گو با فارس، در خصوص اینکه آیا مشکلات تیموریان با باشگاه حل شده یا خیر اظهار داشت:من دو بار با تیموریان تماس گرفتم ولی تلفن همراه او در دسترس نبود.
وی افزود: این بازیکن توافقاتی را با باشگاه داشته و قطعا با فتح الله زاده در خصوص مسائل و مشکلاتش صحبت خواهد کرد. ضمن آنکه تیموریان برای دیدار با سایپا سه کارته است.سرپرست تیم استقلال با اشاره به مشکلات این تیم برای دیدار با سایپا گفت: آنقدر محروم و مصدوم داریم که نمی دانیم چند نفر را در اختیار داریم و چند نفر را روی نیمکت می نشینند.وی در پایان در خصوص اینکه گفته می شود قلعه‌نویی ساموئل را نمی خواهد و به همین دلیل روز چهارشنبه در تمرین با این بازیکن صحبت کرده گفت: مربی همیشه با بازیکنش صحبت می کند. حالا این بار قلعه نویی در زمین چمن با ساموئل صحبت کرده اما این مسائل شایعه است.

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
[h=1]اکبرپور بازي با سايپا را از دست داد[/h]
[h=2] بازيکن تيم فوتبال استقلال بازي با سايپا را به دليل مصدوميت از دست داد.[/h]
00004313.jpg

به تشخيص کادر پزشکي و کادرفني استقلال سياوش اکبرپور به دليل مصدوميتي که دارد در بازي فردا مقابل سايپا به ميدان نخواهد رفت. اين تصميم براي اين گرفته شد تا مصدوميت اکبرپور تشديد نشود.

به گزارش فارس، بازي تيم هاي سايپا و استقلال فردا ساعت 15 در ورزشگاه انقلاب کرج برگزار مي شود.

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
این چی میگه باز

[h=1]فيرات: استقلال از هيچ تيمي نمي‌ترسد[/h]
[h=2] سرمربي تيم فوتبال سايپا گفت: ما از نام هيچ حريفي نمي‌ترسيم و پشت آنها قايم نمي‌شويم ولي استقلال از هيچ تيمي نمي‌ترسد.[/h]
00946002.jpg

انگين فيرات سرمربي تيم سايپا در نشست خبري پيش از ديدار مقابل استقلال اظهار داشت: در ابتدا بايد اين را بگويم که اين بازي هم مثل همه بازي‌ها براي ما سه امتياز دارد. ما در ابتداي فصل براي خودمان برنامه‌ريزي کرديم و هدفمان اين است که يک فوتبال هجومي چه در داخل و چه در خارج از خانه انجام بدهيم. ما پشت هيچ تيمي قايم نمي‌شويم و اگر بازي‌هايمان را ببينيد تا آنجا که توانستيم کارايي خود را انجام داديم.

به گزارش فارس، وي افزود: حريف ما قهرمان ايران بوده و يک فوتبال زيبا بازي مي‌کند و البته در آسيا هم سوم شده است ما مي‌دانيم که حريف تيم خوبي است و البته از شرايط جوي فردا خبر ندارم اما مطمئن هستم يک فوتبال زيبا را انجام خواهيم داد.

سرمربي تيم سايپا در پاسخ به اين سؤال که آيا به ادامه راه تيمش خوشبين است يا خير، گفت:‌ ابتداي فصل هم همين انتظارات را داشتم و فقط بايد کمي ريسک مي‌کردم. خوشبختانه ريسک من جواب داد و حالا خوشحالم که خوب بازي مي‌کنيم و وقتي به نشست‌هاي خبري مي‌روم مي‌بينم که چقدر به تيم ما احترام مي‌گذارند.

وي با اشاره به ديدار تيمش مقابل سپاهان گفت: شايد تنها تيمي که مقابل سپاهان بيشترين موقعيت را خلق کرد سايپا بود و همان زمان هم گفتم که بازيکنانم جوان هستند و بايد تجربه کسب کنند. شايد بازي فردا هم شبيه بازي با سپاهان شود ولي هميشه مثبت نگاه مي‌کنم چون همان بازيکناني که موقعيت از دست مي‌دهند خلق موقعيت مي‌کنند و با اطمينان مي‌گويم بازيکنان سايپا آينده فوتبال ايران خواهند شد.

وي در خصوص اينکه تيمش چه برنامه‌اي براي جذب بازيکنان جديد دارد، گفت: فکرهايي داريم ولي منتظر مي‌مانم تا بازيکنانم به جايگاه اصلي‌شان برسند. در نيم فصل تمام تيم‌ها به دنبال بازيکنان خوب مي‌گردند ما امسال از بازيکن خارجي استفاده نکرديم چون در بعضي مواقع دردسرساز است. متأسفانه فدراسيون قانوني دارد که با توجه به آغاز نيم‌فصل دوم از 4 هفته ديگر بازيکنان خارجي نمي‌توانند به فوتبال ايران بيايند مگر آنکه اين بازيکنان پنج هفته بعد از شروع نيم‌فصل به تيم‌هاي ما اضافه شوند.

خبرنگاري در خصوص محرومان و مصدومان سايپا از سرمربي اين تيم سؤال کرد که فيرات پاسخ داد: علي زينعلي در بازي گذشته کارت قرمز بي‌موردي گرفت ولي مصدوم و محروم ديگري نداريم.

فيرات در خصوص اينکه آيا در استقلال با تجربه مي‌ترسيد يا خير، گفت: بدون تعارف بگويم استقلال از هيچ تيمي نمي‌ترسد چون تيم بزرگي است. در بازي اين تيم مقابل مس در استاديوم بودم و متوجه شدم که نکونام و تيموريان سه کارته شدند اما هرچند روي کاغذ اين موضوع به نفع ما است ولي از يک سو کار را سخت مي‌کند. غيبت اين دو بازيکن 1000علامت سؤال براي من ايجاد کرده چون اگر آنها بودند مي‌دانستم آنها با چه سيستمي بازي مي‌کنند ولي حالا از اين موضوع بي‌اطلاع هستم. در يک بازي يکي از مهاجمان خطرناک حريف مصدوم بود ولي بازيکن جايگزين ما را دچار مشکل کرد و بهترين بازيکن زمين شد.

وي در پايان صحبت‌هايش در خصوص بازي فردا گفت: هر تيمي نقطه‌ضعف‌هاي خاص خود را دارد ولي هرکدام از اين دو تيم با دل و جرأت بازي کنند برنده خواهند شد.

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
[h=1]صالح: مجيدي خودش تصميم به خداحافظي گرفت[/h]
[h=2] مربي تيم فوتبال استقلال گفت: صحبت از مشکلات مالي کهنه شده است و در کنار اين مشکل مصدوميت‌ها نيز به تيم ما اضافه شد.[/h]
00942696.jpg

مجيد صالح در کنفرانس مطبوعاتي قبل از ديدار مقابل سايپا گفت: بعد از يک سال و نيم جدايي از سايپا به اينجا آمدم و خيلي خوشحال هستم. زمان ما و قبل از آن تلاش زيادي مي‌شد تا بازي‌هاي سايپا در استان البرز انجام شود و خوشحالم که اين اتفاق افتاد. اين حق طبيعي سايپا است که بازي‌هاي خانگي خود را در استان البرز برگزار کند.

به گزارش فارس، وي افزود: استان البرز استاندار خوبي دارد و تلاش‌هاي زيادي شد که اين مسابقه در استان البرز برگزار شود. سايپا هم مثل تمامي تيم‌ها توانايي بازي کردن در خانه را دارد. چمن ورزشگاه انقلاب نيز بسيار خوب است. زمان ما کمي از وضعيت چمن دلگيري داشتيم اما اخيرا که بازي‌هاي سايپا را مي‌بينم متوجه شدم که وضعيت ورزشگاه بسيار مناسب شده است. اميدوارم امسال نيز سايپا بتواند سهميه ليگ قهرمانان آسيا را کسب کند.

صالح خاطرنشان کرد: خودم را وابسته به سايپا مي‌دانم. درست است که اکنون لوگوي استقلال روي پيراهن من نقش بسته است اما حضور چند ساله من در اين باشگاه من را يکي از علاقمندان اين تيم کرده است.

وي افزود: براي ديدار فردا مصدومان و محرومان زيادي داريم. استقلال در يکي از بدترين شرايط خود قرار دارد. ما در بدترين شرايط نيز عملکرد خوبي داشتيم. سايپا نيز از افتخارات ايران است. مي‌خواهيم بازي خوبي انجام دهيم. تيموريان و نکونام را به دليل سه اخطاره شدن در اختيار نداريم. حيدري هنوز به خاطر ديدار مقابل اف سي سئول مصدوم است. محمد قاضي و حميد عمران‌زاده نيز در اختيار ما قرار ندارند. تمام تلاشمان را مي‌کنيم و مجبوريم که هر سه امتياز را به دست آوريم.

مربي استقلال تاکيد کرد: سايپا مجموعه سرپرستي بسيار خوبي دارد. از انگين فيرات سرمربي اين تيم خاطره خوبي دارم. وقتي سرمربي سايپا بودم در اردوي تدارکاتي خارج از کشور ما او در يکي از مسابقات به ورزشگاه آمد و ديدار ما را از قبل مشاهده کرد. او نوع فوتبال و آماده‌سازي ما را تائيد کرد و چون بزرگتر از من بود از اين مسئله خوشحال شديم. او پيش از اين همراه لورانت در سايپا بود سپس به سپاهان رفت و مربي بسيار خوبي است.

وي افزود: مسائلي را در سايپا به جا گذاشتم که جزو افتخارات من است. سجاد شهباز‌زاده در زمان من فضا براي بازي پيدا کرد تا اينکه به تيم ملي رسيد و از کي‌روش مي‌خواهم او را زيرنظر بگيرد. روزبه شاه‌عليدوست که جدا شده بود اکنون به جايگاه بازگشته است. نفراتي مثل ميلاد غريبي که در زمان ما حضور داشتند اکنون به تيم‌هاي خوبي رفته‌اند. بازيکناني مثل اسحاق سبحاني را داشتيم. به هر حال سايپا هميشه يک تيم بازيکن ساز بوده است. اين نفرات در کنار بازيکناني مثل صادقي، ايوبي و غلام‌نژاد که نفرات باتجربه‌اي هستند تيم قدرتمندي را ساخته‌اند.

صالح در مورد خداحافظي مجيدي و اينکه آيا اين اتفاق در زمان درستي صورت گرفت عنوان کرد: مجيدي يک بازيکن بزرگ است و در اين شرايط مجبور بود خداحافظي کند. مطمئنا او بدون فکر اين تصميم را نگرفته است. شروع بازي با مس کرمان 10 دقيقه با مجيدي صحبت کردم و تنها چيزي که من فهميدم اين بود که او براي گذراندن آخرين دوره کلاس مربيگري‌اش در انگليس بايد يکي از تيم‌هاي نوجوانان يا جوانان الوصل را مدتي تحت اختيار بگيريم. او اگر اين موقعيت را از دست مي‌داد کارش يک سال تا دو سال عقب مي‌افتاد. در اينکه چرا تصميمش را اعلام نکرد تا با حضور هواداران خداحافظي پرشکوهتري داشته باشد را من نمي‌دانم. فکر مي‌کنم آن زمان که از مس با قلعه‌نويي به استقلال آمديم سال 86 _ 87 بود که استقلال قهرمان جام حذفي شد و در آن روز عليرضا منصوريان از فوتبال خداحافظي کرد که اين رفتن خيلي باشکوه بود. به هر حال اين تصميمي بود که فرهاد مجيدي گرفته است.

صالح در مورد وضعيت آرش برهاني تاکيد کرد: آرش برهاني دو روز است که به مجموعه ما اضافه شده. او يک مسافرت مهم داشت که از قبل اعلام کرده بود بايد به اين سفر برود. به هر حال کادر فني تصميم مي‌گيرد که او فردا باشد يا نه. هاشم بيک‌زاده نيز نمي‌تواند بازي کند. در مقطع بدي قرار داريم.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا آندرانيک تيموريان به خاطر مسائل مالي در تمرينات شرکت کرده است خاطرنشان کرد: او اصلا نمي‌توانست با توجه به محروميت به ميدان برود. بحث قرارداد و مشکل مالي براي استقلال کهنه شده است. 15 تا 20 مصاحبه با سايت‌ها و رسانه‌هاي مختلف انجام دادم و اعلام کرديم وضعيت بدي داريم. اعضاي کادر فني 10 ماه است که هيچ دريافتي نداشتند. پول فصل قبلمان را تسويه نکرديم هيچ، امسال نيز هيچ پولي دريافت نکرديم. به هر حال ما رسالتي داريم در استقلال طرف حساب ما مردم هستند. آنها احساس بسيار عميقي نسبت به تيم دارند. باور کنيد در روز خداحافظي مجيدي برخي از هواداران اگر مي‌شد مي‌خواستند خود را از روي سکوها پايين بيندازند. به هر حال قرارداد نيز حق مسلم ما است. انشاءالله وزير ورزش معرفي شود و در اولين فرصت استقلال و پرسپوليس وضعيت‌شان مشخص شود. در کنار اين مشکلات مصدوميت‌ها و محروميت‌ها را داريم که شايد مثل بازي با مس کرمان ليستمان به 18 نفر هم نرسد. بازيکنان تيم همه اين موضوعات را در نظر مي‌گيرند. مسئله مالي دير و زود دارد اما سوخت و سوز ندارد. بازيکني که درون زمين مي‌رود ديگر به اين مشکلات فکر نمي‌کند.

صالح خاطرنشان کرد: مي‌خواهم به گذشته بازگردم. در ارديبهشت 92 ليگ سال قبل ما به اتمام رسيد و استقلال تا 3 خرداد درگير ليگ قهرمانان آسيا بود. پس از آن 6 بازيکن ما به همراه فرزاد حاتمي به تيم ملي رفتند تا در سه بازي حساس و نفس‌گير که آن موقع فکر مي‌کرديم با دو برد و يک مساوي به جام جهاني مي‌رويم اما مشخص شد که نياز به 3 پيروزي داشتيم بايد به مصاف رقباي خود مي‌رفتند. پس از مشخص شدن صعود ما به جام جهاني اکثر تيم‌ها به دليل شروع زودهنگام ليگ برتر بدنسازي‌هاي خود را آغاز کردند اما بازيکنان ملي ما کنار تيم نبودند. ديدم هفته قبل با حاج قاسم بدنساز ما مصاحبه کرديد. شما بدانيد تيموريان و نکونام قبل از شروع فصل فقط 7 دقيقه با ما تمرين کردند در حالي که يک بازيکن براي آماده‌سازي 6 الي يک هفته نياز به تمرين دارد. ابتدا بايد به بازيکن استراحت کامل داد تا تفريح و خوشگذراني کند تا خستگي از او خارج شود. سپس بايد به او فشار آوريد تا آماده انجام بازي‌هاي فصل بعد شود. ما اين زمان را نداشتيم. خسرو حيدري و هاشم بيک‌زاده چرا بايد دچار چنين شرايطي شوند. در طول مسابقات امسال خواستيم بازي ذوب آهن ما را لغو کنند اما چنين همکاري‌اي نشد. در بازي با اف سي سئول حيدري در دقيقه 60 بيرون آمد. واقعا فشار زيادي روي تيم وجود داشت.

وي تاکيد کرد: سال قبل نيز چنين مشکلات مالي‌اي را داشتيم اما با وجود آن تيم را قهرمان کرديم. ما نظم فوتبال دنيا را به هم زديم. اگر بارسلونا در اسپانيا موفق مي‌شود پولدار‌ترين تيم اين کشور است. منچستريونايتد جزو 5 تيم پولدار انگليس است. ما اين نظم را به هم زديم و با وجود مشکلات مالي در بدترين شرايط با زحمت بازيکنان، کادر فني و مجموعه استقلال به قهرماني رسيديم.

امسال نيز همين مشکلات مالي وجود دارد اما در کنار آن مصدوميت بازيکنان اضافه شده است. ما مقابل اف سي سئول نيز آندرانيک و نکونام را در اختيار نداشتيم و اين براي بار دوم است که اين دو بازيکن را نداريم. اميدوارم در نيم‌فصل مسابقات اين مشکلات را پشت سر بگذاريم و با استراحت بازيکنان و رفع مشکلات مالي به شرايط خوبي برسيم. به شما قول مي‌دهم استقلال را دوباره در جمع مدعيان مي‌بينيد. ما سال قبل هم به هواداران مي‌گفتيم بايد صبر کنند تا استقلال به شرايط ايده‌آلش برسد.

صالح در مورد خداحافظي فرهاد مجيدي و اينکه آيا او به عنوان مربي به استقلال بازمي‌گردد تاکيد کرد: با ديدگاهي که مجيدي دارد و مي‌خواهد مربيگري را به صورت علمي دنبال کند او يک روز با کسوت مربي مطمئنا به استقلال بازخواهد گشت همانطور که قلعه‌نويي و مظلومي نيز با سالها حضور در استقلال به عنوان مربي در اين تيم فعاليت کردند. من کم‌سابقه‌ترين استقلالي نيمکت استقلال هستم. همداني، عالمي و بوستاني نيز سابقه سالها حضور در استقلال را داشتند. به هر حال مجيدي بازي با مس کرمان را براي خداحافظي خود انتخاب کرد و از فوتبال کنار رفت.

مربي استقلال در پاسخ به اين سوال که آيا فرهاد مجيدي به دليل مشکلات دوپينگ از فوتبال کناره‌گيري کرد اظهار داشت: بيش از 14 _ 15 بار از او تست دوپينگ گرفتند. او خيلي راحت در عين بزرگواري از تيم ملي کنار رفت تا جا براي جوان‌ها باز شود. آن روز نيز اين حرفها مطرح شد و پس از گرفتن آزمايشات معلوم شد مجيدي هيچ مشکلي ندارد. افتخار مي‌کنم به عنوان مربي کنار او کار کردم. کنار او با استقلال قهرمان شديم و متاسفانه برخي مي‌خواهند حاشيه درست کنند.

وي افزود: حتما بايد با مجيدي در چنين جلسه‌اي بنشينيم تا خود او پاسخ اين مسائل را بدهد. هيچ کس بهتر از امير حسين صادقي که هم‌اتاقي او بود نمي‌تواند بگويد چرا مجيدي خداحافظي کرد. او مي‌گويد تا آخر شب که مي‌خواستند بخوابند از تصميم مجيدي اطلاع نداشته است و واقعا کسي از اين تصميم خبردار نبود.

مربي استقلال در مورد اينکه آيا تيم را تقويت مي‌کند اظهار داشت: به هر حال کادر فني اين مسئله را در نظر دارد اما بايد بدانيم بودجه باشگاه چه اجازه‌اي به ما مي‌دهد. تمامي وزراي دولت راي آوردند و وزارت ورزش سياسي‌ترين وزارتخانه شده است که هنوز تکليف وزير آن مشخص نيست. اگر بتوانيم در اين برهه خم نشويم و مشکلات ما حل شود و در نيم‌فصل نقل و انتقالات تيم را تقويت کنيم مطمئنا شرايط خوبي را به دست خواهيم آورد.

صالح در مورد اينکه آيا مدير‌عامل و هيئت‌مديره استقلال درآمد‌زايي مي‌کنند گفت: اين مسائل ربطي به من ندارد و در جايگاه من نيست که بخواهم در اين مورد صحبت کنم.

وي در مورد اينکه آيا برهاني در ليست نفرات استقلال براي بازي فردا قرار مي‌گيرد و اينکه بازيکن مازاد دارد اظهار داشت: آرش برهاني دو جلسه با ما تمرين کرده و تا آخر امشب در مورد ليست نفرات تصميم مي‌گيريم. فعلا بازيکن مازادي نداريم. سال قبل با همين نفرات قهرمان شديم و اجازه دهيد ما در اين مورد تصميم‌گيري کنيم. امسال مشکلات زيادي داشتيم. در کنار مشکلات مالي مصدوميت بازيکنان را داشتيم. اين فضا تغيير مي‌کند. بازي‌هاي داخلي و آسيايي براي ما فرقي نمي‌کند ما پس از بازي‌هاي آسيايي کمي از لحاظ بدني تخليه شديم اما اکنون ليگ برتر و جام حذفي مهمترين دغدغه ما هستند. شخصيت تيمي در روزهاي سخت به ما کمک مي‌کند. ديديد بعد از گلي که مقابل مس کرمان خورديم به گل تساوي رسيديم و اگر نيمکت ما نفرات بيشتري داشت مي‌توانستيم به پيروزي برسيم.

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
[h=1]اسامي داوران هفته پانزدهم ليگ برتر فوتبال[/h]
[h=2] اسامي داوران ديدارهاي هفته پانزدهم ليگ برتر فوتبال ايران اعلام شد.[/h]
00945962.jpg

به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، اسامي داوران ديدارهاي هفته پانزدهم ليگ برتر فوتبال کشور به شرح زير اعلام شد:

يکشنبه 12 آبان 92

مس‌ - داماش (ساعت 15 - ورزشگاه امام علي کرمان)

داور:امير حسين فتاحي، کمک‌ها:حسن ظهيري-بابک عباسقلي زاده، داور چهارم: قاسم واحدي، ناظر داوري:عبود سنگاشکن

ملوان- فجر سپاسي (ساعت 15:30 - ورزشگاه تختي انزلي)

داور: غلامرضا جباري، کمک‌ها: آرمان اسعدي-يعقوب سخندان، داور چهارم: منصور نوري، ناظر داوري: مسعود مرادي

ذوب‌آهن- راه‌آهن سورينت (ساعت 15:30 - ورزشگاه فولادشهر اصفهان)

داور: جواد شرفي، کمک‌ها: عليرضا ايلدروم-حسين رحيمي پور، داور چهارم: علي صفايي، ناظر داوري:حيدر شکور

نفت‌تهران- سپاهان (ساعت 15:30 - ورزشگاه دستگردي تهران)

داور: يدالله جهانبازي، کمک‌ها: مهدي الوندي-آرمان اسعدي، داور چهارم:محمد ملکي، ناظرداوري: محمد پيروز رام

فولادخوزستان- گسترش فولاد (ساعت 15:45 - ورزشگاه تختي اهواز)

داور: سيد مهدي سيد علي، کمک‌ها: مهدي عاليقدر-قهرمان نجفي، داور چهارم: روح اله شريفي، ناظر داوري: سعيد بطحايي

چهارشنبه 15 آبان 92

پرسپوليس- استقلال خوزستان (ساعت 15:15 - ورزشگاه آزادي)

داور: محمدرضا اکبريان، کمک‌ها: محمدرضاابوالفضلي-بهرام کياني، داور چهارم: حميد حاج ملک، ناظر داوري: ايرج نظري

جمعه 17 آبان 92

سايپا- صباي قم (ساعت 15:30 - ورزشگاه انقلاب کرج)

داور: رسول رهبرفام، کمک‌ها: سعيد آل وردي-فرزاد بهرامي، داور چهارم: اميد سعيد فر، ناظر داوري: حاتم بک‌پور

تراکتورسازي -
استقلال (ساعت15:15 - ورزشگاه يادگار امام تبريز)

داور: عليرضا فغاني، کمک‌ها: حسن کامراني فر-بابک داوري، داور چهارم: فرشيد افشار

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سی دی رو با منگنه زدن به روزنامه! :wacko: حواستون باشه اول باید منگنه رو باز کنید وگرنه صفحات پاره میشن

خوشبختانه جایی که من خریدم سی دی رو منگنه نکرده بود وگر نه اعصابم خورد میشد...در کلم اعضا روزنامه خیلی بهتر میتونستن روزنامه رو در بیارن و حالا که سی دی گذاشتین حداقل از کل حجم یه سی دی استفاده بکردین و فایل با کیفیت تری بزدین روش نه فایل 200 مگی...
ولی در کل روزنامه با ارزشی هست.

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
دوستان عزیز من یسری حرفا راجبه دوپینگی بودن فرهاد شنیدم میخام بدونم تو این چند روز که من نبودم خبری شده . اینا کی هستن اینارو به فرهاد نسبت میدن . برام خیلی عجیب بود . یکی از دوستام میگفت دوپینگی بوده و بهش زور کردن که بره وگرنه ابروشو میبرن . من موندم این بنی بشرا اینارو از کجاشون در میارن .

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]حواشي نشست خبري ديدار سايپا و استقلال[/h]
[h=2] کنفرانس خبري مربيان سايپا و استقلال که در هيئت فوتبال استان البرز برگزار شد حاشيه هايي را به همراه داشت.[/h]
00942696.jpg

نشست خبري سرمربيان تيم هاي فوتبال سايپا و استقلال امروز در هيئت فوتبال استان البرز برگزار شد که حاشيه هايي را به شرح زير به همراه داشت:

به نقل از فارس، در اين نشست امير قلعه نويي شرکت نکرد و مجيد صالح مربي استقلال پاسخگوي خبرنگاران بود.

* قرار بود نشست خبري ساعت 13 برگزار شود که اين کنفرانس با تاخيري 10 دقيقه اي آغاز شد.

*هواي باراني باعث شده بود تا دماي هوا در اين استان کاهش يابد و هوا سرد بود؛ اما اتاق کنفرانس از هواي بيرون سردتر بود و باعث شد تا تعدادي از خبرنگاران نسبت به هواي سرد سالن معترض شوند.

*پذيرايي از خبرنگاران و افرادي که در نشست حضور داشتند بسيار جالب توجه بود و فردي که از خبرنگاران پذيرايي مي کرد در حين کنفرانس خبري به پخش چاي و شيريني اقدام مي کرد و البته به دليل اينکه خبرنگاران مشغول نوشتن صحبت هاي صالح بودند از خوردن امتناع کردند.

* استقبال خوبي از مربيان دو تيم توسط خبرنگاران صورت گرفته بود و خبرنگاران زيادي که اکثراً بومي استان البرز بودند در سالن حضور داشتند.

*سوالات خبرنگاران حاضر در سالن هم جالب توجه بود و همين موضوع باعث شده بود که صالح مربي استقلال با شور و هيجان خاصي و با حوصلگي پاسخگوي خبرنگاران باشد و صحبت هايي را درباره زمان حضورش در سايپا و ذوب آهن و... هم مطرح کرد!

* در حاشيه اين نشست يکي از خبرنگاران در ادامه صحبت هاي صالح به مربي استقلال اطمينان داد که استقلال در پايان فصل قهرمان ليگ مي شود که البته مربي استقلال ترجيح داد که مثل اين خبرنگار، قاطعانه اين موضوع را مطرح نکند.

*سوالات متعدد خبرنگاران و صحبت هاي طولاني صالح باعث شد که انگين فيرات سرمربي سايپا که قرار بود ساعت 13:30 وارد سالن شود پشت در سالن بماند و همين موضوع اعتراض هايي را از سوي او در برداشت.

*در نهايت صحبت هاي صالح در ساعت 13:40 به پايان رسيد و انگين فيرات دقايقي را داخل سالن منتظر خروج مربي استقلال بود.

*پس از پايان صحبت هاي صالح، فيرات به استقبال مربي استقلال رفت و او را به آغوش کشيد و آن ها دقايقي هم به صحبت با يکديگر پرداختند.

ديدار تيم هاي سايپا و استقلال فردا در ورزشگاه انقلاب کرج ساعت 15 برگزار مي شود.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]گزارش تمرين آبي‌پوشان[/h]
[h=2] تمرين تيم فوتبال استقلال در گوشه‌اي از زمين چمن کمپ زنده‌ياد حجازي برگزار شد.[/h]
00945655.jpg

آخرين تمرين تيم فوتبال استقلال قبل از ديدار مقابل سايپا از ساعت 15 امروز در زمين کمپ زنده ياد حجازي برگزار شد.

به گزارش فارس، در تمرين امروز خسرو حيدري، سياوش اکبرپور، هاشم‌بيک‌زاده و آندرانيک تيموريان غايب بودند.البته به جز تيموريان که سه اخطاره است سايرين مصدوم هستند و به اين بازي نمي رسند. ضمن آنکه گوران لاوره در تمرين امروز حضور نداشت.اين بازيکن به دليل مسموميت در تمرين امروز حاضر نبود. به احتمال فراوان اين بازيکن پس از مداوا زير نظر کادر پزشکي به اردوي استقلال ملحق خواهد شد.

* مجيد صالح که ظهر امروز در نشست خبري پيش از بازي شرکت کرده بود، به دليل حضور در نشست خبري در تمرين حضور نداشت.

* مسئولان کمپ استقلال براي محافظت از زمين چمن روي آن کاورهايي را کشيده که باران به آن نفوذ نکند. سرمربي استقلال به محض ورود به زمين از مسئولان کمپ خواست تا گوشه‌اي از کاورها را جدا کرده تا بازيکنان بتوانند در آن نصف زمين تمرين کنند.

* آندرانيک تيموريان همچنان به دليل مشکلات مالي با استقلال در تمرينات تيمش حاضر نمي‌شود.

* جواد نکونام با وجود محروميت از ديدار فردا در تمرين استقلال حضور داشت و پا به پاي ديگر بازيکنان تمرين کرد.

* در ابتداي تمرين بازيکنان زير نظر بدنساز استقلال به گرم کردن بدن‌هاي خود پرداختند سپس در قالب گروه‌هاي چند نفره بازي‌هاي آقا وسط انجام دادند که قلعه‌نويي خودش در اين مسابقه حضور داشت البته سرمربي استقلال با لباس گرم در کنار ديگر بازيکنان تيمش تمرين مي‌کرد.

* با وجود بارش باران تعدادي از بازيکنان استقلال با همان لباس‌هاي هميشگي تمرين مي‌کردند اما بازيکناني نظير نکونام، عمران‌زاده، ساموئل و پژمان نوري با لباس‌هاي گرم و کاپشن در تمرين حاضر شدند.

* کادر فني تيم استقلال پيگير وضعيت آب و هواي فردا در ساعت مسابقه بود و اين موضوع را از اطرافيانش سؤال مي‌پرسيد. بازيکنان و کادر فني استقلال نگران شرايط جوي فردا بودند و به يکديگر مي‌گفتند خدا کند فردا باران نبارد تا شرايط زمين مساعد باشد.

* استقلالي‌ها بعد از پايان تمرين راهي هتل اوين شده و اردوي پيش از بازي خود را در آنجا برگزار مي‌کنند.

ديدار دو تيم سايپا و استقلال از ساعت 15 فردا در ورزشگاه انقلاب کرج برگزار خواهد شد.

che226

Registered User
لایک‌ها
419

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
به نظرتون فردا با این تیم نصفه نیمه با چه ترکیبی بازی میکنیم؟ واقعا نمیدونم تو هافبک های میانی به جز ساموئل از کیا میخواد استفاده کنه!

حدس من : رحمتی- صادقی- منتظری- عابدینی- نیکبخت- ساموئل - جمشیدیان- پژمان نوری- برهانی- قاضی - نظری

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
[h=1]آخرين وضعيت 3 مصدوم استقلال تشريح شد[/h]
[h=2] معاون پزشکي و علوم ورزشي باشگاه استقلال وضعيت مصدومان اين تيم را تشريح کرد.[/h]
00945187.jpg

به نقل از سايت رسمي باشگاه استقلال، دکتر نوروزي معاونت پزشکي و علوم ورزشي باشگاه استقلال در خصوص آخرين وضعيت خسرو حيدري اظهار داشت: طي سه نشست جداگانه که با امير قلعه‌نويي و مربيان تيم ‌ملي داشتم و با توجه به تفکر خودم که خسرو حيدري طي يک سال اخير در مسابقات برون‌مرزي و باشگاهي استقلال بدون اينکه بدنسازي کاملي انجام دهد متحمل فشارهاي زيادي شده است سرمربي استقلال و مربيان تيم‌ ملي را مجاب کردم که با توجه به اينکه درمان اين بازيکن در حال تکميل است وي از همراهي استقلال و تيم‌ ملي در بازي‌هاي پيش ‌رو معاف شود تا طي سه هفته يک برنامه کامل بدنسازي را پشت ‌سر بگذارد تا اين بازيکن به لحاظ جسمي به فرم ايده‌آل برسد و همچنين پيشگيري داشته باشيم از مصدوميت‌هاي مختلف که ممکن است در نيم‌فصل دوم يا حتي در بازي‌هاي تيم ‌ملي براي وي ايجاد شود.

وي ادامه داد: تعامل خوبي در نهايت از سوي سرمربي استقلال و مربيان تيم ‌ملي در خصوص وضعيت اين بازيکن حاصل شد تا بتوانيم او را به آمادگي مطلوب برسانيم و از آنجايي که حيدري يک بازيکن کارآمد و موثر براي استقلال و تيم ‌ملي است با فراغ بال و آمادگي بالا بتواند در بازي‌هاي آتي ملي و باشگاهي حضور داشته باشد که البته جا دارد در اينجا بابت اين مهم از امير قلعه‌نويي و مربيان تيم ‌ملي تشکر داشته باشم.

نوروزي همچنين در خصوص آخرين وضعيت هاشم بيک‌زاده تصريح کرد: اين بازيکن از ناحيه عضله همسترينگ دچار آسيب‌ديدگي است و تقريبا شرايطي مشابه خسرو حيدري را دارد که در نهايت قرار است ظرف دو روز آتي براي او تصميم‌گيري کنيم.

معاونت پزشکي استقلال در مورد غيبت اکبرپور در بازي مقابل سايپا نيز اضافه کرد: با توجه به اينکه شرايط اين بازيکن بهتر از قبل شده براي جلوگيري از تشديد آسيب‌ديدگي براي او برنامه فيزيوتراپي و آب‌درماني توصيه کرديم.

وي در پايان يادآور شد: باز هم تاکيد مي‌کنم که امسال مشکل اصلي ما مربوط به مشکلات بدني بازيکنان است و با توجه به اينکه ملي‌پوشان ما ديرتر به تمرينات اضافه شدند و تمرينات بدنسازي را به طور کامل دنبال نکردند اين مسئله باعث شد تا شاهد مصدوميت‌هاي متعدد آنها باشيم، اميدوارم در نيم‌فصل دوم و تعطيلات پيش‌رو مربيان استقلال همچون سال‌هاي گذشته برنامه دقيقي براي بدنسازي بهتر داشته باشند تا شاهد تکرار اين مشکلات در نيم‌فصل دوم نباشيم. ضمن اينکه ساير بازيکنان تيم در حال‌حاضر در سلامت کامل به سر مي‌برند.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
نمیدونم اینا کی میخای از VCD بیان بیرون
DVD داره بر میفته بعد اینا هنوز تو VCD موندن
عجب......

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا