• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
برهانی خطاب به مجيدي: غم بزرگ این روزهایم، نبودن توست

برهاني خطاب به مجيدي گفت: شاید سال‌ها بگذرد و فوتبال ما ستاره‌ای مثل تو به خود ببیند. وقتی شنیدم می‌خواهی خداحافظی کنی امیدوار بودم شایعه‌ باشد،‌ ولی وقتی آن صحنه تلخ را دیدم تمام غم‌هایم فراموش شد.

به گزارش گروه ورزشي باشگاه خبرنگاران، آرش برهاني بازيکن تيم فوتبال استقلال خطاب به فرهاد مجيدي گفت: شاید سال‌ها بگذرد و فوتبال ما ستاره‌ای مثل تو به خود ببیند. وقتی شنیدم می‌خواهی خداحافظی کنی امیدوار بودم شایعه‌ای بیش نباشد،‌ ولی وقتی آن صحنه تلخ را دیدم تمام غم‌هایم فراموش شد و غم بزرگی به نام نبود فرهاد مجیدی را در وجودم حس کردم و در عرض چند ثانیه تمام خاطرات خوبی که با هم داشتیم از جلوی چشمانم گذشت.

وقتی که گل می‌زدم اولین کسی که تبریک گل را به من می‌گفت و در شادی گلم حضور داشت تو بودی همیشه طوری خوشحالی می‌کرد که گویا خودت زده اي. تو همیشه در شادی‌هایم، کنارم بودی و کاش حداقل در روز خداحافظی‌ات می‌بودم تا در این روز تلخ، کنارت باشم. برگشت به تمرین و جای خالی تو سخت است. استقلال به مردان بزرگی مثل تو همیشه نیاز دارد.

کاپیتان محبوب استقلال برایت همیشه در تمام مراحل زندگی و ورزشی آرزوی بهترین‌ها را دارم.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
قرار بود فرهاد دقيقه 77 تعويض شود

فرهاد مجيدي بازيکن بزرگي براي استقلالي‌ها بود. بازيکني که اگر جريان خداحافظي‌اش را رسانه‌اي مي‌کرد شايد ورزشگاه پر مي‌شد و صد هزار نفر مي‌آمدند تا با حضور خود از کاپيتان آبي‌پوشان بخواهند تا قيد خداحافظي را بزند. مانند همان زماني که مجيدي قرار بود در نيم فصل از جمع آبي‌پوشان جدا شود و هواداران زيادي به ورزشگاه آزادي آمدند تا مانع رفتن بازيکن محبوب خود شوند اما تلاش‌ها و اشک‌هاي آنها بي‌تاثير بود.
اما همانطور که در مصاحبه‌هاي مجيدي و قلعه‌نوعي اعلام شد، کاپيتان و سرمربي آبي‌پوشان بارها بر روي مسئله خداحافظي بحث و گفتگو کردند و قلعه‌نوعي تلاش بسياري کرد تا فرهاد را از تصميم خود منصرف کند اما در نهايت تلاش‌هاي او نيز بي‌تاثير بود.
در شرايط کنوني بسياري معتقدند که قلعه‌نوعي نبايد در دقيقه 88 کاپيتان تيمش را تعويض مي‌کرد و بهتر بود اجازه مي‌داد فرهاد تا پايان بازي بماند و پس از آن با همراهي همبازيانش از فوتبال خداحافظي مي‌کرد اما در اين ميان يک مشکل بزرگ وجود داشت و آن هم زمان برنامه‌هاي شبکه سه بود که بايد بلافاصله پس از پايان ديدار، برنامه ديگري آماده پخش مي‌شد و شايد بسياري از هواداران خداحافظي او را نمي‌ديدند. به همين دليل تصميم بر اين شد تا قبل از سوت پايان بازي مراسم خداحافظي خود را برگزار کند. طبق هماهنگي‌هايي که مجيدي با قلعه‌نوعي داشت ، قرار بود کاپيتان آبي‌پوشان در دقيقه 77 بازي تعويض شود تا دقيقه خداحافظي‌اش هم با شماره مورد علاقه‌اش هماهنگ شود. همانطور که 7 آبان را براي جدايي انتخاب کرد . اما با توجه به پيروزي مس در نيمه اول و کمبود بازيکن که استقلال با آن روبرو بود، در فاصله بين دو نيمه فرهاد از قلعه‌نوعي خواست بيشتر در زمين باشد تا به تيم کمک کند و اگر در اين شرايط بخواهد حدود 15 دقيقه تيم را تنها بگذارد خودخواهي است. همان موقع قرار شد تعويض در دو دقيقه پاياني بازي انجام شود تا استقلال با مشکلي روبرو نباشد. اين در حالي است که گفته مي‌شود قلعه‌نوعي به فرهاد گفته که اگر مي‌خواهد زمان خداحافظي‌اش با شماره پيراهن او هماهنگ شود مشکلي وجود ندارد ولي کاپيتان آبي‌پوشان از او خواست تا بيشتر در زمين باشد و به تيم کمک کند.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=1]دایی :به جای شعار علیه مجیدی از او تشکر کنید[/h]
اگر فرهنگ تماشاگران ما به گونه‌ای آموزشی رفتار شده بود قطعا امروز او را تشویق می‌کردند نه اینکه علیه او شعار بدهند
سایت گل - هوادران پرسپولیس در طول بازی چند بار علیه فرهاد مجیدی شعارهایی سر دادند که این مساله با واکنش علی دایی در کنفرانس بعد از بازی مواجه شد.
روند بازی:فکر می‌کنم بازی را خوب شروع کردیم و به گل رسیدیم ولی در ادامه حریف صاحب توپ شد ولی آنقدر خوب نبودند که بتوانند ما را اذیت کنند. می‌توانستیم بیشتر گل بزنیم اما چهارشنبه بازی داریم و خدا را شکر می‌کنم که بازیکنانم آسیب ندیدند و در طول بازی هم همه جوره سرتر از الوند بودیم.
نظارت بر آکادمی باشگاه: متاسفانه تنها باشگاهی در دنیا هستیم که هیچ نظارتی روی آکادمی آن ندارم. این یک معضل بزرگ است برای پرسپولیس چون تیم را از قبل تشکیل داده بودند و هنگامی که در سایپا بودم تمام مربیان پایه را انتخاب کردم و از پنج تیم چهار تیم را قهرمان کردیم. در رده نوجوانان فقط نتوانستیم قهرمان شویم و در بقیه رده‌ها موفق بودیم.آن زمان شرایط به گونه‌ای بود که اگر به بازیکنی نیاز داشتیم از تیم‌های امید و پایه می‌گرفتیم.
کادر شاغل در آکادمی: چون آن زمان نبودم اطلاعی از آن موضوعی ندارم و این تیم کارش را به عنوان آکادمی انجام می‌دهد.
شعار علیه مجیدی: کاری به این مسایل ندارم اما فرهاد مجیدی برای فوتبال باشگاهی و فوتبال ملی ما زحمت کشید و به جای شعار باید از او تشکر کنند. اگر فرهنگ تماشاگران ما به گونه‌ای آموزشی رفتار شده بود قطعا امروز او را تشویق می‌کردند نه اینکه علیه او شعار بدهند

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
[h=1]داد و فریاد یک هوادار بر سر قلعه‌نویی[/h]بانکیا: طرفدار استقلال با عصبانیت به قلعه نویی گفت به شما ارتباطی ندارد. من می گویم چی درست است.

به گزارش بانکداری ایران (بانکیا) به نقل از قانون آنلاین، تمرین امروز استقلال در حالی برگزار شد که حاشیه جالب توجهی داشت. در اواخر تمرین امروز درحالی که فردین عابدینی توپ ها را به سمت دروازه ها ارسال می کرد با اعتراض یک هوادار مواجه شد. در این لحظه قلعه نویی رو به آن هوادار کرد و از او خواست چیزی نگوید که این طرفدار استقلال با عصبانیت به قلعه نویی گفت به شما ارتباطی ندارد. من می گویم چی درست است. همین موضوع کافی بود تا تعدادی از طرفداران استقلال نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و او بخواهند تا وی کمپ استقلال را ترک کند. سرمربی استقلال که از ماجرای ابتدای فصل گذشته خاطره خوشی نداشت از کریم بوستانی و دکتر ستوده خواست به سمت آن هوادار بدهد و اجازه ندهد کسی به او برخورد داشته باشد.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
پیام احسان علیخانی به فرهاد مجیدی

احسان علیخانی در صفحه فیس بوکش یادداشتی را در واکنش به خدا حافظی فرهاد مجیدی منتشر کرده است.

عرش نیوز ؛
احسان علیخانی مجری توانمند تلویزیون در رابطه با خداحافظی فرهاد مجیدی از فوتبال یادداشتی را در صفحه فیس بوکش منتشر کرد.
سلام

همه می دونن من یه پرسپولیسی دو آتیشم ، اما حتما فرهاد مجیدی رو یه ستاره می دونم در فوتبال و مثل همه دوستای استقلالیم ناراحتم از خداحافظی مظلومانش از فوتبال مثل مهدی مهدوی کیا و در آینده نزدیک شاید علی کریمی ...

حس می کنم داریم آهسته آهسته در همه زمینه های جذاب و لذت بخش برای مردم بی ستاره میشیم ( فوتبال ، سینما ، موسیقی ، تلویزیون و حتی سیاست )...

شاید توقع من رفته بالا اما زمان نوجوانی ما انگار ستاره ها بیشتر بودند و شاید من ساده تر ...

4879a0717cf4c2436cee5b934f382ab2.jpg

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
تو خورشیدی ولی غروب نداری
آهای فرهاد مجیدی

تو دریایی ولی ساحل نداری

آهای فرهاد مجیدی

تو تک ستاره ی فوتبال مایی

آهای فرهاد مجیدی

تو بهترین شماره ۷ آسیایی

آهای فرهاد مجیدی

ستاره ی سهیل آسیایی

آهای فرهاد مجیدی

گلهای تو امید قهرمانی

آهای فرهاد مجیدی

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
هيچكس نميدونه دل من چجوريه و چه بغضى داره خفم ميكنه

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
هيچكس نميدونه دل من چجوريه و چه بغضى داره خفم ميكنه

دیشب صدای تیشه از بیستون نیامد. شاید به خواب شیرین فرهاد رفته باشد!

دارم روانی میشم

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2

اونشبس که 20:30 گفت فرهاد میخاد خدافظی کنه گفتیم درووغه
فرهاد لاقل تا نیم فصل میمونه ولی الان رفته
دل هممون خووونه
هیییییییی
نگفته بودی رفتنت.... انقد عذابمون میده
نگفته بودی هفت تو.... تلخیو یادمون میده
نگفته بودی این لباس.... از تن تو بیرون میاد
نگفته بودی پای تو...... از تو زمین بیرون میاد
ببین چقدر داغون شده..... قلبای ما بدون تو
آخه بگو چیکار کنیم؟ ..... کیو بیاریم جای تو
بیا بزن تو گوشمون...... بگو که خوابه رفتنت
میخوایم دوباره با غرور..... لباس 7 کنی تنت.....

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

* سايپا - استقلال؛ يک لشگر مصدوم ومحروم بدون مجيدي!

استقلال با دو بازي معوقه همچنان در رده ششم جدول است و اگر بتواند سايپا را شکست بدهد مي‌تواند به رده پنجم صعود کند آبي‌پوشان براي اولين مرتبه در تاريخ ليگ در کرج ميهمان سايپا هستند. نارنجي‌پوشان کرجي که در اين فصل پرسپوليس را در ورزشگاه انقلاب کرج شکست داده‌اند اميدوارند مقابل استقلال هم همين نتيجه را رقم بزنند. هرچند آبي‌پوشان در اين بازي هم ميزبان محسوب مي‌شوند زيرا تماشاگران استقلال بسيار بسيار بيشتر از تماشاگران سايپا خواهد بود.

استقلال همچنان يک لشگر مصدوم دارد. خسرو حيدري، هاشم بيک‌زاده مصدومان استقلال هستند و جواد نکونام و آندرانيک تيموريان دو هافبک ملي‌پوش هم سه اخطاره و محرومند به اين ترتيب دردسرهاي امير قلعه نويي در کرج به اوج خود رسيده است. بايد ديد او با يک تيم نصفه و نيمه چگونه مي‌خواهد سه امتياز را از سايپا بگيرد. کار استقلال در کرج بسيار سخت است اما قلعه‌نويي نشان داده در مواقع سخت خوب کار مي‌کند. ديدار دو تيم مي‌تواند جذب و تماشاگر پسند از کار دربيايد بدون حاشيه‌هاي منفي و اضافي. اين اولين بازي استقلال بدون فرهاد مجيدي کاپيتان آبي‌پوشان هم هست. او هفته گذشته از دنياي فوتبال خداحافظي کرد. بايد ديد استقلال بدون کاپيتان محبوبش چطور بازي خواهند کرد.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
سی دی رو با منگنه زدن به روزنامه! :wacko: حواستون باشه اول باید منگنه رو باز کنید وگرنه صفحات پاره میشن

ایشالله بعداز ظهر برم بخرم
جالبه ؟؟؟
چه چیزای نوشته
میگن گلاسه هست //

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
سی دی رو با منگنه زدن به روزنامه! :wacko: حواستون باشه اول باید منگنه رو باز کنید وگرنه صفحات پاره میشن

این از اون روزنامه هاست که سالیان سال باید بایگانی نگهش داشت...
خدا کنه زود تموم نشه تیراژش بالا باشه به همه برسه

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
ما گيرمون نيومد كسى هست پى دى اف كنه ؟؟؟؟

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
ایشالله بعداز ظهر برم بخرم
جالبه ؟؟؟
چه چیزای نوشته
میگن گلاسه هست //
والله من که رفتم بخرم دیدم 80 درصد مطالب رو توی اینترنت خوندم.......2-3 تا پوستر از مجیدی داره و چند تا عکس از جوونی هاش.

cd رو دیگه نمی دونم چی هست.

اگه کسی تونست بگه که توی cd چی داره......

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
[h=1] همدانی: مشکلات مالی استقلال حل نشود به مشکل می‌خوریم/ ۸ ماه است یک ریال نگرفته‌ایم [/h]

مربی تیم فوتبال استقلال گفت: از مسئولان می‌خواهم فکری به حال مشکلات مالی کنند چون اگر این روند ادامه داشته باشد در آینده به مشکل می‌خوریم.

ستار همدانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص شرایط استقلال قبل از دیدار با سایپا اظهار داشت: متاسفانه نصف تیم را به دلایل مختلف در اختیار نداریم. مجیدی که خداحافظی کرد. حیدری، بیک‌زاده و اکبر‌پور مصدوم هستند و تیموریان و نکونام هم دو اخطاره شدند.

وی در خصوص نتایج استقلال طی هفته‌های اخیر گفت: با همه مشکلاتی که وجود دارد اگر خودمان باشیم می‌توانیم نتیجه بگیریم. مشکل استقلال این است که این روزها خودمان نیستیم. ما می‌توانستیم مس را ببریم ولی خودباوری نداشتیم. در این مدت فرصت مناسبی برای بدنسازی نبود و تیم ما چند تکه شده بود. عده‌ای در تیم ملی بودند تعدادی مصدوم شدند و حضور در لیگ قهرمانان آسیا هم فشار زیادی به تیم ما وارد کرد و همه چیز مزید بر علت شد تا از فرم ایده‌آل خارج شویم.

مربی تیم استقلال تاکید کرد: ما دیر شروع کردیم و حالا هم که بازی‌های عقب‌افتاده را در پیش داریم و فرصت مناسبی برای بدنسازی و ریکاوری بدن بازیکنان وجود ندارد.

وی در پاسخ به این سوال که در نیم‌فصل چقدر تغییرات در استقلال به وجود می‌آید گفت: نیم‌فصل سختی را پشت سر گذاشتیم چون مشکلات زیادی داشتیم ولی باید تیم را تقویت کنیم. ما نفراتی می‌خواهیم که به تیم انرژی بدهند. البته برنامه‌ریزی‌ کرده‌ایم ولی همانطور که شما می دانید در نیم‌فصل اول مجبور بودیم بازیکن چپ‌پا را به راست ببریم و یا بالعکس.

وی تاکید کرد: برای بازی با مس کرمان نفرات روی نیمکتمان کم بود و دست کادر فنی بسته شده است اما قطعا برای نیم‌فصل دوم برنامه‌ریزی مناسبی خواهیم داشت و نفراتی به تیم جذب خواهند شد.

همدانی در خصوص مشکلات مالی و عدم حضور تیموریان در تمرینات به خاطر همین مسئله گفت: مشکلاتی وجود دارد اما کادر فنی و قلعه‌نویی تا یک حد می‌توانند بازیکنان را با صحبت نگه دارند. مشکلات مالی باید مرتفع شود چون تیم باید آرامش داشته باشد ولی وقتی بازیکن تمرکزش روی مشکلاتش باشد نمی‌توان کاری کرد.

وی تاکید کرد: امیدوارم مسئولان استقلال فکری اساسی کنند چون این مسئله به تیم لطمه می‌زند. برای ما بحث گرفتن پول یا نگرفتن آن مهم نیست. هیچ وقت دوست نداشته‌ایم این مسائل رسانه‌ای شود ولی شاید مردم خیلی چیز‌ها را نمی‌دانند. 8 ماه است که کادر فنی استقلال و حتی خود قلعه‌نویی یک ریال هم نگرفته است.

حتی تیم پشتیبانی ما هم چنین شرایطی دارد. تیم ما نیاز به آرامش و حمایت دارد و اگر این موضوع حل نشود نه در لیگ و نه در آسیا نمی‌توانیم موفق شویم. البته بازیکنان ما با تمام وجودشان تلاش کردند و با کمبودها ساختند و این مسئله خودش نوعی غیرت محسوب می‌شود.

همدانی در پایان گفت‌وگو با فارس در خصوص خداحافظی فرهاد مجیدی گفت:

هر بازیکنی یک روز از میادین فوتبال می‌رود. فرهاد در این دو سال اخیر برای ما خیلی زحمت کشید و خودم از رفتن او شوکه شدم.

با این انرژی‌ای که من از او دیدم می‌توانست ادامه بدهد ولی باید به تصمیم او احترام گذاشت و امیدوارم که مجیدی در ادامه راه خود موفق باشد.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
متن قشنگ یکی از دوستان برای فرهاد / فرهاد اسطوره ماست
44455076055566335088.jpg
ناصر حجازي ( كه هيچ وقت رفتنش در باورم نمي گنجد و هنوز حس ميكنم در خانه نشسته و سكوت كرده) اسطوره بزرگ و جاودان استقلال ماست اما حجازي ستاره نسل پدرهاي ما بود طرفداران متولد دهه شصت و هفتاد خاطره اي از درخشش حجازي درون دروازه استقلال به ياد ندارند ما داستانها از حجازي بزرگ شنيديم اما دوران اوج درخشش حجازي را لمس نكرديم.
اما فرهاد مال ما بود و عجيب آنكه شاگرد اول حجازي بزرگ هم بود. فرهاد از جنس خود ما بود مايي كه وقتي بازي تيم ملي( زمان مايل كهن) تمام ميشد با يه توپ لاكي مي پريديم داخل كوچه و داد ميزديم (( من فرهاد مجيديم... ! )) عده اي از همان بچه ها كه امروز فوتباليست شده اند مثل ميلاد ميداوودي ، ايمان موسوي، پوريا نزهتي، جلال رافخايي وقتي از آنها مي پرسي الگوت چه كسي بود نام (( فرهاد مجيدي)) را به زبان مي آورند. چرا؟ مگر علي دايي گلزن ترين مهاجم ايران و آسيا و دنيا نيست پس چرا الگوي اين نسل نيست؟ آن عده كه بازيهاي كم ملي فرهاد را به رخ او مي كشند جواب دهند؟
ما فرهاد را دوست داشتيم چون مثل خود ما بود و بلد بود چگونه قلب مارا تسخير كند وقتي در سالهاي اول حضورش در استقلال بعد از گلزني يك دستش را باز ميكرد و دست ديگرش را روي قلبش مي گذاشت... فرهاد چون از جنس خودمان بود ميدانست بايد دروازه سرخ ها را به آتش بكشد تا بيشتر و بيشتر خودرا محبوب قلب ما كند. فرهاد چون مثل ما بود بعد بازي با پيكان وقتي بازي 2 _ 0 برده را 3-2 باختيم گريه كرد، كودكانه گريه كرد و در آغوش حجازي بزرگ آرام گرفت. دراين دوره كه بازيكنان با يك تلفن و ازين تيم به آن تيم ميروند فرهاد هويت استقلال بود و ميتوانستي او را به رخ طرفداران تيم رقيب بكشي و از آبي بودن لذت ببري.
چهارشنبه92/08/07 آغاز دلتنگي ست
آغاز دلتنگي براي بازيكني كه و قتي تيم رقيب تمام ستاره هايت را مي خرد و مي برد در ورزشگاه آزادي تمام مدافعان گرانقيمت و ملي پوش آن تيم را به هم گره بزند و دروازه را بازكند... دلتنگي براي قيچي برگرداني كه به همين تيم مس زد...، دلتنگي براي كورس دقيقه نود با مدافع لج درار سرخ ها و آتش زدن اردوگاه قرمزشان همراه با اسطوره گلزنشان... دلتنگي براي شور و هيجان و عشق...
يكي به ما بگويد ازين به بعد وقتي در كار استقلال گره مي افتد چشم اميد به پاي كدام بازيكن بدوزيم...؟
از امروز بايد منتظر باشيم منتظر (( ظهور)) ظهور ستاره اي نو... ستاره اي جذاب و دوست داشتني همچون حجازي و مجيدي.
صبور باشيد شايد ستاره بعدي استقلال الان در تيم جوانان يا نوجوانان منتظر (اعتماد) است...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
سی دی اولش منتخب گل های حساس فرهاد رو نشون میده ...همین طور گل های دربی رو البته از زاویه دوربین مستند ساز باشگاه از پشت دروازه...

بعد میرسه به بازی مس...

دوربین با فرهاد میره داخل رختکن بعد از خداحافظی..از این به بعدش رو طاقت نیاوردم ببینم . اعصابم به هم ریخت

البته کیفیت فیلم خوب نیست!

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
پیشنهاد عجیب استقلال به سپاهان

استقلال براي انتقال ساموئل به سپاهان شرط گذاشته که يعقوب کريمي و آرش افشين را می خواهد!

عرش نیوز:
دوباره ميرشاد ماجدي، سرپرست استقلال يک خبر را تکذيب کرد تا قريب به اتفاق رسانه‌ها مطمئن شوند که اين خبر حقيقت دارد!
قبل از خداحافظي مجيدي، ماجدي در گفتگو با رسانه‌ها به شدت اين خبر را تکذيب کرد و گفت: «اين خبر دروغ است.» ولي فرهاد خداحافظي کرد تا همه متوجه شوند ميرشاد ماجدي يا از خيلي اتفاقات خبر ندارد يا اين‌که به تکذيب کردن اخبار عادت کرده است.

ماجدي روز گذشته هم با تکذيب خبر جدايي احتمالي جي‌لويد ساموئل گفت او در استقلال مي‌ماند. بدين ترتيب بايد گفت اين بازيکن از جمع آبي‌ها جدا خواهد شد.

اين روزها همه از نارضايتي شديد امير قلعه‌نويي از عملکرد اين بازيکن باخبر هستند. جي‌لويد ساموئل که در 2 فصل ابتدايي حضورش، کيفيت بالايي داشت و علاوه بر گلزني بازي‌هاي خوبي براي اين تيم انجام مي‌داد، در فصل جاري شديدا افت کرده است.

قلعه‌نويي معتقد است او به هيچ‌وجه آن بازيکن سابق نيست و در ميانه ميدان خوب کار نمي‌کند. سرمربي استقلال قصد دارد اين بازيکن را در ليست فروش نيم‌فصل قرار دهد.

سپاهان مشتري پر و پا قرص جذب اوست ولي آبي‌ها براي فروش اين بازيکن براي اصفهاني‌ها شرط ويژه‌اي گذاشته‌اند. يعقوب کريمي و آرش افشين، 2 بازيکني هستند که قلعه‌نويي شديدا به آن‌ها علاقه دارد.

اين 2 بازيکن که از ابتداي فصل تا به حال نتوانسته‌اند براي سپاهان خوب عمل کنند، از همين حالا ساز جدايي را کوک کرده‌اند. کريمي در ابتداي فصل قصد داشت به پرسپوليس برود ولي به ناگهان مسيرش را به سمت سپاهان کج کرد. افشين هم قرار بود پيراهن آبي به تن کند ولي در اصفهان با سپاهان به توافق رسيد.

قلعه‌نويي هنوز به جذب اين بازيکن علاقه دارد و به مسئولان استقلال گفته در صورتي با انتقال ساموئل به سپاهان موافقت کنند که در مقابل کريمي و افشين را بگيرند!

البته به طور قطع باشگاه سپاهان با اين شرط موافقت نخواهد کرد؛ چرا که افشين در نقل‌وانتقالات از جي‌لويد ساموئل گران‌تر است و يعقوب کريمي هم پول زيادي از سپاهان دريافت کرده است. در بهترين حالت، سپاهان موافق معاوضه يکي از بازيکنان با ساموئل خواهد بود. البته استقلالي‌ها مي‌گويند اگر سپاهان يک بازيکن بدهد بايد پول نقدي هم بابت اين انتقال پرداخت کند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا