amirrezan95
Registered User
- نوشتهها
- 3,064
- لایکها
- 9,192
شوکه شدم که آقا فرهاد رفت
فولاد در ديدار مقابل استقلال با وجود بازي زيبا نتيجه را واگذار کرد تا صدر جدول را نيز از دست بدهد.
در اين مسابقه اسماعيل شريفات با اين که نمايش خوبي داشت اما نتوانست مانع شکست تيمش شود.
در اين رابطه گفت و گوي 90 را با اين مهاجم بخوانيد:
90: چرا بازي را واگذار کرديد؟
باخت و برد جزو فوتبال است و با اينکه نمايش قابل قبولي داشتيم اما متاسفانه نتيجه را واگذار کرديم به نظرم اتفاق خاصي نيفتاده و همه چيز برايمان تمام نشده است.
90: يعني هنوز هم مدعي قهرماني هستيد؟
شک نکنيد هنوز هم مدعي اصلي قهرماني هستيم و به زودي صدر جدول را پس ميگيريم.
90:باز هم فرهاد مجيدي ميخواست بازوبند استقلال را به تو بدهد. چرا قبول نکردي؟
بازوبند استقلال شايسته مجيدي است و به او گفتم بازوبند فقط لايق تو است و آن يک بار هم به خاطر گلزنيام به پرسپوليس قبول کردم. بازوبند را بگيرم.
90: خبر داري از فوتبال خداحافظي کرد؟
(با تعجب) چرا؟ مگر چه اتفاقي افتاد که اين کار را کرد؟
90: مثل اينکه خودش تصميم گرفته چنين روزي از فوتبال کنار برود؟
من از اين خبر شوکه شدم چون مجيدي همين الان از خيليها آمادهتر است و چند سالي ميتوانست بازي کند.
باورم نميشود که مجيدي در اين شرايط چنين تصميمي گرفته باشد.
90: دوست داشتي در بازي با فولاد خداحافظي ميکرد؟
اصلا دوست نداشتم اين اتفاق در بازي با ما ميافتاد چون همين الان هم شوکه شدم چه برسد به روز مسابقه مطمئن باشيد استقلالي ها سالهاي سال بازيکني به محبوبيت و نوع بازي که او داشت را نخواهند ديد.
90: نميخواهي تماس بگيري و دليل خداحافظياش را بپرسي؟
من هميشه از طريق پيامک با مجيدي در ارتباطم ولي قطعا با او تماس ميگيرم و صحبت ميکنم. او فراموش نشدني است.
فولاد در ديدار مقابل استقلال با وجود بازي زيبا نتيجه را واگذار کرد تا صدر جدول را نيز از دست بدهد.
در اين مسابقه اسماعيل شريفات با اين که نمايش خوبي داشت اما نتوانست مانع شکست تيمش شود.
در اين رابطه گفت و گوي 90 را با اين مهاجم بخوانيد:
90: چرا بازي را واگذار کرديد؟
باخت و برد جزو فوتبال است و با اينکه نمايش قابل قبولي داشتيم اما متاسفانه نتيجه را واگذار کرديم به نظرم اتفاق خاصي نيفتاده و همه چيز برايمان تمام نشده است.
90: يعني هنوز هم مدعي قهرماني هستيد؟
شک نکنيد هنوز هم مدعي اصلي قهرماني هستيم و به زودي صدر جدول را پس ميگيريم.
90:باز هم فرهاد مجيدي ميخواست بازوبند استقلال را به تو بدهد. چرا قبول نکردي؟
بازوبند استقلال شايسته مجيدي است و به او گفتم بازوبند فقط لايق تو است و آن يک بار هم به خاطر گلزنيام به پرسپوليس قبول کردم. بازوبند را بگيرم.
90: خبر داري از فوتبال خداحافظي کرد؟
(با تعجب) چرا؟ مگر چه اتفاقي افتاد که اين کار را کرد؟
90: مثل اينکه خودش تصميم گرفته چنين روزي از فوتبال کنار برود؟
من از اين خبر شوکه شدم چون مجيدي همين الان از خيليها آمادهتر است و چند سالي ميتوانست بازي کند.
باورم نميشود که مجيدي در اين شرايط چنين تصميمي گرفته باشد.
90: دوست داشتي در بازي با فولاد خداحافظي ميکرد؟
اصلا دوست نداشتم اين اتفاق در بازي با ما ميافتاد چون همين الان هم شوکه شدم چه برسد به روز مسابقه مطمئن باشيد استقلالي ها سالهاي سال بازيکني به محبوبيت و نوع بازي که او داشت را نخواهند ديد.
90: نميخواهي تماس بگيري و دليل خداحافظياش را بپرسي؟
من هميشه از طريق پيامک با مجيدي در ارتباطم ولي قطعا با او تماس ميگيرم و صحبت ميکنم. او فراموش نشدني است.