• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
شوکه شدم که آقا فرهاد رفت

فولاد در ديدار مقابل استقلال با وجود بازي زيبا نتيجه را واگذار کرد تا صدر جدول را نيز از دست بدهد.

در اين مسابقه اسماعيل شريفات با اين که نمايش خوبي داشت اما نتوانست مانع شکست تيمش شود.

در اين رابطه گفت و گوي 90 را با اين مهاجم بخوانيد:

90: چرا بازي را واگذار کرديد؟

باخت و برد جزو فوتبال است و با اينکه نمايش قابل قبولي داشتيم اما متاسفانه نتيجه را واگذار کرديم به نظرم اتفاق خاصي نيفتاده و همه چيز برايمان تمام نشده است.

90: يعني هنوز هم مدعي قهرماني هستيد؟

شک نکنيد هنوز هم مدعي اصلي‌ قهرماني هستيم و به زودي صدر جدول را پس مي‌گيريم.

90:‌باز هم فرهاد مجيدي مي‌خواست بازوبند استقلال را به تو بدهد. چرا قبول نکردي؟

بازوبند استقلال شايسته مجيدي است و به او گفتم بازوبند فقط لايق تو است و آن يک بار هم به خاطر گلزني‌ام به پرسپوليس قبول کردم. بازوبند را بگيرم.

90: خبر داري از فوتبال خداحافظي کرد؟

(با تعجب) چرا؟ مگر چه اتفاقي افتاد که اين کار را کرد؟

90: مثل اينکه خودش تصميم گرفته چنين روزي از فوتبال کنار برود؟

من از اين خبر شوکه شدم چون مجيدي همين الان از خيلي‌ها آماده‌تر است و چند سالي مي‌توانست بازي کند.
باورم نمي‌شود که مجيدي در اين شرايط چنين تصميمي گرفته باشد.

90: دوست داشتي در بازي با فولاد خداحافظي مي‌کرد؟

اصلا دوست نداشتم اين اتفاق در بازي با ما مي‌افتاد چون همين الان هم شوکه شدم چه برسد به روز مسابقه مطمئن باشيد استقلالي ها سالهاي سال بازيکني به محبوبيت و نوع بازي که او داشت را نخواهند ديد.

90: نمي‌خواهي تماس بگيري و دليل خداحافظي‌اش را بپرسي؟

من هميشه از طريق پيامک با مجيدي در ارتباطم ولي قطعا با او تماس مي‌گيرم و صحبت مي‌کنم. او فراموش نشدني است.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
600_Esteghlal-1392-08-09.jpg
600_KhabarVarzeshi-1392-08-09.jpg
600_Hadaf-1392-08-09.jpg
600_IranVarzeshi-1392-08-09.jpg
600_Navad-1392-08-09.jpg
600_Goal-1392-08-09.jpg

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
به نظرم تو این مقطع عنایتی بهترین گزینه واسه جایگزینی سلطان فرهاد مجیدی هست...
نظر شما جیه دوستان؟

آرش افشین که دیگه افت کرده و به نظرم نشه بهش اونقدرا اطمینان کرد...

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
به نظرم تو این مقطع عنایتی بهترین گزینه واسه جایگزینی سلطان فرهاد مجیدی هست...
نظر شما جیه دوستان؟

آرش افشین که دیگه افت کرده و به نظرم نشه بهش اونقدرا اطمینان کرد...

به هیچ وجه!
ما الان یه مهاجم سرعتی مثل فرهاد میخوایم! رضا عنایتی خیلی کنده و در ضمن محمد قاضی هم مثل عنایتی خوب سر میزنه ، پس خرید عنایتی تو این مقطع به صرفه نیست!
اینا پول بازیکن ها رو بِدن نمیخواد بازیکن بخرن! اگه آندو رو هم از دست بدیم دیگه باید این فصل به فکر جایگاه 5 تا 9 باشیم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
آندو بازيكن خوبيه .... حق هم داره وقتي پيشنهاد نقدي داره . بايد يك فكر اساسي كنن براي بودجه . اينطوري نميشه با قولهاي الكي بازيكن رو نگه داشت .

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
ای جان مایکل پست همه مارو لایک میکنه دمت گرم
از مهاجم ها افشین و شریفات و میلاد(البته 1%)
هافبک که مبعلی و احتمالا یه خارجکی
دفاع هم خارجکی و معاوضه طالبی با امیرحسین

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
هافبک میخوایم ! پول نداریم

مهاجم میخوایم !پول نداریم

دفاع میخوایم ! پول نداریم

از همه مهمتر تو ایران دیگه بازیکن درست حسابی نداریم

شرایط بدتر از این نمیشه

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
این آقای سردار که حالا شده محبوب ! اسطوره ی تیمش رو ام فساد میدونه...واقعا جای بسی تاسف بود

متاسفانه همینطوره . اینها از آدم نترس میترسند. سردار عزیز محمدی بهترین مثاله

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
یه علی کریمی موند یه سهراب بختیاری زاده تا نسل طلایی به کلی تموم بشه

این نسل جدید فوتبال هیچی نمیشه مگر یکی مثل اشکان دژاگه -پژمان منتظری -آندو تیموریان-جلال حسینی

آرش افشین و کریم انصاری فر رو انقدر تو اوج جوونی پولکی کردن که دیگه زورشون میاد یه قدم بردارن از همین الان تموم شدن

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
یه علی کریمی موند یه سهراب بختیاری زاده تا نسل طلایی به کلی تموم بشه

این نسل جدید فوتبال هیچی نمیشه مگر یکی مثل اشکان دژاگه -پژمان منتظری -آندو تیموریان-جلال حسینی

آرش افشین و کریم انصاری فر رو انقدر تو اوج جوونی پولکی کردن که دیگه زورشون میاد یه قدم بردارن از همین الان تموم شدن

دقیقا
رحمتیو یادت رفت گرچه فعلا روحیه نداره ولی یکی از گلرهای بسیار خوبه این دهه

بروبچ زیر 21 سال که چندتاشون از ارووپا پیشنهاد داشتن ایشالله برن اونور تا بد بدرد تیم ملی بخورن/
زیر21 سال الان با ارژانتین مساوی کرد 6سال دیگه همین دوتا تیم بازی کنن 10تا میخوریم
این بخاطر چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
[h=1]سيدصالحي: فرهاد سالم فوتبال بازي مي‌کرد[/h]
[h=2]مهاجم پرسپوليس که حالا تيمش را در صدر جدول مي بيند اعتقاد دارد مي توانند به اين صدر نشيني ادامه دهند.[/h]
00945993.jpg

او که در مقطعي هم در کنار فرهاد مجيدي بازي کرده و اتفاقاً هم پست فرهاد هم بود در صحبتي با سايت گل گفت: مجيدي بازيکن بزرگي است که استقلالي ها واقعاً او را دوست داشتند.فرهاد تمام خصوصيات اسطوره شدن را داشت و من فکر مي کنم که نبودش در استقلال به اين تيم لطمه مي زند و جايش خالي است.فرهاد چه ار نظر اخلاقي و چه فني عالي بود و بدن اماده او هميشه زبانزد خود ما فوتبالي ها بود.او سالم زندگي کرد و سالم هم فوتبال بازي کرد و هر کجا که باشد برايش آرزوي موفقيت مي کنم.

Registered User
لایک‌ها
4,964
البته از نسلی که داره شکل میگیره نمیشه گذشت به هیچ وجه !‌

خصوصا جوانان استقلال که 4 تا بازیکن فوق العاده تاپ داره

اگه به اینا فرصت بدن یه نسل طلایی دوباره میتونه شکل بگیره

خواستید عکساشونو دارم میتونم پیدا کنم بذارم

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
اعلام برنامه هفته شانزدهم تا نوزدهم استقلال

کميته مسابقات سازمان ليگ برنامه هفته شانزدهم تا نوزدهم استقلال و ديدارهاي معوقه را اعلام کرد.
00034235.jpg

کميته مسابقات سازمان ليگ برنامه هفته شانزدهم تا نوزدهم ليگ برتر را به شرح زير اعلام کرد:

هفته شانزدهم؛ تعظيم سالروز شهادت امام زين العابدين (ع) و گراميداشت روز نيروي دريايي

جمعه 8 آذر ساعت 16 و 20 دقيقه

استقلال - گسترش فولاد تبريز ورزشگاه آزادي تهران

هفته هفدهم؛ گراميداشت هفته دانشجو

پنجشنبه 14 آذرماه ساعت 15

سپاهان - استقلال ورزشگاه فولاد شهر اصفهان

هفته هجدهم؛گراميداشت ولادت امام موسي کاظم(ع)

جمعه 22 آذر ماه ساعت 16 و 20 دقيقه

استقلال - فجرسپاسي ورزشگاه آزادي تهران

هفته نوزدهم؛ گراميداشت سالروز هفته وحدت حوزه و دانشگاه و گراميداشت شهادت آيت الله دکتر مفتح

جمعه 29 آذر ماه ساعت 15

صباي قم- استقلال ورزشگاه يادگار امام قم

برنامه ديدارهاي معوقه استقلال در ليگ و جام حذفي

يکشنبه 3 آذر ماه

استقلال - ملوان ورزشگاه آزادي معوقه

سه شنبه 19 آذر ماه

استقلال - کاسپين قزوين از مرحله يک شانزدهم جام حذفي

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504

برتری استقلال 10 نفره مقابل پرسپولیس شاگردان ایوب اصغرخانی سرمربی شایسته تیم جوان استقلال بار دیگر با برتری 2 بر 1 و آن هم 10 نفره پرسپولیس را از سد روی خود برداشتند.

تیم جوانان استقلال که از ساعت 14:30 امروز به مصاف جوانان پرسپولیس رفته بود با نتیجه 2 بر 1 به پیروزی رسید. در این دیدار پر برخورد شاگردان ایوب اصغرخانی در ابتدا توسط امید نورافکن و از روی نقطه پنالتی در دقیقه 40 به گل تساوی رسیدند و سپس در دقیقه 75 توسط علی محمدی گل دوم خود را وارد دروازه سرخ پوشان کردند. گفتنی است میلاد فاخته که به اشتباه داور کارتی که می بایست به فرد دیگری داده می شد را دریافت و سپس با دریافت اخطار دوم در دقیقه 80 اخراج شد تا آبی پوشان استقلال دقایق باقی مانده بازی را 10 نفره ادامه دهند. این دیدار در زمین پرسپولیس انجام شد تا اینبار هم شاگردان ایوب اصغرخانی سرمربی شایسته استقلال برتری خود را به رخ حریف بکشند./ش

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504

هافبک اهل ترینیداد و توباگوی استقلال گفت: مجیدی در زمین بازی و همچنین بیرون از زمین کمک موثری برای من بود.

جی‌لوئید ساموئل در مورد خداحافظی فرهاد مجیدی از فوتبال اظهار داشت: برای من افتخاری بود که با بازیکنی همچون فرهاد مجیدی هم‌بازی باشم. او سخت‌کوش بود و خیلی تمرین می‌کرد.

وی افزود: مجیدی برای استقلال هم خیلی تلاش می‌کرد و گل‌های حساسی در دوران بازی‌اش به ثمر رساند. همه ما دلمان برای او تنگ خواهد شد.
هافبک استقلال با اشاره به عملکرد مجیدی در استقلال تصریح کرد: مجیدی هنوز بسیار آماده بود و به نظرم می‌توانست به بازی کردن ادامه دهد اما این یک تصمیم شخصی بود و من به آن کاملا احترام می‌گذارم.
ساموئل اضافه کرد: مجیدی زندگی جدیدی را آغاز و آن را تجربه خواهد کرد. امیدوارم در این مرحله از زندگی‌اش نیز موفق باشد. مجیدی در زمین بازی و همچنین بیرون از زمین کمک موثری برای من بود و برای او بهترین‌ها را آرزو می‌کنم.

Registered User
لایک‌ها
4,964

برتری استقلال 10 نفره مقابل پرسپولیس شاگردان ایوب اصغرخانی سرمربی شایسته تیم جوان استقلال بار دیگر با برتری 2 بر 1 و آن هم 10 نفره پرسپولیس را از سد روی خود برداشتند.

تیم جوانان استقلال که از ساعت 14:30 امروز به مصاف جوانان پرسپولیس رفته بود با نتیجه 2 بر 1 به پیروزی رسید. در این دیدار پر برخورد شاگردان ایوب اصغرخانی در ابتدا توسط امید نورافکن و از روی نقطه پنالتی در دقیقه 40 به گل تساوی رسیدند و سپس در دقیقه 75 توسط علی محمدی گل دوم خود را وارد دروازه سرخ پوشان کردند. گفتنی است میلاد فاخته که به اشتباه داور کارتی که می بایست به فرد دیگری داده می شد را دریافت و سپس با دریافت اخطار دوم در دقیقه 80 اخراج شد تا آبی پوشان استقلال دقایق باقی مانده بازی را 10 نفره ادامه دهند. این دیدار در زمین پرسپولیس انجام شد تا اینبار هم شاگردان ایوب اصغرخانی سرمربی شایسته استقلال برتری خود را به رخ حریف بکشند./ش

دقیقا همین تیم رو میگم

بازیکن شماره 14 برادر کوچیکه رفیقمه فوق العاده با استعداده

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا